Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát persze mr uri geller.
clio1616v
nekem más fontos, mint neked...

nincs ebben felsõbbrendõ, de te lehet annak tartasz, mert valahol érzed, hogy amit te csinálsz az nem "jó".. lehetne jobb is.. és az a jobb lehet az amit én csinálok...

mindenesetre valamiért felsõbbrendúnek érzel és ez kicsit irigységszagú...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dick Riddick
Lek*rvázni azokat a lányokat akik nem szerelembõl bújnak valakivel ágyba... Ezt nem is kell kommentálni. Nekem napnál világosabb hogy fogalmatok sincs arról amirõl beszéltek.
Azt sem igazán értem hogy honnan ez a felsõbbrendûségi tudat. Talán le kellene picit szállni a magas lóról, nem?

\"Heroes never die. They just reload.\"

gbc csabika
Hagyd, menthetetlenül hülye.

clio1616v
válogatós vagyok.. nem kell nekem feltétlenül olyan lányokkal beszélgetnem, akik az neked rendesek, de nekem nem azok...

ennyi erõvel tényleg olyan egyszerû a rendes lány definíciója, ahogy azt TI gondoljátok, legyen szép és akarjon dugni akár 1 alkalommal is..

Sajnálom, ha az szerintetek nem normális, hogy nekem ennél sokkal nagyobbak az elvárásaim, nevezhetjük a ti verziótokat igénytelenségnek, vagy az enyémet igényességnek... ez van..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dick Riddick
Ember, hogy írhattok egyáltalán ilyet? És még ti beszéltek megértésrõl, szeretetrõl, lelki kapcsolatokról? Lehet hogy nem ártana beszélgetni néha lányokkal, talán kicsit többet tudnátok meg róluk. Kicsit jobban belelátnátok hogy mi miért történik.
Istenem...

\"Heroes never die. They just reload.\"

salsoul
Kérnék szépen 6 kapszula egészséget, 7 kapszula orgazmust, és neked 10kg agyvelõt.
salsoul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szexuális életedet egyébként >>> ez itt <<< kristály tisztán felvázolja.
salsoul
éne >>> élne
salsoul
Arra gondoltam, hogy nem szalonban hanem te otthon neki, vagy ti egymásnak. Odafigyelve a másik minden rezzenésére.

Egyébként logikádat felhasználva: ami nincs azt nem lehet megosztani.

És aki éne ilyen dolgokkal az azt is felhozná, hogy mi van ha ez és ez meg ez is. Ilyet azonban senki sem tett.

Mindenki csak szimpla "szórakozom" dugást hozott fel.
clio1616v
igen? tényleg?

akkor vegyél egészséget a nagyapámnak aki hasnyálmirigyrákban meghalt...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Rengeteg masszázsszalon van, ahol kaphatsz ilyesmit is, de a magam részérõl nem fogom megosztani a szexuális életemet, pláne nem veled..
Másrészt a topic témájához az égvilágon semmi köze a masszázsnak.
Egészséget lehet venni, sõt, az egészséghez kell is a pénz.. Nem is kevés, úgyhogy ezzel baromságot írtál. Megint.
Õszinteséget is lehet venni, bár ez inkább alvilági körökben szokás, megbocsátást is lehet venni, ami meg egyházi szokás.
salsoul
Nekem egyébként teljes csalódást okoz a topik abból a szempontból, hogy még senki nem hozta fel a teljes(!) testi masszázs (ami a test energetikai rendszerét is figyelembe vesz) kérdését...

Hogy azt lehetne-e mással, vagy csak azzal, akibe szerelmes az ember, vagy az, hogy valaki egyáltalán visz-e ilyen gazdag(ító) elemeket a szexbe/szeretkezésbe...

De legnagyobb csalódás, hogy még senki sem említette, hogy ilyen gazdagon élné szexuális életet...
Azért túlzásokba ne essünk, nem errõl volt szó. 😊
Herr Lehrer
"Ja értem tehát csak veled baszhat.. de te bárkivel... nagyszerû.. biztos õ is így fogaja fel..."
Ehh ilyet te hol olvastál?

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
És most ezzel még is mit akartál mondani?
Ugyanott tartunk, aki pénzért szexel, az kurva. De ha élvezetért, az nem kurvulás. És nem önzõ dolog, ez is mekkora faszság. mind2 fél élvezi, nem "nõkkel elégíttetem ki magam". A nõk kb 3x annyira élvezik a szexet mint a férfiak.

clio1616v
Ja értem tehát csak veled baszhat.. de te bárkivel... nagyszerû.. biztos õ is így fogaja fel...

Ilyen lányt valóban Ritka lesz találnotok... 😊
De ha megvan akkor úgyis komoly lesz a kapcsolat, mert õ azt fogja akarni...

Csak tudod mi a gond? hogy nem fogod tudni mit akar a csaj... mert nem "látod"...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Herr Lehrer
Már megitn faszságokat beszélsz
Rendes lány az, aki NEM BASSZA ÁT a másik fejét. Érted hogy mirõl beszélek? Ha elkezd jánri valakivel, és közbe félrekefélget, akkor ribanc. De ha nem jár senkivel, viszont találkozik valakivel, aki bejön neki és esetleg elsõ este lefekszik vele, attól még lehet rendes. Ettõl még lehet a dolognak komoly folytatása is.

"mert az ilyen kalandok után fognak jönni számodra az érdekes, dolgok, hogy a lány majd meg hozzád, hogy azt hittem többet akarsz te is...

Te meg majd jaj drágám, tudod, hogy csak szex lehet köztünk..."

Hát ezt megint benézted. HA ilyennel jön hozzám a lány akkor én erre azt mondom hogy OK akkor legyen több, próbáljuk meg. Egy kurva szóval nem mondtam hogy elzárkózok a komoly dolgoktól. én csak azt mondtam hogy nem zárkózok el a komolytalan dolgoktól sem.

"rövidtávú célja lehet egy buta libának elveszíteni a szûzességét, ha a barátnõi már túlvannak rajta, hangsúlyozom BUTA!!!...."

igen, buta, de ez engem nem érdekel mert semmi komolyat nem akarok tõle, a szexhez meg nem kell sok ész. De nyilvánvaló hogy nem õ lesz az, akivel majd késõbb családot alapítok😄

gbc csabika
Az akinek a fél picsája kilóg, és megdugatja magát az elsõ kékszemû, zseléshajú, szõrgalléros majommal, az szerintem is húzza le magát😊 De mint mondtam: nem csak végletek léteznek. Na jóéjt tényleg!

clio1616v
te tudod mi az a pénz?

az egy olyan szinte mindenbe átváltható eszköz, amin szerelmet, boldogságot, egészséget, megbocsátást, õszinteséget és örök életet nem lehet megkapni.. (ha esetleg valami kihagytam volna, akkor bocs... nekem ezek a legfontosabbak)

tehát aki ezért szexel az minden másért csinálja akár ha úgy tetszik közvetve...

Nem fog, szélmalom-harcot vívsz. Õ is meg salsoul is retardált, agymosott gondolkodású, szerintük már az is kurva, aki kihívóan felöltözik egy buliban, nemhogy még le is fekszik egy jó pasival szerelem nélkül..

Rendes lány a legtöbb lány, csak ti gondoljátok õket másnak, mert ti nem kaphatjátok õket meg. Lenézik az ilyen barmokat, mint ti (jogosan), ezért ti is lekurvázzátok õket - holott nekik igazuk van veletek kapcsolatban, nektek nincs.
salsoul
Csak az 5-10 év alatt beléég a dugás, amit már baromi nehezen fog levetkõzni.

Ha, nem hiszed próbáld ki: próbálj meg mostantól a másik kezeddel fogat mosni...
salsoul
De az nem szeret-kezés. Na jóccaka....
Akár hogy is akarjátok/akarod annak nevezni...

Fel kell vállalni, hogy az nem az, hanem: "dugás, baszás, kúrás, kefélés, kettyintés, kufircolás stb".
Nyilván ezt is lehet élvezni, mint ahogy a vedelést is...

(más viszont tört, és más nem akarja gizikét a gõzekével egy kalap alá venni)
Herr Lehrer
igen, plusz van a 3. csoport, a normális emberek csoportja. Ugyanis a szexelés és a szeretkezés nem zárja ki egymást. Attol hogy valaki 25 éves koráig szexelget ezzel-azzal, attól még találhat 26 évesen olyan csajt aki más mint a többi, és emiatt beleszeret, és akkor vele már szeretkezni fog. és akkor csak vele 😛

Herr Lehrer
😄DDDDDDD
És ezt mégis honnan szedted? A saját elborult, begyöpösödött elmédbõl max.
A kurva az, aki PÉNZÉRT szexel, nem pedig ékvezetért😛 A magadfajták kurvának neveznek egy nõt már azért is, mert jól néz ki. De a világ az nem így mûködik, erre rájöhetnél már.

clio1616v
tehát akkor a te verziód az, hogy a fórum témába kicsit visszakapcsolódjunk, hogy rendes lány, aki felelõség mentesen szexuális kapcsolatot akar tõlem de nem többet akár pár órányi ismeretség után is...

és szerinted ilyen lányt fogsz találni?

mert az ilyen kalandok után fognak jönni számodra az érdekes, dolgok, hogy a lány majd meg hozzád, hogy azt hittem többet akarsz te is...

Te meg majd jaj drágám, tudod, hogy csak szex lehet köztünk...

Kizárt dolog, hogy inteligens, értelmes csaj, csak dugni akarjon 1-2szer és ne komoly kapcsolatot építeni, ami biztos háttérként áll mögötte..

rövidtávú célja lehet egy buta libának elveszíteni a szûzességét, ha a barátnõi már túlvannak rajta, hangsúlyozom BUTA!!!....

salsoul
több megkülönböztetendõ fokozat/szint is van: hetéra, ribanc, kurva
és nem feltétlen van köztük átjárás
gbc csabika
Nem törünk pálcát mellette, csak azt mondtuk hogy szerelem nélkül is élvezhetõ.
Na jóccaka....

gbc csabika
A kutyát nem érdeklik a szexuális szokásaid, azon vagyok elképedve, hogy ennyire szûk látókörû lehet valaki. Ahogy látom, neked kétféle szex létezik. Az egyik a szerelemmel, szigorúan elölrõl, orál nem való. A másik az hogy pávatollal a seggedben, részegen bedugod a pöcsöd minden lyukba. Nevetséges. "Nõkkel eléggíttetem ki magam". Hehe, látom arra sem terjed ki a fantáziád, hogy úgy is lehet örömet szerezni valakinek, hogy nem szerelmes belé az ember. Ez pedig nem felelõtlenség, nem kell végletekben gondolkozni. Használd a képzelõerõd picit, azért kaptad.

salsoul
Nos akik itt annyira "szex ellenesnek" tûnnek itten azok gyakorlatilag a szeretkezés mellett törtek pálcát a "szexelés, dugás, baszás, kúrás, kefélés, kettyintés, kufircolás stb" helyett, míg a másik tábor az utóbbi mellett.

És ezzel azt hiszem sikerült is rövidre zárni a vitát.
Vannak a "dugás, baszás, kúrás, kefélés, kettyintés, kufircolás stb" pártiak és vannak a szeretkezés pártiak.
clio1616v
igen.. bizony lemaradtál, kurvának nevezünk minden olyan nõt, aki szerelem nélkül, más okból kifolyólag adja oda magát egy vagy több férfinak...

clio1616v
a szexuális szokásaim nem tartoznak rád 😊

a páromat kellene megkérdezni mekkora a szexuális "igényem"... pont akkora amennyire szeretem...

az hogy te felelõség nélkül, nõkkel elégítteted ki magad az a te saját magánügyed..

én ezt a Szerelmemmel csinálom kizárólag, nekem ez a normális, neked meg a saját kis szokásod..

csak azon nagyon csodálkoznék, ha erre egy nõ is vevõ lenne, mert amit tapasztalat alapján állíthatok az az hogy a nõk a biztonságot szeretik mindenben.. lehet vannak akik szeretik a kalandot is, de õk is csak úgy ha van ami biztos pont számukra...

Herr Lehrer
hubazz az elejét jól összekuszáltam
na szoval a poén az hogy kb 100 oldal ele van stb... így helyes😄D

Herr Lehrer
sok féle módon lehet nevezni, de a dugás, baszás, kúrás, kefélés, kettyintés, kufircolás stb.. nem egyenlõ a szeretkezéssel.

Herr Lehrer
😄DDDD
a poén az hogy oldalakon kb kb 100 oldal tele van már ezzel a témával, és te még mindig ugyanott tartasz. Akkor vegyük sorba a faszságaidat, merthogy értelmes dolog nem sok volt abban amit leírtál:

"a kurváknak is élni kell valamibõl, kevés kurva van aki azért szeretkezik mert örömét leli benne"

Milyen kurvák? Hol volt szó kurvákról? Most vagy én maradtam le, vagy te magad se tudod miket beszélsz.

"hogy olyan úriembereket mint ti kielégítsen, akik normális kapcsolatra alkalmatlanok vagytok"

😄DDD Nekem nincs szükségem kurvákra ember. Tudod hál'istennek ezen a világon az elvakult prûd "háténcsakházasságutándugok" nõk, és a mindenkivel összevissza kefélõ ribancok között akadnak normális lányok is(még ha nem is nagy számban) akik nem ribancok, de azért nem vetik meg a "szórakozást" sem ha épp arról van szó. Ez nem azt jelentih hogy bárhol bárkivel, csak azt ha valaki elsõre szimpatikus neki, akkor miért ne nyomhatnának le egy laza menetet?

a "normális kapcsolatra alkalmatlanok vagytok " szöveget nem is nagyon kommentálnám, igen, te kurvára ismersz engem az ország másik végébõl a géped mögül, valószinû jahh.

"félrekeféltek, hogy ne a drága szeretett feleségeteket mocskoljátok be ürüggyel jólérezzétek, magatoknak örömöt szerezve..."

Milyen félrekefélés? 😄DD Már azt is leirtam, igaz kurvarégen, hogy a félrekefélés undorító mocskos dolog. Tudod kik szoktal legtöbbször félrekefélni? Az álszentek. Az olyanok mint itt az SG fórumosok nagyrésze, tisztelet a kivételnek. Tudod ez a tipikus eset, amikor 16-25 év közötti emberek kitalálják hogy õk nem olvadnak bele a "gusztustalan erkölcstelen mai fiatalságba" hanem inkább jófiúk lesznek és õk csak házasság után szexelnek majd, aztán ezek az emberek szoktak 35-40 éves fejjel rájönni hogy elbaszták a fiatalkorukat, és olyankor szokott az jönni, hogy kibasszák az asszonyt a gyerekkel együtt, és felszednek vmi 20 éves csajt akit lehet kurogatni. és ez az undorító, nem az amit mi csinálunk 😊

salsoul
Én azért szétválasztanám az örömszerzést és a kéjvágyat kéjelgést, vagy nevezzük ön-örömszerzésnek(?).
salsoul
És mi akkor szexelés magyarul: dugás, baszás, kúrás, kéjelgés, vagy valami egyéb? Nevezzük a magyar nevén.
gbc csabika
Mert Te ismersz, igaz? Az ilyet, mint Ti úgy hívják hogy aszexuális, impotens, nõben meg frigid. Lehet hogy nehéz felfogni, de nem csak kétféle ember van,a szent meg a kurva. Van ám különbség aközött, hogy valaki 1 óra ismerettség után hazavisz valakit, meg hogy kötöttségek nélkül szexel egy ismerõsével. Hogy a szex nem igény, az meg a világ legnagyobb baromsága, egészséges embereknél igény.

clio1616v
a kurváknak is élni kell valamibõl, kevés kurva van aki azért szeretkezik mert örömét leli benne, hogy olyan úriembereket mint ti kielégítsen, akik normális kapcsolatra alkalmatlanok vagytok és ha van is kapcsolatotok, félrekeféltek, hogy ne a drága szeretett feleségeteket mocskoljátok be ürüggyel jólérezzétek, magatoknak örömöt szerezve...

én ilyen vagyok hogy ez számomra nem elfogadható, és a páromtól is csak ezt várom el...

gbc csabika
Új, eddig fel nem merült szó, "szeretkezés" idehozva, indul a ködösítés<#hehe>

Herr Lehrer
nem szeretkezésrõl volt szo, szexröl
a kettõ nem ugyanaz. Ha szerelembõl csinálod, akkor szeretkezés.
Ha nem, akkor csak simán szexelés, mind1ik jó, de mind1ik más miatt.

salsoul
Én csak mással töltöm azt az idõt, amit mások a TV elõtt töltenek, olcsó szórakozással töltenek... ezért van itt ennyi idõm...
salsoul
Benne van a nevében: szeret-kezés. Ergó ha érzelem nélkül megy, akkor nem szeret-kezés. És itt is vagyunk a talány megfejtésénél.

Az amit érzelem nélkül az élvezetért csinálnak az tehát nem szeret-kezés...
Max külsõleg, látszatra...
Herr Lehrer
de azt tudom hogy értelmes ésszerû érveket eddig még nem hallottam a "nincsszexszerelemnélkül" oldalról, csak süketduma süketduma hátán. A világon többmillió ember él, akik bizony életükben már keféltek csak úgy élvezetbõl, szerelem nélkül, és képzeld el még élvezték is. Más kérdés hogy a ti neveltetésetek lehet olyan amilyen, és ezért elfojtjátok a fizikai igényeiteket, persze teljesen feleslegesen, csupán azért mert igy vagytok nevelve. De ilyen faszságot kijelenteni, hogy a szexet NEM LEHET élvezni szerelem nélkül a világ legnagyobb faszsága. Ha nem lehet élvezni akkor miért csinálják ennyien? Hogy te nem élvezed az egy dolog, magánprobléma, de baromságokat tényként kijelenteni nem hinném hogy okos dolog.

gbc csabika
Pont azt akartam én is mondani, h olvasás mellett bõven van idõ erre is😊

salsoul olvasta kérlek a dolgokat, ül a gép elõtt és könyveket olvas, hogy milyen a szerelem, milyen a szex és hogy kell(sic!) csinálni.
salsoul
Látod mennyi mindent nem tudsz még...
Herr Lehrer
Azárt az vicces hogy olyanok osztják itt az észt az élet nagy dolgairól akik idejük nagy részét azzal töltik hogy fórumokra irogassanak az interneten... ti biztos rohadtul tapasztaltak lehettek, minden nap vagy 200 uj hsz. érkezik a topikba, annak a felét salsoul írja, aki a legtapasztaltabbnak hiszi magát, csak azt nem vágom hogyha egyfolytába a gép elõtt ültök, akkor honnan a faszból tudtok ilyen sokat a dolgokról hmm?

salsoul
A szexnek leki tényezõi is vannak, aminek bevonás nélkül csak testi kielégülés lesz az egész. Ami eredményét tekintve nem több az önkielégítésnél, csak a saját kezed helyett, a másik kezét használod.