Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs ebben felsõbbrendõ, de te lehet annak tartasz, mert valahol érzed, hogy amit te csinálsz az nem "jó".. lehetne jobb is.. és az a jobb lehet az amit én csinálok...
mindenesetre valamiért felsõbbrendúnek érzel és ez kicsit irigységszagú...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Azt sem igazán értem hogy honnan ez a felsõbbrendûségi tudat. Talán le kellene picit szállni a magas lóról, nem?
\"Heroes never die. They just reload.\"
ennyi erõvel tényleg olyan egyszerû a rendes lány definíciója, ahogy azt TI gondoljátok, legyen szép és akarjon dugni akár 1 alkalommal is..
Sajnálom, ha az szerintetek nem normális, hogy nekem ennél sokkal nagyobbak az elvárásaim, nevezhetjük a ti verziótokat igénytelenségnek, vagy az enyémet igényességnek... ez van..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Istenem...
\"Heroes never die. They just reload.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként logikádat felhasználva: ami nincs azt nem lehet megosztani.
És aki éne ilyen dolgokkal az azt is felhozná, hogy mi van ha ez és ez meg ez is. Ilyet azonban senki sem tett.
Mindenki csak szimpla "szórakozom" dugást hozott fel.
akkor vegyél egészséget a nagyapámnak aki hasnyálmirigyrákban meghalt...
Másrészt a topic témájához az égvilágon semmi köze a masszázsnak.
Õszinteséget is lehet venni, bár ez inkább alvilági körökben szokás, megbocsátást is lehet venni, ami meg egyházi szokás.
Hogy azt lehetne-e mással, vagy csak azzal, akibe szerelmes az ember, vagy az, hogy valaki egyáltalán visz-e ilyen gazdag(ító) elemeket a szexbe/szeretkezésbe...
De legnagyobb csalódás, hogy még senki sem említette, hogy ilyen gazdagon élné szexuális életet...
Ehh ilyet te hol olvastál?
Your suffers will be legendary even in hell!
Ugyanott tartunk, aki pénzért szexel, az kurva. De ha élvezetért, az nem kurvulás. És nem önzõ dolog, ez is mekkora faszság. mind2 fél élvezi, nem "nõkkel elégíttetem ki magam". A nõk kb 3x annyira élvezik a szexet mint a férfiak.
Ilyen lányt valóban Ritka lesz találnotok... 😊
De ha megvan akkor úgyis komoly lesz a kapcsolat, mert õ azt fogja akarni...
Csak tudod mi a gond? hogy nem fogod tudni mit akar a csaj... mert nem "látod"...
Rendes lány az, aki NEM BASSZA ÁT a másik fejét. Érted hogy mirõl beszélek? Ha elkezd jánri valakivel, és közbe félrekefélget, akkor ribanc. De ha nem jár senkivel, viszont találkozik valakivel, aki bejön neki és esetleg elsõ este lefekszik vele, attól még lehet rendes. Ettõl még lehet a dolognak komoly folytatása is.
"mert az ilyen kalandok után fognak jönni számodra az érdekes, dolgok, hogy a lány majd meg hozzád, hogy azt hittem többet akarsz te is...
Te meg majd jaj drágám, tudod, hogy csak szex lehet köztünk..."
Hát ezt megint benézted. HA ilyennel jön hozzám a lány akkor én erre azt mondom hogy OK akkor legyen több, próbáljuk meg. Egy kurva szóval nem mondtam hogy elzárkózok a komoly dolgoktól. én csak azt mondtam hogy nem zárkózok el a komolytalan dolgoktól sem.
"rövidtávú célja lehet egy buta libának elveszíteni a szûzességét, ha a barátnõi már túlvannak rajta, hangsúlyozom BUTA!!!...."
igen, buta, de ez engem nem érdekel mert semmi komolyat nem akarok tõle, a szexhez meg nem kell sok ész. De nyilvánvaló hogy nem õ lesz az, akivel majd késõbb családot alapítok😄
az egy olyan szinte mindenbe átváltható eszköz, amin szerelmet, boldogságot, egészséget, megbocsátást, õszinteséget és örök életet nem lehet megkapni.. (ha esetleg valami kihagytam volna, akkor bocs... nekem ezek a legfontosabbak)
tehát aki ezért szexel az minden másért csinálja akár ha úgy tetszik közvetve...
Rendes lány a legtöbb lány, csak ti gondoljátok õket másnak, mert ti nem kaphatjátok õket meg. Lenézik az ilyen barmokat, mint ti (jogosan), ezért ti is lekurvázzátok õket - holott nekik igazuk van veletek kapcsolatban, nektek nincs.
Ha, nem hiszed próbáld ki: próbálj meg mostantól a másik kezeddel fogat mosni...
Akár hogy is akarjátok/akarod annak nevezni...
Fel kell vállalni, hogy az nem az, hanem: "dugás, baszás, kúrás, kefélés, kettyintés, kufircolás stb".
Nyilván ezt is lehet élvezni, mint ahogy a vedelést is...
(más viszont tört, és más nem akarja gizikét a gõzekével egy kalap alá venni)
És ezt mégis honnan szedted? A saját elborult, begyöpösödött elmédbõl max.
A kurva az, aki PÉNZÉRT szexel, nem pedig ékvezetért😛 A magadfajták kurvának neveznek egy nõt már azért is, mert jól néz ki. De a világ az nem így mûködik, erre rájöhetnél már.
és szerinted ilyen lányt fogsz találni?
mert az ilyen kalandok után fognak jönni számodra az érdekes, dolgok, hogy a lány majd meg hozzád, hogy azt hittem többet akarsz te is...
Te meg majd jaj drágám, tudod, hogy csak szex lehet köztünk...
Kizárt dolog, hogy inteligens, értelmes csaj, csak dugni akarjon 1-2szer és ne komoly kapcsolatot építeni, ami biztos háttérként áll mögötte..
rövidtávú célja lehet egy buta libának elveszíteni a szûzességét, ha a barátnõi már túlvannak rajta, hangsúlyozom BUTA!!!....
és nem feltétlen van köztük átjárás
És ezzel azt hiszem sikerült is rövidre zárni a vitát.
Vannak a "dugás, baszás, kúrás, kefélés, kettyintés, kufircolás stb" pártiak és vannak a szeretkezés pártiak.
a páromat kellene megkérdezni mekkora a szexuális "igényem"... pont akkora amennyire szeretem...
az hogy te felelõség nélkül, nõkkel elégítteted ki magad az a te saját magánügyed..
én ezt a Szerelmemmel csinálom kizárólag, nekem ez a normális, neked meg a saját kis szokásod..
csak azon nagyon csodálkoznék, ha erre egy nõ is vevõ lenne, mert amit tapasztalat alapján állíthatok az az hogy a nõk a biztonságot szeretik mindenben.. lehet vannak akik szeretik a kalandot is, de õk is csak úgy ha van ami biztos pont számukra...
na szoval a poén az hogy kb 100 oldal ele van stb... így helyes😄D
a poén az hogy oldalakon kb kb 100 oldal tele van már ezzel a témával, és te még mindig ugyanott tartasz. Akkor vegyük sorba a faszságaidat, merthogy értelmes dolog nem sok volt abban amit leírtál:
"a kurváknak is élni kell valamibõl, kevés kurva van aki azért szeretkezik mert örömét leli benne"
Milyen kurvák? Hol volt szó kurvákról? Most vagy én maradtam le, vagy te magad se tudod miket beszélsz.
"hogy olyan úriembereket mint ti kielégítsen, akik normális kapcsolatra alkalmatlanok vagytok"
😄DDD Nekem nincs szükségem kurvákra ember. Tudod hál'istennek ezen a világon az elvakult prûd "háténcsakházasságutándugok" nõk, és a mindenkivel összevissza kefélõ ribancok között akadnak normális lányok is(még ha nem is nagy számban) akik nem ribancok, de azért nem vetik meg a "szórakozást" sem ha épp arról van szó. Ez nem azt jelentih hogy bárhol bárkivel, csak azt ha valaki elsõre szimpatikus neki, akkor miért ne nyomhatnának le egy laza menetet?
a "normális kapcsolatra alkalmatlanok vagytok " szöveget nem is nagyon kommentálnám, igen, te kurvára ismersz engem az ország másik végébõl a géped mögül, valószinû jahh.
"félrekeféltek, hogy ne a drága szeretett feleségeteket mocskoljátok be ürüggyel jólérezzétek, magatoknak örömöt szerezve..."
Milyen félrekefélés? 😄DD Már azt is leirtam, igaz kurvarégen, hogy a félrekefélés undorító mocskos dolog. Tudod kik szoktal legtöbbször félrekefélni? Az álszentek. Az olyanok mint itt az SG fórumosok nagyrésze, tisztelet a kivételnek. Tudod ez a tipikus eset, amikor 16-25 év közötti emberek kitalálják hogy õk nem olvadnak bele a "gusztustalan erkölcstelen mai fiatalságba" hanem inkább jófiúk lesznek és õk csak házasság után szexelnek majd, aztán ezek az emberek szoktak 35-40 éves fejjel rájönni hogy elbaszták a fiatalkorukat, és olyankor szokott az jönni, hogy kibasszák az asszonyt a gyerekkel együtt, és felszednek vmi 20 éves csajt akit lehet kurogatni. és ez az undorító, nem az amit mi csinálunk 😊
én ilyen vagyok hogy ez számomra nem elfogadható, és a páromtól is csak ezt várom el...
a kettõ nem ugyanaz. Ha szerelembõl csinálod, akkor szeretkezés.
Ha nem, akkor csak simán szexelés, mind1ik jó, de mind1ik más miatt.
Az amit érzelem nélkül az élvezetért csinálnak az tehát nem szeret-kezés...
Max külsõleg, látszatra...