22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • orsi1987
    szerintem nem lenne kevés. sőt...
  • salsoul
    Lirion, te ismét nem érted miről beszélek.

Írtad, hogy "a köcsög pasi vonzóbb, mint aki ki nyalja a seggeteket" és én a seggnyalóra/seggnyalóhoz írtam azt ott lentebb.

Egyébként minden tudati szint kérdése.
    A nő bármilyen férfibe bele tud szerelmesedni.
  • Lirion
    Na ebből látszik világosan, hogy mennyire nincsenek tapasztalataid, csak lexikális tudásod. Nem választhatod meg, kihez vonzódsz, csak azt, hogy engedsz-e a vonzalomnak vagy elfojtod inkább.
    A nők nagy része azért sír rendes pasi után, mert a köcsög, gerinctelen csúszómászókhoz vonzódnak, mivel azok sokkal inkább férfiasan viselkednek, mint a rendes pasik, akik után sírnak.
  • salsoul
    Tökmindegy, hogy te linkelsz vagy más: a véleményem a linkelő személyétől teljesen független.
    Az optimizmusommal nincs gond: a kiscsajban benne van a potenciál, hogy jó, rendes nővé érjen.
    Ugyanakkor látom (mert nem tettem félre a látásom), hogy ma még köze nincs az érett rendes nőhöz. Mondhatjuk, hogy szép és aranyos, bájos de azt nem, hogy érett rendes nő.

Miért, szerinted milyen, ha nem olyan semmilyen, határozatlan?
  • salsoul
    Nézd, az ideálomhoz nem áll közel az amivel tele van a net, meg a divatmagazinok, meg a filmek általában, így nem tudom, hogy honnan az istenből szerezzek képet példának, mintának.
    És ebben a google sem tud segíteni.

A testi szépségtől még senki sem lesz sem rendes, sem agyilag, sem szellemileg, sem érzelmileg felnőtt, szép. A fizikai paramétereket adja a természet, a többiről pedig mindenkinek saját magának kell már gondoskodnia.

Oké, neten is nézelődtem párszor, és időnként benézek abba a topikba is amiből eredetileg az az idézett kép is származik, hogy hátha... de kéjnőkön túl nemigen van ott más... és csak fogom a fejemet. Egy rakás elkeseredett nőszemély aki magamutogatással próbálja meg felkelteni a figyelmet, mert egyébként le se...
  • EdDyBoy
    Miért van az, hogy az általam belinkelt képekről csak negatív véleményt olvashattunk felőled? Olyan nincs, hogy nem jut eszedbe semmi pozitív tulajdonság. Hova tünt az optimizmusod? Így elég lehangoló olvasni soraid.

Egyáltalán milyen jelekből szűrted le ezeket: "határozatlan, semmilyen, maga sem tudja, hogy hányadán áll magával"?
    Hogy lehet valaki semmilyen?
    Tudod te, mi az, hogy semmilyen? Tulajdonsággal nem bíró... dolog. Olyan hogy lehet bárki/bármi?
  • EdDyBoy
    Az a csaj sem lett letukmánolva, amelyiket én raktam be.
    Nem azt írtam, hogy szívszerelmed, ismerősöd rakd be, csak egy olyat, aki közel áll az ideálodnak, hogy tisztában legyünk vele.
    Csak azért, mert fura, hogy egy gyönyörű csajt csak úgy leinfantilisezel, holott 100%, hogy nem az.

(Infantilis: Testalkatilag, nemileg vagy értelmileg fejlődésében visszamaradt. A férfiakról általában primitív elképzelései vannak, és szexuális érzéke is fejletlen. Érzelmi reakciói olyanok, mint a gyermeké, könnyen sír, és mindenen vihog.)

Még ha nézelődni nem is nézelődsz, akkor is láthattál már olyat. Amúgy meg biztos, hogy nézelődsz, mert ezen a topicon még nem láttam ezt a szót, csak azokon, ahol elég sok csajkép megfordul.

Vagy ez is olyan dolog, mint bármely más információ rólad, amit valami ismeretlen okból nem osztasz meg olvasóiddal?
  • Retsu
    De miért? Én is kíváncsi volnék hogy neked milyen az ideálod, a rendes lány. Én a magam részéről ígérem hogy nem írok semmilyen formában róla, csak magamban levonom a következtetést. Így se raksz képeket?
  • salsoul
    A normál életben és nem a neten szoktam nézelődni, és a fejemben hordom a képeket (nem merevlemezen) s innen nem tudok sem nyomtatni, sem feltölteni, sem linkelni.

Egyébként amúgy sem tenném ki őket közhely, és "tuknám" parádénak.
  • Dick Riddick
    Nem értem hogy ez az őszinteség egészen pontosan mit is jelent.
  • EdDyBoy
    Visszaolvasgattam, és egy apró dolog nem hagy nyugodni...
    Salsoul! Feltöltenél egy képet, amin egy olyan csaj van, aki neked tetszik? Lehet szobás is, valami olyan, ahol nem találsz semmi kivetnivalót. És a csaj is olyan, amit te magad mellett szeretnél a jövőben. Nem piszkálódásnak számon, ne értsd félre, csak puszta kiváncsiság.
  • EdDyBoy
    2009.05.30. 14:00 : A hosszú haj megszűnt létezni.
  • Rundstedt17
    látom itt semmi sem változott
  • salsoul
    Szerintem ha eléd állna egy szó szerint olyan fiú mint amilyent leírtál, az még kevés lenne, nagyon kevés, a semminél épp hogy egy hajszállal több.

Amit nálad a párkapcsolat jelent, ahhoz nem kell párkapcsolat.
    Az egy szimpla mindentől független standard.
  • bcrics
    meik volt előbb a hosszú vagy a rövid haj?
  • salsoul
    Szerintem: határozatlan, semmilyen, maga sem tudja, hogy hányadán áll magával.
    Passzolna azzal a lentebb linkelt csajjal.
  • EdDyBoy
    Ránézésre szerinted ő egy rendes srácnak néz ki?
  • orsi1987
    Rendes fiú= megbízható ( ha mond valamit, akkor azt úgy is gondolja), komolyan vesz, nem szemétkedik (a szemétkedés is túl tág kategória, de pl nem ver át, nem szédít baromságokkal,nem hiteget, nem hazudik a képedbe stb. stb).
    Amit várnék tőle: tisztelet, megbecsülés, őszinteség.
    Mit jelentene nekem?: szted mit jelentene? mindent.
    A párkapcsolat nálam a kölcsönösséget, az egymás iránti tiszteletet, szeretetet és őszinteséget jelenti, valamint az egymásért vállalt felelősséget.
    Persze, én ranedes lány vagyok, még jó :D : nem vagyok hűtlen, ha van valakim, akkor odaadóan szeretem és tisztelem, és nem járok valakiivel csak azért, mert jól néz ki, hanem csak akkor, ha van mögötte érzelem.
    Azt nem tudom, hogy az általam leírt rendes fiú milyen rendes nőre vágyna, vagy hogy egyáltalán rendes nőre vágyna-e...Murphy szerint tuti, hogy nem :D
    És azt sem tudom, én olyan vagyok-e...De valószínűleg nem.
    Szerintem nincsenek egymást kizáró tényezők, úgyhogy sztem nincs kudarcra ítélve a dolog.
    Lehet, hogy ijedtemben elmenekülnék, ha megkapnám, de nagyobb az esélye, hogy inkább örülnék és vigyorognék, mint a vadalma.
    Mindenesetre próbálkozok a netes társkereséssel. És én szoktam válaszolni. Meg ha ledumálok egy randit, arra elmegyek.
  • salsoul
    Azt hiszem, ha nő lennék szerintem nekem sem lenne vonzó egy gerinctelen nyálkás csúszómászó.
  • Lirion
    Ez azért van, mert a lányok nem a rendes srácokhoz vonzódnak. Ez van. Kibaszott veletek a természet, hogy a köcsög pasi vonzóbb, mint aki ki nyalja a seggeteket. :D
    Persze vannak srácok, akik a kettő között állnak, akik hihetetlen érzelmeket tudnak kiváltani és mellette nem köcsögök, na ezekből van nagyon kevés. :)
  • salsoul
    Te milyen lánynak tartod magad, és mitől, és miért?
  • Sleepanddead
    Nah szal a rendes lány téma mivel lány vok nem tok egyet érteni h nincsenk rendes lányok, akkor ott van a kérdés h hol vannak a rendes pasik vannak csak nehéz öket megtalálni, mert ha vannak és megtalálod foglaltak, vagy csak barátod akar lenni. Véleményem szerint nehéz öket megtalálni a lányokkal meg ugy vok h is-is vannak kibaszott szemetek meg normálisak...
  • salsoul
    Az attól függ.
    Számodra konkrétan A-tól Z-ig milyen (lenne) egy rendes fiú, mit várnál tőle, mit jelentene neked?
    Számodra mit jelent egy párkapcsolat, mit vársz tőle?

Magadat milyen nőnek tartod? S miért, mi alapján tartod olyannak?
    Szerinted egy olyan rendes fiú amilyent a fentebbi kérdésre leírsz majd, milyen rendes nőre vágyna?

Te olyan vagy?

Abban amit esetlegesen szeretnél nincsenek egymást kölcsönösen kizáró tényezők, melyek mindent eleve kudarcra ítélnek?

Tényleg azt szeretnéd amit szeretnél, s ha megkapnád nem menekülnél el előle?

A legjobb barátnak és a hihetetlen érzelmeket kiváltónak ugyan annak a személyek kell lennie.
    Úgy gondolom: van ilyen, csak nem minden jött-ment az. Türelem, és állhatatosság kell a megtaláláshoz.

A neten rendes lányok után kutatás .
    Társkeresőket tekintve (nőt keresve) a helyzet úgy fest mint egy álláspályázat, amire mindenki beadja az önéletrajzát, ám ha kap egy behívót interjúra, akkor nem megy el, még csak nem is válaszol. Még csak vissza sem köszön.
    A Plútón túl élőkkel való kapcsolatfelvétel sokkal-sokkal reményteljesebbnek tűnő dolog, mint a neten ismerkedni vagy neten bármi...
  • orsi1987
    az én kérdésem az lenne, hol vannak a rendes fiúk? És ha egy fiú rendes, akkor mért csak barátok vagyunk? Egy idő után az ember lánya a világ legnagyobb lúzerjének kezdi magát érezni, mert akivel lelkileg egy szinten mozog, azzal csak barátok lesznek (mert vagy a srác nem vonzódik, vagy a lány), aki meg hihetetlen érzelmeket vált ki, az csak szexet akar.
    Szóval...talán vannak rendes fiúk, akik a nem rendes lányokat szeretik és vannak rendes lányok, akik a nem rendes fiúkért vannak odáig...
    Az élet totál szívás.
    Btw, valaki neten próbálkozott már rendes lányok után kutatni? Mert én a rendes fiúkat itt keresem.
  • salsoul
    "Ahhoz 9 hónap kell, hogy tudd"
    Mellette eltöltött kilenc hónap, azaz mellette eltöltött ~6480 óra vagy az a 9 hónap amiben találkoztak 30-szor és együtt töltöttek összesen 30-50 órát?

ui: szerintem nem kell kilenc hónap, még csak pár hét sem, ha az ember hallgat az azonnal gyorsan jövő irgalmatlan erős érzéseire, és nem kezdi el azokat agyból kimagyarázni.
  • salsoul
    Igazad van, liliomtipráshoz előbb liliom kell, és ma már nagyon ritkán terem liliom.

Egyébként régen nem csak 14 évesen nem okozott gondot, 9 évesen sem.
    Szóval miért pont 14 felett, miért nem 9 felett?
  • Lirion
    Már miért lenne liliomtiprás? Ez csak egy álszent erkölcsösnek látszó kitalált kifejezés, nem jelent semmit. 14 éves kor felett már nyugodtan lehet lefeküdni egy lánnyal, régen sem volt ez másként, csak akkor ennyi idősen már feleségként feküdtek le a férjükkel..
  • Lirion
    Ezek szerinte te még nem vagy elég idős. :P
  • Lirion
    Hol lehet rendes lányokat találni?
    Bárhol, ahol megfordulsz. Már korábban adtam egy felsorolást rá.

Miből derül ki a kapcsolat elején, hogy valaki rendes lány?
    Egy kapcsolat elején csak az derül ki, vagytok-e annyira szimpatikusak egymásnak, hogy találkozzatok még. Ahhoz 9 hónap kell, hogy tudd, össze akarod-e kötni akár végleg az életedet az adott személlyel. Ehhez pedig semmi köze annak a rendességnek, amit itt sokan várnak a nőktől. Egy olyan fajta rendes nő lesz a barát, a társ az nem lesz rendes, különben nem vonzódnál hozzá, ez a szomorú igazság.

Látott már valaki rendes lányt? (én igen)
    Persze, sokat. Csak az idióta, nőfóbiás, szűz, nyámnyila puhapöcsök lekurvázzák őket, mert mással vannak együtt.
    Az a helyzet, hogy a nők nem szeretnek senkit megbántani azzal, hogy elutasítják (nem-et mondanak), ezért mindig csak húzzák a dolgokat, hogy "most nem ér" rá meg "majd később" vagy kitalált indokkal mondanak le randit. A sok balfasz meg ezekre azt hiszi, hogy jó jel és hogy majd később tényleg lesz vmi, pedig nem.
  • salsoul
    Az arabokkal nincsen gond.
    A Korán és a prófétai hagyományok is úgy foglalnak állást, hogy: "közületek a legjobb, ki feleségével a legjobb".

A gond a fundamentalista, az agy használatát nélkülöző barbár tagokkal van.
    Mint ahogy nálunk a is, csak itt nem iszlám adja a díszletet, hanem kapitalizmus, meg a new age, meg a britt tudósok.

A női emancipáció legalább ugyan annyit árt, mint az iszlám fundamentalista elnyomás. Ha nem többet...

• salsoul
    Gondolatmenetedet felhasználva: a saját szobáját, környezetét nem tudja rendben (kézben) tartani, hát még az életét... azt is csak ad-hoc, ahogy esik módra...
  • salsoul
    Ha tisztában vagytok vele, akkor tudjátok, hogy ez a zsinat, csak egy bizony irányzat bizonyos Bibliáját érintette.
    És hogy nem csak ez az egy mű maradt fenn az elmúlt pár ezer évből. Példának azért hoztam, mert ez a legkönnyebben hozzáférhető, sem google, sem könyvtár nem kell hozzá...
  • salsoul
    Véleményem továbbra is változatlan.
    És a szerelmes maszlaggal nem lehet [előttem] kimagyarázni.

Rendetlen. Gyerek. Infantilis.
    Fel kell még nőni, meg kell még érni.
  • salsoul
    nos, akkor nem marad más: bízunk a hasracsapásodban

ui: a Mahábhárata-t, Rámájana-t, Hérodotosz-t, Arisztophanész-t, Horatius-t, Ovidius-t... is cenzúrázták?
  • salsoul
    Nos, kérdésem arra vonatkozott, hogy az érdeklődés komoly-e annyira, hogy ha konkrét irodalmat ajánlanék akkor venné-e rá a fáradtságot, hogy kikölcsönözze/beszerezze és elolvassa vagy sem.

Ha nem, akkor nem állítok össze feleslegesen egy irodalom jegyzéket - mert van jobb elfoglaltságom is.
    Tanulmányt pedig nem készítettem, és nem tudok arról, hogy magyar nyelven készült volna ilyen.

A kérdést/témát nem lehet rövidebb mód (sikkasztva) elintézni.

---

Kérdésedre konkrétan:
    Nyilván nem mehet mindenki könyvtárba, csak az aki tényleg kíváncsi és akit tényleg érdekel - és ő biztosan el fog menni, és nem riad vissza a búvárlattól.

Személyesen? Megemlíteném mit olvastam, megmutatnék egy két részletet, és ha az illetőt komolyabban érdekli akkor neki is ajánlott irodalmat és könyvtárat/könyvesboltot/antikváriumot javasolnék.
    Kölcsönadásra is hajlandó vagyok, ha kölcsön szeretne kérni valamit.

Szóval könyvtárba konkrét ISBN számokkal, a netre konkrét linkkel küldeném.

Az érdeklődést tekintve itt azt látom, hogy:
    - kérdés eleve eldöntött, (felül)vizsgálatra nem szánjátok
    - komolyabban/ténylegesen senki sem érdeklődik
  • Retsu
    Így igaz. Az tuti ha én lennék olyan pozícióban, törvénybe iktatnám hogy amelyik így el van szállva magával, meg az egójával, 2 hónapos "üdülést" neki az arabokhoz pl. Aztán elgondolkodna rajta, hogy megéri-e elvetni a sulykot, hidd el:) Mert most ez van velük, nem értékelik azt ami van nekik, mert már természetes. Mint ahogy sokan az egészségüket is csak aztán ha már nincs igazán...
  • EdDyBoy
    A csaj rendben tartja magát, nincs agyonsminkelve. Rendben tarthatja a párkapcsolatát is, és az életét is. Innentől számomra ő egy rendes lánynak tűnik. Már jöhetne is ide a Balcsi partjára sétálni a lenyugvó nap fényében, hogy jobban megismerjem.
  • EdDyBoy
    Meg a nők helyzete sem volt éppen kívánnivaló. Van ország, ahol még most is közelebb állnak tekintélyben egy állólámpához, mint egy emberi lényhez.
    Nem véletlen alkalmaztak akkor fondorlatot. Szükség volt rá. Most ez sport náluk.

----------------------------------------------------------------------

A bibliát meg hanyagoljuk szerintem. Férfiak írták, akik létrehoztak egy nők nélküli egyházat. Annál rosszabb nem kell, mint róluk venni példát. Akármennyire meg vagyok keresztelve, ez csak egy világméretű szekta. (középkor,eretnek,lapos Föld,genesis... csak párat említve)
    Ha tisztában vagytok vele, akkor tudjátok, mi történt egy bizonyos zsinaton, ahol eldöntötték mi legyen a bibliában, és mi nem. Számomra onnantól ez már nem hivatalos szentírás, csak mesekönyv. Nem jobb egy mai teremtéselméletnél, csak nagyobb a történelme, és van egy aranyozott városnyi központja, amit megint csak tőlünk vettek el.
  • EdDyBoy
    Szerintem tipikus szoba, kis rendetlenséggel. Korhű mind a lány korát, mind az évszámot nézve is.
    A képekből kiindulva szerelmes, így a szobában uralkodó rend nem élvez akkora prioritást.
    A TV helyzete ad némi irányvonalat a szoba méretét, és berendezését illetően. A háttérben nagy szekrények lehetnek. Van fogalmam róla, mennyi cucca van egy csajnak.
    Egyenruha sincs a csajon, így a kis kupit megint csak el lehet nézni.
    Nem magáról készíti a képet, tehát nincs egyedül. A mosolyból és a szeméből tükröződő boldogságból ítélve, a háttérben felragasztott képeken látható fiú fotózhat. Senki nem tudja, mit csinálhattak ott 30 perce, vagy mit tesznek majd 30 perc múlva. Az endorfintúltengés megint csak háttérbe szorítja a rendmánia kényszerét.
    Az egész csaj lányos, ahogy a szobája is. Ha te emiatt kerülöd el... a te dolgod.
    Persze ha rokonokat várna, azért összepakolna még jobban, szerintem.

Jártam olyan csajszobában, ahol figyelni kellett, hova lépsz. Ha elképzeltél egy kupit, akkor azt szorozd meg kettővel. Az ágyról, asztalról, szekrényről nem is beszélek.
  • Retsu
    Ha emlékszel a régebbi témára, amit valahol itt tárgyaltunk ki, elmondtam hogy a civilizáció, az ún. "fejlődés" magával hozta a kapzsiság, a telhetetlenség és fondorlatosság nevű finomságokat... Ebből következtetve ők sem lehettek ennyire elfajzottak mint most. (Csak ha már az alapozásra vagy kíváncsi). A könyvekkel, antik iratokkal kapcsolatban meg inkább nem mondom ki a teljes véleményem, mert kapnék ide minimum 2-3 felkiáltójelet, vagy mást is... elég ha annyit mondok hogy cenzúrázott történelem, ha ez mond valamit.