22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
trebron #22628 A könyv nem jó példa és nagyon példát tárgyakból nem is fogsz tudni hozni.
Mivel a könyvnek a tartalma változatlan, viszont egy ember élete során nagy változáson megy kereszül, ami a tartalmát illeti.
Elég gyorsan átsiklottál a felett is, hogy a könyvek is tetszel-e, passzoltok e. Az emberek egymásra is hatással vannak, ahogy a könyv is az emberre viszont te a könyv tartalmát nem tudod megváltoztatni, max más szemmel nézel rá ha már elolvastad, kiismerted. -
#22627 Bemegyek a nagykönyvtárba. Megnézem az éppen csak úgy elém kerülő könyveket miközben csak úgy össze vissza sétálgatok a polcok közt. Mi az esélye annak, hogy mondjuk látott száz könyv között akár egy is lesz, ami engem érdekel? Nagyon kicsi. Persze köthetek kompromisszumot egy érdektelennel. Vagy kereshetek - fáradtsággal és kitartással - célszerűen, tervszerűen. Ha jó a cél és jó a terv, a könyvtár választékának legalább 80-90%-a vagy több rögtön kiesik. A maradékot át kell mustrálni és annak 20%-ában biztosan lesz az ami nekem passzol. (Nőkre fordítva a szót, a nekem passzolban az is benne van, hogy én is passzoljak neki).
Úgy találtam, hogy ez egy általános mintázat az életben. Mondhatni mindenre egyformán vonatkozik.
Hülyeség tehát azt várni, hogy 100-ból 100 oké legyen.
És egy könyv rendkívül esztétikus és igényes vonzó kötéséből - külsejéből - nem lehet következtetni annak tartalmára, és hogy az aztán mennyire passzolna nekem. Le kell venni a polcról, vagy ki kell kéretni a raktárból - mert nincs minden elől a polcokon - ki kell nyitni és bele kell olvasni vagyis el kell tölteni vele egy kis időt -
#22626 Korábban ilyesmit szerettem volna, aztán egy nap elgondolkodtam és arra jutottam, hogy ez hülyeség. Kontraszt nélkül nem érzékelünk, nem látunk semmit (pl olvasás), és örülni sem tudunk. Valamint a ritkaság és a várható mondjuk így hasznosság növeli az értéket és a megbecsülést.
Utoljára szerkesztette: salsoul, 2015.01.11. 11:00:00 -
trebron #22625 Szeretné, csak rájött az idők során, hogy kompomisszumot kell kötnie, még ahhoz is, hogy nem a 25%-os, hanem az 1%-os kezdeti megfelelés meglehessen és akkor még mindig ott van az a faktor, hogy ennek az egy csajnak a kompomisszumképességével Salsoul nem összeegyeztethető, amire szintén olyan 99% az esély. -
#22624 figyi, vannak normatívák, rendben, mindenki maga dönti el, hogy mennyire akar az ilyen sémákba illeszkedni, vagy nem illeszkedni. nem sznobizmus, ha valaki elvárásoknak akar megfelelni, inkább mondanám álarcnak. ne mondd, hogy a bármi nációhoz tartózó nők kevésbé ilyenek. vagy, a magyarok sem erősebben, mint a többi népség. az angolok meg rondák eleve, naná, hogy nem finnyáskodnak, ha el akarják vinni őket.
salsoul #22623 te nem azt szeretnéd magadnak? -
#22623 Mit szeretnél tulajdonképpen? 100-ból 100 nő megfeleljen a kívánalmaidnak, és az ő kívánalmaiknak meg te? Ebben az esetben hogy választanál közülük? És én meg kénytelen legyek olyannal beérni aki neked teszik és akinek te tetszel?
A 25% kezdeti megfelelés bőven kiváló. -
IXEMGabeo #22622 75%-uk legalabb ilyen:) nem csak a materializmus a viselkedes es ez a megfelelni a tokeletes elvarasoknak gaz a reszukrol....
sajnos ugy veszem eszre az itteni litvan es lengyel nok is ilyenek... -
#22621 marha nagy tévedés. -
#22620 Magyarországon. -
#22619 hol sznobok a magyar nők ? hééé :D -
IXEMGabeo #22618 es nem csak Magyarorszagon van ez igy jelentem...bar az angol noket konnyebb felszedni, kevesebb elvarasaik vannak anyagi teren, csak angol nobol keves van vagy epp nem az en izlesvilagom:DDD
dugig van lengyel, litvan nokkel ez a hely, akik meginkabb sznoboskodnak, mint a magyar nok -
trebron #22617 Suzuki? -
#22616 Nehéz... Hiába vagy okos, normális...
Ja.... nincs x millás autóm. :) csak mondjuk x/2
Forever alone.... -
trebron #22615 2012. 09. 24. 21:43 - ekkor volt utoljára itt. -
#22614 Nekem nem tűnik úgy, hogy kitiltották volna, legalább is az adatlapja nem utal erre:
http://sg.hu/felhasznalo/989022577 -
#22613 nincs semmi baj, csak régen sok jót és érdekeset írt
szívesen találkoznék, megismerkednék vele -
IXEMGabeo #22612 ? ja sokat jart pedig ide...
kitiltottak asszem valami felreertes miatt -
trebron #22611 Ekkora a baj? -
#22610 Üdv, régebben egy Pretorian nevű tag is látogatta ezt a forumot, de rég nem járt már itt. Őt keresném. Valaki aki ismeri esetleg tudna segíteni valamilyen elérhetőségével priviben akár előtte őt megkérdezve? -
#22609 nem látod ,hogy csak kitalálta? nehogy már komolyan vedd. ha meg komoly lenne, akkor sem érint téged. -
KandurExe #22608 Mar bocs de mekkora kis f vagy
Csak 1-2 menetre kell..pfff -
KandurExe #22607 Hmm
En jo fej vagyok de meg kell hagyni ritka nagy poccse valok amikor valakirol kiderul h hazudik
Es akkor vagyok meg szar mielott meg jon a havim de ezeket valalom ;) -
#22606 :DD -
#22605 Na pont te beszélsz helyesírásról ? -
#22604 sose hallottál még róla? pedig nagyon népszerű.. egymás íját kell hosszabbítani ;) -
clio1616v #22603 mi az a bowlongozás? -
#22602 mondd meg neki hogy tetszik és a barátnő sztorit is csak azért vetetted be mert nem volt jobb ötleted hogy milyen indokkal menj be a boltba, és kérdezd meg hogy volna e kedve valamikor munka után elmenni bowlongozni/sétálni/sörözni/gondolázni/stb.. (mozit első randis programnak kihagynám) -
kamionosjoe #22601 Eltevesztetted a topikot amigo! -
clio1616v #22600 :DDDDD -
#22599 "Mondjuk az nem probléma mert kitalálom, hogy szakítottunk vagy ilyesmi és esetleg ha nagyon jól adom elő még vigasztalós szex is lesz, nem?"
A csajok az őszinteséget szereti szóval ha ezt előadod akkor később hazugnak nézhet és úgy tekinti hogy kihasználtad. -
#22598 Ütős első mondatot nem tudok... De esetleg kérdezd meg, hogy mikor végez a munkában, mert szeretnéd utána elvinni fagyizni vagy kávézni vagy vacsizni vagy akármi... A reakciójából úgyis látod, hogy van-e kedve hozzá. -
#22597 Nem tudom melyik letiltottam írogat ide de legyen szíves fejezze be mert úgyse látom, hogy mit ír viszont új üzenetnek jelöli a rendszer. -
#22596 Komoly tanácsokat várok! -
clio1616v #22595 Sajnálatból köszön csak, látja mennyire looser vagy.
Már az előtt levágta, hogy mit akarsz, még mielőtt te rájöttél volna, mit akarsz tőle valójában. -
#22594 sztem kiröhögne:D unatkozol? :D -
#22593 Nem tudom, de most az nem mindegy? Lényeg, hogy ő akarjon. Esetleg ha bérelnék egy nagy motort és azzal mennék előtte pár kört? -
#22592 jó, jó szándéknak vettem, ezzel le is zártuk a kommunikációnkat :) megsértődni egyébként sem szoktam.
#22591 felejtsd el, ez a legjobb tanács. tudod egyáltalán, hogy van-e barátja, vagy bejövős lennél-e neki?
-
#22591 cs all
Tanács kéne. Van egy lány akivel majdnem minden reggel találkozom munkába menet, ilyen női cuccokat áruló boltban eladó, körömlakk meg ilyenek és már köszönőviszonyban vagyunk mert vettem tőle körömlakkot, mondván, hogy a (nem létező) barátnőmnek kell és segítsen választani stb. De kéne valami ütős nyitómondat, hogy felszedjem. Ráadásul most azt hiszi van barátnőm. Mondjuk az nem probléma mert kitalálom, hogy szakítottunk vagy ilyesmi és esetleg ha nagyon jól adom elő még vigasztalós szex is lesz, nem? Igazából csak 1-2 menetre kéne, nem valami komoly kapcsolatnak.
Adjatok valami tanácsot. -
clio1616v #22590 nem akartam eltalálni semmit és utána járni sem, ezért írtam, hogy csupán feltételezés
a rendes lánytól messze vagy, sérült vagy inkább és kezelésre szorulsz - jó értelemben
és ne sértésnek vedd, amit írok -
#22589 erre mondják, hogy majdnem eltaláltad, de mégis mellé. jó unalmas lehet az életed, ha az enyémmel foglalkozol.