22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#10817 > Nos talán ilyesmikre gondoltál? < -
EdDyBoy #10816 Lehet, ez lenne nálad az etalon, mert őket én sem tenném ki közszemlére, HA beléjük lennék bolondulva. -
EdDyBoy #10815 Salsoul: #10769: "és a fejemben hordom a képeket (nem merevlemezen) s innen nem tudok sem nyomtatni, sem feltölteni, sem linkelni."
... sem rákeresni ezekre a google-on.
Ejnye már nem emlékszel a te fejed hogy működik... Tudod, az én tarkómon sincs USB bemenet.
Amúgy az első kép áll még a legközelebb ahhoz, amire gondoltam. Egy helyes csaj, aki apácaruhában van. Így kifejezve, hogy a formás külső, és a rendes belső olyan harmóniát képezzen, amire te is azt mondod: 'Igen, ebben nincs semmi kivetnivaló.' Az egyetlen probléma az lenne, hogy ő már elkötelezte magát egy magasabb szintnek. -
#10814 csak érdeklődő -
Steve Q #10813 Fárasztó vagy -
Lirion #10812 Eléggé sok olyan esetről hallottam már, hogy a barát olvasgatta a bnője sms-eit, e-maileit, közösségi oldalas üzeneteit és válaszolt is rájuk, ha az üzenet nem tetszett neki. Egy ilyen fenyegetős baráttól sem lepne meg ez a viselkedés.. két megválaszolatlan üzenet miatt még ne ítéld el. -
#10811 olyat a google semmilyen keresőszóra nem fog kidobni:) -
#10810 Egyébként nyugodtan mondd el, hogy fejben mire gondoltál, hátha tudok segíteni. -
#10809 Nem arra keresel rá amire fejben gondolsz? -
Retsu #10808 1.Pedig elhiheted, van neki. 2.Lehet hogy kicsit túlreagáltam én is az ügyet, de régebben nem ilyen viselkedést tanúsított a csaj. -
Lirion #10807 Ebben mi is a gerinctelenség? Ilyen barát mellett elég valószinűtlen, hogy lehet magánélete a lánynak, magánlevelek, privát sms-k számára nem léteznek, még jó, hogy nem fog tudni válaszolni neked... Ezért gerinctelennek nevezni a lányt, elég nevetséges. -
EdDyBoy #10806 Ismétlem:
...AMIRE FEJBEN GONDOLTAM!
Félrebeszéléseid enyhén fárasztóak, ha már más kivetnivalót nem találsz! -
#10805 Dehogy nem, azokat pakoltad be.
Google képkereső apáca kulcsszóra, első találati oldal.
Nagy munka... -
#10804 Látod -
Rundstedt17 #10803 az első azért jó volt:D -
Rundstedt17 #10802 Én biztos szóltam volna a haveroknak hogy intézzük el,utána már szabad lett volna a csaj -
EdDyBoy #10801 Sorry! Nem találtam olyan képet, amire fejben gondoltam. -
Retsu #10800 Hát igen, vannak elvárások szép számmal:D Nade elmondok 1 megtörtént esetet, amiben nemrég volt részem és a "főszereplő" enyhén szólva nem vmi rendes lány. Pár éve csoporttársam volt az illető, előfordult többször is hogy flörtölgettünk, még akkor is mikor barátja volt. De több nem történt, részben mert én nem voltam elég nyomulós, meg lehet ő nem vette komolyan a dolgot. Pár hete ráírtam neten 1 kedves üziben hogy mi a helyzet vele, hogy van. Telnek a napok, talán 1 hét is, nincs válasz. Aztán pár napra rá a barátja küldött1 fenyegető levelet, hogy ha még1x vmilyen formában próbálkozok, jön és elintéz... Kurvára beijedtem mondhatomXD, de még így is én nem süllyedtem le az ő szintjére, mert kultúrált hangnemben válaszoltam, hogy azért vigyázzon magára. Végül még 1 üzit küldtem a csajnak, amiben tisztázni akartam hogy pusztán kedveskedtem, nem olyan szándékkal küldözgettem neki. Nem vagyok rászorulva, de mondjuk azért elviseltem volna ha alakul vmiXD Erre szintén semmi válasz... Na most akkor ki is a gerinctelen? -
Rundstedt17 #10799 Bölcs létedre nem tudod? -
#10798 Nem értem, hogy mit számít a beismerés, ha te már úgyis biztosan tudod amit tudsz -
Lirion #10797 Jah persze, szép kis álmaid vannak. :D -
Lirion #10796 Nem kell palástolni a tapasztalatlanságodat, inkább ismerd be. -
#10795 Lirion ismét félreértettél valamit [korábban], öszekevered a dolgokat és erre építkezel. -
#10794 Hát ez elég gyengére sikeredett.
Valami ütősebbet vártam volna tőled.
Csalódott vagyok. -
Rundstedt17 #10793 Beteg?Szánalmas -
#10792 Inkább azért érdemlem meg, mert k*rvára válogatós egyéniség vagyok.
Kaptam már több szerelmes levelet, próbálkoztak nálam rendesebb csajok.
Más emberek örültek volna neki, én meg... ...passzív voltam, mint Windows tűzfal.
A nem rendesekről nem is beszélek... ők már rögtön b*szni akartak volna velem, de szvsz ez nem így megy.
Akiknek barna/fekete a szeme, azok általában nem annyira vonzóak. Megjegyzem, nekem is olyan színű a szemem...
Kék szeműek tetszenek, de még a zöld szeműek is elmennek.
Meg az is közbejátszódik, hogy a kedvenc színeimtől már meg is ijedek.
Igen, ez vagyok, egy perverz idióta. De őszintén leírom, ha már itt okoskodok. Ezért is mondtam azt, hogy nem jó Iwiw/myVIP lányokra nyálat csorgatni, mert előfordulhat, hogy valaki hasonló hibát ejt, mint én. -
#10791 Addig semmi baj nem lett volna, amíg ezek az esetek ki nem derültek volna.
Csak hát kiderültek valamilyen "véletlen" folytán... voltam is olyan vörös, mint az alma.
Amúgy az efféle csajkommandó már a múlté, de így legalább ismerek három lányt, akiket sohasem ismertem volna meg. Ez van. -
Lirion #10790 Hát te beteg vagy.. megfigyelni meg kémkedni egy lány után az kurvára nem normális, hanem aberált viselkedés. Ne csodálkozz, hogy egy ilyen perverz alak nem nem kell semmilyen rendes lánynak.. meg is érdemled.
A tenni alatt sem azt értettem, hogy kémkedj a lány után, hanem, hogy változtass önmagadon, hogy vonzóbbá válj a szemükben. Amit te csináltál, az visszataszító és undorító dolog, pont, mint ahogy salsoul 3 hónapos kémkedése is. -
Steve Q #10789 Wow, csajkommandó? Durva harcmozdulat a szerelem nevű háborúban -
#10788 Azért tenni is kéne?
Fél elit csapatot létesítettem egy/két lány miatt.
Sőt, hogy ne legyen nagy az alapzaj, annak tagjai NEM is ismerték egymást.
Ha megmozdult a lány, már arról is tudtam.
Ez is mi miatt van? Ritka (számomra) rendes lányt találni -
#10787 Természetesen csak valahonnan összeszedett kép. Nem szívesen linkelgetek ismerős csajokat. -
EdDyBoy #10786 Ismered a csajt, vagy csak a kép van meg róla? -
EdDyBoy #10785 Tudom, hol lehet ihazán rendes lányokat találni.
Hűségesek, nem hazudnak, rendszeresen járnak templomba, nincs nagy agyagi igényük, biztos, hogy nem csalnak meg senkivel, és egy bazinagy házban laknak.
van itt szende, van olyan aki lóg a neten
és vannak olyanok, akiknél nem olyan veszélyesek a szabályok
Na Sal, melyik rendes csaj az ested? -
Lirion #10784 Azért tenni is kéne.. nekem a bnőm ilyesféle "tesco gazdaságos", csak nem szöszi, hanem fekete. Meg volt még pár ilyesféle lány, akivel elvoltam, nem annyira nehéz az. :) -
Lirion #10783 Ez a hozzászólásod megint példázza, hogy nincs tapasztalatod. Sebaj, azért írj csak nyugodtan. :) -
#10782 Nagyon örülnék, ha egy ilyen/efféle "Tesco gazdaságos" szöszi annyira belém szeretne, hogy nem igényelne más srácot. -
Retsu #10781 mi ez, teccsó gazdaságos szöszi?XD Amúgy én sem hiszem, hogy IGAZÁN bele tudna szerelmesedni akárkibe. Esetleg érdek miatt, de az már nem valódi szerelem. -
EdDyBoy #10780 "A nő bármilyen férfibe bele tud szerelmesedni."
Ez nagyon nincs így! Én sem tudnék beleszeretni bármilyen nőbe, csak abba, amelyik közelít az ideálomhoz. Ezzel a mondattal azt mondtad, hogy a nőknek nincs izlésük, és hogy bármi megfelel nekik, csak hímnemű legyen az illető. -
Lirion #10779 Mik között nincs rendes? -
#10778 Szerintem ezek a srácok ilyen nőkre buknak... És nincs köztük (velük) rendes... nahát.
Azért én sem vagyok nagyon különösebb, nekem ilyen lányok tetszenek:
Bár ne nézzétek, hogy miben van, és csak akkor lehet érdekes, ha a szeme a kedvenc színem: