Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nem szeretem ha irigyelnek, mert az nem nekem jó, hanem annak rossz aki irigyel és nem szeretném, ha valakinek miattam lenne rossz..
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ne tessék elfojtani, fogamzás gátlót szedni...
Valamire nem képes az életében, és akkor azt úgy a legkönnyebb megoldani, hogy azt amire nem képes azt standardá teszi a maga szemében. És amire képesnek kellene lenni (a saját szemében is, legbelsõbb érzései szerint is) azt lerombolja. Bizony.
Nekem megy a dolog, a munkaiõm is olyan... és nem szerencse meg pénz miatt, hanem mert így alakítottam.
Vannak akik egészséges életet élnek testileg, lelkileg, arra törekszenek, és vannak akik nem. Ez van.
A lelki egészséghez ráadásul egy peták sem kell, és mégis nagyon sokan betegek.
2. Ne keverd ide a megcsalást, meg más nõjével való együttlétet, tipikus ferdítés megint...
azért mondom neked, mert például ha a barátnõd fogja magát és lefekszik a kollégájával a munkahelyen semmi érzelem nélkül csak azért mert a kolléga kedves hozzá és visz neki minden reggel kávét akkor kíváncsi leszek mennyire tartod rendesnek... mert lehet a kollégája az annak fogja tartani ha veled hasonló mentalitású..
nemtom ezt éted-e..
Ahelyett hogy saját magukat hibáztatnák hogy nem boldogok.. azt mondják rám, hogy te felsõbbrendûnek érzed most magad? pedig nem vagy az.. és ilyenkor jön hogy nevetséges vagy szánalmas vagy stb... mindez csak azért mert így kicsit megnyugtatják a lelküket, hogy õk nem is olyan rosszak õk nem tehetnek semmirõl... és az a másik aki látszólag jobban érzi magát náluk, az a rossz az a nem követendõ példa...
még akkor is ha teljesen bizonyítható még számukra is a tény amit állítok.. de ez az irigy emberek ismérve... nem tudnak mással együtt örülni és az irigyek és elégedetlenek egymással igen jól megértik egymást... abból kifolyólag hogy szeretnek együtt elsajnálkozni a saját problémáikon...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez pusztán így látszik a mi szemszögünkbõl, mint ahogy a ti szemszögetekbõl úgy, hogy mi magasan ülünk.
Mikor ültök már végre magasabb lóra?
Az emberek éz életük elsõ felét azzal töltik, hogy életük másik felét elb*sszák.
Nem az irigység, hanem a felháborodás szól belõlem. Ha azt állítod hogy csak rendes lány és kurva létezik, akkor semmit nem tudsz a nõkrõl. Az ég egy adta világon.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Aki mindenki elõtt szemmel láthatóan magasabb normák szerint él, az akaratlanul is önmaga látszólagos felsõbbrendûségét érezteti.
Ha pl igényesebb, elegánsabb ruhában mutatkoznál közöttük, mint amit õk viselnek, akkor azért tartanának felsõbbnek, és azért mondanák, hogy igen magas lovon ülsz – kihez máshoz, hát saját magukhoz képest (mert magukhoz hasonlítanak).
Holott pusztán csak arrl van szó, hogy adott egy “akármi”, amihez képest õk sokkal kevesebbnek, hátrányosabbnak kezdik el érezni magukat.
Ha stabilak lennének abban amit választottak, akkor nem táplálnának ilyen “alacsony-, felsõrendû” érzelmeket...
Amiért fizetni kell az a betegség.
De tekintve, hogy ha már egyszer beteg vagy, igencsak borsos árat kell fizetned a gyógyszerekért, ezért tényként lehet kezelni, hogy az egészséget meg lehet venni, sõt, csak megvenni lehet. Még ha nem is szedsz gyógyszereket, akkor is fizetned kell azért, hogy melegben lehess, hogy ihass teát, pláne gyógyteát, ehess vmit..
Már így is nevetséges vagy, ne folytasd tovább önmagad lejáratását.
olyan gyerekesen tudjátok lereagálni a szituációkat.. ".. irigyel a hóhér..." ugyanmár... nem kellene ebbõl kinõni ennyi idõsen?
Az lent említett indulatból jövõ példákat nem szeretem. Eszükbe sem jut, a megelõzés és korai észlelés lehetõsége. Nem azért fizetsz, hogy ne legyen, hanem azért, hogy akkor vegyék észre mikor még lehet tenni valamit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Hiába is magyarázol ilyen bullshit példákat, az egészségért mindenképpen fizetni kell, nem is keveset. Egészséges étrend sok pénzbe kerül, testmozgás megoldható ingyen is, orvosi ellátás szintén nagyon nem ingyenes.
Nem õ az egyetlen. Mellesleg irigyel téged a hóhér...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM