22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Aquir
    A gyerek a szülőtől tanul, eleinte csak azt látja (hogy hogy működik a Világ), amit otthon lát. Nagyon sok esetben látható, hogy a gyerekek mintaszerűen leutánozzák a felnőttek viselkedésmintáját, ami számukra követendő példa. Ha ez a minta nem hiteles egy gyerek számára, akkor azt mondja, hogy "mindent el fogok követni, hogy én ne ilyen legyek.", és akár negatív irányba is eltérnek ettől
  • salsoul
    Ha az ember nem következetes magával szemben érzelmei észrevétlenül nagyon hamar tévútra vihetik.

Az agyat átküldeni a szíven, a szívet átküldeni az agyon. Ez a recept.
  • Aquir
    persze kikapcsolhatja, ha egyáltalán figyel rá mit néz
  • Anaid
    Na ebben tévedsz! Fontos a szülői magatartás, de ennyire nem. A belső tulajdonságaink 70%-ban adottak és csak 30%-ban módosíthatóak. Nem egyszer találkoztam pl. olyannal, hogy a lány természetre ellenkezője volt szinte az anyjának. Nálunk is természetre belső tulajdonságokban nagyon vegyesek vagyunk a gyerekek és én. Azért nem reális ennyire sarkítani. Jobban dobták a gének, mint a nevelés. Ha tetszik nekünk szülőknek, ha nem akkor is. És mindenki csak addig hajlítható, ameddig, azért nem muszáj erőltetni, nehogy "eltörjön".
  • salsoul
    Szerintem fölösleges a médiát szapulni.
    Az csak egy nagyon jó barométere a társadalmi nívónak.

Anyuka apuka ki tudja kapcsolni a TV-t, és az anyukák apukák közös következetes fellépéssel megváltoztathatják a média tartalmát is.

Persze a gyerek nem hülye, észreveszi ha a fater csak a gyerekének kapcsolja ki a nívós műsort, és amikor a gyerek elment máris a nívós műsort nézi.
    Ugye, a hiteltelen apuka, ki bort iszik és vizet prédikál.
  • HTS s3rg1nh00
    nem,a médiában az van,amit a TÖBBSÉG keresletet teremt és megtűr.a többiek meg leszarják.
    egyébként én azt tapasztalom,hogy aránylag nézve az idősebbek többet használják a fejüket,vagy talán inkább értelmesebb dolgokon.persze ez nem jelenti azt,hogy nincs köztük is észlény,csak valahogy ma mintha több lenne a szuperagy...
  • Aquir
    a médiában nem hiába vannak +18-as dolgok, ezek a dolgok ilyen mértékben rohadtul nem voltak régen, se internet

És bizony befolyásolják a fejlődést.
    A gyerek mindent megjegyez, akármit is lát. Ha a szülők hanyagok voltak, ő is hanyag lesz a gyerekével és hagyja hogy akármit megnézzen.
  • Anaid
    Hogy tudsz mindig ilyen "hideg fejjel" véleményt írni érzelmekről? Te egy megfejthetetlen rejtvény vagy számomra. Soha semmi elérzékenyülés? Hát ilyen nincs!
  • salsoul
    a médiában az van amire keresletet teremtünk és amit megtűrünk
    a gyerekek pedig a szüleiket látják, tőlük tanulnak

egyébként arról nem tehet senki sem, hogy XY nem használja, lusta használni a saját agyát

a "régen" sem volt jobb semmivel
  • salsoul
    Szerintem az összegzés a lényeg.

A szar mellet nem érv, hogy kellemesen meleg...
  • Aquir
    a médiára gondolok pl., meg erre a rohamosan fejlődő világban amit látnak a gyerekek...
  • salsoul
    Én azért az olyanokra szavaznék akik stabilan meg tudnak állni a lábukon a világban/életben, és nem valami minimál nívón tengődnek, vegetálnak.
  • salsoul
    na ne
  • Anaid
    Egyébként elég sok elégedetlenségről hallottam ezen a területen, sajnos. Ez a baj a párommal, az a baj, milyen keveset beszéltek nekem arról, hogy de ez meg az a pozitív tulajdonságai vannak. Ugye azért ez nem divat mostanság!?
  • Anaid
    Az életmód nagyrészt pénz kérdés. Tiszt kell, hogy legyen az ember, de ha vmire nem "fussa", akkor nem és kész. (mittom én, manikűr, smink, fodrász...stb.)
  • Anaid
    kemény jó képű gazdag faszikat - a fene, hol vannak ilyenek? Á, mindegy én a csóró jószívű nem annyira jóképűekre szavazok. Reménytelen eset vagyok, inkább nem terhelek magammal egy fickót se.
  • Aquir
    2 és ha a más életmódon nincs tejhatalma változtani?
    3 a külső azért lehet fontos neki mert érzelmet nem kap senkitől neten keresztül, marad egy pótcselekvés, ezzel együtt lehet sokkal jobban megbecsülné az igazi társaságot mint másvalaki, aki folyton másokkal van
  • Aquir
    az lehet, nade ilyen mértékben semmilyen változás nem következett be, mint amilyenek a mai állapotok :)
  • Rundstedt17
    Szerintem minimum 75%-ék mondjuk úgy általában 4ből 3.Mert ha vkik ennyi időt töltenek képek keresgélésével az nem sok jót sejtet.
    Mindenestre,én azt utálom a legjobban ha valaki álszent,és bizony gyakran előfordul a rívás azok részéről akik nem jut olyan plázacica csaj hogy bezzeg a mai nők csak a kemény jó képű gazdag faszikat kedvelik.
    Nos:
    1,ez nem igaz(lehet hogy van rá példa de elenyésző)
    2,másrészt saját magából kellene kiindulnia ha ápolatlan,más életmódot folytat akkor egyáltalán mit akar?
    3,harmadrészt ő beszél mikor számára is a külső fontos?
  • Anaid
    És hány százaléka "nyalja ezzel üvegen át a mézet"?
  • Anaid
    Minden kornak voltak "ideáljai" és nem feltétlen igazodott mindenki hozzájuk.
    "Álmodozás az élet megrontója..":D
  • HTS s3rg1nh00
    viszont oda általában "rendes" pasi nem rak be képet.
  • Rundstedt17
    pontosan ugyanolyan,ráadásul ez a férfiakra még inkább igaz is.Tudod itt is sokan vannak akik azt mondják hogy nem,viszont ha megnézel egy olyan topicot ahol képeket raknak be szerintük jó csajokról,80%-éka plázacica külsejű vagy mindenképpen kurvás.
  • Aquir
    de ez is "civilizációs betegség" mint sokminden amit mára "elértünk"
  • Anaid
    Hát ez egy kicsit sarkos megállapítás, olyan, mintha azt mondanánk, hogy a pasik még a rendesek is a cicababás külsőre buknak sajnos. Túlzás.
  • Cserediák
    Nem feltétlenül..csak nem ostobákat kell előnyben részesíteni.Sztem
  • Csak77
    Az a baj, hogy a csajok, köztük a rendes, normális csajok is a "gengszter vagy és h kőkeméyn" egyedekre buknak igazán. Szó szerint. Ezvan.
  • Aquir
    haha
    ha ilyen könnyű lenne mindenkinek!
  • Ibn
    hát ha megbékélsz önamgaddal és elgondolkozol rajta hogy oylan emberekkel veszed e körül magad akikkel jól is érzed amgad akkor mingyárt tele leszel rendes lányokkal am.de pl ha eljáccod h gengszter vagy és h kőkeméyn de legbelül meg vmi kiscsaj után sóvárogsz akkor magadban kell keresned a hibát,ajon miért nem találsz...
  • Aquir
    xD
  • bcrics
    ha érdekel még ienek vannak:)
  • Anaid
    De mi a fenére jó ez a "nemek közti" egymásra mutogatás?
    Mellesleg hogy érted, hogy ha rossz háton csattan az ostor?
  • Steve Q
    Erről lehetne azért vitatkozni, a lányok is elkövetik ugyanazokat a dolgokat/hülyeségeket/sértőeket/furákat/stb., mint a fiúk. Akár úgyis fel lehetne fogni, hogy mindkét nem próbál egyenlíteni - ami persze sose sikerül, mert van, hogy a rossz háton csattan az ostor. És akkor baj van...
  • chhaya #10944
    A Győzike-Mónia-Balázs kaliberű műsorok nem szórakoztatóak, hanem fájdalmasan szarok, értelmes ember azt nem bírja végignézni. :/
  • dori1748
    Hát még rendes fiút! :) :) Szerintem nekünk nőknek az még nehezebb...

http://www.tinioldal.tk
  • Cserediák
    Én nem tudom,de nem vagyok oda az ilyen megjátszott,hívjuk be az embereket 5000Ft-ért és bohóckodjunk műsorért,valahogy ez nem az én világom.sajna ma meg már magasfokon nyomják az emberhülyítést,beleértve Győzike féle műsort és a Big brother meg való világ és az egyéb ratyi agysejtölő szemétséget.ezért olyan hülyék egyesek amilyenek,mert nincs igény a természetfilmekre,a tudományos műsorokra,mert az az egyszerű embert nem szórakoztatja..és rémisztően nő a számuk a butábbnál butább műsoroknak ezek miatt!
  • Csak77
    Régen jó volt a mónika só, amikor még fiatalok voltak, jókat lehetett néha röhögni, de ma már azzal a mennyiségű kisebbséggel... balázs só is jó volt, legalábbis én marha jókat röhögtem.
  • Cserediák
    Meg a popcorn,kóla:P És még a nők veszekedős,vitatkozós fajták..háátőőizzéé
  • minigirl
    Hiányzik a bunyó. :D
  • Cserediák
    Benézek..elolvasom az eddigi kommenteket és jót nevetek!Hihetetlen "párbaj"...jobb ,mint a Mónika show