Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ki írt olyat, hogy "nekem a dugás a legfontosabb"?" na, ki?! mert én nem.
és azért nem töröltem ki, mert feltételeztem hogy nem fogtok leragadni a szó szerinti jelentésnél
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Próbáljuk ki, hogy igazad van-e! írd le az észérveidet, és megígérem, totálisan beleképzelem magam a szerepbe, átrágom magam rajta rendesen.
Általában ezt szoktam tenni ha írsz valamit, de most tegyük meg ezt még egyszer utoljára. Mert még a végén azt fogom hinni, hogy menekülsz bizonyos dolgok elõl, amire nincs válaszod.
Egyébként én vagyok az, aki mindig átrágja magát az ellenérveken - kivéve, ha akkora faszság, hogy már az elsõ logikai csekknél elbukik.
honnan tudod, hogy nekem, vagy bárki másnak igen?
ki írt olyat, hogy "nekem a dugás a legfontosabb"?
van, amikor egy kicsit erre, van, amikor arra vágyik az ember.
Az a baj, hogy részetekrõl túl sok a belemagyarázás, leírtok olyan dolgokat, amit senki ki nem mondott, és nem is szándékozik. Ezek természetesen nem igazak.
"ha nõ, akkor jöhet" > de ebbe megint bele fogtok kötni (:"
Hát persze, hogy bele. de miért nem törölted ki, ha idõközben rájöttél, hogy hülyeség?
szex szerelem nélkül > szex (nyilván nõvel) szerelem nélkül > igénytõl függõen lefekszel egyenlõre (csak egy) nõvel továbbra is szerelem és mindenféle nem-testi-vonzalom nélkül > valószínûleg nem egyszer történt, ebbõl nem nehéz kihozni, hogy szex akárkivel.
"ha nõ, akkor jöhet" és az irónia neked smafu?!
azt hiszem sikerült a hozzászólásnak azt a részét megragadnod ami a nézõpontok egyeztetése érdekében a lehetõ leglényegtelenebb. inkább az elõtte ill. utána lévõ mondatokat tanulmányozd.
logikus érveket. most az egyszer. kösz.
már sokadjára írjuk hogy neki, nekem (meg talán még vagyunk páran) nem a testi vágyak vannak az elsõ helyen. ez nem rejt semmilyen aszkétizmust, nem vagyunk önmarcangoló, befelé forduló szürke emberek, csupán mást tartunk az elsõ helyen.
a pszichiáter nem tart szexuális felvilágosító órákat(tudtommal), ezzel inkább orvosok foglalkoznak.
- rossz vitázó vagyok, ide-oda csapong a véleményem
- nem tudom rendesen kifejteni a gondolataimat
- és fõleg le vagyok törve, de rendesen
Your suffers will be legendary even in hell!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Én készen állok az igazira, készen állok nagy szerelemre, készen állok lelki társra, de ha ez mind nem lenne meg, készen állnék kalandra és élvezetre is. Bármilyen természetû párkapcsolatot dob az élet, én tudom élvezni, és tudok hozzá alkalmazkodni. Nem vagyok finnyás fasz, de nem vagyok szûk látókörû állat sem.
El kell fogadni mindent, mint tapasztalatot, és mindent, mint esélyt, hogy tanulj belõle, és esélyt, hogy az élvezet ezen oldalát is kiélhesd, ha képes vagy rá. Én nem vagyok olyan, aki hébehóba dug, soha nem is voltam, de ha nem lenne kapcsolatom és vágynék rá, és alkalmam lenne rá, nem vetném meg a dolgot.
Aki csak a nagy szerelmet, és aki csak a dugást látja - mindkettõ szélsõség, de létezõ, felvállalható, nem megvetendõ életút. Ettõl vagyunk különbözõek. És attól is, hogy még olyanok is vannak, akik egyikben sem hisznek. Én egyikbe sem tartozom.
és gratulálok! (:
Salsoul Te meg megpróbálhatnád megérteni, hogy az állításod, hogy nem evolúció során kerültél ide, vagy másképp ahogy mi, feltételezi, hogy nincsenek testi igényeid.
Egy lánnyal vagyok együtt két éve. Hogy csak a farkam után megyek? Na azt nem lehetne elmondani rólam, elhiheted. Én még a konzervatívabb emberek közé tartozom ezen a téren. De ettõl még gondolkodhatok praktikusan és logikát használva, nem?
Másrészrõl miért sajnálod azokat a lányokat akiket esetleg a jövõben elém sodor az élet? Ha ez esetleg megtörténik, az valószínûleg azért van, mert õk is akarják, és osztoznak a nézeteimben, vagy csak egyszerûen a céljaimban. :}
Valóban eltérõ dimenziókból szemlélõdünk, csak az én dimenzióm tág, a tied pedig olyan, mint egy csõ.
Ergó vannak testi igényeim, csak a lelki igényeimnek rendelem alá õket.
A magasabb uralkodik az alacsonyabbon.
"Én nem evolució során kerültem ide, és elsõ sorban lelki igényeim vannak, és annak rendelem alá a testi igényeimet. "
Húzzál egy nyilat az evolúcióból a testi igények felé.