Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
Irigyli a csajokat ^^ erre gondolsz?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Slayerboy
Mert te azt várod, hogy a haverjaid úgy becézgessenek mint a barátnõjüket? <#idiota>

persze tudja hogy érti

Voltam zárás előtt. _______________

valahogy sokkal idegesítõbb ha valaki adja a keményt aztán meghallom nõjével és nyáladzik falra mászok a kettõs arcától

clio1616v
Igen, fogok is.. nem miaúzok semmi olyat 😊)

Hamarosan lehet megtudjuk Tanár Úrtól miáúúl, hogyan van az hogy egyéjszakás kalandban benne vagy-e... 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Slayerboy
Már csak az a kérdés h clio mennyire örülne, ha a hõn szeretett barátnõje ugyanezt csinálná egy másik fórumon..

nem értem ezzel mi a bajod😄

chhaya
Nyáú!

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Miért, ismered személyesen? Jó, nézd felõlem csináld, attól még engem zavar, de többet nem szólok.

clio1616v
Miaúú ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Ki mondta, hogy nem állok szóba másokkal?

Slayerboy
<#nevetes1>

chhaya
Ez nem flörtölés-szagú, hanem két hülye így kommunikál. 😄D ^^

Slayerboy
Meg a logüójában is macska van <#nezze>

chhaya
De, igenis nyávogjon nekem vissza, nyilvánosan is. 😄

Herr Lehrer
😄
de te lány vagy, láynnál aranyos a nyávogás😊
de egy férfi ne nyávogjon össszevissza nyilvánosan😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
már megint nem értesz
én azt várom el az emberektõl hogyha valamilyen elvet vallanak ahhoz ragaszkodjanak. Az én elvem az, hogy mivel nincs nõm, így benne vagyok 1éjszakás dolgokba is, ha épp arrol van szó, és flörtölgethetek mindenfele. Így nekem nem lenne gáz, ha miaúznék egy csajnak😄 De a te elveid szerint "csak a barátnõd, õ a nagyszerelmed, más csaj téged nemérdekel, rá se nézel, szoba se állsz velük" most meg elkezdesz egy csajnak miauzni, macskásat játszani, ami eléggé flörtölés szagú, akkor most hogy van ez?

chhaya
Szóval az egész nyávogás-ügy valahol ott kezdõdött, hogy ha muszáj - ha nem ÉN mijauzok mindenhol, többek közt itt az sg-s cseten is, clio pedig arra szokott reagálni. Már pár hónapja. Szóval ha úgyí tetszik én szoktattam rá, nekem meg tetszik a visszanyávogás (mindenkitõl), és legyetek szívesek már emiatt leszállni róla, kössz. 😊

clio1616v
"Az ilyen gondolkodású embereket nem szeretem, akik másoktól nem ugyanazt várják el mint maguktól... "

Herr Lehrer
nem írhatsz mert neked nem illik bele az "elveidbe". Én miaúzhatnék mert nálam rendben van. De neked ott a barátnõd, miért miauzol más csajoknak?

Herr Lehrer
a nyávogás mióta becézgetés?😄

az 1 dolog, de most 1 fórumon irogacc nem pedig a barátnõddel beszélsz😄

Slayerboy
Szerintem nem igazán errõl van szó... <#fejvakaras>

clio1616v
Ismeretlen csaj?

Nem becézgettem senki ismeretlen csajt ami négyszemközt kellene, hogy történjen köztünk...

Azért az érdekes, hogy szexelni szexelhettek idegen csajokkal érzelmek nélkül, de én nem írhatok senkinek egy fórumon egy miaút...

Az ilyen gondolkodású embereket nem szeretem, akik másoktól nem ugyanazt várják el mint maguktól... irigyek

Ha másnak jó, az nem tetszik.. mert nehogymár neki jó nekem mér nem...
Ha másnak rossz az rendben van, még akár együttérzés is megvan..

Miért... vagytok... rosszak?

Örüljetek már annak, ha más ember boldog.......

Slayerboy
Ez az ismeretlen csaj rész kimaradt.. ehh. <#vigyor5>

Slayerboy
Persze én is így gondoltam.. az ilyen alap "szívem" meg stb. az természetes.. a többi meg csak maradjon 4 szemközt. 😊

salsoul
azért "szivem" és mijjájúúú között akad némi különbség...
minigirl
Köszönöm, hogy így összefoglaltad. 😊
Egyébként a nyíltan felvállalt becézgetés szerintem is gáz, viszont nem azért, mert buzisnak tartom, hanem azért, mert a beceszavak csak arra az egy emberre tartoznak, akinek szólnak. 😊 (vagy megint félreértettem valamit? 😊)

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Szerintem még nyíltan is belefér egy-egy elejtett "szívem", vagy ilyesmi, én nem szégyellném a barátaim elõtt sem. De ez a miaúzás, ráadásul egy fórumon egy ismeretlen csajnak - na ez gáz 😊

Slayerboy
Amúgy bocs, hogy így belepofázok meg minden.. általában csendes olvasója vagyok a témának 😊

Slayerboy
Nem az volt a baj, hogy becézi és azért "gáz,buzi, és szánalmas", hanem az volt furcsa egyeseknek, hogy valaki ezt nyíltan kimondja.. úgyértem nem csak a barátnõje társaságában. 😊 Remélem érthetõ.
Amúgy érthetõ a reagálás.. én sem szívesen beszélek az érzelmeimrõl így hímnemûek társaságában.. az olyan furán veszi ki magát 😊 De amúgy a becézgetéssel itt senkinek nincs baja. Max a túl "nyálassal".. bár nekem azzal sincs 😊

minigirl
Ja, bocs, nincs idegzetem elolvasni az összes hszt. 😊

De ettõl függetlenül a kérdés még áll, és attól kérdezem, akire vonatkozik.

Slayerboy
Ez nem az õ véleménye.. 😊

minigirl
Már bocs, de mégis, te hogyan beszélsz a barátnõddel?

Slayerboy
Szerintem nincs értelme errõl vitázni.. Minden ember becézgeti a barátnõjét ha igazán szereti.. Nektek nyilván az furcsa, hogy ilyen nyíltan tud beszélni errõl itt a fórumon. Ami egyáltalán nem baj csak furcsa kicsit. És ritka... 😊

Már megint eltúlzod a dolgokat és valótlanságokat állítasz.

salsoul
párszor
salsoul
senki sem arról beszélt, mint amit a szánkba adsz

itt a fórumon buzis a nyávogás - ki be vagy itt szerelmes vagy mivan?
clio1616v
hányszor voltál szerelmes?

salsoul
ha engem valaki ilyen módón becézgetne...
ne becézgessen olyan módon...
clio1616v
én szeretem becézgetni, sõt szeretem ha elváltozik a hangom ha vele beszélek.. jó érzés..

amikor megláttam az 1-2 éves kiskori képeit na olyan boldog se hiszem, hogy voltam mostanában..

azért jó hogy olyanok írnak a rendes lány taglalása tárgyú topikba szerintük megcáfolhatatlan tényeket, akik simán lebuzizzák ha valaki szerelmes.. és ráadásul õk sem viselkednek másképp, csak azt közösség elõtt cikinek tartják, mert õk vadállat férfiak akikbe annyi az érzelem, hogy dugás elõtt esetleg egy puszi, mert nehogymár nekik szégyenkezniük kelljen a közösség elõtt mert ciki, hogy becézik õket esetleg õk mondanak kedves szavakat, ezért inkább csak alkalmi partnerekkel való kapcsolatról zengenek ódákat, és éppen csak a szex miatt vannak együtt nõvel...

persze egy romantikus séta kézenfogva már nyálas, ciki és fujj hülye buzi..

Inkább arról, hogy ugyanez a viselkedsé itt a fórumon szánalmas

offkorzreg
nem,viszont itt most arról volt szó hogy aki becézi,illtve lágyan beszél a kedvesével az már gáz,buzi,és szánalmas stb

salsoul
szerinted a kedves és nyálkássá összefolyt ugyan az?
offkorzreg
valószínüleg így lehet még,vagy mint egy közömbös emberhez,ha egy szép kedves szót túl kemény szólni hozzá.más lehetõség nemigen maradt

salsoul
ki mondta, hogy úgy mint a haverokkal, és bunkófasz módon?
offkorzreg
biztosan a többiek úgy beszélnek a "nõjükkel"mint a haverokkal akik szánalmasnak tartják a becézgetést szerelmes gügyögést.aztán csodálkoznak ha mondjuk nincs is kit becézgetni,vagy nemtalálnak "rendes lányt".ez persze csak egy része az egésznek,de ha túl keménynek képzeli magát mi a lófaszt vár, a nõknek sem egy búnkófasz kell,az csak egy ideig kell vagyis annak is csak egy része...

Ez nem megjátszás, egyszerûen más környezetben más vagy. Miért lenne ez megjátszás?

miért is ne?idegesítenek a megjátszós emberek.

Szerintem is, és azzal is egyetértek, hogy kettesben máshogy viselkedik az ember.......de itt a fórumon nyávogni, szerintem ez kurvagáz.

Slayerboy
Attól függetlenül, hogy ezt bizonyos szinten mindenki csinálja.

Slayerboy
Igen, szerintem is.. csak tudod a fórumokon mindig mindenki macsót jáccik és pont ezért ezt a fórumozók 90%-a nem fogja bevallani! 😉