22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
halevala #11218 lusta!!!! -
halevala #11217 és ez már nem az első, csak eddig luta voltam... -
#11216 #11206 -
bcrics #11215 ja -
cargame #11214 En kaptam egy normalis lanyt :P :D csak az az egy baj, h oszt tarsam :S
Sztetek erdemes oszt. tarssal kezdeni ? -
#11213 Hm az anyázást egyikhez sem írtad, akkor ti itt néha biztos valami mást csináltok. ;) -
#11212 ismertetés:
kifejteni, ismertté tenni valamit pl álláspontot
röviden tájékoztatni valaminek a tartalmáról, céljáról sat.
érvelés:
valaminek a bizonyítására körülményt, tényt, megállapítást felhozni -
#11211 clio amiről te beszélsz az az, hogy hogyan ignoráljuk érveket, amik egyébként alapjaiban rengetnék meg állításainkat
azt pedig mellékesen megkérdezném, hogy a tapasztalásaid milyen tapasztalásokon nyugszanak, és hogy azok tapasztalásai milyen tapasztalásokon nyugszanak, és hogy ezen tapasztalásoknak a tapasztalatainak a tapasztalatai milyen tapasztalásokon nyugszanak egészen a fő forrástapasztalásig visszamenve... És végül kikötsz anyunál meg apunál akik beléd dumáltak valami tapasztalatot amiről vizsgálat nélkül feltetted hogy igaz, feltetted, hogy a saját tapasztalatod és megtetted a saját tapasztalatodnak, és fatermutter „tapasztalataiból következtetsz sajátos logikával(úgy ahogy neked tetszetős)”...
Szóval? -
clio1616v #11210 az nem mindegy, hogy az érv és az ellenérv tapasztalaton alapszik, vagy más tapasztalataiból következtetsz sajátos logikával(úgy ahogy neked tetszetős)
- más tapasztalatai alatt könyveket és beszélgetéssel átadott tapasztalatokat értek -
#11209 Ezt fejtsd ki légyszi -
#11208 más az érvelés és más az ismertetés -
#11207 Az ugyanannyi érvből nem következik szükségszerűen az anyázás. Le lehet zárni egy eszmecserét úgy is, hogy "nem győztük meg egymást, de legalább megismertem a te nézőpontodat is, jé mennyire eltér a kettő." estébé
Ehhez kell valami düh vagy ellenszenv a másik iránt vagy mit tudom én mi, hogy nem bírjátok meggyőzni egymást...
-
#11206 Azért lesz anyázás (érvek ellenérvek harca) a vége mert minden mellet ugyan annyi érvet lehet felhozni mint ellenérvet. -
clio1616v #11205 nem hagytam le ;) -
Steve Q #11204 Ezért nézek be ide egyre ritkábban. -
#11203 Nyau-mijau-mrrrr
Jham annyit kellene csak, hogy a gondolat- és eszmecserét mindenféle sértegetés, személyeskedés, lenézés nélkül, a másik ember minősítgetésének elhagyásával kellene folytatni... ugyanis nagyon nem az a cél, hogy a másikat megalázzuk és földbe döngöljük, hanem érveljünk, cáfoljunk, estébé... aztán egész élvezhető és értelmes viták alakulhatnának itt ki.
Észosztás abbahagyva, mert úgyse lesz hatása -
bcrics #11202 kihagytad a mondat végén a..???.miaútXD -
clio1616v #11201 Igazságtalannak érzem, hogy az amúgy logikusan leírt semmiképpen sem bántónak szánt hozzászólásomba bántást értenek bele, logikátlan vagy teljesen egyedien logikus(amit márcsak a rosszindulatúság miatt sem vagyok hajéandó megfejteni) gondolkodással.
Nem baj az ha valaki másképp gondolkodik, de azt ne azért tegye eröltetetten, hogy a "normális" hozzászólásokra rá tudjon húzni valami negatív jelentést.
Ha nem lett volna világos, azért írtam chhaya által lehet anyázásosnak vélt hozzászólásomat, hogy azt legalább ne értse félre... se szándékosan, se akaratlanul. -
Steve Q #11200 Hát, jó lenne, de addig aligha lesz vége, amíg lesznek olyan, akik az amúgy helytálló, értelmes hozzászólások, vélemények mögött is csak személyes sértéseket vélnek felfedezni. -
#11199 Az értelmetlen anyázós részt hanyagolhatnátok, igazán. -
#11198 A fórum három dologra jó:
1. Ötletel[tet]ésre problémáink megoldásához
2. Saját véleményük, álláspontunk megismerésére, kialakítására, több szempontbóli megvilágítására.
2. Meddő, anyázásba átcsapó értékezésre, mert a tudás az lehetetlen, s minden tételes filozófia igazolatlan; az igazság kritériuma az nincsen, minthogy a hamis képzeteket a valódiaktól megkülönböztetni nem lehet; maga a bizonyítás is lehetetlen, mert előbb a feltételeit kellene bebizonyítani, azután emezek feltételeit s így tovább a végtelenségig... ... ... aki mindent tagad, semmit se tagad, s végül saját tagadását is tagadnia kell ...
Szóval mindenkinek igaza van és senkinek sincs.
Lirion-nal pl 1. és 2. okokból értekeztem, ám miután ezeken túlvagyok marad a fárasztó szájbarágós 3. és nem érdekel, leszarom hogy mit hogy ért meg... - nincs jelentőssége szempontomból. -
Steve Q #11197 A marakodás, egymás logikájának becsapása folyamatban... -
clio1616v #11196 nem túlbecsültél csak logikátlanul gondolkodsz...
20+x lenne az amire te próbáltál utalni, a 2x az 2ször valamennyit jelent -
Lirion #11195 Megint kezdesz önmagadnak ellentmondani, jobban jársz, ha a beszólogatásnál maradsz, abban legalább nem tudsz elveszni. -
Lirion #11194 Sajnálom, feltételeztem, van annyi eszed, hogy megérts a 2x huszonvalahány évet jelent.. Túlbecsültelek. -
clio1616v #11193 a beszólásokat legalább megérti... legyen sikerélménye -
clio1616v #11192 az mindegy kivel vagy ha jól érzed magad vele
addig lesz velem, amíg jólérzi magát velem... és ez rajtam is múlik -
clio1616v #11191 mennyi az x? és mihez képest kétszeres az évek száma, amit leéltem? -
#11190 Na látom elfogytak az érvek és jön a beszólogatás :/ -
Lirion #11189 Ezek szerint neked mindegy, hogy kivel vagy, csak legyen rajta lyuk, amit dughatsz.
Vajon a mostani rendes lány meddig fog téged elviselni, míg rájön, hogy egy álszent, képmutató alak vagy? -
Lirion #11188 Hogy tudtál 2x évet leélni úgy, hogy soha nem néztél tükörbe? -
clio1616v #11187 hidd el, nem olyan nonszensz az
Miaú ^^ -
clio1616v #11186 és akkor mi van te idióta? :D
baszdmeg ekkora hülyét még nem láttam (már bocsánat a kifejezésért)
talán így érted mit akarok mondani... ^^ -
Lirion #11185 Mielőtt leírsz marhaságokat, tisztázhatnád, hogy az idegen szavak mit is jelentenek. Jelen esetben a fóbia szóra gondolok.
Akinek lófóbiája van, az nem fog még a közelébe sem menni semmilyen lovardának, mert az nagyon fél a lovaktól. Mivel a fóbia vmitől való félelmet jelent, nem pedig rajongást. -
Lirion #11184 Ha elolvastad volna, amit írtam, látnád, hogy leírtam, hogy nem kell párkapcsolat vki szeretéséhez. Viszont ha mindkét fél szereti egymást, akkor nincs akadálya a dolognak és ez nem elítélendő vagy rossz. Max a te szemedben, mert te nem érzelmi alapon döntesz ebben, hanem logikai alapon, ami nem fog igazi boldogsághoz vezetni.
"akire felnéznek"
A társra nem felnézni kell, mert akkor nem lesztek egyenrangúak a kapcsolatban. Úgy pedig igen messze lesz a tökéletestől. Azon kívül, ha neked olyan kell, aki felemel, akire felnézhetsz, akkor te is külső megerősítésekből meríted az erődet, különben nem tudna visszahúzni vki, aki nem tökéletes.
"A hibák nem elfogadásra és nem komprmisszumra vannak, hanem okulásra és javításra"
Ami számodra hiba, nem biztos, hogy az illető számára is hiba. Pl. neked rengeteg hibád van az én értékrendem szerint, mégse okulsz és javítasz rajtuk.. be sem ismered őket, így meg elfogadni is sokkal nehezebb a hibáidat, mert amúgy írsz nagyon értelmes dolgokat is, de önfejű vagy, makacs és nem figyelsz másokra, sokszor lekezelően kommunikálsz. -
#11183 Ez nem kötözködés... te gyakorlatilag azt mondtad, hogy a lánynak azért van egy hobbija, hogy a srácot lerázhassa magáról. Ez nonszensz. :P -
#11182 Pedig igaza van. -
#11181 terelsz -
clio1616v #11180 hagyd már el a kötöszködést, múltkor a reális kompromisszummal volt bajod most meg a reális elutasítással?
nem elméleti síkon kellene élned... -
halevala #11179 Nem úgy értem, hogy jó a segge. Hanem, hogy izmos a fara...