Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet.. mert nagyon szerettem...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Arra nem gondoltál, hogy ez csak egy finom lekoptató duma volt...?
Vagy hogy a nagy szereteteddel nem hagytál neki levegõt?
te másképp mûködsz biztos tudsz valakibe többféleképpen is szerelmes lenni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ezzel nem értek egyet
Nekem õ volt a "tökéletes" de nem tudott úgy szeretni ahogy én õt.. többször megbeszéltük, hogy nekem elég ahogy szeret, de õ csak mondogatta, hogy õ érzi, hogy kevésbé szeret engem mint én õt..
Hiába mondtam neki, hogy szeretni a szerelmedet csak egyféle szinten lehet szeretni, vagy szereted vagy nem...
Erre visszament a volt párjához, hátha... most meg mégjobban maga alatt van... próbáltam segíteni neki... de erõszakkal nem lehet senkin segíteni...
Viszont a te helyzetedben neked kell lépned, ha mersz.. én biztos nem mernék a helyedben..
Én is elgondolkodtam már azon, hogy lehet, hogy csak illúzió a részérõl, hogy nem lehetne jobb... mert mindig fél ettõl is, hogy nálam jobbat nem talál. Szó-szó, ettõl valamennyire én is félek, mert bizonyos értékeket amiket kerestem, benne megtaláltam.
és vannak olyan emberek akik elégedetlenek és örülnek ha másnak rosszabb..
az elõbbieket egoistának az utóbbit irigynek mondja a közvélemény...
a párod az utóbbiak közé tartozik... neki egy olyan pár kell aki ebbõl ki tudja zökkenteni... a nõk nem a férfit szeretik elsõ körben, hanem azt az állapotukat(önmagukat) amit a szeretett férfi okoz, hoz ki belõlük...
lehet a párodnak nem rád van szüksége...
Aki az átlag nõt, akin látszik, hogy van önbizalma úgy hívja, hogy "kurva".
Érezhetõ szerintem, hogy a 0-ról azért nem tudja egymaga felépíteni az önértékelését. Ez nem olyan dolog, hogy eldönti magának, apránként változtat, és beér a célba: már maga az a változtatni akarás tudata is hiányzik, hogy õ képes lenne ezt megcsinálni. És hangsúlyozom, hogy egy szép, karcsú, okos lányról van szó, ezért is röhej, hogy nap mint nap látok kövér, csúnya és buta lányokat, akik egy párkapcsolatban 100x jobban érvényesítik magukat.
Ha rám támaszkodva nem tud kijönni belõle, akkor egyedül még úgy sem fog.
És hogy én mit szeretnék: azt, hogy azokat a szép napokat/néha heteket elõször egyre gyakoribbá, aztán szünetmentessé tegyem. De néha úgy érzem hogy ehhez már én is kevés vagyok. Amikor meg úgy érzem hogy én cipelem az õ súlyát is, olyankor kiborul a bili és elkezdek vele közömbösen viselkedni, ami persze nagy fájdalmat okoz neki.
van aki elviseli, hogy verjék...
van aki még azt se tudja tolerálni, ha a párját más megdugja...
van akinek elég az is ha szerethet...
Ritka megtalálni azt a lányt aki elviseli a hibáinkat és akinek mi is el tudjuk viselni az övéit...
van mikor emberek nem illenek össze, s akkor ezt be kell látni, és tenni kell amit tenni kell... vagy egy életem át lehet nyomorítani (faragni) egymást...
a rossz dolgokkal nem kell foglalkozni, pláne ha nem tudsz rajta változtatni
elégedettnek kell lenni azzal ami van... kompromisszumot kell kötni, mert nem éri meg mindig az újat keresni, mert az bizonytalan és nagyobb a valószínûség hogy rosszabb, mint hogy jobb(lehet más a rossz és más a jó tulajdonsága de ott is kompromisszumot kell kötnöd, hacsak nem vagy olyan mint a többi ide írogató pár ember kivételével, akit az ösztönei hajtanak az új felé és megállapodni képtelenek emiatt), inkább legyél kitartó
Mikor én írok, hogy mi lenne jó neked, kikéred magadnak, hogy én honnan tudnám - nagyon helyesen -, de a tanár, a költõ, a barátnõ, a felnõtt, az idõs honnan tudná jobban nálam, vagy nálad, hogy mi jó, mi kell neked?
Egyrészt fél, hogy nem lesz soha többé nagy szerelme és mindenkiben engem fog keresni, másrészt meg fél, hogy más kapcsolatokban "is" éretlenül fog viselkedni és hogy lenézik majd õt. De sokszor neki is szar, és mivel alapvetõen nagyon érzékeny, legkisebb dolgok miatt is hajlamos a heves sírásra. állítólag van, hogy bömböl, és ordítozik gyakran naponta, csak én azt nem látom, mert mire velem beszél addigra lenyugtatja magát... de azért bevallotta 😊
Én is félek, egyrészt attól, hogy neki szar lenne, másrészt meg attól, hogy tényleg egy végtelenül rendes lányt szalasztanék el. Mert tényleg angyali, abból a szempontból, hogy mennyire tisztességes, rendes, kedves lány. És ezért nem adom fel még mindig, mert nem hiszem, hogy reménytelen. Ezt szeretném megerõsíteni, és lepucolni azt, ami rossz.
Bûntudatom is lenne, mert gyakorlatilag mindenki figyelmeztetett már, felnõttek, idõsek, tanárai, stb... , hogy vigyázzak erre a lányra, mert nagyon értékes.
Már olyan véleményt is kaptam (tanártól), hogy becsüljem meg, mert õ olyan lány, hogy sokat kell még dolgoznom azért, hogy felérjek hozzá. És ha elveszteném, az életem nagy hibája lenne.
Nem keltene bennem konfliktust, ha nem egy sokak által nagy becsben tartott költõnõ lenne ez a tanár.
Én inkább pöffeszkedõ önjelölt pszichológusnak tartottam mindig is, de ettõl még belülrõl babrál valamért...
Ami a legnagyobb visszatartó erõ, az az erõs fluktuáció... Van, hogy 1-2, esetleg 3 héten át teljesen jó. És máig nem értem, hogy mi okozza a hirtelen váltásokat, amikor ezután egyik napról a másikra jön a problémás hét, esetleg kettõ, ami után megint hirtelen eltûnnek a parák, vagy megbeszéljük õket újra és újra, aztán minden rendbe jön.
Ezért van az, hogy nem szakítunk: ha szar most, akkor várunk egy hetet, és minden oké lesz. Ez szinte szabályszerû... már inkább vicc
Csak rá tartozik, senki másra.
Megoldani is õ egyedül tudja csak.
Ha felvállalja és meg akarja...
A változtatások úgy szoktak lenni, hogy elsõ héten oké, második héten kicsit nem oké, hamardik héten nem kicsit nem oké, negyedik héten ismét minden a régi...
Egyik haveromnak volt egy ilyen párkapcsolata. Még a vége elõtt két évvel szóvá tettem észrevételeimet - noná, hogy elküldött anyámba...
Pedig már akkor vége volt a párkapcsolatuknak már egy éve, csak még nem tudtak róla.
Gondold át jól józan ésszel még egyszer az egészet.
én úgy érzem, elõször az önértékelését kellene megtuningolnom, és elfeledtetni vele a negatív gondolatait.
Én ugyanis úgy érzem, hogy gyakorlatilag a problémák forrása a pánik, a félelem, a gyanakvás, az, hogy folyton meg akar róla bizonyosodni hogy még mindig szeretem-e, és hogy folyton azt keresi a tekintetemben minden cselekedete után, hogy csalódtam-e benne, hogy folyton fél, hogyha ezt és azt mondja vagy teszi, akkor kiszeretek belõle.
Az én részemrõl pedig hiba, hogy gyakran nem igyekszek, hogy azokat az apró figyelmességeket megcselekedjem... ezt annak tulajdonítom, hogy fáraszt már, hogyha valami nem jól jön le neki, megint egy adag stresszt és pánikot kapok a nyakamba, és ez csak még több félelmet indukál benne. Pedig az esetek 99%-ában magának találja ki a problémákat, és semmi valós probléma nem létezik.
Nem akarok minden felelõsséget rá hárítani, mert én is gyakran hibázom, de tényleg úgy érzem, hogy ez a folyamatos negatív gondolkodása és "feszessége" a konfliktus eredete. Én ugyanis szeretem a dolgokat lazán és könnyedén venni, ezért zavar, és úgy érzem, a görcsölés lehúz. Többek között ez is egy ellentét kettõnk között.
Szóval nem tudom, mit kellene tennem, fõleg egy olyan emberrel, akinek ha azt mondom, hogy figyelj ezt és azt szerintem nem jól csinálod, akkor még mélyebbre zuhan és még jobban pánikol, hogy én már biztosan még nagyobbat csalódtam... Egyszerûen nagyon magába zuhan, ha szembesítik egy gyengeségével.
Aranyos, és kellemes ha egy lányon látni, hogy minden apró cselekedet ennyire fontos neki, és hogy milyen könnyen összetörik, de ez már egy eltúlzott szinten megy. És hosszútávon csak kínlódást okoz. Gyakran én is úgy érzem hogy nem vagyok 100-as, de az õ félelmeit inkább ki sem fejtem 😊
Ma viszont sikerült egyrõl a kettõre lépni, sikerült átbeszélni, úgy érzem jó irányba halad a dolog.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
te pedig még az érzelmi felnövés elõtt állsz...
mint ahogy az ösztöneket sem ahogy jön, nyersen kell ki/meg élni, úgy az érzelmeket sem
-tRs-Landor
Pedig semmi sem lehetetlen, ha fogalmad sincs mirõl beszélsz... egy baj van, hogy ellentmondásba ütköztél..
no comment
szánalom szánalom szánalom😄
irigyelni? téged? jahh valszeg
bazmeg mekkora egy gyík vagy, mekkora egy hatalmas gyökér istenem. aki ismer tudja hogy nem szokásom sértegetni általában érvelek, de ez... pfff
😄
téged csak szidni lehet😄 vitázni veled nem😄 sorry de ez van😄 balfaszgyerek😄
Your suffers will be legendary even in hell!
kanöszön... nagyszerû akkor rajta, keress olyan lányokat akik nem annyira érzelmesek mint az utolsó gondolatodban lévõk...
de neked nem nõ kell aki "inkább érzelmi lény", hanem egy kemény kanösztönös férfi, egy igazi, nem érzelmes.. aztán azzal elesztek szerelem nélkül 😊 mégcsak buzinak se tarthatnak mert csak szex lesz köztetek érzelemmentesen
ne vedd sértésnek.. és nekem szelektív a kanösztönöm, ha érted mire gondolok...
Elõbb lennél te képes arra, hogy megcsald a bartánõdet, mint én. Soha a büdös életbe nem tettem ilyet, és soha a büdös életbe nem is tennék, mert utána egy undorito mocskos féregnek tartanám magamat. De ezt már milliószor leirtam, mégis ugyanazt az idióta szöveget hajtogatod a megcsalásról, amit eddig csak te hotál fel itt, csak nem ilyesmi gondolatok járnak a fejedben??
De aközött is külömbséget tehetnél, hogy AKAROK valamit, vagy NEM ZÁRKÓZOK EL valami elõl. De te még mindig azt hiszed, hogy én valami baszógép vagyok, aki sorra bassza át a lányok fejét, és mocskos módon kihasználja õket, mert egyszerü mondatokat nem bírsz értelmezni. nem egyéjszakás kalandokra hajtok, egyáltalán nem, de ha olyan szituba találom magam, hogy NINCS BARÁTNÕM, és egy csaj megteccik, de õ azt mondja nem akar semmi komolyat, csak egyéjszakás dolgot, akkor nem fogom töketlen buzi módjára elküldeni hogy "huu szerelem nélkül nem kellesz" hanem lesz egy jó estém nekem is meg neki is.. És ezzel kurvára nem vágok át senkit, és nem ártok senkinek, így aki emiatt engem geciembernek tart arrol meg is van a véleményem. de ha a csaj komoly dolgot akar, akkor utána csak VELE és senki mással. A férfi attol lesz igazi férfi, hogy benne van a kanösztön, de a barátnõéért képes visszafogni az ösztönöket, nem pedig attól hogy egyáltalán nincs is benne kanösztön, az már betegség... Nõknél más a helyzet õk inkább érzelmi lények, náluk teljesen rendben van ha szerelem nélkül nem akarnak szexet, de egy férfinél kell egy egészséges kanösztön.
<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Sztem sokkal inkább arra, ha barátnõd megtudná h itt macskulsz! 😊
Voltam zárás előtt. _______________
pedig szerintem rájöhettél volna, hogy nagyon nem vagyunk egyformák
és nem csak te jöhettél rá
De nyilván ez hülyeség csak 1 vicc volt, értem, hogy mire gondolt a "kettõs arc" alatt 😊