22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • halevala
    erre én is gondoltam
  • HTS s3rg1nh00
    lehetőleg mind a kettőt egyszerre.
  • halevala
    Na ezek után már én is meg merem kérdezni.
    Van két csajszi, az egyikbe majdnem szerelmes vagyok.
    Szinte regényeket írunk egymásnak, az érzéseinkről, gondolatainkról.
    Najon jó muff, de mindíg több pasival kavar, mondván keresi az igazit:((.
    A másik szintén dögös, de semmi esze, viszont rám van állva.
    Én meg nem tugom meg, mert mivan ha másik tényleg egy nagyon jó kapcsolat lenne, viszont veszett nagy harcot kéne vívnom érte.
    Namost dugjak, vagy várjam a csodát????
    Asszem rájöttem a válaszra közben:DDDDDDDDDD
  • HTS s3rg1nh00
    második bekezdésből kiderül:elfelejtheted,örökre.
  • salsoul
    én nem általak mint mindenki más

amíg ezt a teszefoszaságot fel nem számolod magadban eleve minden párkapcsolati próbálkozásod halálra van ítélve

mint ahogy ez is
  • halevala
    Pontosítanék, 100-ból egy érdemli meg, hogy törd magad érte.
    És milyen nehéz megtalálni.....:((((
  • Retsu
    Előbb-utobb meg fogja kérdezni, ha nem, dobd a "project"et! Nem kell aggodni, majd kozelebb kerltök idővel, ha nem akkor meg máshol kell probálkozni, ennyi. Az a megdöbbentő, hogy mindenki túlmisztifikálja a nőket, pedig nem is olyan bonyolultak, legalábbis én meglehetősen kiszámíthatonak tartom az eddigi delikvenseket... Szal ne félj ötletekkel előállni hogy pl. mit csináljatok! Egyszer úgyis kibújik a szög a zsákbol, akkor majd meglátod, van-e értelme kezdeni vmit, ha nem keress mást! Jegyezd meg, 1 én mondom egyetlen nő nem érdemli meg hogy törd magad miatta! Sok sikert!
  • minigirl
    Nos... Ha partyzni megyek, akkor én sem cipelek magammal pasit, csak a barátnőimet. Szóval ezen ne akadj ki.
    Ha meg mindenképpen akar veled találkozni, akkor fog is veled találkozni, ne aggódj.
    És ha tényleg úgy érzed, h kihasznál, akkor hagyd a francba, keress mást.
  • halevala
    Gyááá, elbasztam. Nem gondoltam át.
    Ha érző srác vagy, gyorsan felejtsd el!!!!! (a csajt)
  • halevala
    Ez a lényeg!!!!!
    Hívd meg egy partyra!
    És legyen önbizalmad, szívd fel magad, mint a mérges béka:).
    Legyél határozottabb, rámenősebb.
    Az ilyen csajnak az kell, nem anyuka prünytyőkéje....(vagy hogy írják:DDD)
  • bounty88
    én szeretnék harcolni, volna is esélyem, hisz jófejnek tart, és külsőleg is bejövök neki, csak valahogy rá kellene erre j9önnie:) - csak még nemtom hogyan...mert amig én itt tökölök, más srác simán elhódíthatja, hisz szép csaj, és vannak nálam rámenősebb pasik is...
  • Heffi
    Hát ezzel vitatkoznék...
    Ö is max akkor akar küzdeni érted, ha érez irántad valamit.
    Amúgy meg nem vonzó az ha küzdeni kell érte, jobb ha egyszerüen megy :)
  • halevala
    "az a legvonzóbb egy lánynak ha küzdenie kell érted"
    Ezt honnan veszed? Még nem hallottam, de kiváncsivá tettél:)
  • clio1616v
    az a legvonzóbb egy lánynak ha küzdenie kell érted, a kavarmással is jó ötlet... ha húzni akarod kicsit akár kérj is tőle tanácsokat mit vegyél a lánynak ajándékot vagy milyen programokat csinálnál vele, hadd lássa hogy miről marad le ;)
  • halevala
    Gecc, veszettül megértelek! Én is akire hajtok, nagyjából ugyanigy ahogy te, egymás mellett több pasival randizgat. Na most vagy harcolsz, és szenvedsz, vagy keresel mást. Sztem keress mást és felejtsd el...
  • bounty88
    tudom, csak tök szar, olyan mintha tényleg semmibe se venne, mintha abszolút nem értékelne, mintha hiába erőlködnék....tényleg, mint akinek jó kiönteni a lelkét, de semmi egyéb...gondolkoztam azon, rákérdezzek-e majd nála, hogy mi is vagyok én neki.......hát nem tudom...

mondta, hogy mindenképpen szeretne velem találkozni, erre megy este partyzni, nekem meg még nem is írt, hogy nem-e lenne kedvem...vagy vmi...

úgy utálom panaszkodik, hogy a srácok kihasználják, erre ugyan ezt teszi...
  • halevala
    Bármilyen jól is néz ki, szerintem kavarj mással (is).
    Ha igazán meg akarna ismerni, személyesen is találkozna veled....
  • Heffi
    Ugyan így gondolom
    Egy próbát megér :D
  • minigirl
    Tedd fel neki egy épp viccelődős pillanatban, h hozzád menne-e. Nade, persze tényleg csak poén szinten. Ha arra pozitív választ kapsz, akkor lehet belőle vmi. :) (legalábbis én egy ilyenen kacagnék egy jót, és ha tetszik az illető, akkor akár igent is mondanék - persze nem komolyan)
  • bounty88
    mondjuk induljunk ki a legrosszabb verzióból, hogy nem akar tőlem semmit, és csak beszélgetőtársnak vagyok jó neki...ebből a szituból én hogyan tudnám valahogy elérni, hogy felkeltsem a figyelmét? persze, a személyes találkozás mindenképp nélkülözhetetlen....nade addig...

meg azér tényleg szal néha olyan, mitha én lennék neki a lelki szemeteskuka...mert ha valami bántja én vigasztalom, én adok tanácsot stb...meg is köszöni, meg tényleg kedves...de valóban, ennyire semmibenézne? én azt hittem, hogy mondok olyna jó dolgokat neki, hogy igazán jó véleménnyel legyen rólam....
  • clio1616v
    két lehetőség van a leírtak alapján, vagy "csak" beszélgetni kellesz neki amikor éppen unatkozik(azért ezt írom először mert ez volt az első gondolat amikor elolvastam amit írtál) ettől még ha találkoztok vonzódhat hozzád... és feltketheted az érdeklődését

vagy simán csak nem akar bunkó lenni és elhajtani amikor ráköszönsz MSNen, vagy ennek enyhébb verziója amikor jólérzi magát ahogy van néha kicsit beszélget veled, de semmit nem akar... ha akarna észrevennéd hidd el :))
  • bounty88
    annyit még hadd tegyek hozzá, hogy pár nappal ezelőtt megbeszéltük, hogy majd a 7végén valamikor fog keresni, mert ugye megdumáltuk, hogy találkozunk, de nem hívott meg semmi....talán kimentem a fejéből, vagy időközben talált magának más elfoglaltságot...na épp ezaz amiről beszélek..ha igazán érdekelném, mint srác, akkor üzent volna, hogy szeretne velem találkozni, de nem úgy gondol rám még ezekszerint...
  • bounty88
    üdv. 22 éves vagyok, és eddig nemigazán volt komoly kapcsolatom, pár hónapnál hosszabb legalábbis nem. na, de ismerek egy csajt, egy nagyon szép lányt, aki eléggé tetszik nekem...elég jókat szoktunk dumálni, ám sajnos csak msnen, mert ő jelenleg máshol él. node, az egy dolog, hogy megbeszélek vele egy személyes találkozót, és megpróbálom lenyűgözni, de sztetek van valami taktika arra, hogy msnen is "megfogjam"?

elég jól eldumálgatunk olykor, van hogy tőlem kér tanácsot, segíteni neki valamiben ha tudok...de ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy én lépek be hozzá állandóan, hiszen nekem tetszik, ő viszont nemigazán hozzám...tehát ő még nem gondolt rám úgy...persze lehet azt mondani, hogy ne lépjek be hozz, hátha keresni fog, de sztem nem fog...szóval mit gondoltok?

mert attól félek, hogy inkább havernak tekint...persze már többször mondta, hogy bejövök neki, idősebb is vagyok nála pár évvel...de nem tom...úgy érzem, hogy én megadhatnám neki azt, amit eddigi pasijai nem tudtam, mert általában mindig kihasználták....és ez rendben is van, de még most, az elején nem akarom elszúrni. nem akarok nyomulós lenni és erőszakos...inkább türelmes, viszont attól félek, ha sokáig halogatom, valaki lecsap rá...msnen meg azért mégsem mondhatom meg neki, hogy tetszel...mivel elég rég láttuk egymást, benne ez talán ki sem alakulna így...

szal mit tegyek? továbbra is dumálgassak vele komoly témákról, hogy lássa mennyire érett és megbízható vagyok, vagy írjak neki szép dolgokat, persze csak burkoltan? egyáltalán msnen meg lehet hódítani egy csajt? nem is az, hogy meghódítani, csakhogy elérjem, másként tekintsen rám, hogy elgondolkozzon azon, hiszen itt van ez a tök jó fej srác, miért is ne...?

amúgy tök fura...mert pár nappal ezelőtt még csak szimpinek találtam...nem is mindig léptem be hozzá msnen...csak amikor kedvem volt..de most hirtelen valamiért elkezdtem bepánikolni, hogy minél előbb megragadjam a lehetőséget...és ezért tartok attól, hogy nyomulósnak fog tartani....

• salsoul
    mellébeszélsz, kérlek térj a tárgyra
  • clio1616v
    szívesen elmesélem, de nem hiszem hogy a kompromisszumok lennének relevánsak

lényeget kiemelve több kompromisszumot voltam hajlandó kötni, mint a hölgy... nekem pedig kevés volt

az lett az eredménye, hogy megbeszéltük, hogy az nekem kevés amit ő ad magából
  • salsoul
    és persze milyen eredménnyel - mert ez sem mellékes
  • salsoul
    persze azt tegyük hozzá, hogy az agyadon keresztül, nem kicsit kedvére színtorzítva
  • salsoul
    mesélj, halljuk miféle kompromisszumokat hoztál meg akkor edig
  • clio1616v
    Salsoul.

Amit elmondtál illetve elolvastam abból amit írtál azt tudom rólad. Számomra ez a valóság rólad, nem képzelek beléd többet mint amit leírtál, azokat rakom össze és alakul ki a kép rólad(persze hogy nem a teljes).
  • clio1616v
    van amit nem lehet kompromisszummal tolerálni és amit nem lehet azt felesleges, tehát eleve neki sem állok, ezzel szivatnám meg magam, ahogy írod is...

ugyanarról beszélünk csak neked vagy nincsenek tapasztalataid és/vagy legalábbis nem írsz róluk...
  • clio1616v
    szerintem meg a topik a lányok nem normálisságának(mindenkinek vannak olyan tulajdonságai körülményei amit kompromisszumkészséggel tolerálni kell) a tolerálhatóságáról és az ide beíró fiúk kompromisszumképességéről szól
  • salsoul
    Nekem saját gyakorlati tapasztalatom, hogy kompromisszummal az ember csak saját magát szivatja meg.

Ettől még nyugodtan menj, és köss nüansznyi kompromisszumokat ugye mert mikor jelentőset kellene kötni elzavarsz mindenkit...

Mellesleg halovány elképzelésed nincs arról, hogy mi pontosan a saját tapasztalatom, mi könyvből származó infó, és mik e kettő által átfedett területek.
  • Lirion
    Megint tevedsz. A topik a rendes lanyokrol szol, nem a fiukrol. Persze ha te a fiukra buksz...
  • clio1616v
    ebben a fórumtopikban arról van szó(esetleg kellene, hogy szólegyen a cím alapján), hogy ritka a kompromisszumokra hajlandóságot mutató fiú, amikor arról van szó, hogy udvarlás, párkapcsolat és a párkapcsolat kialakulása utáni udvarlás fenntartása...

de többeknél gondot jelent a tapasztalatlanág eseleg a hiányos vagy téves tapasztalás(hozzáteszem nálam is, soha nem mondtam, hogy nem így van)

Lirion ezt betanult magabiztosságot csajozóskönyvekből szerzi és gondnélkül szólít le olyan lányokat kik megtetszenek neki

Salsoul pedig rengeteget olvas és elvárja, hogy sültgalamb repüljön ennek a nagymennyiségű idegen tapasztlatnak a biztokában a szájába

Én meg úgy vagyok vele, ha valakivel jól érzem magam és hajlandó vagyok ezért a jóérzésért kompromisszumokra, akkor nem kell azon gondolkoznom, hogy felelősséggel illetve muszájból vagyok valakivel együtt és érezzük jól egymást...
  • clio1616v
    Kedves Lirion,

most azt a célt tűztem ki, hogy ne érd el célodat a hozzászólásoddal.
  • Lirion
    Kissé el vagy tájolva kislány, az, hogy te anyázol csak azt bizonyítja, hogy az értelmi színvonalad nem éri el azt a szintet, hogy egy helyesbítésre civilizált módon reagálj.
  • salsoul
    clio mit érdekel engem ez az apológia?
    Ki értelmében bizonytalan, az kerülget és igazol és...
  • salsoul
    látod, hipotéziseken áll a tapasztalásod
    és nem a valóságon keresztül tapasztalsz, hanem az elme torzításán keresztül
  • clio1616v
    valamit tisztán kell hogy láss, amit mondok, azt nem azért mondom, hogy bosszantsalak vele, hanem mert úgy gondolom a tapasztalataim alapján

amikor Lirionnak "anyáztam", akkor azt a fenti okból tettem, és célul tűztem ki hogy ezúttal ne értse félre amit mondok neki ;)

elértem a célomat => elégedett vagyok => a későbbiekben is megteszem, ha szükségesnek látom

az "anyázás" nem cél, hanem egy okozat, amit jelen esetben nem én, hanem Lirion okozott...

nekem az volt a célom, hogy ne értsen félre, neki pedig az hogy én "anyázzak" rá
  • clio1616v
    a tapasztalásaimnak a használata azon alapszik, hogy feltételezem, a hasonló körülmények között megtapasztalt események újra hasonlóan bekövetkezhetnek

amennyiben ennek ellentmondó dolog történt akkor kénytelen vagyok újraértékelni, vajon a tapaztalásom adaptálható-e egy következő eseményre