Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a gond, hogy a párkapcsolatok nem úgy mûködnek, ahogy azt Te elképzeled. A naívságodat én betudnám a tapasztalatok hiányának, de akkor meg nem stimmel a korod...

ez tetszett!

"a feltétel nélküli szeretetembe belefér ez is 😊"

Aha ahogy sejtettem álszent vagy.

salsoul
És végül hozzá mennek a nõk az apjukhoz vagy a terapeutájukhoz felnevelés/észheztérítés után, vagy elhagyják a szülõi házat...? 😉
az utolsó bekezdésedben lévõ dolgot játszom vele mindig, mostanában egyre jobban forszírozom, mert fogy a türelem.
Ugye egy ilyen "miért? mert." egyrõl a kettõre játékot feltétlenül úgy kell játszani, hogy egyik állatás logikusan következzen a másikból.
És mindig oda jut a dolog, hogy valójában minden logika és gyökér nélkül ott lebeg a félelem, amit valami logikusan nem hozzákapcsolódó (szerinte hozzákapcsolódó, és ebbõl nem lehet érvekkel sem kizökkenteni, csak kemény munka árán) dolog váltja ki azt.

Mostanában elkezdtem úgy játszani, hogy ha most nem, akkor soha. Kicsit szerintem érzi, és látom is az igyekezetet. jó érzés :}
salsoul
szerintem meg úgy értette, hogy megbocsátaná a barátnõjének a megcsalást és továbbra is tárt karokkal várná
szerintem úgy értette, hogy nem kezdene el harcolni azért, hogy na te ha most mással akarsz lenni, akkor inkább mégis velem legyél.
tiszteletben tartaná hogy mit akar a párja, és nem mondaná azt, hogy ejnye, inkább lelépne
salsoul
"Mi az hogy kevés vagyok?"
Hogy máshol kell keresgélni valamit, mert az nálad nincs meg...

"#8394: eltûri, tolerálja. Mi a lényegi különbség?"
Igazad van. Nekem kell jobban odafigyelnem.
Mi az hogy kevés vagyok?

#8394: eltûri, tolerálja. Mi a lényegi különbség?

salsoul
Nem azt mondta, hogy eltûri! Figyuzz oda jobban!
salsoul
De ha egyszer kevés vagy? Hiába a büszkeség...
Kíváncsi vagyok mit szólna a barátnõd, ha megtudná hogy eltûrnéd hogy más faszikkal dugjon

clio1616v
azon kicsit meglepõdnék... de szerintem a nem tartanék gyertyátban benne van a válasz.. 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
de van, csak nem tekintem a Szerelmemet a tulajdonomnak...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
a plusz fiú is?
salsoul
A Csernus Nõ c. könyve jó könyv. Te olvastad?
Én a saját részemrõl azt láttam benne, hogy hú mennyi minden van aminek a kikalapálása, elsajátítása jobb emberré tehet. Mondjuk ezért is vettem õket: anno rájöttem, hogy az ami én vagyok az kevés egy normális párkapcsolathoz, és aztán elkezdtem keresni a módját annak, hogy hogyan válhatnék "eléggé". Persze az olvasás önmagában még nem hoz változást, csak a tettek...

Amit mondani akarok azaz, hogy ha a barátnõd nem jutott el arra szintre, hogy változtasson, és hogy tegyen is valamit akkor minden hiába. Esetleg neked azt mondja, hogy változik, és csinálja, mert azt látja, hogy ezt akarod hallani, de közben belülrõl nem érdekli az egész és továbbra is negatívan szuggerálja magát.

Két dolog segíthet:
- külsõ segítség, amit nem ráerõszakolna, rábeszélnek, hanem amit õ saját maga kér, vesz igénybe saját belátásból, elhatározásból
- sokk terápia: egy olyan ütõs élethelyzet, élet krízis ami keményen fejbe vágja és kizökkenti az ördögi körbõl, észhez téríti

A szülõket már kár hibáztatni, és hibáztatásuk amúgy is csak tovább ront a helyzeten, mert az ember hajlamos azt mondani, hogy a szüleim miatt ez és ez, és ez már így marad mert õk...
Holott azért marad úgy mert Én nem teszek ellene semmit, sõt minden nap még teszek egy lapáttal a tûzre.

Esetleg kérdezd meg tõle, hogy miért nem lehet õ olyan, vagy sokkal jobb nõ mint pl a romantikus filmekben lévõk. Ha erre mond valamit, akkor arra is kérdezd meg, hogy miért. Amit erre mond, azt is, hogy miért. És ezt csináld addig míg fel nem göngyölõdnek a szálak. Így ezzel arra ösztönzöd, hogy lássa a problémája valódi okát, amit így már esetleg meg fog tudni fogni... aztán ha van konkrétum találunk ki újabb kérdéseket...
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Ez komoly, ember? Fogalmam sincs, hogy neked hogyan van barátnõd, ugyanis a kommentjeid alapján egy deka férfias büszkeség sincs benned....

clio1616v
én toleráns vagyok.. 😊 minden kérését amivel elém áll megbeszéljük 😉

a feltétel nélküli szeretetembe belefér ez is 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
+n csaj, ahol n>=1? <#buck>
clio1616v
Azt értem ez alatt, hogy ha van egy párod és együtt vagytok, azalatt egy másik ember szexuális kapcsolatot létesít vele.

Nagyon rosszul esne, de mivel szeretem feltétel nélkül, ezért tolerálnám...

Nem tartanék gyertyát..

Nem értetted félre..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v

salsoul
okés, most akkor válaszolja arra is amit kérdezett, mert nem arra válaszoltál
clio1616v
hidd el van aki tudja tolerálni

Slayerboy
"van aki még azt se tudja tolerálni, ha a párját más megdugja..."

Ez alatt mit értesz? Te tolerálod/nád, ha valaki megdugná a barátnõd? Esetleg még a gyertát is tartanád? Ezt nem hinném.. egyáltalán azt, hogy ilyen ember létezik. Vagy félreértettem? <#nemtudom>

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
viszlát

Voltam zárás előtt. _______________

minigirl
reklám 😛

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

ja, azt még hozzá akartam tenni:

"Ez a szülõk feladatat, meg saját maguké..."

Én a szülõkben keresem a hibát mindig, elsõsorban.
Az apját mindig csak hétvégenként látta, mert nem itthon dolgozott.
10 éves korától meg már egyáltalán nem látta.
Az apakép hiánya. Úgy érzem valamennyire bennem keresi.
megvettem neki egyszer Csernustól A nõt. Ha jól emlékszem csak a feléig jutott, mert rossz kedve lett tõle amikor olvasta....
és a szerelmed úgy szeret téged, mint egy férfit?
salsoul
javítottam a mondatot - figyelj oda <#ejnye1><#nezze>
már olvashatod abban az értelemben amiben szántam

és csapd fel az értelmezõ kéziszótárt annál a szónál, hogy úgy|mond
clio1616v
látod nem értettél meg, nem határozatlan számomra a "szivacs"

clio1616v
igen.. szeretem a szerelmemet.. nem értem miért kellett a szivacsot belekeverni és azonosítani a Szerelmemmel és azt sem, hogy a takony hogyan jön ide mint szeretet...

salsoul
õket >> õt | csak hogy, nehogy megint gond legyen belõle
salsoul
mindegy, legalább azt elismerted, hogy a taknyod szivacsának használod õket úgymond
salsoul
ehhhh...<#szomoru1>

Az "egy" szót ott mint htl névelõt használtam, és nem mennyiséget akartam vele kifejezni.

Azt akartam írni másképp fogalmazva, hogy: majd ha nem szivacsnak használod a barátnõdet...
Félreértetted (ismét 😊)

clio1616v
"majd ha nem csak egy szivacsra lesz szükséged"

salsoul
Hol mondtam, hogy mást is szeressen??? Most komolyan Clio, hol? Hol?
clio1616v
nekem a páromra van szükségem csak, akinek pont az az igénye, hogy úgy szeressem ahogy és arra hogy nekem csak õ kell más nem...

ha valakinek az kell hogy mellette szeressen mást is a párja, akkor csinálja nekem nem..

salsoul
#8345, #8347:
Te tudod, de ide nem te kellesz, hanem pszicho-terapeuta, Csernus vagy Feldmár...
A barátnõd egy totális lelki roncs, és csak ez a roncs “szeret” téged magának, mert mindenki más elküldi. És nem hajlandó ráébredni, hogy errõl csak õ tehet, és ezt csak õ fogja tudni megoldani. Tudja ezt egyáltalán? Akarja megoldani? Milyen konkrét mérhetõ lépéseket tesz nap mint nap?
A támasz jelen esetben nem más, mint jelenlegi beteg - mert mondjuk ki beteg, nem egész-séges - állapotának az alátámasztása, stabilizálása, kényelmesítése.

Ha valóban változni szeretne és változna, akkor nem azt mondaná, hogy ha otthagynád, hogy nem lesz több nagy szerelme, meg mindenki másba téged keresne, hanem azt, hogy akkor tovább lépne – mint az egészséges emberek.

Tedd fel a kérdést magadban, hogy tényleg õ-e életed párja.
S ha azon kapod magad, hogy a kérdésen dilemmázol, akkor az azt mutatja, hogy nem õ az...

A lelki, érzelmi zsarolásokra és szuggerálásokra pedig fejlesz ki magadban immunitást.
A barátnõd, ha otthagynád nem miattad sírna, hanem a problémái és annak következményei miatt sírna, amiket következetesen meg kéne oldania...

Én a részemrõl ilyen nõvel össze sem jönnék...
Ha mégis, akkor inkább fogadnék örökbe egy kislányt és nevelném fel azt magamnak... /de mondom, ezt sem teszem/

Nincs sem kedvem, sem idõm, sem energiám másik embereket felnevelni, pátyolgatni.
Ez a szülõk feladatat, meg saját maguké...

A párkapcsolat szóljon párkapcsolatról.
Elvégre kifejlett virágból, kifejeld méh gyûjti a virágport, és végzi a beporzást...
Mindegyiknek egyéni feladata a megérés a feladatra.
salsoul
igen, majd ha nem csak egy szivacsra lesz szükséged, ami felszívja a taknyodat úgymond... akkor lesz párkapcsolatod
elõbb még azonban le kell gyûrni a takonykórt
Idegesítõ és uncsi,megöli a kapcsolatot

clio1616v
nekem olyan szivacs kell aki csak tõlem nedvesedik... és befogadja a csöpögésem..

salsoul
szeretet >>> szeretetet
salsoul
arról van szó kedves Clio, hogy lelkileg egészséges, kiegyensúlyozott emberként lépsz valakivel párkapcsolatra, és így a szeretet is egész-séges szinten, egész-séges formában mûveled

az ha valaki érzéketlen mint egy kõ, úgyan olya probléma mint mikor úgy csöpög a "szeretettõl", hogy nincs szivacs mely azt a "szeretet" fel tudná inni, és így belefolytja a másikat...
clio1616v
én el tudnám viselni... igaz nekem a kompromisszumra megvan a hajlandóságom..

akinek meg nem tetszik, hogy a párja mindennél jobban szereti, az találjon magának olyat aki csak egy picit, vagy éppen semennyire sem..

vannak a lejjebb olvasható hozzászólók között olyanok, akik érzelem nélkül is együtt tudnak lenni másokkal..
elég ha az életben maradáshoz szükséges enni és innivaló biztosított nekik meg esetleg egy kis szexet adnak egymásnak...
ez még akár házasság kertetein belül is megy..

na nekem nem erre van igényem..

salsoul
ez mondjuk igaz, baromi idegesítõ és fojtogató tud lenni a (betegesen) túláradó szeretet
elege lett a nagy szeretetedbõl...

clio1616v
ismertem jól és õ is engem

salsoul
"2nem az a finomkodó típus..."

Nem lehet, hogy nem is ismerted igazán?