22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #11298 Oké később kiégésre vált. -
Retsu #11297 Igenigen, néha nem jo ha túlbonyolítjuk az ilyen dolgokat, "érzelmi intelligencia" Lehet és kell is tapasztalatot szerezni temérdek mennyiségben, de nem szabad túlzásba esni! Akkor csak elveszunk a részletekben, megfeledkezve a valodi feladatrol. Nem sértésnek szánom, de pláne fiatalon nem hiszem hogy jol tud vki szelektálni a sok infobol. -
halevala #11296 Ne várd el tőlem, hogy regényt írjak egy pár szavas fórumba.
Részben az empátiára gondoltam. -
#11295 Ezt nem kell így túlkomplikálni.
Szimplán ész nélkül dugni akarok minél többet időszak. -
Rundstedt17 #11294 Aha és szerinted a szerelem az örökké tart?:DDDD -
#11293 A szerelem sem sokkal több. -
#11292 Kínozlak? Nem értem.
Te mondtad, hogy sokat tanultál, gondoltam tudod, hogy mi ez a sok, és nem okoz gondot beszélni róla. Persze ha az ember végig se gondolta, hogy mit is tanult, és amit tanult azok közül mi mennyire jelentős...
Milyen érzelmi intelligenciára gondolsz? Mi értesz ez alatt?
Mit okoz az érzelmi intelligencia hiánya? -
halevala #11291 -
Retsu #11290 Milyen szeretet, az édeskevés. Szerelem kell, ha az nincs, akkor az csak megszokás, és előbb-utobb megszopás lesz... Láttam haveromat amint kínozta magát több mint 1 évig 1 olyan förtelmes ribanccal, akihez képest 1 plázapicsa kisangyalnak számít. Most meg "segít" neki dolgokban hogy kiheverje a nagy szakítást, pfff... Középszerűség az élet megrontoja. -
#11289 Valóban, csökken az idő előrehaladtával, de nem az idő előre haladásától. -
Rundstedt17 #11288 Meg tudjuk a kisértésnek nehéz ellenállni illetve a tapasztalatszerzés időszaka -
Retsu #11287 Hehh, azért ovatosan kellene bánni az ilyen kijelentésekkel. Lehet hogy 1 milliárdos pl. akinek az a legnagyobb baja hogy nem tudta teljesíteni a heti nőadagját, többet tud mivel van lehetősége fejlődni, +az élet se viseli meg túlságosan... De valljuk be, az átlag földi halando teljesítőképessége minden téren csökken az idő előrehaladtával. Amúgy amíg fiatal vki, nem ajánlott "komoly" kapcsolatba belemenni, mert olyan nincs igazán.Egyszerűen nem elég érettek hozzá a felek. -
halevala #11286 Most miért kínzol??
De a legfontosabb: A szeretet nem elég, hogy összetartson egy kapcsolatot, mindkét fél számáról fontos bizonyos fokú érzelmi intelligencia..
-
Rundstedt17 #11285 Egyáltalán tudod mit akar elérni? -
#11284 Miért hülyeség? -
Rundstedt17 #11283 miért írsz hülyeségeket neki? -
#11282 Akkor csak a tíz legfontosabbat, rangsorolva, ahol az első a legfontosabb. -
#11281 Ja dugjál, mert azzal pont távolabb kerülsz attól, amihez közelebb akarsz kerülni általa. -
halevala #11280 Ha elkezdeném írni, reggel lenne mire befejezem.
+ még át is kéne gondolni, és ez egy pörgős fórum:(( -
#11279 Miféléket tanultál belőlük? -
Rundstedt17 #11278 -
halevala #11277 Két "komoly" kapcsolat.
Két év/db.
Szégyen, de azért sokat tanultam belőlük. -
#11276 Sőt, akár jobban: min 45 perctől három órán át. -
Rundstedt17 #11275 gondolom volt azóta dolga néhány csajjal és már nem görcsöl -
halevala #11274 Ezek szerint csak dugjak, mert eddig mindenki meghalt,
aki szerelmes volt??? :DDDD
Amúgy nem rossz, csak kissé tudományos a rizsa.
-
#11273 Miféle tapasztalatokat? -
Rundstedt17 #11272 Oké,Salsoul féle biólogia tudomány kiegészítés 40 éves ugyanolyan jól bír mint egy 20 éves -
Az is tény, hogy az uborka halálos zöldség, mert eddig mindenki meghalt aki uborkát evett. -
Rundstedt17 #11270 Tegyük hozzá az emberek többsége emociók alapján müködik -
halevala #11269 Naaaa, ezek súlyos vádak:DD
Még nem is randiztunk, és ha meglátja lehengerlő egyéniségemet,
menten elalél:DDDDD
Ámbár látott már pár éve, csak akkor egy görcsölő kis pöccsenet voltam, és fülig szerelmes belé.
Azóta felszedtem némi tapasztalatot..... -
#11268 A vágyvezérelt vagy vágyelvű gondolkodás az a logikai hiba, amikor az alany - anélkül, hogy a rendelkezésére álló tények ezt alátámasztanák - valóságként kezel olyasmit, melynek valóra válása számára pozitív kimenetellel járna. A vágyelvű gondolkodás tehát olyan érvelés, melynek premisszája a konklúzió igazságára irányuló vágyat fejezi ki. Naivitás azt képzelni, hogy pusztán azért, mert szeretnénk, ha valami igaz/hamis lenne, az igazzá/hamissá is válik. A vágyvezérelt gondolkodás hibájába elsősorban azok esnek, akik képtelenek különválasztani a racionális véleményalkotást az emócióiktól. -
Rundstedt17 #11267 Még pedig?
De most az tény hogy csökken a teljesítő képesség és már nem is igényel annyit mint fiatalon,így érthető hogy annyira már nem érdekli nem számít az ami fiatalon -
#11266 Ott valójában nem a biológiai kor áll a háttérben hanem valami egészen más. -
Rundstedt17 #11265 pozítivat tudnál egyszer írni? -
#11264 Hát ha még keresi az igazit akkor ezek szerint személyedben sem találta meg...
A dugás meg önmagában kevés lesz... -
halevala #11263 De már írtam, hogy veszettül sokat tudok az "értelmes" csajról.
Persze bennem van hogy jó lenne megdugni, de annál jóval több!!!
Vele télleg komolyan gondolnám!!!!!! -
Rundstedt17 #11262 addig koncentráljunk arra amíg megy:D.tudod idősebb férfiak már mondják hogy nem csak a külső számít nekik nos az összefügés az hogy már teljesítményük és igényük sincs nagyon:D -
#11261 Az a baj, hogy nem azt kéne mindenkiben látni csak... -
halevala #11260 Ha arra koncentrálnék, akkor dugnék!!!!!
Mellesleg alap a dugás, ebben most mi a baj??? -
#11259 Ott a baj hogy csak a dugásra koncentrálsz.