22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Retsu #11343 az 1.vel kapcsolatban még annyit, hogy más élethelyzet nyilván más forrásbol fakado tettet követel meg tőlunk. Van, ahol max az érzésre, ösztönös cselekvésre van idő, mert adott esetben életunk mulhat rajta, ilyenkor gondolkodni finoman szolva nem tanácsos. Viszont van hogy higgadtan ell kell gondolkodni bizonyos tetteink megjátszása előtt, mérlegelve a következményeket, én így látom. -
clio1616v #11342 a rendesben van kihívás ;) -
Hidd el, nem mindig van az hogy más is bejátszik a dolgokba. Van hogy csak ketten vagytok és így nem kell küzdeni a másikkal. Így csak kettötökön múlik az egész. -
clio1616v #11340 viszont ha már magábabolondította azzal hogy odafigyel és rundi azt hiszi ezt azért teszi mert tetszik neki akkor utána nem tudja majd levakarni, csak nehezen mert Rundi igényelni fogja.. ragaszkodni fog és szerelmes lesz.. nem fogja érdekelni ha már mini le se szarja rajongani és zaklatni fogja privátban is -
clio1616v #11339 mini is kihívást lát Rundiban ezért fordít rá figyelmet -
clio1616v #11338 mindig így van... az értéke a dolgoknak a nehézségükön múlik, ha nincs kihívás benne értéktelen -
Retsu #11337 aha. Ha vki a 4est elsajátítja(egyébként hogyan, komolyan érdekelne!!!) az utso már gyerekjáték. Nálam 1:so-so megvan, 2:viszonylag magas szint, elsősorban 1 közelmultbeli sokk miatt hihetetlen megnőtt e képességem, 3:lásd előző, 4:ha megtanítasz rá, attol kezdve mesternek szolítalak! 5: közepes szint -
clio1616v #11336 rá fog jönni magától is -
Na azért ez nem mindig van így, elhiheted :) -
clio1616v #11334 arról nem hallottál hogy könnyen jön könnyen megy?
itt hatványozottan igaz -
# 1. A képesség felismerni és megnevezni saját érzelmi állapotunkat; megérteni a kapcsolatot az érzelmeink, gondolataink és tetteink között.
# 2. Az érzelmeink kezelésének a képessége – képesnek lenni ellenőrzést gyakorolni felettük, illetve a nem kívánatos érzelmi állapotokat kívánatosabb érzelmi állapotok irányába tolni el.
# 3. Képesség, hogy tudatosan olyan érzelmi állapotba kerüljünk, amely produktivitáshoz és sikerességhez vezet. (Az önmotiválás képessége.)
# 4. Képesség mások érzésinek olvasására, érzékenynek lenni azokra, illetve befolyásolni őket.
# 5. Képesség kielégítő kapcsolatok létrehozására és fenntartására. -
halevala #11332 Te salsoul, pszichiáter, avagy pszichológus-e vagy-e:DDD -
halevala #11331 Na ez a lényeg!! (-ből egy részlet) -
Retsu #11330 Na 1:nem én kezdtem ezt taglalni. 2: értelmezésem szerint vkinek fejlett, ha pl. érzékenyebb típus, és/vagy szo nélkul is tudja, mit szeretne a párja -
Rundstedt17 #11329 nem,volt itt egyszer vmi fórumozó képverseny.benéztem és a győztes csaj egész jó volt,bár azt se tudom mi volt a nickje:D -
Ha az ember nem figyel, nincs résen: akkor amit az egyik dagály hozott, azt viszi a következő apály. -
Retsu #11327 kit, Crazyt? mint a neve is mutatja, vadoc a kislány az biztosXD -
Rundstedt17 #11326 láttam,nem próbálkoztam.párbajt? már megmérgeztelek 
-
Talán, ha nem fórumon próbálkoznál... :)
Nade, hagyom, hogy a tiéd legyen az utolsó szó: nem vívok szellemi párbajt fegyvertelennel. :P -
Mit értesz érzelmi intelligencia alatt, és miről lehet felismerni, mik meglétének vagy meg nem létének a jelei valakinél? -
Rundstedt17 #11323 hozzáfűznivalóm ismét 
.hiába no,itt fórumon eddig csak egy jót láttam
-
Akkor átérzés és beleérzés ugyan az lenne?
És kell ez a dugáshoz?
Miként virágzik egy kapcsolat az empátiától?
_
Közben mehetünk a második tanulságra is. -
Retsu #11321 Arra, hogy az é.i. nem is ismerhető fel teljes biztonsággal, főleg fiataloknál. Bocs, ha nem bocsátkozok hosszú fejtegetésekbe, de 1 cseppet fáradt vagyok most ehhez. -
Kérdeztem? Nem neked akarok tetszeni. :D -
Rundstedt17 #11319 most hogy láttam nem vagyok elragadtatva 
-
Nem vagyok hálás, sőt: aktían hülyének nézlek. Van képem... :P :D -
Rundstedt17 #11317 Micsoda?neked kéne hálásnak lenned hogy képed sincs és úgy írok neked:D -
Retsu #11316 abban hát. -
Jogos. Buta, h már megint szóba áll veled... :P :D -
Rundstedt17 #11314 Nem nevezlek,mivel így van,én is vallásos vagyok -
Rundstedt17 #11313 Jah csak egy buta lány olyan mint a többi
-
Retsu #11312 Nos hacsak történt vmi komoly probléma, pl. italozás miatt megy tönkre, akkor csak vagy az 1ik, vagy mind2 fél felelőtlensége és komolytalansága lehet a hibás.Nem beszélve a "nyitott" házasságrol, ami szvsz nevezhettek szentfazéknak, de Isten megcsúfolása! -
halevala #11311 Az empátia hiánya egy kapcsolat haldoklását okozza.
Leszarod mit gondol, érez a másik és mész a hülye fejed után.
Meggondolatlanul, abban a hitben, hogy amit te gondolsz, az a valóság.
És miért kell, hogy közelebb kerülj a másikhoz lélekben. Igazán összeforrjatok, átérezve a másik minden baját, boldogságát. -
Tudom, most én leszek a főgonosz. :D De csak mert lány vagyok... xD -
Rundstedt17 #11309 mit gondoltál?
,jah és baromság ez a rendes nem rendes lány duma
-
Mármint milyenekben, az érzelmi intelligenciában? -
Bővebben...
/És mire írtad ezt?/ -
Retsu #11306 Az érzelmi intelligenciárol volt szo, arra ment hogy ilyenekbe nem biztos hogyszerencsés elmélyedni, pláne ha még csak kostolgatjak egymást. -
Rundstedt17 #11305 Tudomásom szerint ez a legnagyobb baj hogy sokan örök szerelmet várnak el egy kapcsolattól és ha vége akkor repül az aktuális pár ami érdekes hogy a házasság is éppen abban a korban történik amikor megteheti éppen az aktuális szerelmével,ezzel magyarázható hogy ma már a házasságok több mint 50%-éka 1-2 éven belül tönkre megy -
Ha itt mindenki csak dugni akar, minek nektek rendes lány??? Nem mindegy, h rendes, vagy "rendetlen"?
(jahh, tudom, a rendeset nehéz megdönteni)