22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #11338 mindig így van... az értéke a dolgoknak a nehézségükön múlik, ha nincs kihívás benne értéktelen -
Retsu #11337 aha. Ha vki a 4est elsajátítja(egyébként hogyan, komolyan érdekelne!!!) az utso már gyerekjáték. Nálam 1:so-so megvan, 2:viszonylag magas szint, elsősorban 1 közelmultbeli sokk miatt hihetetlen megnőtt e képességem, 3:lásd előző, 4:ha megtanítasz rá, attol kezdve mesternek szolítalak! 5: közepes szint -
clio1616v #11336 rá fog jönni magától is -
#11335 Na azért ez nem mindig van így, elhiheted :) -
clio1616v #11334 arról nem hallottál hogy könnyen jön könnyen megy?
itt hatványozottan igaz -
#11333 # 1. A képesség felismerni és megnevezni saját érzelmi állapotunkat; megérteni a kapcsolatot az érzelmeink, gondolataink és tetteink között.
# 2. Az érzelmeink kezelésének a képessége – képesnek lenni ellenőrzést gyakorolni felettük, illetve a nem kívánatos érzelmi állapotokat kívánatosabb érzelmi állapotok irányába tolni el.
# 3. Képesség, hogy tudatosan olyan érzelmi állapotba kerüljünk, amely produktivitáshoz és sikerességhez vezet. (Az önmotiválás képessége.)
# 4. Képesség mások érzésinek olvasására, érzékenynek lenni azokra, illetve befolyásolni őket.
# 5. Képesség kielégítő kapcsolatok létrehozására és fenntartására. -
halevala #11332 Te salsoul, pszichiáter, avagy pszichológus-e vagy-e:DDD -
halevala #11331 Na ez a lényeg!! (-ből egy részlet) -
Retsu #11330 Na 1:nem én kezdtem ezt taglalni. 2: értelmezésem szerint vkinek fejlett, ha pl. érzékenyebb típus, és/vagy szo nélkul is tudja, mit szeretne a párja -
Rundstedt17 #11329 nem,volt itt egyszer vmi fórumozó képverseny.benéztem és a győztes csaj egész jó volt,bár azt se tudom mi volt a nickje:D -
#11328 Ha az ember nem figyel, nincs résen: akkor amit az egyik dagály hozott, azt viszi a következő apály. -
Retsu #11327 kit, Crazyt? mint a neve is mutatja, vadoc a kislány az biztosXD -
Rundstedt17 #11326 láttam,nem próbálkoztam.párbajt? már megmérgeztelek -
#11325 Talán, ha nem fórumon próbálkoznál... :)
Nade, hagyom, hogy a tiéd legyen az utolsó szó: nem vívok szellemi párbajt fegyvertelennel. :P -
#11324 Mit értesz érzelmi intelligencia alatt, és miről lehet felismerni, mik meglétének vagy meg nem létének a jelei valakinél? -
Rundstedt17 #11323 hozzáfűznivalóm ismét.hiába no,itt fórumon eddig csak egy jót láttam -
#11322 Akkor átérzés és beleérzés ugyan az lenne?
És kell ez a dugáshoz?
Miként virágzik egy kapcsolat az empátiától?
_
Közben mehetünk a második tanulságra is. -
Retsu #11321 Arra, hogy az é.i. nem is ismerhető fel teljes biztonsággal, főleg fiataloknál. Bocs, ha nem bocsátkozok hosszú fejtegetésekbe, de 1 cseppet fáradt vagyok most ehhez. -
#11320 Kérdeztem? Nem neked akarok tetszeni. :D -
Rundstedt17 #11319 most hogy láttam nem vagyok elragadtatva -
#11318 Nem vagyok hálás, sőt: aktían hülyének nézlek. Van képem... :P :D -
Rundstedt17 #11317 Micsoda?neked kéne hálásnak lenned hogy képed sincs és úgy írok neked:D -
Retsu #11316 abban hát. -
#11315 Jogos. Buta, h már megint szóba áll veled... :P :D -
Rundstedt17 #11314 Nem nevezlek,mivel így van,én is vallásos vagyok -
Rundstedt17 #11313 Jah csak egy buta lány olyan mint a többi -
Retsu #11312 Nos hacsak történt vmi komoly probléma, pl. italozás miatt megy tönkre, akkor csak vagy az 1ik, vagy mind2 fél felelőtlensége és komolytalansága lehet a hibás.Nem beszélve a "nyitott" házasságrol, ami szvsz nevezhettek szentfazéknak, de Isten megcsúfolása! -
halevala #11311 Az empátia hiánya egy kapcsolat haldoklását okozza.
Leszarod mit gondol, érez a másik és mész a hülye fejed után.
Meggondolatlanul, abban a hitben, hogy amit te gondolsz, az a valóság.
És miért kell, hogy közelebb kerülj a másikhoz lélekben. Igazán összeforrjatok, átérezve a másik minden baját, boldogságát. -
#11310 Tudom, most én leszek a főgonosz. :D De csak mert lány vagyok... xD -
Rundstedt17 #11309 mit gondoltál?,jah és baromság ez a rendes nem rendes lány duma -
#11308 Mármint milyenekben, az érzelmi intelligenciában? -
#11307 Bővebben...
/És mire írtad ezt?/ -
Retsu #11306 Az érzelmi intelligenciárol volt szo, arra ment hogy ilyenekbe nem biztos hogyszerencsés elmélyedni, pláne ha még csak kostolgatjak egymást. -
Rundstedt17 #11305 Tudomásom szerint ez a legnagyobb baj hogy sokan örök szerelmet várnak el egy kapcsolattól és ha vége akkor repül az aktuális pár ami érdekes hogy a házasság is éppen abban a korban történik amikor megteheti éppen az aktuális szerelmével,ezzel magyarázható hogy ma már a házasságok több mint 50%-éka 1-2 éven belül tönkre megy -
#11304 Ha itt mindenki csak dugni akar, minek nektek rendes lány??? Nem mindegy, h rendes, vagy "rendetlen"?
(jahh, tudom, a rendeset nehéz megdönteni) -
Retsu #11303 Szerintem a 2őt nem lehet hasonlítgatni, teljesen más alapon működnek. -
#11302 Mi igenigen? -
Rundstedt17 #11301 Legtöbbször még egy félévet sem tart.Aztán vége mindennek. -
Retsu #11300 Hát ez az, általában persze h nem. Csak ha vki átél 1 szakítást, jo ha elemezni tudja hogy mik is történtek hogy elmúlt a szerelem, és legközelebb jo eséllyel ha nem is örökké, de tovább tarthat. -
#11299 Nem hiszem hogy egy tiz pontos felsoroláshoz regényre lenne szükség.
Miért kell empátia, mit okoz a hiánya?
Hogy nyílvánul meg az életedben az empátia?
/Empáti és érzelmi intelligencia nem ugyan az./