Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
az emberekben, a mentõsökben, és a csontkovácsban:

az emberekben, hogy idõben hívnak mentõt,
a mentõsökben, hogy idõben odaérnek,
a csontkovácsban, hogy össze tud rakni

😉
clio1616v
még nem okoztam magamnak csalódást..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
elfogadom a döntéseimet, bízok magamban..
kiben bízzak?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dick Riddick
Az intenzíven az ember képes átértékelni a döntéseit... 😊)

\"Heroes never die. They just reload.\"

Mondasz bõven, nyugodj meg 😄

Biztos sorban állnak a híres írók, költõk, tudósok, hogy elmondhassák neked a mûveiket 😄

salsoul
kérdés, hogy valaki a saját gondoltai kifejezésére idéz-e?
s nem-e kirakozásra?
salsoul
Hát még mikor valaki tömeg-emberként él és úgy mûködik és gondolkodik mint a tömeg <áramlat>, minden egyéni álláspontot nélkülözve.

Sõt mikor életét korlátoltan az iskolában magoltakra, vakon elfogadottakra építi....
clio1616v
mondok egy példát, a motoron egy bizonyos fokú biztonsági ruházatot megengedek magamnak és hajlandó vagyok beáldozni a kényelem oltárán a biztonságos motorozásért.. de nem maximálisan, viszont szon a szinten a legjobbat..

pl a sisakom árán teljes protektoros öltözéket tudtam volna venni minden védõcuccal együtt.. nem tettem..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
jobb az ha a saját szavaiddal, szófordulataiddal mondod el a gondolataidat, fejezed ki õket... ettõl leszel egyedi.. érdekes.. izgalmasabb másoktól..

inkább mondok hülyeséget, de az az én hülyeségem..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
A tudás, mûveltség nem az, ami házhoz megy.
Neked kell alázattal az ö házához menned, ha szükséged van rá.
A könyvekbõl, meg úgy egyébként mások mûveibõl való idézgetés nekem se jön be.
Valamiért azt az érzetet kelti, mintha az illetõnek nem lenne saját gondolatvilága, a minden mûvektõl elvonatkoztatott tapasztalat.
Nem is tudom, miért... :]
clio1616v
más embernek a gondolatait meghallgatom, de nekem ne egy könyvön keresztül akarja átadni, ha õ lusta, hogy idejöjjön hozzám, akkor én nem fogom a sz...s könyvét elolvasni..

salsoul
büszke lehetsz rá <#kacsint>
clio1616v
ja és nem olvasok.. 😊

clio1616v
római katólikus.. azthiszem így mondják

salsoul
De melyik vallásban? Forrás? Vagy valami?

Lehet azt sem 10 perc alatt átlapozva kellett volna elolvasni...
clio1616v
abban arról volt szó, hogy a kissrác képében Isten szólt a paphoz azthiszem.. hogy ne gondolkodjon higyjen inkább helyette.. mert a kisgyerek elõbb átmeri a tengert a pici gödörbe, mintsem õ megértse amin gondolkodik..

clio1616v
esetleg lehet így helyes: ..nem félem az Urat..

clio1616v
én nem félek az Úrtól sem... neharagudj

clio1616v
Olvasni? ^^ te hol élsz? én amit 10 percnél tovább kell olvasni, azt már felejtsd el hogy elolvasom..

Nekem, aki a Pál utcai fiúknak is minden második oldalát olvastam csak el ^^ ez szenvedés lenne, szóval neem.. én ilyet nem csinálok..

salsoul
Nem tudom Clio, hogy te milyen vallásból merítettél és hogy azt mennyire értetted meg... szóval

Olvastad már a Példabeszédek könyvét?, azt ami így kezdõdik:

"Salamonnak, Dávid fiának, Izrael királyának mondásai, hogy bölcsességet, fegyelmet tanuljunk, és megértsük az értelmes beszédet; hogy világos útmutatást kapjunk, igazságosságra, jogra, becsületre; hogy a tapasztalatlan okosságra tegyen szert, az ifjú meg tudásra és körültekintésre. Ha bölcs hallgatja õket, gyarapítja tudását, az értelmes megtudja, hogyan kormányozzon. Hogy megértsük a mondást és a hasonlatot, a bölcsek szavait s fogós kérdéseit. A bölcsesség kezdete az Úrnak félelme, ám a balgák megvetik a bölcsességet és az intést."
clio1616v
nem olvasnád el mégegyszer? 😊 feleslegesebb!!!! 😉

clio1616v
örülök neki, hogy én sem a színekrõl, hanem a jelentésükrõl írtam...

Miért lenne az a gondolkodás felesleges? Ennyi erõvel nem csináljunk semmit életünkben, mert egyszer úgyis meghalunk -.-

Kár, hogy nem magáról a színekrõl volt szó, hanem a hozzájuk kapcsolt jelentésrõl

clio1616v
neked van egy valamilyen képed arról, hogy miért élsz, nevezhetjük hitnek is.. elhiszed, hogy neked azért kell élned..

szerintem az életünknek nincsen oka.. de érteni se akarom.. 😊 érted? ^^

na van amit viszont a vallásból kicsit elferdítve az eredeti szándéktól de átvettem magamnak az pedig egy történet..

amikor az ember sétál a tengerparton és azon töpreng miért is élünk a Földön, mi is lehet az oka.. erre majdnem keresztülesik egy kissrácon, aki egy picike gödörbe amit ásott elkezdi belelapátolni a tenger vizét.. erre a fickó megkérdezi hogy te meg mit csinálsz?.. a kisgyerek meg hát merem át a tenger vizét a gödrömbe és a fickó elcsodálkozik, hogy lehet ilyen felesleges dolgot csinálni.. pedig az õ gondolkodása még feleslegesebb..

Példabeszédek könyve (clio1616v) ^^

Molnibalage
Az elsõ pont két emberre nagyon igaz itt. Külön öröm, hogy most éppen egymást osztják. Komolyan mondom sátáni vigyor van most az arcomon. <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

salsoul
<#idiota>

akkor ennyit rólad...
clio1616v
amit érteni akarok azt úgyis megértem.. minden mással meg nem foglalkozok ^^

salsoul
#8558 <#nezze>
clio1616v
se fekete nincs se fehér...

a fekete az olyan valaminek a színe ami igazából semmi, mert nem tud visszaverõdni róla a fény ezért látod úgy hogy nincs... ha meg nincs akkor eleve minek nézed úgyse látod?

a fehér meg a minden ilyen sincs mert mindent úgyse láthatsz egyszerre egy idõben...

kit érdekel a szürke? engem az összes többi szín érdekel és nem foglalkozok vele hogy nem látom a feketét és fehéret, mert azok nincsenek is ^^

salsoul
"A negatív hatások ezzel együtt a fejlõdést segítik elõ. Megmutatják a velük szemben álló irányt, ami a fejlõdést útját mutatja meg"

Aki ezt vallja az a szürkét is úgy fogadja el, hogy a fehérre voksol - a fehér a cél, az üdv, a fehérhez vezetõ útnak tekinti.
Aquir
A negatív dolgok, a fájdalom pl. azért kell, hogy tudjuk, mit nem szabad és mit nem jó tennünk.
Szükségünk van rájuk pl. fájdalomérzetre, a félelemre, az élõlények élete múlik rajta

A negatív hatások ezzel együtt a fejlõdést segítik elõ. Megmutatják a velük szemben álló irányt, ami a fejlõdést útját mutatja meg

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
kell minden, a rossz is

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

salsoul
fehér = fehér
minden más = nem fehér

a fehérrõl pedig tudjuk, hogy micsoda, mibõl áll össze és mint szimbólum mit jelképez

#8568:
kitûnõbb és kitûnõbb lesz...
chhaya
"Ha minden átlagosból kitûnõ lesz, a kitûnõ válik átlagossá."

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
Boldog vagy, hogy végre vége van. 😄D

chhaya
Fehér = jó,
mindenmás = nemjó?

chhaya
Nem szürke az, csak szépen árnyalt. 😊

salsoul
a világ fehér és mindenmás
Aquir
"Régen azt hittem, minden fekete vagy fehér. De felnõttem és rájöttem, hogy nincs más, csak szürke"

Aquir
jobb félni mint megijedni xD

chhaya
A világ nem fekete-fehér.

clio1616v
szeretem a fájdalmat és szeretem azt is ha szomorú vagyok.. szeretek izgulni és szeretek megijedni..

egy dolgot nem teszek soha.. nem félek, nem félek attól, hogy mi fog történni..

salsoul
nicsak ki beszél...
clio1616v
elég sok mindent nem értesz ^^ ...még...

Nem értettem, hogy kapcsolódik a boldogság és a horrorfilm 😄

Aquir
pozitív gondolatok ~ adrenalin? <#vigyor3>

azért termelõdik endorfin hogy miután fel vagy pumpálva csökkentse a feszültséget

Nem kevered az adrenalinnal?