22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#11418 Noa a kérdés az, hogy őt ez az okádmány amire készülsz vajjon érdekli-e?
Nos a válasz az, hogy ha érdekelné[d] akkor veled foglalkozna...
Tehet ezen dolgoknak, a némán ordító nem-nek a meglátása, felfogása és megértése lenne most a lényeg, a tananyag. Szerintem. -
bounty88 #11417 itt senki nem beszélt a sérelmeimről...meg hogy elmondom mindenfélének, mert nem kellettem neki, én egy nyílt és őszinte levélről beszéltem...amiben kifejtem, hogy mit éreztem...vagyis érezni nem éreztem semmit, csak hogy tetszett, de ő ezt nem tudja sztem.... -
#11416 Azzal, hogy nekiállsz okádni [a sérelmeidet] csak még röhögségesebbé teszed magad.
Inkább meditálj el azon, hogy a nyál vajjon egy kapcsolat építő és kötö eleme-e avagy inkább megrothasztója... -
bcrics #11415 muhaha...nagyapaaaaa -
#11414 a választ te magad is leírtad... -
bounty88 #11413 hát srácok azt hiszem igazatok volt....azt hiszem tényleg csak addig volt jó a csajnak velem dumálni, amíg zűrjei voltak a barátjával, mármint hogy valakivel megbeszélhesse a dolgokat....aztán persze ahogy kiheverte, már vissza sem ír msnen....ami sztem nem szép dolog....
sztetek van még annak értelme, hogy ha már így minden elveszni látszik, írok neki egy pár sort arról, mit gondoltam és mit terveztem, hogy talán el gondolkodjon a történteken? van erre esély, mert őszintén szólva vagy már egy tucatszor csináltam ilyet, mármint hogy utólag vallottam be a dolgokat, de akkor semmi eredményre nem vezetett...mármint nem gondolták meg magukat a csajok, akármilyen szívhezszoló irományt is készítettem... -
clio1616v #11412 csak a hirdetésen található logikai összefüggés legalább... -
#11411 Ezen azért nem tesz túl. :) -
#11410 pont ilyen válaszra számítottam -
clio1616v #11409 ennyit erről... azért mert azt mondom vagy esetleg, csak... -
Steve Q #11408 Vééégre! Valami az előbbieknél is "offtopic"-abb hülyeség :DDDD -
bcrics #11407 ACHTUNG
!!!Somló galuskát vennék nagy tételben!!!
ugyanitt keresünk még lézerkardot és tvpaprikát. -
#11406 miért nem? -
clio1616v #11405 ott hogy nem logikusak következik belőle
persze ha a beszélgetés célja az összefggéstelen topik kreálása akkor jó ;) -
#11404 és ha én erre azt mondom, hogy
"sosem a lányban csalódsz hanem a lányról alkotott képzelgéseidben"
akkor hol a hiba, miét nem jó ez az állítás? -
clio1616v #11403 "fővágány... ha továbbgondolod a topik címét, abban is az van
Ritka... rendes lányt találni.. akibe csalódás nélkül lehetsz szerelmes"
szívesen...
Arra válaszoltam, hogy a kérdésem helytálló ebben a topikban, ami úgy hangzott, hogy voltál-e szerelmes, mivel a topik címe is azt taglalja, ha kicsit belegondolsz, hogy hogy az a lány ritka akibe úgy lehetsz szerelmes, hogy közben nem ér csalódás... -
#11402 Akkor meséld el nekem másképpen fogalmazva légyszíves, hogy mire gondoltál egyértelműen #11375-ben az adott mondat alatt, mert látod én ilyen sík hülye vagyok, és szánd meg a hülyét. -
clio1616v #11401 szerintem egyértelmű volt, csak egyszerűbb volt a rossz értelműt ráerőszakolnod...
nincs az a csaj aki el fogja viselni tőled a rosszindulatúságodat
ha meg engem tisztelsz meg vele, akkor értékelem az erőfeszítéseidet -
#11400 nálad még az Isten sem tudja hogy mi mire vonatkozik, sőt felteszem, hogy még te sem -
clio1616v #11399 igen, akibe szerelmes lehetsz arra vonatkozik a névmás, nem arra akiben csalódhatsz -
#11398 Egyébként éles elméd lenyűgöz. -
#11397 Megint nem tudom, hogy honnét vetted azt, hogy a maximalizmusomtól függene, hogy valaki szerelmes-e belém vagy sem...
A maximalizmusom abban a kérdésben döntő, hogy foglalkozok-e olyan nővel aki nincs sem rokonszenvvel, sem szerelemmel felém.
A maximalizmus annyit jelent, mint: minden tevékenységben a tökéletesre törekvő elv és viselkedés.
Kompromisszum pedig annyit jelent, mint: kiegyezés, kölcsönös engedményeken alapuló egyzeség, megalkuvás, elvtelen visszavonulás konfliktusban, vitában
"a szerelemnek csak úgy, és akkor van értelme, ha beteljesedett vágyakozásról, kölcsönös vonzalomról van szó. Amennyiben a szerelem nem ilyen, úgy értelmetlen, és ennél fogva egyetlen ember sem érdemli meg, hogy ilyen megalázó helyzetben, tartósan megmaradjon!
Ezért – ha ilyen helyzetben vagyunk -, leghasznosabb, ha mindezt tudjuk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne olyan embert tüntessünk ki szerelmünkkel, aki nem méltó rá. A szerelmünkre való méltóság első jele pedig, - a viszonzás!
Röviden fogalmazva: aki nem viszonozza szerelmünket, az nem is érdemes rá, így az egyoldalú szerelem nem csak értelmetlen, de jellegénél fogva arra is méltatlan, hogy megkínozza áldozatát." -
#11396 hogy néz ki, hogyan valósul meg egy ilyen összeférés konkrétan a gyakorlati példán a gyakorlati életből? -
#11395 akkor az abban a pillanatban, hogy kompromisszumot kötsz [a maximalizmus tárgyában] megszűnsz maximalistának lenni
bár mondjuk, ha úgy nézzük, hogy a kompromisszumkötésben vagy maximalista... -
#11394 #11375: "Ritka... rendes lányt találni.. akibe csalódás nélkül lehetsz szerelmes" -
clio1616v #11393 csak az nem függ a te maximalizmusodtól, hogy a lány belédszeret-e -
clio1616v #11392 nagyon hasonló helyzetben voltam már én is... és ide vonatkozik, hogyha valami felesleges, mert a lényegen nem változtat már akkor kompromisszumot kell kötni és nem tovább maximalistáskodni -
clio1616v #11391 igen mert nem vagy képes kötni... találóan megfogalmaztad -
clio1616v #11390 addig vagyok vagyok maximalista amíg jólesik és nem felesleges
egyszóval a maximalizmusommal is kompromisszumot kötök -
clio1616v #11389 sehol nem írtam, hogy a lányban csalódok -
#11388 Egyre jobban hiszek ennek a találó topiknak..^^ neve is találó.. -
#11387 A kompromisszum pedig az, hogy engedek abból a maximalista feltételből, hogy neki is szerelmesnek kell lennie belém, és olyanokkal is foglalkozni kezdek akik nem szerelmesek belém. -
#11386 E téren az említett maximalizmus ott kezdődik, hogy ő is szerelmes belém.
Egyébként nagyon egyszerű: ha nem szerelmes belém, akkor nem.
Felfogom, megértem, tovább lépek.
Nem szopatom magam egy olyan hölgyeménnyel aki nem szerelmes belém, aki számára érdektelen vagyok. -
Steve Q #11385 Tévedés, inkább a lányban csalódunk, mert nem felel meg a róla alkotott képzelgéseinknek -
#11384 tényleg?akkor leírok egy esetet(velem történt meg,szóval nehéz belekötni abba,hogy a maximalizmus feladása helytelen döntés volt):
iszonyúan szerelmes voltam egy lányba,hosszú évekig.Ő már az elején sem akart semmi különöset tőlem,de én ezt valahogy nem értettem...aztán ahogy telt-múlt az idő,rájött h.van azért bennem valami,de nem elég ahhoz,hogy szerelmes legyen belém.ezek után gondolod még mindig szeretnem kellene?szerintem nem...
(és azt zárójelben teszem hozzá,hogy _tényleg_ nagyon imádtam-vagy fogalmazzunk úgy,maximálisan-,csak nem kért belőle...)
én mindent megpróbáltam,de rá kellett döbbennem,hogy nem elég.Te mit tettél volna ebben a helyzetben?keresel mást,hogy ne fájjon tovább egyikőtöknek sem(kompromisszum),vagy pedig imádod tovább,hátha egyszer majd a tiéd lesz(maximalizmus)?még azt is hozzáfűzöm jól,hogy megfelelt volna az ízlésemnek,mindenben.
(*viszont azt sem mondtam,hogy mindig fel kell adni a maximalizmust a kompromisszumért) -
#11383 röviden: nem fér össze
(nekem személy szerint a kompromisszum árt) -
#11382 nagyon egyszerűen,van,amikor rájössz,hogy maximalizmussal csak magadnak ártasz,és olyankor a józan ész szerint tudsz kompromisszumot kötni.
(*józan ész nem mindenkinél ugyanaz természetesen,van,aki szereti magát tovább szopatni a maximalizmussal...) -
#11381 sosem a lányban csalódsz hanem a lányról alkotott képzelgéseidben -
#11380 meséld még el légyszives, hogy konkrétan mit találsz logikátlannak -
#11379 clio soha nem volt szó arról, hogy könyvekből akarnám kiderteni, hogy milyen szerelmesnek lenni
egyébként kompromisszumizmus és a maximalizmus hogyan fér össze?