22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    légyszíves írd ide nekem mert olyan hülye vagyok hogy nem bírom megtalálni abban a hozzászólásban és szánd meg a hülyét
  • clio1616v
    nem
  • clio1616v
    az amire reagáltam
  • salsoul
    És mit csinál/nem csinál egy csaj ha nem szeretné, hogy beleszeressenek?
  • salsoul
    Anyám borogass...

És ha ráköszönök és visszaköszön az már minimum a jegyességet jelent?
  • salsoul
    Miért mit mondott ami téves volt?
  • clio1616v
    nem kérdés a ribancság, hanem kijelentés volt tisztázandó egy tévhitet, ami Rundban ébredt
  • clio1616v
    az hogy beszélgetsz valakivel az azt jelszi, hogy érdekel a véleménye az pedig első lépésnek nem rossz erre lehet építeni, az eg kiderül, hogy érdemes-e
  • clio1616v
    türelem és kitartás, a csaj nem véletlenül hagyta, hogy beleszeressen :)
  • clio1616v
    erről beszélek éppen, hogy mindig mást hibáztatsz ha valami nem megy :)

tévedsz, ha azt hiszed, hogy az, hogy nem érted amit írok az az én hibám...
  • clio1616v
    igen..

nem kíváncsi a nyafogásodra, hisztidre

maradja vele, mégha úgytesz mintha nem is érdekled, de ne erőltess semmit rá, hagyd hogy magától csináljon dolgokat

köszönj rá ha MSNen van de ne írj neki regényt, meg ne kérdezz olyat tőle amire nehezére esik válaszolni

ha ismered valamennyire akkor tudod miről beszél szívesen kérdezz arra rá :)

és ha nem válaszol ne hisztizz, hogy miért nem :)) nem várhatsz el tőle semmit és ha ad valamit annak meg örülj
  • salsoul
    Fogd fel, hogy nem szerelmes beléd, és hogy nem rajtad áll, hogy szerelmes e beléd vagy sem.
    És fogd fel azt is, hogy egy olyan nővel aki viszonozza szerelmedet sokkal jobban jársz, mint azzal aki nem, akinél forszírozni kell hogy szerelmes legyen beléd.
  • salsoul
    és nélkül >>> ész nélkül
  • salsoul
    #11437 | clio1616v
    Miféle olyan jelzéseket?
    Hogy emesenen szóba állt és beszélgetett vele erről-arról? Ez már a beleszeretés jele?
    Ez inkább a belevetítés, vágyvezérelt vagy vágyelvű gondolkodás jele...

Ésszel pedig nem csak a favágó több, hanem a szerelmes is.
    Persze nyugodtan lehet és nélkül is, csak az eredményen nem kell aztán elcsodálkozni...

#11438 | clio1616v
    Penge elméd ismét úgy hatol át a témán mint forró kés a vajon.

#11439 | clio1616v
    Szerintem vakság és ostobaság annak részéről aki nem látja és belemegy ebbe a gyerekes játékba.
    Fölösleges ezt a kérdést túlbonyolítani.

#11440 | clio1616v
    Hol volt kérdés, hogy ki/mi az a ribanc?

#11441 | clio1616v
    Ha már valaki nem biztos a kapcsolatban, akkor annak már vége van.
    Aki a kapcsolataiban nem következetes az csak saját magát szopatja...
  • Lirion
    Hát te elég nagy sültbolond vagy, ha azt hiszed, hogy a lány nem tudja, hogy fülig belezúgtál.. A levéllel meg csak végleg elrontod az összes esélyedet. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy most leszarod a lányt, nem keresed, nem írsz rá, nem nézel rá, nem bámulod az iwiwes képeit, nem foglalkozol vele. Sőt, legjobb, ha kitörlöd msn-ről, telefonodból még akár iwiwről is, myvipról meg ahol fent vagy. Szünjön meg számodra létezni. Ha szimpatikus vagy neki (bocs, de ezt kétlem), akkor majd fog keresni, ha nem, nem.
  • Lirion
    Clio te tudsz értelmesen is fogalmazni? Mert annyira totál össze-visszaság, amit itt produkálsz, hogy szerintem még te magad sem bírod követni a hülyeségeidet..
  • bounty88
    tehát azt mondod, hogy ahelyett, hogy megírom ezt a levelet, és a könnyebb utat választom, ahelyett hogy megpróbáljam "megszerezni magamnak", nem nyújtok semmi érdekeset a számára? igazad lehet, mert sok lány, vagyis a legtöbb szereti a kihívásokat, az elérhetetlen dolgokat, srácokat...valóban lehet, hogy ha írnék neki, azzal a könnyebb megoldást választanám????
  • clio1616v
    pláne ha nem bizonytalan... neked volt már lánnyal kapcsolatod?

van, hogy a lányok olyat is mondanak, amit nem azért mondanak, mert úgy gondolják(legalábbis nem komolyan), hanem mert ha azt mondják akkor azt hiszik-remélik attól pillanatnyilag igazságossághoz jutnak, nevezzük dacnak, büszkeségnek vagy ami éppen mögötte áll
  • clio1616v
    ribanc az aki materiális érdekből van valakivel együtt...

fogalmatlan logikátlan idióta meg az, aki kigondol olyan hülységeket mint Te
  • clio1616v
    szerintem az bizonytalanság hosszú távon, hogyha valaki csak azért hülyít mást, mert az aktuális pasija aktualitását veszíti egy veszekedés miatt pl
  • clio1616v
    a szerelmet vallás az nem kimutatás, hanem rátukmálás...

ígyszertlek úgyszeretlek kategória
  • clio1616v
    itt a lány olyan jelzéseket adott felelőtlenül a srácnak mert éppen olyan napja volt, hogy beleszeretett... viselje a következményeket mindkét fél...

óvatosságból és józanésszel még senki nem lett szerelmes...
  • Rundstedt17
    Ha valaki úgy érzi vége akkor vége.
  • Rundstedt17
    Dehogynem Clio logika alápján,a lány hibája mi az hogy nem viszonozza a szerelmet?Ribi:D
  • Rundstedt17
    Pedig csak jóindulatból írta,komolyan azt hiszed hogy ha nyálgépet csinálsz magadból megtetszel neki vagy mi?Jobban járnál tényleg ha nem írnál semmit,így csak szánalmas szerencsétlennek fog nézni
  • juve1127
    Sziasztok. Velem is pont ez van teljesen oda vagyok egy lányért 1év párkapcsolat után is, és ő meg tegnap csak úgy szakítani akar velem.(telefonon beszéltünk)vasárnap meg sírt is hogy vissza kellett mennem a koleszba.Tegnap meg ááá nem értem.Elég szar érzés.De én még személyesen is meg akarom beszélni vele...A lányok nem egyszerű esetek...
  • salsoul
    ha leszarja akkor nem hiszem, hogy bizonytalanságban lenne...
  • salsoul
    a lány nem tehet arról, hogy egy olyan idióta szeretett belé aki nem látja a nyilvánvaló NEM-et és összerosálja magát a szerelemtől

Szóval mondom, azon kéne elgondolkozni, hogy miért csinálunk sorozatban nyilvánaló hülyeséget mely nyilvánvalóan nem hoz semmilyen jó eredményt.
  • salsoul
    mondd ó clio hol beszélek én körülírásról?
  • clio1616v
    az érzést kimutatni kell nem körülírni -.-
  • clio1616v
    attól vagy érdekes és vonzó, ha nem tudja a csaj mit is akarsz valójában és ki akarja deríteni meg akar szerezni magának, ha tálcán adod magad nem fogsz kelleni, semmi kihívás nulla értékű leszel akit amit bármikor dob... legalábbis igaz azokraa csajokra akik nem komoly kapcsolatot keresnek a te vélt korodban még biztosan nem egy valamire alapozó társat keresnek benned... majd eljön annak is az ideje
  • clio1616v
    nyilvánvaló, hogy azért akar írni a lánynak, hogy neki is szar legyen, amit okozott és ettől kicsit meg is könnyebbül a srác lelke, simán és nyugodtan teheti, ha a lánynak úgyis mindegy... legalább a srác könnyít a lelkén
  • clio1616v
    leszarja mit éreztél és érzel, amíg jó neki veled veled marad, ha nem nem...

még az is lehet hogy újra összeveszik a pasijával, ha egyszer megtörtént újra megfog...

ez olyan mint amikor a férj megveri a feleségét az újra meg fogja... csak ok kell hozzá, vagy van, hogy az sem...

az hogy a nők nem tudják mit akarnak nem kell hogy eltántorítson attól, hogy elmond mit érzel, de inkább tartsd őket bizonytalanságban, az kevésbé kiszámíthatóvá tesz téged
  • salsoul
    A lottón lenne mindig úgy garantált ötösöm, mint ahogy mindig garantáltan csődöt mond ez levélírásdi...
  • salsoul
    a szerelmet vallással nincs baj, csak
    fel kell tudni ismerni a helyét és az idejét
    ennyi a titok ezzel kapcsolatban

egyébként meg:
    ha jó hülyének lenni, hát akkor jó hülyének lenni...
  • bounty88
    mindegy, megpróbálom....ha nem lesz belőle semmi engem ugyan nem érdekel hogy "megalázom" magam, és mit fog gondolni rólam azután....mert manapság az a trendi, nem tudom te is észrevetted-e már, hogyha valakinek szerelmet vallasz, és visszautasít, onnantól fogva minden kapcsolat megszűnik köztetek, mert a csaj távolságtartó lesz, vagy a srác attól függ...szal ilyen szempontból ha nevetséges leszek, ám legyek...nem fog érdekelni....

abban igazad van,m mert én más vagy már féltucat ilyen levelet írtam, egy sem vezetett eredményre, de attól függetlenül itt még beválhat...

mindenki arról beszél, hogy nem éri meg, minek szarakodni, tovább kell álni, de sztem akik ezt mondják vagy írják, már vagy párkapcsolatban vannak, vagy épp szinglik, és nem szerelmesek...egyszer egy olyan véleményét is meghallgatnám, aki hasonlóan volt "reménytelenül" plátóian szerelmes egy csajba, akiért tényleg igazán odavolt..
  • salsoul
    egyébként mikor okádásról beszélek akkor magáról a levél írás folyamatáról beszélek, és nem az eredmény irodalmi kvalitásáról
  • salsoul
    oké, írd meg és figyeld meg amint ismét igazam lesz és röhögség és szánalom tárgyává válasz a hölgy szemében - ha eddig mág nem váltál azzá

/nálam anno az ilyen irományok soha jóra nem vezettek/
  • bounty88
    sztem meg kabbe a f.szomat és ne fikázz, mert lehet hogy te abszolút más beállítottságú ember vagy, lehet a te írói készséged és szókincsed, ami egy kifejező levél vagy iromány megírásához vezet alulról súrolja a nullát, úgyhogy addig sztem látatlanba ne okádmányozz le semmit tiszta sor?
  • salsoul
    És ez az amivel sokkal többre juthatsz, mint azzal az irománnyal amit elkövetni készülsz.