Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
bazmeg tudod mit láttam a tévében hétfõ este?
barátnõmmel néztük a budapest tv online adásán a távgyógyítást 😊
szellemes volt nagyon, sírva röhögtük végig a sok buta ember..
epéje van? van sajnos.. látom nagy a mája is.. igen.. jó akkor majd kicsinyítünk rajta 😊)
meg a végén ahogy adja át az energiát... de csak annak aki smssel vagy hívással kinyitotta az energiakaput 😄DDDD
elmennek a szellemtudományukkal a jó kurva anyjukba, a szegény buta emberek pénzét el tudják szedni ilyen faszsággal... mondjuk egyszer el lehet rajta szórakozni, de azért jóhiszemû buta emberekbõl így kiszedni az amúgy is kevés keresetüket aztán a gyerekeiknek meg enni nem tudnak adni...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ha neked azt mondják, hogy - kutya.. akkor te mire gondolsz?
tuti hogy nem arra amire én... neked másfajta a kutyának mint szónak a létezése az agyadban...
és ez minden más szóval ugyanígy van...
amit más tud az lehet számára létezik, de számomra ha tõle megtudom, lehet nem ugyanúgy fog létezni mint az õ számára..
Ha nem meséltek róla akkor nyilván tévedek.
Õk ott a BME-n nyilván úgyis minden dolgok tudói.
Amirõl nem beszélnek, az nyilván nincs.
Esetleg több linktet is betehetnél arról amit állítasz, mert a BME-n egy tanár és villamosmérnök sem mesélt nekem errõl 8 év alatt, pedig ott szeretnek sztorizgatni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Milyen arányban, milyen
Amelyiken <állhatatosan>állhatatosan> a legtöbbet áldoz, abban fog a legtovább jutni az összes többi rovására.
Szerintem a kelet nem bölcsebb mint a nyugat.
A lényeg, hogy itt sem, ott sem a csõcseléket kell alapul venni.
A keleti filozófia meg aztán nem kicsit "unatkozó emberek faszsága"...
Nyilván amit nem tudsz felfogni, megérteni, amihez nincs türelmed
2. És?
És mi lenne az?
A keleti filozófia meg meditáció érdekelt mindig.
Alapvetõen sokkal bölcsebbnek tartom a keleti embereket a nyugatiaknál.
Egyébként nagyjából tudom, hogy mi a helyzet nálunk a különbözõ keleti stílusok esetében. Vannak, amik szinte teljesen autentikusak itt is, és vannak, amik a nyomába sem érnek az eredeti elgondolásnak (pl. tai chi, shaolin iskolák, aikido...)
Én is mások szemében hasonlóan lehetetlen dologra tettem fel életem.
Nem akarlak letörni, de
Nálunk itt nyugaton csak a "hadonászás" van meg belõle, mint ahogy a jógából is...
soha nem tudtam megmondani.
Mert igazából a harcmûvészeteken kívül soha nem érdekelt semmi komolyabban.
Úgy érzem tanulnom kéne, meg úgy is érzem, képtelen vagyok azt tanulni, ami nem nekem való.
#8629:
És mivel foglalkoznál szívesen?
de jelenleg sem azt muszájolom, ami érdekel.
Sõt, nem is tudom mi érdekelne azok közül, amivel foglalkozni lehet.
azaz ami arról szól, hogy vannak az aranylelkû félisten filozófusok akik alapból faszák, meg a szar vaslelkû parasztok.
Elvégzitek az iskolát, gimnáziumot, egyetemet sat. - ott "megtanuljátok" azt amit belétek muszájolnak'.
És után aztán tanultok még valaha valami pluszt, foglalkoztok még valaha valami plusszal? Ha igen, konkrétan mivel?
amit az ókori filozófusokról tanultam és nem kapcsolódott a tudományhoz, az mind unatkozó emberek faszsága volt.
(Elnézést a durva példért, de az agymenés ami itt zajlik az tényleg masszív méreteket ölt...)
nem vettem észre h írtad volna, lehet elveszett a sok hsz tengerében...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A filozófia szó jelentése az ógörög φιλοσοφία szóból ered, amelynek jelentése: "a bölcsesség szeretete" A sophia kifejezés, amelyet magyarra "bölcsesség"-nek fordítunk, eredeti jelentése szerint mesterségbeli tudást, ügyességet jelentett. Homérosz például az ügyes ács tudását nevezte sophiának, de késõbbi irodalmi mûvekben is találkozhatunk olyan fordulatokkal, hogy valaki kocsihajtásban vagy hajókormányzásban bölcs – azaz jártas a tevékenységekben. Késõbb (az i. e. 6. századtól kezdve) már azt az embert nevezik bölcsnek, aki az élet alapvetõ dolgaiban jártas.
A philosophos kifejezés elõször Hérakleitosznál fordult elõ: "Nagyon sok dolgot kell saját kutatásuk alapján tudniuk a bölcsességszeretõ férfiaknak" (Hérakleitosz B 35)
Nyilván mélyebb ismeretekre lenne szükség a további hozzászóláshoz...
Ami hiánycikk azoknál, akik restek a mélyebb búvárlatra... és úgy tartják, hogy az olvasás, tanulás, kutatás káros az egészségre...
Vagy csak átértékeled a helyzetet. Ha a helyzetük teljesen megegyezik, szerinted miért érzi mégis jobban magát az optimista a pesszimistával szemben?
Pedig semmi nem változik, csak a nézõpont. hoppá.
"Valakinek klausztrofóbiája van. Ez azt jelenti, hogy zárt helyiségben, liftben, villamoson, metrón rosszullét környékezi. Úgy érzi hányingere van, mindjárt elájul, borzasztó a közérzete stb. Szorong attól, hogy mindez bekövetkezik. Gyorsan leszáll, amikor hányinger környékezi, verejtékezik, vagy forogni kezd a világ. Ilyen esetekben könnyû azon segíteni, aki elvállalja a kockázatát annak, hogy engedélyezi magának a tünet megvalósulását, amitõl szorong, rosszul érzi magát. "Ájuljon el, mi történhet a tömegben? Semmi, majd felsegítik." "Hányjon nyugodtan, majd kifizeti a pórul járt tisztító számláját, sûrû bocsánatkérések közepette." - és így tovább.
Aki meri vállalni ezt a kockázatot, annak egyetlen csapásra megszûnik a rosszulléte, elmúlnak a tünetei anélkül, hogy valóban elájult volna, vagy valóban kiadta volna magából gyomrának tartalmát. Ezt a jelenséget paradox-reakciónak hívják. A személyiség hasonlóan viselkedik, mint egy dacos kisgyerek: "Ja, ha lehet, akkor már nem is kell!" Az önmagának adott "engedély" feloldja a tünet megjelenésétõl való szorongást, s a szorongás oldódása megszünteti a tünetet, rosszullétet."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n