Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
én csak annak hiszek aki nekem jót akar.. 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
Olcsó húsnak mindig híg a leve...
salsoul
Látod elérkeztél gondolkodásod korlátaihoz.
clio1616v
elõre elnézést kérek.. 😊

bazmeg tudod mit láttam a tévében hétfõ este?
barátnõmmel néztük a budapest tv online adásán a távgyógyítást 😊

szellemes volt nagyon, sírva röhögtük végig a sok buta ember..

epéje van? van sajnos.. látom nagy a mája is.. igen.. jó akkor majd kicsinyítünk rajta 😊)

meg a végén ahogy adja át az energiát... de csak annak aki smssel vagy hívással kinyitotta az energiakaput 😄DDDD

elmennek a szellemtudományukkal a jó kurva anyjukba, a szegény buta emberek pénzét el tudják szedni ilyen faszsággal... mondjuk egyszer el lehet rajta szórakozni, de azért jóhiszemû buta emberekbõl így kiszedni az amúgy is kevés keresetüket aztán a gyerekeiknek meg enni nem tudnak adni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Molnibalage
Szellemtudományi... <#falbav> Én ilyesmit nem tudok komolyan venni. Biztos bennem van a hiba...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

clio1616v
mondok egy példát..

ha neked azt mondják, hogy - kutya.. akkor te mire gondolsz?

tuti hogy nem arra amire én... neked másfajta a kutyának mint szónak a létezése az agyadban...

és ez minden más szóval ugyanígy van...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
csak így tovább Clio, csak így <#eljen>
clio1616v
szellemtudomány... ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ez így nem igaz.. amirõl nem tudok az nem létezik, így már igaz...

amit más tud az lehet számára létezik, de számomra ha tõle megtudom, lehet nem ugyanúgy fog létezni mint az õ számára..

salsoul
Tudtad, hogy szellemtudományi kérdéseket nem lehet természettudománnyal vizsgálni?
salsoul
Azt is tudjuk, metafizikából nem vagy jó...

Ha nem meséltek róla akkor nyilván tévedek.
Õk ott a BME-n nyilván úgyis minden dolgok tudói.
Amirõl nem beszélnek, az nyilván nincs.
Molnibalage
Azt tudjuk, hogy természettudományokból nem vagy jó ezért nem itt fogok kiselõadást tartani arról, hogy ez miért baromság.

Esetleg több linktet is betehetnél arról amit állítasz, mert a BME-n egy tanár és villamosmérnök sem mesélt nekem errõl 8 év alatt, pedig ott szeretnek sztorizgatni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

salsoul
a saját utam
salsoul
Valamibõl meg lehet, csak kérdés az, hogy az ember mire fordítja az erõforrásait.
Milyen arányban, milyen módon áldozza erõforrásait a különbözõ oltárokon: világi és szórakozós élet oltárán, a párkapcsolat oltárán, a harcmûvészet oltárán sat.
Amelyiken <állhatatosan> a legtöbbet áldoz, abban fog a legtovább jutni az összes többi rovására.

Szerintem a kelet nem bölcsebb mint a nyugat.
A lényeg, hogy itt sem, ott sem a csõcseléket kell alapul venni.

A keleti filozófia meg aztán nem kicsit "unatkozó emberek faszsága"...
salsoul
Nyilván amirõl te nem hallottál az nem is létezik.
Nyilván amit nem tudsz felfogni, megérteni, amihez nincs türelmed az már faszság .
Molnibalage
1. Soha az életben nem halottam errõl.

2. És?

Én is mások szemében hasonlóan lehetetlen dologra tettem fel életem.

És mi lenne az?

az a baj, hogy valamibõl meg kell mellette élni... :] úgy, hogy még legyen elég szabadideje is rá az embernek.
A keleti filozófia meg meditáció érdekelt mindig.
Alapvetõen sokkal bölcsebbnek tartom a keleti embereket a nyugatiaknál.
Egyébként nagyjából tudom, hogy mi a helyzet nálunk a különbözõ keleti stílusok esetében. Vannak, amik szinte teljesen autentikusak itt is, és vannak, amik a nyomába sem érnek az eredeti elgondolásnak (pl. tai chi, shaolin iskolák, aikido...)
salsoul
Akkor tedd azt, szenteld magad a harcmûvészeteknek.
Én is mások szemében hasonlóan lehetetlen dologra tettem fel életem.

Nem akarlak letörni, de a harcmûvészeteknek nagyob százaléka filozófia, és meditáció mint tényleges harc...

Nálunk itt nyugaton csak a "hadonászás" van meg belõle, mint ahogy a jógából is...
nálam az mindig nagy kérdés volt, hogy mivel foglalkozzak, mi az ami érdekel.
soha nem tudtam megmondani.
Mert igazából a harcmûvészeteken kívül soha nem érdekelt semmi komolyabban.
Úgy érzem tanulnom kéne, meg úgy is érzem, képtelen vagyok azt tanulni, ami nem nekem való.
salsoul
salsoul
Kívánom, hogy egyszer valahogy kipróbálhasd úgy a világot, hogy kihúzzák alólad az összes "unatkozó fasz" munkájának eredményét, és mindazt ami arra épül, és amit az inspirált...

#8629:
És mivel foglalkoznál szívesen?
Molnibalage
Ezek nem filozófusok eredményei és nem is a görögöké. Másegyéb?

nem
salsoul
Tudtad, hogy Goethe Faust-ja inspirálta a váltóáramot?
én nem tudom, még csak a muszájolós szakasznál tartok.
de jelenleg sem azt muszájolom, ami érdekel.
Sõt, nem is tudom mi érdekelne azok közül, amivel foglalkozni lehet.
"és nem kapcsolódott a tudományhoz"
azaz ami arról szól, hogy vannak az aranylelkû félisten filozófusok akik alapból faszák, meg a szar vaslelkû parasztok.
salsoul
Most komolyra fordítva a szót.
Elvégzitek az iskolát, gimnáziumot, egyetemet sat. - ott "megtanuljátok" azt amit belétek muszájolnak'.

És után aztán tanultok még valaha valami pluszt, foglalkoztok még valaha valami plusszal? Ha igen, konkrétan mivel?
salsoul
Unatkozó emberek faszsága pl az elektromosság is, a félvezetõ is, az orvosotudmány is, a röntgen is...
ja
amit az ókori filozófusokról tanultam és nem kapcsolódott a tudományhoz, az mind unatkozó emberek faszsága volt.
hát ez valóban gecijó :aSDA:sd
salsoul
Tudod mi jutott eszembe?

???

>>> egy régi klasszikus <<<
salsoul
Az én szemszögembõl meg az agy-állás...
(Neked egyébként semmit)
salsoul
Hopsz - tényleg, ezzel még adós vagyok. Hamarosan...
Molnibalage
Már bocs, de ez hogyan jön ide és mit bizonyít? A szart is nevezheted nuellás csokiöntetnek, de nem lesz tõleg finom a kenyér...

(Elnézést a durva példért, de az agymenés ami itt zajlik az tényleg masszív méreteket ölt...)

chhaya
salsoul kifejted nekem azt az érzelmi felnövés dolgot?
nem vettem észre h írtad volna, lehet elveszett a sok hsz tengerében...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
Tudta Ön, hogy?:

A filozófia szó jelentése az ógörög φιλοσοφία szóból ered, amelynek jelentése: "a bölcsesség szeretete" A sophia kifejezés, amelyet magyarra "bölcsesség"-nek fordítunk, eredeti jelentése szerint mesterségbeli tudást, ügyességet jelentett. Homérosz például az ügyes ács tudását nevezte sophiának, de késõbbi irodalmi mûvekben is találkozhatunk olyan fordulatokkal, hogy valaki kocsihajtásban vagy hajókormányzásban bölcs – azaz jártas a tevékenységekben. Késõbb (az i. e. 6. századtól kezdve) már azt az embert nevezik bölcsnek, aki az élet alapvetõ dolgaiban jártas.

A philosophos kifejezés elõször Hérakleitosznál fordult elõ: "Nagyon sok dolgot kell saját kutatásuk alapján tudniuk a bölcsességszeretõ férfiaknak" (Hérakleitosz B 35)
salsoul
Bocsí; csak visszaszorítjuk az elburjánzott eccerûeket' és az õ eccerûségüket'.

Nyilván mélyebb ismeretekre lenne szükség a további hozzászóláshoz...
Ami hiánycikk azoknál, akik restek a mélyebb búvárlatra... és úgy tartják, hogy az olvasás, tanulás, kutatás káros az egészségre...
salsoul
<#worship><#eljen>
úgy látom idõ elõtt elszaporodnak itt is a filozófusok.
Dick Riddick
Nem kell feltételezni, én például tudom. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

Aquir
"Van értelme annak, hogy attól leszek boldog, hogy olyat teszek, amirõl azt hiszem hogy boldoggá fog tenni?"

Vagy csak átértékeled a helyzetet. Ha a helyzetük teljesen megegyezik, szerinted miért érzi mégis jobban magát az optimista a pesszimistával szemben?

Pedig semmi nem változik, csak a nézõpont. hoppá.

"Valakinek klausztrofóbiája van. Ez azt jelenti, hogy zárt helyiségben, liftben, villamoson, metrón rosszullét környékezi. Úgy érzi hányingere van, mindjárt elájul, borzasztó a közérzete stb. Szorong attól, hogy mindez bekövetkezik. Gyorsan leszáll, amikor hányinger környékezi, verejtékezik, vagy forogni kezd a világ. Ilyen esetekben könnyû azon segíteni, aki elvállalja a kockázatát annak, hogy engedélyezi magának a tünet megvalósulását, amitõl szorong, rosszul érzi magát. "Ájuljon el, mi történhet a tömegben? Semmi, majd felsegítik." "Hányjon nyugodtan, majd kifizeti a pórul járt tisztító számláját, sûrû bocsánatkérések közepette." - és így tovább.

Aki meri vállalni ezt a kockázatot, annak egyetlen csapásra megszûnik a rosszulléte, elmúlnak a tünetei anélkül, hogy valóban elájult volna, vagy valóban kiadta volna magából gyomrának tartalmát. Ezt a jelenséget paradox-reakciónak hívják. A személyiség hasonlóan viselkedik, mint egy dacos kisgyerek: "Ja, ha lehet, akkor már nem is kell!" Az önmagának adott "engedély" feloldja a tünet megjelenésétõl való szorongást, s a szorongás oldódása megszünteti a tünetet, rosszullétet."

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

clio1616v
hajrá

Pontosan 😊

gbc csabika
Pedig biztonságos vezetéshez azt kell feltételezni, hogy rajtam kívül az összes közlekedõ hülye😊

salsoul
#8601<#nezze><#papakacsint>
Dick Riddick
Aham. Oké. Te tudod.

clio1616v
arra számítok hogy pont annyira tartják be a szabályokat amennyire én, és ezalapján számítok a viselkedésükre a forgalomban..

Dick Riddick
Az a kérdés hogy bízol-e a többi közlekedõben.

Ez viszont tényleg butaság. Olyan, mint amikor biztonsági öv nélkül használsz légzsákot. Többet árt, mint használ...