22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#11498 Egyébként azt is elmagyarázhatod, hogy miként lehet neki jó vele mikor érzéseit nem viszonozza? -
Rundstedt17 #11497 Hagyjad Clio,ne tedd a fejed,már eléggé kiismertelek itt,egy álszent alak vagy.De egyébként engem is érdekelne hogy mitől lesz vkivel olyan nagyon jó ha testi vonzalmat nem számítom? -
Rundstedt17 #11496 Te olyan hülyeségeket írkálsz hogy az már idegesítő. -
#11495 Szerintem meg mindenkinek van saját agya. És nem üresjáratra... -
#11494 És miért jó vele? -
clio1616v #11493 voltam már így pont azzal a lánnyal aki becsapott... lehet kezelni az esetet, de nem az a módja, hogy nem beszélünk róla hanem elmondtam neki miért nem
ha valaki rajong érted az nem véletlen és jóérzés ha nincs meg a kölcsönös rajongás úgyse működik, de akkor beszélgetés sincs :) se semmilyen kapcsolat
ne használjuk már ki a másikat hogy azért hallgatja meg a siránkozást mert odáig van, erre egy korábbi definíció illik akkor ott ribancnak neveztük ;) de hívhatjuk nem rendesnek is... -
clio1616v #11492 az fel sem merül, hogy nem azért tetszik neki a lány mert jó nő?
hanem mert jó nő ÉS!!! jó vele... -
clio1616v #11491 :)
ja, hogy egy csajjal csak ezt a kettő egymástól élesen elkülöníthető vagylagos dolgot lehet együtt művelni... -
#11490 nem is én magyarázok arról bounty88-nak, hogy miként forszírozza a dolgot... -
clio1616v #11489 ez a jobb eset amikor magától jön rá :)
ha mondani kell és nem érzi, hogy tetszel neki és szereted az már durva -
clio1616v #11488 azt ne lehet forszírozni :)
az vagy van vagy nincs, ha nincs akkor hagyni kell az egészet mert felesleges a kapcsolat anélkül -
Rundstedt17 #11487 Ezt akartam írni csak elfelejtettem,csak egy kis empátia kellene hasonló helyzet neki sem lenne kellemes..... -
#11486 Gondoltál már arra, hogy milyen lenne ha egy olyan nő akarna szerelmet ébreszteni benned maga iránt, akit egyébként nem tudnál elképzelni szerelmednek? -
Rundstedt17 #11485 Ebben benne van minden,rengeteg jó nő van kereshet mást. -
Rundstedt17 #11484 Néhány mániákus loser képtelen felfogni hogy nem jön be a kiszemelt csajnak.Vagy van vonzalom,érdeklődés vagy nincs ezt elvetik,helyette folyamatos zaklatásnak teszik ki a lányt,vagy papucsá alakulnak remélve hogy ezzel majd megnyerhetik az adott lány szívét.Ami viszont még rosszabb hogy ezt a jóság megtestelüseként állítják be,míg a lányt hülyének,szemétnek mert nem fogadja közeledésüket és nem mutat érdeklődést irányukba....
Egyesek rájönnek hogy ez értelmetlen míg mások akik életük végéig hülyék maradnak azok nem hagynak fel az ilyenekkel és kiégett tönkrement ember lesz belőlük hamis felsőbbrendüség tudattal(lásd pl cs.istván esetét a szüzesség elvesztése című topicban) -
Lirion #11483 Nem szeretek rossz híreket közölni, de neked muszáj.
Ez a csaj max. fiú barátnak tekint (vagy ha úgy jobban érted, olyan barátnője vagy, akinek nem punci van a lába között). Ha egy lány haverra van szükséged, dumálj vele nyugodtan. Ha dugni akarod, akkor el kell felejtened.
"csak attól tartok tudod ,hogy amíg én itt várok, meg visszaveszek a tempóból, jön más.."
Van millió más csaj még az országban, keress mást, ezt meg felejtsd el, hisz nincs benne semmi különleges. Csak ezt te most még nem így látod. :) -
#11482 Nekem is van nő ismerősöm, olyan is, aki nemrég szakított és olykor el szoktunk beszélgetni, de ebbe az elbeszélgetésbe én nem keverném bele a szerelmet.
Ezek mindig csak arról szólnak – beszéljenek akár milyen nyíltan, akár milyen intim dologról is -, hogy elmondhassák azt, ami éppen a lelküket nyomja, és hogy ezt valaki csendben meghallgassa, és megértse őket.
Az én vállaimra is borult pár jó nő vigaszért.
Ennyi. Nem több. És semmikképpen sem jó szerelmet szőni a szituba, vagy elgyengüléssel visszaélni, azt kihasználni...
Legalább is én óva intek tőle mindenkit. -
bounty88 #11481 még egy kérdésem hadd legywen, mert ezt nem értem..tehát ahogy írtam ugye, mult héten dumáltunk este, elég jó volt...elég hosszasan...és mint írtam úgy búcsúztunk el, hogy majd 7végén üzen, mikor hol találkozzunk..tehát jó volt a hangulat...na aztán 7végén nem üzent..najó, ezt én elfogadom, elfelejtette, vagy volt más dolga...de azóta már 2x belétem hozzá...és ugye nem jelzett vissza
kérdem én...honna a fenéből esett le neki az így hírtelen, hogy tetszik nekem, ha egyszer amikor utoljára dumáltunk, abszolut minden klappolt...2 napra rá léptem be hozzá kb. már akkor nem írt, meg most valamikor a napokban sem...ha az van amit írtatok, hogy rájött, hogy máshogy gondolok rá, mikor és hogy jött rá? csak így magától rájött? vagy mi....mert tényleg, ne múgy váltunk el legutoljára....
tehát tökéletesen megérteném, hogy azért nem jelentkezik, vagy nem ír vissza, mert ő sem tudja mit akar...úgy egyébként is vagy tőlem....de honnan a fenéből esett le neki? vagy ú is utólag elagyalt azon, hogy "hű de jót dumáltam ezzel a sráccal, tök jó kedvem lett, ajjaj, de azt hiszem tetszem neki?" - vagy hogy?
vagy lehet hogy nem is sejti a dolgot, és csak azért nem ír vissza, mert más dolga van? -
#11480 Én továbbra sem értem, és szerintem soha sem fogom megérteni, hogy miért jó a szerelmet forszírozni. -
clio1616v #11479 Nálad még akár ez is lehet a helyzet :)
-
clio1616v #11478 így van
köszönj be neki amikor van MSNen esetleg hívd meg egy sütire, szolidan úgy hogy kellemes legyen neki, ne kötelesség -
bounty88 #11477 hmm...értem...tehát a lényeg, hogy jó volt neki velem dumálni, de mivel friss a szakítása, még ő maga sem tudja, mit is akar...hisz nyilván azért szomorú, mert szakitottak, én meg közben beleestem, de méginkább összezavarnám, ha most bekopogtatnék az ajtón...és amit tehetek, hogy továbbra si dumálok vele, persze csak óvatosan, és lehetőleg úgy, hogy továbbra is megbízzon bennem, továbbra is jólérezze magát miközben beszélgetünk???
és akkor szted msot mit tegyek...mert már lassan egy hete hogy nem is dumáltunk, az utolsó "beszélgetésünk" nagyon jó volt sztem, nem is úgy váltunk el akkor, hogy mintha sejtené, hogy érzek valamit...de utánam eg beléptem hozzá egy párszor, de semmi...
most iylenkor mit tehetek? várok...várok 1-2 napot, újra megpróbálom...hisz ha hosszabb ideig nem lépek be, ergo nem keresem, azt is jelnek veheti, hogy annyira komoylat nem akarok tőle nem?
csak attól tartok tudod ,hogy amíg én itt várok, meg visszaveszek a tempóból, jön más..persze ahogy írtad, talán össze van zavarodva, és másnak sem lenne több esélye, mint nekem... -
clio1616v #11476 lesz vele még pár köröd, ha elég kitartó vagy, mert ha veled is lesz a lány... nem fogja annyiban hagyni, hogy az exe mással kavarjon és szintén téged fog hanyagolni... de ez így működik sajnos... -
clio1616v #11475 úgy teszel mint akit érdekel, ott vagy elérhető neki, de nem szerelmet vallasz stb.. ne azért beszéljetek mert te akarod csak, hanem mert ő is így akarja :)
úgy értem ahogy ott van, valami oka volt rá, hogy veled beszélte meg, megbízott benned ez már elve jó jel, most meg lehet sok vagy neki túl gyors meghát valamilyen szinten gondolom ott van neki a pasija, nem fogja egyik napról a másikra elfelejteni, nem azért volt vele eddig, sértené a büszkeségét, hogy feleslegesen volt vele eddig, esetleg adta magát oda neki...
maga se tudja mit akarmég, ezért ne ijeszd el a túlzott szerelmeddel, érezze hogy számíthat rád továbbra is... az nyilvánvaló, hogy jólérezte magát veled és ez mitől változott volna ha nem attól, hogy nem tudja mit csináljon most...
nem nem, nem direkt szándékosan csinálta, csak felelőtlenül és most inkább homokbadugja a fejét... de bizonytalan még
-
bounty88 #11474 magyarán ő azt várja hogy mivel belezúgtam, keresni fogom...de én ellenkezőleg, úgy teszek mintha nem érdekelne...vagyis nem úgy, mint aki tetszik....
amúgy hogy értetted ezt? "hanem valami miatt bountyt választotta alkalmasnak erre
tehát akart tőle valamit... az hogy bountynak tetszik a csaj, az alátámasztja, hogy meghallgatta többször is a csaj siránkozását... a csaj nem lehet annyira hülye hogy nem tudta miért van vele késő estig, tehát hagyta, hogy beleszeresen"
mert itt már megint össze vagyok zavarodva..mert én sokkal egyszerűbben láttam eddig a dolgot...valóban késő éjszakáig, hol már fél2ig, kettőig is dumálgattunk...de vajon azért nekem sírta volna el a bánatát, mert akart volna tőlem valamit? én eddig úgy voltam vele, hogy azért velem lelkizett, mert épp én voltam ott...vagy mire gondoltál, hogy "TEHÁT AKART TŐLE VALAMIT"
nomeg "A CSAJ NEM LEHET ANNYIRA HÜLYE, HOGY NEM TUDTA MIÉRT VAN VELE KÉSŐ ESTIG"
ez tisztára úgy hangzik, mintha direkt arra ment volna rá a csaj, hogy belézúgjak, aztán hogy jól kib.sszon velem...legalábbis én ezt vettem le, amit írtál, hogy hagyta hogy belézúgjak...
én azért ezt nem tartom valószínűnek? miért hagyná egy csaj, hogy belézúgjon valaki, hogy aztán le se szarja? jó, vanna iylen csajok, de ő nem ilyen...ennek még értelme sincs....
MOST AKKOR MIVAN?:D -
clio1616v #11473 nem lehet hanem biztos :)
most azt tedd, amit nem vár ezek alapján tőled és érdekes fogsz lenni, hogy vajon miért nem azt teszed :)
érdeklődést akarsz kelteni nála, nem azt hogy belédunjon...
tapasztalatnak mindenesetre jó, ha nem is lesztek pár... abban hogy meddig érdemes maximalistának lenni.. -
clio1616v #11472 általánosítasz..
bárkivel szóba lehet állni természetesen, de ne várd el, hogy azt csinálja reakcióként, amit te elvársz
konkrét eset volt amikor a csaj kikezdett bountyval(elkezd beszélgetni, ha úgytetszik) valakivel, épp akkor amikor a párjával összeveszett
nem egy csöveshez ment oda éjszaka, aki a kukájukban kereste a vacsoráját, hogy elsírja a bánatát, hanem valami miatt bountyt választotta alkalmasnak erre
tehát akart tőle valamit... az hogy bountynak tetszik a csaj, az alátámasztja, hogy meghallgatta többször is a csaj siránkozását... a csaj nem lehet annyira hülye hogy nem tudta miért van vele késő estig, tehát hagyta, hogy beleszeresen
olyan emberkének elég nehéz siránkozni, akinek nincs hozzá affinitása -.- -
bounty88 #11471 látom még mindig az én izémen megy a vita:) - ám, attól függetlenül, amit írtatok, úgy is azt teszem amit jónak gondolok, csak a véleményetekre voltam kiváncsi, jobban mondva akadt pár ahsználható ötlet, így a levelet el si vetettem...de nem adom fel...ilyen könnyen nem...és tévedtek, emrt nem az a célom, hogy ráerőszakoljam magam a csajra....hanem hogy megteremtsem az esélyt, a lehetőséget, hogy talán elgondolkozzon rajtam, ennek pedig legjobb módja ha személyen is találkozom vele...ez a célom...
szal, amit ost teszek, hogy hátramenetbe kapcsolok...mert ahogy írtátok, lehet rájött, hogy tetszik nekem....nekem meg most akkor azt kell tennem, hogy ezt a látszatot megszüntessem....
mást nem tehetek...ha a nyakára járok, rosszabb lesz...viszont így meg fenn áll a veszély, hogy ezalatt jön egy másik srác..de muszáj kockáztatnom -
#11470 Nem szabad szóba állni ám akárkivel, mert az már jelzés. :O Jajjaj. -
#11469 anyám borogass.... -
#11468 oké csak továbbra sem értem, hogy az mi alapján kapcsolódik ahhoz amit Rundstedt17 írt... -
clio1616v #11467 nem mondtam semmi hasonlót sem, leírtam ki a ribanc -
clio1616v #11466 és ez miért pedig?
ki fog derüln miért akar beszélgetni a csaj, ha pedig a srácnak megtetszik az nem az ő hibája csak és kizárólag, a csaj is tett lépéseket, lehet meggondolatlanul de tett (mint kiderült épp fasírtban volt a pasijával) ha kihasznál valakit akinek elsírja a bánatát, hogy hogyan kihasználják, ne csodálkozzon rajta, ha segíteni akarnak neki ;) -
#11465 Alapja... -
#11464 tehát akkor azt mondod, hogy az a lány aki nem viszonozza szerelmedet az ribanc? Ezt mondod akkor hát? Vagy mit ha nem ezt? -
clio1616v #11463 nem, de alapja lehet -
clio1616v #11462 "Dehogynem Clio logika alápján,a lány hibája mi az hogy nem viszonozza a szerelmet?Ribi:D"
szívesen segítek megtalálni...
az a tévhit, hogy az én logikám alapján Ribancnak neveznék lányt, aki (szintén tévesen) hibásnak lett titulálva Rundi szerint amiért nem viszonozza a szerelmet -
#11461 mert az ismerkedés már ígéret, fogadalom a szerelemre, házasságra? -
#11460 pedig "az pedig első lépésnek nem rossz erre lehet építeni, az eg kiderül, hogy érdemes-e" -
clio1616v #11459 nem ismerkedik felelőtlenül