22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #11543 az anyukák ilyenek... szeretsd és köszönd meg neki -
clio1616v #11542 amúgy az a legegyszerűbb persze, ha nem kell kompromisszumot kötnöd, mert akkor megtaláltad azt a tökéletes nőt, aki minden rossz tulajdonságodat tolerál... -
clio1616v #11541 ahhoz nagyon sok időnek el kell telnie, hogy kiderüljön minden klappol-e :)
közben pedig rendkívül sok kompromisszum köttetik :))
amikor pedig 60-70 évesen rájönnék, hogy minden klappol és soha semilyen betegség nem érte kiderül róla, hogy halhatatlan akkor sem az ereimet vágnám fel, hanem megcsókolnám -
Tegyük fel, hogy találkozol egy olyan nővel akivel minden klappol, tökéletesen kiegészítitek egymást és nem kell kompromisszumálnod magad, semmilyen téren nem tudsz vele kompromisszumot kötni, mert nincs olyan tér mely kompromisszumot igényelne.
Mit tennél?
(Azon túl persze, hogy hosszában felvagdosnád az ereid.) -
clio1616v #11539 Persze az önkielégítés is egyfajta kompromisszum, ha magaddal meg tudod kötni és így érzed magad legjobban. Nincs ezzel sem semmi bajom, igazad is van. Csak ilyen esetben ne beszéljünk önzetlenségről :) Hacsak nem az a célod, hogy mást ne fárassz azzal hogy kapcsolatban kelljen élnie veled ezzel megkímélve mást magadtól.
De ne általánosítsunk, hogy ez a jó. -
Nézd ahogy a pálmafa is bizonyos körülmények és nem kompromisszumok közt érzi jól magát, úgy én is. Ő sem tud kompromisszumot kötni, és én sem.
Más:
Tegyük fel, hogy találkozol egy olyan nővel akivel minden klappol, tökéletesen kiegészítitek egymást és nem kell kompromisszumálnod magad, semmilyen téren nem tudsz vele kompromisszumot kötni, mert nincs olyan tér mely kompromisszumot igényelne. Mit tennél? (Azon túl persze, hogy hosszában felvagdosnád az ereid.) -
clio1616v #11537 megint nem vagy logikus...
elmondtam az előbb, hogy élőlényez közötti kapcsolat esetén működik!!!
az Egyiptom az északi sark a Merkúr mind abszolútnak tekinthető (nem tud relatív lenni, nem tud viszonyulni, mindenkivel szemben ugyanúgy viselkedik) az élőlénynek van meg az adaptációs képessége ezekhez az abszolút dolgokhoz
lásd még evolúció -
clio1616v #11536 bármilyen két ember bármilyen kapcsolatára igaz
bármilyen két élőlény kapcsolata
ha nem kötnek akkor sérül a kapcsolat, akár meg is szünhet
a kompromisszum szükséges de nem elégséges feltétele a kapcsolatnak... és semmi nem muszáj -
Szerinted egy jegesmedve kompromisszumot tudna kötni Egyiptommal?
Vagy egy pálmafa az Északi sarkkal, vagy te a Merkúron való élettel?
Vagy mindenki elpusztulna inkább...? -
1. És ha nem csak párkapcsolatra nézzük, hanem üzletre, politikára, termékválasztásra?
2. hogy két milyen élőlény
Egy húron pendülők vagy különbözőek vagy egymással ellentétesek, vagy egymást egyébként kizárók?
3. Ha nem kötnek kompromisszumot akkor mi lesz?
4. Ó igen, nem is a muszáj, a szükség... -
clio1616v #11533 nagyon tévedsz... nem poénból termelik a cukros nedvet amivel a beporzásukhoz szükséges rovarokat odavonzzák...
Növény: adok cukros levet kisméhecske.. cserébe repülj ide és tessék beporozni
Méhecske: jó odarepülök fáradságot nem kímélve és beporozlak ha adsz cukros levet
gondolom hallottál már a nem emberi kapcsolatokról általános iskola 7. osztályos tananyag
az a baj veled, hogy nem tudod használni, amit tanultál...
gondolkozz kicsit és rakd össze a logikailag összetartozó elemeket
elvárod, hogy kész gondoloatokat a szádba adjanak (könyvek), az oké hogy tanulni akarsz, de saját gondolatok nélkül nem sokat ér a tanulás sem
használd... mostis inkább írtad volna le te mit jelent a kompromisszum számodra, már ha jelent valamit... -
clio1616v #11532 1. A kompromisszum két élőlény olyan kapcsolata, ahol önzőségükből egymás javára engednek.
2. ezt nem értem mit akartál...
3. Azért kötik mert szeretik egymást, jól érzik magukat egymással és szeretnék fenntartani ezt az állapotot.
4. Ez nem kérdés... ez az oka a kötésnek. Jól akarják érezni magukat egymással, ezért hajlandóak engedni kölcsönösen egymásért, a kapcsolatért. -
nemtudom sztem még 1 pár napot várok, kérdezgetem akar-e találkozni aztán ha megint jönnek a kifogások akkor sztem szakítás lesz :(
( mert az lehtetlen minden nap rosszul legyen már egy-2 hete...(jah de hétvégén eltudott menni a bnőjével a városba )
Azért mindenkitől köszi a hozzászolásokat kicsit segítettetek :) de a döntés úgy is rajtam áll "sajnos" -
A növények sem kötöttek semmivel kompromisszumot... -
Mint tudjuk én tudatlan és hülye vagyok és szánd meg a tudatlan hülyét és mesélj nekem a kompromisszumról, hogy az mi az(1), és milyen elemek(2), és miért kötik(3), és hogy ebben mennyire érzik jól magukat(4).
1)...........................
2)...........................
3)...........................
4)........................... -
Flashly #11528 én ha szerelmes vagyok, és odavagyok a páromér, akkor tökmind1 mim fáj, a sex bármikor mehet, sőt, még jót is tesz, nem 1x volt már hogy elmulasztott bizonyos fájásokat :) fejfájásra kifejezetten ajánlom :) -
Rosszullétek okát kideríteni, ha nem derül ki, akkor lehet dobni. -
clio1616v #11526 ehhez a fejfájáshoz annyit, hogy erre könnyű ráfogni sokmindent, nemhiába ez van a viccben is... :)
Saját példámból tudom, ha szerelmes vagyok szarom le hogy mim fáj... -
clio1616v #11525 az is lehet, de neked kell tudni, hogy ez elég-e neked
szakítani is tudni kell... van, hogy bizonytalan mit is akar és kitől... ilyenkor nem akar téged se dobni még és az újat is meg akarja ismerni természetes, hogy magának a legjobbat(párt) akarja kiválasztani mindenki, de a "maximalizmussal" kell tudni körültekintően bánni, mert nem mindig éri meg továbblépni, aki nem képes kompromisszumra mint Salsoul és a te csajod se az ne is próbáljon párkapcsolatot, mert a párja csak szenvedni fog mellette, ha meg a kompromisszummentes kapcsolatot forszírozza, akkor "kurvának, ribancnak" fogják gondolni, mert az aktuális hivatalos párját becsapja azzal, hogy mivel senki nem tökéletes újat keres mellette -
pontosan ilyenek szoktak lenni, hogy fáj a feje, rosszul van meg stb...
meg megkérdezem.válasz rá az,hogy nem tudom(ezt is párszor eljátszotta)
nem tudom mit akar ezzel mert már sokat gondolok hogy ez így semmi és akkor minek mondja azt hogy a barátja vagyok :/ Lehet vki új van a képben és én csak pótlék vagyok ha nem jön össze neki mással (vagy nem tudom)
-
clio1616v #11523 hosszú távon nehezen menne a növénytermesztés -25°C-on éhenhalnál, globálisan nézd... nem csak a fázás létezik, mint következmény -
clio1616v #11522 azért mert a környezettel nem tudsz adaptálódáskor kompromisszumot kötni mert magától nem fog neked ígérni semmit, de egy párkapcsolat csak így működik...
Pl.: ha felveszel egy pulóvert, mert hideg van attól nem fog a levegő hőmérséklete 5-6°C-t emelkedni... elfogadod adaptálódsz
párkapcsolatban kompromisszumot köttök és adaptálódsz
-
És ezt most komolyan is gondolod? -
megjegyzem, hogy a minusz -25°C sincsen kompromisszumkészsége, mégis jól megvagyok vele -
Meséld el, hogy miért nem lehet valakinek kapcsolata kompromisszum nélkül?
Nem értem, hogy ha kompromisszumról beszélsz akkor miért hozol a képbe adaptációt és elfogadást aminek köze nincs a kompromisszumhoz. -
clio1616v #11518 mi a kifogás?
vagy vedd viccesre a dolgot... Mond neki a következőt persze értsd rá az aktuális kifogásra és ha erre mégegy új kifogás jön akkor hiába gondolja úgy hogy szeret neked kevés lesz a csaj...
Te: - Tessék itt egy fejfájáscsillapító. Vedd be!
Ő: - De nem is fáj a fejem. :\
Te: - Akkor dugunk! -
clio1616v #11517 amit leírtam nem törekvés az én esetemben a kompromisszumhajlandóság nálam megvan, nálad hiányzik teljesen Rundi meg majd rájön, hogy anélkül nem lehet kapcsolata
azt kell megértened, hogy az ember adaptálódik az új helyzetekhez a korábbi tapasztalatai alapján(kompromisszumot köt és/vagy elfogad helyzeteket, hogy az úgy van) a párkapcsolat is egy új helyzet és ahogy azt se tudod befolyásolni, hogy -25°C legyen télen úgy a lány tulajdonságait sem csak mivel "szabad akarattal" rendelkezik ő is és a környezeted változásaira esetleg másképp reagál nagyobb a bizonytalanság ha kapcsolat van -
vedd a lapot -
hát nekem van most egy bnöm (mondhatjuk igy is) :S első két hétbe minden jól ment talizgatunk meg minden aztán most akárhova hívom kifogásokat keres :( nem tudom mit csináljak vele... azt mondja szeret,de szerintem ha szeret akkor találkozni is akarna..pedig kedves aranyos szép 
nem tudja vki micsináljak vagy miért van ez? :S -
Akkor most mesélhetsz arról hogy ezek a törekvések miként fuccsoltak be sorozatban eddigi életedben...
És kezdhetsz mindent a nőre kenni... hogy a te részedről minden megvolt, és ő a hibás, hogy...
Ez a törekvésesdi amit említettél kb olyan, mint hogy hogyan építsünk várat a szarból. -
clio1616v #11513 úgy kapcsolódik, hogy Rundinak az a kritérium egyelőre, hogy jónő..
nulla tapasztalattal rendelkezik, és el sem tudja képzelni milyen együttélni egy jónővel, ha nincs meg a kompromisszum és a harmoniára való kölcsönös törekvés
abban igaza van, hogy jónő sok van, csak az önmagában kevés, mert a jónőnek nem árt ha tevagy a jópasi :) -
bounty, ne aggódj,
nem a fórum kódok között találod meg bármire is a válaszod. -
és akkor mindez hogyan kapcsolódik Rundstedt17 #11485 számú hozzászólásához?
Másrészt szerintem evidens - bár hangsúlyozom: szerintem -, hogy a jó nő minimum ott kezdődik, hogy jó vele lenni... -
Minimum korlátolt szektások... -
clio1616v #11509 nem ezt írtam, ne idézz kedved szerint és magyarázz bele logikátlan hülyeséget...
ezt írtam:
"az fel sem merül, hogy nem azért tetszik neki a lány mert jó nő?
hanem mert jó nő ÉS!!! jó vele..."
erre a konkrét kijelentésre írtam:
"rengeteg jó nő van kereshet mást"
és hogy értsd kifejtem, mert képtelen vagy beleérteni amit jelent...
nem az a lényeg hogy valaki jó nő legyen...
hanem az hogy jó nő legyen és jól érezzék magukat egymással :))
teljesül a srác esetében -
Ő is túl sokat olvas... és ő sem jut vele egyről a kettőre... -
Rundstedt17 #11507
-
Mint ahogy a férfiak 90%-a a masszív alkoholizmus és kurafiság időszakában él. -
Rundstedt17 #11505 Nos én erre egyszerű választ adok a mai férfiak 90%-éka nagyon jó nőket keress. -
nos én egy egyszerű fogalmat alkottam erről a témáról: A mai lányok 90% a kurvizmus(!) időszakában él