22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#11578 Szóval monogám. Értem. -
halevala #11577 Komolyan ne haragudj, ha megbántottalak!!!
De én monogám tipus vagyok, ha ez eddig nem is jött le!!! -
#11576 Nem én írtam, hogy szarban vagyok... -
halevala #11575 Csípem a csajt, csak kissé dögunalom:DDDDD -
halevala #11574 Jjja, kicsit viszket, de legalább tudom mit akarok, kitől és hogyan!!! -
clio1616v #11573 te salsoul komplementere vagy :))) -
#11572 Érdekes. Számodra nekem ennek pont az ellenkezője jutott eszembe. -
clio1616v #11571 kérdeztem neked mi az egész :)
azzal egyetértek amit írtál, hogy ki milyen nőre számíthat.. 100%ban -
halevala #11570 Bazzmeg, megint elbasztam.
intelligencátokra----intelligenciátokra -
#11569 Csak közbe ne csodálkozz, ha a csajnak is úgy viszket a lába köze [másra] mint neked... -
halevala #11568 Nna, ez már idevágós hozzászólás!!!
Csak azt fogd fel, hogy ez egy könnyed, felszínes fórum!!!!
És nem sokan kiváncsiak a mélységes intelligencátokra!!!!! -
#11567 Mennyé kúrni vazze, ha mást nem tudsz. -
halevala #11566 Ááááá, na ettől féltem, hogy "Sal" behúz ide a tudományos rizsával.
Aszt tuttátok, hogy van itten egy tudományos nevezetű alfórum????
Sztem ottan kéne a rizsát hinteni. Sztem -
#11565 És ha most a tákolmányodba behelyettesíted a jó-rossz, rendes-bunkó elemek helyére a férfi-nő elemeket, akkor, ha megvizsgálod, hogy mennyire vagy férfi, rájöhetsz, hogy legjobb esetben is mennyire nő nőre számíthatsz magad mellett...
Ha például csak biológiailag vagy férfi és egyébként "minek nevezzelek", úgy olyan nőre számíthatsz, aki csak biológiailag nő és egyébkén "minek nevezzelek".
És tanulj meg különbséget tenni ellentétpárok és komplementer párok között.
Az ellentétpárok eredménye a kioltás.
A komplementer párok eredménye a komplett, teljes, egész; mindaz, ami ép, amiből semmi sem hiányzik. -
halevala #11564 Na de ha mekkúrom az egyiket, a mejnem feleségem seggbekúr,
hogy miafaszvan:DDDD -
Lirion #11563 Húzd be kúrópajtásnak mindkettőt. Az egyik annyira oda van érted, hogy simán belemegy, a másikat meg majd meggyőzöd. ;) :D -
halevala #11562 Nnnnaaaa, én meg most vagyok igazán szarba. Gondoltam nem várok a csodára.
És összemelegedtem a másik csajjal, aki már najon gerjededzik énértem:)).
Persze ezt csak azután, hogy a majdnem szerelmemet elhívtam randizni. Ő meg nem válaszolt három napig. Én meg magamban, jól van ha nem hát nem, gyöjjön a következő páciens, aki szintén iszonyatos jó muff.
Tehát elkezdek vele kavarni, nagyon jól megy a dolog!
Erre a majdnem szerelmem, akit hanyagoltam, négy nappal később visszaír, hogy na jó áll a randi essünk a dolognak nekije. Én meg OK!
Na eszt a szart hogy oldjam mekkkk:DDDDDD -
clio1616v #11561 az ellentétesség nem egy szinten van a komplementerséggel -
clio1616v #11560 egy tulajdonságot emeltem ki...
ha van egy halmazunk amiben benne vannak a jó és a rossz tulajdonságok egyaránt és ezt az egésznek vesszük, akkor ha te rendes vagy akkor a lánynak szükségszerűen bunkónak kell lennie minden kétséget kizárólag
viszont ha a lánynak és neked is csak jó tulajdonságai vannak akkor nem szóltam semmit :) akkor ő simán nem kedves veled amikor te azvagy hanem közömbös ;) -
#11559 és mi adódik az ellentét fogalmából? -
clio1616v #11558 jó de mi az egész? -
clio1616v #11557 a komplementerség fogalmából adódik...
ha egy tulajdonságot nézük, hogy hogy állsz a párodhoz az lehet kétfajta kedvesen vagy bunkón a komplementered ha kedves vagy a bunkó
mert amikor kedves vagy akkor annak a komplementere a bunkó(vagy nem kedves, csakhogy ne legyünk drasztikusak...) -
#11556 és ez hogy jön össze ezzel:
"amikor te kedves vagy a lánnyal akkor a lány bunkó veled..."
??? -
#11555 azt jelenti, hogy: (egymást) kiegészítő ... -
clio1616v #11554 de a szemléltetés kedvéért van egy almád ez az egész ha harapsz belőle akkor a kiharapott almadarab komplementere, a megrágott alma...
érted?
-
#11553 kompromisszumkötés nélkül is? -
clio1616v #11552 tudod mit jelent a komplementer?
amikor te kedves vagy a lánnyal akkor a lány bunkó veled...
ez aztán a jó kapcsolat -
clio1616v #11551 ha a "Tegyük fel hogy" van a kérdésedre a válasz meg továbbra is "akkor sem az ereimet vágnám fel, hanem megcsókolnám" -
#11550 én azt mondtam, hogy "Tegyük fel, hogy".
A kérdés pedig az volt hogy mit tennél ekkor. -
#11549 ő úgy lett megkreálva, hogy amikor a gyereke nem azt csinálja amit ő akar akkor azt mondja, hogy hálátlan kölyök, még csak le se szar... -
#11548 sehol semmilyen tolerálásról nem beszéltem, csak komplementerségről -
clio1616v #11547 alapból? varázsütésre?
odamész meglátod és nabaszki ez a csaj minden szempontból és tulajdonságban klappol :)
és akkor még nem beszéltünk a környezeti körülményekre esetleg más emberek bahatásairól... -
clio1616v #11546 ha már anyud se tolerálja a rossz tulajdonságaidat akkor ki? talán még a jóisten az utolsó reményed, ő úgy lett megkreálva, hogy mindenkit szeret -
#11545 hát baromira nem... -
#11544 én arról beszéltem, hogy alaból klappol minden, és hogy ez már ki is derült
van itt bármi értelme és szüksége kompromisszumnak? -
clio1616v #11543 az anyukák ilyenek... szeretsd és köszönd meg neki -
clio1616v #11542 amúgy az a legegyszerűbb persze, ha nem kell kompromisszumot kötnöd, mert akkor megtaláltad azt a tökéletes nőt, aki minden rossz tulajdonságodat tolerál... -
clio1616v #11541 ahhoz nagyon sok időnek el kell telnie, hogy kiderüljön minden klappol-e :)
közben pedig rendkívül sok kompromisszum köttetik :))
amikor pedig 60-70 évesen rájönnék, hogy minden klappol és soha semilyen betegség nem érte kiderül róla, hogy halhatatlan akkor sem az ereimet vágnám fel, hanem megcsókolnám -
#11540 Tegyük fel, hogy találkozol egy olyan nővel akivel minden klappol, tökéletesen kiegészítitek egymást és nem kell kompromisszumálnod magad, semmilyen téren nem tudsz vele kompromisszumot kötni, mert nincs olyan tér mely kompromisszumot igényelne.
Mit tennél?
(Azon túl persze, hogy hosszában felvagdosnád az ereid.) -
clio1616v #11539 Persze az önkielégítés is egyfajta kompromisszum, ha magaddal meg tudod kötni és így érzed magad legjobban. Nincs ezzel sem semmi bajom, igazad is van. Csak ilyen esetben ne beszéljünk önzetlenségről :) Hacsak nem az a célod, hogy mást ne fárassz azzal hogy kapcsolatban kelljen élnie veled ezzel megkímélve mást magadtól.
De ne általánosítsunk, hogy ez a jó.