Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy a kedves tanárbácsinak nincs túl sok esze.
\"Heroes never die. They just reload.\"
"Én is szerelmes vok nagyon!!! Én 18éves vok õ pedig 44 nagyon imádom és õ is engem,mindig mondja és jó vele!!!!!! 😊 😄 "
"Húú de jó nektek! Én 16 vagyok és szerelmes vagyok egy 32 éves hapsiba.Ráadásul pap is.Hogy felejthetném el?Céltalan nélküle az életem.Segítsetek😞(( "
<#wilting>#wilting><#szomoru1>#szomoru1><#idiota>#idiota>
Ez amolyan tiltott, lopott kapcsolat aminek nincsen sok jövõje, folytatása és nyíltan fel sem vállalhatják, mert akkor tanár bácsit páros lábbal rúgnák ki...
megesik.
"Sziasztok!
Amint az elõzõ 4 lánynak nekem is tanáros gondjaim vannak.15 éves vagyok,a tanár idén jött tanítani 24 éves és nagyon szeretem.Rengeteget MSN-eztünk és sms-ztünk is.Aztán múlt hét pénteken volt egy buli,szóltam mindnekienk,hogy hazamegyek mert rosszul vagyok(igazabol semmi bajom nem volt csak hiányzott D.az angol tanár,mert úgy volt,hogy elutazik,de mégsem utazott el)A nyelvi terem felé mentem megláttam õt ahogy a laptopjába nírt valamint bementem hozzá ez volt oyan fél 5 körül(a sulibuli éjjel fél 2-ig tartott).Bementem beszélgettünk.8 órakor vadcsókolózásba kezdtünk.Aztán 11-ig el sme engedtük egymás ajkait.Felvitt lakására és ott megtörtént lefeküdtünk ÉLETEM LEGJOBB ÉLMÉNYE VOLT..ÉS LEGSZEBB.Vigyázott rám és csodálatos volt.NAGYONSZERETEM!Nem bírom ki nélküle.segítsetek"
<#banplz>#banplz><#wilting>#wilting><#zavart2>#zavart2>
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
van akinek szebb van akinek csúnyább ezért mondtam, hogy amit elhiszel róla az a te õszinteséged..
szelektálva kell a gondolataidat kifejezni fontossági sorrendben... különben folyamatosan beszélnél mindenrõl amit éppen gondolsz.. és ehhez jön még hogy vannak olyan gondolatok amire más esetleg nem kíváncsi meg kell hallgatni mást nem lehet mindig folyamatosan fecsegni..
én például keveset beszélek éppen emiatt, ha nincs fontos mondandóm nem szólalok meg.. szokták mondani, keveset beszél.. sokat mond..
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ha ezt magadban lefocizod és magadnak elhiszed, hogy az úgy van, akkor az a magabiztosságodnak tudható be... én is ilyen vagyok, ami nem jelenti feltétlenül, hogy igazam is van mindenben, de bizonytalan az nem vagyok legalább és a döntéseim következményét is vállalom..
ez a hozzáállás mûködik.. nekem.. 😊
akit lehet idegesíteni azt idegesítem is.. olvasd el az idézetemet a hozzászólásaim alatt, abban minden benne van 😊 abból kiderül miért ideges valaki...
De ilyen egyébként nincs, mert szinte mindig igazam van -,-
na azt én is😄....lételem szerintem😄DDDDDDdd
Egyébként meg nem szeretem a tapintatoskodást. Ha valamit szarnak tart, akkor mondja azt, hogy figyelj, szerintem ez nagyon szar. És ne azt, hogy: hááááát ez nem olyan jóóó...
Ugyanígy én sem mondom arra amit nem szeretek de más szereti, vagy másnak fontos, "nem rossz".
az is idegesítõ tud lenni, ha más megsértõdik, hogy én szidom azt a bandát ami neki a kedvence. de most mégis mi a szar van akkor, tán az apja ott dobol? :0
Én pl. szeretek vitatkozni, és szeretem bebizonyítani, hogy már pedig ami nekem nem tetszik az rossz, és ami nekem tetszik, az jó. Nem azért mert komolyan gondolom, hanem mert unatkozok. :]
- hogy a számodra fontos dolgokban legyenek õszinték
- a saját maguk számárá fontos dolgokban legyenek õszinték
másoktól is azt várom el amit tõlem elvárhatnak... hidd el nagyok az elvárásaim... inkább pont ez szokott a gond lenni 😊
S a másé esetében honnan tudod, hogy számára mi a fontos?
én viszont nem adok teljes õszinteséget, csak és kizárólag a fontos dolgokban..
Aki õszinteséget akar az az õszinteségnek ne bunkó komponensét analizálja, ne arra fókuszáljon, hamem analizálja a mondandó komponensét, fókuszáljon arre.
Valamint aki õszinteséget akar, az álljon rá készen
A bészédmód, retorika az mindenkor az õszinteség témától teljesen független különálló téma.
van egy másik õszinteség, ami olyan hogy komoly dolog a lényegen változtat!!! például, megmondod a kollégádnak, hogy a felelségét láttad hogy a parkolóban egy kocsiban megdugta a másik kollégája... jobb ha errõl tud az ember és nem utólag jön rá...
ahogy chhaya mondta fájhat az igazság, de vannak fontos és lényegtelen igazságok... a fontosaknak fájni kell a lényegteleneket pedig nem kell mondogatni, mert az a bunkóság kategóriájába tartozik..
nem feltétlen akarja senki hallani minden nap, hogy már megint hogy nézel ki... szubjektív vélemény és akár lehet megbántasz vele valakit...
én ilyen szempontból jó tulajdonságomnak tartom, hogy nem lehet szóval bántani, a fontos dolgok elhallgatása azért tud fájdalmat okozni, de nem sokáig tart az sem...
Akiben a kedvesség és a gátlásosság kiegyensúlyozva van meg az nem bunkó de kellõképpen õszinte...
"Hogyan kéri? Cukormázzal leöntve vagy egyenesen a szeme közepébe?"
<#zavart1>#zavart1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
semmi se jó nekik minden csaj ribanc akit nem kaphatnak meg
Akkor most az van, hogy legyen õszinte azzal kapcsolatban amivel elvárod hogy az legyen, és ne legyen õszinte azzal kapcsolatban, amivel elvárod hogy ne legyen az.
Ha meg teljesen õszinte lenne a lány, akkor odamenne az utcán a csúnya emberekhez, és lebaszná õket, ahogy a szíve diktálja. 😄
Akkor most melyik a korrekt?
A túl bunkó se jó aki mindent megmond és a túl kedves se aki mindent elhallgat..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."
le lehetne menni atomi szintre és akkor jópár választ lehetne kapni a kérdéseidre, természetesen tudományos válaszokra gondoltam
"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."