Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

látszik, hogy erõsen buta vagy 😊
Dick Riddick
A lány még fél lábbal az általánosban van, nem rossz.
Lehet hogy a kedves tanárbácsinak nincs túl sok esze.

\"Heroes never die. They just reload.\"

minigirl
Aki gerontofil, meg is érdemli. xD

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
Én ebben nem vagyok ennyire biztos...
Szerintem õ is érti, csak ironizált

Jah mostanában ez már rendszer<#idiota>

Bazz:

"Én is szerelmes vok nagyon!!! Én 18éves vok õ pedig 44 nagyon imádom és õ is engem,mindig mondja és jó vele!!!!!! 😊 😄 "

"Húú de jó nektek! Én 16 vagyok és szerelmes vagyok egy 32 éves hapsiba.Ráadásul pap is.Hogy felejthetném el?Céltalan nélküle az életem.Segítsetek😞(( "

<#wilting><#szomoru1><#idiota>

salsoul
Látszik, hogy sokmindent nem értesz még.
Ez amolyan tiltott, lopott kapcsolat aminek nincsen sok jövõje, folytatása és nyíltan fel sem vállalhatják, mert akkor tanár bácsit páros lábbal rúgnák ki...
Gratulálunk a tanár bácsinak is

nem értem hogy ha olyan jó volt, miért kér segítséget.
::ASD.D:S_

megesik.
Na ez nem rendes lány:
"Sziasztok!
Amint az elõzõ 4 lánynak nekem is tanáros gondjaim vannak.15 éves vagyok,a tanár idén jött tanítani 24 éves és nagyon szeretem.Rengeteget MSN-eztünk és sms-ztünk is.Aztán múlt hét pénteken volt egy buli,szóltam mindnekienk,hogy hazamegyek mert rosszul vagyok(igazabol semmi bajom nem volt csak hiányzott D.az angol tanár,mert úgy volt,hogy elutazik,de mégsem utazott el)A nyelvi terem felé mentem megláttam õt ahogy a laptopjába nírt valamint bementem hozzá ez volt oyan fél 5 körül(a sulibuli éjjel fél 2-ig tartott).Bementem beszélgettünk.8 órakor vadcsókolózásba kezdtünk.Aztán 11-ig el sme engedtük egymás ajkait.Felvitt lakására és ott megtörtént lefeküdtünk ÉLETEM LEGJOBB ÉLMÉNYE VOLT..ÉS LEGSZEBB.Vigyázott rám és csodálatos volt.NAGYONSZERETEM!Nem bírom ki nélküle.segítsetek"
<#banplz><#wilting><#zavart2>

clio1616v
azok szerint lehet..

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
ezek szerint sosincs
clio1616v
"ha nincs fontos mondandóm..."

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
de te semmit sem mondasz
clio1616v
az õszinteség is szubjektív.. Fbn Lx haja páldául mindenkinek máshoz hasonlít 😊

van akinek szebb van akinek csúnyább ezért mondtam, hogy amit elhiszel róla az a te õszinteséged..

szelektálva kell a gondolataidat kifejezni fontossági sorrendben... különben folyamatosan beszélnél mindenrõl amit éppen gondolsz.. és ehhez jön még hogy vannak olyan gondolatok amire más esetleg nem kíváncsi meg kell hallgatni mást nem lehet mindig folyamatosan fecsegni..

én például keveset beszélek éppen emiatt, ha nincs fontos mondandóm nem szólalok meg.. szokták mondani, keveset beszél.. sokat mond..

chhaya
És akkor vagy teljesen õszinte, ha ezeket a gondolataidat nem szelektálva vagy túlszépítve adod elõ.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
az õszinteség annak a szándéka, hogy másnak olyan gondolataidat add át, amit te is elhiszel..

salsoul
Ez így kb olyan mintha a "vidd ki a bilit" számodra az "idd ki a bilit" jelentené.
clio1616v
szerintem meg van köze, mert nekem az õszinteség ezt jelenti, hogy azt milyen szinten várom el mástól és magamtól...

clio1616v
annak van igaza akinek igazat adnak... 😊

ha ezt magadban lefocizod és magadnak elhiszed, hogy az úgy van, akkor az a magabiztosságodnak tudható be... én is ilyen vagyok, ami nem jelenti feltétlenül, hogy igazam is van mindenben, de bizonytalan az nem vagyok legalább és a döntéseim következményét is vállalom..

ez a hozzáállás mûködik.. nekem.. 😊

clio1616v
van akivel lehet vitatkozni, mert élvezi, van akivel nem mert felidegesíti magát esetleg megbántódik...

akit lehet idegesíteni azt idegesítem is.. olvasd el az idézetemet a hozzászólásaim alatt, abban minden benne van 😊 abból kiderül miért ideges valaki...

jaja. Még ha tudom hogy hülyeséget beszélek, vagy hogy nincs igazam, inkább elõször agyilag lefárasztom a másikat mielõtt igazat adnék, csak hogy ne legyen hamar vége 😄
De ilyen egyébként nincs, mert szinte mindig igazam van -,-
Én pl. szeretek vitatkozni

na azt én is😄....lételem szerintem😄DDDDDDdd

te valamit nagyon eltaláltál! a hajam jelenleg tényleg olyan mintha egy vödör szart öntöttek volna rám, szal nem sértõdöm meg 😄

Egyébként meg nem szeretem a tapintatoskodást. Ha valamit szarnak tart, akkor mondja azt, hogy figyelj, szerintem ez nagyon szar. És ne azt, hogy: hááááát ez nem olyan jóóó...
Ugyanígy én sem mondom arra amit nem szeretek de más szereti, vagy másnak fontos, "nem rossz".
az is idegesítõ tud lenni, ha más megsértõdik, hogy én szidom azt a bandát ami neki a kedvence. de most mégis mi a szar van akkor, tán az apja ott dobol? :0
Én pl. szeretek vitatkozni, és szeretem bebizonyítani, hogy már pedig ami nekem nem tetszik az rossz, és ami nekem tetszik, az jó. Nem azért mert komolyan gondolom, hanem mert unatkozok. :]
salsoul
max a közlékenységhez, kifejezõséghez
salsoul
okés, ám ennek meg nincs köze az õszinteség témához...
clio1616v
nemérted.. nekem olyan dolgok is fontosak hogy elmondjam ami esetleg másoknak nem az.. ezért mondtam, hogy nagyok az elvárásaim ...

salsoul
És melyik részt várod el másoktól?:
- hogy a számodra fontos dolgokban legyenek õszinték vagy
- a saját maguk számárá fontos dolgokban legyenek õszinték ?
clio1616v
a számomra fontos dolgokban vagyok õszinte

másoktól is azt várom el amit tõlem elvárhatnak... hidd el nagyok az elvárásaim... inkább pont ez szokott a gond lenni 😊

salsoul
Más számára fontos dolgokban, vagy a te számodra fontos dolgokban?
S a másé esetében honnan tudod, hogy számára mi a fontos?
clio1616v
nekem az kell igen...

én viszont nem adok teljes õszinteséget, csak és kizárólag a fontos dolgokban..

salsoul
Clio most akkor õszinteséget akarsz, vagy mit?
Aki õszinteséget akar az az õszinteségnek ne bunkó komponensét analizálja, ne arra fókuszáljon, hamem analizálja a mondandó komponensét, fókuszáljon arre.
Valamint aki õszinteséget akar, az álljon rá készen .

A bészédmód, retorika az mindenkor az õszinteség témától teljesen független különálló téma.
clio1616v
ha ránézek a hajadra és az jut eszembe, hogy olyan mintha egy vödör szart öntöttek volna rád, akkor azt nem mondom, hacsak nem a haverom vagy és hülyéskedek veled és tudom hogy vevõ vagy rá... eddig gondolom egyetértesz...

van egy másik õszinteség, ami olyan hogy komoly dolog a lényegen változtat!!! például, megmondod a kollégádnak, hogy a felelségét láttad hogy a parkolóban egy kocsiban megdugta a másik kollégája... jobb ha errõl tud az ember és nem utólag jön rá...

ahogy chhaya mondta fájhat az igazság, de vannak fontos és lényegtelen igazságok... a fontosaknak fájni kell a lényegteleneket pedig nem kell mondogatni, mert az a bunkóság kategóriájába tartozik..

nem feltétlen akarja senki hallani minden nap, hogy már megint hogy nézel ki... szubjektív vélemény és akár lehet megbántasz vele valakit...

én ilyen szempontból jó tulajdonságomnak tartom, hogy nem lehet szóval bántani, a fontos dolgok elhallgatása azért tud fájdalmat okozni, de nem sokáig tart az sem...

clio1616v
A kedvességgel lehet az igazságot úgy elmondani hogy az õszinte legyen és ne bunkó... emellett a bunkó õszinteséget a gátlásossággal lehet még visszafogni...

Akiben a kedvesség és a gátlásosság kiegyensúlyozva van meg az nem bunkó de kellõképpen õszinte...

Molnibalage
Asszem a Hat nap hét éjszaka címû filmben volt egy beszólás csak más helyzetben.

"Hogyan kéri? Cukormázzal leöntve vagy egyenesen a szeme közepébe?"

<#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Jah. Sokan, akik azt hangoztatják, hogy teljes õszinteséget várnak, rögtön megsértõdnek vagy bunkóznak, ha az õszinte megjegyzés valamilyen kritika vele szemben, esetleg egy hibájára mutat rá. Olyankor persze a kedves szépítés és az elhallgatás volna az elvárás. Nem hiába mondják, hogy az igazság fáj. 😊 Aki nem bírja a kritikát, az ne nyüszítsen az igazságért, mert esetleg kellemetlen dolgokat fog hallani.

na igen ezért mondom hogy sokak itt nem normálisak
semmi se jó nekik minden csaj ribanc akit nem kaphatnak meg

ha különbséget tesz, hogy mi az amit kell, és mi az amit nem kell tudnia, az szerinted hogyan lehetne õszinte?
Akkor most az van, hogy legyen õszinte azzal kapcsolatban amivel elvárod hogy az legyen, és ne legyen õszinte azzal kapcsolatban, amivel elvárod hogy ne legyen az.
Ha meg teljesen õszinte lenne a lány, akkor odamenne az utcán a csúnya emberekhez, és lebaszná õket, ahogy a szíve diktálja. 😄
Akkor most melyik a korrekt?
clio1616v
Kedvesen is lehet valaki õszinte, tudni kellene megkülönböztetni azt, hogy azzal akivel õszinte vagy, mi az amit fontos hogy tudjon és mi az amit nem kell tudnia..

A túl bunkó se jó aki mindent megmond és a túl kedves se aki mindent elhallgat..

minigirl
Nem tudják, mit akarnak... 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
voltmár
Molnibalage
Az elõzõ kapcsolatomnak azért lett vége, mert megmondtam, hogy miért nincs jövõje. Az utána következõ próbálkozás meg azért, mert ott a leányzó mondta (?) meg, hogy miért nincs. Jó mi? <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
Ritka az az ember, aki a teljes õszinteséget várja el. Ha az vagyok, lebunkóznak.

clio1616v
Ritka olyan lányt találni aki õszinte

chhaya
Akkor tessék feldobni idevágó, cincálható témát, vagy nem nyüszögni. 😊

Steel
rossz helyen keresgélsz szerintem

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."

salsoul
És látja már valaki az Alkotót az alkotás mögött?
Steel
az egyetemes fizika az anyagi tulajdonságok miatt mûködik úgy ahogy, olvastam az üzenetet de ennél többet nem tudok

le lehetne menni atomi szintre és akkor jópár választ lehetne kapni a kérdéseidre, természetesen tudományos válaszokra gondoltam

"Ha távolabbra láttam másoknál, azt azért tehettem, mert óriások vállán álltam."