Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
szerinted a nyávogástól valaki férfi lesz?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
ápropó nem csináltatsz olyan nemiszervet mint ami chhaya-nak van?
salsoul
chhaya szerinted férfi?
clio1616v
nem értem...

ha chhaya nyávog akkor õ nem buzi, ha én nyávogok, akkor én az vagyok...
mit jelent nektek az a szó hogy buzi?

bár lassan minden szó mást jelent nektek, úgyhogy inkább ezentúl írhatnék spanyolul is...

lehet én kerültem rossz társaságba...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

chhaya
lol

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Kicsit olyan, mint a spam

clio1616v
ja jó, az engem nem érdekel...

Semmi,csak melegnek könyveltünk el.

salsoul
nem mi lesz, hanem mi van
és mi van?

???

meleg...
clio1616v
húúú akkor most mi lesz? júúúj... ^^

Dick Riddick
<#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Szavazótopikban is láttuk 😄

Dick Riddick
Ha ezt máshol nem használja akkor nincs gond.

<#hehe>

clio1616v
a Nénik meg el akarnak esni ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Nyitott szemmel is el akarnak ütni a buszok. 😄

buziból nem lesz heteró<#idiota>

akkor tennap téged láttalak,,volt 1 lány aki csukott szemmel járt kelt fel alá és majdnem elütötte 1 busz,1 igazi!!..busz.
1 tanács!.néha nyissad ki a szemed mert aki csukva hordja szemét azt letaperolják és kirabolják és még lehet vacsorázni is elhívják.

én csak akkor járok csukott szemmel mikor jön az ellenõr.,meg néha azt mondom hogy ízí brada.is this engliss,,kápiss fuckin man

clio1616v
még mindig nem tudok foglalkozni vele ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
még mindig buzis
clio1616v
Miaúú 😊

clio1616v
Pedig vannak més ennél sokkal hülyébbek is...

clio1616v
õt a tanárbácsik és a kislányok viszonya izgatja fel.. vanilyen de az a normális amit õ tesz 😊

Sanyix
nem beteges, szinte mindenkinek volt olyan tanárnõje aki vonzotta. Nekem is, 2x éves volt, max 10 évvel idõsebb, és olyan teste volt... úúú 😄
És kb az osztály összes férfitagja hasonlóan érzett.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
A csaj nemkicsit hülye, minden jel ottvan: VOK, 800 db felkiáltójel minden mondat végén, csupa nagy betû, és hogy az apja lehetne korú faszin akar pörögni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

chhaya
Néha úgy örülök, hogy csukott szemmel járok, és nem tudok ilyenekrõl. 😄

A csávó felesége volt tuti a csajjal😄DDDDD<#idiota><#idiota>

Lol 😄 A faszi szerencsére nem volt ott. Amúgy nem én szálltam be, de érdekes volt nézni 😄 Na de többet télleg nem mondok <#kuss><#vigyor2>

Pff..

beszálltál?😄DD<#idiota><#wilting>

salsoul
Van ilyen ismeretségi körömben is.
A csaj ~17 volt és ~45 éves egészségileg lerobbant pasival volt majd 4 évig...
Volt még más érdekes is azon az estén, de az már túlmegy a jóízlés határian 😄

jah meg hogy hol?😄..nem kellett sokat keresni😄.....

Én is azt hiszem,próbálom hinni hogy fake,tuti nem létezik hogy ilyen degenerált hülyék lehessenek egyesek<#wilting>

Bár a történeted sajnos nem ezt erõsíti meg<#idiota>

Dick Riddick
Kis üvegcsében...
Ez is egy szint azért! 😊))

Dick Riddick
Körülbelül tíz éves korom óta vonzottak a tanárnõk, és nem oltam ezzel egyedül, azt garantálhatom. <#nevetes1>

Nana, egy idõsebb tanárnõ szerintem minden fiú álma <#nyes>

#8812: hol találod ezeket? 😄 Amúgy ennek már erõsen fake szaga van. Bár ha belegondolok, én is találkoztam olyan (16 éves) lánnyal, akit egy 40 éves fickó dugott a felesége mellett... amikor elõször láttam, bugyiban és melltartóban nyitott nekem ajtót <#wilting>

Sõt mi több, állítólag a suliba egy kis üvegcsében cipelte a csávója g**ijét <#wilting><#bdead><#idiota>

salsoul
"mi van a mai világban??????"

Ugyan az, mint régen: észnélküliség...
salsoul
... akkor "angol tanárnõ"-t írt volna ...

Mi anno a suliban mikor tanárt mondtunk, akkor az automatikusan férfit jelentett. Vidéken is, Pesten is...
viszont a tanárbácsi egy fiatal lánnyal annál inkább....

Szerintem egy 24 éves nõ nem fog lefeküdni egy 15 éves fiúval...

Én nem voltam olyan beteges agyú mint te,fiatal lányok vonzottak nem a tanárnõk......

Na egy utolsó idézet,de ez már túl megy minden határon,mi van a mai világban??????bár lehet hogy csak az internet sok hülye gyûjtöhelye és nem általános....

"Syasztok!LÉCCI SEGÍTSETEK NEKEM IS HA LEHET MINÉL ELÕBB FONTOS!!! SZÓVAL VAN 1 42ÉVES PASI AKIBE NAGYON BELÉ SZERETTEM ÉN 17VOK!! CSAK A MUNKÁJA UTÁN TUDUNK TALIZNI!! NEKI MÁR VAN FELESÉGE ÉS CSALÁDJA IS!!! MONDTA H Õ IS SZERET MÁR CSÓKOLÓZTUNK MEG MINDEN VOLT!!Naon szeretjük 1mást! 1EDÜL TESÓM TUDJA AKI ZSAROL AZZAL MINDÍG H ELMONDJA SZÜLEIMNEK EZT AZ EGÉSZET!! NEKEM MIND1 LENNE HA KIDERÜLNE DE A PASI MÉG NEM SZERETNÉ MERT NEM TUDNA HOVA MENNI. SZÓVAL H ÁLLÍTSAM LE TESÓMAT?? TI MIT CSINÁLNÁTOK H TÖBBET LEGYETEK 1ÜTT?? MEG MI RÓLA A VÉLEMÉNYETEK?? LÉCCI SEGÍTSETEK!!! FONTOS!!!!!!!!!!!"

clio1616v
ha te beleképzelted magad a tizenéves helyébe és egy tanárbácsit képzeltél oda akkor... jó neked, ha vigyázott rád..

Bár amilyen hszeid voltak eddig tuti nem vagy empatikus ember...

omg te tényleg nem tudsz semmit<#wilting>

<#idiota><#eplus2><#vigyor>

salsoul
Ó ezt mindig mindenki elmondja és mégis mindig mindenki visszajár.
Dick Riddick
"Aztán 11-ig el sem engedtük egymás ajkait"
"Vigyázott rám és csodálatos volt"
Igen, nekem is azonnal a tanárnéni jutott eszembe... <#ravasz1>

clio1616v
mibõl jött le hogy tanárbácsi?

én tanárnénire asszociáltam kapásból... így jobban tudom elképzelni a történetet

Szerintem ezennel kiveszem a topikot a kedvencekbõl, nem igazán nézek be ide többet.
Szerencsétlen gyökér arc rossz hatással van az idegi állapotomra 😊
viszlát srácok