Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Én nem egészen erre gondoltam... 😊
Hanem arra hogy ha ennyire bízol a nõkben, az már-már a vakhit szintjét súrolja.

\"Heroes never die. They just reload.\"

clio1616v
ja amikor ott bólogatnak a bírkák a pásztor elõtt 😄
hallod inkább akkor energiát szívok a csakráimba a tvn keresztül energizálással, bár már megy onlinetvn is... 😄

az a baj, hogy az embereket félelemben lehet tartani olyan dolgokkal is ami látszólag az õ érdekük 😊 ez isten (ezért a szó istenfélelem)

amelyik ember fél az a hülye szerintem, mert na õ tényleg hülyén viselkedik, nem úgy ahogy szeretne, hanem ahogy más elvárja tõle, rákényszeríti

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ha valaki szerelmes olyan dolgokat tesz éppen azért mert teljesen más lesz neki fontos, amit elõtte lehet nem tett, emiatt hülyének nevezni csak olyan ember nevezi, aki még soha nem volt az...

a feltétel nélküli maximális szeretet és bizalom, nem feltétlen hülyeség, hanem egy alapvetõ gesztus a szerelmem felé.. tudniillik éppen ettõl alakul ki..

ha ez benned nincs meg, mert istent szereted mindennél jobban és mert nem bízol benne felelõtlenül, akkor nem leszel szerelmes soha..

tehát ha valamit a szerelem elé helyezel, akkor nem fog kialakulni, bármilyen görcsösen is akarod, hogy így legyen...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dick Riddick
Ettõl már nincs messze a szcientológia. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

salsoul
Tudod Clio attól, hogy valaki szerelmes még nem kell hülyének, ostobának lennie.
Ha mégis hülye és ostoba lesz, akkor ne csodálkozzon, ha végül hülyeség, és ostobaság sül ki a szerelembõl.
clio1616v
mert csak akkor mûködik a te logikád, gondolkodásmódod, ha nem voltál még szerelmes...

és olyanról ne beszélj "tapasztaltként" amit még nem éreztél

clio1616v
tudod milyen az amikor valakit jobban szeretsz mindennél, még magadnál is, sõt még az istenednél is?

tudod milyen az amikor pont õ becsap és nem tudsz haragudni rá mert szereted õszintén és mégis el kell fogadnod, hogy ez van?

salsoul
miért releváns ez #8943-hoz?
clio1616v
voltál már szerelmes?

salsoul
szerintem téged a velük kapcsolatos saját problémáid zavarnak
chhaya
Oké.
De még mindig ott tartok, hogy van a többi ember, és a saját nyûgjeik. Ha a magam dolgát meg is oldom, attól még ott van az a rakás ember, aki nem tud magával mit kezdeni, és a saját hülyeségeit kivetítik rám. Mert szerintük nyilván õk csinálják jól és én rosszul, szerintük nekem kellene változnom és nem nekik. Na velük mit lehet kezdeni? Ne mondd, hogy semmit, mert hülyét kapok. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
valóban, vagy tényleg hasznavehetetlen, hibás, baromság a logikám, vagy nem értették meg

tegyétek fel a kérdést:
a jelenlegi gondolkodásom/mentalitásom megoldja a problémáimat, s nem csak másra vetíti azokat ki?
Ha a válasz az, hogy "nem oldja meg" akkor ezt a gondolkodásmódot/mentalitást el kell vetni és le kell cserélni.
Persze ha a problémásból vizsgálom az újat... noná, hogy csak problémára jutok. Ördögi kör, mókuskerék ez - de nem megtörhetetlen, nem megállíthatatlan.
clio1616v
és körbe is ért a soul hibás logikája...

chhaya
Az emberi hülyeség határtalan, mihelyt kitalálok egy másik megoldást, máris kreáltak egy újabb problémát.
Attól, hogy magamat megoldom, mások hülyék maradnak. 😄 És mások szemében én is. Nem vagyok elõrébb.

salsoul
És ne õket akard megoldani, hanem magadat.
salsoul
Másik megoldóképlettel.
salsoul
vakot jobban vakítani?
chhaya
Hogy oldjam meg tartósan a problémákat, ha mások folyamatosan okozzák nekem?

salsoul
ez egy eccerü' ember eccerü' elintézése

Akaratod neked van, nem Istennek.
Isten csak elszámoltat, szembesít az akaratoddal, annak következményeive.
salsoul
Igen, megszûnnek õk is.
Tudatosan vagy tudattalanul mindenki magának keresi a bajt is, szerencsét is.

Itt a lényeg az, hogy mindenkinek a saját maga oldaláról kell vizsgálódnia, és a problémákat megoldania.
Mindenki saját maga a mozgatórugója a körülötte, vele történõ eseményeknek.
clio1616v
szerintem ez a vallásosságodból ered, minden rossz amit csinálsz az a te hibád, és minden jó ami veled történik isten akarata, szerinted...

clio1616v
elvakítja õket a rólam kialakult véleményük

engem meg elvakított a bizalmam az iránt akit szerettem

chhaya
Nem baromság, tényleg érdekes, de ezzel azt hiszem egyik áldozatot sem fogod megnyugtatni 😊
Na de akkor mi van ezekkel gyilkosokkal, hazudozókkal estébékkel? Ha megszûnnek a potenciális áldozatok, akkor megszûnnek õk is? Vagy hogyan képzeled?

salsoul
Én mindent magamból kiindulva fogok fel, úgy, hogy bármi ami velem történik azt így vagy úgy én zúdítottam a magam fejére, magamnak köszönhetem.
Ez a mentalitás mindenen fogást ad nekem, ami velem történik.
És miután megfogtam én irányítok.

Aki olvas és kutakodik, és vizsgálódik az már találkozhatott azzal az érdekes állásponttal, hogy az áldozat vonzza a gyilkosát...
Persze ki lehet ezt röhögni, le lehet baromságozni...
jól van na😄

chhaya
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád egy megerõszakolt lánynak, hogy "kellett ez neked, minek mászkálsz éjjel egyedül az utcán".
Miért az áldozat a hibás? Sosem értettem igazán ezt a mentalitást.
Azt hiszem a bizalmat nem kellene összekeverni a vaksággal, sem a bizalmatlanságot meg az óvatoskodást az ébrenléttel. Ez nem ilyen egyszerû

salsoul
átverni és megvezetni azt lehet aki vak, aki hagyja magát

és ez nem bizalom, bizalmatlanság kérdés, hanem jelenlét, ébrenlét kérdés
chhaya
Tedd egy kicsit félre a clio iránti ellenszenvedet, és magyarázd már el, miért nem azzal van a gond, hogy a nõ hazudott.

chhaya
Nem a korában hazudott neki, az csak egy példa volt.
Szövegértelmezés hol marad?
Ha már ennyire személyeskedhetnéketek van.

salsoul
Sabil, boldog, kielégítõ, harmonikus életet élsz?
Sabil, boldog, kielégítõ, harmonikus párkapcsolatod van?
elég sokat filozofálgattok..nem gondoljátok?😄

salsoul
Majd jön aztán elmondja, hogy hol itt a logika....
"szerintem számára nem volt fontos ez a kérdésé és azért nem volt õszinte benne, mint ahogy te sem vagy õszinte abban, ami számodra nem fontos"

Én is ezt mondtam,most érdekes hol marad a dumája hogy a korkülönbség miatt nem lehet szerelem?az volt neki a fontos hogy legyen egy fiatal jó csaj,de miután kiderült hogy idõsebb el is küldte,amivel egyet is értenék,de az õ logikája szerint vhogy nem áll össze a kép.....

salsoul
és ha eddig nem volt gond, hogy 26 éves, mert a te fejedben 21 éves volt és neked jó volt, akkor öt év tudásától minden rosszabb lesz? És ha nem mondja el még 10 évig, és mondjuk már családot alapítottál vele, akkor?

szerintem számára nem volt fontos ez a kérdésé és azért nem volt õszinte benne, mint ahogy te sem vagy õszinte abban, ami számodra nem fontos
salsoul
szerintem nem azzal van gond, hogy õ hazudott/becsapott, fõleg szándékosan, hanem azzal, hogy szimplán hülye és vak vagy lényegi dolgokra
Akkor folytatom a logikádat minden olyan férfi aki nemi kapcsolatot létesít egy nõvel úgyhogy nem vár szerelmet,hanem mást az hímringyó?😄DD

Persze hogy nem számít annyira külsõ mert vannak alapszabályok ha azt nem tudja betartani kiesett a csaj😄.DE HA NEM SZÉP akkor is kiesett.
De a második pontot nem akarod elismerni ami nyilvánvalóan bizonyítja hogy hazudsz😄....

csak kiderült hogy van a suffniban gyereke?<#eplus2><#vigyor><#idiota>

clio1616v
ha valaki szándékosan becsap egy olyan dologgal amire egy párkapcsolatot alapozni lehet, utána amikor kiderül, már nemhogy az addigi dolgokat, amit mondott kérdõjelezezem meg hanem a továbbiakban sem lesz meg a bizalom

lehet másban (korkülönbség) én is toleráns vagyok, de ebben nem

mert, ha valaki azt mondja hogy 21 éves pedig igazából 26 és csak késõbb tudom meg az igazat, attól még a szerelem megmarad, de amit én megtudtam ott kizáró ok volt

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

minigirl
Attól függ, miben nem volt õszinte... Van, amit én még elnézek.

Igen, fura vagy: gyakran ellent mondasz magadnak.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

clio1616v
nem számít a külsõ, annyira mint más, ami fontosabb..

és

minden szép nõ ribi, aki olyan emberrel létesít nemi kapcsolatot, akitõl nem vár szerelmet, hanem mást..

ha az amit mondtam csak részben érted meg és a lényeget elhagyod, akkor hülyeség jön ki belõle, de ez a te dolgod

a "szinte ajánlatot tett" és a majdnem ötösöm lett a lottón azonosan semmit mondó hülye szöveg

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem volt õszinte
a bizalom megszünt

fura vagyok?

gyanús?<#vigyor>

minigirl
...pedig a múltkor még áradoztál a tökéletes nõrõl...
nem beszólni akarok, de fura vagy...

Az a nem számít a külsõ duma volt gyanús,meg hogy minden szép nõ ribi😄....

Saját magát buktatta le😊

minigirl
A lényeg, hogy mi nem hiszünk neki 😊

minigirl
Az is az õ dolga 😄

Mondtam én hogy álszent😊

minigirl
Az õ dolga...

Hát igen:
1,elsõnek itt macskásodott egy lánynak
2,most meg szinte ajánlatot tett
De azért prédikál pont õ.....<#levele><#levele>