Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hanem arra hogy ha ennyire bízol a nõkben, az már-már a vakhit szintjét súrolja.
\"Heroes never die. They just reload.\"
hallod inkább akkor energiát szívok a csakráimba a tvn keresztül energizálással, bár már megy onlinetvn is... 😄
az a baj, hogy az embereket félelemben lehet tartani olyan dolgokkal is ami látszólag az õ érdekük 😊 ez isten (ezért a szó istenfélelem)
amelyik ember fél az a hülye szerintem, mert na õ tényleg hülyén viselkedik, nem úgy ahogy szeretne, hanem ahogy más elvárja tõle, rákényszeríti
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a feltétel nélküli maximális szeretet és bizalom, nem feltétlen hülyeség, hanem egy alapvetõ gesztus a szerelmem felé.. tudniillik éppen ettõl alakul ki..
ha ez benned nincs meg, mert istent szereted mindennél jobban és mert nem bízol benne felelõtlenül, akkor nem leszel szerelmes soha..
tehát ha valamit a szerelem elé helyezel, akkor nem fog kialakulni, bármilyen görcsösen is akarod, hogy így legyen...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha mégis hülye és ostoba lesz, akkor ne csodálkozzon, ha végül hülyeség, és ostobaság sül ki a szerelembõl.
és olyanról ne beszélj "tapasztaltként" amit még nem éreztél
tudod milyen az amikor pont õ becsap és nem tudsz haragudni rá mert szereted õszintén és mégis el kell fogadnod, hogy ez van?
De még mindig ott tartok, hogy van a többi ember, és a saját nyûgjeik. Ha a magam dolgát meg is oldom, attól még ott van az a rakás ember, aki nem tud magával mit kezdeni, és a saját hülyeségeit kivetítik rám. Mert szerintük nyilván õk csinálják jól és én rosszul, szerintük nekem kellene változnom és nem nekik. Na velük mit lehet kezdeni? Ne mondd, hogy semmit, mert hülyét kapok. 😄
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
tegyétek fel a kérdést:
a jelenlegi gondolkodásom/mentalitásom megoldja a problémáimat, s nem csak másra vetíti azokat ki?
Ha a válasz az, hogy "nem oldja meg" akkor ezt a gondolkodásmódot/mentalitást el kell vetni és le kell cserélni.
Persze ha a problémásból vizsgálom az újat... noná, hogy csak problémára jutok. Ördögi kör, mókuskerék ez - de nem megtörhetetlen, nem megállíthatatlan.
Attól, hogy magamat megoldom, mások hülyék maradnak. 😄 És mások szemében én is. Nem vagyok elõrébb.
Akaratod neked van, nem Istennek.
Isten csak elszámoltat, szembesít az akaratoddal, annak következményeive.
Tudatosan vagy tudattalanul mindenki magának keresi a bajt is, szerencsét is.
Itt a lényeg az, hogy mindenkinek a saját maga oldaláról kell vizsgálódnia, és a problémákat megoldania.
Mindenki saját maga a mozgatórugója a körülötte, vele történõ eseményeknek.
engem meg elvakított a bizalmam az iránt akit szerettem
Na de akkor mi van ezekkel gyilkosokkal, hazudozókkal estébékkel? Ha megszûnnek a potenciális áldozatok, akkor megszûnnek õk is? Vagy hogyan képzeled?
Ez a mentalitás mindenen fogást ad nekem, ami velem történik.
És miután megfogtam én irányítok.
Aki olvas és kutakodik, és vizsgálódik az már találkozhatott azzal az érdekes állásponttal, hogy az áldozat vonzza a gyilkosát...
Persze ki lehet ezt röhögni, le lehet baromságozni...
Miért az áldozat a hibás? Sosem értettem igazán ezt a mentalitást.
Azt hiszem a bizalmat nem kellene összekeverni a vaksággal, sem a bizalmatlanságot meg az óvatoskodást az ébrenléttel. Ez nem ilyen egyszerû
és ez nem bizalom, bizalmatlanság kérdés, hanem jelenlét, ébrenlét kérdés
Szövegértelmezés hol marad?
Ha már ennyire személyeskedhetnéketek van.
Sabil, boldog, kielégítõ, harmonikus párkapcsolatod van?
Én is ezt mondtam,most érdekes hol marad a dumája hogy a korkülönbség miatt nem lehet szerelem?az volt neki a fontos hogy legyen egy fiatal jó csaj,de miután kiderült hogy idõsebb el is küldte,amivel egyet is értenék,de az õ logikája szerint vhogy nem áll össze a kép.....
szerintem számára nem volt fontos ez a kérdésé és azért nem volt õszinte benne, mint ahogy te sem vagy õszinte abban, ami számodra nem fontos
Persze hogy nem számít annyira külsõ mert vannak alapszabályok ha azt nem tudja betartani kiesett a csaj😄.DE HA NEM SZÉP akkor is kiesett.
De a második pontot nem akarod elismerni ami nyilvánvalóan bizonyítja hogy hazudsz😄....
lehet másban (korkülönbség) én is toleráns vagyok, de ebben nem
mert, ha valaki azt mondja hogy 21 éves pedig igazából 26 és csak késõbb tudom meg az igazat, attól még a szerelem megmarad, de amit én megtudtam ott kizáró ok volt
Igen, fura vagy: gyakran ellent mondasz magadnak.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
és
minden szép nõ ribi, aki olyan emberrel létesít nemi kapcsolatot, akitõl nem vár szerelmet, hanem mást..
ha az amit mondtam csak részben érted meg és a lényeget elhagyod, akkor hülyeség jön ki belõle, de ez a te dolgod
a "szinte ajánlatot tett" és a majdnem ötösöm lett a lottón azonosan semmit mondó hülye szöveg
a bizalom megszünt
fura vagyok?
nem beszólni akarok, de fura vagy...
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
1,elsõnek itt macskásodott egy lánynak
2,most meg szinte ajánlatot tett
De azért prédikál pont õ.....<#levele>#levele><#levele>#levele>