Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
Már ott elrontotta, hogy nem gondolja komolyan, hozzászokik majd egy ilyen nõhöz aki nem neki való, hanem valaki másnak és elrontja az életét...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Tanulj inkább, figyeld mások viselkedését... milyen jogon mondod meg másnak mit csináljon?

Ha nem tetszik hagyd ott.. közelezõ neked vele lenned? pláne 16 évesen...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
neked kell eldöntened, hogy mit szeretnél és aszerint kell cselekedned
minigirl
Mindenképpen. Ha csak néha jó vele, és általában szar, akkor tényleg felesleges együtt maradnotok. Csak pazaroljátok egymás idejét, és mivel iylen fiatal vagy, ez teljesen felesleges. Szerintem a lelked mélyén úgyis tudod, hogy ez a kapcsolat semmiképp sem egész életetekre szól(t).

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

cicai
jah.....
szal kkor a legjobb a szakítás igaz?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

salsoul
nalátod, máris nem a szeretet itt a fõ összetartó erõ....
cicai
Mert vmikor jó, de általában szar, és ugyvagyok vele, h lehet job így mintha nem lenne senkim.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

salsoul
ha sok, és ideges vagy mellette akkor minek akarod akár esetlegesen folytatni?
cicai
hát én már nemtudom, de ma elmegyek érte sulihoz meg kérdezem pár dologról amit õ nem tud h én tudok és ha tagadja akkor megmondom h vége. ha neem tagadja akkor esetleg még folytthatjuk. Nekem sok, tényleg azota ideges vagyok amiota vele vagyok.

salsoul
"Akárhogy akarom, mégse tudok keresni más csajt mert nincs hozzá szivem mert szeretem, iszonyatosan szeretem,"

Szerintem annak amit leírtál köze nincs a szeretethez.
Más van a háttérben, amiért nem lépész 😉
Most megint a bunyóval jövök, de a másik csávót minek kellett megverni? Ne rajta töltsd ki a haragodat (persze ha õ is tudott rólad, az más. De megverni szerintem akkor sem kell). Értelmes tanácsot nem tudok adni, ilyen helyzetben még nem voltam.

Dick Riddick
😊
A döntés sohasem könnyû. De ha ott akarod hagyni, ne halogasd. Késõbb csak rosszabb lesz.

\"Heroes never die. They just reload.\"

szíved a nagy frászt,jócsaj és nem akarsz kockáztatni 😄

cicai
értem. akkor ez lesz. Am szeretnék találni másik lányt, el is határozom h keresek de egyszerüen így nemtudok mitcsinálni, mert nem engedi a szívem:S
1. NAGY Szerelmem😞

Dick Riddick
Ha õ a szemedbe hazudik, te se avasd be minden apró titkodba.

cicai
nemszoktam😄😄
am ja lehet, csak mondom nem az bánt h cigizik hanem képes a szemembe hazudni rebbenéstelen arccal

ennyi.

Dick Riddick
Nem parancsoltad, kérted. 😊 Ennyi erõvel õ megkérhet arra hogy ne járj a haverokkal esténként sehova soha többé. Nem?
Egyébként nem kell mellre szívni, valószínûleg szeret cigizni, téged is bír, és nem szereti ha rendszeresen cseszegetik. Ennyi az egész.

ne lepõdj majd meg a többin sem😄

cicai
igen uj:\

Lol és ez új neked?volt bõven ilyenben részem anno, fiatal korával jár😊

cicai
istenem:\ nem parancsolatam és kértem, és nem azesik rosszul h cigizik hanem h végig hazudik nekem rebbenéstelen arccal

LOL!!!!!
ne akard már megmondani hogy mit csináljon,nem a feleséged.......

csak ámulok és bámulok....
"A hajómon nekem nincs szükségem pánikolásra, rettegésre, féltésre, félelemre, kétségbe esésre, mert tudom, hogy nincs vihar mi elsüllyeszthetné. S így az én hajómon a legnagyobb viharban is a derû uralkodik."

menj el írónak vagy költõnek, leesik az állam ....

cicai
mondtam neki h szeretném ha nem csinálná, és szemembe nézve ígérte meg és esküdött az életére h 10évig rá se gyujt:S erre ma is meg tegnap is éreztem rajta, de azt hittem hülye vagyok és rákérdeztem bnõjénél....

sztem minden nap 1-2 elszív és rossz h emg akarom ovni h ne legyen semmi baja 60 évesen, mert 14évesen nem szerencsés má elkezdeni:\

jah akkor más.
Meg nem tudtad hogy a dohányosok nem szeretik más füstjét szívni de azt elvárják hogy az övéket szívják?😄..plussz nem tom mit vársz egy kislánytól...lesznek még dolgai,fiatal nem komoly kapcs kor

minigirl
Prógáltál már vele beszélgetni errõl...?

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

cicai
16 vagyok.

szép 20-körüli létedre 14-el...........

cicai
Én találtam lányt, de nem normálisat😞
Faszom teli van lassan 4 hónaposak leszünk de ebbõl 3,5hónapot szenvedtem végig eddig. Elegem van az egész mindenségbõl, amiota vele vagyok szinte már idegbeteg vagyok, mindenkinek nekiugrok, ütök... gondolkodás nélkül. Régen nagyon nyugis voltam. Akárhogy akarom, mégse tudok keresni más csajt mert nincs hozzá szivem mert szeretem, iszonyatosan szeretem, de egyszerüen kurvára bántanak a dolgok:\ Pl most. (Én azzal kezdtem a kapcsolatunkat, szószerint h "Cigizel? -Nem"), erre össze vissza szidja az összes cigiset, erre ma kiderül h 14évesen minden nap szív egy szálat min. És engem rohadtul idegesít de közbe nem tudok mit csinálni😞 Pedig megfogadtam h már pedig nekem sose lesz cigis b.nõm:\ Most engem ez a hír annyira sokkolt mintamikor kavart részegen 1 héten egy másik csávóval akit szét is szedtem darabokra. Én ilyen vagyok utálom a cigit, piát. És egyszerüen rosszl esik h b.nõm 14éves fejével mind2-t tolja:\ és az anyja tölem tiltja a lányát mert h fél h vmi rosszba viszem az ártatlan kislányát😞 Mikor tényleg egy dolog nincs amivel árttani tudnék neki, hihetetlenül szeretem!!! közbe az anyja is ott tesz keresztbe ahol tud és ezért van a sok szenvedés is😞

CoolX
nekem ugyanez 😊 lassan már 2 éve tart,eddig minden oké

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

salsoul
hát ez mondhatni kevés, nagyjából semmi egy párkapcsolathoz
VRSDM
nekem is sikerült szerelmbe esnem, és lány, áhh
tökéletes. eddig vártam egy olyan lányra aki felfedezi bennem azt amit már érzek rég hogy bennem lappang, és egyszer ki fog törni.

namost .kész : )
soha jobbat!!!

u dont have to listen anybody else but me

Amúgy meg én is jóval fiatalabb,meg elég jó csaj szóval nekem tökéletes😄

Éjszaka hirtelen?<#szomoru1><#idiota><#vigyor>

Milan bhv
Én ma végre találtam egyet! <#rolleyes><#beka2>

www.milcse.hu

clio1616v
ez a lényeg, egyetértünk

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
azaz
én arra jutottam, hogy a nyugati szeretet eszme alapjában hibás, a helye az ideák világában van, és mégis megpróbáljuk alkalmazni a valós életben, és minden esetben sikertelenül.

nagy hiba, mondhatni kapitális! Ha ezt sokáig csinálod, akkor igen nagy az esély rá, hogy meghasonulsz.

salsoul
oke
a lenyeg, hogy valoban elegedett es boldog vagy
salsoul
ha akarod akkor elsz vele, ha nem akkor nem - ez ilyen egyszeru
clio1616v
elégedett vagyok, amit elértem és oda szeretnék eljutni ahova jutok

azzal nem tudok mit kezdeni hogy más ember elégedetlen magával és az életével és hazudja azt amilyen szeretne lenni, egyszerûen nem érdekel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ha én nem akarok szabad akaratot istentõl akkor milyen szabad akarat az amit te nem akarsz?

salsoul
én nem látok elentmondást
salsoul
Clio azt gondold végig, hogy a jelenlegi gondolkodásoddal/mentalitásoddal eljutottál-e már oda ahova el szeretnél jutni, vagy legalább közelebb kerültél-e már hozzá, vagy inkább az élet osztogatja neked az elégteleneket a rossz megoldásaidra – csalódások, sikertelenségek, kudarcok formájában?

Tudod, ha a szerelem csak arra jó, hogy két ember egymás melletti állszent vergõdését hívja létre, akkor én köszönöm szépen nem kérek belõle.
Inkább választom a szemes szeretetet mint a vak szerelmet, és építek a szeretetre szerelmet, mint szerelemre szeretetet.

Inkább élek valakivel önmagunkból fakadó kiegyensúlyozott derûben, amiben látom, hogy ez így jó, mint emésztõ (félelembõl fakadó) szenvedélyekben.

A hajómon nekem nincs szükségem pánikolásra, rettegésre, féltésre, félelemre, kétségbe esésre, mert tudom, hogy nincs vihar mi elsüllyeszthetné. S így az én hajómon a legnagyobb viharban is a derû uralkodik.
clio1616v
ez a saját szabad akarat azt mondja független istentõl, akkor ki akarta hogy eleve szabad akarata legyen az embereknek?

ellentmondások sora, de az õ logikája kikezdhetetlen mert elhiszi 😊

clio1616v
lehet soulnak van igaza, olyan dologban hisz ami nincs, így csalódni sem fog.. eleve esélytelen csalódnia, mert sosem fog neki hazudni, mivel nincs és sosem derülki hogy nincs, mivel elhiszi hogy van...

ha pedig ellentmondásba ütközik, akkor vállatvon és azt mondja, ez az egyén hibája 😊

Dick Riddick
Én ehhez a régi mondáshoz tartom magam:
"Akkor higyjél nõnek, ha ló legel a sírján!"

clio1616v
mindenkiben bízok, amíg el nem játsza..