22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    a kikerülés sokkal több harcot igényel...
  • salsoul
    hol mondtm én, hogy semmit sem teszek érte?
  • salsoul
    Én tudod mit csinálok az akadályokkal?
    Nem, nem harcolok veleük. Kikerülöm őket.
  • clio1616v
    hurrá... akkor nincs más dolgunk csak bölcsnek lenni, bár azért se kell tenni semmit gondolom, csak derűvel bölcsnek lenni és kész
  • clio1616v
    ha te nem teszel semmit a kapcsolatért akkor valakinek kell ;)
    majd a párod harcol helyetted is... a közös célotokért
  • clio1616v
    a harc a célok eléréséért azt jelenti, hogy az akadályokat - amik a céljaid eléréséhez vezető úton akadályoznak benne, hogy elérd - leküzdöd

ellentétes erők, törekvések küzdelme... te írtad, csak a logikádat nem használod, ha meg rávilágítok hogy jobban észrevedd támadsz... neked ez a tanulás?
  • salsoul
    A komplementer mióta cseléd vagy rabszolga?
  • salsoul
    Bölcs ember nem harcol, hanem derűvel alkot és létrehoz.
  • salsoul
    Clio egyébként honnan szedted azt az értelmezést a harc szóra amit közöltél?
    Csak, hogy utána nézhessek.
    Eddig négy féle értelmező szótárban, és pár lexikonban néztem utána, de sehol sem találtam olyan értelmezést amilyent közöltél.

Elmondom, milyen dolgok szerepelnek a harc alatt a szótárakban: háború, felháborodás, bosszú, indulat, küzdő érintkezés, fegyveres összecsapás, torzsalkodás, ellentétes erők, törekvések küzdelme, ellenfelek heves vetélkedése, verekedés, ellenségeskedés, szembeszállás, megütközés, felülkerekedésért folytatott vetélkedés...
  • clio1616v
    most például azt a célt tűztem ki, hogy ebédelek ezért tennem kell nem fog magától a sültgalamb a számba repülni, hacsak nincs valaki aki salsoul igénye szerint a komplementer párom és elkészíti az ebédet úgy ahogy parancsolom, csak azt felejti el, hogy a komplementer párjának helyette is harcolnia kell ;)
  • clio1616v
    a nyugalom is cak addig érdekes, addig motivál az elérésére, amíg eléred :) az a folyamat késztet, amíg küzdesz, harcolsz, hogy nyugalom legyen ;)) nem véletlenül van egy olyan fizikai mutató, hogy entrópia minden igyekszik elérni a nyugalmi állapotot ehhez vann affinitása még a legkisebb elemi részecskének is... és mégis csak résznyugalmi állapotokat érnek el az abszolút 0 Kelvin soha el nem érhető( ahol még mozgási energia sincs)

éppen ezért, mert minden(ki) a nyugalmi állapotra törekszik(harcol érte) van rendezetlenség :))
  • chhaya #11727
    Pedig olyankor a legjobb, nyugi van. :P

És nyáv.
  • clio1616v
    éppen ez az, hogy van :)) tehát harcolni muszáj vagy ha akarsz valamit szerintem az elég unalmas lenne ha nem lenne gravitáció, viszont mivel ismerem magam találnék célt úgy is és küzdenék a nemlétező gravitációért vagy éppen azzal, hogy nincs :)
  • clio1616v
    van hogy nekem sincs és olyankor unatkozok ;)

miaú ^^
  • chhaya #11724
    Akkor küzdenél csak igazán, ha gyenge vagy semmilyen gravitáció sem lenne... mozdulni sem lehetne. :D
  • chhaya #11723
    Se harchoz, se kompromisszumhoz nincs kedvem, legyen minden helyből tökéletes. :)) Azt értékelném igazán.
  • clio1616v
    a gravitációval mindig ez alapvetően megvan, vehetnénk elhanyagolhatónak is, mert mindenkire hatással van, van aki elfárad és már nehezebben áll fel

de a környezetedből érő körülményekre, ingerekre folyamatosan válaszolnod kell mivel ezek folyamatosan változnak a céljaid eléréséhez belső szükségletet érzel, hogy ezek ellen küzdj

remélem nem olyan harcra gondoltál, hogy karddal küzdesz, harcolsz egy másik férfival a hölgyért, ez nem lovagregény...
  • salsoul
    ahhoz hogy valamit elérjek miért és kivel, mivel kell harcolnom?
    mivel, mi ellen szoktál te harcolni?
  • clio1616v
    Senki nem szeret harcolni, de motiváció kell, hogy kompromisszumot kötni legyen kedved.

Harcolni=olyan dolot csinálni magadtól belső késztetés hatására, amit a céljaid eléréséért teszel. (van aki enélkül akar téged? úgy hogy semmit nem tesz azért hogy te az övé legyél) Nem mindegy miért akar téged... mi a célja

Ha az amid van a legjobb amit elérhetsz és elégedett vagy vele akkor természetesen tudod értékelni.

Különben is minek törnéd magad olyan emberért, aki nem tesz magától semmit érted.
  • chhaya #11719
    Nem szeretek harcolni, pláne nem emberért, de így is tudom értékelni azt, amim van.
    Nem kell mindenkire ráhúzni, azt, ami neked bejön. :)
    Különben is, minek törjem magam olyan emberért, aki "harc" nélkül nem akar engem? Amikor van olyan is, aki anélkül is figyel rám és passzolunk?
  • Lirion
    Csak úgy érdeklődnek a hogylétem felől, néha találkoznának is..
    Ki mondta, hogy ők hagytak ott?
  • salsoul
    ha harcolni akarsz akkor hát harcolj

nekem minden esetre harc nélkül is megy a megvalósítás, alkotás
  • clio1616v
    mivel keresnek meg? és miért hagytak ott?
  • clio1616v
    a célokért kell harcolni-küzdeni-tenni :)
  • Lirion
    Persze, hogy 1-2 hét után ez még működik. Aztán majd ez a bnőd is rájön, hogy milyen egy kétszínű, érzelmi csúszómászó vagy és nincs benned semmi kihívás és ő is lelép, ahogy az összes többi.
    Érdekes, hogy engem rendszeresen keresnek azok a lányok, akikkel kavartam. Pedig nem kötöttem kompromisszumokat velük. És nem szidom őket, mert vmiben nem feleltek meg az elvárásaimnak.
  • Cserediák
    bocsi a kettőért:D
  • Cserediák
    Egy kis izgalom mindig kell egy kapcsolatban..de ez nem feltétlenül ereszd el a hajam,vagy durvulás..nem tudom mi a tökéletes harmónia alkotó eleme,de normális lányt legalább olyan nehéz találni mint normális pasit..iggen,Tudom!Ez már lerágott csont.Viszont változatlanul azt mondom,h nem nehéz..nincsenek elbújva,csak félre kell söpörni a mostani putri réteget.
  • Cserediák
    Egy kis izgalom mindig kell egy kapcsolatban..de ez nem feltétlenül ereszd el a hajam,vagy durvulás..nem tudom mi a tökéletes harmónia alkotó eleme,de normális lányt legalább olyan nehéz találni mint normális pasit..iggen,Tudom!Ez már lerágott csont.Viszont változatlanul azt mondom,h nem nehéz..nincsenek elbújva,csak felre kell söpörni a mostani putri réteget.
  • MR ME
    nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható

ritka rendes lányt találni :(
  • Csirke4
    Azért ez kicsit bonyolultabb inkább már frekvencia modulált mert sok kicsi dolog van a nagy dolgok közben és... anyám...
    hüjelettem
  • HTS s3rg1nh00
    szinusz görbe:D
  • salsoul
    Ehhez még annyit kell hozzátenni, hogy aki nem tud folyamatosan újabb és magasabb csúcsokat maga elé tűzni, annak az élete nem folyamatos progressz karakterisztikát fog mutatni, hanem egy progresz-retrogressz-progressz-retrogressz pattogást egy szűk tartományban.
  • salsoul
    szóval, hogy ő nem te volt, és nem teként működött...
  • salsoul
    nem harc meg más kell, hanem közös célok
    ha az nincs nincs mit közösen tenni...
  • salsoul
    Jobban belegondolva igazad is van az első hozzászólásodban, és ez a Talmudi dolog is erre megy ki:
    Mert ha eléred a csúcsot, akkor onnantól kezdve bármerre mész is, minden út lefelé visz.
    A gyümölcs is érik, érik, érik és megérik, és utána máris rohad...
    A Nap is emelkedik, emelkedik, emelkedik, majd a nyári napfordulóval eléri legmagasabb pontját, és zuhanni kezd...
    A Hold is telik, telik, telik, teljesen megtelik, majd azonnal fogyni kezd...

A zuhanás, süllyedés, rothadás, poshadás ellen amit tenni lehet az az, hogy az ember folyamatosan újabb és magasabb csúcsokat tűz maga elé, és rendíthetetlenül tart felfelé életfogytáig.
    Párkapcsolatban pedig a párnak folyamatosan olyan újabb és magasabb csúcsokat kell maga elé tűznie, amin tovább haladhatnak együtt felfelé életük fogytáig.
    Így az ember, a pár életük végig épülni és tökéletesedni fognak, és újabb és újabb magasságokat hódíthatnak meg.

Azoknak, akik ezt az elvet követik, kizárt, hogy retrogressz irányt vegyen az életük. Akár a szerelmi, szexuális...

Akik megállnak, azok óhatatlan poshadni kezdenek.

Szóval ez a másik tényező a vihar előtti csend mellett.
  • clio1616v
    van egy olyan fázis amiben salsoul ismerkedik van aki udvarol van aki kezét lábát töri a lányért... a párkapcsolatban ez a fajta érdeklődés elmarad és unalmassá válik, nincs már kiderítenivaló nincs érdekesség nincs új téma stb...

ez mind a sokoldalúságodon múlik és a hozzáállásotokon ezért szoktak a párkapcsolatban élők új társ felé kacsintgatni... az udvarlás elmúlásával elmaradnak a figyelmességek a kedvesség stb... megvan a párkapcsolat ahogy salsoul mondaná és minden oké nem kell már harcolni(ismerkedni)... de igen is kell különben ellaposodik és bukta van
  • clio1616v
    ha már elmondja, hogy nem megy tovább akkor már rég megcsalt... és ki van nézve a következő pár már minimum hónapokkal azelőtt rossz volt neki... lehet hogy most már nem veszekedtek, de ő már nem is töri magát ez is azt mutatja hogy nem érdekled már esetleg sajnálatból van veled még vagy fél... fél a reakciódtól fél elmondani fél a szakítástól...
  • clio1616v
    ha egyenlőképpen köttök kompromisszumot akkor az a baj, hogy nincs benned kihívás, kell az hogy harcoljon érted... nem vagy érdekes értékes :)
  • clio1616v
    ez egyértelmű... csak ő köt tolerál téged neked nem kell és neked így jó... azt unják meg ;)
  • clio1616v
    van barátnőm és működik, hogy annyit várok el tőle kompromisszumképpen amit én adok neki :)

az eddigi kapcsolataimban ennek hiánya volt a legkisebb keresztmetszet