22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    Miért akarnék neked vagy bárki másnak tetszeni?

Ha tetszek valakinek ahogy vagyok akkor tetszek, ha nem nem - kit érdekel.

Mit keresek én egyébként? És honnan veszed hogy azt keresem?
  • clio1616v
    na lassan kiderül, hogy miért is használod az agyad

egy kérdés miért írsz ebbe a topikba? mi a célod?

hogy itt nem találod meg a lábtörlődet az tuti, nincs az a csaj aki ennyi baromság után belédszeressen, pláne ha már tudja hogy a seggnyalódnak szánod és rabszolgádnak

Salsoul fogalmam nincs mit tudsz vagy mit gondolsz, csak azt tudom amit mutatsz magadból és más is ezt látja...

lehet a valódi énedet kellene mutatni és akkor látszana ami vagy

engem nem zavar, hogy téged ilyennek látlak, de téged lehet zavar ha majd az is ilyennek lát kinek olyat akarsz mutatni hogy tetszél neki
  • salsoul
    érdekes, hogy szerinted te jobban tudod, hogy én mit tudok, és mit gondolok mint én

az ilyen ......-t mint te clio használják seggnyalónak, lábtörlőnek, rabszolgának, köcsögnek és így tovább... azok akik használják az agyukat is.
  • clio1616v
    nem csak az emberek változnak, hanem minden, a körülmények is... minnél inkább tudatában vagy ennek annál inkább vagy elégedetlen :)

salsoul pedig arra használja a kis buksiját, hogy tudatában legyen még az érzéseivel is

nem szerelmeskedik, mert az nem tudatos következésképpen nem is lehet jó

én meg úgy vagyok vele, hogy csak a lényeges dolgokkal foglalkozok, a lényegteleneket meg tudom elfogadni és/vagy kompromisszumotkötni velük
  • clio1616v
    tudom és már írtam is, ezért nem működik salsoul elképzelése hogy először majd jól megismerem és utána párkapcsolatozik

az egész párkapcsolat a megismerésről szól

Salsoul meg ismerkedik a csajjal aztán kiderül a megismerése után, hogy az mind szép és jó amilyennek megismerte, de a csók nem működik vagy az ágyban valamelyik fél többet vagy kevesebbet kap...

vagy lehet félreértettem, de nekem ez jött le, hogy ő nem hajlandó kompromisszumra, viszont az ismerkedés és megismerkedés alatt ő nem is szerelmes
  • Steve Q
    Mégha 100 százalékban meg is ismered a párodat, még nem jelenti azt, hogy többé nem tudna meglepetést okozni. Tudod, az emberek folyton változnak, ezért mindig meglepetéseket okoznak :)
  • salsoul
  • clio1616v
    először legyél elégedett magaddal és csak utána másokkal(mással) :)
  • salsoul
    you are welcome
  • clio1616v
    köszönöm
  • salsoul
    lenne > lenned
  • salsoul
    #11805, #11806
    jogodban áll hülyének lenne - no problem
  • clio1616v
    nem akarok megismerni senkit 100%osan nem ez a célja a párkapcsolatnak, hanem a folyamatos meglepetésokozás

és nem... magamat sem akarom megismerni, nem fogom magamat méregetni
  • clio1616v
    ez nem igaz... egy embert csak annyira lehet megismerni amennyire érdekes annak akinek felkeltette az érdeklődését, ha már nem az, akkor akinek már nem az, az nem akarja megismerni...

az ismerkedés függ attól, hogy a jelenlegi párkapcsolata mennyire elégíti ki az igényeit, érdekeit
  • Steve Q
    Hát igen, a "lebuktam"-fázis - bár én ezt eddig inkább magamon tapasztaltam, mint azokon a nőnemű egyéneken, akik néha engem méricskélnek.

Az utolsóval egyetértek, gyúrok is rá.
  • salsoul
    A nekem szóló részhez:
    Valóban, a tettek alapján. Addig amíg a szemlélő objektív, és láthatatlan a szemlélt számára.

Onnantól kezdve, hogy látható[vá válik], megváltozik [torzul] a szemlélt standard viselkedése.

Egy ember mindenki mást csak annyira tud megismerni amennyire valóban ismeri saját magát.
  • Steve Q
    Ez igaz, de sokan csak a tetteid alapján tudnak "megismerni", és közülök csak nagyon kevésnek engeded, hogy közelebbről megismerhessenek. Az ember tényleg nem (mindig) olyan, amilyennek mások látják.

És igen, clio, vannak olyanok, akik azért szeretnek beléd, amilyennek látnak téged a tetteid, a viselkedésed alapján, de az az igazi, aki "belát mögéd", megismeri az igazi énedet, és abba szeret bele. Az előbbi felszínességre alapozott, később könnyen összedőlő szerelem, a második viszont tartósabb, igaz szerelem - ha fogalmazhatok így.
  • clio1616v
    na akkor most egy fordulat következik?

• salsoul
    blablablaaaaaa

aközött ahogy élsz és aközött amit mondasz óriási szakadék tátong
  • clio1616v
    tőlünk független körülményről van/volt szó... amihez adaptálódni kellett, ennek az az eredménye, hogy most nem vagyunk együtt

nem kellett semmit számba rágnia... a nyelvemen és az ajkaimon kívül :) mmm...
  • salsoul
    "tudom hogy mit várhatok tőle"

még hogy tudtad [bármiből is, hogy] mit várhatsz tőle...
  • salsoul
    Te azt állítottad, hogy az idegsejtjeiddel ki tudod következtetni [előre], abból amit érzel, látsz, szagolsz, tapintasz...

Semmit nem éreztél meg abból, hogy az említett körülmény a kezdetek óta fenállt, semmit.

A szádba kellett rágnia...
  • clio1616v
    ja és itt most nem arról a lányról beszélek aki becsapott... - vagy magát csapta be inkább?...
  • clio1616v
    nem meddő, mert nagyon jó volt vele, de vannak körülmények amik meggátolják... meggátolták, hogy együtt lehessünk...

amennyiben ez a körülmény, amit nem részleteznék megszünne továbbra is együtt lehetnénk
  • clio1616v
    de tudtam, ha az a körülmény bekövetkezik, ami be is következett akkor vége lesz a kapcsolatnak... tőlünk független körülményről van szó
  • salsoul
    Szóval ha minden úgy lenne amint leírtad nem futnál eleve kudarcra ítélt meddő köröket.
  • salsoul
    Tudod clio ezek alapján egészen más eredményre kellett volna jutnod azzal a bizonyos előző barátnőddel.

Akiről bár elvileg tudtatd, hogy mit várhatsz tőle, még sem tudtad.
    Akit hallottál, láttál, szagoltál, vele időt töltöttél, bőrödön éreztél, miközben valójában semmit sem hallottál, láttál, szagoltál, éreztél belőle...
    Viselkedését kikövetkeztetni nem tudtad, ideg sejteddel semmi valósat nem éreztél meg belőle.

Csak utólag, miután ő elmondta, hogy mivan...
  • clio1616v
    én nem csak látom, hogy jó valami vagy valaki aki vagy aminek örülök, hanem egyenesen érzem:

hallom a fülemmel
    látom a szememmel
    érzem a bőrömmel a nyomását, a hőmérsékletét - közelségét
    érzem az illatát az orrommal
    érzem a vele töltött idő hosszát

és mindekezből következtetek a viselkedésére... megérzem az idegsejtjeimmel, hogy hogyan fog reagálni a környezetének a változásaira

tudom hogy mit várhatok tőle

a szíveddel nem tudom mit akarsz csinálni azonkívül, hogy a véredet pumpálja a testedben, hogy a cukrok és fehérjék a megfelelő sejtjeidhez eljussanak amikor szükség van rá...

szerintem te a szíves dolgok alatt a kedvességet érted amiről már beszéltem, az pedig szerelem/szeretet nélkül nem működik
  • salsoul
    Ez az öröm akkor van, mikor valamiről szívvel és ésszel egyaránt tisztán látom, hogy Jó.
    Mi váltja ki? A jó.
    És ennek nincs sem utó- és mellékíze, nem követi másnaposság, fáradtság, levertség, fejfájás, bénultság, hiányérzet, csalódás, kiábrándultság.

Kinézek az ablakon szemlélődni, és van.
    Látom a barátom, és van.
    Látok ezt vagy azt, és van.
    Vagyok, és van.
  • clio1616v
    mondj egy példát a felfokozott tudatállapotú örömről, mikor érzed és mi váltja ki?
  • Rundstedt17
    Az egzisztencia az első
  • salsoul
    Te lefokozott tudatállapotú örömökről beszélsz, én pedig felfokozott tudatállapotú örömökről beszélek. Ennyi.
    A két rendszer/filozófia között nincs átjárás. Kinek ez tetszik, kinek az.

A te verziód csökkent agyműködést igényel, az én verzióm fokozott agyműködést igényel.

A te verziód nem tudja, hogy mivan, az én verzióm tisztában van azzal, hogy mivan.

A te verziód azért örül, mert most épp olyanja van ezért azért, az én verzióm pedig az olyanjától függetlenül örül.

• clio1616v
    az élet értelme, hogy jólérezd magad

ha vége a kapcsolatnak akkor ki kell tűzni egy célt... sokminden körülmény miatt lehet vége...

"amelyik körülmény alakítható azzal kompromisszumot kötök
    amelyik nem alakítható ahhoz alkalmazkodok"
  • HTS s3rg1nh00
    "nem fontos hogy egyél, hogy aludj, egyszóval hogy egzisztenciád legyen..."

szerintem azért ezek a dolgok is fontosak.a nő is az,de nem az élet értelme,gondolj csak bele mi lesz ha egyszer vége lesz a kapcsolatnak...akkor is menni kell tovább
  • clio1616v
    azt értsd meg, hogy a szerelem egy érzelmi állapot ami egy másik emberről kialakult kép hatására alakul ki benned

olyankor másképp érzékeled a környezetedet és más válik fontossá

nem fontos hogy egyél, hogy aludj, egyszóval hogy egzisztenciád legyen...

fontos, hogy vele legyél és érezzétek egymást vonzzátok egymást mindennel örömöt akartok okozni egymásnak, olyan dologgal is amit előtte meg sem tettetek volna, most magatoktól tesztek egymásért

ez válik a céllá, ehhez is tapasztalat kell

csak akkor működik, ha kompromisszum van, nem egyoldalú...

te teljesen másról beszélsz... te emberek (férfi nő közötti párkapcsolat) közötti érzelem nélküli kapcsolatról...

sokmindenről van már érzéstapasztalatom, de a szerelemnél semmi nem jobb ugyanis minden más érzésemre felerősítő hatással van

úgy képzeld el, hogy a szerelmi állapot alatt hallgatott zenéket ha újrahallgatom vagy bármilyen rá emlékeztető érzetet tapasztalok később jó érzés fog el...

lehetsz te gerinces, ha egész életedben nem tapasztalod meg a szerelmet mert nem bírod... persze mindenki más etalonhoz viszonyít ezért el tudom képzelni hogy jó kedved van és boldog vagy...

de van egy olyan oldala, hogy amikor látod a szerelmes párokat, akkor nem tudod elképzelni mi abban a jó :)

éreztél már olyan érzést, hogy annyira jó hogy fáj? és érzed, hogy nem bírod már elviselni például amikor átöleled a párod, vagy összekulcsoljátok a kezeiteket és enyhén megszorítjátok kölcsönösen... elviselhetetlenül jó érzés...
  • salsoul
    értsd meg, hogy én olyan vagyok amilyen vagyok

hogy más szemében milyen vagyok az más kérdés, más szemétől függ, nem tőlem

Ha A-ba belerugok bunkó köcsög parasztnak fog tartani.
    Ha B-nek segítek valamiben kedves segítőkész embernek fog tartani.
    Ha C szerelmes belém, akkor ő olyannak lát amilyen képet rólam képzeleg.

Melyik ember vagyok én valójában?
    Egyik sem és mindegyik.

És ne kanyarodjunk el túlságosan a #11774-től.
    A szeretet/szerelem gerinc azaz tartás nélkül csak rothadó korrupció.
  • clio1616v
    értsd meg kérlek... te olyan vagy amilyennek mások látnak...
    Te nem látod magad semilyennek... reagálsz a környezetetdre ezt látják mások attól függően, hogy mennyi időt töltenek veled kevésvé vagy jobban ismerik a viselkedésedet... attól függően, hogy mennyit mondasz el a gondolataidból ismerik a gondolataidat jobban vagy kevésbé jobban...

vagy hogyan gondoltad, hogy téged megismer valaki 1-2 nap alatt varázsütésre?

lehetetlen átadni azt az információt ami még meg sem történt veled, hogy akkor majd hogy fogsz reagálni az esetleges környezeted változásaira...
  • salsoul
    nem, nem olyan amilyennek mások látják
    mások kialakítanak egy képet valakiről, aztán ráakasztják ezt a képet, hogy az ő
  • clio1616v
    honnét tudná máshonnét, hogy milyen vagy?

mindenki olyan amilyennek mások látják :)
  • salsoul
    Akkor az menjen a **************