Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Szerintem igen, igen nem. 😄 és csak ésszel...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
használom

de továbbra sem tudom, hogy honnét tudod, hogy én nem tudnék bárkibe beleszeretni?
ebben van valami😊

clio1616v
használd az eszedet ne csak akkor amikor szerelembe kell esni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
honnét tudod, hogy nem így van?
clio1616v
igen ez akkor igaz is lenne ha bárkibe bele tudnál szeretni, de ez nem így van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
és én vagyok a görcsös számító... aki számításból dob el valakit...
salsoul
mint ahogy észnélkül sem, mert akkor sorban jönnek a gyerekek meg a nemi betegségek...

amit én csinálok:
a szerelem amit tesz az annyi, hogy összehoz két embert
mivel a zsrelem önmagában kevés egy kapcsolathoz én amit (pluszban) teszek az annyi, hogy ellenõrzöm azt, hogy ez a két embert a szerelmen túl még mi tudja összekötni. Pl hasonló érdeklõdési kör, temperamentum, értékrend, mentalitás...

Hiába vagy szerelmes valakibe, ha õ az egyenlítõn szeret kikapcsolódni, te pedig az északi sarkon. Ebbõl konfliktusok lesznek. Megpróbálhatjátok megerõszakolni magatokat egymásért, de ez (ész és mérlegelés nélküli szerelem) hosszú távon nem fog mûködni...
clio1616v
amit te csinálsz az nem szerelem az számítás...

görcsölve akarattal nem lehet szeretkezni sem...

clio1616v
nem akarattal szerettem ki belõle, megszûnt a szerelem teljesen magától, és ha akartam volna sem tudtam volna már szerelemmel szeretni...

salsoul
érdekes
ha ez valóban így lenne, akkor még mindig együtt lennél azzal a csajjal aki átvert korát illetõen...
de akarattal (ésszel) kiszerettél belõle...

most akkor?

részemrõl én döntöm el, hogy kibe leszek szerelmes

most akkor?

ez nem szerelem?

ha az idiotizmus és dilattanizmus feltétele a szerelemnek akkor én köszönöm szépen nem kérek belõle
clio1616v
jó nagy hülyeséget mondtál...

ugyanis nem te döntöd el hogy szerelmes leszel-e, akarattal (ésszel) nem lehet befolyásolni...

amirõl te beszélsz az nem szerelem.. ugyanis a szerelem az akaratodtól független dolog

az hogy a napba belenézel és hogyan, az akarattal befolyásolható

😄DD

salsoul
A kérdés kb olyan mintha azt kérdeznénk, hogy:
- lehet-e atomerõmûvet ész nélkül tervezni/üzemeltetni?
- lehet-e ész nélkül házat tervezni/építeni?
- lehet-e ész nélkül sétálni az utcán?
- lehet-e ész nélkül vezetni?
- lehet-e ész nélkül költekezni?
- lehet-e ész nélkül villanyt szerelni?
- lehet-e ész nélkül gombát szedni majd enni ebédre?
- lehet-e ész nélkül a Napba nézni?

Ugye?...

Persze mindent lehet, csak ugyan úgy csodálkozás nélkül büszkén tudni kell viselni a következményeket...
clio1616v
majd késõbb kifejtem 😊

ez jó tömör lett😄

clio1616v
igen
nem
de az
nem kell észt belevinni, ha már gondolkodsz rajta, hogy megéri nekem szerelmesnek lenni... az már régen nem lesz szerelem

Érdekes dolog ütött szöget a fejembe..
Érdemes-e a mai világban ész nélkül szeretni?Ha igen, nem túl kockázatos?És ha a szerelem észnélküli, nem megbocsájható-e az, ha valaki félrelép, ha szerelembõl teszi?
És ha nem, mennyi realitást, mennyi "észt" kell belevinni?

clio1616v
nehéz megtalálni azt a lányt, aki éppen engem keres ^^

GyuriX2572
A topik címérõl annyi jut eszembe, hogy mindenki a lehetõségeihez mérten válogat... egy mutatós csaj akiért sokan döglenek megteheti, hogy vált egy jobb partnerre, mert miért ne tenné...
A átlagos lányok közt van sok rendes is, csak õket nem szokták észrevenni ^^

salsoul
ezért is értelmetlen az egész topik úgy ahogy van mindenestül

(barátaid leolvassák rólad anélkül, hogy látnád - már ha van szemük a dologra)
minigirl
Igazad van. Viszont az már, hogy ki hogyan építget, egyáltalán nem fórumtéma. Sõt, részemrõl még a legjobb barátaimnak sem beszélek ilyesmirõl, csak nagyon vázlatosan. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Dick Riddick
Ettõl félek én is.
Meg senki más sem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

salsoul
persze mert nem a megtalálni a nagy cucc, hanem a megtartani, építeni
salsoul
ez van ricsárd, te itt már nem rúghatsz labdába
Dick Riddick
Egészen pontosan ezzel lehet kinyírni. Korábban volt itt azért normális beszélgetés is. Ezen nincs is mit magyarázni, elég megnézni az utolsó pár oldalt, többet mond ezer szónál.

JethroHUN
Az elkeseredett emberek menedéke <#nyes>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

minigirl
Minek írjon bárki is bármit a saját életébõl? Ha valaki jelzi, hogy talált valakit, lehurrogjátok, vagy kárörvendtek, miszerint: úgysem fog sokáig tartani. 😊 Nem mintha baj lenne, én szivesen olvasgatom a filozofálást is, csak gondoltam, jó, ha innen is látjátok. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
mellesleg a topik attól nem nyírodik ki, hogy az elõzõ 150-200 hozzászólást tartalmazó oldalra kerül többek közt mert a tiedhez hasonló benyögésen túl senki más nem tud semmi mást írni?
salsoul
mennyivel egyszerûbb lett volna ha azt mondod magadban, hogy ez engem most nem érdekel, nem olvasom

az egész élet filozófia
minden azon múlik, hogy mit hogyan közelítesz meg, reagálsz le
Dick Riddick
Egy pár ember már beírta hogy talán átestetek a ló túlsó oldalára. Bár nem biztos hogy van idõ elolvasni a nagy hozzászólás áradatban.
Sokféleképpen ki lehet ám nyírni egy topikot, ez például egy nagyon jó módszer. Fõleg hogy egy óra alatt egy oldalnyi termés jön, aminek a 99%-a filozófiai értekezés, jó hosszú lére eresztve. Ember legyen a talpán aki elolvassa. Ha pedig valakinek nem tetszik, húzzon innen.
De isten ments hogy félbeszakítsam, csak bátran, a már megkzdett úton!

salsoul
oké, ha így akarjátok legyen így
ám ettõl még simán lehet másképp is 😉
márha az ember leküzdi a tehetetlenségét...
clio1616v
Szabolccsal tudok egyetérteni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
hát ha mindenképp ragaszkodsz ehhez akkor (számodra) legyen így
számomra másképp is mûködik 😉
salsoul
hozz elõ jobb eddig meg nem vitatott vitatémát és váltani fogunk
addig meg ez van...

mellesleg én sem szóltam be nektek mikor számomra teljesen érdektelen felszines dolgokon cseverésztetek
sz4bolcs
Miért alapvetõ emberi dolog egymás segítése? És mi motiválja az embert, hogy segítsen?

Én még nem találkoztam olyan hosszabb kapcsolattal, amiben mindig minden passzolt, mindig volt közös nevezõ, és az egyik félnek sem kellett engednie, akár csak egy kicsit. Ha valaki csak egy ilyen kapcsolatot fogad el az valóban a leghatékonyabb módon védi meg magát a csalódásoktól, mert esélyes, hogy nem lesz kiben csalódnia.
Bár nekem sokkal valószínûbbnek tûnik, hogy akármilyen álláspontra helyezkedik valaki, akkor is meg fognak jelenni az életében a kompromisszumok.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Dick Riddick
Az összes eddigi vitátokat (nagyjából ötven oldal) össze lehetett volna foglalni körülbelül három mondatban.
Nem is csodálom hogy mindenki beleun.

salsoul
akkor távozz innét 😉
clio1616v
nem is a megfejtésükrõl van szó...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

nem fórumozva kell megfejteni a nõket...

Kérem kapcsolja ki!

clio1616v
az elfogadni szót miért kerülöd, az csak egy szó... te töltöd fel negatív jelentéssel

clio1616v
én akkor érzem azt, hogy ha valaki nekem segít nem kihasználásnak, ha én is viszontsegítek neki... és ez nem üzlet ez lelkiismereti kérdés

salsoul
szerintem meg amíg más/jobb témával nem tudtok elõjönni addig itt is jó
Dick Riddick
Miért is kellene másik topikba mennie?
Egyébként szerintem is keményen túlkomplikáltátok ezt a dolgot.
Inkább itt kellene folytatnototk.

salsoul
nem, nem mindig
ilyenkor ezt be kell látni és tovább kell lépni
salsoul
mert szerintem alapvetõ emberi dolog egymás segítése
(más kérdés mikor ez kihasználásba csap át - akkor ott helyre kell tenni a dolgokat)
salsoul
akkor menjél másik topikba, vagy hozz föl más témát
túl komplikáljátok már ezt...

Kérem kapcsolja ki!

salsoul
hol van ebben kompromisszum?
clio1616v
ez a beszélgetés nem a vsrõl szól... közelebb visz titeket is a nehéz rendes lányt találni probléma megoldásához