22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #12058 egy baj van a kompromisszumkészséggel, ha nem viszonozzák...
nekem volt már rá példa... csak annyit vártam volna el a lánytól, amennyit én is adtam neki vagy tettem érte... pontosan annyit soha nem többet... nálam ez annyival még megfejelődött, hogy a végletekig türelmes vagyok és vártam türelmesen... és úgy vártam volna tőle, hogy ne kelljen kérni, mert ne azért tegyen valamit mert kérem, hanem mert neki jó... és ha pont azt teszi amit kérés nélkül is várok akkor a jó valójában -
#12057 hát így valóban érdekes lehet a szitu: szélsőséges vagy és maximálisan kompromisszum-kész is egyben.. olyan nőid vannak akikben eleve kivetnivalót találsz.. így nem csodálkozom
mellesleg a maximáils kompromisszumkészség annak is teret ad hogy elnyomod azokat a dolgokat magadban amiket nem kellene.. és a végén csalódsz, kipukkan a lufi .. pedig lehet hoyg a másik mindvégig önmagát adta, csak te éppen folyton alkalmazkodni akartál és arra meg nem figyeltél h neked mi a jó igazán.. -
#12056 *egyszerre fejt ki mágneses hatóerőt, ugyanabban az irányban. Levegőzöm még egyet. -
#12055 *mágnes -
#12054 Lelkemből beszélsz. Tudod, mi a legrosszabb? Hogy én már nem hiszek abban, hogy ez igy, az általad megfogalmazott (és az én értékrendemben/fejemben/szivemben hasonló formában meglévő) tételek alapján valaha is működőképes lehet az életemben. Én maga vagyok a testet öltött kompromisszumkészség, és ezt nem szerénytelenségből irom.
Ha valaki engem felhúz, annak jó alaposan meg kell dolgoznia azért, hogy ezt a lelki állapotot idézze elő bennem. Sajnos igy 30 felé arra a következtetésre jutottam, hogy ha eddig nem akadt olyan ember az életemben, akivel a lenti értékrend szerint tudnék együtt akármit is csinálni, akkor már ezután sem fog. Szélsőséges (a szó mind pozitiv, mind pedig negativ meghatározásában) természetemnél fogva automatikusan az olyan nőneműeket vonzom, akik egy általam jól ismert, de számomra mégis valamilyen szinten visszataszitó, ugyanakkor érdekfeszitő világból jönnek. Olyan vagyok, mint egy mágnesek, amelyiknek a két pólusa egyszerre fejt ki mágneses hatóerőt. Még jövök, csak levegőzöm egyet, mert iszonyatosan készen vagyok. -
#12053 1. egyrészt: köze nincs ennek ahhoz amit a #12048-ban az 1.-ben írtam, másrészt soha szerelemből nem következett abszolút boldogság és elégedettség, s ha mégis akkor az már a szerelem előtt is megvolt
2. hogy mekkora segg vagyok, ezt tudhattam volna már...
3. olvasd el figyelmesen még egyszer azt a részt -
#12052 Most még a jeges borogatást igazgatom a homlokomon, de ha érdekel valakit, akkor majd leirom a sztorit később, ha kicsit megnyugodtam, mert most olyan ideges vagyok, hogy szó szerint embert tudnék ölni. Engem igy nő (nő?) még soha a büdös k*rva életben nem húzott fel, abban viszont már most biztos vagyok, hogy többet nem is fog. -
clio1616v #12051 1. az abszolút cél a szerelem... ezért kell megtenni mindent... bármit, mert abban az állapotban van az abszolút boldogság és elégedettség...
az már a te dolgod, ha te "házat" akarsz és rossz téglákból építkezel hibás tervrajz alapján és nemcsak, hogy nem jó házat építesz, de amikor megépül a valami rájössz, hogy lakni se lehet benne...
2. Téglák a "házadhoz"... a tíz legfontosabb a kompromisszum... a kompromisszum és a kompromisszum...
3. Azt írtad együttéltél valakivel de nem volt jó... tehát bedőlt.. -
clio1616v #12050 röviden... mi történt? -
#12049 A kurva az örökre kurva marad, ezt ma örökké az eszembe véstem, és sosem felejtem el. -
#12048 1. Az idézet mondanivalója, hogy a legmagasabb épület is az első téglával kezdődik, mint ahogy például a föld körüljárása is az első lépéssel, és a gazdagság az első fillérrel és így tovább.
Sehol nem szól csúcsokról, előfeltételek megteremtéséről, vagy alapozásról.
Persze azt magyarázol bele, amit akarsz.
2. Milyen minden feltételt, mit értesz ez alatt?
Milyen feltételekről van itt szó?
Említs e feltételek közül legalább tízet fontossági sorrendben, indoklással.
3. Biztosan valahol leírhattam, hogy bedőlt: légy szíves keresd elő annak a hozzászólásnak a számát, amiben arról írtam, hogy bedőlt, vagy amelyikből te azt látod konkrétan, hogy bedőlt.
Csak mert én nem emlékszek ilyen hozzászólásomra.
4. Biztosan valahol az épület csúcsát hibáztathattam: légy szíves keresd elő annak a hozzászólásnak a számát, amiben az épület csúcsát hibáztatom.
És légy szíves kifejteni, mit értesz az épület csúcsán, azon, hogy én azt hibáztatom.
Majd pedig add meg, hogy pontosan konkrétan melyik hozzászólásomban van erről szó.
Csak mert én nem emlékszek ilyen hozzászólásomra. -
clio1616v #12047 se növényekről se állatokról nem "hablatyoltam"
tudom, hogy nincs elképzelésed se róla, nem is lehet elképzelni... meg kell tapasztalni...
azt szűrtem le az idézetedből, hogy meg kell teremteni minden feltételt mielőtt szerelmes leszel, különben bedől, ahogy neked is bedőlt, hogy nem tettél meg minden előzetes lépést...
csak te most ezért az "épület" csúcsát "hibáztatod"... tévesen!!! -
clio1616v #12046 A barátnőd még rengetegebb hámréteget juttat a levegőbe mert kb tízszerese a bőrhámrétegfelülete, mint egy kiccicának...
Sőt a hámrétegén is rengeteg baktérium képes megtelepedni... arról gondolom nem is tudsz, hogy rengeteg élősködő vírus és baktérium van a szájában, nyelvén és fogai között amikor pedig kényezteted a nyelveddel azokat lenyalod róla és átkerül a te szádba a nyálával amiben szintén rengeteg kórokozó élősködik... sőt a fantáziádra bízom mely nyílásainak vannak még egyedi élősködő telepei, de ha kicsit nem vagy idióta hülye, akkor rájössz, hogy az egész lány vagy akár te is nem vagy más mint sok sok sejt együtt élősködő telepe...
Így továbbgondolva a történetet, a lány akival együtt élsz ti is egy együttélő telepet alkottok, a saját kis élősködőkultúrátokkal, ami ti vagytok...
Soha nem fogsz megbetegedni sem a barátnődtől sem magadtól, ha már egyszer az immunrendszered alkalmazkododott hozzá és az övé hozzád... ez is egyfajta kompromisszum ;) -
clio1616v #12045 Miaú ^^
Lehet elhalthámrétegallergiája van -
clio1616v #12044 A felesleges dolgokban tisztaságmániás vagy, de amiben meg fontos lenne nem... ? -
Rundstedt17 #12043 Bizonyos szempontból igen,bizonyos szempontból nem. -
#12042 Ilyet se hallottam még, hogy az elhalt hámrétegek zavarjanak valakit az állatokban... feldobtad a napomat, tényleg, köszönöm. :D
Amúgy te kissé tisztaságmániás lehetsz, jól tévedek? -
Rundstedt17 #12041 mert gusztustalanok,mármint gondolj bele hogy mennyi kórokozót esetlegesen élősködőt hordoznak,különösen az a leggusztustalanabb ha benntartják őket a lakásba összeszöröznek mindent ráadásul elhalt hámréteget is jutatnak a levegőbe bőven.....hát kössz de ez nekem sok és nem gusztusos. -
#12040 Miért? -
#12039 megint össze leárifárizol itt tököt babot, tücskör bogarat
elképzelésem nincs, hogy milyen épületről, és annak milyen csúcsárol hablagyolsz ráadásul úgy, hogy még soha sem láttad, még csak az alaprajzot sem
az idézetnek pedig baromira nem az a mondanivalója amit le leszűrsz -
#12038 http://www.ahogyerzed.hu/?article=366 ---> olvassátok el,sztem érdekes és korrekt! -
clio1616v #12037 nem muszáj megenni mindent... -
clio1616v #12036 ott hogy neked nemcsak a szerelmi kapcsolatokkal vannak problémáid, hanem a hétköznapi kapcsolatokkal is...
állatok emberek tárgyakhoz való hozzáállásoddal van a baj... hát akkor hogyne lenne a szerelemmel is...
talán ami benne van az idézetedben a neved alatt épitkezni kellene az alapoktól... felépíteni egy nem labilis értékrendszert és akkor nem a tetejénél(szerelem) kellene megtámogatni :)
és arra fogni hogy azért labilis az "épületed" mert a teteje rossz... -
clio1616v #12035 na mesélj milyen tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban? -
#12034 javaslom helyi áramszolgáltató elosztóközpontját odabújásra -
#12033 [elnézést a megfogalmazásért, de]
hol a faszban volt erről szó clio, hol írtam én erről? -
Rundstedt17 #12032 Nekem felfordul a gyomrom a macskáktól meg a kutyáktól.
-
clio1616v #12031 nekem bejön a bújás és a dörgölőzés, van amikor adni szeretem van amikor kapni... de soha sem tudatosan kérni :) -
clio1616v #12030 a macskák is szerelmesek... nem esznek olyankor, nem tudatosan csak arra fókuszálnak, hogy ott legyenek a lánycica körül
miáú ^^ -
#12029 A disznó meg a tetű még oké, de a görények aranyosak -
#12028 hát még a görénynek, a tetünek, disznónak... -
#12027 A macskáknak szinte dettó olyan a személyiségük, mint az embereknek, ők is kötnek kompromisszumot. De amúgy ige, sokkal őszintébbek. :) -
#12026 És nem kutyákkal meg macskákkal kell körülvennie magát az embernek hanem emberi kapcsolatait renbetéve emberekkel, és velük kell megvalósítani a szükséges barátságot, szükséges gyengédséget...
És nem állatokkal kell kompenzálni. -
#12025 tudod clio a macskáknak legalább van valami gerincük, és lévén öntörvényűek kompromisszumokat nem kötnek, és karmaikkal jól megdolgoznak ha olyanjuk van
és nem mellékesen olyan büdös a szájuk, hogy menten beájúlnál tőle
még mindig "miáúú ^^"? -
clio1616v #12024 gondolj bele mi lenne ha lenne? :P -
#12023 eh nekem nincs bundám, de szeretek dörgölőzni... :D -
clio1616v #12022 szerintem olyankor a bundájuk statikusan feltöltődik és a töltéskiegyenlítődés során létrejövő kisülések még izgatják is a bőrüket :)
ki van ez találva :P
miáúú ^^ -
#12021 Biztos azért, mert nekik nem lenne olyan jó. :D
Ezért találták ki a dörgölőzést -
clio1616v #12020 most salsoul vagy idézeteket keres vagy szerelmes lett ^^ -
clio1616v #12019 finomaba kellene harapni az ajkakat és a nyelvet az bizos :) elméletileg még akár jó is lehet ;)
de még soha nem tapasztaltam, hogy cicák csináltak ilyet :)
miaaú ^^