Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
legyen csak... nem érdekel hány lány szerelmes belém... úgy ahogy az sem érdekel hogy hánynak nem tetszek, úgy ez sem

ha én nem vagyok az akkor lehet szerelmes jódarabig... nem tudok mit kezdeni az érzéseivel be nem fogom csapni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ha szeret akkor olyannak amilyen vagyok és úgy hülyülök el dolgokat ahogy és amilyennek szereti 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
és ha a forma 1 lenne beléd szerelmes?
clio1616v
bármeddig amíg szerelmes belém és nemcsap be

clio1616v
a helyzetet mindíg úgy alakítom hogy jó legyen nekem, a forma 1ben nem tudok balesetet elõidézni, így kikapcsolom ha megunom...

a párodat vagy magadat nem tudod kikapcsolni ezért kompromisszum kell hogy ne váljon unalmassá a kapcsolat

egy kérdés még: Láttál már valódi példát az ideádra?

mert én csak olyan példát tudok mondani neked amilyen fedi az én elképzeléseimet...

lehet jó a megfigyelõkém? lehet hogy nem könyvekbõl idealista emberek irományaiból kellene táplálkoznod?

az elégedetlen emberek szeretnek valami tökéletes után vágyódni... Isten, Istenek, tökéletes emberek, kompromisszummentes kapcsolat stb...

salsoul
pedig nem úgy néz ki...

tegyük fel a szar elõadás a te barátnõd
meddig mennél el komprmisszumban ?

a szar elõadással nem kösz komprmisszumot
viszont egy szar, unalmas emberrel kompromisszumot keresnél...

egyébként õszinte lenne-e ez a viselkedés a pároddal?
nem lenne akkor is inkább okosabb otthagyni és hazamenni, mert õ az elõadásra szeretne figyelni (mert azért ment), és mert neki tetszik és leköti, te meg ott basztatod és nem hagyod élvezni az elõadást, és esetleg olyan dolgot kezdesz el elhülyülni, fikázni ami neki tetszik, vagy akár még a szíve csücske?
clio1616v
így van ha unalmas az elõadás és nem tetszik valami benne annyira hogy maradjak akkor kisétálok, persze úgy hogy mások szórakozását ne zavarjam meg...

viszont ha a mûsor unása ellenére párom kezét elsimogathatom akkor maradunk az elõadáson vagy elhülyéskedünk kinevetjük a béna nyomi elõadókat és lesz egy jó emlékünk a tervezett jó elõadás helyett elszórakoztatjuk egymást...

nem szokott gond lenni, hogy a szar helyzetbõl jól jöjjek ki ^^

salsoul
de magadta neked a "balesetet" amire élvezel
clio1616v
ne lovagolj már ezen..

lényeges dologban hazudott, másnak mutatta magát mint amilyen és szándékosan tette azért hogy tetszek neki

megbeszéltük, hogy ezekután amit eddig mondott az is megkérdõjelezõdik meg amit ezután mond az is... bizalom hiányában

nekem pedig nem kötelezõ olyan ember mellett lennem aki mellett nem érzem jól magam

clio1616v
mert becsapott

salsoul
egyébként nem értem miért zavartad el azt a csajt aki maximálisan eleget tett ezen kívánalmaidnak...
salsoul
egy egyszerû példa...

elmész egy szimfónikus elõadásra, elkezdik elõadni a zenét harmonikus módon, de azt sosem tudhatod, hogy mi lesz a következõ hang, dallam
de ha nincs harmonia akkor borul minden, és te is menekülni fogsz - kivéve ha nincs hallásod, vagy teljesen süket vagy
clio1616v
egy nagyon egyszerû példa...

én unom az F1et ha nem történik baleset... érted már?
idõpocsékolásnak tartom megnézni ha nem történik venne valami amire nem lehet számítani, ettõl izgalmas, amit nem tudsz elõre nem számítasz rá... de nem félsz tõle hanem egyszerûen izgulsz...

salsoul
tudtuk = tudtok
salsoul
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Elképzeltem ahogy találkozol két lánnyal.
Az egyikkel egy húron pendültök, közös témátok van, össze tudtuk tartani, és repkedsz az örömtõl.
A másikkal viszont semmi közös nincs bennetek, azon kívül, hogy mindketten szerelmre vágytok.
Ám te ez utóbbit választod mert a másik túl unalmas lenne és külöben is semmilyen kompormisszumra és elnyomásra nem lenne szükség, s hogy nézne ez már ki...

Ebédelni indulsz.
Az étteremben épp kedvenc veled egy húron pendülõ pizzádat készítik, de te inkább egy löncshúsos trapistás témát kérsz, mert milyan unalmas lenne már egy az izléseddel egy húron pendülõ pizza, és inkább kompromisszumot kötsz. És eszed a löncshúsos trapistás szart...

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
salsoul
hát persze, hogy hajlandó vagy... szükség törvényt bont...
ha ló nincs jó a szamár is...

Hidd el nem lenne unalmas, mint ahogy egy jó szimfonikus zene(kar) sem unalmas, pedig harmóniában játszanak; adott hangszerek, adott részeket játszanak és ebbõl áll össze a teljes mû.
Egyetértés? Nem nem. Harmonikus komplementaritás.
Ha nincs harmónia akkor fülsértés van, és nincs az a kompromisszum amivel azt el lehetne viselni. Persze akinek nincs hallása vagy süket annak mindegy.

Amit én összeollóztam...
Az úgy kezdõdött, hogy amit a környezetembõl, tömeg áramlatból a szerelemrõl, szeretetrõl láttam/tanultam az mûködésképtelennek bizonyult, mert semmi tartós jót, derûset és boldogot nem tudott produkálni - kompromisszumdumával sem: nagyanyám is ezzel érvel, csak nyomát sem látni a kívánt eredményeknek, viszont annál több nyomát a fásultságnak.
Szóval semmi tartós jót, derûset és boldogot nem tudott produkálni az én életemben sem, sem mások életében akik eszerint éltek.
Sem a nagyszüleimében, sem szüleimében, sem az ismerõseimében.
És a végére jártam ennek a kérdésnek.

Egyébként tényleg kíváncsi vagyok, hogy milyen nagy õszinte boldog dolgokat fogsz majd elérni a kompromisszumaiddal...
clio1616v
elképzelni eltudom, de senkinek nincs erre szüksége nem csak elképzelni... mert egyszerûen unalmas lenne mindenki mindenkivel egyetértene, emberi sajátosságm, hogy mindenki másképpen érzékel dolgokat és nem csak térben hanem idõben is nincs két egyforma érzés... ezért nincs is egyetérés hogyha én középzöldnek látom a fát és te pirosnak és nem vagyunk hajlandóak kompromisszumra hogy mindkettõnknek igaza van akkor veszekedés van...

én elhiszem hogy te elhiszed amit mondasz, de te meg azt hidd el hogy nem tudok mit csinálni azzal, hogy az én gondolkodásomat nem találod helyesnek... az se érdekel ha még okod is van rá hogy meggyõzz az igazadról...

egy felesleges egymásmellett elbeszélésrõl van szó, mindenkinek megvan a saját igaza

és ezt látnod kell hogy amit te magadban összeollóztál könyvekbõl innét onnét és elfogadtad általános érvényûnek nem könnyen fogsz találni csajt aki ezzel vegyrokon 😄 lehet énse de én hajlandó vagyok kompromisszumra ^^ sõt kívánom...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

salsoul
mi sem könnyebb ennél
annyira egyszerû a megfejtés, annyira nyílvánvaló, annyira szembe szökõ, annyira üvöltõ hogy senki sem mer rá gondolni

megszólal a vitorla:
- hogy hívank?
- vitorla

pont ennyire egyszerû
salsoul
#9430:
már ebben a hozzászólásban is készülõdsz a komprmisszumra mert elképzelni nem tudod, hogy valkivel egy kínlódás nélkül egy húron pendülj

#9434:
akik tudják az okokat nem elégedtelenk és nem rezignáltak
pont ellenkezõleg, tudják mi hogy mûködik, és eszerint járnak el
nem lepõdnek meg, nem csalódnak, a törvényszerûségeket életük gazdagításához használják fel

a fizika és a matematika törvényeitõl sem lett senki elégedetlen vagy rezignált, és még csak meg sem akarják változtani, hanem tudomásul veszik, számolnak vele és autók készülnek, számítgépek, házak...
clio1616v
van hogy nemtudják, de nem mindig, bizonytalanok akiket ismertem csajokat mindnek meg kellett mondani hogy mi legyen, lusták voltak 😄

itt szögezem le ismerek olyat is akinek nem kell megmondani...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
akik azzal foglalkoznak hogy tudják az okokat, és nem tudnak rajta változtatni, na igen õket hívják boldogtalan elégedetlen irigy embereknek

clio1616v
megvolt az okom rá és ezt õ is tudja hogy mi el is fogadta(megértette, ha úgytetszik)

változtatni nem tud rajta.. és én sem, ezért nem is akarok nem erõlködök..

clio1616v
ami nem érdekel azz nem tudom, így oka sincs számomra, az hogy Nap miért van az ha van is oka se érdekel, mert nem tudok rajta változtatni

clio1616v
ezért oktalanul van

clio1616v
ez természetes és nem készülök semmire... erre való a kompromisszum amirõl már beszéltem és olyan szépen lehurrogtad

GyuriX2572
Fejts meg egy olyan nõt aki magam sem tudja mit miért tesz.

salsoul
(Még megjegyzem, hogy az életben mindig csak azok boldogulnak akik feltárják a (helyes!) okokat és okozatokat, a törvényszerûségeket és azok szerint kalkulálnak tovább. Mert innentõl kezdve nem a törvény, okok, okozatok játékszerei lesznek, hanem a törvény, okok, okozatok védelmezettjei.)
salsoul
pont hogy az emberi gondolkodás az amibõl soha sem lehet megérteni az adott példában a Napnak az okát, mert a Nap egy az emberen túlmutató rendszernek/rendnek az eleme

a gondolkodásban itt már egy szinttel feljebb kell kapcsolni

(ha én készítek egy speciális készüléket, te annak nem fogod érteni az okát a saját fejedbõl, ám ettõl még oka lesz, s ha elkezdesz az én fejemmel gondolkodni (beleérzõképesség) rá is fogsz jönni elõbb vagy utóbb - feltéve, hogy érdekel)

(mellesleg ha lét okának a semmit tesszük meg, az oktalanságot, onnantól kezdve ami arra épül annak sincsen oka, és innentõl annak sem volt valós oka, hogy a lepttintottad a barátnõdet - ok nélkül szétvertél egy kapcsolatot)
salsoul
soha senki sem fogja úgy akarni ahogy te akarod - erre jobb ha most felkészülsz
clio1616v
csak a Föld? 😄D

minigirl
a Föld meg lapos... 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

clio1616v
gondolod ezt azért mert azt hiszed mindennek oka van, pedig csak az emberi gondolkodásodból fakadóan van oka a Napnak például, mert csak az ember tesz dolgokat saját céljának eléréséért

clio1616v
1. nem elég ha akarom a másik félnek is akarnia kell

salsoul
1. a nagy eszeddel, görcsös akarásoddal, vágyódásoddal te magad kinyírtad a saját kapcsolatodat - ennyit az elképzelésedrõl, elméleteidrõl
neked sem mûködnek, még magad sem tudod õket kivitelezni
még egy icipicit sem

2. hol mondtam én, hogy van hibátlan ember?
hol firtattam egyáltalán ezt a témát? hol? hol?

ezzel magyarázol itt már sokadszorra de egész egyszerûen nem értem, hogy miért
amirõl én beszéltem az az összeillõség, vegyrokonság kérdése s nem pedig tökéletességé, fedhetetlenségé

különben is nem én vagyok a nagy kompromisszumista aki soha egy komolyabb kompromisszumot sem tudott meghozni, mert csak addig tud kompromisszumot kötni míg a kompromisszum tárgya amúgy sem oszt vagy szoroz semmiben

3. megint olyan istenséget magyarázol belém amirõl elképzelésed sincs
abszolút dolog pl a gravitáció/tömegvonzás, mert akár mit ejtesz el a föld bármely pontján az mind ugyan oda az egy pontba igyekszik. Ezt aztán ki lehet terjeszteni a naprendszerünkre, galxisunkra, az egész világegyetemre. Az idõk végezetekor minden az Abszolút Egybe fog visszatérni (ahonnan anno kirobbant). De nézzünk mást, nézzük az életünket, nézzük csak anyagi szemmel, hogy könnyebb legyen, hogy honnan jöttünk és hova megyünk. Abszolút ez is. Abszolút az is, hogy minden nyugalmi állapotra és egyensúlyra törekszik, a legkisebb energiaszintre, kiegyenlítõdésre.
Nézzük Isten/teremtõ kérdését.
Mikor beülsz a kocsidba, vagy leülsz a tv-d, számítógéped elé sat és rájuk gondolsz, a legutolsó hibbant tébolyodott gondolatod lesz az, hogy azt gondoljad a kocsidat, a tv-det, a számítógépedet sat évmilliárdok véletlenje hozta csak úgy létre, bele a nagy semmibe (meg hozzá az erõmûveket, azokat amik az erõmûköz kellenek sat ). És eszed ágába sem fog jutni, hogy evolúciós és random elméleteket találj ki rájuk.
Mert nagyon jól tudod, hogy ezt következetes emberek következetesen alkották meg, rakták össze, hozták létre... Nyilván ezek a készülékek mit sem tudnak rólunk, és õk is elõjöhetnének az evolúciós elméleteikkel, meg a véletlenjeikkel sat.
Namost az élet, a természet, a naprendszerünk ... is egy ugyan “olyan” rendszer mint kocsid, a tv-d, a számítógéped. A különbség csak az, hogy ezen szinten itt már nem mi vagyunk az alkotók. Ezen a szinten már alkotottak vagyunk. A hierarchia következõ lépcsõfoka, ahova már nem ér el a kezünk, de nem a szemünk.
clio1616v
részemrõl õszinte volt a kapcsolat és az ellen nem tudok tenni hogy más miképpen áll hozzá... nem haragszok rá... nem kell feltétlenül nekem vele lennem, ha õ nem gondolja ugyanúgy

miért lenne ettõl dög?

mégegyszer... nincs hibátlan ember csak olyan aki eltitkolja a hibáit és ha ez lényeges a számomra kapcsolattal összeegyeztethetetlen akkor nincs kapcsolat... mi nem érthetõ ezen nem tudom...

ha már elkezdesz gondolkozni rajta hogy vajon ezt most õszintén csinálta-e az megöli a lényeget(bizalmat)

egy valamiben bízhatsz mindig egy fikcióban amirõl abszolút feltétel nélkül elhiszed hogy soha nem csap be és ez neked az istened... ezzel nincs is baj, de ne hasonlíts valóságos dolgokhoz olyat ami nem valóságos... nem létezik a valóságban...

emberek a hibáikkal... emberi kapcsolatok léteznek, de az Istenek és a hitek csak akkor ha "vakon" hiszed

salsoul
az észnélküliséggel sem lesz jobb
az amolyan a döglött ló meglovagolása történet

lásd útóbbi kapcsolatod
clio1616v
az abszolút értékek meg fikciók ^^

igen amit írtál a vágyódásról az az elégedetlen emberekre igaz is...
a vágyódás pedig egyfajta görcsös akarág, ami a lényeget szintén megöli mit az ésszel való szerelmeskedésed..

salsoul
majd ha fordul az életedben a szerelemben és az egyedülben' eltöltött idõ aránya...

aki a kalitkában van az kifelé vágyodik, aki kívül van, az a kalitkába vágyódik <#nevetes1>
ez a gond a relatív értékekkel - hogy labilisak, mebízhatatlanok
clio1616v
én jobban érzem magam szerelemben és nincs az a fajta egyedüllét ami jobb bármilyen szerelemnél 😊

salsoul
persze a "minden csoda három napig" tart kereteken belül

és mert a többi ember tud a társadalomban boldogulni mi?
mert tele van a társadalom derûs kiegyensúlyozott emberekkel...

az sok elkényeztetett akirõl írsz semmiben sem különbözik a többitõl, max anyiban hogy a többi valami délibábhoz viszonyít, valami délibábot kerget - az elkényeztett azt kérdi: én minek kergessem?

de lássuk csak
melyik a nagyobb érték az egyedüllétbõl nézve a szerelem, vagy a szerelembõl nézve az egyedüllét?
clio1616v
kell hogy tudd értékelni a pozitív dolgokat

lásd elkényeztetett mindent megkapó gyerekek képtelenek a társadalomban boldogulni

salsoul
ennyire kell a negatív te életedhez clio, ennyire, hogy így ragaszkodsz hozzáfoggal körömmel?
mi lenne veled nélkük?
salsoul
el engedni kell õket clio, el engedni
salsoul
kérlek olvasd el még egyszer azt amit írtam
clio1616v
az élethez hozzátartoznak a negatív dolgok is el kell fogadni õket(ja tudom neked ez megértés)

clio1616v
burokban élsz akkor igazad van

de te kerülöd a rossz emberekkel a kapcsolatodat pedig minden embernek van hibája tehát rossz...

szia

salsoul
kezdem azt látni, hogy neked önsanyargatás, önkínzás, önemésztés, stressz, frusztráció, kín nélkül nem szerelem a szerelem

vagy legalább is elképzelhetetlen
salsoul
clio most a te logikád szerint ki van zárva, hogy boldog, teljes, egész, önálló stabil emberek szerelemben éljenek egymással?

mert az említett embereknek nincs szükségük megnyugtatásra, vígaszra stb-re, sõt nem is tudnak olyan állapotokba kerülni amikben megnyugtatásra, vígaszra lenne szükségük

õk alapjáraton is derûsek és boldogok egymás nélkül is külön külön
nincs köztük birtoklás vagy függõség, kapcsolatuk teljes szabadságon nyugszik
minigirl
nem muszáj ám veszekedni, beszélgetni is lehet, még akkor is, ha problémákról van szó 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

GyuriX2572
es egyszer varatlanul kiborul a bili... bar en arra sarkallom h beszeljunk meg mindent es ez eddig bevalik