Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
Az a csaj, aki ilyen hülye, meg is érdemli.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Grandmaxter
Sziasztok! A témához szeretnék hozzászólni!

Olvastam az elején, az egyik hozzászóló azt írta, hogy "Vidéken kell lányokat keresni nem pesten..." Ebben van némi igazság, én pesti srác vagyok, és sajnos a pesti csajok odavannak az olasz pasikért.

Sajnos az olasz pasik körében elhíresûlt az a tény, hogy magyarországon jól lehet kúrni, mert csóró az ország, ezért sok ribi van.
Szánalmasnak tartom az olyan kikent pesti cicababákat, akik mindenféle flancos cuccokat magukra öltenek, és úgy viselkednek, mintha beverly hills-bõl jött volna le, és ha olaszul beszélsz egybõl felfigyelnek erre. Szánalmas kis pénzéhes csóró ribik csúnyán lejáratják az országot. Az olaszok meg elõadják az ártatlan kisfiús természetû stílust, amikre olvadoznak a buta lányok, és persze az olaszok meg röhögnek a hátuk mögött milyen kis naívak. Tisztelet a maroknyi kivételnek. Szóval tényleg van benne valami, hogy vidéken élõ lányoknak sokkal nagyobb az értékrendjük, mint szánalmas pesti társaiknak.
Bár már sajnos egész olaszország ide jár dugni, mert az olasz nõk agresszívek verekednek a pasikkal. (talán nem véletlenül)
Ezt a mai helyzetet ahhoz tudnám hasonlítani, amikor Romániában és Lengyelországban csóróság és éhinség uralkodott az embereken, a román és lengyel nõk vadásztak a magyar pasikra. Hát ez van most itt. A csóró magyar csajok vadásznak az olasz pasikra. Szánalmas.

salsoul
belegondoltam...

nem azt írtam, hogy a tökéletesnél tökéletesebb, hanem hogy a tökéletesEBBNÉL tökéletesebb

nézd csak meg
clio1616v
gondolj bele mit mondtál...

tökéletesebb, hogyan lenne a tökéletesnél tökéletesebb? 😄DDD lol

lehet hogy mûvelt vagy de a logika messze áll tõled, mondani lehet sokmindent csak az el is kell hinni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
Mivel értesz te egyet?
A #9580-ben ellenkezõ véleményen vagy. Majd a #9599-ban szintén.
Már csak magaddal szemben lehetnél következetes(ebb).
Ez a csapongás az széllel kicsit ciki...

#9599:
A kérdés az volt, hogy itt a fórumon, és itt tényleg nincs.
Ám ismeretségi körömben van egy két ember.

#9599:
Tökéletes valóban nincs, viszont valaminél tökéletesebb mindig van, és mindig is lesz. És rajtunk áll, hogy miféle tökéletességek elérsére törünk.
Van aki a nihilben, narkózásban, bólogatásban, tudattalanságban, ösztönlénységben tökéletesbíti magát minden nap... és van aki másban.

Mindenki a saját képességeihez mérten választ tárgyat (és társaságot), amiben tökéletességre tör.
Kisszerû emberek kisszerû dolgokat, középszerû emberek középszerû dolgokat, nagyszerû emberek nagyszerû dolgokat.
clio1616v
és itt borul salsoul ideája, mint az tökéletes gázok modell 😄 nincs tökéletes akármicsoda 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nincs 😄D

clio1616v
100%ban egyetértek

clio1616v
lehet telefonszex is...

clio1616v
egyenlõre az igényeiteket tegyétek

clio1616v
igen mondhatjuk hogy igényes vagyok ilyen szempontból is...

Hm, van itt egyáltalán olyan, aki érzelmileg erõs, stabil és tudatos?

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

salsoul
benne van, csak másképp alakul benne a mi/ki irányit mit/kit felállás
az ösztön "egy érzelmileg stabil, erõs és tudatos férfi"-ben is bennevan...

Kérem kapcsolja ki!

salsoul
attól függ milyen férfi...
a tapasztalat (megfigyelés) az, hogy ha körbenéz, akkor egyébként is körbenéz, s nem kell ahoz nagy távolság...

mellesleg egy érzelmileg stabil, erõs és tudatos férfinek nem gond kitartani
ezzel arra célzol amire én is gondolok? mert szerintem kizárt dolog, hogy több száz kilométer választja el õket egymástól és a férfi nem néz rá egy másik nõre sem...

Kérem kapcsolja ki!

salsoul
ehjj ez a csöpögõs nyáladzás...
a szeretet nem ez... ez lelki instabilitás, függõség, narkózás a másikkal... meg egy élet délibábra építése, és baromi fájdalmas lesz a délibáb eltûnése...
Naja, már majdnem egy éve ez megy, de nem tudunk mit tenni - egyenlõre.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

minigirl
Megértelek. Tudom, milyen kemény, de azért ki lehet bírni. 😊

Nekem is egy hónap kábé, míg találkozok Vele - de még ez sem biztos. Legutóbb is fél évet kellett várnunk egymásra...

minigirl
biztos

offkorzreg
ez kurva nagy hülyeség,honnantudod õ mitcsinál amúgyis odakint?meg neked is kijön szembe valahol,nemlehet ezt sokáig bírni így,ha meg igen,akkor kurva nagy szükséged nincs is az egészre,ha szerwc valakit nagyon,akkor nembírod nélküle soká,és nemhagyod ott a fenébe semmi szar karrier miatt<#wow3>
de biztos másképp gondoljuk

minigirl
Igen, szégyelld magad. Ha valakit szeretsz, akkor mindenben támogatod.

Neki nem fontosabb. Még 4 évig lenne kint, miattam jön vissza. (De mielõtt bárki is lehurrogna: nem kértem, õ akarja így.)

Már egy éve kint van, igaz, amikor kiment, még nem voltunk együtt. Márciusban hazajött a családjához, és azóta vagyunk együtt.

Nekem õ a legfontosabb, és az, hogy minden nap beszélünk már majdnem olyan jó, mintha itt lenne. Így tényleg kibírnám évekig is, még ha félévente csak egyszer látom, akkor is.

Tudod, egy kapcsolatban a lelki kapocs sokkal fontosabb, mint a testi vágyak. Amit te mondasz, úgy tûnik, inkább a testiségre vonatkozik.

clio1616v
Igen igazságtalan...

Amúgy nincs ám ebben semmi szokatlan... vannak olyan lányok kik kihasználják hogy kapcsolatot akarsz és szeretik elmesélni a problémáikat, szeretik ha sajnálják õket... ha szereted hallani az efféle történeteket akkor nincs baj, de komoly dolgot ne várj 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Szégyenljem magam azért mert nekem fontosabb az hogy együtt legyünk mint az õ karrierje?

Ha neki fontosabb az hogy karriert építsen és pénzt keressen(vagy bármi más), és ezért hajlandó feláldozni éveket hogy ne lásson akkor felmerül a kérdés mi a fontos neki?

Mégvalami semmi nem kötelezõ, csakis a félelmei irányítják, ha õ két évig marad akkor tõled nem fél annyira hogy elhagyod, mint a küldöldi dolgától hogy megszünik. (tehát utóbbit jobban szereti, fontosabb neki)

Neked mi a fontosabb?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Na igen, én is ezt mondtam neki hogy legalább annyira beengedhetne a bizalmába, hogy ezt elmondja. Elvégre én eddig is próbáltam segíteni az ilyen dolgokban. Az volt a válasza, hogy örül neki hogy segítettem és megköszönte, de ezt magában kell helyre tenni. És majd ha találkozunk akkor el fogja mondani mert bonyolult történet. Hát igen, majd ha találkozunk..😊
Benne van a pakliban, hogy más fiú áll a háttérben, mert hát azt mond amit akar msn-en, nem szentírás. És mivel 50 km van köztünk, ezért le se tudom ellenõrizni. Én csak azt nem értem hogy akkor miért beszéltünk mindennap és miért hitegetett. Bár van egy feltevésem, hogy még nem tudta hogy az a srác összejön-e neki és nincs ló szamár is jó alapon tartott meg engem. De mindegy, nem a feleséget kerestem benne és õszintén szólva még a szerelemtõl is nagyon messze állt a dolog, csak bánt hogy ilyen alattomos módon szakadt meg a kapcsolat :S
minigirl
Szégyelld el magad, ha a szerelmedért nem bírnál ki egy hónapot... Érte éveket is kibírnék.

clio1616v
ne adj 😄
figy ha a szüleimmel baj van akkor kire számíthatok ha nem a páromra?...

szal kamu a csaj... vagy buta ami még rosszabb, buta csajnál nincs rosszabb, nem szabad kezdeni mert kitudja mikor csinál butaságot 😄

Köszi az ötleteket 😊 Az a helyzet, hogy ma sem beszéltünk, így végülis lekopik a csaj magától úgy tûnik. Ma még msn-re se jött fel és a telóját ma se kapcsolta be (több sim kártyája van, gondolom cserélt a kis sunyi). Végülis azt döntöttem el, hogy ha megkeres elmondja h mi van és netán még a találkát is õ hozza fel hogy pótoljuk be akkor adnék neki esélyt de CSAK akkor. Nem valószínû, hogy ez lesz szóval ennyi volt 😊 De ha ilyen a lány akkor jobb is hogy az elején kiderült szerintem.
Lehet hogy csak a kifogásokat kereste..bár betegséggel és a szülõkkel takarózni szerintem szánalmas dolog ha ezeket csak azért találta ki hogy hitelesebb legyen.
clio1616v
figy hülyíti... megvan a régi kapcsolata a csajnak és ha úgy tetszik itt van ha úgy akkor ott...

nem értem meg azokat a nõket akik nem képesek megmondani mi van... se a férjüknek se a párjuknak se a szeretõjüknek se senkinek... titkolóznak aztán mellette meg mindenki hibás csak õk nem...

a másik amit nem szeretek az a szándékos félrevezetés... direkt nem veszi fel a telefont, direkt nem ír semmit vissza... szerintem ezek valami nõk lapjában vagy miben azt olvasták, hogy ezzel lehet a férfit mégjobban megtartani/megszerezni... buták nagyon...

ennek a szerencsétlennek meg pont egy olyan jutott, aki a kettõ kombója...

clio1616v
viszont büszke lehetsz rá mert okos és nyelvet beszél... a karrierjét pedig támogatnod kell, 1 hónap tényleg nem sok... én nem bírnám ki ^^

Dick Riddick
Nem lehet mellette, mert még nem a pasija. 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

minigirl
Annyira nem. 😊 Még kerek egy hónap, míg hazajön végre, de azt már féllábon is kibírom. 😊

clio1616v
pasija van melletted párhuzamosan
dobd

Jó neked, minigirl.

Anaid
Sztem nem elnézõség kérdése, nem gondolkodunk egyformán. Még mi ketten sem, pedig mindketten "nõbõl" vagyunk.<#nyes>

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

minigirl
Csak én vagyok ilyen elnézõ? 😊

salsoul
Tovább lépni kell.
Ha lenn tartása és odafigyelne rád akkor találna idõt és alkalmat arra, hogy elmondja mi a szitu.
Anaid
Nem tudom ebben az esetben mi van, velem elõfordult, hogy szép mondatok le lettek írva, de személyes tali azt már nem, mindig volt indok, hogy majd, meg majd....Én azóta nem foglalkozom vele. Ha akart volna írhatott volna mailt, de nem. Én inkább túltettem magam rajta, mint hi9tegessen magam, minek, ha találkozni sem akar velem....Okuljon belõle aki akar...

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Dick Riddick
Ha szeretne találkozni veled el tudnád érni. Sõt inkább õ keresne téged.
Amiket leírtál azok csak kifogások, ezeket a problémákat nem veled beszélné meg. És igazából semmi közöd sincs hozzá.
Szerintem nyugodtan hagyd ezt az ügyet.

minigirl
Lehet, hogy ki van borulva, és nem akar téged terhelni vele. Várj egy picit, hátha újra jelentkezik. 😊

Úgy tûnik tényleg ritka rendes lányt találni..kb 2 hónapja megismertem egy lányt a neten, 3 hete pedig meg is volt a személyes tali. Klassz volt, mondta hogy jól érezte magát, kár hogy olyan gyorsan eltelt az idõ és szeretne még velem találkozni. Mivel én is így képzeltem el, így azóta mindennap beszélünk, tali sajnos csak 1 volt azóta.
Múlt héten ugyanis arra hivatkozott, hogy olyan dolog történt vele, ami nagyon nehezen megemészthetõ, és magának kell megoldania, így hát nem is tudom hogy pontosan mi történt vele. A napokban annyit sikerült kiderítenem hogy családi probléma lehet (elég zûrös a család,édesanyja már nem él, az apjával meg rossz a viszonya, így a maga ura mivel egyedül él). Mondtam neki hogy ha minden rendben lesz akkor majd szól hogy talizzunk. Másnap mondta is hogy jövõhéten (azaz ezen a héten) szeretne velem találkozni.
Ma találkoztunk volna... Mondta hogy a mai nap jó neki, viszont a részleteket csak elõtte való este szeretné megbeszélni, mivel akkor tudja tisztán a másnapot. Ezzel sem lett volna gond, mivel elõzõleg is így beszéltük meg elõzõ este a dolgokat. Fel is jött msn-re.. Válaszolni viszont nem válaszolt, egész este rá vártam. Telefon kikapcsolva, így hát sms-t küldtem neki, de még azóta se lett kézbesítve az üzenet. Elnyelte a föld, msn-en se üzent vissza semmit..:S
Nem tudom mit kéne tennem? Az biztos, hogy én keresni nem fogom. Bosszút állni sem akarok, nem lenne méltó hozzám 😊 Így hogy nem tudom mi van nehéz bármit is mondani, mindenesetre nem hiszem hogy ne tudott volna engem megkeresni ha van is valami, fõleg így h a telóját is kikapcsolta. Szerintem az lenne a legjobb, ha lezárnám vele teljesen a kapcsolatot, mert úgy érzem csak arra megy ki a játék hogy húzza-halassza velem a dolgot 😞 Viszont ha beszélek vele akkor mindenben bennevan, taliban is, a programokban is..Kérdés hogy tényleg önhibáján kívül van-e ez, vagy valami más is áll a dolog miatt 😊
Sikerült egy nagy regényt írnom mindenesetre 😄 Na mindegy, nehéz ügy..
chhaya
mrrnyáu

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

minigirl
anglia

clio1616v
attól függ milyen irányba 😊

minigirl
persze 😄

clio1616v
az még európa?

Dick Riddick
Nekem nem.

minigirl
Az, hogy a barátom nem 2000 km-re van tõlem. 😊

clio1616v
mi az a tökély? 😊