22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • minigirl
    A véleményemet mondtam el, innentől azt csinál, amit akar. Senkinek nem kötelező rám hallgatni.
    És hogy a véleményemet mire alapozom? Tán arra, hogy én is voltam 16 éves kislány, és tudom, hogyan gondolkoznak a 16 éves kislányok.
  • Steve Q
    Hát igen, én is egyetlen ilyen komoly, ilyen korú lányt ismerek csak.
  • clio1616v
    myvipen meg írhatsz neki nyugodtan egy "szimpatikus vagy megismernélek tartalmú levelet" ha ezzel nem hívod fel magadra a figyelmét akkor semmivel... pláne nem az önsajnáltatással
  • clio1616v
    amúgy minek szurkolsz hogy mi sikerüljön nekik?

a srác vonzódik a kislányhoz, mert jól néz ki és úgy látja hogy csak az övé lehetne.. mert "nem olyan mint a többi lány"
  • Rundstedt17
    egyértelműen nem hozzá való,két külön kategória vagytok,a stílusod mindent elárul szerintem magadhoz hasonlót keressél,ne álmodozz.
  • clio1616v
    látom...

bocsánat, hogy hibázok... már ha te tudsz olyat...
  • clio1616v
    persze, hogy nem neked akar rosszat, hanem magának jót

egy 20 éves gyerekre senki nem alapoz komoly kapcsolatot... pláne nem egy 16 éves gyerek :)

szerelmes lehetsz meg a lány is... de ne az anyudékkal finanszíroztatsd meg... barátod lehet a csaj esetleg első csókra stb... de komoly párkapcsolat az még várat magára...
  • minigirl
    látod, ezért mondtam, hogy nem kell veled foglalkozni...
  • clio1616v
    az előző az idézetre ment...
  • clio1616v
    persze hibáztatsd csak amiatt hogy nem érdekled :D jó ötlet, minden ember szereti ha a hibájára világítasz rá ;)
  • minigirl
    "Lehet elmondom neki,hogy bánt engem,hogy észre se vesz,pedig én nem adtam neki rá megfelelő indokot :S"

Ne tedd! Még véletlenül se. A legtöbb lány nem nagyon szereti, ha ilyen érzelmi kirohanásokat hallanak, még akkor sem, ha nem így közlöd vele. Ne add a tudtára, hogy tetszik, csak annyit, hogy szivesen barátkoznál. Ezzel csak azt érnéd el, hogy minden esélyed elszállna attól, hogy együtt legyél vele.

Még valami. Most, hogy tudom, mekkora a korkülönbség közetetek, nem is tartom annyira jó ötletnek, hogy vele próbálj lenni. Nem megbántani akarlak, és őt sem akarom szidni, de ebből hosszú távú kapcsolat biztos, hogy nem lesz. Hacsak a lány nem olyan komoly, mint a középkori kisasszonyok, akiket férjhez adtak 17 évesen. Szurkolok, hogy sikerüljön nektek, de az én véleményem az, hogy a lány túl fiatal hozzád.
  • Tarajos Sül
    "Ne figyelj cliora, sokszor beszél hülyeséget."
    Eggyetértek vele

De vagy utál a lány,vagy szimpatikus vagyok neki,vagy szeret,vagy egy jopofa emberkének tart.
    Attól függetlenül,hogy hány éves vagyok,és hogy ki vagyok
    Én pedig azért nem örülök a helyzetnek,mert az első verzió "él" jelenleg.
    Pedig lehetne akár a többi közül valamelyik is...
    :(
    Köszönöm azért a Te tanácsodat is...

Lehet elmondom neki,hogy bánt engem,hogy észre se vesz,pedig én nem adtam neki rá megfelelő indokot :S
    Ettöl gondolom megenyhül,és csak nem akar nekem szándékosan rosszat
    A levél tárgya pedig,hogy jelentkezek egy rendezvényre,és hogy szívesen elmennék vele,ha ő is szeretné,de ha nem akkor,majd máskor,és majd találkozunk(de csak ennyi írtam neki,semmi többet)
    Ezt a levélírást azért nem tartom jó ötletnek(mostmár),mert azután kelett volna ezt írnom,hogy igen is tudja,hogy velem szívesen elmenne bárhova,és örülne nekem.
  • Steve Q
    Az ennyi idős csajoknál semmi sem biztos. Lehet, hogy visszafogottnak tűnik, de ki tudja, mi a látszat mögött. A tinikor amúgy is a személyiség kialakulásának korszaka, szóval lehet ha így nem "akar észrevenni", lehet csak úgy "tudna", ha igyekszel mindig középpontba kerülni abban a társaságban, amiben ő is ott van, teszed a nagymenőt... egy 16 éves lányt hamarabb lehet lehengerlő külsővel és szöveggel megnyerni, mint őszinte érzelmekkel és kinyilatkoztatásokkal (tisztelet a kivételnek persze, de én olyat csak keveset ismerek).
  • Tarajos Sül
    "/Külső, belső... Már csak a folt kell, és lehet is pumpálni. /"

A nagy kerékpárszakértő xD

Clio1616V:

Hát igen,nem ma születtem,hanem több,mint 20 éve :)
    Egyébként nem néz ki nagy pasizósnak(sőt nem is látom,hogy sok fiú fejét fordítaná el),és nem "arra" kell a lány,de kicsit bánt,hogy kerül engem,holott én tudom,hogy semmi okot nem adtam rá...
    (legalábbis azt hiszem)

amugy az a legjobb,hogy még barátként sem akar kezelni :S

Köszi Azért Mindkettőtöknek
  • minigirl
    Ne figyelj cliora, sokszor beszél hülyeséget. Egy kapcsolat nem feltétlenül jár kötöttséggel. Különösen, ha jól érzed magad benne.

A lányra meg csak annyit tudok mondani, hogy még nem akar senkit maga mellé, esetleg tényleg megijedt a leveledtől, de nem a kötöttség miatt, hanem azért, mert nem ismer. Próbálj vele sokat beszélgetni, és még véletlenül se hozd fel neki a kapcsolat témát. Vagy kialakul, vagy nem, ezt nem lehet erőltetni.
  • Steve Q
    Ezzel egyetértek, aki nem használja az eszét is valamennyire a szerelemben, az sokat fog seggre esni ugyanattól a banánhéjtól.
  • Dick Riddick
    Így van. Várj, megismeritek egymást, fény derül a dolgokra, és a barátja leszel. De nem a pasija.
    Hidd el, jobb ha nem a barátja akarsz lenni.
    /Külső, belső... Már csak a folt kell, és lehet is pumpálni. /
  • clio1616v
    pici lány még... mit vársz tőle?

nem fogja lekötni magát melletted, most szerzi a tapasztalatokat... figyeli az emberek viselkedését reakcióját, ha van esze és okos lány művelt és a családja is jól nevelte akkor nem fog leállni senkivel ennyi idősen... és nem esik teherbe 17-18 évesen
  • Tarajos Sül
    16,de visszafogott,tehát nem ilyen k*rváskodó...
    Lenne is rá idő,és nagyon sokszor van olyan,hogy egyedül van(vipen is 178 ismije van)ilyenkor tudnék vele beszélgetni,és már beszélgettem is vele...
    de ha látnátok amit én :S
    Ha elmegyek melette semmi,hiába köszönök...
    (amugy levelet azért írtam neki,mikor amugy egy suliba járunk,mert nem sokat látom,heti 2x,akkorsem mindig)
    Ha nagyon rámenős vagyok,és megállok előtte,biztos látja,hogy nem megyek el,csak úgy,és akkor kényszerből beszélget velem :S
    Igazából az lenne a legjobb,ha valami olyan okot szűrt volna le a levélből,hogy kerülni kell ezek után,mert fél,hogy pl kihasználom,és ez azért jó,mert nekem nem ilyen célom van vele :$
    csak bizonyítani nehéz,mikor ilyen a hozzáállása...

Fél a kötöttségtől?
    Úgy érted,hogy túl idegen vagyok neki?
    Az a terv,ha látom egyedül,akkor beszélgetek vele,és talán hozzám szokik,hogy nem olyan vagyok,amilyennek gondol...
    de ha egyszer ezeket vette a fejébe :S
  • gerlock
    nőkben ne bízzato nincs értelme XD
  • clio1616v
    így van... ezért kell hibázni, hogy tudd mik a következményei
  • clio1616v
    kersze mert fél a kötöttségtől... mennyi idős a leány?
  • HTS s3rg1nh00
    most komolyan nem érted?akkor elég nagy gáz van...
    ha egy hiba után nem gondolkodsz el azon,legközelebb hogy tudnád kikerülni...az baj.
  • Tarajos Sül
    "de a legjobb lehetőség az, ha bebizonyítják neki, hogy nem feltétlenül minden pasi egy hímsoviniszta állat. :)"

Szia

Nekem is ez a véleményem.
    Ha nekem van egy kiszemelt illető :),akkor nem mondom meg neki azonnal a szándékaimat,mert akkor tuti,hogy csak a külsőre fog ítélni...
    Ha viszont várok,és úgy közeledek hozzá,mint egy barát,akiről nem tud semmit,akkor megtud ismerni,és ha ezután derül fény a dolgokra,akkor már 2 szempont szerint tud véleményt alkotni rólam.(külső,belső)
    Sajna mostanság elkövettem egy ilyen típusú hibát...
    Egy lánynak írtam vipen levelet(nem is durva,semmi olyan nincs benne) és ezek után mintha észre sem venne...
    Az tudni kell,hogy nem ismerjük egymást,de én mégis voltam olyan hülye,hogy ilyen szituációban írtam neki levelet...
    Nem hagytam neki időt,hogy azt gondolná "meg kéne próbálni vele,mert rendes srác,lehet rá számítani,és hűséges stb"
    De a levélből vmi olyasmit vett a fejébe,hogy engemet kerülni kell
    Kicsit bonyolult :S
  • clio1616v
    vedd úgy hogy tovább gondolkodtam és ezt a gondolatomat dobta ;)
  • norbre
    azt is lehet :) azért gondoltam van összefüggés mert nem szimplán postoltad, hanem válaszként írtad az én hsz-emre :):)
  • clio1616v
    és ha ok nélkül írtam? csak úgy? :)

miért kellene összefüggnie? :D
  • norbre
    nem.. csak azért gondoltam hogy annak szánod mert nem látom igazán hogy függ össze a két dolog :)
  • norbre
    "ha elégedett vagy nem feltétlenül vagy boldog :)"
    lásd: #12177

a #12178-ben pedig pont nem a boldogságról beszéltem nem az elégedettségről ;)

amúgymeg még sincs meg mindened ha hiányolod a párod
  • clio1616v
    miért csak azért írhatok valamit hogy téged megkérdőjelezzelek? :)
  • norbre
    amit írtam ezt nem kérdőjelezi meg :)
  • clio1616v
    vannak rossz emberek... szándékosan rosszat akarnak másoknak, semmilyen kompromisszumra nem hajlandóak, érzéketlenek nulla érzelem van bennük...képtelenek bármilyen empátiára...

nekem tőlük fordul fel a gyomrom
  • clio1616v
    rossz társaságba került ;)
  • clio1616v
    ha elégedett vagy nem feltétlenül vagy boldog :)

most elégedett vagyok, mert mindenem megvan... de nem vagyok boldog annyira mintha velem lenne az életem párja
  • clio1616v
    :) igen előfordul
  • norbre
    ha hallgatunk Feldmar-ra akkor a legmélyebb legbelső szinten mindenki jó.. mindenki csecsemőből indul és mivel nehezen lehetne azt mondani egy csecsemőre is hogy "rossz", csak a ránkrakódott dolgok tesznek minket azzá akik vagyunk (és az is csak a környezet tükrében jó vagy rossz).. ha lehántunk minden szerzett "dolgunkat" akkor egy ártatlan és "jó" csecsemőt kapunk :)
  • Rabbit20
    segíts légyszi ^^
  • minigirl
    Hogyne lehetne. Csak kell mellé egy pasi, aki elviseli a hisztijeit, vagy esetleg egy olyan, aki kordában tartja, de a legjobb lehetőség az, ha bebizonyítják neki, hogy nem feltétlenül minden pasi egy hímsoviniszta állat. :)
  • cs istvan
    Ha pl van egy feminista hölgy, aki utál és gyűlöl bennünket és időnként igen durva és sokszor valótlan dolgokat mond rólunk, elvileg azért még lehet ő valahol a lelke mélyén egy rendes lány ?
  • HTS s3rg1nh00
    "hameg nem működik akk pedig felesleges rajta gondolkozni h miért nem."
    remélem rájössz magadtól is rájössz mekkora hülyeséget írtál.