22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    az a 16 éves csaj úgy jó ahogy van :)
  • clio1616v
    mit baszott el rajta?
  • clio1616v
    nem én egyenrangúnak tartom a páromat magammal, nem pedig gombnyomásra működőnek

meg miért kellene vádolni, hogy másik férfival akar lenni? ha neki az a jó akkor mással van

nem birtokolhatsz senkit...
  • Lirion
    Tarajos SÜl:
    Ezt te már csúnyán elbasztad. Felejtsd el a lányt. Sőt, a jelenlegi gondolkodásmódoddal úgy a 99%-ukat elfelejtheted.
    Csak pár alapvető hiba, ami hirtelen eszembe jut:
    - a nő kezébe adod a döntést, hogy akar-e téged vagy sem
    - nagyon hamar nyilvánvalóvá teszed, hogy te bármikor a karjai közé ugrasz, ha füttyent neked
    - loholsz a nyakában és nem hagysz neki levegőt, ráerölteted magad
    - meg akarod győzni, hogy kedveljen téged

Az egyetlen esélyed, hogy egy normális kapcsolatod legyen a lánnyal, hogy pár hónapig teljesen megszünteted vele minden fajta kapcsolatodat. Attól függően, hogy mióta és mennyire ismered fél-1 év kell, bár ha régi ismeretség, akkor 5-10 év is kevés lehet egy második első benyomáshoz. De azt borítékolhatod, hogy ezt a csajt most nem fogod meghódítani és ha nem hagysz fel az ostromlásával, csak szenvedni fogsz a suli végéig..
  • Steve Q
    A #12235 meg főleg ugyanerről szól.
  • Steve Q
    Pedig te is valami ilyesmiről papolsz, clio, csak te kompromisszumkötésnek hívod.
  • salsoul
    köszönjük clio, valóban...
  • clio1616v
    ez utóbbi már már kínosan kerülgeti a forró kását... amit jelen esetben annyival el lehetett volna intézni, hogy kompromisszumra hajlandónak kell lennie kölcsönösen mindkét nemnek ha párkapcsolatban akarnak élni egymással...

röviden:

amit elvárhat tőled a nő te is csak annyit várhatsz el tőle
  • clio1616v
    azért mert ez egy általános használati utasítás nőkhöz :D

és mint olyan eleve baromság... még a középkorban elmegy... amikor a férfiak azt tartották, hogy a nő nem más mint jószág aki(ami...) kiszolgálja őket...
  • salsoul
    indokold bekezdésenként pontosan miért is!
  • salsoul
    indokold bekezdésenként, hogy pontosan miért!
  • clio1616v
    annál nagyobb hülye nincs aki mások hülyeségén vergődik :)
  • clio1616v
    meg ez is... nem tudom hol találsz ilyen idiótaságokat :)
  • clio1616v
    ez egy nagy baromság
  • clio1616v
    az a hülye aki eltartja őket ;)

igaza van a másik Norbinak... úgy látom neki is van rálátása
  • salsoul
    én nem elítélésről beszélek, hanem arról, hogy büszkén vállalja a következményeket amiket maga okoz magának, és ne háborodjon, dühödjön fel
    akkor sem ha meghal hülyeségében
  • norbre
    igen, a második felével egyet tudok érteni.. ha valaki "hülye" és felismeri, akkor a legrosszabb ha nem tesz az állapot ellen semmit, akkor valóban hülye, és okolható érte.. de egészen addig amíg nem jut el odáig hogy ezt képes legyen felismerni addig nem vagyok benne biztos hogy joggal hibáztatható vagy elítélhető lenne..
  • norbre
    ez számomra annyira nem egyértelmű de érdemben nem tudom megcáfolni
  • salsoul
    egyébként minél többet szenved, minél többet vergődik valaki annál hülyébb

aki ilyet tapasztal viselkedésében az jobb ha tudatosítja, hogy legalább most éppen hülye és elkezdei megtenni a megfelelő intézkedéseket a hülyesége felszámolására
  • salsoul
    nem viszonyítás kérdése, mert ha magukra hagynánánk őket, és nem tartanánk őket vegetálásban jószándékkal, türelemmel és segélyekkel és hasonlókkal akkor pillanatok alatt kinyifannának
  • norbre
    értem.. de hogy ki a hülye az csak viszonyítás kérdése.. a hülyék között a számunkra hülye nem hülye.. nekik valószínűleg azok hülyék akik rájuk mondják ezt
  • salsoul
    itt a szimpla hülyékről volt szó
  • norbre
    ilyen alapon max csak egy embernek kellene maradnia mert nincs olyan hogy "a hülye".. mindenki hülyébb lehet valakinél valamilyen alapon
  • salsoul
    A férfi engedelmeskedjék, a nő szolgáljon. Mindketten uralomra törekszenek. Az eléri engedelmeskedéssel, ez szolgálással. Engedelmeskedni annyi, mint: a mondásra hallgatni; szolgálni annyi, mint megelőzni. Mindegyik nem azt követeli a másiktől, amit ő maga teljesít, s csak akkor örvend a férfi, ha a nő engedelmes neki - hisz ő maga is ezt teszi s kell is tennie; - a nő, ha a férfi szolgál neki, előzékeny, figyelmes, gáláns iránta, vagy bárhogy is mondják. Ekképpen szerepet cserélnek; a férfi szolgál, hogy uralkodjék; a nő engedelmeskedik, hogy uralkodjék.
  • salsoul
    Légy a nőkkel szemben gyöngéd s előzékeny s - szavamra - megnyered őket, ám aki hirtelen, és vakmerő, talán még többre megy. Aki azonban kevés súlyt helyez arra, hogy ingerel és meghat-e, az megsért, az elcsábít.

Kiváltképpen tanuljátok meg a nőket vezetni, az ő örök jajuk, ezer sóhajuk egyetlen pontból kúrálható.

Vádolod a nőt, hogy egyik férfitől a másik felé ingadozik. Ne korhold: hisz csak az állhatatos férfit keresi.

Most nőkhöz kötöttem a sorsom, ebből származott annyi bajom. A hamis máshoz pártolt, a hű untatott; a legjobb nem volt kapható.

Nincs férfi, aki érezhetné annak a nőnek értékét, aki magát is tiszteletben tudja tartani.
  • salsoul
    ugyan már nincs azzal semmi gond
    mindenki élje a saját életét
    a hülye meg hajjon' meg azt kész
    mindenkinek jobb ha meghal - neki is, nekünk is
  • minigirl
    Igen, igazad van, utálom, ha két ember között nagy a korkülönbség. Viszont asszem, ezzel nem vagyok egyedül: "ne akarjon már egy 20 éves gyerek egy 16 éves csajtól nem is tudom hogy milyen kapcsolatot..."
  • clio1616v
    neked szerintem korkülönbségkomplexusod van többször előjött már... nincs ezzel baj... de ne húzd már rá erre az esetre itt nem az a pár év a lényeg hanem ne akarjon már egy 20 éves gyerek egy 16 éves csajtól nem is tudom hogy milyen kapcsolatot...

elhiszem, hogy az idősebb 24 éves lányok nem veszik komolyan mert még a 20 éves is gyerek... de nem kell a 16 éves csajra ráeröltetnie magát, ha elkerüli a csaj akkor meg pláne nem eléállni hogy hé te meg miért nem akarsz velem kezdeni...

felhívta a csaj figyelmét magára kiváltott egy erősen taszító magatartásreakciót... nem megy nem erőltetjük...
  • clio1616v
    attól menekültök, ha rossz
    és attól omoltok, ha jó

az meg mindig más és más hogy mi a fontos egy lánynak... nevelés(család: anyu apu és rokonok) barátok és környezet kérdése

mi lehet a célja egy 16 éves lánynak a srácnak ezt kellene kideríteni...

minden bizonnyal nem közös a célja a sráccal aki komoly kapcsolatot szeretne vele...

16 évesen a pasi egy csajnak a nagy ő-t jelenti... ez legtöbbször olyan valaki akire a társai is felnéznek egy énekes egy tanár vagy egy idősebb menő motoros srác... nem fog foglalkozni egy szürke valakivel, mert abban nics számára "jó"
  • HTS s3rg1nh00
    általában nem szoktam,de most egyetértek clioval...veszett fejsze nyele.
  • minigirl
    Én csak azért mondtam, hogy hagyd, mert nagy a korkülönbség, és szerintem nem működne. Persze, vannak, akiknél bejön az, ha sokkal idősebb a pasi.

Annyit tudok mondani, hogy beszélgess vele, próbáld meg, hátha. Viszont ha elmész a suliból, és talán még a városból is, ahol laksz, tényleg nincs értelme kapcsolatot kezdeni.
  • minigirl
    Ezzel én is teljesen egyet értek. :) De mivel én nő vagyok, tudom, hogy általában mitől menekülünk ki a világból, és mitől omlunk egy srác karjaiba. :)
  • minigirl
    Pasi vagy. Nem fogod megérteni.
  • Dick Riddick
    Most lesz szalagavatód?
  • norbre
    azt meg hogy "rendes" lány-e akkor tudhatod meg hogy ha megismered.. és ahoz nem kell egyből házasság
  • norbre
    azt neked kell eldönteni hogy megpróbálod-e vagy sem, ezt ne várd mástól hoyg megmondja neked.. az hogy melyik tanácsot fogadod meg az nyilván attól függ melyik áll a legközelebb a te világképedhez.. nincs rossz döntés, max tanulsz belőle
  • Tarajos Sül
    Értem

A korkölünbség pont 5 év.
    hááát igen kicsit sok :S
    De én abból indulok ki,hogy mindegy,hogy hány éves vagyok,és ő,ha egyszer jól érzi magát velem(nem kapcsolatban-ra értem)
    csak úgy ismerősként.
    és ha már jól érzi magát velem,akkor akár arra is gondolhatunk...

áááá... :S
    Szóval hagyjam !?!?!
    Úgy érzem,hogy nem szeretném futni hagyni a dolgot,még nem untam meg a próbálkozásokat...
    egyébként ez az utolsó évem a suliban májusban vége mindennek,addig kell valamit tennem :S
    De szerintem max holnapig,mert akkor rájön,hogy végzős vagyok(megkapjuk a szallagavatós öltönyöket) és az még egy lapát a mostani helyzet tetejére :S
    Ha hagynám Őt,és az egész vele kapcsolatos dolgot,sokkal könnyebb lenne minden,ez biztos,mert most is róla van szó,és hogy nem éppen a legjobb,hogy észre se vesz...
    de ahogy a topik címe is igazolja "ritka rendes lányt találni"
    és lehet Ő az lehetne,lehet nem
    de nem tudom,hogy a köztünk lévő "falat" hogyan bonthatnám el

Azért köszönöm Neked Minigirl,és a többi segítőknek is :)
    Jó Éjt
  • norbre
    valahol egyetértek, de azt gondolom a legjobb leckék a saját hibáinkból származnak a legnagyobb sikerek meg a bátor próbálkozásokból
  • clio1616v
    nincs az a gyönyörű szexy nő aki ha nekiállna nekem hisztizni hogy ugyan foglalkozzak már vele csak azért mert erőszakosan akar engem foglalkoznék vele... nincs benne semmi kihívás... értéktelen lenne sőt menekülnék :)

a 16 éves kiscsaj is hasonlókat él át a zaklatójától... mi az hogy a 20 éves kangörcsös gyerek eléáll és akkor kénytelen beszélgetni vele

és te ezekután azt kívánod, hogy sikerüljön nekik?
  • Rundstedt17
    jah meg ha visszakérdeznéd hogy miből?nekem az tűnt fel hogy valójában nem is ismered eléggé de már ezt azt tervezed,sőt még hisztiznél is a csajnak hogy nem értékel eléggé.Ha akarsz valamit akkor csak simán ismerkedsz vele,ha nem akarsz semmit akkor hisztizhetsz hogy nem figyel rád,vagy mondhatod hogy tetszik :D.....bár megjegyzem az utolsó akár még működhetne is ha trendi jóképű jódumáju aktív életet élő férfi lennél,bár ezt kétlem.Szóval ez a helyzet xd