Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A nõk koruk elõrehaladtával egyre többet beszélnek 😊 a férfiak viszont tudnak hallgatni is ha szükség van rá...
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
egyébként ismét köszönöm a trónra emelést <#worship>#worship>
Ez emberfüggõ, nem azon múlik, hogy nõ vagy férfi. 😊
a többiekrõl nem tudok ugyanis semmit, feltételezni pedig nem szabad, hogy általánosíthatóak a tapasztalataim
sokszor hallottam már, hogy beszélgess velem... mondj valamit... mesélj magadról... olyan jó hallgatni a hangod... nem beszélgetsz velem? és ehhez hasonlók
amikor ilyeneket írsz, azt is gondold hozzá, hogy van másfajta is, mint amit te elképzelsz vagy tapasztalsz
Szerintem is ugyan arra van igényük a vidéki lányoknak is, de õk még nem kockultak el teljesen.
!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003
nem kell belegondolni a vidéki lányokba túl sokat... nekik is ugyanolyan igényeik vannak mint a városiaknak... szeretet, anyagi létbiztonság, szex, táplálék kinek mi a fontos, de jól ki kell elégíteni
Inkább helyén van az értékrendjük nem? Amúgy te nem biztos, hogy kijönnél egy vidéki lánnyal mások az érdeklõdési körötök, egyábként a vidék is változik 😊.
az volt a lényeg, hogy a srácnak randija lett volna a csaj meg nem ment el és nem is szólt neki miért... itt azért az én igazságérzetem is harangot kongat...
ha pl én egy csajnak nem veszem fel a telefont akkor az egy dolgot jelent, hogy nem akarok tõle semmit ^^ tényleg semmit
ezzel ellentétben egy csaj ha fel is veszi a telefont beszélgetni még akarhat, de esetek töbségében mást nem...
a legtöbb nõ igényli hogy beszéljenek hozzá csak úgy minden ok nélkül
hogy akik mi ide írunk mind kevesebbet tudunk nála, és ha valamiben igazat adsz neki még abban is megmondja hogy azt miért nem jól teszed...
így tartva magában fent azt a hitet, hogy amit õ összeismert magának tudásbázist az valami hatalmas tett... más nem érheti utol a tudásgyûjtögetésben (se szép se okos nem lehetsz)
ha így állsz hozzá akkor elégedett leszel a hozzászólásaival, mert amúgy nem mond hülyeségeket, de ami igazat mond az olyan szinten magától értetõdõ, hogy szinte már felelslegesen írja le
#9629 Miért, szerinted a hímnemûek nem így vannak ezzel?
Nem biztos, hogy 50 évesen jönnek majd rá, lehet korábban lehet késõbb.
De te is lehet majd csak 50 évesen fogsz rájönni egy olyan boldogság nyitjára amit ma még elképzelni sem tudsz.
Szerintetek az baj hogyha köztem és a lány között 3 év különbség van? ( Õ 15, én 18 éves )
Így lehet valami "komolyabb" szerintetek vagy nézzek idõsebbet? köszi.😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Ez igaz, ám ha mégis megváltozik, akkor minden feleségnél jobb feleség lesz belõle." Hát max 50 évesen lehet megváltozik, de csak azért mert már akkorra nem kell senkinek.
Én nem keresek az ilyen lányok közt magamnak senkit, amúgy is van most barátnõm, én csak leírtam a véleményemet az ilyen 9-10 es cicababákról a véleményem. De szerintem õk sosem lesznek annyira boldogok az életben mert derogálna nekik a földön járás 2 lábbal.
Egyet értünk, lehet szép ha értelmi szintje a betonszinttel egyenlõ...
De!, ezek a betonszint IQ csajok (emberek) mind egy húrra pendülnek, és jellegre mind ugyan úgy viselkednek, ugyan úgy öltözködnek, ugyan olyan helyekre járnak, ugyan úgy beszélnek, ugyan olyan könyveket olvasnak, ugyan olyan filmeket néznek, ugyan azt ugyan úgy isszák, ugyan úgy élnek... mert ugyan az a rugó mozgatja õket az élet minden területén. És közöttük nem fogsz olyat találni, aki nem olyan mint õk. Így nem õ köztük kell keresgélni. Mert ha köztük keresgélsz, akkor az kb olyan mintha részegek közt, a részegek klubjában keresnél józan embert. És miután nem találtál még fel is háborodnál, hogy nincs köztük egy józan sem. Hát nem véletlen nincs köztük... A józan máshol lesz.
Az alkoholista alkoholizmus pedig nem nekem ciki, hanem neki.
Nekem semmi dolgom más alkoholizmusával.
A pesti példádra visszatérve: ne az alkoholisták körében keress józan embereket (értsd szimbolikusan).
Ennyi a titok. És oly kevesen bírják ezt megérteni...
Mindenki diliházban és kocsmákban keres Embert és megrökönyödik, ha egyet sem talál...
És elszörnyed, hogy mindenki dilis és alkoholista.
Holott egy diliházban, egy kocsmában ez nem is lehet másként.
#9611:
"...a kurva az mindig kurva marad, nem lesz belõle jó feleség sosem... "
Ez igaz, ám ha mégis megváltozik, akkor minden feleségnél jobb feleség lesz belõle.
Nem sok gondod lehet az életben... <#nevetes1>#nevetes1>
\"Heroes never die. They just reload.\"
Quanti anni hai?
Önmagukat járatják le, meg az országot is.
Magyarán az olasz így látja "a kis porfészkes putriból menekûlni kívánó kis ribikkel teli budapest"
Azt tudom, hogy nem érdekel, közömbös számomra a dolog.
És azt is tudom, hogy ne a sarki kocsmában (értsd szimbólikusan) keressek értékes embereket.
Egyébként sok olyan nézõpontot hozhatunk fel amibõl nézve te is legalább olyan szánalmas leszel, ha nem még szánalmasabb mint az általad említett hölgyek...
Félrértés ne essék, nem õket védem.
Csak ha nem ízlik a banános puding, mert a csokisat szeretjük, akkor együnk olyat ami csokis, és ne akarjunk a banános pudingból csokis pudingot csinálni.
Ja meg ne banános pudingra szakosodott üzletben keressünk csokis pudingont...
Ha érted mire gondolok...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/