Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Hülyeség a sztereotipizálás és az általánosítás, csak ennyit akartam kifejezni.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

zoliapu
Én sem beszélek sokat, de ha beindulok akkor igen...
A nõk koruk elõrehaladtával egyre többet beszélnek 😊 a férfiak viszont tudnak hallgatni is ha szükség van rá...

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

clio1616v
kevés férfit ismerek aki sokat beszélne... viszont ez se jelent semmit 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
de nem is kell mindig beszélni, csak ha meg akarsz osztani valamit valakivel vagy kérdezel ha valami érdekel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ahhoz is tehetség kell hogy mindenki számára magától értetõdõ dolgokat írsz le úgy hogy azt hidd hogy nem az a számukra ^^

salsoul
látod bizony magától értetõdõ és mégis még úgy sem értitek meg hogy milliárdszor, millárd féle képpen írom le...

egyébként ismét köszönöm a trónra emelést <#worship>
chhaya
Nekem is mondják ezt sokat (amiket az utsó sorodba leírtál), mert nem vagyok nagyon beszédes.
Ez emberfüggõ, nem azon múlik, hogy nõ vagy férfi. 😊

clio1616v
ehhez azt kell még teljesen nyílvánvalónak venni, hogy a "legtöbb nõ" kifejezés azokra a nõkre vonatkozik, akikkel én találkoztam vagy kapcsolatba kerültem...

a többiekrõl nem tudok ugyanis semmit, feltételezni pedig nem szabad, hogy általánosíthatóak a tapasztalataim

sokszor hallottam már, hogy beszélgess velem... mondj valamit... mesélj magadról... olyan jó hallgatni a hangod... nem beszélgetsz velem? és ehhez hasonlók

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
"a legtöbb nõ"

amikor ilyeneket írsz, azt is gondold hozzá, hogy van másfajta is, mint amit te elképzelsz vagy tapasztalsz

zoliapu
Melyikre gondolsz az eredeti (antik) vagy csak a régi értékrendekre? 😊

Szerintem is ugyan arra van igényük a vidéki lányoknak is, de õk még nem kockultak el teljesen.

Dundidio
Vidéken a régi értékrendek még nem torzultak el teljesen...

!JBL Northridge E-CH90+!JBL Northridge EC25+!JBL Northridge E20 Marantz SR 3001+Marantz DV4003

clio1616v
vidéken annyival másabb hogy titokban csinálják a kurválkodást... városban nem ismer mindenki mindenkit...

nem kell belegondolni a vidéki lányokba túl sokat... nekik is ugyanolyan igényeik vannak mint a városiaknak... szeretet, anyagi létbiztonság, szex, táplálék kinek mi a fontos, de jól ki kell elégíteni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

zoliapu
"vidéken élõ lányoknak sokkal nagyobb az értékrendjük"

Inkább helyén van az értékrendjük nem? Amúgy te nem biztos, hogy kijönnél egy vidéki lánnyal mások az érdeklõdési körötök, egyábként a vidék is változik 😊.

clio1616v
miaú ^^

az volt a lényeg, hogy a srácnak randija lett volna a csaj meg nem ment el és nem is szólt neki miért... itt azért az én igazságérzetem is harangot kongat...

ha pl én egy csajnak nem veszem fel a telefont akkor az egy dolgot jelent, hogy nem akarok tõle semmit ^^ tényleg semmit

ezzel ellentétben egy csaj ha fel is veszi a telefont beszélgetni még akarhat, de esetek töbségében mást nem...

a legtöbb nõ igényli hogy beszéljenek hozzá csak úgy minden ok nélkül

clio1616v
salsoulnak van egy rögeszméje:

hogy akik mi ide írunk mind kevesebbet tudunk nála, és ha valamiben igazat adsz neki még abban is megmondja hogy azt miért nem jól teszed...

így tartva magában fent azt a hitet, hogy amit õ összeismert magának tudásbázist az valami hatalmas tett... más nem érheti utol a tudásgyûjtögetésben (se szép se okos nem lehetsz)

ha így állsz hozzá akkor elégedett leszel a hozzászólásaival, mert amúgy nem mond hülyeségeket, de ami igazat mond az olyan szinten magától értetõdõ, hogy szinte már felelslegesen írja le

chhaya
#9575 De mi ezen olyan nagy dolog? Nekem is van egy csomószor, hogy semmi kedvem beszélni telefonon, és szimplán csak nem veszem fel... vagy nem mászok fel msn-re hetekig, mert rögtön rámkattan vagy 3 ember... ha fontos akkor úgyis megtalálnak, de ettõl még nem vágódott el köztünk minden kapcsolat, hogy rögtön ejteni kell. Vagy paranoiázni mindenféle képzelgés alapján, amire semmi alap nincs.

#9629 Miért, szerinted a hímnemûek nem így vannak ezzel?

Grandmaxter
Legyen tiéd az utolsó szó...addig nem nyugszol látom😊

salsoul
Ebben egyetértünk 😉
Grandmaxter
Jól mondod...nekem nem való "tõled" 😄

salsoul
Ne aggódj, nem kapsz, neked az nem való 😉
salsoul
És ezt most csak utolján' látod?
Grandmaxter
Vicces vagy amúgy, hogy annyira ki akarsz oktatni, amit írtam, mindennek az ellenkezõjérõl akarsz meggyõzni...köszi de nekem nem kell észt oszatni, nagyfiú vagyok már.

Grandmaxter
Hallod...te már az elején félreértettél engem szerintem😊 Valamit te benéztél úgy látom😊

salsoul
és még mindig nem tudtad feldolgozni õket
Grandmaxter
Salsoul, ne érts félre, de te hány éves vagy? Olyan dolgokat írsz nekem amiket már 10 évvel ezelött is tudtam😊

Grandmaxter
Ebbe is van igazság, volt már részem nekem is netrõl ismerkedni nem egyszer. Nekem az a tapasztalatom, hogy netrõl csak az a fajta nõ hajlik társkeresésre, akinek valamilyen szociális, vagy társadalmi problémái vannak. 100 képbõl kiválasztja azt az egyet ami legjobban sikerült róla, és életben teljesen másképp néz ki. Nem egyszer volt olyan, hogy ledöbbentem, mikor életben találkoztam vele, elõször. A legutóbbbi találkozásnál határoztam el magam, hogy többet neten sem fogok ismerkedni, mert vagy dagadt, vagy ronda csajokkal találkozik az ember....egy kicsit jobban odakéne figyelni a fiatal csajoknak az alakjukra, és akkor nem fogják úgy érezni, hogy kirekesztett tagjai a társadalomnak.És akkor nem kell kétségbeesetten keresni egy palimadarat.

salsoul
Pont ezért lesznek majd késõbb vagy sokkal boldogtalanabbak mint te vagy sokkal boldogabbak.

Nem biztos, hogy 50 évesen jönnek majd rá, lehet korábban lehet késõbb.
De te is lehet majd csak 50 évesen fogsz rájönni egy olyan boldogság nyitjára amit ma még elképzelni sem tudsz.
matyi0323
Üdv. Lehet rossz a topik, akkor sry.
Szerintetek az baj hogyha köztem és a lány között 3 év különbség van? ( Õ 15, én 18 éves )
Így lehet valami "komolyabb" szerintetek vagy nézzek idõsebbet? köszi.😊

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Azt hittem hogy nekem sikerült kifognom onnan (chat) egy normális csajt, személyes tali is megvolt, mindennap beszéltünk a következõ tali is meg volt beszélve, erre elõtte szó nélkül eltûnt azóta se került elõ 😊 Szóval ilyen is van. Most nyáron én pl sokat fogok strandra járni, szórakozni, vagy csak haverommal ide-oda, a szórakozásom mindenképp meglesz, lehet még valami csajba is belebotlok 😊 Chaten amúgyis kevesen vannak ha a régiókat nézzük, és kb olyan szintû csajok akik személyesen a kutyának se kellenének, vagy olyan rondák vagy annyira gyengék agyilag 😄 Szóra sem érdemes a nagy része, tisztelet a kivételnek...
Grandmaxter
De szerintem õk sosem lesznek annyira boldogok az életben mert derogálna nekik a földön járás 2 lábbal, és sok csalódás fogja érni õket még az életben.

Grandmaxter
"...a kurva az mindig kurva marad, nem lesz belõle jó feleség sosem...
Ez igaz, ám ha mégis megváltozik, akkor minden feleségnél jobb feleség lesz belõle." Hát max 50 évesen lehet megváltozik, de csak azért mert már akkorra nem kell senkinek.
Én nem keresek az ilyen lányok közt magamnak senkit, amúgy is van most barátnõm, én csak leírtam a véleményemet az ilyen 9-10 es cicababákról a véleményem. De szerintem õk sosem lesznek annyira boldogok az életben mert derogálna nekik a földön járás 2 lábbal.

Csak az utolsó oldalt olvastam el, elég sokféle vélemény kerekedett ki itt is. Ami az olasz pasikat illeti, azok a kurvák, akik rájuk buknak, eleve nem a célcsoportom, így nem is érdekel. Én vidéki vagyok, 50 km-re Bp-tõl élek egy kisvárosban, de itt is kurvának öltöznek a tizenéves picsák, és el vannak szállva maguktól, sztem ez nem fõvárosi dolog. Sok 25-30-as bp-i lányt ismerek munkám által, teljesen normálisak, szépek, intelligensek. Ami bosszant, ha vmi chat-oldalon megismerek egy csajt, utána msn-en kezdünk beszélgetni, írok vmit, és percekig semmi reakció, normálisan próbálok közeledni, de õ semmi érdeklõdést nem mutat, és 10-bõl 10-szer ez a helyzet, mintha droidokkal kommunikálnék. Hol vannak a normális, szabad lányok? Vannak még egyáltalán?
salsoul
És szerinted ez tényleg érdekli õket?
salsoul
alkoholista alkoholizmus >>> alkoholista alkoholizmusa
salsoul
#9610:
Egyet értünk, lehet szép ha értelmi szintje a betonszinttel egyenlõ...
De!, ezek a betonszint IQ csajok (emberek) mind egy húrra pendülnek, és jellegre mind ugyan úgy viselkednek, ugyan úgy öltözködnek, ugyan olyan helyekre járnak, ugyan úgy beszélnek, ugyan olyan könyveket olvasnak, ugyan olyan filmeket néznek, ugyan azt ugyan úgy isszák, ugyan úgy élnek... mert ugyan az a rugó mozgatja õket az élet minden területén. És közöttük nem fogsz olyat találni, aki nem olyan mint õk. Így nem õ köztük kell keresgélni. Mert ha köztük keresgélsz, akkor az kb olyan mintha részegek közt, a részegek klubjában keresnél józan embert. És miután nem találtál még fel is háborodnál, hogy nincs köztük egy józan sem. Hát nem véletlen nincs köztük... A józan máshol lesz.

Az alkoholista alkoholizmus pedig nem nekem ciki, hanem neki.
Nekem semmi dolgom más alkoholizmusával.

A pesti példádra visszatérve: ne az alkoholisták körében keress józan embereket (értsd szimbolikusan).
Ennyi a titok. És oly kevesen bírják ezt megérteni...

Mindenki diliházban és kocsmákban keres Embert és megrökönyödik, ha egyet sem talál...
És elszörnyed, hogy mindenki dilis és alkoholista.
Holott egy diliházban, egy kocsmában ez nem is lehet másként.

#9611:
"...a kurva az mindig kurva marad, nem lesz belõle jó feleség sosem... "
Ez igaz, ám ha mégis megváltozik, akkor minden feleségnél jobb feleség lesz belõle.
Ilyen cicababák nemcsak Pesten, de vidéken is vannak 😊 voltak, és lesznek is.. Akikrõl te beszélsz azok általában a szórakozóhelyeken (disco) nagyrészt elõforduló állatfajták, akik a "mindent a trendiségért" elven vannak. Ezeknek a csajoknak nincs saját egyéniségük, és nem is kell tõlük sokat várni mert a felszínen belülre már nem látnak. Az hagyján hogy az olaszok elõtt kelletik magukat, ennél durvább verzió amikor szép magyar csajokat cigány hapsival látni 😄 De tény hogy sok magyar csaj úgy öltözködik mint valami utcalány. Ausztriában többször is voltam kint, és ott sokkal természetesebb, nem ennyire feltûnõ, de! szép lányok voltak, akik nem mellesleg sokkal barátságosabbnak is tûntek.
clio1616v
a csajok mindig utólag okosak, mi meg elõre...

Dick Riddick
A legnagyobb problémád az olasz férfiakért rajongó csajok.
Nem sok gondod lehet az életben... <#nevetes1>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Grandmaxter
Hmmm...mit ér? Dugáshoz nem kell ész. Egyébként bánhatják azok a csajok akik korábban visszautasítóak voltak, mert sosem tudják már meg milyen jó kajákat tudok fõzni😛

clio1616v
"semmit nem ér ha az intelligencia szintje a betonszinttel egyenlõ"

Grandmaxter
Mi ér?😄

clio1616v
de ér csak nem neked...

clio1616v
Ciao Bella... ^^

Quanti anni hai?

Grandmaxter
Hja 1 példa az jó...hogy nem kocsmából fogsz értékes embereket keresni...erre azt tudom mondani, madarat tolláról embert barátjáról...nem mindenki egyforma. Nekem sem kurvákra fáj a fogam...a kurva az mindig kurva marad, nem lesz belõle jó feleség sosem...

Grandmaxter
Lehet egy Csajszika szép, meg bomba alak, de semmit nem ér ha az intelligencia szintje a betonszinttel egyenlõ. Félreértés ne essék, én senkit sem akarok megváltoztatni, jobbá tenni...rossz példát hoztál fel, vagy félreértettél valamit nem tudom...A lényege a mondanivalómnak az, hogy a pesti lányok többsége beképzelt és sokat hisznek magukról, (túl sok sorozatot néznek a szennycsatornákon)közben meg olyan csórók, hogy egy senkiházi olasz is könnyen megkapja, mert õ külföldi, és ez már számít...Olvasd el a Román és Lengyel nõk példáját amit korábban írtam...
Önmagukat járatják le, meg az országot is.
Magyarán az olasz így látja "a kis porfészkes putriból menekûlni kívánó kis ribikkel teli budapest"

salsoul
Nem tudom, hogy bele nõttem-e vagy sem.
Azt tudom, hogy nem érdekel, közömbös számomra a dolog.

És azt is tudom, hogy ne a sarki kocsmában (értsd szimbólikusan) keressek értékes embereket.

Egyébként sok olyan nézõpontot hozhatunk fel amibõl nézve te is legalább olyan szánalmas leszel, ha nem még szánalmasabb mint az általad említett hölgyek...

Félrértés ne essék, nem õket védem.
Csak ha nem ízlik a banános puding, mert a csokisat szeretjük, akkor együnk olyat ami csokis, és ne akarjunk a banános pudingból csokis pudingot csinálni.
Ja meg ne banános pudingra szakosodott üzletben keressünk csokis pudingont...

Ha érted mire gondolok...
Grandmaxter
Haggyad már, ne add ki magad külföldinek. Aki magyar ember az legyen magyar ember...tiszta cinkesek az olyan csajok akik az olasz pasikra buknak...csak lejáratják magukat az olaszok elött!!!

banok
szóval meg kéne tanulni olaszul... <#fejvakaras>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Grandmaxter
Lehet azért nem látsz benne szánalmasat, mert ebbe nõttél bele 😊

salsoul
Én nem látok ebbe semmi szánalmasat.
Vagy annyi szánalmast látok benne, mint a kínai és tesco árúkban/áruházakban és ezek közönségében.

És mindez miért van?
Hát nem azért mert nincs rá igény, nincs rá közönség...