Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minigirl
És ez komolyan 1 nap alatt változott meg?

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

nem mondok ellent magamnak mert ott van az a kis szócska hogy "már".
<#whatever>

dugás közben akar vele beszélgetni. mit nem értessz ezen?<#idiota>

Kérem kapcsolja ki!

"mikor szeretnék vele találkozni beszélgetni személyesen , mindíg elutasít :S pedig csak egy kis dumaparti lenne ."-
"csak jó lenne magamévá tudni azt a csajt :S"
nem tûnik fel hogy ellentmondasz magadnak?<#whatever>

de miért nem akar velem talizni , én csak ezt nem értem :S
nem akarok már semmit se , csak dumálni ..

Csodálkozol hogy elutasít? 😄 Ha 4 éves a kapcsolata akkor talán nem te vagy az akit keresett 😊 Az hogy általánosban az volt, egy dolog...Azóta változtak az érzései, komolyabb is lett ezen a téren is. Ha még találkozni se akar veled akkor meg fõleg hagyd ott mert magadból csinálsz hülyét 😊
csak tudod az a szar hogy általánosba még eléggé belém volt esve a csaj, csak én még akkor nem vettem észre :S

mostmeg mikor szeretnék vele találkozni beszélgetni személyesen , mindíg elutasít :S pedig csak egy kis dumaparti lenne .

chhaya
Miért ne létezne ilyen?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Egyetértek

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

le késted fogd fel😄

persze nem úgy hogy 1 éjszaka aztán csá 😄

csak jó lenne magamévá tudni azt a csajt :S

még egy irigykedõ személyedben.

LOL?

Ha ennyi ideje bírják egymás mellett, akkor valami nagyon jól mehet náluk, szóval csak csitt, semmi irigység 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

salsoul
ilyen szitu akkor fordul elõ mikor két tutyimutyi idóta találkozik
Dick Riddick
Nem a haverodnak mondták? 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

egyik ismerõsöm 15 évesen jött össze egy sráccal, szal már vagy 4 éve együtt vannak. ez már milyen dolog? 4 év alatt nem unt bele a kapcsolatba? az elõtt meg nemigen volt neki pasija.
ja és rendes a csaj, nem besült + szép is.

sajnos...azt mondta idõt kér. én hülye meg vártam. elég kellemetlen volt mikor a barátnõinek újságolta hogy összejött xy-nal

Kérem kapcsolja ki!

Dick Riddick
Hmmm, te találkoztál már nõvel?

Dick Riddick
Nem vágyik. Csak azt nem tette hozzá hogy vele nem. 😊)

Rita79
ritka rendes lányt találni<#nyes>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
azért, mert ezek a höje picsák szeretik hülyíteni a pasikat.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

én is így gondoltam <#wink>

de miért nem egyszerûbb megmondani, hogy Nem?

Kérem kapcsolja ki!

Rita79
lekoppintási technika
ha nekem egy fiú tetszik, biztos nem hagyom ki<#hehe>

akkor lenne hozzád egy kérdésem. haverom tegnap mondta hogy tetszik neki egy lány és a lány azt mondta neki, hogy most nem vágyik kapcsolatra. "szünetet" tart. ilyen létezik, vagy ez is egy újabb lekoppintási technika? 😄

Kérem kapcsolja ki!

Rita79
Hát persze<#eplus2><#eplus2>

egy újabb álszent lányhoz van szerencsém? 😄

Kérem kapcsolja ki!

Rita79
Sziasztok!<#vigyor2>

So what?irigykedsz rájuk mi?😄.

salsoul
nem, nem fogom rád
Kitalálom: ezt is rám fogod?

salsoul
nem, nem csoda
Nem fogalmaztál valami túl világosan, csoda hát, hogy értetlenkedtem?

salsoul
túljátszotta magát...
clio1616v
nem értek egyet sokmindenben salsoullal, de ezt a hozzászólásodat nem értem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Grandmaxter
én ezt inkább fordítva mondanám: 18-20 évesen megrekednek 15 éves szinten... Nekem van egy tippem...kb 16 éves lehetsz de ha több akkor 16 éves szintnél megrekedtél

Grandmaxter
Lehengerlõ hogy kitudod forgatni az emberek szavait

Grandmaxter
Salsoul sok szerencsét pasik terén az életben.

salsoul
bingooo <#eljen><#taps>
clio1616v
nem õ arra gondolt, hogy 18-20 évesen is olyan hülyék mint egy 15éves

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigeroo
szerintem õ a 15 évesek 18-20 éves párjaira gondolt 😛
Ha nem vetted volna észre, én a 15 évest mondtam elõször és utána, hogy 18-20... Olvasni tudni kéne -.-

salsoul nézd már meg hogy kint vagyok-e 😄

Kérem kapcsolja ki!

salsoul
én ezt inkább fordítva mondanám: 18-20 évesen megrekednek 15 éves szinten
3 év korkülönbség szinte semmi. Egyébként is vannak olyan lányok, akik 15 évesen már felérnek egy 18-20 évessel. Egy próbát megérhet.

Attól függ, mi neked a komoly...
Fél év, 3 év, 10 év vagy halálig?
Tudok olyat, hogy csaj 14 volt, srác 17 (szal 3év), és azóta együtt vannak. Persze fennakadások vannak, de hol nincsenek...
Ha jók vagytok egymásnak, és változatossá tudjátok tenni késõbb is a kapcsolatotokat, akkor menni fog.
Dumáljatok meg mindent, ne akarj mindent azonnal, és akkor jó lesz.

A kisebb településeken pedig elég furának látom a helyzetet, mert a szûkebb közösségek maguk közt elbulizgatnak, ismerkednek, kapcsolatot találnak, és nem igazán néznek szét.
Tisztelet a kivételnek, mert mindig vannak, csak ritkák.
Volt egy eset, amikor városi gyengus megjelent a csajjal a helyi kúlturcentrumban, és ha a csaj nem áll közéjük, pusztán a srác jelenléte miatt lezúzták volna, mondván mit akar a csajtól, õ hozzájuk tartozik. Tiszta amerika kisvárosiak VS idegen látogató feeling.

Vidéki csajokról:
Budapesthez képest én is vidéki vagyok (18000fõ(2005)😄) és azt látom, hogy nagyban változnak itt is a dolgok. Értem ez alatt a korai "felnõtté válást". Hogy külföldi pasikra lennének rákattanva, az még nincs meg, de már nagyban keresik a hasonlókat.
Én azt látom, hogy a tipikus discos beveszemazestiadagotésegészestepörgök, agrasszivEBB, cingár mostanában a tuti nekik, és nem véletlenül általánosítok. Ez az egyik véglet, a másik a szintén rosszfiús kigyúrt alakok.
Viszont azok a csajok, akiknek rendes kapcsolata van, nem látom ilyen személyiségekkel. Nem tudom, hogy õket hol ismerték meg, sztem suliban, amikor már nem csak külsõ alapján válogatnak.

salsoul
nos ez szintén mind magától értetõdõ triviális dolog amiket már évek óta tudok...

és még én dumálok magától értetõdõ triviális dolgokról...

egyébként Te miért írsz magától értetõdõ triviális dolgokról?
Grandmaxter
"látod bizony magától értetõdõ és mégis még úgy sem értitek meg hogy milliárdszor, millárd féle képpen írom le..."

egyébként ismét köszönöm a trónra emelést.

Hát az öndícséret büdös dolog...régen ezt tanította anyám. Ami magától értetõdõ azon mit kell magyarázni?😄 Szerintem te nem vagy képes felfogni, hogy ami magától értetõdõ azt nem kell megmagyarázni, ez a hiba benned.
Van egy közmondás..."nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik" néha írsz olyanokat aminek se eleje se vége, üres szavak(a semmirõl való értekezés)...mindent meg akarsz magyarázni, gõgösködsz ami tipikus magyar szokás, állandóan bizonygatni akarsz. Korábban írtam már, hogy olyan dolgokról akarsz kioktatni amiket már 10 éve tudtam...