22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    ha jól tudom nem arról volt szó, hogy mi(k) kell(enek) ahhoz hogy aztán együtt legyetek, hanem, hogy mitől vonzó

vagy?
  • clio1616v
    hát ha nem szeret akkor miért legyek vele?
  • salsoul
    ls amellet hogy nagyon tud szeretni rettenetes, elviselhetetlen személyisége lehet, sőt még ez a szeretete is lehet olyan ami elől aztán minden menekül
  • norbre
    saullal értek egyet..
    mellesleg ha az a vonzó benne hogy mennyire szeret akkor neked szeretethiányod van .. és ezzel nem azt mondom hogy "baj" lenne hogy valaki szeret téged, de ha az az elsődleges szempont hogy azért legyél valakivel mert téged szeret, akkor nagyon leegyszerűsítve ez azt mondja hogy kihasználod a másikat, azért "tartod" magad mellett hogy betöltse a szeretetre éhes bensődet..
  • salsoul
    nem nem ez vonzó benne, hanem vidámság és életöröm
  • clio1616v
    nem az a vonzó a nőben, hogy mennyire fiatal, hanem hogy mennyire szeret és mennyire szenvedélyesen :)
  • Rundstedt17
    mondjuk a természet törvényeivel nem dacolhat(öregszik,jah és a kutatások rámutattak arra is hogy igaz hogy a férfiak átlagban nem élnek addig mint a nők,de a nőknél az öregedés folyamata gyorsabban játszódik le és hamarabb kezdődik)
  • HTS s3rg1nh00
    mondjuk az is számít,a feleség tud-e még valami pluszt kihozni magából olyankor,hogy ne legyen erre szükség...
  • Rundstedt17
    Pedig tény 40 éves korban sokakra rájön hogy fiatal húsra van szüksége már ha a felesége eleve öregebb nála nem sok jóra lehet számítani....
  • Rundstedt17
  • HTS s3rg1nh00
    viszont egyre több rajta a karcolás és a külső nyomok a használattól,amiket jórészt nehezen,vagy sehogysem lehet javítani...
  • salsoul
    "Légy a nőkkel szemben gyöngéd s előzékeny s - szavamra - megnyered őket, ám aki hirtelen, és vakmerő, talán még többre megy. Aki azonban kevés súlyt helyez arra, hogy ingerel és meghat-e, az megsért, az elcsábít."

Ahogy fenti sorok is mondják: ez a standard hódítós, érzelgős hozzáállás max arra jó, hogy: legyünk csak barátok.
  • salsoul
    Barátom, nőjj fel a feladathoz!
    Ez az egy nőtől görcsös, ömlengős, bizonytalanos, remegős, összeszarós, agyelmenős, nyáladzós, kivetközős, rázúdítós, érzelgős sat. stílus abszolut nem nyerő a nőknél, és csak röhögség és szánalom tárgyává teszed magad előttük.

És a nyílt nem-et nem fogják a szádba rágni, mert nem akarnak megbántani, úgyhogy ha nem akarsz kicseszni magaddal vedd a lapot!
    Azzal pedig kár foglalkoznod, hogy miért nem, mert a nem az nem.
    És nem is akard álláspontját megváltoztatni, vagy magadat ha mégis kifejti, hogy miért nem.

A férfi legyen határozott, egyenes, gerinces, konzekvens, tudja honnan jön és hová tart az életben.
  • salsoul
    Ez pontosan így van. Tapasztalat.

Az ömlegésnek fulladás a vége, és fullasztó szitut mindenki kerüli... nem véletlenül...
  • clio1616v
    ok
  • Steve Q
    Én elsősorban az #12235-ös hsz-re céloztam, amikor a hozzászólásomat írtam.
  • TitaniumRR #12282
    Ezzel azért óvatosan. Egy 5 éves autó nem szokott 100 kiló fölé hízni...
  • Dick Riddick
    Akkor nem feszegetem tovább.
  • Tarajos Sül
    Nem éppen úgy sikerültek a tanulmányaim,ahogy én szerettem volna,ha erre vagy kíváncsi.
    amugyis 5 éves a suli...
  • Dick Riddick
    És 21 vagy?
  • Tarajos Sül
    Igen,Dec. elején

Miért kérdezed?
  • Dick Riddick
  • Lirion
    Ha nem erted, hogy miert irtam vmit, kerdezz, ahelyett, hogy vmi hulyeseget reagalsz.
  • Tarajos Sül
    "nem tesszük tönkre senki életét..."

Nem értelek.
    Egy 16 éves lánytól szeretném megkérdezni,hogy mire gondolt,amikor elolvasta a levelem,és ez neki miért rossz?
    Ezzel miért tenném tönkre az életét?
    A legrosszabb esetben kellemetlen lesz neki,mikor amugysem akar nagyon szóbaállni velem,és akkor még válaszolni-a is kell
    de kíváncsi vagyok rá,mert:

"az derül ki,hogy rájött a szándékaimra a levélböl,és nem tetszek neki,ezért kerül.
    (vagy más ok azon kívül,hogy nem tetszek neki)
    Ezzel nincs semmi gond.
    van ilyen.
    De én eltudok képzelni egy olyan helyzetet,hogy lehet bűnronda vagyok,de mellé állok mindenben,aranyos vagyok vele stb
    és lehet ezt az oldalát nézné a dolgoknak.
    A lány sűrűn egyedül van,és gondoltam örülne egy társnak."

A Társ szót nem csak kapcsolatra értem(de nagyjából arra :) )
    De ha nem is kapcsi(most ugyanis esélytelen)legalább megbeszéljük a dolgokat,és nem lesz ez a feszültség,mert zavar,hogy kerül.
    Ha nagyon muszáj meghallgat a lány(és figyel is rám,mert van hozzáfűzni valója,szóval nem úgy csinál,mint aki hallgatja a mondandóm,holott nem is érdekli)ahogy írtam ezzel nincs gond,de mégis,észrevettem,hogy csak azért,mert nem olyan gyerekes,hogy befogja a fülét.
  • HTS s3rg1nh00
    az már rég el van baszva,ha csak a külső miatt lecseréled a nőt,mintha csak egy új autót vennél,mert a régi már nem divatos...
  • Lirion
    Semmi gond, nem vartam, hogy te meg fogod erteni. Annak ellenere, hogy leirtam az alapveto hibakat, amiket a srac elkovetett..
  • clio1616v
    én 29 ő 31... nem értem 15 év múlva miért maradnék meg jobban egy nálam fiatalabbnál?!

• Rundstedt17
    Semmiféle negatív tapasztalat idősebbekhez sosem vonzódtam,de a lényeg az hogy szerintem a természetes rendje az a dolgoknak ha a lány jóval fiatalabb.Csak gondolj bele ha netalán sokáig tartana a kapcsolatod egy nővel és idősebb.
    Tegyük fel te voltál 25,ő meg 27 vagy a jobbikat te mondjuk 25 ő 18.Itt láthatólag még nincs nagy különbség....de mondjuk 15 év múlva:már 42 éves míg másik esetben "csak" 33 éves,te meg 40...és ugye nem kétséges hogy melyik mellett lesz egyszerűbb megmaradni később....
  • clio1616v
    megérzés? vagy van valami negatív tapasztalatod?
  • Rundstedt17
    szerintem abszolút nem szerencsés ha férfi fiatalabb a nőnél...
  • clio1616v
    egyetemen az évfolyamtársan + vagy - 2 évvel tértek el az én koromtól...

nálam 5 évvel idősebbekkel munkakapcsolatom volt és esetleg alakult barátivá, mert volt közös téma...

nem feltétlen baj a kor különbség...

zárójelben jegyzem meg (másfél évvel idősebb a barátnőm)
  • norbre
    úgy érzem "enyhe" túlzásokat használsz

ha a korkülönbségre akartál utalni a második felével a mondandódnak, akkor a nálad idősebbek hibát követtek el hogy veled (egy náluk fiatalabbal) barátkoztak?
  • clio1616v
    persze beszéld meg vele...

írd le neki levélben, ha nem áll veled szóba...

de ne az utcán állj elé és kényszerítsd beszélgetésre... erre értem az erőszakosságot
  • clio1616v
    erőszak akkor is... azt azért fel lehetne fogni 20 évesen már, hogy nem tesszük tönkre senki életét...

nekem eszembe sem jutott 20 évesen 16 éves lányokat zaklatni... 20 évesekkel vagy idősebbekkel foglalkoztam barátkoztam az egyetemen
  • Tarajos Sül
    "felhívta a csaj figyelmét magára kiváltott egy erősen taszító magatartásreakciót... nem megy nem erőltetjük..."

Nem eröltetni akarom,csak kideríteni,hogy mi a gondja velem,mert úgy gondolom,hogy rosszul gondolja a dolgokat

"az igen... de az, hogy erőszakoskodjon egy 20 éves gyerek egy 16 éves lánnyal az nem normális"

Ezzel nem értek eggyet(bár máshogy is írhatnám,de békében szép az élet :) )
    Ugyanis semmit nem eröltetek rá,sőt nem is erőszakoskodok vele(én sem a sexre értem,hanem arra,hogy nem hagyom békén,a félreértések elkerülése végett.)

Annyi az egész történet,hogy első alkalommal odamentem hozzá,hogy ismeri-e az eggyik haverom.
    Ezután köszönt normálisan,mikor véletszerűen összefutottunk.
    ...de most jön a csavar,hogy írtam neki egy! levelet myvipen
    (ha akarjátok bemásolhatom,de csak annyi van benne,hogy kiírta a vipes aláirásába,hogy megy valahová,én meg irtam,hogy nem-e mehetnék vele,de ha nem majd máskor,és majd talizunk,úgy ahogy elötte)
    Bár lehet ebböl az következik,hogy egy idegen sráccal(én) nem szívesen menne sehová,vagy túl idegen neki a helyzet,és rosszra gondol...
    de ezek után mintha észre sem venne...

én ezek után nem lehordani akarom,se erőszakoskodni,járni vele
    ...hanem megszeretném beszélni vele(csak vélemény,hogy mit gondolok),hogy mi a baja velem,mi rosszat írtam abban a levélben,mert lehet teljesen félreérti a helyzetet.

Tudom ebböl az derül ki,hogy rájött a szándékaimra a levélböl,és nem tetszek neki,ezért kerül.
    (vagy más ok azon kívül,hogy nem tetszek neki)
    Ezzel nincs semmi gond.
    van ilyen.
    De én eltudok képzelni egy olyan helyzetet,hogy lehet bűnronda vagyok,de mellé állok mindenben,aranyos vagyok vele stb
    és lehet ezt az oldalát nézné a dolgoknak.
    A lány sűrűn egyedül van,és gondoltam örülne egy társnak.
    Elcsesztem,ezt tiszta sor.

"ne hívjuk már lassan pedofíliának meg erőszaknak azt ha egy srác próbálkozik egy lánynál aki csak 5 évvel fiatalabb nála"
    Örülök,hogy így gondolod :)
  • norbre
    na ezt jó bénán fogalmaztam meg: *nyilván 20 évesen senki nem születik úgy hogy mindent helyesen tesz

valahogy így akartam: nyilván senki nem tesz még mindent "helyesen" 20 évesen.. ez még bőven "tanulóidőszak".. és ezt azért ne hívjuk már lassan pedofíliának meg erőszaknak azt ha egy srác próbálkozik egy lánynál aki csak 5 évvel fiatalabb nála
  • norbre
    azért túlzásokba ne essünk már.. nyilván 20 évesen senki nem születik úgy hogy mindent helyesen tesz
  • clio1616v
    az igen... de az, hogy erőszakoskodjon egy 20 éves gyerek egy 16 éves lánnyal az nem normális
  • Csak77
    "ne akarjon már egy 20 éves gyerek egy 16 éves csajtól nem is tudom hogy milyen kapcsolatot"

Nem akarok beleszólni, de szerintem teljesen normális ha egy 20 éves srácnak 16 éves barátnője van. Teljesen korrekt, minden szempontból.
  • monikk
    Hello! küldene nekem valaki egy meghívót a bithorlora? [email protected] köszi