Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
<#whatever>#whatever>
Kérem kapcsolja ki!
"csak jó lenne magamévá tudni azt a csajt :S"
nem tûnik fel hogy ellentmondasz magadnak?<#whatever>#whatever>
nem akarok már semmit se , csak dumálni ..
mostmeg mikor szeretnék vele találkozni beszélgetni személyesen , mindíg elutasít :S pedig csak egy kis dumaparti lenne .
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Ha ennyi ideje bírják egymás mellett, akkor valami nagyon jól mehet náluk, szóval csak csitt, semmi irigység 😊
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
ja és rendes a csaj, nem besült + szép is.
Kérem kapcsolja ki!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
de miért nem egyszerûbb megmondani, hogy Nem?
Kérem kapcsolja ki!
ha nekem egy fiú tetszik, biztos nem hagyom ki<#hehe>#hehe>
Kérem kapcsolja ki!
Kérem kapcsolja ki!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Kérem kapcsolja ki!
Fél év, 3 év, 10 év vagy halálig?
Tudok olyat, hogy csaj 14 volt, srác 17 (szal 3év), és azóta együtt vannak. Persze fennakadások vannak, de hol nincsenek...
Ha jók vagytok egymásnak, és változatossá tudjátok tenni késõbb is a kapcsolatotokat, akkor menni fog.
Dumáljatok meg mindent, ne akarj mindent azonnal, és akkor jó lesz.
Tisztelet a kivételnek, mert mindig vannak, csak ritkák.
Volt egy eset, amikor városi gyengus megjelent a csajjal a helyi kúlturcentrumban, és ha a csaj nem áll közéjük, pusztán a srác jelenléte miatt lezúzták volna, mondván mit akar a csajtól, õ hozzájuk tartozik. Tiszta amerika kisvárosiak VS idegen látogató feeling.
Budapesthez képest én is vidéki vagyok (18000fõ(2005)😄) és azt látom, hogy nagyban változnak itt is a dolgok. Értem ez alatt a korai "felnõtté válást". Hogy külföldi pasikra lennének rákattanva, az még nincs meg, de már nagyban keresik a hasonlókat.
Én azt látom, hogy a tipikus discos beveszemazestiadagotésegészestepörgök, agrasszivEBB, cingár mostanában a tuti nekik, és nem véletlenül általánosítok. Ez az egyik véglet, a másik a szintén rosszfiús kigyúrt alakok.
Viszont azok a csajok, akiknek rendes kapcsolata van, nem látom ilyen személyiségekkel. Nem tudom, hogy õket hol ismerték meg, sztem suliban, amikor már nem csak külsõ alapján válogatnak.
és még én dumálok magától értetõdõ triviális dolgokról...
egyébként Te miért írsz magától értetõdõ triviális dolgokról?
egyébként ismét köszönöm a trónra emelést.
Hát az öndícséret büdös dolog...régen ezt tanította anyám. Ami magától értetõdõ azon mit kell magyarázni?😄 Szerintem te nem vagy képes felfogni, hogy ami magától értetõdõ azt nem kell megmagyarázni, ez a hiba benned.
Van egy közmondás..."nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik" néha írsz olyanokat aminek se eleje se vége, üres szavak(a semmirõl való értekezés)...mindent meg akarsz magyarázni, gõgösködsz ami tipikus magyar szokás, állandóan bizonygatni akarsz. Korábban írtam már, hogy olyan dolgokról akarsz kioktatni amiket már 10 éve tudtam...