22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #12338 az elsődleges mindenkinél a külső -
#12337 mi akkor az elsődlegesen vonzó tényezőről beszéltünk
amit mos te teszel az utólagos engedmény abból, amit korábban kizárólagsan állítottál -
#12336 Ugyanarról van szó, csak te már mikro szinten vizsgálod én még megmaradtam a makro megközelítésénél :) -
clio1616v #12335 igen vonzó viselkedés, hogy szenvedélyesen szeret, de nem csak és kizárólag... -
#12334 igen, a magyar értelmező kéziszótár összes szava kezdve A-nál befejezve Z-nél, mindet egybemosva -
Rundstedt17 #12333 összevissza beszél,semmi összefügés nincs hozzászólásai közt -
#12332 Legyen egy pozitív példa is. :) Vele csak a napi fenntartási költségek, a kötelező szerviz, Casco és egyebek jelenthetnek gondot :) -
#12331 és mondtad ezt akkor mikor mi arról beszéltünk, hogy mitől tetszik -
clio1616v #12330 +gondolkodása, viselkedése... reagálása a környezetére
és nagyon sok minden más... -
#12329 ezt rosszul tudod clio, mert te azt mondtad, hogy
"vonző a nőben [az] hogy mennyire szeret és mennyire szenvedélyesen" -
clio1616v #12328 "vonzó benne, hogy tetszik..."
nem tetszik -
#12327 Na, de mitől tetszik?
Külseje, megjelenése, öltözködése, mozgása - Ezek távolról
Beszédstílusa, modora, tájékozottsága, műveltsége, logikája - Ha megszólal
Kisugárzása (nem Csernobil), testillata (nem a parfüm) - ha közelebb jön.
A 3-as felsorolás sorrendje lényeges.
Bármelyik elemmel hiba van egy párkapcsolatban, akkor vagy 1-night-story, vagy erős megalkuvás, később frusztráltság. -
Rundstedt17 #12326 -
clio1616v #12325 nem utolsó az se hogy kívánja, hogy kényeztessem... de ez is a szeretetből következik :)
szeretem érezni, ahogy jó neki és érzem a teste minden rezdülését -
#12324 tegyük fel, ő itt a képen nagyon nagyon szenvedélyesen szeret téged, és szomodra nagyon nagyon szimpatikusan viselkedik, meg minden
nos akkor most hogyan tovább Clio?
teljesíti minden kritériumodat
-
Rundstedt17 #12323 magyarul neked mindegy csak dugható legyen és elviseljen -
#12322 a lottón lenne így ötösöm ahogy ezt kitaláltam -
clio1616v #12321 vonzó benne, hogy tetszik és vonz benne hogy szeret, vonz benne ahogy viselkedik, vonz benne minden.... az vonz amilyen -
#12320 csak ő -
#12319 és azért nyeli le kompromisszum címszó alatt a csajjal kapcsolatos problémákat, hogy csaj is lenyelje a vele kapcsolatos problémákat kompromisszum címszó alatt, mert nem tudna egyébként szembesülni a problémákkal, problémáival, a meztelen igazsággal, a tényekkel mert az akkora fájdalmat okozna neki, amit elviselni nem tudna
és azért ha Clio-t nézzük és azt a homokvárat amit épített magának, azért nem alaptalanul teszi ezt... A homokvár védelme mindennél előrébb való.
Sem te, sem én, sem senki más nem pisálhat bele az ő kis homokozójába. -
Rundstedt17 #12318 kb nagyon lejön hogy hiányt szenvedett vmiből a kompromisszumos üzletével jön,ami kb azt jelenti a csaj viselje el hogy megállás nélkül piszkálja,illetve el is várja a csatól hogy babusgassa ékt nappal mert ha nem akkor már nem szereti :D -
Rundstedt17 #12317 összevissza beszél,én még arra is emlékszek amikor azt bizonygatta hogy "lelki" szépség számít :DDDDDDDDDD -
#12316 de legalább a kompromisszum -
#12315 akkor most mi a vonzó benne?
várj kitalálom: az összes szó és kifejezés egyszerre, összemosva ami csak létezik a világon... -
#12314 ez tudat alatti probléma lesz, nagyon kiskori sérülés, amihez tudattal nem férhetsz csak úgy hozzá... -
clio1616v #12313 ettől szép -
#12312 persze hogy nincs, mert mindent mindennel egybemosol, és állandóan mindig az aktuális rögeszmédet jelenti minden egyes szó, kifejezés ami csak létezik -
clio1616v #12311 maximálisan meg vagyok elégedve a szüleimmel... nem kell őket pótolni -
#12310 "nem ez a vonző a nőben, hanem hogy mennyire szeret és mennyire szenvedélyesen :)" <<< emlékszel még clió? -
clio1616v #12309 nekem szeretet nélkül nincs vágy és szerelem... -
#12308 Clio-nak szimplán pótanyucira van szüksége. -
clio1616v #12307 így van -
Rundstedt17 #12306 Clionak tökmindegy :D -
#12305 azértazt >>> azért -
Rundstedt17 #12304 valóban nem elég a fiatalság,ahhoz hogy vonzó legyen ápoltnak,nagyon szépnek kell lennie -
#12303 azt kell, hogy mi csak addig a részig tárgyaltuk a dolgokat, hogy "attól vonzó valaki, hogy tetszik nekem" ezért vagy azértazt
és nem azt a részt tárgyaltuk, hogy mitől szeretem
-
#12302 lehet hogy különbözőképpen értelmezzük a fogalmakat..
nekem: a vágy, szerelem érzése ösztönösen jön (ezek nem azonosak a szeretettel).. a szeretet idővel alakul ki amikor megismersz valakit és szeretni tudod azért aki, amilyen a személyisége.. -
clio1616v #12301 attól vonzó valaki, hogy tetszik nekem és attól szeretem, hogy neki is tetszek és attól szeret engem, ha látja, hogy nekem tetszik...
és attól vagyunk szerelmesek, hogy én szeretem és ő szeret engem
amúgy nem tudom mit kell ezen magyarázni... -
#12300 clio még mindig nem érted, hogy nem arról volt szó, hogy mi(k) kell(enek) ahhoz hogy aztán együtt legyetek, hanem, hogy mitől vonzó?
mindig van egy megelőző elsődleges ok/indok ami miatt beleszeretsz valakibe, mert ha nem így lenne minden jöttmentbe beleszerethetnél -
clio1616v #12299 szeretek szeretni, olyan embert, aki viszontszeret
soha nem panaszkodtam az adott és kapott szeretet mennyiségére :)
nem követelem a szeretetet amit kapok azt elfogadom és viszonozom és amit adok azt viszonozzák ha jólesik...
nekem elsődleges, legfontosabb szempont hogy szeretet legyen... ez az első számú igény... minden más szükségesség... igény megteremthető és kielégíthető akarattal
a szeretetét másnak nem elég akarni... hiába akarja valaki hogy szeressem, ha én nem érzem szerethetőnek