22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
amit érted tesz az jólesik neked
amilyen ő maga, magának, azért szerethető, azért lehet vonzódni hozzá -
szerintem vagy nem gondolod végig rendesen vagy részben más fogalomkészletet használsz mint mondjuk én..
az én "készletemben" az hogy valaki szeret engem az max imponáló lehet (/= vonzó)
az lehet vonzó valakiben hogy hogy néz ki, hogy milyen a természete stb.. -
lárifárizol megint, pontosabban még mindig -
vagy nem -
clio1616v #12339 lehet nem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy van egy lány aki viszonozza az érzéseimet... azon már rég túlvagyok hogy külsőre tetszik-e vagy sem...
most nekem elsősorban attól vonzó, hogy szeret, ahogy rámnéz, ahogy csókol... :) azon túlmenően, hogy igényes, csinos és nagyon tetszik -
Rundstedt17 #12338 az elsődleges mindenkinél a külső -
mi akkor az elsődlegesen vonzó tényezőről beszéltünk
amit mos te teszel az utólagos engedmény abból, amit korábban kizárólagsan állítottál -
Ugyanarról van szó, csak te már mikro szinten vizsgálod én még megmaradtam a makro megközelítésénél :) -
clio1616v #12335 igen vonzó viselkedés, hogy szenvedélyesen szeret, de nem csak és kizárólag... -
igen, a magyar értelmező kéziszótár összes szava kezdve A-nál befejezve Z-nél, mindet egybemosva -
Rundstedt17 #12333 összevissza beszél,semmi összefügés nincs hozzászólásai közt -
Legyen egy pozitív példa is. :) Vele csak a napi fenntartási költségek, a kötelező szerviz, Casco és egyebek jelenthetnek gondot :) -
és mondtad ezt akkor mikor mi arról beszéltünk, hogy mitől tetszik -
clio1616v #12330 +gondolkodása, viselkedése... reagálása a környezetére
és nagyon sok minden más... -
ezt rosszul tudod clio, mert te azt mondtad, hogy
"vonző a nőben [az] hogy mennyire szeret és mennyire szenvedélyesen" -
clio1616v #12328 "vonzó benne, hogy tetszik..."
nem tetszik -
Na, de mitől tetszik?
Külseje, megjelenése, öltözködése, mozgása - Ezek távolról
Beszédstílusa, modora, tájékozottsága, műveltsége, logikája - Ha megszólal
Kisugárzása (nem Csernobil), testillata (nem a parfüm) - ha közelebb jön.
A 3-as felsorolás sorrendje lényeges.
Bármelyik elemmel hiba van egy párkapcsolatban, akkor vagy 1-night-story, vagy erős megalkuvás, később frusztráltság. -
Rundstedt17 #12326 
-
clio1616v #12325 nem utolsó az se hogy kívánja, hogy kényeztessem... de ez is a szeretetből következik :)
szeretem érezni, ahogy jó neki és érzem a teste minden rezdülését -
tegyük fel, ő itt a képen nagyon nagyon szenvedélyesen szeret téged, és szomodra nagyon nagyon szimpatikusan viselkedik, meg minden
nos akkor most hogyan tovább Clio?
teljesíti minden kritériumodat
-
Rundstedt17 #12323 magyarul neked mindegy csak dugható legyen és elviseljen
-
a lottón lenne így ötösöm ahogy ezt kitaláltam -
clio1616v #12321 vonzó benne, hogy tetszik és vonz benne hogy szeret, vonz benne ahogy viselkedik, vonz benne minden.... az vonz amilyen -
csak ő -
és azért nyeli le kompromisszum címszó alatt a csajjal kapcsolatos problémákat, hogy csaj is lenyelje a vele kapcsolatos problémákat kompromisszum címszó alatt, mert nem tudna egyébként szembesülni a problémákkal, problémáival, a meztelen igazsággal, a tényekkel mert az akkora fájdalmat okozna neki, amit elviselni nem tudna
és azért ha Clio-t nézzük és azt a homokvárat amit épített magának, azért nem alaptalanul teszi ezt... A homokvár védelme mindennél előrébb való.
Sem te, sem én, sem senki más nem pisálhat bele az ő kis homokozójába. -
Rundstedt17 #12318 kb nagyon lejön hogy hiányt szenvedett vmiből a kompromisszumos üzletével jön,ami kb azt jelenti a csaj viselje el hogy megállás nélkül piszkálja,illetve el is várja a csatól hogy babusgassa ékt nappal mert ha nem akkor már nem szereti :D -
Rundstedt17 #12317 összevissza beszél,én még arra is emlékszek amikor azt bizonygatta hogy "lelki" szépség számít :DDDDDDDDDD -
de legalább a kompromisszum -
akkor most mi a vonzó benne?
várj kitalálom: az összes szó és kifejezés egyszerre, összemosva ami csak létezik a világon... -
ez tudat alatti probléma lesz, nagyon kiskori sérülés, amihez tudattal nem férhetsz csak úgy hozzá... -
clio1616v #12313 ettől szép -
persze hogy nincs, mert mindent mindennel egybemosol, és állandóan mindig az aktuális rögeszmédet jelenti minden egyes szó, kifejezés ami csak létezik -
clio1616v #12311 maximálisan meg vagyok elégedve a szüleimmel... nem kell őket pótolni -
"nem ez a vonző a nőben, hanem hogy mennyire szeret és mennyire szenvedélyesen :)" <<< emlékszel még clió?
-
clio1616v #12309 nekem szeretet nélkül nincs vágy és szerelem... -
Clio-nak szimplán pótanyucira van szüksége. -
clio1616v #12307 így van -
Rundstedt17 #12306 Clionak tökmindegy :D -
azértazt >>> azért -
Rundstedt17 #12304 valóban nem elég a fiatalság,ahhoz hogy vonzó legyen ápoltnak,nagyon szépnek kell lennie