Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Az, hogy mellette álltál, amíg sérült volt, és most nem foglalkozik veled? Én is voltam ilyen helyzetben, mármint a barátnõd helyzetében. Amikor felépültem, nekem sem az volt az elsõ, hogy a barátommal legyek - akit amíg le voltam robbanva minden nap láttam -, hanem azokkal voltam, akikkel emiatt ritkábban találkoztam. Tény, hogy ez szakításhoz vezetett, mindketten megszenvedtük, de 16 évesen még 2 hét alatt kiveri az ember, még akkor is, ha hosszú volt a kapcsolat. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
nem biztos hogy ez a csaj a neki való, a rendes, aki pont annyit ad neki amennyit elvár... vannak akik igényesebbek, vakkan olyanok mint salsoul aki nem vár el, de nem is ad...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha nem keres, valami nincs rendben, beszéld meg vele ha hazajött. Más nyaralását elrontani nem szép dolog(ejnye-bejnye).
Egyébként elég hisztisnek tûnt amit leírtál, tényleg csajoktól hallani ilyen szövegeket. 😊
\"Heroes never die. They just reload.\"
én ahogy vagyok járulékosan vagy kielégítém az igényeket vagy nem
akkor megjátszod magad, mert mindenkinek más az igénye
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
az hogy te mellette voltál amikor bajban volt az természetes, de ha neki kell valamit csinálni... 😉
tipikus, amikor ez egyik fél magától értetõdõen megcsinál valamit a másikért, mégha az neki nem is kötelességszagú csak hogy a másiknak jó legyen, de viszont már nem kapja meg...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
te melyik vagy?
bizonytalan, labilis magában, a barátnõjében, az egész kapcsolatukban
(hatalmas istenverés egy ilyen bizonytalan, labilis puhapöcs)
hagyja ott, nem kell nekik feltétlenül együtt lenniük...
A csaj jólérzi magát nélküle, akkor a gyereknek szar hogyha le se szarja a fejét...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ez ám a harmónikus kapcsolat...
#9771 Teljesen igazatok van, talán mégis csak hagynom kéne és nem zargatni minden nap...<#zavart2>#zavart2>
Szerintem ne aggódj, nincs semmi baj, csak tudomásul kell venni, hogy a másiknak is van élete, és szeretné élni. Nem szabad rátelepedni senkire (én legalábbis megõrülnék tõle).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
õ is egy ember igényei vannak, nem tõled akarja azokat kielégíteni... ennyi
ha veled akarna lenni nem a rokonánál, akkor veled lenne, de neki most az jobb ha ott van
nem jól érzi magát veled, vagy ha igen akkor talált jobb elfoglaltságot... nincs ebben semmi szakíts vele
találd meg azt a csajt aki pont annyit akar veled lenni mint amennyit te akarod és akkor nincs ez a görcsös duzzogás
Nem tudom hogy jó helyre írok-e, ha nem akkor bocs.
Ugye már régebben mondtam hogy van egy barátnõm, immáron 26 hónapja. Most már lassan 5 hete kint van Franciaországban a rokonainál de úgy érzem mintha tudomást se venne rólam, az volt eddig hogy minden nap én hívtam, igaz apám céges telefonjáról és volt olyan 1 órát beszéltünk és elég borsos telefonszámlát kreáltam, számokban inkább nem is írnám ezt le... Szombaton borult el az agyam ezzel kapcsolatban, szombat volt az a nap hogy kerek 26 hónapja voltunk együtt és kíváncsiságból nem hívtam ,de még csak nem is üzentem neki hogy õ felhív-e vagy csak egy sms-t is dob nekem. És nem hívott és nem is küldött egy sms-t sem, ezen egy kicsit elborult az agyam majd másnap felhívtam és közöltem vele a "tényeket" hogy ez így nem fog menni hogy az én számlám már busás összegeket nyom, õ pedig egy sms-t sem tud nekem hazaküldeni hogy szeret vagy bármi. Múlt héten volt olyan hogy 3 napig nem vette fel a telefont, majd 4. nap felvette és közölte hogy átruccantak a rokonaival Angliba, akkor még el is hittem de a szombati dolog utána kezdtem ebbe és kételkedni. Én szombat óta nem hívtam, nem is fogom hívni, vagy felhív õ, vagy személyesen megbeszéljük a dolgokat, az a baj hogy azt sem közli velem hogy mikor óhajt hazajönni, ha ennyire fontos vagyok neki akkor csak maradjon kint... ez piszkosul fáj nekem hogy tudomást se vesz rólam, ennek még itthon lesz folytatása....
Rendes politikust meg azért, mert akinek alig van valamije, annak sok pénz kell, akinek sok pénze van, annak sok hatalom kell, és inkább ezért vállalják az áldozatokat, mint azokért a dolgokért, amit õk emberileg még megtehetnének azokért az emberekért, akik szolgálatára hivatalosan felesküdtek. És miért? Mert a személyes vágyak, igények elérése nekik jobban megéri, mint a többség segítése. Ami pedig a többséget illeti, nekünk magyaroknak se ártana jobban összefognunk és felhagynunk a mindenféle széthúzásokkal, mert így továbbra is könnyû préda maradunk.
Elnézést, hogy beszóltam.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egy hatalmas pirospont!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
És látom azt, hogy semmi sem valósult meg a Nagyok munkájából, azón túl amit õk "erõszakkal akkor rávertek" a magyarokra...
De csak nyugodtan ünnepeljünk, durrogtassunk...
Elvégre az ünneplés és a durrogtatás veszi elõre az országot nem pedig az áldozatos fókuszált munka.