22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    az lehetne a Salsoul által írt könyv címe, hogy "Egy ember küzdelmei; hogyan keressük a tökéletes párt egy életen keresztül..."
  • clio1616v
    nem feltétlen...
  • clio1616v
    udatják velünk, hogy szórakoztató a topik... nincs ebben semmi rossz...

saját véleményük nincsen... így szórakoztattatják velünk magukat
  • clio1616v
    családosat is meg nem is? :)
  • chhaya #12374
    És ez eleinte tényleg szórakoztató volt. Csak mióta kb. 3 oldalból találok 1 hsz-t, amiből ki tudok halászni valami használható bölcsességmorzsát, a fennmaradó részben pedig egymás (egyre kevésbé konszolidált) anyázása zajlik, úgy már kezd áthajlani a dolog szánalmasba. Pedig szerettem ezt a topikot, salsoul hsz-eit különösen, még ha ez nem is látszik mert ritkán szólalok meg...
  • salsoul
    Clio nemsokára úgyis kompromisszumot köt és megoldódik a kérdés
  • Steve Q
    Az hát! Mindannyian mondtok valami igazat, de mind azon vagytok, hogy bebizonyítsátok, hogy a másik a hülyébb.
  • salsoul
    A legviccesebb mégis az amikor beszólnak páran, hogy mennyire vicces.
  • salsoul
    és mi van ha kettős életet élnek?
    a pap családosat is, a biciklis autósat is?
  • Dick Riddick
    Na az biztos!
  • clio1616v
    kezd olyanná válni a mondandód, mint amikor a nőtlen papok prédikálnak hogyan éljenek a hívei családi életet...

vagy amikor a autóközlekedésről beszél valaki akinek biciklije van...
  • chhaya #12367
    Viccesebb volt, mikor még Nandusz és Rita is itt volt.
  • salsoul
    Érdekes, én nem erről beszéltem...

Bátran fogj kezet Clio-val.
  • cs istvan
    "A férfi legyen határozott, egyenes, gerinces, konzekvens, tudja honnan jön és hová tart az életben."

Ezt úgy is lehetne a változatosság kedvéért mondani, hogy: a férfi legyen öntelt, nagyképű és beképzelt, és játssza meg azt, hogy ő a legerősebb, legbátrabb és legkeményebb csávó a világon.
  • SötétBarom
    BEST TOPIC EVER .
  • clio1616v
    nekem az a fajta viselkedése vonz, amivel kifejezi, hogy szeret
  • Dick Riddick
    Viszont alkalmanként igen szórakoztató!
  • norbre
    ok.. tegyük fel megvolt a vonzalom az elején, megismertem, megszerettem, együtt vagyunk.. telnek az évek.. érzem, tudom hogy szeret.. ez továbbra is jól fog esni nekem mégsem ez teszi vonzóvá számomra, nem ezért fogom szeretni

hogy folyamatosan lehet-e vonzódni valakihez? mit jelent hogy folyamatosan? szerintem alapvetően egyetlen érzelem sem állandó és folyamatos, maximum elég sűrűn érzi az ember, így nevezhetjük esetleg folyamatosnak (de ne kezdjük el ezt is boncolgatni)..

számomra vonzó lehet egy emberi tulajdonság vagy a külső megjelenés vagy a kisugárzása a másik személynek .. ha ez hosszú idő után is megmarad akkor folyamatos.. ha elmúlik de újra meglátom benne (vagy idővel mást, másképp látom meg) akkor vonzóvá válik újra.. de az hoyg szeret-e vagy sem nem ide tartozik számomra..

• clio1616v
    nem a vonzalom kialakulásáról van szó, hanem a folyamatos vonzódásról :)
  • norbre
    én elhiszem hogy téged az vonz hogy valaki szeret téged..
    bennem pusztán attól hogy valaki engem szeret még nem alakul ki vonzalom, ezért még nem kezdek el (fogok) szeretni valakit.. ez egy jóleső érzést generál bennem de ezt én nem hívom se vonzalomnak se szeretetnek
  • clio1616v
    pontosan így van, ha nem lennék akkor nem is vonzana
  • norbre
    egyébként véletlenül találtam neked egy értelmes topikot
  • norbre
    az hogy valaki valakit szeret az nem egy emberi tulajdonság.. ha te nem lennél akkor nem lenne az hogy "téged szeret" vagyis ez nem az ő lényének része
  • clio1616v
    amilyen ő maga magának?

ő olyan hogy téged szerető... szóval téged is vonz az hogy szeret
  • norbre
  • clio1616v
    mi vonz a párodban, ha nem az hogy szeret?
  • norbre
    *és nem vonzódást..
    de ez én vagyok.. és azt gondolom hogy vagy tényleg másképp éljük meg ezt vagy más fogalmakkal írjuk le a dolgokat de innen már csak ismételhetjük magunkat
  • clio1616v
    miben nyilvánul meg a te szempontjaid alapján a szarság? valamint milyen preferenciáid alapján rangsoroltad a topikokat?
  • norbre
    nem feltétlenül.. én továbbra is azt gondolom hogy az hogy szeret engem valaki az bennem egy jóleső érzést generál.. de nem vágyat, nem szeretetet és nem szerelmet.. ezeket más váltja ki függetlenül attól hoyg a kapcsolat elején vagyunk vagy 40 évvel később
  • norbre
    mindet olvasod? :)
  • SötétBarom
    Ez a legszarabb topik az SG-n.
  • salsoul
    itt egyvalaki beszél csak el, s ráadásul saját maga mellett ^^
  • clio1616v
    az első benyomás(mint külső) semmi másra nem jó, minthogy felkeltse a szexuális vágyadat

minden ami nem a fizikai tulajdonság az az érdeklődésedet kelti fel első benyomásként
  • Rabbit20
    elbeszéltek egymás mellett ^^

ugye abból indult ki ez az egész dolog h mondjuk 40 évesen miért tetszik még mindig a párod és miért vonzódsz még hozzá... clio erről beszél, h már megismerkedtek, összejöttek stb. és évek múlva miért vonzódik/fog vonzódni hozzá.

sal meg norbre ti pedig az első benyomásról beszéltek.
  • clio1616v
    ahogy magához ölel ahogy néz rám, ahogy hozzám ér ez mind vonz engem hozzá... vonz.. kívánom... azzal amit tesz és ahogy teszi kifejezi mennyire szeret...

ez a szeretetkifejezés és az ebből következő szeretete vonz... az ahogy kifejezi, az érzéseit... azok a gesztusok amiket a szeretetéből adódóan tesz felém... nemcsak hogy imponálnak hanem ez vonz hozzá, kívánom a közelségét, hogy megérintsem, hogy kifejezhessem mennyire szeretem és kényeztethessem

nekem ezt jelenti a vonzódás, vonzás...

imponálni annyi, mint az érdeklődésemet felkelteni, azon már nagyon régen túlvagyunk
  • norbre
    amit érted tesz az jólesik neked
    amilyen ő maga, magának, azért szerethető, azért lehet vonzódni hozzá
  • norbre
    szerintem vagy nem gondolod végig rendesen vagy részben más fogalomkészletet használsz mint mondjuk én..
    az én "készletemben" az hogy valaki szeret engem az max imponáló lehet (/= vonzó)
    az lehet vonzó valakiben hogy hogy néz ki, hogy milyen a természete stb..
  • salsoul
    lárifárizol megint, pontosabban még mindig
  • salsoul
    vagy nem
  • clio1616v
    lehet nem tudsz elvonatkoztatni attól, hogy van egy lány aki viszonozza az érzéseimet... azon már rég túlvagyok hogy külsőre tetszik-e vagy sem...

most nekem elsősorban attól vonzó, hogy szeret, ahogy rámnéz, ahogy csókol... :) azon túlmenően, hogy igényes, csinos és nagyon tetszik