Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"de 16 évesen még 2 hét alatt kiveri az ember" ezen jót derültem 😄 ez is lehetne megoldás hogy Chuck Norris módjára mindenkit likvidál az ember, de szerintem kimaradt onnan egy HE 😄
salsoul
nem hiszem, hogy fitalság kérdése lenne ez, mert idõsek (40+) is szívesen ûzik ezt a sportot
Dick Riddick
Csak fiatal.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Én csak annyit mondok ha nem tetszik valami, nem találgatni kell, hanem megtudni mi a helyzet.

salsoul
Úgy is fogalmazhatunk, hogy kirúgták alóla a mankót és összeborult mint egy rakás az.
salsoul
Az a nyilvánvaló, hogy beteg: barátnõjével/kapcsolatával narkózik és most elvonási tünetei vannak, mivel akadozik az anyag ellátás, nem kapja meg a napi dózist...
minigirl
Ha meg csak 16 vagy, akkor ne depizz a dolgon. Ha hazajön, megbeszélitek, de ez már nem az a világ, ahol "gyerekszerelembõl" lesz házasság.
Az, hogy mellette álltál, amíg sérült volt, és most nem foglalkozik veled? Én is voltam ilyen helyzetben, mármint a barátnõd helyzetében. Amikor felépültem, nekem sem az volt az elsõ, hogy a barátommal legyek - akit amíg le voltam robbanva minden nap láttam -, hanem azokkal voltam, akikkel emiatt ritkábban találkoztam. Tény, hogy ez szakításhoz vezetett, mindketten megszenvedtük, de 16 évesen még 2 hét alatt kiveri az ember, még akkor is, ha hosszú volt a kapcsolat. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

clio1616v
szerintem nyilvánvaló, hogy bántja az igazságérzetét...

nem biztos hogy ez a csaj a neki való, a rendes, aki pont annyit ad neki amennyit elvár... vannak akik igényesebbek, vakkan olyanok mint salsoul aki nem vár el, de nem is ad...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Dick Riddick
Ha bizonytalan vagy, hát ne hívd egy ideig. Ha valaki szeret, pár naponta felhív/üzen. Ilyen egyszerû.
Ha nem keres, valami nincs rendben, beszéld meg vele ha hazajött. Más nyaralását elrontani nem szép dolog(ejnye-bejnye).
Egyébként elég hisztisnek tûnt amit leírtál, tényleg csajoktól hallani ilyen szövegeket. 😊

salsoul
nem foglalkozok mások igényeivel

én ahogy vagyok járulékosan vagy kielégítém az igényeket vagy nem
salsoul
és ha sehogy sem képzeli, mert eszébe sem jut, hogy valahogy képzelje, fõleg úgy ahogy te képzeled?
clio1616v
az hogy másnak elég vagy-e?

akkor megjátszod magad, mert mindenkinek más az igénye

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
szerintem meg magamtól függõ
clio1616v
partneredre kíváncsi lennék akinek ez elég... amilyen vagy

clio1616v
én is így vagyok ezzel... szerintem is a partnerõl függ hogy sok vagy kevés vagy vagy éppen elég...

clio1616v
õ meg nem veled képzeli el az elmenést ennyi... mondom ebben nincs semmi rossz...

az hogy te mellette voltál amikor bajban volt az természetes, de ha neki kell valamit csinálni... 😉

tipikus, amikor ez egyik fél magától értetõdõen megcsinál valamit a másikért, mégha az neki nem is kötelességszagú csak hogy a másiknak jó legyen, de viszont már nem kapja meg...

DJKonya
Lehet hogy igazatok van amit rólam állítottatok, és lehet hogy 16 évesen nem vagyok/vagyunk elég érettek egy ilyen kapcsolathoz. Mióta elkezdõdött ez a nyár leginkább azóta húzódtunk el egymástól, mióta felépült a sérülésibõl azóta hogy úgy mondjam hanyagoljuk egymást, én teljes mértékbe tisztába vagyok vele hogy vágyik a szabadba mert Decembertõl Májusig szinte csak ágyban feküdt. Nem is mondtam neki egy szóval se, de még csak nem is gondoltam rá hogy azt mondjam neki miattam ne menj ide, ne menj oda. Csak hát szerettem volna vele elmenni valahova... szóval...

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

salsoul
az elég
clio1616v
van aki kevés van aki sok

te melyik vagy?

salsoul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megsúgom: te is pont ilyen vagy
clio1616v
volt részem ilyen barátnõben is -.-

clio1616v
egyetértek

salsoul
azért szenved mert puha pöcs
bizonytalan, labilis magában, a barátnõjében, az egész kapcsolatukban

(hatalmas istenverés egy ilyen bizonytalan, labilis puhapöcs)
clio1616v
nem ezen van a hangsúly és nem is ez a lényeg... hanem ha a szerencsétlen srácnak nem elég hogy hetente egyszer 5 percet dumál a csajjal a csajnak meg igen, akkor miért szenved mellette???

hagyja ott, nem kell nekik feltétlenül együtt lenniük...
A csaj jólérzi magát nélküle, akkor a gyereknek szar hogyha le se szarja a fejét...

chhaya
Ti minden hónapot meg szoktatok ünnepelni? Amúgy szerintem ne akadj ki, ez nem is évforduló, annyira nem nagy dolog. 😊 Tényleg ne zaklasd folyton, szerintem elég sok programja van most, és ha õk nem állnak olyan jól anyagilag, akkor ne várd, hogy állandóan a telefonon fog lógni. Amikor én voltam külföldön nyaralni sehova nem vittem magammal a telefonom, valószínûleg a barátnõd sem szerintem csak errõl van szó. No para. 😊

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
Ehh!! hogyha valaki elmegy nyaralni (vagyis inkább rokonokat látogatni, nem szórakozni) hosszabb idõre, akkor már rögtön szakítani kell vele?? Õszintén meg tudom érteni, hogy nem akar több 10ezres telefonszámlát csinálni, és eléggé lefoglalják a rég nem látott ismerõsök és az új ország, emellett asszem érthetõ, hogy nem akar órák hosszat a telefonon lógni. Ez nem azt jelenti, hogy szeret, nem kell összenõve élni, az fullasztó. Mennyivel jobb lesz személyesen mesélni az élményeket. 😊

clio1616v
ahogy nincs is veled, sõt nem is keres 😊

clio1616v
úgyvan ne azzal foglalkoz neked mi lenne a jó hanem neki 😄

ez ám a harmónikus kapcsolat...

DJKonya
Kösz.. ha sajnálatból.. akkor már nem lenne velem..

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

clio1616v
De kínozni fog mert leszarja mit érzel, és neked is jobb ha nem sajnálatból van veled...

DJKonya
#9771 Teljesen igazatok van, talán mégis csak hagynom kéne és nem zargatni minden nap...<#zavart2>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

minigirl
<#eljen> Tökéletes meglátás! 😊

minigirl
Több, mint 2 éve együtt vagytok, és nem tudsz nélküle mit csinálni pár hétig? Már ne is haragudj, de pont a lányokra szokták azt mondani, hogy ha van komolyabb barátjuk, akkor elveszlik az életük, s ha a srác elmegy, a lány nem tud mit kezdeni magával. Namost, férfi létedre pont te csinálod ezt. Persze, hetente 1-2x fontos, hogy beszéljetek, meg szép dolog, de ha rég látott családtagokhoz megyek, a barátom nélkül, akkor valószínûleg a családommal akarok foglalkozni, mert már rág láttam õket. Feltételezem, a barátnõdnél is ez a helyzet.
Szerintem ne aggódj, nincs semmi baj, csak tudomásul kell venni, hogy a másiknak is van élete, és szeretné élni. Nem szabad rátelepedni senkire (én legalábbis megõrülnék tõle).

Sir Quno Jedi
Na, ha engem hívnál naponta órás beszélgetésekre, mikor kint nyaralok távoli országban, már az lesõ nap lekapcsolnám a telómat, vagy csak betennélek egy néma hívócsoportba. Jó szórakozást! 😄 Miért nem lehet szegényt békénhagyni?!?! Ha szeret, akkor is szeretni fogsz, ha megjön, ha meg nem, akkor ettõl csak gyorsabban útál meg...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DJKonya
Akkor mondja meg egyenesen a szemembe, és ne így kínozzon.

clio1616v
azt értsd meg, hogy attól még hogy te jól érzed magad vele neki lehet mással jobban esik lenni...

õ is egy ember igényei vannak, nem tõled akarja azokat kielégíteni... ennyi

ha veled akarna lenni nem a rokonánál, akkor veled lenne, de neki most az jobb ha ott van

nem jól érzi magát veled, vagy ha igen akkor talált jobb elfoglaltságot... nincs ebben semmi szakíts vele

találd meg azt a csajt aki pont annyit akar veled lenni mint amennyit te akarod és akkor nincs ez a görcsös duzzogás

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DJKonya
Sziasztok.
Nem tudom hogy jó helyre írok-e, ha nem akkor bocs.
Ugye már régebben mondtam hogy van egy barátnõm, immáron 26 hónapja. Most már lassan 5 hete kint van Franciaországban a rokonainál de úgy érzem mintha tudomást se venne rólam, az volt eddig hogy minden nap én hívtam, igaz apám céges telefonjáról és volt olyan 1 órát beszéltünk és elég borsos telefonszámlát kreáltam, számokban inkább nem is írnám ezt le... Szombaton borult el az agyam ezzel kapcsolatban, szombat volt az a nap hogy kerek 26 hónapja voltunk együtt és kíváncsiságból nem hívtam ,de még csak nem is üzentem neki hogy õ felhív-e vagy csak egy sms-t is dob nekem. És nem hívott és nem is küldött egy sms-t sem, ezen egy kicsit elborult az agyam majd másnap felhívtam és közöltem vele a "tényeket" hogy ez így nem fog menni hogy az én számlám már busás összegeket nyom, õ pedig egy sms-t sem tud nekem hazaküldeni hogy szeret vagy bármi. Múlt héten volt olyan hogy 3 napig nem vette fel a telefont, majd 4. nap felvette és közölte hogy átruccantak a rokonaival Angliba, akkor még el is hittem de a szombati dolog utána kezdtem ebbe és kételkedni. Én szombat óta nem hívtam, nem is fogom hívni, vagy felhív õ, vagy személyesen megbeszéljük a dolgokat, az a baj hogy azt sem közli velem hogy mikor óhajt hazajönni, ha ennyire fontos vagyok neki akkor csak maradjon kint... ez piszkosul fáj nekem hogy tudomást se vesz rólam, ennek még itthon lesz folytatása....

salsoul
Fogadd meg tanácsod 😉
chhaya
Fussatok két kört a politikai elmélkedések helyett, azzal többet használtok az országnak.

salsoul
minden attól függ mit tûresz el
Rendes lányt (meg fiút) találni azért ritka, mert mindenki olyan specifikus igényeket támaszt az ellenkezõ nemmel kapcsolatban, hogy csoda, ha valaki fennakad a mi "nagylyukú szitánkon".

Rendes politikust meg azért, mert akinek alig van valamije, annak sok pénz kell, akinek sok pénze van, annak sok hatalom kell, és inkább ezért vállalják az áldozatokat, mint azokért a dolgokért, amit õk emberileg még megtehetnének azokért az emberekért, akik szolgálatára hivatalosan felesküdtek. És miért? Mert a személyes vágyak, igények elérése nekik jobban megéri, mint a többség segítése. Ami pedig a többséget illeti, nekünk magyaroknak se ártana jobban összefognunk és felhagynunk a mindenféle széthúzásokkal, mert így továbbra is könnyû préda maradunk.

Elnézést, hogy beszóltam.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Grandmaxter
pont tõlünk függ egy demokráciában...nagyon káros az országnak az ilyen felfogás...attól függ kit választanak meg...

nem értem sok ember minek tépi a száját Xd úgyse lesz jobb ez az ország 😄 nem tõlünk függ

salsoul
Ez csak egy kis idõszakos kitérõ...
Sanyix
biztosan ennekisa zorbán a patásördög a zoka 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

minigirl
Jogos. 😊 De akkor talán kereszteljük át a totyikot valami hangzatos politikai dologra, s egykettõre be is zárják, amit viszont megértenék. 😊

salsoul
Van még valami ami nem hangzott el az ügyükben? 😉
Anaid
Na ez jó volt, ja helyzetfüggõ a vélemények jó része, kevesen tudnak objektívek lenni ilyen, meg olyan helyzetben is...talán senki.
Egy hatalmas pirospont!

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

salsoul
Én csak olvastam Hitelt, Világot, Stádiumot, Parainesist, döblingi hagyatékot, Eötvös A XIX. század uralkodó eszméinek befolyása az államra c. munkáját, Kölcsey, Széchenyi, Eötvös naplóit, feljegyzéseit...

És látom azt, hogy semmi sem valósult meg a Nagyok munkájából, azón túl amit õk "erõszakkal akkor rávertek" a magyarokra...

De csak nyugodtan ünnepeljünk, durrogtassunk...
Elvégre az ünneplés és a durrogtatás veszi elõre az országot nem pedig az áldozatos fókuszált munka.
minigirl
Hahó!!! Itt a csúúúnya-gonosz-ribancokat beszéljük ki (vagy épp a tökéletest, aki már megtalálta), nem azt, h mennyire idióták a kedves politikusok világszerte.