Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Azért picsogni, hogy lekoptatott, a világ legnagyobb hülyesége. Nem hogy örülnél, hogy nem bunkózik vagy aláz meg. Nõvérem nagy geci, egy társkeresõ oldalon egyszer elküldött valakit a halál f*szára, valami olyasmi kíséretével, hogy "legyen már némi önkritikád, nézz már tükörbe! most komolyan, te mit akarsz tõlem?". Ez jobban esne? Te tudod.
Másfelõl, inkább koptasson le a legelején, minthogy késõbb verjen át. Hidd el, az sokkal rosszabb. Végighazudozik pár hónapot, aztán pofára ejt... az azért rosszabb. Majd találsz valakit, aki nem koptat le, és ha esetleg csúnyán átvág, akkor majd arra gondolsz, hogy "bár a legelején azt mondta volna, hogy "bocs, de sokat kell tanulnom"...".
No offense, de tényleg, most ezért picsogni, meg ezen vitázni...
Még két tanács.
A defekteseket kerülni kell. Aki már az elején mutyikol, az vélhetõleg késõbb is fog, és az hosszútávon még rosszabb lesz.
Plusz, hagyni kell õket, hogy õk keressenek. Nem szabad loholni senki után se. Ha õ nem érdeklõdik felõled, akkor hagyd a fenébe. Egyrészt, valamikor rá fog unni, hogy folyton nyomulsz, másfelõl meg ha õt nem érdekled, akkor kár az egészbe energiát feccölni.
A heavy cost. I pay it gladly.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
érdemes, minden apró részletre kitérni, hogy kiderüljön össze illik-e a viselkedésetek
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ez szerencse kérdése
és tudod mi a szerencse?
a szerencse 50% véletlen és 50% rajtad múlik
Mondok egy vonatos példát:
Halad a vonat a síneken egyenletes lassú sebességgel. A vonat maga a szerencse. Mi kell ahhoz, hogy a szerencsét elérd?
50% az, hogy létezik ez a vonat.
50% pedig rajtad múlik, hogy elég körültekintõ vagy-e illetve képes vagy-e elérni.
Mi kell hozzá tehát?
- figyelem - éberség a részedrõl
- képesség, amit tanulással ill. edzéssel szereztél meg
Szóval, ha csak a WC-n ücsörögsz és azon keseregsz, hogy de szar neked, akkor az is marad...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
mert, jó az ha elõbb kiderül, hogy nem illesz össze valakivel, mint sok idõt tölts el a tapasztalásra 😊
egy férfi ne rinyáljon, csak a jó dolgokról kell beszélni és gondolkodni
a "sajnos, semmi, nem, se, sem" ezek mind negatív gondolatok kifejezésére alkalmas szavak
egy jó dolgot mondj, ami a héten történt veled
Amit írsz az utolsó sorokban arra annyit, hogy nem csak Mondeo levelére reagáltam. Hiába próbálok szûrni kissé elegem lett abból, hogyha nem vagyok éppen rámenõs és gyors, mert az illetõ nem akar kapcsolatot holott tudom róla, hogy kiéhezett és magányos is, akkor mit játssza az eszét és miért nem mondja meg az elején, hogy nem jövök be neki helyette még célozgat, felbuzdít elég keményen majd hivatkozik arra, hogy jajj társaságban mi így szoktunk baromkodni. Meg a nagy fenét...Ha meg nem vagyok rámenõs akkor meg mindegyiknek bõven elég vagyok egy idõtöltés, akivel összefuthatnak el baromkodhatnak, de semmi több...Senkinek nem akarok a pszichológusa lenni. Az meg külön bosszant chhaya, hogy én, mint egy rendes srác, aki korrektül és logikusan próbálja alakítani a kapcsolatait folyton ebbe botlok bele és abszolút nem értékel egyik se. Nincs mit szûrni, ha mindent a terv szerint csinálok és hiába. És az a durva, hogy még mielõtt cliocska vagy bárki más jönne azzal, hogy biztos megalázkodom elõttük, hát nem😄 pont az, hogy még, ha valami nem tetszik meg is mondom nekik, de õk erre képtelenek. Csak a köntörfalazás megy és a sunyiskodás meg azok a szövegek jönnek felém, amiket hallani szeretnék.
Ez van...Ezt dobta gép😄
Amúgy, ha ezzel a csajjal se jön össze, akivel skype-on dumálgatok akkor egy idõre hagyni fogom megint a nõket, mint a régi szép idõkben😄 Nincs nekem idegrendszerem az ilyen gyerekes játszadozásokhoz...
Ismerek mindkét oldalról szemétládát.
Pl, egyik barátom, aki "két barátnõt tart" (az egyiket távkapcsolatban), mondván, ha az egyik szakítana, akkor van tartalék. Nõi gerinctelenséget meg saját bõrömön tapasztaltam. De ez van, az ilyeneket le kell szarni.
visszatérve ezek nem rinyálások sajnos, hanem tények és sokan mások alá tudják támasztani amiket mondok, nem légbõl kapott semmi sem.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
mondj egy jó dolgot, ami történt veled a héten
Munka, suli és a nincs idõm majd máskor beszélünk kifogást már rohadtul ismerem...erre jön rá a többi. Chhaya azt képzeli én ezeket légbõl kapottan beképzelem magamnak pedig nem így van.
"De maradjunk annyiban, hogy a nõk zöme nem normális, amúgy tényleg így is van."
Mindkét félnek megvan a maga árnyoldalai.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Csak van 1-2 dolog ami nem tetszik.
Azért nem találok olyat mert pont a #21428 feltételnek nem tesznek eleget.
okosan kell bánni velük és elnézni a viselkedésüket, nem szabad mindent komolyan venni 😉
itt van például chhaya, minden lelkiismeretfurdalás nélkül rá mondhatom, hogy ritka rendes lány - vitatkoznak vele és még csak fel sem merül bennük, hogy esetleg meghallgatni õt, mit is mond
szóval, ha esetlen meg is találják azokat a ritkarendes lányokat, akiket keresnek, mit érnek vele, ha nem veszik észre - hogy megtalálták? 😊
Viszont, mikor szakításkor mennek a hazugságok, az nagyon gerinctelen dolog, szerintem. Sose érettem, hogy miért kell minden szart összehazudni...
#21409: Nekem ez teljesen korrektnek tûnik. Tudom javasolni, hogy keress mást, és az ilyeneken ne akadj fenn. Van millió (milliárd) nõ a világon, (az interneten meg még több) biztos találsz olyat, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak. És a tapadásra figyelj, lehet, hogy ami Neked nem tûnik annak, a másiknak igen.
Azt hogy nem õszinték és (egyesek) lenéznek minket?😊
Találkoztatok, nedves lett a drága, majd megdugtad, utána járni akartál vele de õ inkább idõt kért.
Kapott idõt, ami alatt rámászott egy másik gyíkra..?
És akkor most fel van háborodva?
Vmi ilyesmi szitu?
Sztem kérj tõle még egy utolsó esélyt, és élesbe hátulról bõ nyállal. kb.
Utána mehet a lóhoz, fehér hercegen.
Viszont abszolút tény, hogy nincs még egy ilyen debil alak, mint én. Rám nagyon igaz az a mondás, hogy belõlem csak 1 van. Megváltozni pedig nem tudok teljes mértékben...Salsoul és clio féle "szakemberekre" pedig nincs szükségem...Mert nem lehet mondani, hogy nem próbálok meg mindent.
Nekünk nagyon ellentétes a világlátásunk, kár is egyáltalán túráztatnod magad, nem kell magyaráznod.
Bunkó paraszt módjára szinte képtelen vagyok viselkedni. Nem engedi a neveltetésem plusz ráadásul utálok megbántani embereket hiába van elegem belõlük. Ilyen az alaptermészetem. Próbálok kicsit hülyéskedni, próbálom kicsit húzni az eszüket, de ez még mindig nem elég. Még mindig hiányzik valami plusz. És komolyan akármennyit jártatom a pofámat szinte állandóan csak a haveri viszonyig jutok el. Egyesek találkoznak 2x és máris összejönnek, mert megvannak a vágyak, vonzalmak. Nekem meg most hónapokat kell egy nõvel találkozgassak, hogy kivárjam a "sorom"? Nekem baromira nincs kedvem egy puszta haveri idõtöltésként végezni a másik fél részérõl. Eleve ki vagyok már kicsit éhezve a testi kapcsolatra engem nem vigasztal meg egy "haveri beszélgetés"...
El kellene a nõknek dönteniük (még abban az esetben is, ha több jelöltjük van), hogy mit is akarnak. 2-3 találka után bõven tudniuk kéne és a többi csak kifogás úgy gondolom.
Kittina21
Ápr. 05.
Szia! Köszönöm szépen a kedves szavakat. Ne haragudj, de nem vagy az esetem. De nagyon jól esett tényleg amiket írtál. 😊 További sok sikert a hölgyekkel. 😊 Puszi 😊
Ez még mindig jobb nem? 😊
Válaszoltam h köszönöm neked is szia
Legalább õszinte és nem hantázik.. 😊