Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Már értem, miért nem találnak egymásra a "rendes lányok" és a "rendes fiúk": egyszerûen nem bírnák ki egymás örökös rinyálását.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

chhaya
Biztos lehet, nem értek a nõkhöz. Annak is örülök, ha magamat tudom követni. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
Azért csak ki lehet hallani nõi viselkedésben egyfajta dallamot, témát amit lehet akár logikus tervszerûségnek is mondani, és rendesen lehet vele aztán kalkulációkat végezni.
Ok.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Fresh Duke lejjebb leírta az én véleményem is, ehhez már csak egy keveset tennék hozzá. Az sajnos nem feltétlen fog neked eredményt hozni, ha (idézlek) korrektül és logikusan, terv szerint próbálod alakítani a kapcsolataidat... Az emberek nem logikusan és nem terv szerint mûködnek, fõleg a nõk. A pillanatnyi érzelmek és hangulat sokkal meghatározóbb. Ha nincs meg az a plusz valami, akkor hiába csinálsz mindent úgy, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Vannak trükkök, praktikák persze, de ezek sem garantálnak semmit. Tudom, hogy a férfiak hajlamosak fekete-fehérben látni a világot, igen vagy nem és ne legyen semmi rizsaa, de a nõk nem ilyenek, nagyon nem... Millió és egy árnyalat létezik a világon, és élnek is vele. Ez neked köntörfalazásnak vagy nem egyenes beszédnek, de nem az akar lenni. És ehhez (sajnos vagy nem) hozzá kell szoknia annak, aki nõkkel akar kezdeni, mert ez van, nekünk meg ezt dobta a gép.

Fresh Duke
Rövid, tömör véleményem...

Azért picsogni, hogy lekoptatott, a világ legnagyobb hülyesége. Nem hogy örülnél, hogy nem bunkózik vagy aláz meg. Nõvérem nagy geci, egy társkeresõ oldalon egyszer elküldött valakit a halál f*szára, valami olyasmi kíséretével, hogy "legyen már némi önkritikád, nézz már tükörbe! most komolyan, te mit akarsz tõlem?". Ez jobban esne? Te tudod.

Másfelõl, inkább koptasson le a legelején, minthogy késõbb verjen át. Hidd el, az sokkal rosszabb. Végighazudozik pár hónapot, aztán pofára ejt... az azért rosszabb. Majd találsz valakit, aki nem koptat le, és ha esetleg csúnyán átvág, akkor majd arra gondolsz, hogy "bár a legelején azt mondta volna, hogy "bocs, de sokat kell tanulnom"...".

No offense, de tényleg, most ezért picsogni, meg ezen vitázni...

Még két tanács.
A defekteseket kerülni kell. Aki már az elején mutyikol, az vélhetõleg késõbb is fog, és az hosszútávon még rosszabb lesz.
Plusz, hagyni kell õket, hogy õk keressenek. Nem szabad loholni senki után se. Ha õ nem érdeklõdik felõled, akkor hagyd a fenébe. Egyrészt, valamikor rá fog unni, hogy folyton nyomulsz, másfelõl meg ha õt nem érdekled, akkor kár az egészbe energiát feccölni.

A heavy cost. I pay it gladly.

te nem érted meg, hogy ezek nem rinyálások, de nem is fogok többet errõl dumálni falrahányt borsó. Aki megérti és átérzi a szituációkat, amiket felvázoltam az talán szintúgy át fogja látni mik is zajlanak manapság minden negativitás nélkül...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

clio1616v
úgy, hogy elsõ körben egyszerre egyet ismersz meg, ami hónapokig tart és nem írkálsz, hanem kommunikáltok

érdemes, minden apró részletre kitérni, hogy kiderüljön össze illik-e a viselkedésetek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hogy kell õket kiszûrni? Ha úgy van hetente 3-4 el írkálok, még sincs eddig semmi értelme.

Neked adok igazat Mert már én is ismerem nagyon ezt a nincs idõm sablont meg sok mást is 😊)) Meg abból ki indulva h mi történt velem tavaly nyáron... Aki pedig talál normális nõt annak gratula 😊

clio1616v
ezt dobta a gép? ilyen nincs!

ez szerencse kérdése
és tudod mi a szerencse?

a szerencse 50% véletlen és 50% rajtad múlik

Mondok egy vonatos példát:

Halad a vonat a síneken egyenletes lassú sebességgel. A vonat maga a szerencse. Mi kell ahhoz, hogy a szerencsét elérd?

50% az, hogy létezik ez a vonat.
50% pedig rajtad múlik, hogy elég körültekintõ vagy-e illetve képes vagy-e elérni.

Mi kell hozzá tehát?
- figyelem - éberség a részedrõl
- képesség, amit tanulással ill. edzéssel szereztél meg

Szóval, ha csak a WC-n ücsörögsz és azon keseregsz, hogy de szar neked, akkor az is marad...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ha nem átverésnek veszed, hanem jó dolognak, akkor teljesen más a kép

mert, jó az ha elõbb kiderül, hogy nem illesz össze valakivel, mint sok idõt tölts el a tapasztalásra 😊

clio1616v
tele vagy negatív gondolatokkal, ezek senkit sem érdekelnek

egy férfi ne rinyáljon, csak a jó dolgokról kell beszélni és gondolkodni

a "sajnos, semmi, nem, se, sem" ezek mind negatív gondolatok kifejezésére alkalmas szavak

egy jó dolgot mondj, ami a héten történt veled

Persze, hogy vannak a férfiak közt is szemétláda, de én meg azokkal a díszbuzeránsokkal, akik ugyanezt a nõkkel megcsinálják, mint a nõk velünk én nem haverkodom szóval nem érintenek...

Nem kell igazából, de én pl azért írok ide egyrészt fel kell lendíteni a topikot, másrészt pedig figyelmeztetésnek szánom azokat, amiket én is átélek. Valami elképesztõ, hogy én amennyire megválogatom kikkel barátkozzak ennek ellenére nõk terén mindig kikapom az éretlen csitriket, akik képtelenek értékelni. És most szó sincs arról mennyire pesszimistának tûnhetek, nos amikor exemmel is összejöttem akkor is azt a hangulati állapotom vettem elõ ahol a pozitív énem mutattam, mert maradt még azért bennem remény. (Bár most megint a béka segge alatt vagyok, de erre nem térnék ki).

Amit írsz az utolsó sorokban arra annyit, hogy nem csak Mondeo levelére reagáltam. Hiába próbálok szûrni kissé elegem lett abból, hogyha nem vagyok éppen rámenõs és gyors, mert az illetõ nem akar kapcsolatot holott tudom róla, hogy kiéhezett és magányos is, akkor mit játssza az eszét és miért nem mondja meg az elején, hogy nem jövök be neki helyette még célozgat, felbuzdít elég keményen majd hivatkozik arra, hogy jajj társaságban mi így szoktunk baromkodni. Meg a nagy fenét...Ha meg nem vagyok rámenõs akkor meg mindegyiknek bõven elég vagyok egy idõtöltés, akivel összefuthatnak el baromkodhatnak, de semmi több...Senkinek nem akarok a pszichológusa lenni. Az meg külön bosszant chhaya, hogy én, mint egy rendes srác, aki korrektül és logikusan próbálja alakítani a kapcsolatait folyton ebbe botlok bele és abszolút nem értékel egyik se. Nincs mit szûrni, ha mindent a terv szerint csinálok és hiába. És az a durva, hogy még mielõtt cliocska vagy bárki más jönne azzal, hogy biztos megalázkodom elõttük, hát nem😄 pont az, hogy még, ha valami nem tetszik meg is mondom nekik, de õk erre képtelenek. Csak a köntörfalazás megy és a sunyiskodás meg azok a szövegek jönnek felém, amiket hallani szeretnék.

Ez van...Ezt dobta gép😄

Amúgy, ha ezzel a csajjal se jön össze, akivel skype-on dumálgatok akkor egy idõre hagyni fogom megint a nõket, mint a régi szép idõkben😄 Nincs nekem idegrendszerem az ilyen gyerekes játszadozásokhoz...

Fresh Duke
+1

Ismerek mindkét oldalról szemétládát.
Pl, egyik barátom, aki "két barátnõt tart" (az egyiket távkapcsolatban), mondván, ha az egyik szakítana, akkor van tartalék. Nõi gerinctelenséget meg saját bõrömön tapasztaltam. De ez van, az ilyeneket le kell szarni.

chhaya
De ezzel én mit kezdjek? Ugyanígy ismerem azokat a kifogásokat és lekoptatásokat, vagy sokszor idióta hozzáállást a fiúk részérõl, hál istennek nem a saját bõrömön, de nekem meg a lányok panaszkodnak. És akkor most mi legyen, kezdjek nekiállni a ritkarendes srácos topikban sírni, hogy ilyen olyan patkányok és átverõsek a férfiak? Mindkét nembõl megvannak a gerinctelenek és a nem egyenes emberek, csak te a lányokról, én meg a fiúkról tudnék mesélni. Meg kell tanulni kiszûrni õket, a maradékot pedig kezelni és nem sírni miattuk. Tudom, hogy nem beképzeled magadnak az átveréseket, de szerintem olyanokat is annak veszel, ami nem az - illetve amit az illetõ nem annak szán, mint a Mondeo által idézett levél, ami teljesen egyenes és korrekt. És ha picit lejjebb megnézed, akkor nemcsak szerintem.

oda se neki régen is egy gyökér volt...

visszatérve ezek nem rinyálások sajnos, hanem tények és sokan mások alá tudják támasztani amiket mondok, nem légbõl kapott semmi sem.

gergely1991
Ezek után büszke lehetsz magadra, mert senki se lesz rád.😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

rád sem kíváncsi senki...

clio1616v
senki nem kíváncsi a rinyádra

mondj egy jó dolgot, ami történt veled a héten

clio1616v
nincs árnyoldal, te vagy maga az árny 😊

Ez így is lenne, csak nekem pl rengeteg olyan srác ismerõsöm van, akik tisztességes szándékkal próbálnak a nõk felé közeledni, aztán pedig érdekes módon õket ejtik pofára, de csúnyán. Olyanféle átverésekkel, játszmákkal és éretlen cselekedetekkel találkoztam a nõk részérõl (90-es korosztály velejárója), hogy csak fogtam a fejem. Mostanában már a saját bõrömön tapasztalom is ezt részben, hogy mit mûvelnek.

Munka, suli és a nincs idõm majd máskor beszélünk kifogást már rohadtul ismerem...erre jön rá a többi. Chhaya azt képzeli én ezeket légbõl kapottan beképzelem magamnak pedig nem így van.

gergely1991
Mondjuk hiába magyarázod ezeket, de(sajna) nem tudod visszaállítani a helyzetett.

"De maradjunk annyiban, hogy a nõk zöme nem normális, amúgy tényleg így is van."
Mindkét félnek megvan a maga árnyoldalai.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

😊)) fel lett dobva a topik kicsit színjáték ON😄

gergely1991
Nem vitatkozok vele ezt most jól elnézted.😊
Csak van 1-2 dolog ami nem tetszik.
Azért nem találok olyat mert pont a #21428 feltételnek nem tesznek eleget.

chhaya

De alapvetõen igaz..

clio1616v
normális mindegyik, csak van egy periódikusság, a kb. 26 napos ciklusuk, ami eléggé befolyásolja õket

okosan kell bánni velük és elnézni a viselkedésüket, nem szabad mindent komolyan venni 😉

chhaya
Néha úgy érzem, hogy ez a topik csak azért van, hogy a rendetlen lányok miatt lehessen sírni... Mert amikor próbálnék valamit nõi szemmel magyarázni, hogy miért úgy van az, ahogy, akkor valahogy falba ütközöm... Fel fogom adni, de most még ez is érdekesebb, mint tanulni. 😄 De maradjunk annyiban, hogy a nõk zöme nem normális, amúgy tényleg így is van.

chhaya
Eddig sem néztelek, de nem is értelek... Mintha nem is akarnád megérteni, amit írok.

Tényleg hülyének nézel még mindig?

clio1616v
a gergely meg az ixem nem csoda, hogy nem találja a ritkarendes lányokat

itt van például chhaya, minden lelkiismeretfurdalás nélkül rá mondhatom, hogy ritka rendes lány - vitatkoznak vele és még csak fel sem merül bennük, hogy esetleg meghallgatni õt, mit is mond

szóval, ha esetlen meg is találják azokat a ritkarendes lányokat, akiket keresnek, mit érnek vele, ha nem veszik észre - hogy megtalálták? 😊

gergely1991
<#eljen>

Fresh Duke
A "kedves" lekoptatással szerintem nincs semmi baj. Persze, nem kell bonyolítani, csak közölni kell normálisan, hogy "nem vagy az esetem".

Viszont, mikor szakításkor mennek a hazugságok, az nagyon gerinctelen dolog, szerintem. Sose érettem, hogy miért kell minden szart összehazudni...

#21409: Nekem ez teljesen korrektnek tûnik. Tudom javasolni, hogy keress mást, és az ilyeneken ne akadj fenn. Van millió (milliárd) nõ a világon, (az interneten meg még több) biztos találsz olyat, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak. És a tapadásra figyelj, lehet, hogy ami Neked nem tûnik annak, a másiknak igen.

gergely1991
Igen, túltárgyaltuk....

chhaya
Tényleg nem érted, amit írok, vagy már csak szívatsz?

korrektség nem egyenlõ az álszentséggel

chhaya
Azt próbáltam kifejezni, hogy ami a szemetekben köntörfalazás / õszintétlenség / mittudoménmi még, mint a Mondeo által #21409-ben idézett levél, az a csajok szemszögébõl teljesen egyértelmû és korrekt elutasítás. Hohy a lenézést ebbe hova operáltad bele, azt nem tudom, de igazán nem is érdekel, asszem túltárgyaltuk a dolgot.

gergely1991
"megérteni vagy elfogadni a stílusukat már túlzás.."
Azt hogy nem õszinték és (egyesek) lenéznek minket?😊

Az a legszebb hogy nem is találkoztam vele csak akartam, õ meg ködösített össze vissza.

Most itt mi lenne a lényeg?

Találkoztatok, nedves lett a drága, majd megdugtad, utána járni akartál vele de õ inkább idõt kért.
Kapott idõt, ami alatt rámászott egy másik gyíkra..?

És akkor most fel van háborodva?

Vmi ilyesmi szitu?

Sztem kérj tõle még egy utolsó esélyt, és élesbe hátulról bõ nyállal. kb.

Utána mehet a lóhoz, fehér hercegen.

chhaya
Hát ebben is látszik a különbségünk. Bármilyen is a stílusuk, szerintem õk nagyon okos és hasznos dolgokat írtak. 😊 És milyen jól elboldogulnak...

Azt tudom, hogy mi különbözünk.

Viszont abszolút tény, hogy nincs még egy ilyen debil alak, mint én. Rám nagyon igaz az a mondás, hogy belõlem csak 1 van. Megváltozni pedig nem tudok teljes mértékben...Salsoul és clio féle "szakemberekre" pedig nincs szükségem...Mert nem lehet mondani, hogy nem próbálok meg mindent.

chhaya
Ahogy érzed. Úgy alakítod az életed és a kapcsolataid, ahogy jónak látod és jól esik.
Nekünk nagyon ellentétes a világlátásunk, kár is egyáltalán túráztatnod magad, nem kell magyaráznod.

Tudod chhaya én azt vettem észre, ha önmagunkat adjuk legalább is az én esetemben abszolút nem érek el sikert. Egyszerûen nincs egy nõket vonzó egyéniségem akármit próbálok, nem úgy tûnik, hogy a lazaságom és a humorom is elég bármihez is pláne nem hosszabb távon.

Bunkó paraszt módjára szinte képtelen vagyok viselkedni. Nem engedi a neveltetésem plusz ráadásul utálok megbántani embereket hiába van elegem belõlük. Ilyen az alaptermészetem. Próbálok kicsit hülyéskedni, próbálom kicsit húzni az eszüket, de ez még mindig nem elég. Még mindig hiányzik valami plusz. És komolyan akármennyit jártatom a pofámat szinte állandóan csak a haveri viszonyig jutok el. Egyesek találkoznak 2x és máris összejönnek, mert megvannak a vágyak, vonzalmak. Nekem meg most hónapokat kell egy nõvel találkozgassak, hogy kivárjam a "sorom"? Nekem baromira nincs kedvem egy puszta haveri idõtöltésként végezni a másik fél részérõl. Eleve ki vagyok már kicsit éhezve a testi kapcsolatra engem nem vigasztal meg egy "haveri beszélgetés"...

El kellene a nõknek dönteniük (még abban az esetben is, ha több jelöltjük van), hogy mit is akarnak. 2-3 találka után bõven tudniuk kéne és a többi csak kifogás úgy gondolom.

Ez azért jóval õszintébb volt. Így kéne valahogy. Ellenkezõ válasz esetében pont azt éri el vele az illetõ, hogy méginkább érdeklõdsz, hogy mi van vele, mert még reményt kelt benned a köntörfalazásával. Így meg legalább megértetted, vetted az üzenetét és leszállsz róla. Ennyi a lényeg.

Utolsó sorra annyit, hogy túl sokat voltam megértõ...

semmiféle tanácsot nem adtál csak nevetsz itt a szerencsétlenségeken...

Kittina21
Ápr. 05.
Szia! Köszönöm szépen a kedves szavakat. Ne haragudj, de nem vagy az esetem. De nagyon jól esett tényleg amiket írtál. 😊 További sok sikert a hölgyekkel. 😊 Puszi 😊

Ez még mindig jobb nem? 😊

Válaszoltam h köszönöm neked is szia
Legalább õszinte és nem hantázik.. 😊