Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még az mindig jobb lett volna ha azt írja h nem jössz be. De Igazad volt Gabeo mert már a tíltólistáján vagyok :D Nyomul a fene :) 2 szer írtam rá 2 nappal ezelõtt és most estére. :)

És inkább utasítson vissza mind mint h jöjjenek az ilyen hülye szövegekkel :)Úgyhogy már itt se lesz találka sem most sem legközelebb :)

Na nézelõdhetek tovább :)

Szerintem inkább maradj csöndben! Szomorú, hogy mindig csak a sablon folyik a szátokból és semmi eredetiség nincsen, de én már átlátok rajtatok sajnos...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Akkor tudatosítsátok magatokban ezt a lekoptatós virágnyelvet. :D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

ez nem bunkóság, legalább õszinte volt az illetõ:D

Ez így viszont nagyfokú köntörfalazás és nem jobb, mint az általad említett módszer, ami szted bunkó. Sõt sokkal rosszabb, mert így az illetõ fiú elhiszi, hogy nem önmagával van a gond, hanem csak tényleg nincs "idõ" és abban a hitben marad, hogy ó akkor majd legközelebb "találkozunk". Ilyenkor már nem szokott lenni legközelebb...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

chhaya
Bezzeg ha nyíltan megírná, hogy "bocs, de nem jössz be és ellenszenves a nyomulásod" akkor megaz lenne a baj, mert bunkó, és különben is honnan tudhatná, amikor nem is ismeri bla bla bla... Szerintem ez tök egyértelmû megfogalmazás. De lehet csak azért, mert én is nõbõl vagyok. :D

mondjuk attól függ, hogy mennyire gyakran írkálsz rá. Nem jó, ha folyton minden pillanatban õ keresed. Hagyd, hogy õ keressen (érdeklõdjön) felõled. Ha pedig egyáltalán nem ír, akkor valszeg rohadtul nem jöttél be neki.

pff ez annyira tipikus lerázós duma...hihetetlen, hogy az összes ezt nyomatja:D:D "Nem veled van a gond, meg a nem ugyanazt keressük" bazmeg:D ezek ilyen burkolt lekoptatások, hogy szevasz, de nekem nem jössz be...pfff...Ne hagyd, hogy ezek köntörfalazzanak.

Kitti........

Itt nem ezzel van a gondom. De mondtam h keves az idom.Holnap genetika zh- t irok 500 kerdesbol. Es picit soknak erzem a rajongasod. Nekem ez igy tul sok. Hosszu ido utan most kezdek el ismerkedni, szeretnek tobb emberrel beszelgetni..nem akarok rogton beleugrani vmi nagyon komolyba. Nem veled van a gond de nem biztos h te meg en ugyanazt keressuk.

Rendben hogy tanul megértem... Mondtam is neki h kivárom a vizsgák végét, nem rohanok..De ez az átlátszó szöveg :) Csak tudnám akkor miért van társkeresõn. :)

Fresh Duke
Az Edit az egy nõi név, biztos ezért nem merte leírni.

A heavy cost. I pay it gladly.

erre nem szoktam figyelni, annyira beépült az életembe, hogy észre sem veszem ha egyik része magyar a másik meg nem és persze reg nélkül nem tudom javítani. Én mangolul beszélek ezek szerint...

The Matrix has you...

chhaya
Gonoszkodós hangulatban vagy.

clio1616v
az edit szó már nem jutott eszedbe? :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Fresh Duke
Nem kértem szerkesztést.

Sok a hazug, gerinctelen EMBER, nem könnyû kiszûrni õket...

szerk by me...

The Matrix has you...

Fresh Duke
Sok a hazug, gerinctelen nõ, nem könnyû kiszûrni õket. Azt gondolnád, hogy végre valaki, aki más, mint a többi... majd megmutatja az igazi valóját...

Most épp nem teper értem senki :)
Exemmel is pontosan akkor találkoztam elõször nyíregyen tavaly mikor megírta az érettségit. Megírta, és már jött is odafelé hozzám :)

Gergely: Mind a kettõ megérdemelte a tíltást :) Elférnek ott a többi mellett :)

gergely1991
Fiatalság döntésképtelenség.:D
Mondjuk azért ne küld el a "francba" õket.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

clio1616v
válogass inkább azok között a csajok között, akik érted tepernek :D

ráadásul most ballagott a kis ribi, akkor mit akarsz tõle? :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

egy mai esete figyeljétek
Mária Piroska
én nem haragszom
20:37
boccs csak aludtam
hogy vagy? minden rendben?
20:38
Mária Piroska
...
még élek
csak nem értem mit szeretnél.. egy hónap után írsz rám szép rekord
20:39

gondoltam nem zavarok,és hogy mit szeretnék, azt tudod
nem felejtettelek el :9 várom a nyarat
20:40
Mária Piroska
én nem várom
és szerintem jobb ha elfelejtesz
20:40

sem lányra sem találkozásra nem vártam még ennyit amugy
mert már barátod van? vagy már itt se bírsz elviselni?
20:42
Mária Piroska
xD
sok mindent ígérsz és sok mindent nem tartasz be
szóval..
20:43

múltkor még dobsz értem mindenkit, most meg felejtselek el? Ez hogy függ össze? Figyelj má, életben teljesen más vagyok mint itt,és itt te az írok nem írok dolfgot érted tudom nagyon jól
Mária Piroska
és most felõlem felidegesítheted magadat vagy nekem állhatsz...

1
Mária Piroska
ne okoskodj
...
te igéred meg minden nap írsz
utána meg rá se lesel az emberre
törölj és nem vagyok kíváncsi a kifogásokra
20:44

2 én is ezerszer mondtam már neked a kamerát
20:44
Mária Piroska
nem fogok veled kamerázni
ezt te nem fogod fel sajnálom
rá akarod nyomni az akaratodat másra az a baj
mindent 120x elmondasz
nem gondolod elüldözöd az embert?
utána ígérsz és nem írsz
nálam ez rossz pont és hazugságnak minõsül
20:45

jólvan duzzogj nyugodtan, abba nagy vagy :)) csak vigyázz nehogy mindenki elszaladjon melletted
20:45
Mária Piroska
nincs kedvem mai ballagásomat miattad elrontani szóval váljunk el csendben
^^
20:46
Barát István
mit erõltetek rá bárkire is? te kevered a rámemõséggel
20:46
Mária Piroska
pff
xD
hagyjuk
na szia
20:47

most is, én írtam rád, nem te rm, ugy hogy nyugodtan halgass el szóval ne nagyzolj nem is ismersz, de ilyen házálással minden normális fiút elfogsz üldözni
te dolgod szia
hátha nálad ezer évig kell várni mindenre, akkor várjon más Nem unod h február óta igérgetsz? Na csá mész a levesbe

21:51

Renáta R
Na idefigyelj már egyszer írtam de most úgy látom megint írnom kell.... mi a jó büdös lóf*szért zaklatod az uncsimat? békén lehetne hagyni! Te tûnsz el és még te leszel köcsög? -.- az ilyen gyökerektõl kapok idegsokkot mit nem lehet azon felfogni hogy nem érdekled? -.-"" szakadj már le róla ha még egyszer megtudom hogy uncsimra ráírsz és még õ lesz a bûnös mert e
20:56
Renáta R
*nem keres... mert mondjuk nem érdekled
akkor fogd fel hogy NEM KEDVEL és kész
remélem világos voltam ha nem még bõvebben ki tudom magam fejteni de abból nem lesz köszönet -.-
visszaírni nem kell csak hagyd BÉKÉN
az uncsimat
-.-
21:43

Zaklatja fene Akkor miért nem azzal kezdte annó h nem jövök be neki? Jön itt az idõvel meg a majd meglátjuk.. Eddig nem tudott nyíltan beszélni? Ti nem vagytok tisztában a szavak jelentésével... Ha mégegyszer megtudod akkor milesz? Elmesélsz egy viccet? Menjetek a jó büdös francba mind a ketten. na csá kiscsillag

Fresh Duke
Igen, sajnos olyat is ismerek.

Pluskast
Bezony-bezony! Ez a nagy technikai fejlõdés és skypeolás facebookozás magában hordozza, hogy az emberek képtelenek egymással egy asztal mellett leülni és beszélgetni. Csomó emberben torz személyiség képet alakít ki.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Fresh Duke
Az a baj, hogy a mai világban az emberek megfeledkeznek a kommunikáció leghatékonyabb formájáról: A szemtõl-szembeni beszédrõl. :)

#21394: <#eljen>

Azt hiszem a téma címébõl adódóan is nem feltétlen azokra a k-kra kell gondolni akiknek a kinézet +lóvé számít. Igaz hogy több nõ van mint férfi, de ha vkinek az a jó(mármint csajnak) hogy a 25. legyen vkinek, akkor meg is érdemli a rosszfiúságot. Nem kell félreérteni, én se vagyok szent de nem tartom magam "rossz"nak se.

Arra meg hogy "ki vagy te?" jól jegyezd meg barátom: MINDENKI VALAKI!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

DaemoonHunter
Nem érted. Nem ahhoz vonzódik amit te leírtál, az csak egy esetleges mellékes dolog.

clio1616v
tehát igen :)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

gergely1991
Vagy bevásárlókocsit.:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

:D:D:D

Társkeresõn a napokban beköszön az egyik hozzám....

Szia szép fiú az a ford a tied? Az enyém igen, de te abba nem ülsz bele :D

Én pedig nagyon szeretem az olyan pasikat akiknek kocsijuk van...

Akkor veszek neked sínautót és tologasd azt :D

DaemoonHunter
Szerintem ez nem így van. Pont a magabiztosság, határozottság kell a lányoknak, nem pedig a bizonytalan kapcsolatot, emiatt izgalmat keresik, ennek semmi értelme. Az egy másik dolog hogy sokkal izgalmasabb egy alfahímmel lenni, ami persze bizonytalanabb dolog, de semmiképp sem szabad összekötni ezt a tényt a választás miértjével.

Nem elég a szexuális izgalom meg a perverzió? A köznyelvek szerint az is "rossz"...

Semmiféle féltékenykedésnek nem kell itt lenni, ha odakacsintanék más nõhöz bõven elég lenne, de ez még abszolút nem volt terítéken és ez nem számít rosszaságnak.

Stílus határozza meg ki számít éppen rosszfiúnak és ki az, aki jónak. Attól függ, hogy beszélünk velük. Azt tudom, hogy én túlzottan tisztelettudó vagyok velük és ezt képtelen vagyok kiölni magamból.

volt rá példa, hogy az 1. találka után már õ hivogatott volna el ide oda. Aztán én hívtam el végül és benne is volt. De már akkor is kikötötte h nem akar kapcsolatot csakúgy találkozgatna lazán. Már akkor is mondtam magamba, hogy biztosan meghazudtolja önmagát. Így is volt, csak annyi volt a hibám, hogy türelmetlen volt, mert bár (én kérek elnézést) amiért megpróbáltam a 2. randin lopni egy csókot.

Nem akartam hosszabb távon "barátja" lenni. Én ezt a szerepet többé nem vállalom semmilyen formában...

Nem is lényeges, mert új kiszemeltem van. Õ vele kicsit türelmesebb leszek. Mindenesetre nem jó ez az idõzés. Amikor kint voltam Hollandiában elárulta nekem a volt lakótársam, hogy nem is érti, hogy nem szedtem még fel nõt, amikor õ csak annyit csinál, hogy áthívja a csajt magához filmezni azt lesz, ami lesz. És általában volt is. Na én meg ezt nem értem. 1 randi volt a lakásán és máris történtek dolgok. Én meg pofázni próbálok egy csomót, összemelegszem, puhatolózom, nem rögtön letámadom az 1. alkalomkor, kivárok és semmi...Utána meg többet már nincs esélyem.

clio1616v
persze hogy nincs fiú lány barátság

egy fiú lány kapcsolatnak az a lényege, hogy jól érezzétek magatokat egymással és ne muszájból legyetek együtt, szexeljetek jókat, közös összebújós programok, ha éppen az kell akkor jó veszekedés és békülésnek megint csak szex és így tovább...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a nõ hívjon el téged, akár indirekt módon is... mindig meg kell várni, hogy õ akarjon téged jobban, különben buktad

clio1616v
a legtöbb nõ vonzódik a rosszhoz, a jó unalmas - kell az izgalom, a bizonytalanság; féltékenység, az hogy teljesen soha nem kaphat meg

"majd ha te egy olyan lányt magadhoz közel engedsz, aki nem tetszik, akkor fikázhatod õket, senkire sem erõszakolhatod rá magadat; ki vagy te?!"

Ja magyarán tök felesleges bárkit is kiszemelnünk nem szabad elhívni randizni se semmi hagyjuk az egészet mi?:D hülye vagy te barátom...

Ennek pont az lenne a lényege az lenne az elve, hogy találkozgatunk és a megfelelõ pillanatban, ha nem is tudom elõtte megfogalmazni mit szeretnék, mert nem szeretek vallomásokat tenni akkor odahúzom magamhoz.

Most komolyan hónapokig lettem volna a "barátja"? Eltöltötte volna velem az idejét a semmiért? Csak, mert õ ilyet mond, hogy az összes eddigi csávójával elõtte hosszú ideig jó barátok voltak és úgy kerültek össze? Nehogy már az õ szavára adjak ilyen téren. És kísérõ sem vagyok marhára nem érdekel engem h legyen egy újabb lányhaverom, aki egy idõ múltán, ha nem is akarna tõlem valamit leszarná a fejemet nagyívben...Hisz te is tudod "maistro", hogy semmiféle fiú-lány barátság nem létezik. Nincs értelme

ja, mert te azt hiszed egy csúnya srác vagyok:D Nagyon tévedsz. Tudom magamról, hogy külsõleg nem vagyok ronda, nem tehetek arról, hogy max, ha kondizom akkor megyek fel 73 kilóra ennél többet nem tudok tenni a külsõmért nem szabatom át magam. Most le vagyok fogyva, de nem ez a legfontosabb. Azon van a hangsúly, hogy abszolút nem volt semmiféle ráerõltetés a másikra pusztán megpróbáltam azt, ami nyilvánvaló volt és amirõl tudtam, hogy a nõ is akarja. Akarta õ, csak nem most, hanem késõbb én pedig nem vártam meg azt, hogy a "barátja" legyek azaz, ahogy te fogalmaztál régebben a lelki szemetesládája. Én tökmind1 mit csinálok magadfajta faszok csak cikizni fognak miatta holott nem én vagyok, aki elrontja a dolgokat én mindent ésszerûen próbálok csinálni csak nem egyszerû a mai éretlen nõkkel...Teljesen mind1 mennyit beszélek, teljesen mind1 az is mit csinálok unalmas az, hogy taplóság nélkül nem tudok semmit elérni náluk. Az nálam ideig óráig megy...

clio1616v
nem semmi csak te

neked se kellene egy elhízott, csúnya arcú lány - miért pont te kellenél azoknak a lányoknak, akik tetszenek neked

majd ha te egy olyan lányt magadhoz közel engedsz, aki nem tetszik, akkor fikázhatod õket, senkire sem erõszakolhatod rá magadat; ki vagy te?!

Most aarra gondolok, hogy a múltkor csaj is, akivel 2x összefutottam 1 hétig megállás nélkül chateltünk õ is irogatott, célozgatott persze, hogy amikor odakerül a sor eltolta magát tõlem...de nem is részletezem, mert megint jönnek itt sokan, hogy az én hibám:D

Azóta meg már egy másik csajjal skypeolok, de már kezd elegem lenni, hogy ezeknek semmi se jó.

Nem szeretik a mai lányok ezeket a "jó" srácokat:)

Én is egy halál egyszerû ember vagyok (nem az agyi kapacitásomra gondolok) azt nem tudok senkire ráakadni. Valamilyen indokkal mindig lepattintanak.

Csak pénz kéne és máris érdekes módon tapadnának rám. Túlzottan anyagiasak....

gergely1991
Mikor majd megüti a bokáját a "nem gyengéd" sráccal utána végiggondolja magát.

Épp h a gyengéd fiúk nem jönnek be neki...

Mármint, hogy azok jönnek be neki és azért, mert nyálasak? ...hát, furcsa egy ízlése van, de állítólag mindenkinek megvan a maga párja, csak van, hogy kurva sokára találja meg..esetleg a következõ életben - ha hisz ilyenben persze.

The Matrix has you...

Beszélgettem valakivel, kérdeztem tõle valamit, és így reagálta le. "Nekem a gyengéd fiúk, azok olyan nyálasak..." Na ez se volt még szerelmes :D

gergely1991
Hát igen vannak érdekes dolgok mikor az egyik otthagyja a másikat.
Párkapcsolat egyik célja a õszinteség,és nem faképnél hagyni "mással".
Hazudni pedig nem szép dolog(apróságok talán még).

A gazdasági életben épp eszû ember nem vesz fel kölcsönt ha van elegendõ félre tett pénze ugyanis a bankoknál a visszatérítés kamatokkal folyik.Így a végén kisebb mínuszban eshetsz.Ahogy többiek is írták megint kiszínezted a történetet, logikailag alaptalan, menõségre hajazó elemekre.

pxxl
ez faszság. több sebbõl vérzik. eleve mi az hogy megtiltja az apósod, vagy a feleséged, vagy a bíróságon kívül bárki, hogy lássad a gyereked? legközelebb a részletekre is figyelj, már majdnem sajnáltalak :D

All hail the double x!

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nos! Egy jó házasság,és kapcsolat alapja az õszinteség! Ha valaki eltitkolja a múltját a házas életben akkor számoljon a következményekkel,ez igaz,viszont az hogy még ekkora félrerakott pénz mellett hitelt vegyek fel az illetõ,az eléggé abszurd,ilyet csak egy idióta vállalna fel,szóval mese az egész! köszi a storyt,jól szórakoztam rajta!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

megható történet

jaj Kocsis ne hülyéskedj már:) szép történet, de ez nem Hollywood:)

Szerencsére velem az ellenkezõje esett meg.
Ez a történet kb 3 éve történt meg, azért írom le, hogy okuljatok belõlle.
Sosem akartam házasságot, a szabad életet szerettem, 20 évesen kezdtem el dolgozni 30 évesen még a szüleimnél laktam, nem költöttem semmire, így elég komoly anyagi tartalékaim voltak, sajnos ekkora halt meg édesanyám is, rájöttem hogy változásokra lesz szükség, nem élhetek örökké egyedül, új célokat tûztem ki magam elé: családot szeretnék, és egy társat magam mellé.
Eljártam sok helyre szórakozni, megismertem egy fiatal 22 éves lányt, akivel hamar jóba lettünk, késõbb bemutatott a szüleinek, szimpatikus voltam nekik, hozzájuk költöztem, 2 év múlva összeházasodtunk.
Ezután az apja összehívott engem, a feleségem, és az anyósom egy családi megbeszélésre, konkrétan felvázolta nekem a lehetõségeimet.
Megkérdezte mennyi megtakarításom van. Erre a kérdésre nem számítottam, de nem akartam megmondani, hogy közel 15 millió forintom van a bankban, ezért azt mondtam, nem sok, konkrétan semennyi.
Erre azt mondta, már pedig el kell hamarosan költöznünk onnan, örökké nem lakhatunk velük.-ebben igaza is volt.
Mivel bankban dolgozik vezetõ beosztásban, elmondta, hogy tud nekem kedvezõ hitellehetõséget ajánlani, illetve elhelyez engem a cégnél, így az akkori fizetésem közel dupláját kerestem.
Mivel volt 15 millió megtakarításom, és egy betonstabil munkahelyem az apósomnak köszönhetõen bátran vettem fel a 10 milliós hitelt.
Meg is találtuk a megfelelõ házat, 16 millió forintért, az apósomék felajánlották, hogy a maradék pénzt kifizetik, illetve állják a teljes felújítási költséget is, így 22 millióba volt a ház, mire beköltöztünk.
Beköltöztünk, élveztük az új lakást, és környezetet, igazából nagyon boldog voltam, de még is nyomta a lelkem, hogy tulajdonképpen átvertem a családom, jobb szót nem tudok rá mondani.
Rá fél évre, hogy beköltöztünk az új házba a feleségem kisbabát várt, gondoltam kell egy autó majd, így az ekkora már 20 milliós megtakarításomból bátran választhattam bármilyen autót.
Tulajdonképpen ezt nagyon rosszul tettem, mivel nem egyeztettem elõre se a feleségemmel, se az apósommal errõl a döntésrõl.
14 millióért vettem egy autót, azt gondoltam örülni fog a feleségem neki, hogy végre lesz mivel közlekedni, hogy jön a baba, nem kell majd buszoznunk.
Csak épp arra nem gondoltam, (gondoltam lelkem mélyén de valamiért meg kellett vennem, mindig is arról álmodtam, hogy saját autóm legyen) hogy számon fognak kérni mibõl is vettem egy 10 milliós autót. (azt mondtam ennyibe került.)
Mondtam, hogy kicsit gyûjtögettem az elmúlt években, hebegtem habogtam, de nem hülyék, tudták, hogy 10 milliót nem lehet csak úgy összeszedni pár év alatt.
Ültünk az elõtérben, lesütött szemmel bámultam a szõnyeget, nem tudtam a szemükbe nézni, leginkább az ijesztett meg, hogy õk sem szóltak egy szót sem.
Számon kértek, hogy kis is vagyok én valójában, és mi szükség volt arra, hogy átverjem õket.
Erre én azt feleltem, hogy minden igaz rólam, csak volt egy kevéske megtakarításom a múltból, amit nem mondtam el.
Ami ezután történt konkrétan nem részletezném, annyi a lényeg, hogy még abban az évben elváltunk, és el kellett költöznöm, a gyerekemet nem engedték, hogy látogassam ezután.
Nem bírtam tovább abban a városban lakni, muszáj voltam elköltözni az ország másik felére, és új életet kezdeni, lezárni a múltamat.
A feleségemmel, az apósomékkal nem tartom a kapcsolatot, számot cseréltek, leginkább az dühít, hogy a saját fiamat nem láthatom, és ezt csak saját magamnak köszönhetem, és a gyerekes hazugságomnak.
Rólam annyit, hogy azóta új életet kezdtem, nem kívánok most semmilyen kapcsolatot még jópár évig, amíg ki nem heverem ezt a kapcsolatot.
Bérelek egy lakást, még fizetem a hitelt, amit felvettem, és van egy új autóm, amit egyedül használok, sajnos már a gyerekülést ki kellett vennem, mert mindig könnyes volt a szemem amikor hátrafordultam, ezért a pincében pihen, remélem nem túl sokáig.
Anyagilag kezdek egyre jobban helyre állni, de muszáj új célokat kitûznöm magam elé az életben, mert ebbe bele lehet õrülni hosszú távon, szóval akarok majd családot, de még kétszer is átgondolom hogy állok hozzá ehhez az egészhez.

http://www.hellring.com/