Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
minden korábbi hozzászólásodban ennek a két hozzászólásnak az ellenkezõjét hirdeted
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
A nõ annak fogja megadni a tiszteletet, akit tiszteletre méltónak tart.
Hogy téged miért nem tart tiszteletre méltónak, hitelesnek, azon neked kell elgondolkodnod, és nem õt (a nõi nemet) kell érte baszogatni.
ui: uriember, urinõ nem jár diszkóba - kezdjük itt
Nem a párod miatt kell visszafognod magad, hanem azért hogy jólérezd magad. Soha nem azért csinálunk valamit, hogy másnak jó legyen, hanem hogy attól msaját magunkat érezzük boldogabbnak, elégedettebnek.
Ez színtiszta önzõség, csak nem értem ez miért baj?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szerintem te sem.
De egy ellentmondás van elmondom, hogy mi az: (ez most nagyképûen hangzott, de talán így felháborodást és odafigyelést váltok ki)
Ha egy csaj más pasival beszélget mint a párja ebben nincs semmi rossz.. viszont ha ennek a csajnak a pasija beszélget egy másik csajjal nem vele, akkor az már baj 😄DD
Egy picit remélem sikerült érzékeltetnem a nem rendes lány érzését, a nemrendes pasikról most nem írnék de ha kíváncsiak vagytok leírom...
Szó nincs arról, hogy korlátozni akarok bárkit 😉 Csak nekem ilyen "nemrendes" csaj ne dumáljon, hogy én miért beszélgetek másokkal 😊))
Amúgy te meg hülye vagy mert soha nem érted mit akarok mondani 😄 és ez sajnos tény -.-
ne a másikat elemezd/baszogasd, hanem magadban nézz csak körbe alaposan...
Én nem tudom miért akarjátok birtokba venni a másik embert és korlátok közé szorítani, és miért látjátok bele minden nem felétek intézett mozdulatába azt, hogy nem szeret, kevésbé szeret, kevés neki a másik, a kapcsolat... Ez az a hozzáállás az amitõl biztosan kevés és terhes lesz számára a kapcsolat.
És ez megint ugyan az az eset amirõl már korábban is írtam, mikor egy féltékeny puha pöcs manus bizonytalan, labilis magában, a barátnõjében, az egész kapcsolatukban. És a barátnõt, kapcsolatot narkónak használja, és hisztériás lesz ha kimarad a napi dózis a fejében, képzeletvilágában...
És ezek manusok általában ott legbelül mind nagyon helyesen érzik, hogy kevesek egy párkapcsolathoz, azért viselkednek így, vannak így beszarva, ezért ennyire hisztériásak.
EZ a tipikus nem rendes lány hozzáállás valóban, jól eltaláltad...
Ilyen csaj nekem se kellene, éljen akkor azzal, akivel dumcsizik, nem feltétlen kell velem élnie... nem kényszer egy párkapcsolat, bár van akinek az és ezért inkább hazudik becsap és kihasznál -.-
Õ igényesebb mint az átlag, vagy eddig nem kapott kellõ odafigyelést lánytól...
Amúgy van abban valami hogy a srác milyen pofát vághatott amikor a csaj felolvasta neki, hogy Szívem, ezt hallgatsd valaki azt írta a neten nekem, hogy hazudok és becsaplak téged azzal hogy itt netezek -.- kb kit érdekel ilyen baromság amikor egy fárasztó nap után aludni akar... masszírozza meg a hátát az kedvesebb gesztus 😊
Attól még lehet köztük rendes lány, õk azok akik vagy változtatnak a párjukkal az életmódjukon és "újrafelfedezik" egymást, vagy ha ehhez nincs türelmük kilépnek a kapcsolatból.
A nemrendesek pedig, akikre a Csak77 gondol, becsapják, hazudnak a párjuknak és titokban beszélgetnek, rosszabb esetben meg is csalják a "szeretett" srácot...
WC-re is akkor menjen amikor neked kell, és ha neki elõbb kell akkor tartogassa még egy kicsit?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
brit tudósok azt is kimutatták, hogy még 7mp sem kell az embereknek ahhoz, hogy egy életre szóló irdatlan nagy hülyeséget csináljanak <#eplus2>#eplus2>
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha meg sejtelmed sincs, hány éves vagyok, és milyen a kapcsolatom, ne szólj be, mert az is csak rólad árul el dolgokat - nem szép dolgokat.
Szerintem nem lehetetlen, mivel a Balcsira szinte mindenhonnan mennek az emberek, így benne van az is hogy a lakóhelyedhez közeliek is. Minél több lánnyal ismerkedsz annál nagyobb a valószínûsége hogy olyat találsz aki közel lakik, ez ilyen egyszerû 😊 Persze relatív hogy kinek mi a közel, én másfél órányi utat még bevállalok eleinte, de késõbb elvárom hogy a csaj is tegyen valamit a dologért.
ebben mi a rossz? SZerinted vasárnap este 10kor mit kellene hogy csináljon? nem tök8 hogy mit csinál? csak nevetek hogy ennyibõl kiismerted 😄
az a baj,hogy nem csak rendes lányt ritka találni,hanem hozzá illõ rendes fiút is,és az emberek azon el sem gondolkoznak,hogy esetleg velük is lehet valami gáz,ha nem jön össze a párkeresés...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nekem egy ilyen nõ/lány nem kellene az tuti. Messze vagy te a "rendestõl", baby.
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...