22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#12458 és én ha utálok moziba járni akkor utálok moziba járni ígyis-úgyis, még más kedvéért is -
#12457 persze clio, herointól betépve még szebb és izgalmasabb a világ és mégtöbbi mindent csinálsz amit egyébként nem
én a részemről maradok a józan éberség mellett
és tisztán józanon valósítom meg azt amit más ezzel-azzal - akár nővel - narkózva, mert ebben az esetben nincs másnaposság, kegyetlen valóságra ébredés -
clio1616v #12456 mondok egy példát... útálok moziba járni, de szeretek moziba menni a párommal...
útálok sétálni ha tehetem mindenhova autóval vagy motorral megyek... de imádok sétálni a párommal órákon át...
rengeteg olyan dolog van amit egyedül nem szeretek csinálni, de a párommal együtt nagyon jól tud esni...
lehet ez neked hihetetlen, de amikor velemvan másképpen érzékelek, más érzések esnek jól az érzelmek amik olyankor érnek teljesen mások mint amikor együtt vagyok a párommal...
a te érzelmektől minimalizált "biztonsági" életedben amire tudatosan ráerőszakolod a fájdalom és csalódás mentességet soha nem is fogod megérteni amíg az akaratoddal elnyomod...
de volt már erről szó egy filmben, még valami tablettát is szedtek... hogy elnyomják, tudatosítsák az érzelmeiket.. -
#12455 Akkor tedd ezt, mi meg tesszük amazt. -
clio1616v #12454 nem nem :)
olyat teszek mással amit amikor magam vagyok nem tennék soha ;) -
Lirion #12453 Azzal, hogy olyat teszel másokért, amit utálsz, megalázod önmagad. Csak azért táncórákat venni úgy, hogy utálsz táncolni, csak azért, hogy egy lánynak ezzel a kedvében járjál a saját személyiséged feladása egy másik ember kegyeiért, ami önmagad megalázása. Ráadásul ugyanezt várod el te is a lánytól, ami gyomorforgatóan undorító.. elvárni attól, akit szerelemmel szeretsz, hogy számára utálatos dolgokat tegyen meg érted..
Tökéletesen jól leírta salsoul:
"Inkább választok egy olyat aki a latin táncokat ugyan úgy kedveli mint én, és a motorozást meg ugyan úgy nem kedveli mint én és az együtt töltött idő 100%-ban engedmények nélkül felhőtlenül latin-táncolunk"
-
bcrics #12452 lófasz -
#12451 Lehet, hogy igazad van, és a lányok nagytöbbsége ilyen, de én mindig olyan srácokkal jöttem össze, akik először csak a barátaim voltak. Én nem vagyok oda azért, ha nyíltan nyomunak, sőt, bosszant, mert úgy érzem, mintha tárgyként kezelnének. -
clio1616v #12450 köszönöm kérdésedet, igen... de ez téged tényleg érdekel? -
clio1616v #12449 szívesen -
#12448 Jól vagy, minden rendben?
...
Biztos? -
#12447 engem ebből tessék kihagyni -
#12446 "Ne add a tudtára, hogy tetszik, csak annyit, hogy szivesen barátkoznál."
És itt el is b*szta a helyzetet.
Én azt tanácsolom legyen egyértelmű, mikor eljött a megfelelő pillanat.
Ha érdeklődést lát a másik féltől, akkor nem kell mitől tartania.
Tudja csak a lány, hogy ő mit akar, és legyen férfi, az érzelgősködésben egyetértek, arra nincs sok szükség, csak annyi, hogy ő nem barátságot akar. Ezeket tapasztalatból írom...régen én is így álltam hozzá, és csak barátnak, vagy egy a sokból próbálkozónak tekintettek rám...
-
clio1616v #12445 az nekem nem jelent problémát, hogy nem olyat írok ami neked nem tetszik... ezt magaddal kell lejátszanod
erról csak te tehetsz... nem tudok és nem is akarok rajtad változtatni, ha nem tetszel magadnak ahogy vagy, oldd meg... -
#12444 nem keveri >>> csak a végső eredményt írta le -
#12443 össze vissza reagálsz mindenre -
#12442 "Az a fontos, hogy az ember legyen tisztában a céljaival és úgy éljen, hogy azokat teljesíthesse."
-
clio1616v #12441 miért kevered a megalázkodást a kompromisszumkötéssel?
Pont az jó benne, hogy magadtól csinálod nem kérésre.. -
clio1616v #12440 mert a te hozzászólásodra reagálva írtam -
Lirion #12439 Pedig erre nagyon is büszke lehetsz. Megtetted az első és legnehezebb lépést a problémád megoldásában, amit az emberek nagy része nem képes megtenni. -
Lirion #12438 Én sosem állítottam, hogy nincs olyan, amiről írtál, csak azt, hogy arra nagyon kicsi az esély, hogy megtaláld.
Egyébként részben egyetértek, ha vki szórakozni akar, akkor nem igen fog találni olyat, akivel mélyebb szellemi, lelki kapcsolatot tud kialakítani. De nem is fog neki hiányozni és egészen más utat fog járni, mint aki az komoly kapcsolatot keresi. Bár egyezések előfordulhatnak pár dologban.
Viszont azt se felejtsd el, hogy változhatnak a vágyak és a bejárt út sem egy hermetikusan elzárt pálya, lehet rajta változtatni, újrakezdeni, egymásba kötni stb.. Az a fontos, hogy az ember legyen tisztában a céljaival és úgy éljen, hogy azokat teljesíthesse.
btw a kompromisszumosdi nekem sem tetszik. Én is próbáltam és én is arra jutottam vele, hogy nem vezet eredményre. Csak megalázkodás a vége, folyamatos kihasználás, ami nem lehet alapja egy egészséges kapcsolatnak, legyen szó baráti, szerelmi vagy akár munkakapcsolatról. -
#12437 az most miért van nekem címezve?
minek mondod nekem? -
clio1616v #12436 fontos, hogy soha nem szabad olyat csinálni, ami külső kényszer hatására muszáj
a szabályokat is csak akkor kell betartani amikor jólesik -
clio1616v #12435 semmi nem jó ami kényszer... -
#12434 Ha jól érzi magát egyedül, és nem merül fel benne igény társ iránt akkor én részmeről nem látok ebben problémát, sem hibát, sem idővesztegetést.
Probléma, hiba, idővesztegetés akkor lenne, ha szeretne társas életet. -
Rundstedt17 #12433 Hm ami inkább érdekesebb kérdés hogy rendben van e hogy valaki fiatalon egyedül van és nem is próbál társra találni vagy éppenséggel ez nagy hiba és idővesztegetés? -
#12432 valóban, ez válasz arra amit kérdeztem -
clio1616v #12431 a tetteik semmit nem jelentenek az érzéseik nélkül -
#12430 és akkor ebből a nem tudatos dolgoból, hogyan tudható meg, hogy "mit miért tesznek"? -
clio1616v #12429 azokat érezni lehet csak ;) -
clio1616v #12428 tudod mit jelent az empátia?
együttérzés érezni azt amit mások éreznek... nem azt jelenti, hogy tudatosan érzel valamit... -
#12427 pusztán arról van szó, hogy romokban hever az amúgyis romokban heverő inkonzisztens módszered
főleg miután korábban arról papoltál, hogy az érzelmeket nem lehet, és nem szabad, és tilos tudatosítani, megérteni és most meg arról papolsz, hogy meg kell érteni azokat... -
clio1616v #12426 semmi baj... nem célom, hogy igazat adj nekem ;) -
#12425 nektek is szívesen, okulhat aki szeretne, de majd holnap most mennem kell -
#12424 persze ez számomra nem jelenti azt hogy érzelem nélkülivé válna az életem, vagy hogy manipulálni tudnám az érzelmeimet.. csak épp nem mondom valakinek azt hogy szeretem amikor csak vágyat érzek, vagy mert elönt a jóleső érzés azért mert valaki érezteti velem hogy szeret -
#12423 ha gondolod leírhatod részletesen, hogy mi történt, miben hibáztál, és milyen folyamatoknak milyen láncolata vezetett oda ahova
s aztán, hogy mi a tanulság
mit kell tenned, min kell változtatnod
minél részletesebben, konkrétabban
nem muszáj nekünk, magadnak is elég -
#12422 sajnos megint saulnak kell igazat adjak clio, legalábbis a saját történetemmel kapcsolatban.. az vezetett rengeteg olyan felismeréshez amiket a saját életem eddigi hibáinak csiszolása (újból el nem követése miatt) próbáltam megtenni hogy pl szétválasztottam dolgokat az érzelmeimmel kapcsolatban: jóleső érzések, vonzalom, vágy, szerelem, szeretet, féltés, féltékenység, függőség.. megértettem (vagy elkezdtem megérteni) hogy ezek számomra mit jelentenek és hogyan hatnak rám.. és valószínű hogy a jövőben sokkal kevesebb eséllyel fogok olyan hibákat elkövetni egy kapcsolatban amiket ezek felismerése nélkül ugyanúgy elkövetnék és csak körbe körbe járnék csodálkozva hogy "már megint miért történt ez velem" -
#12421 a múltkor még azt mondtad, hogy érzelmekben emmit semm kell érteni
most akkor mivan? -
clio1616v #12420 egy dolgot tehetsz empatikusan viselkedni mindekivel... akkor fogod érteni mit miért tesznek... és talán magabiztosságot is hoz majd -
#12419 Nagyobb vagy mint CG Jung!