Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
romaiak sem többek - vagy elhisszük a Nagy Mesekönyvnek, vagy nem
clio1616v
az amazonok mese -.-

bár tudjuk szirének is és küklopszok is voltak a földtekén -.-

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a rablánc csak egy kötelességérzetet szimbolizál, és az hidd el a legjobb neked ha saját magad hiszed úgy hogy amit csinálsz az helyes...

ha másnak örömet okozol és az jó neked akkor az önzõség, hacsak nem úgy csinálod hogy neked rossz legyen amit nem hiszem hogy megtennél

van volt, vagy ha nem akkor lesz olyan ami neked jó de a párodnak nem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
a dilettanizmus a genetikailag kódolt
salsoul
de nem csak rómaiak voltak a földtekén
voltak amazonok is
chhaya
És ha az nekem nemjó, hogy rabláncon tartom saját magamat?
És ha az nekem nagyonis jó, ha másnak örömet okozok?
A "színtiszta önzõséggel" csak az a baj, hogy az nekem jó, a másiknak nem feltétlenül.
Hogy lehetne nekem jó, ha a másiknak (akit szeretek) nem jó?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

chhaya
A gyûrû akarta kisajátítani Gollamet. :]

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
ez olyan genetikailag kódolt valami, mint a férfiakban a vadászás, hódítás... ez van

van aki gátlástalan van aki gátlásos...

Sir Quno Jedi
Nananannananannaaaaa... Nehogymámostaztánmegsajnáljukõket! Az akkor volt, most meg most van! 😄 Manapság bárki szabadon önmegvalósíthatja magát... (pláne)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

clio1616v
gondolj bele... igaz rövid idõ de az evolúció se hülye -.-
évszázadokon keresztül el voltak nyomva, muszáj volt nekik hazudni, rómaiaknál bármikor megölhették õket a férfiak, ok nélkül is... okkal meg pláne 😞

Sir Quno Jedi
Persze én is ismerek olyan nõket, akik egyenjogú, majdnemmegbízható társak, node ezek ritkák, mint a fejér holló.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Az én bizalmamat meglehetõsen nehéz eljátszani, mivel alapból nem bízom senkiben és semmiben. Nõkben pláne nem (nem ettem meszet), azoknak a vérükben van a hazudozás/keverés (genetika, hajaj). Nem probléma, attól még szeretjük õket. Nodepl. a sajtburgeremet is szeretem, MÉGSEM kell bíznom benne! 😄 De mégjobb példa aaaaa kutya. A kutya alapból hûséges típus, ellentétben az emberekkel, mégis tudvalévõleg vannak korlátai, azaz NEM BÍZHATUNK VAKON MEG BENNE. Ha ezzel elszámolunk elõre és mi irányítunk, semmi baj sem lehet, hiszen miénk a felelõsség, a másik csupán egy tetteiért felelni képtelen állat. Ha nem keverjük a felelõsségi köröket, nem lesz gond és öröm és bódottá...

Akkor hogyan tudok most válaszolni neked? 😊
Tudom, hogy fáj az igazság, a sok tagadással csak önmagadat csapod be. De ha ez neked így jó, akkor nekem is.
minigirl
Ne aggódj, én sem szeretem a rabszolgatartókat. Aki meg hagyja magát, meg is érdemli, s tán azt is élvezné, ha korbáccsal simogatnád. Pont ilyen kell neked.

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

salsoul
halott ember vagy
Így van így van.. még szûz vagyok.. és amúgy is a nyulakat szeretem. <#nyes>
Nem fogok nekiállni keresgélni, leírtad már korábban, hetekkel ezelõtt, hogy még nem voltál nõvel, mivel keresed az igazit és csak és kizárólag azzal leszel majd együtt. Vagy most meghazudtolod önmagad? Nyugodtan, végülis már így sem vagy hiteles..
Természetes, hogy fáj neked az igazság és tagadni próbálod. A LotR-et meg olvasd is el, ne csaka hollywoody feldolgozását nézd meg. Még talán tanulhatsz is belõle vmit.
Dick Riddick
Akkor mégis mit akart vele, belesütni egy mákostekercsbe? 😊

\"Heroes never die. They just reload.\"

clio1616v
így van ha eljátszotta a bizalmat akkor viszont lágytojás

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dick Riddick
Végül is a lyuk adott... <#nyes>

Dick Riddick
Mondjuk grip-nyakszorítással tönkretenni a CBA teljes zacskóstej ellátmányát. <#nevetes1>
Viccet félretéve, ha minden mozdulatát figyelni kell, megette a fene az egészet.

salsoul
nem is tudsz mást mint hol ide hol oda bólogatni
clio1616v
egyetértek, baromság liri a csajozós könyvekbõl és az azalapján szerzett tapasztalataiból táplálkozik inkább kevesebb mint több sikerre ...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Mellesleg, Gollam nem akarta kisajátítani a gyûrüt, de látszik, hogy még azt a történetet sem sikerült megérteni, akkor miért várnám, hogy megérsd amit írtam? <#nevetes1>

clio1616v
a fiúbarát az olyan fiú akitõl a csaj nem akar semmi mást csakhogy meghallgassa, van ilyen... de a fiú csak azért hallgatja meg a lányt legtöbb esetben, mert tetszik neki a lány

Természetesen ez egy baromság, közhelyeket, és egyben hülyeségeket beszélsz.

Én pont az ilyen lányoktól tarom magam távol... méghogy fiú barátok... na ja, persze.

salsoul
bárcsak az életedet tennéd erre kijelentésedre, bárcsak az életedet... <#integet2>
Sir Quno Jedi
Hmmmm...Hmmmm... Szal. ha mondjuk az egy gyûrût még jól meg is lehetett vón minden este húzni (valami fáintos Istennõ formát képzeljünk hozzá)... Hmmmm... Asszem bevállalnám! 😄DD

Ez nem tisztelet, egy jó hasonlat erre a LotR-bõl Gollam és a gyûrû kapcsolata. Neked azt jelenti a bnõt, mint Gollamnek a gyûrû, ha így ki akarod sajátítatni..
Az önértékelésed kb. a béka segge alatt lehet, hogy már attól is rettegsz és féltékenykedsz, hogy ha a lány neten ír egy publikus forumra, szakembert kéne felkeresned és nem baromságokat irogatni.
Ez pontosan így van. Salsoul egy olyan ember, aki éjjel nappal a négy fal között ül és könyvekbõl próbál tapasztalatot szerezni. Soha még kézenfogva se sétált lánnyal, nem hogy együtt élt volna egyel..
Jellemzõen így gondolkodnak, akik nem ismerik a nõket. Mint te. Nem véletlen, hogy nem vagy képes egy hosszantartó kapcsolatot sem kialakítani...
Sir Quno Jedi
Azoknak fontosabb dolguk is van, mint kicsinyes emberi problémákba bonyolódni. _😄D

salsoul
így jártál...
salsoul
miért nem rendes ez a magatartás részérõl?

értsd az eszemhez a kérdést, és rágd a számba mert szeretnélek megérteni
clio1616v
lemaradtam róla...

clio1616v
Remélem menni fog van elég képzelõerõd és fantáziád hozzá, na akkor lássunk neki...

1. Képzeld magad egy pasi helyébe akinek van barátnõje.
2. A barátnõd jól elbeszélget a fiúbarátaival és lányabarátaival, jólérzi magát velük. (a csaj úgy van vele, teszemhozzá teljes joggal, hogy neki erre szüksége van)

na egész eddig a csaj akár rendes is lehetne.. de mostfigyelj 😉

3. Te is jól elbeszélgetsz a fiúbarátaiddal és lánybarátaiddal, viszont amikor a csaj nem jut a barátai közelébe és unatkozik a DRÁGA ráadásul te pont akkor érzed jól magad a barátaiddal, akkor az már bizony baj, a leány szóváteszi hogy miért nem foglalkozol inkább vele.

Tehát ez a fajta magatartás a barátnõd részérõl véleményem szerint nemrendes... remélem érted és megérted...

Dick Riddick
Mondjuk a jediknek? 😊

salsoul
Ha õ ismer engem én is ismerem õt, legalább annyira mint õ engem 😉
salsoul
én már rengeteget írtam róla, aki odafigyelt tudja
Grandmaxter
Te hány éves vagy? hja bocsi a #9900 ra reagálnom kellett😄
Nem hinném, hogy ismernéd extrát...már a korkülönbség miatt sem😊

salsoul
nem sikerült, de majd talán mások valahogy a számba rágják majd, hogy az érzékeltetésed mit akar érzékeltetni
salsoul
ó köszönöm, hogy annak ellenére is hû olvasóm vagy, hogy kereken kijelentetted, hogy egy betümet sem olvasod el, egy betümmel sem foglalkozol a jövõben <#worship>

És igen extramagasnak, extra bitang jó párkapcsolatai vannak, bizony 😉
Aki rá hallgat, biztosan a földi paradicsomba jut 😉
clio1616v
ez nem viccesség kérdése, de tényleg nem írt a személyes tapasztalatairól

clio1616v
Salsoul kedves embertársam, olvasd már elmégegyszer mit írtam kérlek 😊)

ez az "alaptételem" arról a leányzóról szól aki szerintem nem rendesség fogalmát kimeríti, tudom, hogy nem lehet mindenki lángész, de akkor ne írjál már baromságokat fórumba vagy ha meg rávisz a szentlélked, akkor figyelj oda és még véletlenül se háborodj fel... Köszönöm.

"Ha egy csaj más pasival beszélget mint a párja ebben nincs semmi rossz.. viszont ha ennek a csajnak a pasija beszélget egy másik csajjal nem vele, akkor az már baj 😄DD

Egy picit remélem sikerült érzékeltetnem a nem rendes lány érzését..."

Grandmaxter
Vicces, hogy ezt pont te írod le😊 Másban a szálkát észreveszed de magadban a gerendát...😊 Folyamatosan feltünési viszketegségben szenvedsz, égsz a szereplési vágytól, mert lehet csak neten tudod kiadni magadból...És igaza van extramagascsajnak...te csak olvasol a kapcsolatokról...

salsoul
oké, akkor jelezze mindenki aki érti, hogy mirõl beszélsz, hogy érti mirõl beszélsz
salsoul
és mi lesz így az alaptételeddel:

"Ha egy csaj más pasival beszélget mint a párja ebben nincs semmi rossz.. viszont ha ennek a csajnak a pasija beszélget egy másik csajjal nem vele, akkor az már baj "

???

(És nem kalkuláltad be, hogy mi van akkor ha a nõ nõi társaságban rájön, hogy valójában leszbikus, a fiú fiú társaságban pedig, hogy buzi...)
ne a nevemet nézd mert az nem a koromat jelöli..takonypóc! :S

"jahogy a másik csak azt csinálhatja amit te csinálsz..." (by Salsoul)
ez vagy te! barátom