Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratulálok Salsoul!
Tiéd a megtiszteltetés, hogy magadnak tudhatod a topic 10000., azaz TIZEZREDIK hozzászólását.<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Én is benne vagyok, lent az a kis felirat.<#nezze>#nezze>
Tiéd a megtiszteltetés, hogy magadnak tudhatod a topic 10000., azaz TIZEZREDIK hozzászólását.<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Én is benne vagyok, lent az a kis felirat.<#nezze>#nezze>
tulajdonképpen a mai többségben lévõ kapcsolattípus,amikor kirakod a kirakatba,semmi probléma nem látszik(vagy éppen tele van velük a kapcsolat),meg együtt vagytok mert kell valaki akit dugsz,nagyjából ilyen
(bár Salsoul szerintem inkább egy pár kapcsolaton kívül mindent idesorol,mert amiben probléma van,az ugye csak szar lehet és újat kell kezdeni...)
(bár Salsoul szerintem inkább egy pár kapcsolaton kívül mindent idesorol,mert amiben probléma van,az ugye csak szar lehet és újat kell kezdeni...)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Annyit emlegetitek... elárulná valaki, mit értetek az alatt, hogy mainstream? Valami körvonalazódik, de nem akarok semmit félreérteni.
Köszönöm!
Köszönöm!
Engem az sem érdekel, ha neki nem fontos, hogy nekem örömet okozzon...én csak annyit szeretnék, hogy boldog l1en...velem!!!
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
Ezért mondom, hogy ami nekem lesz az nem a konvencionális mainstream kapcsolat lesz amire gyerekkorunk óta kondicionálnak minket hanem valami új, teljes más új alapon.
Azt látom, hogy baromira pesszimista vagy, és szerintem egy nagy témát zárhatok le ezzel...
Te egy olyan ember vagy, aki ha már nem mûködik valami, akkor kidobod, ledózerolod, lecseréled. Ez szerintem tuti így van.
De vajon számodra mi az a határ, amit el kell érnie egy lánynak, hogy kiadd a tûzparancsot, és totálisan kitöröld õt az életedbõl is.
Ezt csak te tudod, és persze ilyen embereknek is kell lennie, különben nem szeretnének minket, másokat a lányok.
Te egy olyan ember vagy, aki ha már nem mûködik valami, akkor kidobod, ledózerolod, lecseréled. Ez szerintem tuti így van.
De vajon számodra mi az a határ, amit el kell érnie egy lánynak, hogy kiadd a tûzparancsot, és totálisan kitöröld õt az életedbõl is.
Ezt csak te tudod, és persze ilyen embereknek is kell lennie, különben nem szeretnének minket, másokat a lányok.
az a baj,hogy nem érti meg a középutat,azt hiszi ha valami nehézség van,akkor már el kell engedni egymás kezét...pedig van ám megoldás(probléma meg mindig lesz...)
Értsd már meg végre, hogy minden kapcsolatban vannak hibák. Frankó, hogy megbeszéljük, hogy mi az a hiba, kompromisszum, szeretet, megértés, elfogadás, megbecsülés, bizalom és hasonló olyan szavak, amiket tudnod kellene, ha már volt kapcsolatod, vagy ha már láttál akár egyet is. Csak akkor vitatkozol ilyeneken, ha egy lyukban nõttél fel, vagy pár hónapja szálltál le a bilirõl.
hibás kapcsolat ember?
"Ami már kész van, és bár vannak hibái, de azért szeretjük, mi választottuk, és ha néha leporoljuk, és gondoskodunk róla, akkor meghálálja."
ebbõl indult az egész ne feledd, erre húztad rá a "slamasztikát".
"Ami már kész van, és bár vannak hibái, de azért szeretjük, mi választottuk, és ha néha leporoljuk, és gondoskodunk róla, akkor meghálálja."
ebbõl indult az egész ne feledd, erre húztad rá a "slamasztikát".
Igen, de az is fontos, hogy õ is legalább ennyire akarjon örömet okozni neked, különben az egész egyoldalúvá válik.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
számomra kétféle épület van: amiben kompromisszumok nélkül jól érzem magam és amelyikekben nem
ez utóbbiakra nem pazarolok semmi idõt
számomra ebben a kérdésben nincsen szürke (megalkuvás)
ez utóbbiakra nem pazarolok semmi idõt
számomra ebben a kérdésben nincsen szürke (megalkuvás)
Az autó javításnál nincs mellébeszélés, az emberi kapcsolatok javításánál pedig szinte csak az van.
Ha úgy javítanánk meg mindent, mint ahogy a kapcsolatainkat javítjuk, akkor nem javítanánk meg semmit.
Ha egy áramkörbe is akkora káoszt engednénk meg mint a kapcsolatainkban, akkor az össze áramkör zárlatos lenne és füstölne.
Ha úgy javítanánk meg mindent, mint ahogy a kapcsolatainkat javítjuk, akkor nem javítanánk meg semmit.
Ha egy áramkörbe is akkora káoszt engednénk meg mint a kapcsolatainkban, akkor az össze áramkör zárlatos lenne és füstölne.
Nincs olyan, hogy tökéletes, és olyan sincs, hogy 'gyûlöllek,utállak, a hátam közepére se, mégis veled maradok, pedig elmehetnék bármikor'.
De elõször nézesd át egy statikussal, mert lehet hogy csak egy lyuk van a tetõn.
\"Heroes never die. They just reload.\"
és van olyan épület is,amit egyszerû pár napi munkával olyan állapotba lehet hozni,mint újkorában.ne csak az érme egyik oldalát mutasd meg,hanem a másikat is...
Hiba, hogy végletekben gondolkodsz.
Ahogy az alkatrészek meghibásodnak, úgy az ember is fejlõdik. Van hogy rossz irányba, de olyan is akad, amikor jó irányba, és ez megjavíthajta azt a hibás alkatrészt. Viszont ha sokáig lovaglunk azon a hibán, az tönkreteheti az egész kocsit.
Konfliktusok minden emberi kapcsolatban akadnak...ezeket meg kell oldani...kompromisszumnak hívják...
Jah, csak nehogy egy hazudós, hûtlen, átbaszós, nem szeretõ ribi l1ek, amiért 1etértek veled...
Jah, csak nehogy egy hazudós, hûtlen, átbaszós, nem szeretõ ribi l1ek, amiért 1etértek veled...
Akkor már csak azt az egyetlen dolgot nem értem, hogy ha ezt akartad leírni, miért nem ezt írtad le elõször? Csak mert a 'kimagyarázza' és az 'érvel' igék között van egy kis értelembeli eltérés. Senki sem tudja, otthon ráérõ szabadidõdben mire gondolsz a gép elõtt. Ha nem azt írod le, persze, hogy nem ért meg senki. Bocs!
Ha meg csak azért írsz, hogy itt legyen a neved, és belekötsz még az élõ fába is, ajánlok egy hosszú-hosszú túrát valahol messze, ahol nincs net, nemlátnak a mûholdak sem.
Informállak, hogy ez a topic nem a vergõdésrõl és a 'leges-legkönnyebb megoldások'-ról szól, hanem a 'kissé nehézkes, de ha még megmenthetõ, tégy érte' dolgokról. Ha tévednék, akkor én kérek elnézést!
Ha meg csak azért írsz, hogy itt legyen a neved, és belekötsz még az élõ fába is, ajánlok egy hosszú-hosszú túrát valahol messze, ahol nincs net, nemlátnak a mûholdak sem.
Informállak, hogy ez a topic nem a vergõdésrõl és a 'leges-legkönnyebb megoldások'-ról szól, hanem a 'kissé nehézkes, de ha még megmenthetõ, tégy érte' dolgokról. Ha tévednék, akkor én kérek elnézést!
a hibás kapcsolat a hibajavítási folyamata 99,99%-ban már a hiba pontos tárgyilagos diagnosztizálásánál, belátásánál elakad
nem állítottam,hogy lemaradsz a mainstreamrõl...
viszont ezzel a posttal már kerek a mondanivalód,csak ezt akartam elérni.
viszont ezzel a posttal már kerek a mondanivalód,csak ezt akartam elérni.
mindent összetéve:
én nem nüansznyi problémákról írtam...
a problémákat és hibákat én megtartom problémáknak és hibáknak és nem álcázom õket szép dolgoknak
hogy mikor lépnék ki?
amikor már nem érezném vele jól magam
-
létezik, ritkán ugyan, de van rá precedens
100 000 -bõl kb 1 ilyen
nekem van hozzá idõm is, türelmem is
Hogy lemaradok a rosszról, mainstream-rõl?
Hm... jól hangzik 😉
én nem nüansznyi problémákról írtam...
a problémákat és hibákat én megtartom problémáknak és hibáknak és nem álcázom õket szép dolgoknak
hogy mikor lépnék ki?
amikor már nem érezném vele jól magam
-
létezik, ritkán ugyan, de van rá precedens
100 000 -bõl kb 1 ilyen
nekem van hozzá idõm is, türelmem is
Hogy lemaradok a rosszról, mainstream-rõl?
Hm... jól hangzik 😉
Ha másnak örömet okozol és az jó neked!?
Szerkezetileg sztem így lenne helyes: Ha másnak örömet okozol AZ jó neked...
Nem, sztem ez nem önzõség, mert az a lényeg, hogy örömet okozz a másiknak és az a normális, ha neked ez jó...
Szerkezetileg sztem így lenne helyes: Ha másnak örömet okozol AZ jó neked...
Nem, sztem ez nem önzõség, mert az a lényeg, hogy örömet okozz a másiknak és az a normális, ha neked ez jó...
ha egy autóban elromlik egy alkatrész attól még nemfogják az egész kocsit lecserélni
vagy szerinted mindennek így kellene mûködnie? ez tényleg gyakorlatias...
vagy szerinted mindennek így kellene mûködnie? ez tényleg gyakorlatias...
"Amúgy azt nem értem, mit akartál leírni, elvégre aki gyenge a változtatáshoz, csak úgy lehet gyenge, hogy próbálkozik, de nem sikerül, az miért érvelne a slamasztika mellett?"
Kimagyarázza magának, hogy a nyilvánvaló slamasztika amiben benne van valójában miért nem slamasztika. Bevonja egy finom mézes-mázas bevonattal.
Mert ez a leges-legkönnyebb megoldás.
Kimagyarázza magának, hogy a nyilvánvaló slamasztika amiben benne van valójában miért nem slamasztika. Bevonja egy finom mézes-mázas bevonattal.
Mert ez a leges-legkönnyebb megoldás.
most akkor mindent összevetve:
egy kapcsolat(és benne a nõ meg a férfi) képes fejlõdni.viszont ennek ellenére te kilépnél egy egyébként jól mûködõ kapcsolatból,amiben van egy kis hiba,mert úgy néz ki,van akivel az a hiba nem lenne?
kicsit "földhözragadtabban" is fogalmazhatnál...egyébként meg úgy látom,a tökéletes kapcsolatra vársz...de ugye tudod,hogy olyan nem létezik?
egy kapcsolat(és benne a nõ meg a férfi) képes fejlõdni.viszont ennek ellenére te kilépnél egy egyébként jól mûködõ kapcsolatból,amiben van egy kis hiba,mert úgy néz ki,van akivel az a hiba nem lenne?
kicsit "földhözragadtabban" is fogalmazhatnál...egyébként meg úgy látom,a tökéletes kapcsolatra vársz...de ugye tudod,hogy olyan nem létezik?
Bocs Dick Riddick, nem neked akart menni hanem salsoulnak #9965-re.
Akinek már fél élete slamasztika, azok már bõven 50körül járhatnak, és az elején rosszul választottak... az õ bölcsességük legyen a te boldogságod.
Amúgy azt nem értem, mit akartál leírni, elvégre aki gyenge a változtatáshoz, csak úgy lehet gyenge, hogy próbálkozik, de nem sikerül, az miért érvelne a slamasztika mellett?
Vagy úgy próbálsz jó dolgokat írni, hogy összevágsz pár mondatot, és mindenki vegye magára azt, amit jónak lát belõle?
Egy jó kapcsolat is unalmassá válhat, ha mindig ugyanazt teszed, ugyanúgy. Valahol Mangagirl-re hozzászólva olvastam idevágót, a TVnézõs, mellette netezõs kapcsolatról, amit azóta valaki kitalált.
Ha nem vagy fantáziadús, akkor ott fog hagyni a csaj, nincs mese, õ is többre vágyik, ahogy te sem játszol egész életedben ugyanazzal a játékkal. Mindig jön jobb és jobb, ezért kell fejlõdni... hidd el meg fogja hálálni, és veled marad.
Amúgy azt nem értem, mit akartál leírni, elvégre aki gyenge a változtatáshoz, csak úgy lehet gyenge, hogy próbálkozik, de nem sikerül, az miért érvelne a slamasztika mellett?
Vagy úgy próbálsz jó dolgokat írni, hogy összevágsz pár mondatot, és mindenki vegye magára azt, amit jónak lát belõle?
Egy jó kapcsolat is unalmassá válhat, ha mindig ugyanazt teszed, ugyanúgy. Valahol Mangagirl-re hozzászólva olvastam idevágót, a TVnézõs, mellette netezõs kapcsolatról, amit azóta valaki kitalált.
Ha nem vagy fantáziadús, akkor ott fog hagyni a csaj, nincs mese, õ is többre vágyik, ahogy te sem játszol egész életedben ugyanazzal a játékkal. Mindig jön jobb és jobb, ezért kell fejlõdni... hidd el meg fogja hálálni, és veled marad.
Ez HIHETETLEN!!! 12óra meló után gyanútlanul felnézek szaros 20percre netezni, aztán le vok ugatva!!! Hát bocs, hogy élek!!! Aki megvédett annak meg köcce, hogy nem tartanak egy ribinek!!! Semmi baj nincs a kapcsolatommal!!! És nem akarok társat keresni!!! Fõleg nem egy kockatársadalomban!!!
szerintem ezt még te sem érted amit most leírtál
neked mit jelent a "slamasztika"? ha már 1-2x veszekedett az ifjú pár?
ha az ismerõseiddel veszel össze akkor egybõl kiadod nekik az útilaput és keresel más barátokat? azért gyengék a változáshoz mert könyebb elfutni a problémák elõl? nem értem komolyan
neked mit jelent a "slamasztika"? ha már 1-2x veszekedett az ifjú pár?
ha az ismerõseiddel veszel össze akkor egybõl kiadod nekik az útilaput és keresel más barátokat? azért gyengék a változáshoz mert könyebb elfutni a problémák elõl? nem értem komolyan
ja, jól lehet vele narkózni ha már tényleg "szar az egész" és nem jutunk egyrõl a kettõre
mindig csak olyanoktól hallok ilyen gondolatot akiknek már a fél életük slamasztikává ment, de gyengég a változtatáshoz, és ilyen szép mélyenszántó gondolatokkal narkóznak, érvelnek a slamasztika mellett
mindig csak olyanoktól hallok ilyen gondolatot akiknek már a fél életük slamasztikává ment, de gyengég a változtatáshoz, és ilyen szép mélyenszántó gondolatokkal narkóznak, érvelnek a slamasztika mellett
OFF:
<#nevetes1>#nevetes1> A gyûrûnek nem kellett Gollam. Õ Szauronhoz akart visszatérni. Gollamnak viszont nagyon is kellett a "drágaszág", ezt az érzést erõsítette fel benne a gyûrû. Már azt fejbe akarta verni egy kõvel aki csak ránéz. 😊
ON:
<#nevetes1>#nevetes1> A gyûrûnek nem kellett Gollam. Õ Szauronhoz akart visszatérni. Gollamnak viszont nagyon is kellett a "drágaszág", ezt az érzést erõsítette fel benne a gyûrû. Már azt fejbe akarta verni egy kõvel aki csak ránéz. 😊
ON:
Ez nagyon szép volt. De tényleg.
Ez nagyon szép volt. De tényleg.
az a baj hogy sok pasi úgy tartja magát rendesnek hogy csak álcaként önzetlen, megbízható, türelmes, kedves stb, és ezt el is hitetik magukkal a cél érdekében (nõt szerezzenek). aztán fel vannak háborodva hogy a lány csak lelki szemeteszsáknak használja õket, meg csak barátnak tekintik közben "szegény" srác többet akar ennél... holott az aki nem játsza meg magát az egyensúlyban tudja tartani a problémákat és emelett önmaga tud maradni nemkell hátsó szándékokhoz nyúlnia ahhoz hogy lányt szerezzen
Én nem irom le ki a barom, majomarcú, meg ilyenek, mindenki érezze magát annak, aminek gondolja, de ez a topic nem arról szól basszátok meg, hogy ki jobbos, meg balos. Ha beléptek, elõtte olvassátok el a címét, és ehhez tartsátok magatokat.
Legyetek kicsit objektivek… nem kell mindenkire ráeröltetni a saját gondolataitokat, és pár sorból tényleg nem lehet néha leszûrni, ki mire gondol, néha még élõben sem, erre is van egy szavunk: FÉLREÉRTÉS. Létezik, tessék elfogadni, ettõl még nem retardált senki sem.
Most jöhetnek az osztós szövegek, de aki komolytalan, vagy nem olvasta végig, annak a fejét kívánom a legnemesebb testRÉSébe! Köszönöm!
Legyetek kicsit objektivek… nem kell mindenkire ráeröltetni a saját gondolataitokat, és pár sorból tényleg nem lehet néha leszûrni, ki mire gondol, néha még élõben sem, erre is van egy szavunk: FÉLREÉRTÉS. Létezik, tessék elfogadni, ettõl még nem retardált senki sem.
Most jöhetnek az osztós szövegek, de aki komolytalan, vagy nem olvasta végig, annak a fejét kívánom a legnemesebb testRÉSébe! Köszönöm!
Nekem jelenleg nincs barátnõm (ebben szerintem én vagyok a hibás), de láttam sok mindent a saját szememmel (éljen a koliélet!). Azt kell mondanom, hogy (még ha ez olyan alap is) a kapcsolathoz két ember kell. A kapcsolat nem abban merül ki, hogy veszünk egy félkész agyagtömböt, és megformáljuk a saját izlésünk szerint. Inkább mint egy olyan, ami már kész van, és bár vannak hibái, de azért szeretjük, mi választottuk, és ha néha leporoljuk, és gondoskodunk róla, akkor meghálálja.
Ahogyan mi pasik is hibázhatunk, abban õk is hibázhatnak, és ha õk leléphetnek, mi is megtehetjük (ez nem bátorítás).
Ahogy sokan kérdezték itt, "mit csináljak, ha gáz van", fura, hogy leginkább a szakítás volt a hangsúly, mint a megmentésen. Kellene egy olyan topic is, ahol a csajok vannak többségben, és õk is kibeszélhetik így a fiúkat. Talán a nõi gondokból mi is okulhatunk.
Ahogyan mi pasik is hibázhatunk, abban õk is hibázhatnak, és ha õk leléphetnek, mi is megtehetjük (ez nem bátorítás).
Ahogy sokan kérdezték itt, "mit csináljak, ha gáz van", fura, hogy leginkább a szakítás volt a hangsúly, mint a megmentésen. Kellene egy olyan topic is, ahol a csajok vannak többségben, és õk is kibeszélhetik így a fiúkat. Talán a nõi gondokból mi is okulhatunk.
Én rendes pasinak tartom magam, nem szeretek átverni senkit, vagy a kegyes hazugságokon kívül hazudni, de emellett nem érzem magam papucsnak sem.
Szerintem, ismétlem SZERINTEM ebben a topicban nagyon sok olyan pasi van, akik baromira ráfaragtak egy-két csajjal, mert kihasználtak titeket, és most minden csaj 'romlott kurva' (tisztelet annak aki nem érti szó szerint, de egy jó szót nem olvastam, csak hogy "basznám"), vagy olyanok, akik 3 órakor még csak azért is osztanak egy kicsit, mert épp nem a barátnõjük mellett fekszenek, és épp õt ölelik át.
Ismerek olyan csajt, aki megtiltotta a barátjának, hogy a régi csajismerõseivel beszéljen, de ismerek olyat is, akiknek vannak pasi barátai, és mellette komolyan veszi a kapcsolatát, mert szeretik egymást, és bíznak egymásban. Ismerek olyan kapcsolatot is, ahol a pasi tiltotta meg a csajnak, hogy regisztrálva legyen myvipen, meg iwiwen, azóta barátnõi sincsenek nagyon, és ez szomorú. Mégis szereti.
Szerintem, ismétlem SZERINTEM ebben a topicban nagyon sok olyan pasi van, akik baromira ráfaragtak egy-két csajjal, mert kihasználtak titeket, és most minden csaj 'romlott kurva' (tisztelet annak aki nem érti szó szerint, de egy jó szót nem olvastam, csak hogy "basznám"), vagy olyanok, akik 3 órakor még csak azért is osztanak egy kicsit, mert épp nem a barátnõjük mellett fekszenek, és épp õt ölelik át.
Ismerek olyan csajt, aki megtiltotta a barátjának, hogy a régi csajismerõseivel beszéljen, de ismerek olyat is, akiknek vannak pasi barátai, és mellette komolyan veszi a kapcsolatát, mert szeretik egymást, és bíznak egymásban. Ismerek olyan kapcsolatot is, ahol a pasi tiltotta meg a csajnak, hogy regisztrálva legyen myvipen, meg iwiwen, azóta barátnõi sincsenek nagyon, és ez szomorú. Mégis szereti.
Igazad van, szerintem is sokfélék vagyunk sokféle látásmóddal, és nem lehet csak azért beskatulyázni valakit, hogy fiú, vagy lány az illetõ.
"ha másnak örömet okozol és az jó neked akkor az önzõség"
<#falbav>#falbav>
<#falbav>#falbav>
és akik a neten várnak ilyen lányokra azok mit hiányolnak?
az ember simán társas lény, ez a biznisz. most másfelõl... ha te a barátnõd mellett te más lányokkal beszélgetsz már egybõl baj van a kapcsolatotokkal? hagyjuk már...
õk is csak emberek, szerintem mindenki szeret ismerkedni. van olyan nõ akit nemlehet a barátnõivel a diszkóba leengedni a pasijának mert helyben tuti lecidáz valakit a klubban...
deeee van olyat is akinek 2 legjobb barátja is fiú, mégis szereti a párját.
sõt, olyan férfit is ismerek aki 3 nõt tart a talonban és nem is akar választani, rotálva beosztja a csajokat... akkor a gádzsit aki 6 éve nem csókolt meg a barátnõjén kívül senkit (pedig benne van az éjszakai életben)
gyarlók vagyunk mind?
az ember simán társas lény, ez a biznisz. most másfelõl... ha te a barátnõd mellett te más lányokkal beszélgetsz már egybõl baj van a kapcsolatotokkal? hagyjuk már...
õk is csak emberek, szerintem mindenki szeret ismerkedni. van olyan nõ akit nemlehet a barátnõivel a diszkóba leengedni a pasijának mert helyben tuti lecidáz valakit a klubban...
deeee van olyat is akinek 2 legjobb barátja is fiú, mégis szereti a párját.
sõt, olyan férfit is ismerek aki 3 nõt tart a talonban és nem is akar választani, rotálva beosztja a csajokat... akkor a gádzsit aki 6 éve nem csókolt meg a barátnõjén kívül senkit (pedig benne van az éjszakai életben)
gyarlók vagyunk mind?