22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Lirion
    Te miféle görcsről beszélsz ember? Legyél már tisztában a szavak jelentésével, mert így csak baromságokat írsz.. Az orgazmus nem görcs, nem fáj, nem kínozza, az meg elég gáz, hogyha te csak úgy tudod orgazmushoz juttatni a bnődet, hogy mellette fájdalmat is okozol neki.
  • Rundstedt17
    "ha feltöltetnéd a végbelét nutellával és azt rád engedné, ahogy teszi ezt szarás közben. Belemennél?"
    érdekes irányt vett a topic
  • Lirion
    A nutella nem csokikrém, hanem mogyorókrém, bár aki nem tud olvasni, az persze, hogy ezt se tudja.
    Azon kívül a vágy nem az volt, hogy te szart egyél, hanem, hogy rád szarjon. Akkor lehetne kompromisszumról beszélni, ha feltöltetnéd a végbelét nutellával és azt rád engedné, ahogy teszi ezt szarás közben. Belemennél?
  • clio1616v
    kis fantázia kell hozzá, hogy szarnak képzelje a nutellát, de ez van örüljön neki, hogy nutellát kenhet rám legalább... nem büdös és ráadásul jóízű (már aki szereti a mogyoróízű csokikrémet)

ez van... ha szart akar enni akkor menjen olyanhoz mint Salsoul aki nem köt kompromisszumot
  • norbre
    de akkor ez nem az ami.. ez nutella nyalogatás és az igazi vágyak elfojtása
  • clio1616v
    talán nem érted a szekszet nem akarni kell, de!!! a görcsöt akarja kívánja annak ellenére, hogy kibírhatatlan...

:) az hogy a párodnál még nem értél el ilyesmit csak megjátszotta az a te bajod... van hogy a combjából a görcsök fél óra múlva se múlnak el, erre mondtam hogy kívánja akarja a görcsöket ennek ellenére, kibírhatatlanul jó érzés...
  • clio1616v
    persze, hogy nem az... pont azért nem hogy megegyem a kedvéért ;)

de nem is arról szól amit én szeretnék, hogy kenyérre kenve egyem a nutellát érted?

tehát én engedek abból, hogy nem kenyérre kenve eszem ő meg enged abból hogy nem szart eszek...

én is engedek ő is enged pont annyit amennyi reális

nemár nem érted...?!
  • Lirion
    Világosan látszik, hogy gőzöd nincs arról, hogy miről van szó, az írott szöveg értelmezési képességének teljes hiányáról teszel tanúbizonyságot. Általános iskolában meg kellett volna, hogy tanítsanak téged értő olvasásra, de ez neked még 2x évesen sem megy. Ráadásul a fogalmazásod nélkülözi a szövegkohéziót is, képes vagy két mondaton belül ellentmondani saját magadnak és nincs egy határozott képed sem önmagadról, sem másokról, a szociális hálóról, meg úgy az életről általánosságban. Csoda, hogyha szülői felügyelet nélkül meg tudsz maradni a talpadon.. piszok nagy mázlista lehetsz.

"a szexet nem akarni kell" <-> "kibírhatatlanul jó görcsei vannak akkor is akarja"

No comment.. szánalmas nyomoronc vagy, kisfiú..
  • norbre
    komolyan nem tudom hogy tényleg nem érted amit mondani akar(nak) neked vagy szándékosan tartod magad távol a megértéstől?

a lényeg az hogy ha csokikrém meg gyömbér akkor az nem kakipisi.. ugyanúgy ahogy ha elmész brunyálni akkor az nem elégíti ki a vizelési ingeredet hogy vizet vagy gyömbért öntesz le a kagylóba.. vagyis hiába kötsz csokikrém kompromisszumot, ha ez ez nem kielégítő.. mert jól eljátszotok, de ez számára nem arról szólna amit szeretne hanem arról hoyg miattad másképp kell csinálnia mint ahogy valójában vágyik rá
  • clio1616v
    hallod te érted, egy gyufaszálat nem vagyok hajlandó keresztbe tenni, nemhogy megmondod nekem hogy mit öntsek a wcmbe ;)

nagyon el vagy tévedve, csak nektek jut eszetekbe ekkora baromság.. fiatal kis hülye vagy akinek az anyuja vásárol be és azt hiszi milyen jópofa, hogy ilyeneket hozzászól... méghogy a wcbe önteni kaját meg innivalót... :)

de biztos van csaj aki értékeli a humorodat, de hogy felelőségteljes gondolkodást tőled nem várhat az biztos...

eleve onnét indul ki a dolog, hogy a szexet nem akarni kell, az adja magát az adott helyzetben...

...kibírhatatlanul jó görcsei vannak akkor is akarja a következőt fél óra után, feltéve ha jól csinálod... nincs ember, aki a jó dolgokat ne akarná...

izomlázasan is nagyon jó... csiklandozás közben.. mmm... na mindegy majd megérted miről szól... a lényeget már elmondtam...
  • Lirion
    Jó, akkor legközelebb, ha mész wc-re próbáld majd ki, hogy vizelés helyett egy pohárból vagy üvegből gyömbért öntesz a kagylóba, lehúzod, kijösz, kezet mosol, mint aki jól végezte dolgát és aztán nem mész vissza pisilni, hisz már megtetted.. igaz, csak gyömbérrel, de az nem lényeg.

Vagy másik: ha meg akarod dugnia bnődet, de ő nem akarja, de azt se, hogy neked olyan nagyon rossz legyen, ad egy pár pikáns képet magáról, hogy végezd el a dolgodat magadnak. Így neked ugyanannyira jó, mintha a barátnőddel csinálnád, mint neki, hogy semmi olyat nem kell csinálnia, amit nem szeretne.
  • clio1616v
    én inkább röhögnék rajta :D

meg csiklandozna ahogy nyalogatja rólam a nutellát :) utána meg ragadnánk mindketten a gyömbéres nutellás masszától...

és egy gyertyafényes fürdőzést is kérnék utána a kompromisszumban :D
  • Rabbit20
    Hát tőlem ilyet kérne barátnőm biztos rohadt nagyot csalódnék :D aztán nemtudom milenne, de biztos nemcsinálnám meg semilyen formában (se nutellával se semmivel), már csak azért sem mert így undorítana h őt ez izgatja.
  • clio1616v
    kompromisszum, mert nekem ugyanannyira jó, hogy szar helyett nutellával ken be vagy kell megennem, mint neki az hogy bekenhet a szarhoz hasonlóval vagy megetethet vele...

jobban örülnék ha friss bükki kovászos kenyérszeletre kenné nem rám és úgy kellene megennem... neki viszont az lenne jobb ha azt szereti, hogy igazi szarral ken be...

ez van, úgy csináljuk mindenkinek jó legyen és senkinek ne legyen nagyon rossz...

ez a reális kompromisszum... csak ilyet vagyok hajlandó kötni, akinek ez nem kell az keres olyat aki többre hajlandó vagy kevesebbre
  • salsoul
    Mesélj, milyenek azok akik az adott valaki számára külsőre tetszők, hol/miben látott először ilyet az adott valaki, és esetleg képet is szívesen vennénk egy olyanról aki külsőre tetsző.
  • Lirion
    Tévedsz, te nem minden részletre figyelsz, csak 1-2re és a többit nem veszed figyelembe. Ezért nem érted meg, mások mit akarnak neked üzenni és hülyeségeket válaszolgatsz, totál értelmetlen, logikaikapcsolat nélküli válaszokat..
  • Lirion
    Csakhogy az nem kompromisszum, hogy azt megteszed neki, amit szeretsz, cserébe ő tegyen meg olyat, amilyet nem szeret, de neked jól esne.

A példád kiforgatása pont jól szemlélteti ezt, hogy ő kaki-pisi szexet akarna, te viszont arra kényszerítenéd, hogy nutellával kenegessen téged, ami neked biztos baromi jó lenne, de a bnőd pont nem arra vágyna. Ez így nem kompromisszum.
  • clio1616v
    én már csak ilyen vagyok ;) odafigyelek minden részletre, amibe tudok belekötök, ezt várom el másoktól is
  • clio1616v
    meg ott van az is, hogy az egyetemi kúrvák okosan titkolják mekkora ribancok, és sokkal körültekintőbben veszik el a pénzedet, sőt cserébe szexet sem kapsz mint egy őszinte sarki kúrvától...
  • Steve Q
    De a "pókhálós puncik" nem....
  • norbre
    a baj szerintem az hogy leragadsz a részleteknél és nem vagy hajlandó a mondanivalót kiszűrni belőle
  • norbre
    ha ismered a statisztikai eloszlásgörbét akkor érthető hogy a "legjobból" és a "legrosszabból" van a legkevesebb.. középszerűből a legtöbb
  • Rundstedt17
    "a többségük nem üti meg a jó szintet"
    Először is nem azt írtam hogy nincs jó szintet megütő,csak lehetnének többen is :D
    Meg egyáltalán szerintem te más értelemben használod a sarki kurva szót mint amit köznapi értelemben jelent.Szóval mit értesz a fogalom alatt?
    A harmadik pont hogy nem jártam,hanem MÉG járok.
  • salsoul
    Akarod mondani a sarki kurva szintet?
    Azt valóban nem.

Egyébként melyikben jártál, hogy tudod jó szintet megütő ott nincs?
  • Rundstedt17
    Ez így leirva jól hangzik,de mondjuk az egyetemi könyvtárat nem ismerkedésre szokták használni,másrészt a többségük nem üti meg a jó szintet.
  • salsoul
    Úgy, hogy nem este a sarkon keres a kurvák közt neki külsőre tetszőt, hanem mondjuk az egyetemi könyvtárban az összehasonlító vallástan részlegen, vagy valami egyéb helyen amitől írtóznak a sarki kurvák
  • Rundstedt17
    Na de hogy finomítsuk a problémakört ha valaki szeretne,de a neki külsőre tetszők, tőle teljesen idegen életmódot folytatnak,más mentalitással akkor mégis hogy jöhet ki győztesen az egészből?
  • salsoul
    nagy kár, mert nagyon tanulságos lenne számodra
  • salsoul
    én pont az ilyet utálom, aki miattam másképp viselkedik

mert holnap kicsit másképp teszek mint egyébként és máris hátbatámad
  • clio1616v
    amikor a képolvasásnak köszönhetően megláttam a démon szót a szövegben, úgy döntöttem nem olvasom el...
  • clio1616v
    szar=nutella

ezt várnám el a páromtól ;) jó a logikád nagyon...
  • clio1616v
    az nagyon jó tulajdonság, ha felismered, hogy ki szeret igazán...

ezt abból látod, hogy szeret, hogy másképpen képes viselkedni a közeledben, megváltoztatod a viselkedését, tetszeni akar ;)
  • clio1616v
    ezután megkérdeztem, hogy mondjon egy olyan dolgot, amit csak Salsoul tud elképzelni a kaki pisiszex alternatívájaként...

ahogy írtam is én azt tudom elképzelni, hogy ne kérjen ilyet tőlem...

addig teszek kompromisszumot amíg reális és jólesik, ha nem esik jól nem csinálom

DEviszont... ha mindenáron kaki pisi szekszet akar megkapja ;)
    de cserébe elvárom, hogy amit rámken és meg kell ennem, kaki gyanánt az finom nutellakrém legyen és a pisi lehetne mondjuk gyömbér...

ennyit a kompromisszumról...
  • salsoul
    Kis kitérő:

Az egoista szeretet nyilvánul meg, amidőn valaki más személyt akar birtok­ba venni egyéni vágyainak kielégítésére. A másik személy érdekei vagy vágyai közöm­bösek számára, a lényeg a másik személynek magához láncolása (pl. házasság vagy üz­leti kapcsolat útján), hogy saját egyéni vágyait kielégíthesse általa.

Az egoista szeretet legprimitívebb foka a tisztán testi szerelem, aminek alapja az asztrális vágyak kielégítése a másik fél érdekeire való tekintet nélkül. Ugyanennek finomodottabb foka, amidőn ellenszolgáltatást nyújt, áldozatot vállal az áhított személy és annak jóindulata megszerzése érdekében. Itt már csökken a vágykielégítés érdekében való kö­nyörtelen birtokbavétel brutalitása. Az már adás-vétel tárgyává lesz. Ebben a másik fél is megtalálhatja számításait s ezzel mindkét fél egoizmusa kielégíthető.

A sze­retet az emberi világban alapjában még mindig az ősi animális módból szokott kiindulni és a házasságkötés, a párválasztás legfőbb motorja ma is a külső, testi csáb vagy inger. Másik, illetőleg további motorja a már említett önzés. Ebbe kapcsolódik a szexualitástói kezdve a másik fél anyagi, társadalmi, lelki tulajdonságainak, adottságainak egyéni célok­ra való kihasználásáig minden. Az a puszta tény, hogy a másik félben van mit kihasznál­ni, hogy a másik fél valamilyen formában hasznot hajt az egyiknek, igen sok ragaszko­dást, hűséget, elnézést képes produkálni. Barátságok, házasságok állnak fenn hosszú évtizedekig ilyen "do ut des" alapon.

Tegyük fel, hogy két különnemű emberi lény találkozik és rendkívül erős vonzalmat ébresztenek egymásban első látásra. Ez többnyire még csak az animális szeretet terüle­tére tartozik. Azután megvizsgálják a körülményeket: a férfi igen ügyes üzletember, de nincsenek összeköttetései, a nőnek viszont vannak. Minden jel arra mutat, hogy házas­ság esetén a férfi képességei a nő családi összeköttetésein keresztül kitűnően fognak ér­vényesülni és anyagilag gondtalan életre lesz kilátásuk. A házasságkötés az utilitarizmus szempontjából nagyon kívánatos. Mindkét fél számára fontos érdekek fűződnek ahhoz, hogy a harmónia a házasságon belül megmaradjon. Leélhetnek hosszú, nyugodt, gondta­lan életet. Mindegyik fél figyelemmel lesz a másik irányában, mert hiszen ha a másik fél­reesik bármilyen ok miatt az útból csalódás, betegség vagy halál révén, felboríthatja a másik életét. Kívülről látszólag minden a legnagyobb rendben van. Esetleg példaképek a társasági életben mintaszerű, zavarmentes keretekben folyó házasságuk miatt és az em­berek rábólintanak: úgy látszik az ilyen házasságok még jobbak, mint az úgynevezett szerelmi házasságok; meglehet, hogy ebben igazuk is van. Mert ha a pusztán az animá­lis ösztönökre alapított házasságokat nevezik szerelmi házasságoknak, akkor azokban az összetartó erő kizárólag a kielégülés lévén, ami hamar bekövetkezik, s azután csömörbe megy át és ezzel a széthullás kezdetét veszi. Ennél a démoni alapon létrejött házasságok alapjai tagadhatatlanul sokkal szilárdabbak.

Az önző érdekek vezetnek tűrésre, áldozathozatalra, ahogyan a gondolati úton is, pl. a keres­kedelmi életben anyagi áldozatot kell hozni valami kedvelt vagy szükséges tárgy megszer­zéséért vagy fenntartásáért. A démoni érzelemvilág csak az átmenetet jelenti. Ha az előbb említett példát úgy építem tovább, hogy a nyugodt, gondtalan házasélet közepette az egyik fél beleszeret egy harmadik személybe, aki valamilyen szempontból többet tud nyújtani számára, mint házastársa, vagy esetleg éppen a nyugodt példás házasság alatt benne kifej­lődött lelki hiányérzetét elégíti ki, akkor könnyen meglehet, hogy a minden oldalról gyö­nyörű szépen kikalapált házasság egyszerre olyan léket kap, amelybe belepusztul, szétesik. Szétesik és kiderül, hogy az egészet az egoizmus tartotta össze s amidőn akadt egy harma­dik személy, aki a házasfelek valamelyikének egoizmusát még sokkal erősebben képes szolgálni, akkor a nyugalom, kényelem és megszokottság ellenére a keretek felborulnak.

Az önzésre alapított érzelemvilág is sokáig, nagyon sokáig megtévesztő álruhában a valódiság látszatát kelti, míg végül meglepő sorsfordulatok hatása alatt kiderül, hogy nem volt igazi, nem volt szeretet, csak önzés volt az egész.

A démoni szeretet már sokkal bonyolultabb és nem ilyen könnyen áttekinthető. Itt az érzelem nem puszta nemi vonzalom, hanem számtalan intellektuális, kulturális, kényel­mi, anyagi, stílusbeli, stb. cél, szempont és érdek összejátszása, ahol tág tere van az ér­zelmi manővereknek, vagyis a megjátszott érzelmeknek is, és a másik fél erősebb érzel­mei kihasználásának valamilyen cél érdekében. Az animális érzelemben minimális sze­repe van a szelleminek, a démoniban sokkal több, de itt a szellemi bekapcsolódása főleg az egyéni érdekeket, vagyis az egoizmust szolgálja. Ami áldozatvállalással ez jár, az va­lóságos lelki adás-vételi ügylet. Nekem ez vagy az nem sok fáradságomba vagy anya­gimba kerül; nem baj, amíg cserébe kapom ezt vagy azt; de ha nem kapom vagy nem tel­jes mennyiségben, akkor a kapcsolat nem éri meg a ráfordított fáradságot, szét kell bon­tani, vagy ha azt nem lehet olyan könnyen (pl. házasság esetén), akkor beszüntetem az áldozathozatalt és csináljon a másik fél, amit akar. Ez a démoni szeretet, vagy úgy is ne­vezhetjük, hogy "érzelmi diplomácia", pénzdomináns ma az emberek között bevallottan vagy titkoltan, de mégis ez az indítórugó.

A mai ember még ugyancsak a démoni szeretet világában él. Szereti azt, akitől bizo­nyos kívánságainak, vágyainak kielégítését megkapja és addig szeret, amíg azt megkap­ja, illetőleg amíg az érdekes számára. Azután következik az unalom és ha valaki új fel­merül, aki új kívánságokat képes kielégíteni, akkor afelé fordul az érdeklődés, az érze­lem. s ha azok is megunták'egymást, akkor megint új felé. Mindenki a másikban levő kész eredményeket akarja a maga számára learatni, de senki sem akar vetni és fáradsá­gosan megmunkálni. A gazdasági életből tudjuk, hogy ez a rablógazdálkodás a legrosz- szabb eredményekkel jár. Az érzelmi életben ehhez hozzájárul még egy faktor: a két fél közül az egyik hamarabb áll át vagy unja meg a dolgot és tér át az érzelmi rablógazdál­kodásra, vagyis elfogadja a másik, a még aktív szeretetet produkáló fél önfeláldozását, törődését anélkül, hogy viszonozná, s ebből a fáziseltolódásból származnak a tragédiák, mert rengeteg csalódás, bánat és lelki fájdalom árán a másik fél is idővel elcsügged, el­kedvetlenedik és a szeretetből gyűlölet vagy halálos unalom és közöny lesz. Ez a vége annak, amikor emberek szeretetet szeretetlenséggel viszonoznak, s talán ez a legnagyobb bűn. mert lelkeket képes megölni, a gyilkosság pedig csak testeket.
  • salsoul
    igazából clio te is kompromisszumok nélkül élsz kompromisszumokban ugye
  • salsoul
    akkor most hogy áll a logikám?

jó szar[os] lehet így az élet....
  • salsoul
    clio clio, én pillanatok alatt kiszimatolom, ha valaki a kedvemért, megnyerésemért megjátssza magát

aztán
    sehol nem beszéltem arról, hogy ugyan olyat szeretnék, mint magam
    én végig a hozzám megfelelőről beszéltem

és van ilyen ember, nagyon sokan rátaláltak már, erről feljegyzések, tapasztalatok vannak, és ezek egyáltalán nem szólnak kompromisszumokról

és képzeld el, én magammal egységben élek és nem kompromisszumokban

ucssó rész:
    már korábban lelőttem a saját farkába harapó kígyó a poént:
    hogy a kompromisszummentesség is kompromisszum

szofisták óta így van ez, és ők jól el is vannak vele
    minden mellet annyi érvet lehet felhozni, mint amennyi ellenérvet

Az igazságot mely nem relatív, azonban nem a szofisták mondják ki, hanem az ember belső hangja, ha hallgat rá.
  • norbre
    szerintem nem feltétlenül.. az ominózus példában meglátásom szerint azt próbálta megmutatni hogy bármennyire is szeretsz valakit, valószínűleg te sem tennél meg az ő kedvéért bármit.. sarkalatos példa volt, de csak az érthetősége miatt.. nyilván elég kevés ember szereti a szex ezen módját, de vannak ilyenek.. és a kérdés arról szól hogy ha mondjuk a párodról kiderülne valami olyan perverzió amiről eddig nem tudtál, de ez benne hatalmas vágy, akkor megtennéd-e érte a kompromisszumkötés elvén? akár azt hogy belemész a kakipisi szexbe, holott te ezt nem akarod.. és nem arról van szó hogy valóban ezt szerené-e a párod vagy nem, ez csak egy sarkalatos példa
  • clio1616v
    igen van
  • clio1616v
    a lány akivel együttéltél biztos nagyon jól elbeszélget veled a jelenlegi párjáról, mert tény, hogy nagyon idilli képet festesz a kompromisszummentességről és persze jól is hangzik, hogy van valahol egy lány aki olyan, hogy minden amit tesz a szájízednek megfelel, de gondolj már bele, hogy az a lány mindazt amit te látsz belőle, hogy úgy tesz ahogy neked jó lehet csak azért teszi, mert szeret amúgy nem tenné meg...

igazságtalannak érzem, hogy elvárod, hogy legyen egy olyan ember a földön mint te, ugyanazzal az érdeklődéssel és gondolkodással...

nincs ilyen ember, ki kell hogy ábrándítsalak, de ha úgy fogjuk fel akkor már meg is találtad, viszont magaddal is kell kötnöd, kompromisszumokat, mihelyst nekiállsz átgondolni a cselekedeteidet...

már az a legnagyobb, hogy eldöntötted, hogy inkább egyedül élsz mintsem más emberekkel kompromisszumot kössél... alternatívák melletti döntés önmagaddal való kompromisszum, mert minden döntésed tárgyának vannak előnyei és hártányai a számodra, melyeket el kell fogadnod