22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    másképpen csinálom... ezen van a hangsúly
  • minigirl
    Nem viselkedem máshogy. Ha kell, itt is belátom, hogy hibás voltam, ott is. Sőt, ami még több ennél: élőben is ilyen vagyok: nagyszájú, kötekedő, de azért lehet velem beszélni, ha normálisan állnak hozzá(m).
  • salsoul
    Ezzel a hozzászólásoddal mindeféle hosszadalom után végre megadtad kérdésemre a választ.

Amitől valóban írtózól azzal így-sem-úgy-sem kötsz kompromisszumot, és más kedvéért sem műveled, még a szerelem jegyében sem.

Amivel pedig kompromisszumot kötsz, az nem más, mint amit amúgy is szívesen csinálnál. És azzal, amit amúgy is szívesen csinálnál azzal nem nagy ügy kompromisszumot kötni.
  • clio1616v
    ha valóban kíváncsi lennél nem publikusan tennéd...

teljesen másképpen viselkedsz ha figyelnek mások, mint privát üzenetben...
  • clio1616v
    nem tudom az orvosi szakszavakat, annyit tudok, hogy azt mondja a párom, hogy még a kisujja is bizsereg és a combján belül van egy izomcsoport ami még az orgazmus után fél órával is remeg, nem tudok rá jobb szót görcsben van...

amikor a vádlimban görcs van az is apró remegések egymásutánja... lehet nem görcsnek mondják az orvosok hanem intenzív, ritmikus izomösszehúzódának vagy hasonlónak... nem is ez a lényeg...

ha tudod rá a jó szót akkor javíts ki.. szívesen veszem

a bnőd meg, ha egy mód van rá, akkor csókolgasson téged és ne engem, pláne ne üzengessen, ha közölni akarja a véleményét akkor írjon
  • minigirl
  • minigirl
    Ez pontosan kettővel több információ annál, mint amire kíváncsi voltam... :D
  • Lirion
    Itt ül mellettem épp a bnőm és csókoltat a görcseiddel együtt. Jah és azt üzeni, hogy neked biztosan nem volt még orgazmusod, ha szerinted az is egy görcs.
    Normális ember az izomgörcsök gyors elmúlását várja, az orgazmust viszont szeretné minél tovább elnyújtani..
  • clio1616v
    látom mit akar, és csak annyi hogy megdöbbentett, hogy egyáltalán ilyen eszébe jut... mindegy

a nutellás dolog a válaszom rá... ennyi

ízlésesen vagyok perverz a szexben, a gusztustalan dolgoktól írtózok és ez amit ő felhozott nem oda való, hanem a WCbe...

eddig a párom csak olyan dolgot hozott elő, amit én szívesen csináltam vele és viszont..
  • minigirl
    Annyira rágod ezt a kakiszex témát, hogy kezdesz gyanús lenni. :D Inkább nézz a dolgok mögé, és azt lásd, mit akart salsoul mondani a példájával...
  • salsoul
    igazából, én ilyet még nem láttam csak hallottam róla, hogy van, de mégis mintha te sokkal jobban képben lennél, hogy konkrétan miről van szó
  • norbre
    nem haragszom.. engem sem érdekel egyáltalán.. számomra is gusztustalan.. viszont engem nem zavar ha ki kell mondanom ezt a szót, vagy ha valaki erről beszél .. egy szó hallatán lehet hogy képileg megjelenik előttem az adott dolog de ettől még nem azonosulok vele
  • clio1616v
    ne haragudj, hogy engem nem érdekel a kakiszex, adtam rá egy kompromisszumlehetőséget, ami szerintem elfogadható...

nem tudok és nem is akarok belegondolni, hogy milyen rácsinálni valakire...
  • salsoul
    nem szemétségből, hanem csak azért, hogy tudd mit és miről beszélsz
  • salsoul
    minden orgazmus csúcsra kívánok neked egy olyan intenzívet amit csak injekcióval lehet kiütni
  • norbre
    ennyi erővel semmilyen rossz vagy gonosz dologról nem szabadna beszélni mert akkor egyből rádsütnék hogy te vagy maga a megtestesült rossz.. de ez gyerekes felfogás szerintem
  • norbre
    ha tudod mit jelent akkor már kellett hogy így vagy úgy az agyadba kerüljön a fogalom, vagyis az agyad legalább annyi ideig gondolt rá amíg a fogalmat képekkel együtt eltárolta.. attól hogy tisztában van vele valaki hogy mit jelent és mi kapcsolódik hozzá még nem jelenti azt hogy az illető rossz
  • clio1616v
    igen... imádom a vádli görcsöt is :)
  • clio1616v
    ledöbbentettél, hogy ilyen gondolataid vannak, nagyon rossz emberek akik nem normálisak gondolnak ilyenre...

másnap reggelre amikor másodszorra futottam neki találtam ki a nutellát...
  • Rundstedt17
    Reménytelennek magasságokban van a megoldás,legalábbis olybá tünik

Nyilván,de én úgy értettem csak azért mert elbeszélgetsz vele jól egy adott témáról az még semmit sem jelent
  • salsoul
    tudatosítani kell a lecserélendő szokást, majd más kell a helyébe tenni

ha másikat szívből érdeklik a festmények miközben téged meg nem, akkor az ki fog derülni és hamar vége lesz a kapcsolatnak, ha egyáltalán lesz kapcsolat
  • HTS s3rg1nh00
    úgy működik,hogy nagyon sokszor kell meggátolni a beidegződést a végrehajtódásban,aztán megváltozik.
  • Rundstedt17
    Felülírás?Az mégis hogy müködik?Nem vagyunk robotok úgy hiszem

Valószínű, bár én sokkal reálisabbnak tartanám azt a helyzetet hogy unottan végighallgatja a monológot az adott képekről.
  • Rundstedt17
    Kezdjük ott hogy ezek nagyrésze nem is tünik fel csak úgy ránézésre,szóval ezek nagy része csak akkor aktuális ha már közelebb kerültek egymáshoz.
  • salsoul
    felülírással
    bár nem könnyű, nehéz

egyébként aki csak vadászni megy pl egy festmény kiállításra az rácseszik, mert hamar kibukik, hogy lövése nincs a festményekről, hozzászólni sem tud, így beszélgetést sem tud nagyon kezdeményezni hozzáértés, tájékozottság hijján
  • salsoul
    és cserébe férfitől ezért millyen ápoltságot várunk el?, mert hát legyen már ez kölcsönös

ülve wc-zés, a végét nem alsógatáyba engedés, fogmosás, borotválkozás, rend tartás maga körül, ne büzölgjön bagótól, piától, fürdőkádat öblítse ki maga után...

ki mit tenne még a listára?
    hölgyek?
  • Rundstedt17
    Így már nagyjából tisztul a kép,bár még ehhez is szükséges lesz valamennyire nyitottabnak lenni és az semmiképpen sem egyszerű feladat.Mégis hogyan lehet változtatni,a szokásokon,a berögződéseken?
  • Rundstedt17
    nem rossz ötlet :D
  • Rundstedt17
    Nem feltétlenül,de mondjuk ha nem foglalkozik napi szinten a hajával az már hajlik ápolatlanság felé(értsd kócos,szénakazal,olyan mint 20-30 éve vagy a másik amit utálok szerencsére ritka a nagyon rövid haj)
  • salsoul
    divatos ápolt szépségtől sugárzó körökben
    ami nem disco, pub, pláza, stb

inkább az említetteknek megfelelő múzeum, kiállítás, előadás, park, rendezvény, munkahely
  • salsoul
    az orgazmus izmok spontán [kellemes] összehúzódásával jár együtt és nem azok görcsével

a görcs mindig fájdalmas dolog, és ha orgazmus közben valamilyen izmod begöröcsöl akkor teljesen más gyönyörtől fogsz elmenni

a menstruációs görcs az görcs, mikor a vádlid begörcsöl az görcs, mikor a nyakad begörcsöl az görcs, és legyen bármi is, ami biztosan nem: az az orgazmus

egy szó mint száz, ha éltél már át orgazmust és [pl vádli] görcsöt akkor rögtön tudod, hogy mi a különbség a kettő között
  • filuanna
    Járkálhatna olyan helyekre/körökbe/eseményekre, ahol jellemzően hozzá hasonló mentalitású emberek gyűlnek össze, és abból válogathatna külsőleg is megfelelőt... nem?
  • chhaya #12546
    Az ápoltsághoz hozzá tartozik az egyenes haj?
  • salsoul
    Onnan indultunk clio, hogy:
    "Egy kicsit radikalizáljuk a példádat, mert látom szükség van rá."

Szó sem volt itt az én vágyaimról, csak egy nagyon szélsőséges dologról aminek kapcsán rögtön tudod, hogy abban ami NEM, abban soha semmilyen esetben nem fogsz kompromisszumot kötni.

Az idóta feltételezésekről meg csak annyit, hogy nézd vissza az összes korábbi feltételezéseidet.
  • minigirl
    Tudom én, hogy nem érted a sarkított példákat... A gondolkozásmódod alapjaival van probléma.
  • clio1616v
    és még én terelek ;)
  • clio1616v
    az orgazmus izomgörcsökkel jár együtt ha elég nagy, az hogy a te marátnőd még nem görcsölt azt jelenti, hogy nem élvezi a szexet csak megjátsza...

elég frusztráció lehet neki... beszélgess el vele, hogy azt hallottad egy topikban, hogy nem élvezi veled a szexet... tudatlan vagy szexuálisan is
  • clio1616v
    engem ilyesmi nem érdekel... fogalmam nincs Salsoul milyen vágyakról írt, majd ha ilyen helyzet elé állok akkor a párom elmondja mit szeretne... ahogy volt is különleges kívánsága... és elmondom hogy ebből mit valósítok meg

semmi értelme az idióta feltételezéseknek... ki fogom találni ahogy eddigis hogy mit teszek... ez csak nektek jelent problémát, hát ne tőlem várjátok a problémáitok megoldását
  • Rundstedt17
    Hogy milyen?Divatos,izléses öltözködés,maximális ápoltság(szép egyenes vállig érő vagy hosszú haj),egyszerűen sugárzik a szépség az egész megjelenésből.Szerintem igazán érthető leírás.Hol láthatóak ilyenek?Nagyrészt bárhol egy bizonyos arányban.
  • Rundstedt17
    No igen.