Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
ha biztosan tudom amit tudok, akkor nem ingok meg mikor más degradálni próbál, egyáltalán észre sem veszem, hogy próbálj-e vagy sem
degradálni azt lehet ami hagyja magát
ha a klónommal paszíroznának össze akkor is lenne súrlódás
a szerelem vak és eszetlen: hogyan is látná, hogy mit csinál pontosan?
A gond az hogy közben ledegradálod azokat akik nem úgy látják a dolgokat ahogy te. És mondod ezt úgy még nem próbáltad ki, egyáltalán mûködõképes-e. Ez itt a gond.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Te nem nõt keresel, hanem egy klónt saját magadról.
Mindig van súrlódás, kompromisszum...stb tudod mért? Mert nincs két egyforma ember. Ilyen egyszerû.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
tudod mi az önzetlenség?
pl: mikor a BKV-n számodra egy teljesen érdektelen 65-éves emberhez odamész és adsz neki 20eFt csak úgy, anélkül, hogy bármit várnál tõle cserébe
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ez biza így van. Legönzõbb, legkizáróbb, legkegyetlenebb érzés, ami nem ismer kompromisszumokat és a legerõsebbek derekát is meg tudja olykor hajlítani.
amit a saját károdra teszel azt is végül csak azért teszed hogy a saját malmodra hajtsd a vizet
a szerelem azt mondják 1-2 éven belül elmúlik, ez baromság, nálam akkor múlik el amikor ezt az önzetlenségemet kihasználják és ez tudatosul bennem és felismerem, hogy baszki ez tényleg csak kihasználja hogy bármit megteszek érte, akár a saját káromra is -.-
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szerintem kicsit állj le a Prozium-ról :-D
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
az ész kizárja a szerelmet
és most nagy igazságot mondtál ki akaratlanul is
minden kapcsolati problémának, ritka rendes lány problémának a gyökéroka a szerelem, mely soha legkisebb hasznot, jót, tartós és dicsõ dolgot nem szült, hanem csak károst, rosszat, mulandót és dicstelent
Nem hogy bátorsága, még képzelõ ereje sem.
De most ki is a negatív?
felvennnélek kamerára... aztán amikor elmúlik akkor visszanézhetnéd, milyen szánalmas idiótán viselkedtél
de ez vele jár enélkül nem megy...
Mindenben meglátod a rosszat.
A súrlódást senki nem kívánja, egyszerûen megesik. Még a legjobb kapcsolatokban is. Mert annak a valakinek aki mellettünk van megvannak a maga érzelmei, gondolatai, vágyai, és sokszor nem úgy látja a dolgokat mint mi. De ez nem baj, ez természetes, így tudjuk igazán megismerni, megérteni õt.
Õszinte leszek, én két dologra tudok gondolni: Az egyik hogy még nem volt csajod, a másik hogy volt, de rosszul sült el. Mert az a párkapcsolati ideál amirõl beszélsz egy légvár. Nem létezik. Valami olyasmi mint a Bábeli torony.
az ember kifordul teljesen...
nem feltétlen kell az embernek az élete folyamán nõvel lennie, van aki az annyja mellet marad egészen annak vagy a saját haláláig, vannak ilyen emberek és õk sem kevesebbek, õk hisznek a tökéletes hibátlan emberi kapcsolatokban
én nem hiszem hogy bárki is hibátlan lenne, de el tudom fogadni a hibákat...
Ha nektek/neked kell hozzá súrlódás, kompromisszum, önfeláldozás, hogy jó legyen akkor legyen így, és éljetek boldogságban eszerint.
Én addig is kivárom azt akivel nem kell üresjáratban feleslegesen csacsognom, akinek nem kell napjában ezerszer magyaráznom, hogy szeretem, akivel áldozat, kompromisszum, súrlódás nélkül lehetek együtt, akivel nem fárasztjuk egymást egymást fárasztó dolgokkal, aki nem belõlem, másodkézbõl hanem saját magából származtatja a boldogságát.
Nincs nekem sem energiám, sem türelmem a hétköznapi baszogatós, fárasztós, zsibbasztó párkapcsolathoz, tetszelgéshez.
Míg mások a kompromisszumokkal bajlódnak addigra én már réges-rég megépítem a boldogság babéltornyát.
Ez másik dimenzió, talán már bele se fér a hagyományos párkapcsolat fogalmába. Ez már teljes más dolog. Egy olyan ösvény amire még senki sem merészkedett, amit nekem kell feltárnom és kitaposnom (magamnak) a saját boldogságomhoz. Nem ahhoz a boldogsághoz, derûhöz amirõl mainstream meg mozi beszél, hanem ahhoz amit én tartok, érzek annak.
Egy kapcsolatot éppen az apró kis kompromisszumok tesznek mûködõképessé. Egyszerû figyelmesség, odafigyelés. Áldozni egy keveset a kényelembõl azért hogy jobban érezze magát.
Nem tudom milyen lányokkal találkoztál eddig, én személy szerint egyel sem akinek ne esett volna rosszul az, ha csak azt teszem amihez kedvem van. Éreznie kell hogy érdekel az hogy mit gondol, mit szeret, mi érdekli.
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Én nem látom, hogy miért lennék attól negatív, hogy olyan dolgokkal vagyok hajlandó foglalkozni amik számomra örömet, boldogságot okoznak.
A másikat nem semmibe, hanem tiszteletbe veszem. Azzal, hogy nem verem át, játszom meg magam pl a kiállításhoz fûzõdõ érzelmeimmel kapcsolatban.
Nekem nem tetszik, neki igen, menjen el és nézze meg azokkal az ismerõsivel akikkel közös örömöt tudnak átélni a kiállításon. Mindkettõnknek sokkal jobb lesz.
Így nincs sem kompromisszum, sem súrlódás. Súrlódás akkor lenne ha annak ellenére elmennék a kiállításra, hogy nem érdekel a kiállítás, és még megjátszanám magam, hogy milyen jó a kiállítás.
Ha súrlódunk, destruktív súrlódási energia keletkezik...
Tisztelet, õszinteség, egyenesség - elvégre felnõttek vagyunk, nem sértõdékeny óvodások, és nem másodkézbõl szerezzük boldogságunkat.
Valamiért nagyon negatív lettél. Az hogy az életed miért alakult úgy, ahogy, nem tudom, nincs belelátásom. De egy probléma megoldását kivetíteni az élet minden aspektusára egyszerûen hibás logika.
Ha a legkisebb elhajlásra sem vagy képes egy kapcsolatban, azzal a másik felet veszed totálisan semmibe.
Attól hogy együtt vagy valakivel, még nem gondolkodtok mindenben ugyanúgy, nem csináljátok mindig ugyanazt, nem kedvelitek mindig ugyanazokat a dolgokat. Elkerülhetetlen hogy néha súrlódás legyen köztetek. Apró kis kompromisszumokkal sok ilyen kis súrlódást el lehet kerülni, úgy hogy közben nem sérülnek az elveid sem.
Mindenkinek szép estét, villámokkal cikázós éjszakát!
Sajna, hogy ez történt, végre mindenki tudja, miért vagy ilyen.
És csodák csodájára egyre jobbá kezdett válni körülöttem minden, és egyre jobban kezdtem érezni magam, egyre elégedettebb lettem, egyre jobban kezdtek tiszteletben tartani.
Ez után egyszer még rávettek egy kompromisszumra és jól rá is csesztem.
Azóta nincs kompromisszum.
Nem vagyok önmagában attól boldog, hogy másnak boldogságot okozok.
Számomra az elsõ pont a saját boldogságom, ez után jön mindenki más boldogsága.
Ha közvetetten boldogságot okozok valakinek: így járt. Ha nem: így járt.
Ha nem érdekel a másik kiállítása akkor nem megyek el rá, nem fárasztom vele magam, és nem adok neki szellem örömöket.
Aki belõlem akarja származtatni a boldogságát az rácseszik.
És inkább õ csesszen rá ezért, mint én.
Minden kapcsolatban vannak kompromisszumok, az mindegy hogy mekkorák. Akár olyan hogy néha elmegy a barátnõjével egy unalmas kiállításra, holott a téma õt nem érdekli, vagy akár csak annyi hogy felhajtja az ülõkét.
Egyedül akkor nincs szükség kompromisszumokra, ha az ember saját magával él.