Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

salsoul
persze, a heroinról még jobbakat, és frenetikusabbakat írnak
Anaid
Ja a szerelem vak, de azért nem érdemes az életbõl kihagyni ezt az állapotot, mert igen jó (ha viszonzott).

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

Anaid
Hát lehet igazad van: két dudás egy csárdában😄

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

salsoul
nekem nem gond

ha biztosan tudom amit tudok, akkor nem ingok meg mikor más degradálni próbál, egyáltalán észre sem veszem, hogy próbálj-e vagy sem

degradálni azt lehet ami hagyja magát
salsoul
ja, de ha nem paszíroznak össze két felületet minden áron akkor nincs súrlódás

ha a klónommal paszíroznának össze akkor is lenne súrlódás
salsoul
így van, ez sokkal jobb példa

a szerelem vak és eszetlen: hogyan is látná, hogy mit csinál pontosan?
Dick Riddick
Az nem baj hogy ilyen szerelemre vágysz. Nem vagyunk egyformák.
A gond az hogy közben ledegradálod azokat akik nem úgy látják a dolgokat ahogy te. És mondod ezt úgy még nem próbáltad ki, egyáltalán mûködõképes-e. Ez itt a gond.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Anaid
Tudod mirõl beszélsz?
Te nem nõt keresel, hanem egy klónt saját magadról.
Mindig van súrlódás, kompromisszum...stb tudod mért? Mert nincs két egyforma ember. Ilyen egyszerû.

Sir Quno Jedi
Mintahogy nem önzetlenség családtagodnak adni egy szervedet, de az, ha egy ismeretlen embernek adod, aki soha még csak tudni sem fog róla.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

salsoul
mert olyan burkoltan csinálod még magad elõtt is, hogy észre sem veszed

tudod mi az önzetlenség?
pl: mikor a BKV-n számodra egy teljesen érdektelen 65-éves emberhez odamész és adsz neki 20eFt csak úgy, anélkül, hogy bármit várnál tõle cserébe
Sir Quno Jedi
Belsõ szemlélõként nehéz is lenne, mert akkor máris elfogult és ultraszubjekítv lennél... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

clio1616v
a szerelmes állapotról minden eszembejut de azok a szavak amiket salsoul és jedi mond nem... lehet hogy õk még csak külsõ szemlélõként látták a szerlemet?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Falconer
Jaja, velem is pontosan igy van. Akkor én ide adok 10/10-et 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sir Quno Jedi
10/10

Ez biza így van. Legönzõbb, legkizáróbb, legkegyetlenebb érzés, ami nem ismer kompromisszumokat és a legerõsebbek derekát is meg tudja olykor hajlítani.

salsoul
szerelmes állapotban vagy a legönzõbb a világon

amit a saját károdra teszel azt is végül csak azért teszed hogy a saját malmodra hajtsd a vizet
clio1616v
egyedül szerelmes állapotban csinálsz önzetlen dolgokat

a szerelem azt mondják 1-2 éven belül elmúlik, ez baromság, nálam akkor múlik el amikor ezt az önzetlenségemet kihasználják és ez tudatosul bennem és felismerem, hogy baszki ez tényleg csak kihasználja hogy bármit megteszek érte, akár a saját káromra is -.-

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Mutans Zombi
"minden kapcsolati problémának, ritka rendes lány problémának a gyökéroka a szerelem, mely soha legkisebb hasznot, jót, tartós és dicsõ dolgot nem szült, hanem csak károst, rosszat, mulandót és dicstelent"

Szerintem kicsit állj le a Prozium-ról :-D

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

salsoul
azzal sem
az ész kizárja a szerelmet

és most nagy igazságot mondtál ki akaratlanul is
minden kapcsolati problémának, ritka rendes lány problémának a gyökéroka a szerelem, mely soha legkisebb hasznot, jót, tartós és dicsõ dolgot nem szült, hanem csak károst, rosszat, mulandót és dicstelent

salsoul
Igen, még senkinek nem volt bátorsága a megépítéséhez.
Nem hogy bátorsága, még képzelõ ereje sem.

De most ki is a negatív?
clio1616v
degondolom majd erre is azt írod , hogy nem veled ez nem történhet meg mert te ésszel leszel szerelmes... na persze... ésszel...

clio1616v
úgy megnéznélek amikor szerelmes vagy...
felvennnélek kamerára... aztán amikor elmúlik akkor visszanézhetnéd, milyen szánalmas idiótán viselkedtél

de ez vele jár enélkül nem megy...

Dick Riddick
Pont ezért mondom hogy negatív vagy. Minden egyes szavamat kiforgattad. Én nem azt állítom amit te leírtál.
Mindenben meglátod a rosszat.
A súrlódást senki nem kívánja, egyszerûen megesik. Még a legjobb kapcsolatokban is. Mert annak a valakinek aki mellettünk van megvannak a maga érzelmei, gondolatai, vágyai, és sokszor nem úgy látja a dolgokat mint mi. De ez nem baj, ez természetes, így tudjuk igazán megismerni, megérteni õt.
Õszinte leszek, én két dologra tudok gondolni: Az egyik hogy még nem volt csajod, a másik hogy volt, de rosszul sült el. Mert az a párkapcsolati ideál amirõl beszélsz egy légvár. Nem létezik. Valami olyasmi mint a Bábeli torony.

salsoul
clio1616v
Igaz... nagyon igaz

az ember kifordul teljesen...

clio1616v
nincs hát neki meg még kompromisszumos sincs, mert az nem kell

nem feltétlen kell az embernek az élete folyamán nõvel lennie, van aki az annyja mellet marad egészen annak vagy a saját haláláig, vannak ilyen emberek és õk sem kevesebbek, õk hisznek a tökéletes hibátlan emberi kapcsolatokban

én nem hiszem hogy bárki is hibátlan lenne, de el tudom fogadni a hibákat...

salsoul
Akkor én nem kérek ilyen kapcsolatot.
Ha nektek/neked kell hozzá súrlódás, kompromisszum, önfeláldozás, hogy jó legyen akkor legyen így, és éljetek boldogságban eszerint.

Én addig is kivárom azt akivel nem kell üresjáratban feleslegesen csacsognom, akinek nem kell napjában ezerszer magyaráznom, hogy szeretem, akivel áldozat, kompromisszum, súrlódás nélkül lehetek együtt, akivel nem fárasztjuk egymást egymást fárasztó dolgokkal, aki nem belõlem, másodkézbõl hanem saját magából származtatja a boldogságát.

Nincs nekem sem energiám, sem türelmem a hétköznapi baszogatós, fárasztós, zsibbasztó párkapcsolathoz, tetszelgéshez.

Míg mások a kompromisszumokkal bajlódnak addigra én már réges-rég megépítem a boldogság babéltornyát.

Ez másik dimenzió, talán már bele se fér a hagyományos párkapcsolat fogalmába. Ez már teljes más dolog. Egy olyan ösvény amire még senki sem merészkedett, amit nekem kell feltárnom és kitaposnom (magamnak) a saját boldogságomhoz. Nem ahhoz a boldogsághoz, derûhöz amirõl mainstream meg mozi beszél, hanem ahhoz amit én tartok, érzek annak.
HTS s3rg1nh00
12

agyilag<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Anaid
Hány éves vagy Sal?

Anaid
Melyikbõl?

Dick Riddick
Azért vagy negatív mert negatívan gondolkodsz és negatívan reagálsz.
Egy kapcsolatot éppen az apró kis kompromisszumok tesznek mûködõképessé. Egyszerû figyelmesség, odafigyelés. Áldozni egy keveset a kényelembõl azért hogy jobban érezze magát.
Nem tudom milyen lányokkal találkoztál eddig, én személy szerint egyel sem akinek ne esett volna rosszul az, ha csak azt teszem amihez kedvem van. Éreznie kell hogy érdekel az hogy mit gondol, mit szeret, mi érdekli.

mangalány
Ha kicsit visszaolvasol, mások ennek az ellenkezõjét próbálják rólam bebizonyítani!!! Éppen hogy azt nem mondták, hogy mekkora ribanc vok!!!

A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...

salsoul
(egyébként én azt látom, hogy egy csomó párkapcsolati probléma, boldogtalanság, frusztráció abból fakad, hogy össze nem illõ emberek összekompromisszumálják egymást)
Gratulálok, önfeláldozó lány vagy 😊 Csak vigyázz, ne használjanak ki.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

salsoul
akkor azt fogom mondani neki, hogy te is és én is sokkal boldogabbak leszünk egymás nélkül mint egymással
HTS s3rg1nh00
viszont ne felejtsd el,hogy a sokadik ilyen "engem nem érdekel,menj el mással" dolog is nehezményezést fog kiváltani...azt fogja mondani,hogy önzõ vagy és csak magaddal törõdsz(amennyire én a nõket ismerem,ez a szöveg fog a füledbe csengeni 90%-os pontossággal😉)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

salsoul
Bárhová is vetítettem ki eddig ezt az elvet számomra nem okozott gondot, csalódást. Viszont amint gondot, csalódást fog okozni revideálni fogom magam.

Én nem látom, hogy miért lennék attól negatív, hogy olyan dolgokkal vagyok hajlandó foglalkozni amik számomra örömet, boldogságot okoznak.

A másikat nem semmibe, hanem tiszteletbe veszem. Azzal, hogy nem verem át, játszom meg magam pl a kiállításhoz fûzõdõ érzelmeimmel kapcsolatban.
Nekem nem tetszik, neki igen, menjen el és nézze meg azokkal az ismerõsivel akikkel közös örömöt tudnak átélni a kiállításon. Mindkettõnknek sokkal jobb lesz.

Így nincs sem kompromisszum, sem súrlódás. Súrlódás akkor lenne ha annak ellenére elmennék a kiállításra, hogy nem érdekel a kiállítás, és még megjátszanám magam, hogy milyen jó a kiállítás.

Ha súrlódunk, destruktív súrlódási energia keletkezik...

Tisztelet, õszinteség, egyenesség - elvégre felnõttek vagyunk, nem sértõdékeny óvodások, és nem másodkézbõl szerezzük boldogságunkat.
Dick Riddick
Azért vannak egy páran akik gondolkodnak is.

Dick Riddick
Látod, éppen errõl beszélek. Nem értem milyen alapon oktatsz ki másokat a kapcsolataik terén, az alapján amit leírtál nálad sincs minden rendben.
Valamiért nagyon negatív lettél. Az hogy az életed miért alakult úgy, ahogy, nem tudom, nincs belelátásom. De egy probléma megoldását kivetíteni az élet minden aspektusára egyszerûen hibás logika.
Ha a legkisebb elhajlásra sem vagy képes egy kapcsolatban, azzal a másik felet veszed totálisan semmibe.
Attól hogy együtt vagy valakivel, még nem gondolkodtok mindenben ugyanúgy, nem csináljátok mindig ugyanazt, nem kedvelitek mindig ugyanazokat a dolgokat. Elkerülhetetlen hogy néha súrlódás legyen köztetek. Apró kis kompromisszumokkal sok ilyen kis súrlódást el lehet kerülni, úgy hogy közben nem sérülnek az elveid sem.

Én megyek, mert program van. <#pias>
Mindenkinek szép estét, villámokkal cikázós éjszakát!

salsoul
Te hogy is jöttél ki végül ebbõl a szerelembõl?
Remélem megtalálod azt a lányt, aki illik hozzád.
Sajna, hogy ez történt, végre mindenki tudja, miért vagy ilyen.

Anaid
Legyél má" szerelmes! De más hangnemben írogatnál....húúúúú

salsoul
igen többség által elfogadott, mert a többség azt fogadja el, de csak azért mert a többség azt fogadja el, így gyakorlatilag elképzelésük nincs arról, hogy mit miért csinálnak - csak azt tudják, hogy azért mert a többség is...
salsoul
Életemnek anno volt egy nagyon rossz szakasza, amiben nagy rosszul, elégedetlenül éreztem magam. Mások seggét nyaltam, kompromisszumokat kötöttem, és olyan szintig fajult ez a "rosszul érzem magam", hogy azt mondtam teszek az egészre, az lesz amit én akarok, nincs több seggnyalás, nincs több kompromisszum: sokkal rosszabb már amúgy sem lehet semmi, veszteni valóm semmi sincs.

És csodák csodájára egyre jobbá kezdett válni körülöttem minden, és egyre jobban kezdtem érezni magam, egyre elégedettebb lettem, egyre jobban kezdtek tiszteletben tartani.

Ez után egyszer még rávettek egy kompromisszumra és jól rá is csesztem.
Azóta nincs kompromisszum.

Nem vagyok önmagában attól boldog, hogy másnak boldogságot okozok.
Számomra az elsõ pont a saját boldogságom, ez után jön mindenki más boldogsága.
Ha közvetetten boldogságot okozok valakinek: így járt. Ha nem: így járt.

Ha nem érdekel a másik kiállítása akkor nem megyek el rá, nem fárasztom vele magam, és nem adok neki szellem örömöket.

Aki belõlem akarja származtatni a boldogságát az rácseszik.
És inkább õ csesszen rá ezért, mint én.
Köszönöm!

Dick Riddick
Mainstream, azaz fõáramlat. Nincs negatív értelme, annyit jelent hogy a többség által elfogadott/gyakorlott.

tigeroo
ez így van. az ember ha emberek között van (utcán, ágyban, stb.) akkor már lemond bizonyos dolgokról a "közös" érdekében.
tigeroo
és mennyi az esélye hogy találsz egy hozzád hasonló antiszociális nõt magad mellé?
Dick Riddick
<#nevetes1>

Dick Riddick
Egyébként éppen az ilyen hozzászólások miatt nem hiszem el felét sem annak amit írsz.
Minden kapcsolatban vannak kompromisszumok, az mindegy hogy mekkorák. Akár olyan hogy néha elmegy a barátnõjével egy unalmas kiállításra, holott a téma õt nem érdekli, vagy akár csak annyi hogy felhajtja az ülõkét.
Egyedül akkor nincs szükség kompromisszumokra, ha az ember saját magával él.