22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #12658 hogyhogy hogyan látok? élesen-homályosan? vagy színesen-fekete fehéren?
milyen változást hoz létre a tudatodban(tudatállapotodba) az hogy hogyan élsz meg valamit?
mondj egy tudatállapotot és hogy abban hogyan élsz meg valamit, nem értem mire gondolsz -
#12657 egyébként szerintem nem is kell hogy azonos legyen az érdeklődési kör.. mivel az életben minden hullámzó, az emberi kapcsolatokban is jelen van ez.. pl elengedés, vonzás..
így simán el tudom képzelni azt hogy két eltérő érdeklődésű embernek is van közös pontja.. szerethetik egymást és lehetnek pl este együtt, mesélhetnek a különböző élményekről, járhatnak közösen nyaralni attól hogyha az egyikőjük pl a jógának szenteli az életét, a másik pedig mittomén a falmászásnak vagy zenének vagy akármi más.. de ez csak akkor működik ha nincs görcsös ragaszkodás.. ha a nélkül tudom elengedni a másikat (magamban feloldani a birtoklási vágyamat) hogyha ez bennem nem okoz fájdalmat.. ha én is képes vagyok egyedül létezni, ha nem az tart életben hogy a másik majd jönni fog.. -
#12656 szerintem pl abban hogy hogyan látsz, hogyan élsz meg dolgokat -
clio1616v #12655 mondasz nekem tudat állapothatározókat?
csak hogy értsem miben térnek el az egyes állapotok egymástól -
#12654 igen így is
egy másként megélt világ, ami így egy másik világ a megélő számára -
#12653 ez tudatállapotként is értelmezhető.. ha jól értem amit soul mond -
clio1616v #12652 a dimenzió szót milyen értelemben használod most? -
#12651 ez a másik dimenzió mikor úgy létesítesz szabadon párkapcsolatot, hogy már boldog vagy, már benned van a boldogság, melynek forrása nem a másik, hanem te önmagad -
#12650 még nem tudom, de azt gondolom kell lennie valaminek ezen felül is.. amikor úgy vagyok boldog, úgy szeretek hogy ehez nem haszálok mankót.. -
clio1616v #12649 én magamat nem érzem semmilyennek, nem magamat érezem hanem magamon kívül minden mást...
te mit érzel magadból? -
clio1616v #12648 miért vagy értékes magadnak? miért van szükséged arra, hogy saját magadnak értéket jelents?
az önbizalom szintén ebből fakad, saját magaddal foglalkozol, azon töröd a fejed, hogy milyen is vagy... figyeled magadat, vizsgálod, hogy megértsd mi is vagy... teljesen befelé fordulsz
persze, hogy elvetsz minden olyan dolgot ami nem magadból jön... ezért vagy képtelen együtt lenni bárkivel, mert az nem te vagy... ha tükörbe nézel elégedett vagy magaddal? vagy azzal vagy elégedett amit látsz? -
clio1616v #12647 nem foglalkozok ilyennel, hogy értékes vagyok vagy sem... lényegtelen
kinek mi az értékes... olyan vagyok amilyen, minek foglalkozzak azzal, hogy milyen vagyok saját magamnak? a jó érzések jelentik nekem az értéket, és mivel én érzem őket jónak ettől leszek elégedett és én is jó vagyok tőlük...
jelenleg nem érdekel az Odusszeusz :D egyszerűen nem foglalkozok vele... nincs szükségem gondolati útmutatókra, hogy saját gondolataim legyenek, történik velem elég sok minden... rengeteg élményem van és rengeteget érzek... nincsen szükségem írók, gondolatfolyására... -
#12646 Azt csak clio állapíthatja meg, hogy kötött-e vagy sem, mert sem te sem én nem értünk ennek helyes megállapításához. És ha ő azt mondja kötött, akkor kötött. De ha nem kötött, akkor is kötött.
Fölösleges olyan emberrel értekeznünk ki a szavakat, fogalmakat saját önkényes értelmezésben használja.
Aki egyenlőség jelet tesz az önbecsülés, önértékelés, önbizalom és nagyképűség, beképzeltség, bunkosság közé... -
Lirion #12645 Az a saját egyéni problémád, hogy nem érzed magad értékes embernek és ezt neked kell megoldanod.
Hugom épp most tanul az Odüsszeia-ról, ajánlom neked is átolvasásra. Odüsszeusz nem kötött kompromisszumot. Senkivel. Semmiért. -
clio1616v #12644 akkor mit akarsz? -
#12643 de nem vagyok az pont a korábban leírtak miatt.. nem hiánypótlásnak akarok használni senkit, nem kihasználni akarok senkit.. -
clio1616v #12642 semmi baj... lényeg hogy elégedett legyél -
clio1616v #12641 van hogy jobban esik, hogy érzem az orgazmusát, ahogy elönti a forróság ahogy remeg, mint egy saját orgazmus ;) -
clio1616v #12640 valóban, ha nagyképűek vagyunk akkor nemcsakhogy nincs szükésgünk senkire, de nyugodtan lehetünk bunkók és lenézhetünk mindenkit, mert magunkat becsüljük 1000el.. jajdejó nekünk, hogy van ilyenünk ;)
nem kötünk kompromisszumot holmi nyomorék lelki szegényekkel :D söpredék... fujj alakítok a kecibe egy szektát azt én vagyok a király hallgasatok alattvalóim :)
fogadd el őket úgy, hogy ők úgy egyediek, ahogy te normális vagy :D
te kis lelkierős önbecsülőke :D
vicces vagy... "én értékes vagyok igenis becsülöm magam mert a lelki értékeim nagyok... értékes vagyok hasznos vagyok... értékes vagyok értékes vagyok... értékes vagy..." mondogassátok sokszor... hátha el is hiszitek...
aki sokat jár templomba és sokmindent hall Istenről az is előbb utóbb elhiszi, hogy létezik... mert olyan jó érzés elhinni :)
amúgy meg erről beszélek, Salsoult megnyugtatja, hogy elhiszi magáról, hogy jó ember és értékes, mert olyan egyedi, hogy épp hogy nem világít a glória a feje fölött... nincs ebben semmi baj... mindenki mással éri el az elégedettségi szintet...
ki igényesebb ki kevésbé de célja hogy elérje -
#12639 *most = elmúlt években.. pár hónapja kezdődött, és a múlt hét óta teljesen szétestem -
#12638 én elvesztettem a fonalat, most építem ezt újra, én most jutottam el odáig amit a #12623, #12624, #12634-ben leírtam -
Lirion #12637 És hogyhogy nem várod el, hogy ő is viszonozza neked a 3-4 orgazmust? Hisz folyamatosan a kompromisszumról gagyosz.. Nem úgy kéne, hogyha te adsz neki 3-4-t, ő is ad neked? -
#12636 kivéve, ha van önbecsülésünk, és önértékelésünk: ebben az esetben egy teljesen másik dimenzióba lépünk be -
clio1616v #12635 te miért vagy valakivel? -
#12634 akkor eljutottunk oda hogy a másikat csak kihasználjuk, pótléknak használjuk.. de jó ez? valóban így kell ennek lennie? -
clio1616v #12633 a tekintetével hangjával mosolyával és érintésével fejezi ki a személyiségét, abban nyilvánul meg... -
clio1616v #12632 ez így van... -
Lirion #12631 Tehát leszarod, hogy milyen a személyisége, csak legyen meg a kémia és bármit megteszel, csúszol-mászol és segget nyalsz neki, hogy ezt megkapd. -
clio1616v #12630 azért élünk, hogy érezzünk...
a legjobb érzés pedig a párunk -
clio1616v #12629 nem így van...
azért vagyok valakivel, mert vele ami eddig is nagyon jó volt még jobb lesz ;) -
clio1616v #12628 olyanná változok mellette amilyennek szeret úgy amilyenné változik mellettem ;) -
clio1616v #12627 nem akarat kérdése, de ha ez történik az nagyon jó érzés...
az életben a legjobb érzés a párom... -
clio1616v #12626 nagy általánosságban először ő megy el 2-3szor utána jövök én 1szer és utána 1szer ő és regenerációs szinttől függően én mégegyszer
de ettől vannak eltérések attól függően mihez van kedvünk... -
#12625 bingó
adalékként még hozzájön, hogy menekül attól a ténytől, hogy egy értéktelen kis senki a világban, ki sehová se tartozik
azt hiszi így/ettől számít valakinek valamit, ettől tartozik valahova/valakihez
mert Ő önmagának egyébként nem tud értéket adni - önbecsülés, és önbizalom híján -
#12624 mert kell valaki, valami ami érezteti velünk hogy nem hiába létezünk -
#12623 igazából szerintem az egész a dolgok mögötti üresség, a semmitől való félelemből fakad..
azért kapaszkodunk önző módon egymásba mert így könnyebb elviselni a dolgok vagy annak hiányának súlyát.. mert félünk egyedül maradni magunkkal -
#12622 nem jut el odáig, hogy esetleg a barátnője belé szeretett bele, és nem abba akivé [barátnője] mellett válik; és ő maga úgy ahogy van okozza a boldogságot barátnőjének ahogy van, és nem az a maga akivé a barátnője mellett válni fog
persze most mindjárt jön majd, hogy ő akkor is maga mikor barátnője mellet ilyen-olyanná válik -> ám ez csak annak biztosítéka, hogy nem jut el az agyáig az amit mondunk -
#12621 "az hogy az élményeimet megosszam vele"
"hogy együtt érezzük a környezetünket".. ezt nem értem
"közösek legyenek az érzések".. érzések sosem lehetnek közösek, maximum hiheted azt hogy a másik is úgy érez, de a legvalószínűbb az hogy szinte sosem érzi éppen azt más amit te is
"és kielégítsem minden vágyát, igényét".. miért akarod valaki más minden vágyát, igényét kielégíteni?
-
Lirion #12620 Ezzel kapcsolatban most hirtelen még egy kérdés:
szex közben hányszor megy el a bnőd és hányszor te? -
#12619 számomra az volna az üdvözítő hogy ha együtt vagyok valakivel, akkor legyen sok közös pontja az életünknek, de képesek legyünk egymás mellett is létezni.. és ne engedmények árán, ne elvárások árán