22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #12738 ezek szerint adsz arra, hogy mások milyennek látnak... ha már segítségül folyamodsz egy internetes lelkisegélyszolgálathoz... -
clio1616v #12737 még valami ezt a cikket egy ember írta, aki alapján értékeled magad... nem saját szempontjaid alapján tolod az önértékelést önvizsgálatot...
a szádbarágják mi a normális kapcsolat és mi a társfüggőség... jó a belső tükröd -.- -
álomcsapda #12736 Mert azt akartam hinni, hogy nem vagyok az...,de rá kellett jönnöm, hogy nem ez a megoldás.. -
clio1616v #12735 ritka igényes a cikk... tele elírással és helyesírási hibával...
biztos van akinek ez ad önbizalmat -
#12734 (ui: bolonddal úgy irkálj...) -
clio1616v #12733 miért hazudtál? amikor megkérdezték? -
#12732 Eddig a legmerészebbek is csak azt mondták, hogy:
"elkezdtem megismerni önmagam" -
clio1616v #12731 csak úgy tudsz elképzelni valamit, ha már láttad... -
álomcsapda #12730 Hogy vihet tévútra?
Saját példám: váltig állítottam, hogy nem vagyok társfüggő, és képes vagyok normális, hiteles kapcsolatokra, pusztán azért mert nem voltam képes az önvizsgálatra. Tévúton haladtam egészen addig, míg a napokban rá nem leltem erre az oldalra:
http://www.harmonet.hu/te+en+szex/14729-bors-mari:-szereted-vagy-fuggsz-tole?-teszteld-magad!.html?page=2
Nem vagyok társfüggő?Hát dehogynem...és ha nem ülök le kicsit, és nem kezdem el vizsgálni magam, akkor úszok a saját fekáliámba, téveszméimbe, és valószínű soha nem tudtam volna egy olyan kapcsolatot kialakítani amiben ténylegesen hiteles vagyok, és jól érzem magam.De ehhez még egyszer írom, le kellett ülnöm, és a belső tükrömet kellett használnom, nem azt amit mások tartanak elém.
Kérdés...Honnan tudod, hogy ismered magad, ha el sem kezded magadat értékelni? Más dolog hinni, hogy ismered magad, és más dolog tudni, hogy ismered magad....
-
#12729 szóval ha elképzelek egy tárgyat aminek nevet adok az már létezni is fog?
szerintem nem. -
clio1616v #12728 hogy vihet tévútra?
figyelj az alapvető, hogy ismerem magam, kinek a visszajelzéseire kellene még adnom? -
clio1616v #12727 az hogy mi létezik az egyféleképpen létezhet, ha valamit megnevezel és aztmondod ez nincs akkor az már van...
ilyen alapvető dolgokat megmagyarázni se kell... -
álomcsapda #12726 Itt az a lényeg, (amit mindenki próbál Neked elmagyarázni) hogy nem mindegy milyen önismeret. Nagyon sokszor tévútra vihet az önismereted, főleg ha csak mások visszajelzéseire adsz. -
#12725 végre valami amiben egyetértünk:te hülye vagy.
annyira félreértesz mindent szándékosan,hogy az már nekem fáj,és ezt miért csinálod?csak hogy folytathasd a vitatkozást.teljesen felesleges neked bármit mondani,pontosan tudom milyen vagy:úgyis csak a saját fejed után mész,soha nem leszel képes elfogadni,hogy más ember más nézőpontból nézi a dolgokat.tök felesleges vitatkozni veled,mert úgysem hozol fel rendes érveket,csak rágcsálod az egyszer elkövetett hibákat(bár ez néha mindenkire igaz ebben a topikban),úgyhogy én innentől max.olvasni fogok... -
clio1616v #12724 mindenki legjobban saját magát ismeri.. csak te ismered a saját tetteid és azt azokat miért tetted... így ha csak nem vagy skizo alap az önismeret -
clio1616v #12723 miért szavak vannak te nyomi? :D
ennyi ésszel elmehetsz kapálni... ja hogy nincs kapa se a panelban? :D
de szívesen küldök róla fotót, hogy elhidd, van kapa is -
álomcsapda #12722 Nem kell, hogy az ember minden témában tájékozott legyen, ez egyenlő a lehetetlennel..., viszont úgy gondolom, hogy minden embernek fontos az önismeret,ill. fontosnak kellene lennie. -
Lirion #12721 Persze és rengeteg Superman és Batman rohangál a városokban farsangkor is..
Te vagy egy rettentően retardált marha vagy vagy csak fogalmad sincs a szavak, kifejezések mögöttes jelentéséről. Bár szerintem mindkettő egyszerre. -
clio1616v #12720 ennyit az önismeretről... nem önismeret kell nektek, hanem tájékozottság... rengeteg mikulás, télapó van, akik áruházakban gyerekeknek ajándékokat osztanak -
clio1616v #12719 hogyan mondhatsz olyat, hogy valami amit megnevezel, hogy nincs?
hol nincs? -
clio1616v #12718 te hülye vagy...
Isten is van méghozzá nagyon sok féle
számok is vannak...
komolyan mondom ennyi ésszel csoda hogy írni tudtok ^^ -
#12717 na és?film meg vers nagyon sok mindenről van,ami lehet nincs-gondolj csak Istenre... -
Lirion #12716 Óh, azt hittem, egy felnőtt emberrel társalgunk. Tévedtem. A szomszéd 13 éves kisfia értelmesebb nálad.. -
clio1616v #12715 teljesen -
#12714 tudom, hogy felesleges -
clio1616v #12713 ne keresd... -
#12712 hol kérdezted, hogy miért teszem, melyik hozzászólásban?
Én nem találom. -
clio1616v #12711 nem csodálkozok rajta, túlmisztifikálod és amikor meg kellene logikusan indokolni miért teszed, nem megy... -
#12710 Én azért kérdezem amit kérdezek, hogy lássam min mit értesz mielőtt megint válaszolok, és azt teljes egészében félreérted, mert a szavakat egyéni önkényes értelmezésben használod. -
clio1616v #12709 ha nagyon ügyes vagy akkor látsz egy tükröt ami nem mutat semmit :D -
clio1616v #12708 azzal meg sokra mész ha tükörként nézed a tükröt :D -
clio1616v #12707 miért mi alapján alkotsz te képet magadról?
Salsoul is ezt kérdezi tőlem "és azt mi alapján teszem?" pedig nem én mások reakciói alapján alkotom a képet magamról, hogy hogyan viszonyulnak hozzám
-
álomcsapda #12706 Akkor most elárulok egy nagy titkot!!! :) A mások általi értékelődés egyenlő a foltokkal, amit a homályos tükörben látsz... -
#12705 "mások által értékelődni..." Ez meg mi a sz*rt jelent?
Be is b*szna ha mások véleménye alapján alkotnék képet magamról.
Amit te csinálsz az annyi hogy jópofizol, bólogatsz, benyalsz, és tetszik ha a másik ezt értékeli.
Vannak emberek akiket ez taszít (például én), ilyen embereknél nem sokáig működik ez a stratégia. Lehet hogy sok csajnál ez beválik, de azért köztük is van jó pár aki átlátna a szitán. különben is, a nőknek elég jó érzékük van ehhez.
Személyesen nem ismerlek, de az alapján amit leírtál elég jól be tudlak határolni.
Na mindegy, kár is volt ebbe belefolyni... -
clio1616v #12704 ha szerencsés vagy az életed körülményeit illetően akkor nem negy kihívás :)
sikerélmények.... bármit, amit célul tűzöl ki eléred és úgy vagy jobban mint amire számítasz...
az egyszerű kérdésre egyszerű válasz: a homályos tükörben nem látok semmit csak foltokat -
álomcsapda #12703 A legnagyobb kihívás önmagad számára értékesnek lenni...
Bocs, de lenne egy egyszerű kérdésem...ha belenézel egy homályos tükörbe, vajon tisztán látod magad??? -
#12702 és azt mi alapján teszem? -
clio1616v #12701 nincs télapó mi?
idióta :D hogyne lenne... még film is készült róla, meg versek...
ami nincs arról hogyan tudsz beszélni? :D
jaj Liri korlátolt barátom :D:D
bírlak nagyon... -
clio1616v #12700 ami alapján az önértékelésed és az önbecsülésed magalkotod -
Lirion #12699 Te felelgess csak meg másoknak, ilyen emberekre is szükség van.. Tudod, nem szívesen rombolom le a tévképzeteidet, mert ez akkora horderejű, mint amikor megtudtad, hogy nincs télapó, de sajnos attól, hogy másokért csúszol-mászol és a saját személyiségedet alakítgatod másékért, hogy nekik tetszen csupán csökken az értéked az ő szemükben, nem pedig nő.