Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megfelelõ partnert kell hozzá keresni, aki megadja hozzá amit titkon vársz: a terrort.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ehhez annyi kiegészítést kell tennem, hogy még maga elõtt is titokban.
Ez a tipikus esete annak amikor baj van.
Megkérdik: mi a baj?
Á semmi...
Felháborodik, hisztizik, de megoldást nem akar.
Titokban állandóan a hisztire és kiborulásra fáj a foga.
Semmit sem tesz ellene, és minden elenne irányulót megsemmisít.
Ez csak egy észrevétel volt részemrõl.
Mindenki maga dönt mit szeretne.
Bocs, nem érzelemmentességrõl írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességrõl. Mondom. Nem érzelemmentességrõl írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességrõl.
Ami pedig ezt illeti, hogy: "Ejj, már megint ezek a könyvek, tapasztalat meg sehol..."
1. A mondat elsõ fele nem érv sem semmi mellet, sem semmi ellen
2. Osztod az észt és közben semmit sem tudni a hatalmas tapasztalataidról konkrétan, amik ha szóba kerülnek hallgatsz és terelsz.
3. Olvasd el azt a kis pársorost amit linkeltem, és fejtsd ki vele kapcsolatban véleményedet, álláspontodat, konkrétan hol és miért téved.
Bocs, nem érzelemmentességrõl írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességrõl. Mondom. Nem érzelemmentességrõl írtam hanem idiotizmus, dilettantizmus mentességrõl.
És arról, hogy az érzelmek legyenek tudatosak.
Azok váltogatnak hetente, akik nem képesek sem megelégedést, sem nyugalmat találni.
Nem tudom miért kéne õket irigyelnem. Az életemet nõk nélkül is tartalmasan tudom élni, és nem körülöttük forog minden gondolatom. Nem értem miért kéne kényszeresen nõkkel foglalkoznom, és azzal, hogy hányan vannak éppen körülöttem.
Különben is milyen szerelem az amely hetente váltogat... ???
Akt fotó: azok a nõk csináltatják végsõ elkeseredésben akikre egyébként senki sem figyelne fel, vagy akik másodkézbõl élnek.
Szerelmesnek vagy idiótának lenni?
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
Amúgy egy szóval nem mondtam, hogy kurvák vagy vmi...mégcsak azt sem, hogy csúnyák lennének...<#wink>#wink>
Azokat a nyilvánvaló intõ dolgokat amiket szerelem nélkül észrevennél szerelemmel nem akarod észrevenni, felfogni és kismillió esélyt adsz ezeknek a nyilvánvaló intõ dolgoknak, hogy hátha most... persze ez a hozzáállás is meghozza gyümölcsét amit szerelem nélkül rögtön kirókáznál.
Amirõl te beszélsz az, hogy ha beleszerelmesedsz egy ipari áramú 400 Voltos konnektorba és azt hiszed, hogy érzelmetek kölcsönös és nem fog megrázni. Vagy legalább azért nem, mert te szerelmes vagy bele. Ugye... agyonfog vágni érzelgõsködés nélkül... a hülyeséged.
A szerelem nem nemesít senkit és semmit, csak elveszi a jól mûködõ eszedet, ítélõképességedet ha nem figyelsz oda éberen.
Persze ehhez az odafigyeléshez erõs, stabil és kiegyensúlyozott emberek kellenek akik biztosan állnak a lábukon, akiknek nem nem okoz gondot az igazság meglátása még szerelemben sem, akik nem ámítják magukat.
A gyenge embert felborítja, felkavarja, összeomlasztja a szerelem, s kénye kedve szerint dobálja össze-vissza.
Ha tudsz angolul itt van egy kis megvizsgálni való számodra:
3 LEVELS OF A RELATIONSHIP - For your relationship to grow, prosper & be passionate...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Gondoltam ma este hogy felmegyek megnézem fent van-e a chaten, valahogy ráéreztem 😊 Új nicknevet csinált, de így is olyat ami valahogy ismerõsnek tûnt és beírtam neki..A beszélgetés alatt kiderült hogy õ az, persze õ már nem emlékezett a chates nevemre és pár dolgot kikérdeztem tõle. Például azt, hogy mit csinált a napokban mert õ nekem msn-en pesti utat írt meg h dolgozik egész nap. Ezekrõl szó sem volt persze. Eljutottunk a bemutatkozásig, amikor én bemutattam neki magam 😄 Na itt szépen kiosztottam, msn-rõl érdekes módon azóta már törölt is 😊 Hát ez a történet így ért véget, olyan alattomos módon amilyen maga a csaj is volt velem.
Elég tanulságos volt számomra legalábbis hogy adjunk-e még egy esélyt valakinek, mert ha lépek akkor nem történik meg ez az eset sem.
Nos azt hiszem nem balesetekrõl beszéltünk...
Hanem emberi tuljadonságokról, szoksáokról melyeken az emberek nem szoktak változtatni. Max pár hét erejéig, aztán minden ugyan úgy megy tovább mint korábban.
Az a baj, hogy az emberek mint emberek nem változnak meg.
Lehet, hogy ha valakit figyelmetlenségbõl megbánt akkor tanul belõle és nem teszei többé, de ha a figyelmetlenség a személysiégének alapvetõ része, akkor semmi sem fog megváltozni.
Megbocsátás: nem fogalkozok a kérdéskörrel.
Nem tudok sem megbocsátani, se nem megbocsátani.
Mindenkinek magának kell elszámolnia a tetteivel.
Ahol megbocsátás van, ott nincs elszámolás és revideálás.
Ott minden ugyan úgy megy tovább mint korábban.
Megbocsátástól senki sem lesz jobb ember.
a bocsánatot csak kérni nehéz... könnyû jószívûnek lenni és adni esélyeket, mert az mind a saját boldogságodat erõsíti... és fölényhez juttat... a megbocsátás tipikus önzés...
majd ha neked is megbocsátják a bûneidet, mert vannak, akkor kifogásold a megbocsátó szándékot...
tökmindegy hányszor, nem ez a lényeg... az hogy a hibát szándékosan követte-e el...
a figyelmetlenségbõl elkövetett emberölést megbocsátják(bár a lényegen nem változtat), a "figyelmességbõl" elkövetettet soha
mert úgyis annyira aranyos lesz, meg annyira szerelmes, úgyis csak egy icpci ejnyebejnye volt ami semmiség volt ami még az elõzõ esélybe belefér, még egy esély...
\"Heroes never die. They just reload.\"
"nem szabad azon álmodozni, hogy ez az egész meg fog változni. Sohasem fog megváltozni semmi. Nagyon nehéz, de lépni kell."
Ha pedig már esélyeknél tartunk, nálam mindenkinek van 3. Tudom, naiv, jószívû liba vagyok, de hiszek abban, hogy az ember képes változtatni.
az tud bántani akinek/aminek a másodkezébõl élsz
ha nem másodkézbõl élsz senki és semmi nem érhet hozzád, és átfogsz látni minden játszmán, és hideg vérrel fogod észhez táríteni a játszámázó szerelmedet is
már hallom ahogy mondod, hogy teljes önálló független ember képtelen a szeretetre, holott õ képes rá igázán
a nem fizikai verésre csak attól van esélyed, akit szeretsz... mindenki más nem bír bántani mert nem foglalkozol vele... csak annak a szavai bántóak aki fontos...
Fizikai bántás meg eleve a tehetetlen emberek eszköze, akik végsõ kétségbeesésükben nem tudnak már mit kezdeni a problémával, és ehhez az eszközhöz nyúlnak megfélemlítés miatt...
Én a fizikai veréshez még hozzáteszem, a nézzéssel való verést, a szavakkal való verést, és a gondolattal való verést is, mert jelleget tekintve mind ugyan az.
Csak a lelki verést valahogy jobban bírják az emberek mint a fizikait, holott az elõbbi a rosszabb és a destruktívabb hosszú távon.
ezt meg ezt teszed és mindig azt meg azt kapod
ha az "ezt meg ezt"-en nem változtatsz akkor mindig "azt meg azt" fogsz kapni
miért?
mert sem rövidtávú kompromisszumot, sem egyszerûbb rosszat nem választok
miért?
mert már mindkettõt ismerem, és egyik sem okozott megelégedést
mint ahogy nekted sem - ez olvasható soraidbõl
a különbség?
te folytatod, én meg nem
te is ezen az úton vagy, csak azért szólok...
a végén neked is még rosszabb lesz szembesülni, hogy bmeg ez tényleg nem mûködik így...