22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#12778 a te saját életedből mondanál példát egy érthetetlen neked tetsző reakcióra, és hogy azt miként veszed át?
-
#12777 ember,szerinted az összes találmány hogy született a világon?
láttak az emberek egy kereket,és utána feltalálták,hogy jé kerék,vagy mi a tököm?gondolkozz már egy kicsit... -
clio1616v #12776 pont az a lényege, hogy ne ötlet maradjon hanem megvalósuljon kifejeződjön és alkalmazzák, ha már egyszer jó ötlet...
nem cél hogy az ötletelő magában tartsa, hanem megpróbálja kifejteni hogy mások is értsék, mi a problémára a szerinte legkivitlezhetőbb megoldás -
clio1616v #12775 ami tetszik átveszed, ami nem elveted... -
clio1616v #12774 de szerintem ne kapkodj ide oda... elég lesz megértened, amiket korábban írtam...
(amennyiben meg akarod) -
#12773 Clio a #12762-ben, a #12763-ban, a #12766-ban felvetettek továbbra is nyitottak. -
clio1616v #12772 igen léteznek...
sőt találkozhatsz is velük különböző számítógépes játékokon küzdhetsz ellenük vagy velük...
minden van ami a képzeletedben van, ugyanis ami nincs arról nem is tudsz képzelegni :)
az agyad olyan információkból építkezik amit korábban tapasztaltál -
clio1616v #12771 te vagy a segédeszköz ;) -
clio1616v #12770 pontosan...
amúgy meg az hogy repül valami az létezik és az is hogy te vagy tehát nem értem mi ebben a nem létező -
Lirion #12769 Jajj várjál már, hisz a repülés, mint olyan, létező, körülírható és elképzelhető. Nahát.. akkor mondok mást: olvastál már fantasyt? Ahol mindenféle élőlények élnek, tündérek, sárkányok, trollok, orkok stb.. Szerinted, mivel azok le vannak írva, el lehet őket képzelni, beszélni lehet róluk, szóval szerinted ezek mind létező lények. Mert a te retardált logikád alapján annak kell lenniük. -
#12768 A képzeletedben máris van -
Lirion #12767 Dehogynincs, elképzeltem már pl, hogy repülök, segédeszközök nélkül, csak úgy. De hát ilyen nincs.. -
#12766 az ötleten magán van a hangsúly és nem kifejezésén
Brainstorming is a group creativity technique designed to generate a large number of ideas for the solution of a problem. - brainstorming wiki
minden esetre nagyon megköszönném, ha megneveznéd azt a szakirodalmat, amire építesz, hogy utána járhassak annak amit mondasz -
#12765 clio minden esetre szerintem itt a nagy reakciófigyelés mögött is ugyan olyan jellegű makacs téveszme és félreértés húzódik meg mint a kompromisszumod és a görcsös orgazmusod mögött -
clio1616v #12764 az ötletek kifejezésén van a hangsúly ha nem látszik mit agyaltál ki soha nem veszed hasznát -
#12763 ui: a kérdések a #12758-ban továbbra is megválaszolatlanok -
#12762 miért kell azokat figyelni?
főleg ha semmit nem érthetünk meg belőle? -
#12761 A brainstorming nem reakciókról szól hanem ötletelésről, ötletáradatról egy problémára, helyzetre - ha nem hiszed nézz utána mi a brainstorming.
Az az ember pedig akinek jár az agya mindenben talál ötleteket, és nem kell hozzá plusz ember. Már önmagában az 1001 éjszaka hét kötete sem piskóta branistorming szempontjából legyen szó bármilyen problémáról, helyzetről.
Szóval a hangsúly nem a reakciókon van, hogy ki miért mit reagál, hanem az ötleteken. -
clio1616v #12760 mindenkinek van egy viselkedésformája, megvan, hogy hogyan reagál le környezetváltozásokat
kinek kiforrottabb kinek kevésbé, de van... ha elég komplex akkor nem fogod megérteni mit miért teszek, de elég ha azt látod, hogy működik... ezért a reakciókat kell figyelni...
a hasonló emberek hasonlóan viselkednek -
clio1616v #12759 egyedül nem fog sikerülni a brainstorming sem...
nagyon szerettem amikor 2 napokat töltöttünk a hegyekben kollégáimmal és főnökeimmel, az a lényege, hogy a más emberek reakcióit figyelve jutunk új gondolatokhoz... és nem magunkat értékeljük, hanem egymást figyelve fejlődünk... -
#12758 mihez kell leülnünk?
és mi van elbeszélve? -
#12757 én gondolkodok el, hogy milyen alapon lehet értékes, és használható nekem -
#12756 ezt reakciófigyelős dolgot kérem aki érti tegye fel a kezét, mert én nem értem -
#12755 az ember csak olvas ezt-azt, és amit olvasott más fényben láttatja a dolgokat - ez kérem a lényeg
brainstorming
ahogy House is végül rájön a megoldásra -
clio1616v #12754 vettem észre ;) -
clio1616v #12753 ha nektek ehhez le kell ülni az érdekes, lehet csak nekem magától értetődő és itt volt az elbeszélés ehymás mellett... -
clio1616v #12752 mások reakcióját figyelem... már írtam korábban is és ami reakció tetszik annak örülök és jól esik... szívesen csinálok olyan reagálásokat (ami nekem is jólesik) mások felé is :)
például, ha valaki előreenged 1 darab kiflivel a bevásárlókosaramban a pénztárban álló sorban, akkor ezt teszem én is ;)
... ami jó megtartom, ami nem jó elvetem... ehhez nem kell leülnöm és elgondolkozni, hogy jaj most én milyen is vagyok húúú... -
#12751 engem például mikor olvasok nem érdekel a szerző, és az sem, hogy mit milyen alapon mond, lát úgy ahogy -
#12750 a hangsúly nem a másik-on van, hanem a "rendszerbe kerülő" plusz információn aminek fényében másképp láthatsz dolgokat, és eljuthatsz a megoldáshoz, de nem azért mert a plusz infó azt mondja, hogy ez meg az meg amaz, hanem mert te megérted, belátod, hogy így meg úgy -
clio1616v #12749 azok a szempontok, amik alapján vizsgálódsz az honnét jött vajon?
mihez képest vizsgálod magad? -
#12748 elképzelésem nincs, nem beszéltél még róla -
clio1616v #12747 igen ;) -
clio1616v #12746 mondj egy olyan nem létező dolgot, amit már elképzeltél... de nincs :) -
clio1616v #12745 igen persze ha teszek valamit azt csakis saját felismerésből tudom tenni :D
de itt is a cikk alapján mások szempontjai alapján... -
clio1616v #12744 szerinted én mire gondoltam amikor mások reakcióját figyelem? ;) -
álomcsapda #12743 Valamilyen szinten azt is meg kell vizsgálni, hogy mások milyennek látnak, erre is szükség van. De nem hiszem, hogy jó és helyes meglátás az, ha valaki csak a környezete visszajelzéseit figyeli, és önmagát nem.
A cikk elindított egy úton afelé, hogy vizsgáljam meg ezt a téveszmémet... -
Lirion #12742 Bagoly mondja.. -
Lirion #12741 Tehát ha vmit nem láttál, nem tudod elképzelni sem, akkor nem is beszélhetsz róla, ergo nem létezik.
De ha mégis beszélsz róla, pedig nem láttad még, akkor meg máris létezik, hisz beszélni csak létező dolgokról lehet.
Nem csoda, hogy egy sültbolond vagy, teljes katyvasz van a fejedben, állandóan ellentmondasz önmagadnak is.. jah és még helyesen fogalmazni sem tudsz. Gondolom a 8 általánost sem sikerült befejezned.
Amúgy ha te az alapján ítéled meg magad, hogy másokból milyen reakciót váltasz ki, nem kéne akkor most magadba nézned, hogy itt miért néz mindenki szánalmas kis hülyének? Talán mégis rosszul csinálsz vmit, amellett, hogy hazudozol össze-vissza. -
#12740 annak szájbarágás aki annak veszi
az okosnak: "Nézz meg mindent, s ami jó, tartsd meg."
és ezt saját ítélet, saját felismerés alapján teszi -
álomcsapda #12739 Annyira édes vagy