22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #12818 nem várom el hogy elviseld, azt csinálsz amit akarsz... -
#12817 milyen jogon várod el hogy elviseljem a zajt amit szándékosan okozol? -
clio1616v #12816 milyen jogon várod el tőlem hogy én változtassak azon ami nekem tetszik?
csak nem kompromisszumra akarsz kényszeríteni? -
#12815 úgy értem a villámlással nem tudsz mit kezdeni.. nem lehet rászólni, vagy hangtompítóval felszerelni, nyilvánvalóan nekünk kell alkalmazkodni a természet hasonló jelenségeihez -
clio1616v #12814 rendkívül jó alvó vagyok... és nem vállalok éjszakás melót... nappal soha nem alszok...
nagyon kevés dolog zavar
csak az zavar, ha valaki figyelmetlen a közlekedésben és akadályoz a haladásban, esetleg balesetet okoz nekem... -
clio1616v #12813 füldugó -.- -
#12812 Velem ez már megtörtént pont így ahogy írtad.Éjszakás után próbáltam aludni mikor elkezdtek aszfaltot vágni és járdát törni a házunk körül.A fal és a plafon is rengett,az ablakok folyton berezonáltak.Vót nad bódottá:) -
#12811 Majd mikor éjszakás lesz, és haza megy pihenni aludni, de a vízmű nekiáll egész nap aszfaltot vágni, kompresszort járatni, légkalapácsolni nem a mai, hanem a 70 éves eszközeikkel, és ezt egy hónapon át csinálják, akkor majd rögtön tudni fogja, hogy miről van szó.
Főleg, ha kiderül, hogy a vízműves fiúk csak szórakozásból, nosztalgiázásból mentek "dolgozni" a régi eszközökkel. -
#12810 a villámlás ellen nagyon nem lehet mit tenni.. a motorra meg lehet normális kipufogót szerelni (élni és élni hagyni) -
#12809 és ha folyamatosan csinálják?.. gondolom egy idő után szólnál nekik hoyg hagyják abba.. de ők mindig csak akkor csinálnák amikor nem figyelsz.. és hát ha megtörtént akkor már fátylat rá.. de akkor azok alapján amit állítasz teljes nyugalommal viseled el bármit is csináljanak veled/ellened akármennyi ideig is.. -
clio1616v #12808 *sem -
clio1616v #12807 tűröm is, ahogy a villámlás ellen hőbörgök -
Getsu #12806 De ha úgy robban fel,hogy a szemed elött akkor lehet hogy ideges leszel. -
#12805 ennyi erővel csendben kellene tűrnöd, felháborodás nélkül ha az ablakod előtt mondjuk petárdákat durrogtatnak hajnali 2kor -
clio1616v #12804 nyomi az... aki azon fel tud háborodni, hogy egy robbanás megzavarta a nyugalmát, azt hívom nyominak...
én is megijedek tőle ha váratlanul ér, de nem állok neki se anyázni se hőbörögni, meg "lelőlek te köcsög"-özni... úgyse tud rajta változtatni ha már megvolt a robbanás... akkor meg? teljesen feleslegesen tesz bármit is utólag -
clio1616v #12803 nem tudok ilyenkor figyelni kellőképpen... mert a fontossági sorrendben az áll, hogy a forgalomra figyeljek, ne pedig a motorom áltel keltett zaj környezetre gyakorolt hatásaira...
nagyonsokféle reakciót vált ki a motor... van akit idegesít, zavar a hangja van aki elélvez tőle... van aki irigyli, van aki szívesen kipróbálná, de nem engedheti meg magának ezt a luxusélvezetet... mindenesetre sokféleképpen reagálnak rá... ebből nem vonhatok le következtetéseket, mert nem figyelek oda kellőképpen... amikor a motor 3 másodperc alatt gyorsul 100 kmph-ra, akkor nem a környezetem reakcióit figyelem, hanem lehetőség szerint a többi közlekedő viselkedését próbálom a Kresz szabályait betartónak feltételezni... -
álomcsapda #12802 Ilyen esetben, ha mások reakcióit figyeled, milyen képet tudsz alkotni magadról?...és mit értesz nyomik alatt? A babakocsit tologató anyukát, vagy egy nyugodt sétára vágyó embert?? Vagy??? -
#12801 Touché. -
clio1616v #12800 ha jólesik miért ne? -
Rundstedt17 #12799 Adalék Clio személyiségéhez,a nagy szavazó topicban #58353itt
"Annyira forróvérű vagyok, hogy nagyon... :'D
de imádom megijeszteni a nyomikat a 2hengeres motorommal, amikor második sebességben motorfékezek ráengedve a gázt és visszadurrog berobbanva az el nem égett benzint tartalmazó kipufogógáz a sportkipufogómban >:)" -
#12798 ez most tényleg rossz példa mert főleg az álmában mindenféle torzszülötteket összeálmodik
az viszont igaz, hogy ezt csak az eddig megismert elemekkel teszi -
clio1616v #12797 tudok, ha tényleg kíváncsi vagy rá...
gondolj bele te az előbb mit csináltál két létező dolgot illesztettél össze -
Lirion #12796 Már mások megfogalmazták az ezzel kapcsolatos gondolatokat. Amit elképzelsz, az nem válik valósággá, tehát nem létezik, csak képzeletben.
De azért azt elmagyarázhatnád, hogy pl. Tolkien hogy tudta elképzelni a tündéket, orkokat, mágiát, Denethor városát stb., hisz őelőtte nem léteztek ilyenek még képzeletben sem.
Vagy az egyiptomiak hogy tudták lerajzolni az állatfejü isteneket meg kimérákat, mikor nem láttak sohasem olyat és nem is létező lények?
De gondolom ezekre is letudod a választ vmi oda nem illő baromsággal, mert addig tart az elméd határa, odáig, hogy értelmesen elgondolkozol vmin, már nem jutsz el. -
#12795 nem én címkézek fel minden érthetőt érthetetlen címkével -
clio1616v #12794 nem kell túlragozni.. -
#12793 lárifári -
#12792 A feleség egy db kifli leszámlázása alatt visszaér utolsó körútjáról?
Általában és főként ez előrébb lévő akkor engedi előre a mögötte lévőt ha a fél áruházat berakta a bevásárlókosarába míg a mögötte lévő csak egy kiflit és nem akarja megvárakoztatni, megszívatni.
Második okként pusztán kedvességből, figyelmességből engedik előre mert pl, beteg, mozgássérült, várandós stb.
Miután a sietés a másik emberen nem igazán látszik, ezt az okot el lehet hanyagolni, de egyébként ez a harmadik ok.
Minden eset 100%-osan felismerhető és érthető.
És te is csak azért tudod utána azt tenni ami neked jólesett, mert megértetted. Ha nem értetted meg akkor külsőre felszínesen teheted ugyan azt, de a te mozgató rugód más lesz, így ha a teljes egészet nézzük a felszínnel és méllyel nem fogod azt tenni mint a másik még viszonzásképpen sem. -
álomcsapda #12791 Gyorsan kimagyaráztad magad -
clio1616v #12790 mind a kettő... mikor mi esik jól -
álomcsapda #12789 Utolsó kérdésem: önző, vagy önzetlen ember vagy? -
clio1616v #12788 csak olyat teszek másnak, ami nekem is tetszene :) -
clio1616v #12787 nem...
ha megkérnek, hogy elém szeretnének állni akkor igen... -
clio1616v #12786 -az hogy miért csinálta...
lehet várta, hogy a felesége visszaérjen a pénztárbanállós utolsó körútjáról a pénztárcával mert addig nem tud fizetni..
vagy úgy gondolta, hogy sietek és előreenged a kevés árúmmal...
stb...
-nem engedem vissza, hanem megfigyelem a körülményeket... és mivel nekem jól esett ezért hasonló helyzetben mint ő volt elém engedem akit jónak(alkalmasnak) látok... -
Balázs 17 #12785 azta milyen topikok vannak itt:D -
álomcsapda #12784 Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy ha téged a kutya sem enged előre a sorban mert egy kiflid van..akkor Neked eszedbe jut e, hogy előre engedj valakit akinek egy kiflije van? -
#12783 te >>> téged -
#12782 oké, a példád:
"például, ha valaki előreenged 1 darab kiflivel a bevásárlókosaramban a pénztárban álló sorban, akkor ezt teszem én is ;)"
Kérdéseim:
- mi ebben a reakcióban az érthetetlen faktor?
- ha ő előre engedett akkor te máris vissza engeded magad elé, mert te ő is maga elé engedett? -
clio1616v #12781 pénztáros példa -
#12780 Úgy gondolom, hogy lirion a mindenki által kézzel fogható, megtapasztalható valóságról beszélt, ami se nem fantázi, se nem képzelet, se nem gondolat.
Attól, hogy a lottó ötös nyertesnek gondolom magam nem leszek a valóságban is lottó ötös nyertes, csak gondolatban és képzeletben, és csak gondolati és képzeletbeli pénzem lesz, amit gondolat és képzeletbeli módokon költhetek el.
Abból, hogy valami gondolatban, képzeletben, fantáziában megjelenik még nem jelenik meg a materiális valóságban.
A pisikélned, vagy kakikálnod kell nem lesz elég gondolatban, képzeletben, fantáziában rendezned a dolgot. Mert a probléma a materiális világban van.
-
#12779 az amiről te beszélsz az nem brainstorming, és nem is lényege
A forrást, szikirodalmat, tanárt amire a brainstorming felfogásodat építed megoszthatnád velem, hogy tanulhassak.
Levegőbe önkényesen össze vissza halandzsázni, dolgokat összetéveszteni, és összekeverni nem nagy ügy.