22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    mit értesz lelki világ alatt?

ott vannak a télapó, Isten és az egyéb "nem létező" dolgok?
  • clio1616v
    szerintem nem lenne vita...
  • chhaya #12856
    Úgy megnéznélek titeket élőben vitázni. :)
  • salsoul
    ... világát X partner ... >>> ... világát valaki X partner ...
  • salsoul
    Szerintetek milyen arányosság lehet az emberek testi és lelki megnyílása között?

Amennyire bejárhatóvá teszi a testi világát X partner számára, annyira bejárhatóvá teszi a lelki világát is, vagy míg testi világába mindenhová bejárást ad neki, lelki világába már ezt [arányosan] nem engedi?

Milyen mértékben befolyásolja ez a kapcsolat és az együttlétek mélységét?
    Ha az [egyenes] arányosság nincs meg, milyen okokból nem lehet meg; rovására megy-e ez valaminek; előnyére válik-e ez valaminek?

Ki mit gondol, érez ezzel kapcsolatban?
  • salsoul
  • salsoul
    remek
  • clio1616v
    jaj... most ezzel a "nem is rád céloztam, mégis eltaláltalak" fácánszöveggel fölényeskedsz... teljesen feleslegesen... már agyon van csépelve nincs már abban mag...
  • clio1616v
    a linkból látszik, mennyire kell az írásaidat komolyan venni

se tájékozottság, se tapasztalatod nincs... semmi önálló alapján írsz
  • salsoul
    az önismeret...
  • clio1616v
    már elhárult a probléma...
  • salsoul
    előbb inkább... szóval mind1...
  • clio1616v
    segítek...

• salsoul
    nem rólad volt szó, de igen csak magadra vetted, magadra ismertél...
  • salsoul
    Clio említett motorja:

• clio1616v
    dugjátok a homokba a fejeteket...

nyomik vagytok... ti vagytok azok akik nem mernek szólni a motorosoknak.. meg úgy általában senkinek... innét a fórumról esetleg kinyílvánítjátok a véleményeteket, de senkinek nem meritek a szemébe mondani...

így megoldható a kompromisszummentes élet, de csakis virtuálisan...

az valódi életben meg anyukátokkal laktok és a szoknyája mögött minden kompromisszumos állapotot elkerültök, de gondoljátok el hogy helyettetek is ő az akinek oda kell tartania az arcát...

így persze hogy nincs jobb dolgotok, hogy mást hibáztattok és magatokat meg elemezitek és kihozzátok az elemzés eredményeképpen, hogy jéé nálam hibátlanabb ember nincs...

arra a kérdésre, meg nem is válaszoltok(főleg Salsoul érdekelne, mert a többi csak visszhang... egyre gyengébben), hogy mire jutottatok az önértékelés eredményeképpen, van-e olyan amin változtatnátok magatokban...
  • salsoul
    <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-DQ7Y435md0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-DQ7Y435md0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
  • salsoul
    teljesen fölösleges egy hibbant tüzére rakni a fát
  • norbre
    ebbe most nincs kedvem belemenni mert későre jár és gyanítom hogy nem fogom tudni röviden elmagyarázni hogy én ezt hogyan látom..
  • salsoul
    akkor nyugtalan tolókocsis leszel életed végéig

azt pedig aki veled ezt megteszi a társadalom Robin Hood-ként fogja üdvözölni, és ki fog állni mellette és nem fogják lecsukni, vagy megbüntetni, vagy akármi ilyen.
  • norbre
    de te szándékosan csinálod

az élet meg majd meghozza neked is amit belefektettél bízhatsz benne, csak várd ki türelemmel :)
  • clio1616v
    namégegyszer... mond el mit vizsgálsz és mi alapján önvizsgálat során...
  • clio1616v
    pedig csinál... ha nem is szándékosan, de gyakran szándékosan is csinál...

ez van üdvözöllek az életben... további jó szórakozást...
  • norbre
    az igazságérzethez józan gondolkodás, önmérséklet és önvizsgálat is kellene
  • clio1616v
    úgy már nem... kitalálok valamit, addig nem nyugszok amíg az igazságérzetem a helyére nem kerül, ugyanis akkor vagyok elégedett...
  • norbre
    - ha a szomszédom lennél és minden reggel/este ezzel ébresztenél tuti szóvá tenném
    - a sok "nyomi" az ablak mögül nyilván nem fog üldözőbe venni
    - a sok "nyomi" a járdáról nyilván nem fog üldözőbe venni, de ha mindig ugyanannak a "nyominak" a "nyomi" gyerekére hozod a frászt a játszótéren, jóeséllyel a tudomásodra fogják hozni valahogyan
    - amúgy meg értelmes ember feléri ésszel hogy nem csinál olyat amivel másoknak árt
  • clio1616v
    érjen utol és mondja el mi zavarja, nem közvéleménykutatás céljából motorozok
  • salsoul
    upsz: nagytól >>> nyaktól
  • salsoul
    tolószékben nagytól lefelé lebénulva már nem fogsz te lereagálni semmit
  • salsoul
    esetleg valami egyéb sunyi machinációt követ el a motorodon...
  • clio1616v
    engem az már nem érdekel, ha tudom utána én is lereagálom ha meg nem akkor Így jártam...
  • salsoul
    úgy fogja lereagálni, hogy vagy baseball ütővel leüt, vagy belő valamit a küllőid közé...
  • norbre
    nyilván mert meg sem vártad mit szólnak hozzá a "nyomik"
  • clio1616v
    ha otthon dunnyogsz hogy hülye buzi motoros... abból én mitsem érzékelek... engem nem zavar ha egy motoros elmegy a házam előtt, sőt... ezért ezt feltételezem másorkól is...

viszont ha lereagálod és szólsz hogy nem tetszik azonnal hajlandó vagyok kompromisszumra...
  • salsoul
    "csak az zavar, ha valaki figyelmetlen a közlekedésben és akadályoz a haladásban, esetleg balesetet okoz nekem..."

Aztán ezt mi a szent szarért zavar?
    1. Figyelj helyette is, és köss kompromisszumot a hülyeségével, szopj helyette is
    2. Nem kell közlekedni, haladni. Otthon kell maradni.
    Ahogy füldugózol és éjszakai munkát nem vállalsz stb...
    3. Azt csinálsz amit akarsz. Meg ő is. Aztán: 1. és 2. ismét.
  • clio1616v
    ugyan.. én milyen kompromisszumot kötök azzal, hogy magasról szarok arra amit gondolsz egészen addig amíg meg nem kérsz?
  • clio1616v
    oldd meg, én aztán veled kompromisszumot nem kötök, soha senki nem jelezte, hogy nem tetszik neki amit hall...

de ha tapasztalok bárkitől ilyen jellegű reakció, hogy nem tetszik neki, hogy hallja a motorom hangját, akkor kompromisszumképpen fel tudok ajánlani valamit, azt hogy este 8 után reggel 8ig nem fogja hallani a motorom hangját, szerintem ez így korrekt...
  • norbre
    egyébként ami a kompromisszumot illeti.. ha neked nem tetszik az a társadalom ahol levernek a motorról mert nem szeretik ha zajongsz, nem kell kompromisszumot kötnöd és ott maradnod, kereshetsz másikat, vagy zajonghatsz a pusztában egyedül
  • salsoul
    Megszoksz, vagy megszöksz elven.

De igazából addig jár a korsó a kútra...
  • norbre
    de igen.. mert a zajt te csinálod, mindenki más kénytelen alkalmazkodni hozzád és befogni a fülét meg becsukni az ablakot.. vagy hogy lehet nem elviselni?