Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mivan ha - példádnál maradva - egy 18-20 éves szeretne komolyabb kapcsolatot, és egy 30-35 éves meg nem?
Az itt elhangzottak viszont minden oldalról máshogy festenek, mert a tapasztalatra épülnek, az ember egyéni látásmódjára, és így nem lesz többször teljesen ugyanolyan.
Akkor inkább a PI utolsó számjegye 100 000 000 000. számjegye. Azt még nem ismerjük. Ott is csak 10 lehetséges válasz van, nem úgy mint itt a topicban.
Amúgy meg a korod egy olyan csöppnyi információ, amit nem igaz, hogy nem mersz elárulni. at16 18éves, én 24 vagyok, mangalány 17-25. Annyit tudunk rólad, hogy Salsoul=eltérõ vélemény, különös látásmód, 3hónap...stb. Lirion is elárult sok dolgot a magánéletérõl, mi is lehetünk kicsit kiváncsiak. Nem cím, vagy név, csak egy szám.
csak azt akartam kihozni az elõzõ postomból, hogy ha egy 18-20 éves srác úgy áll a lányokhoz mint te , az picit orvosi eset. én úgy érzem. de ha már egy tapasztaltabb, 30-35 éves férfi szeretne komolyabb kapcsoltatot akkor megértem hogy így áll a dolgokhoz.
érted?
"Félsz, hogy valamirõl lemaradsz...": Mindenkinek vannak beteljesületlen vágyai, ez megint csak általánosítás.
"Vegyesfelvágott": Ez stimmel, sok mindent megismertem életem során, és mindenben megtetszett valami, ami azóta a részem, okosabbá, mûveltebbé tesz. Hogy ettõl semmilyen lenne az összkép... inkább sokrétû.
Azt kell mondjam Sal, hogy ez a két mondat nem igazán tükröz engem, hogy úgy mondjam egyáltalán nem, és ezt nem csak azért mondom, hogy ellent mondjak...
Zenetörténetbõl 5ös. 😄
érdekes...
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
verés, válás nem volt
semmi extra nem volt
korom?
irreleváns a mondanivalót illetõen
gyermekkorodban minden rendben volt a családoddal? (gondolok ilyenre hogy verés, válás stb.)
s nem pedig az egymásra utaltság kényszere miatt
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Vegyesfelvágott. Ilyen is, olyan is, végül semmilyen az összkép.
Pl ha már zene: vannak egyedi zenészek, hangtechnikusok továbbiakban mesterek.
Amiben az õ kezük benne van, annak egy speciális karaktere lesz, amit soha senki nem fog tudni leutánozni, mert ez a karakter a mester lényegébõl fakad. És ha ismered ezeket a mestereket, mindent fel fogsz ismerni amiben az õ kezük benne van.
Ilyen volt a 1999-2003 körüli house-os idõkben DJ-k, elõadók: Marc Pomeroy, Kevin Jost, Joey Negro, Dimitri From Paris, Miguel Migs, Kaskade, Johnny Fiasco. Blue Six, Jay-J, Louis Benedetti...
Kiadók közül: HedKandi, OM, NRK, Naked Music, Soulfuric...
Mindig érezted mikor kinek a keze van a dologban. És örültél.
Persze idõközben a kereskedelmi mainstream, MTV áramlat (minimal/elektro az esetünkben) olyan erõs lett, hogy sokakat megalkuvásra kényszerített, derékba tört... És innentõl már a fejetlen mainstream szörnyeteg kezét lehet érezni... Nomeg a felszínre jött, hogy már azokban a régebbi idõkben is kik voltak a paraziták és kik az alkotók...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Olyan zenét szeretek, amit a környéken nem nyomnak, vagyis egyedi vagyok (?).
El szeretnék érni olyan dolgokat az életben, ami másnak szerintem eszébe sem jutna, mert õ nem lát benne szépséget, logikát, vagy azt sem tudja, hogy van olyan, vagyis egyedi vagyoki(?).
Nem lehet ráhúzni valakire azt hogy egyedi, szerintem.
Lementem a Mûvészetek Völgyébe és rengeteg mûvészt találtam, amik igazán egyediek voltak számomra, de belõlük is van sok az országban, és amikor õk páran összeülnek, nem mondják egymásnak, hogy "egyedi vagy".
A világban egy réteg azt próbálja elérni, hogy normálisan nézzenek rájuk, nem mondják rájuk, hogy furák, eltérõek, nemnormálisak, különösek stb.
Vannak azok akik egyediek szeretnének lenni, kitûnni. Ha ezt azért teszik, hogy egyediek legyenek, akkor az feltûnési viszketegség. Ha ez természetesen megtörténik, akkor nem magára mondja, hogy egyedi, hanem a környezete fogja rá mondani, aminek vagy örülni fog, vagy nem.
Egyik oldalról mindenki egyedi a maga nemében, mert senki sem ugyanolyan.
Másik oldalról én is iskolába járok, néha lógok, este alszok, hétvégén szórakozok, néha lejárok Balcsira, mint sokan mások. Mellette hallgatok pl goa-t, dnb-t, chillout-ot, amiben ritkának számítok a környezetemben (nem egyedi, csak ritka).
Késõbb ha összejönnek a dolgok szeretnék egy Bonsai-t, vagy egy Saikei-t, ami még ritkább lesz a környezetemben. Egyedi leszek? Nem, csak ritkaság.
Az, hogy valaki egyedi, nem jelent semmit, csak ritkább lesz, mint a többiek azon a területen. Egyediek lehetünk munkásságunkban, vagy gondolkodásunkban úgy, hogy mellette sokmindenben mindennaposak vagyunk.
Az egyedi már nem éri be a mindennapival, mert õ olyat szeretne, ami szintén eltér a normától, a mindennapi viszont tökéletesen érzi magát a mindennepi világában.
A te egyediséged miként határozza meg a munkádat?
Ám ez végigvonul az életem minden területén.
Pl a munkámban nem a pénz a motíváló erõ, de nem is az hogy ezzel bárkinek is közvetlenül vagy közvetetten bármiben a szolgálatára, örömére legyek.
És ez az egyediség életének mely területét hatja át, melyet nem és miért?
Egyébként a munkád hogy tetszik, mi motivál, mit tartasz benne jónak, hogy látod a szakma jövõjét?
még soha nem is voltál igazán oda valakiért, mert akkor nem tudnád kiiktatni az érzelmeidet valaki iránt...
2 lehetõség van ami valószínû az esetedben, vagy megjátszod ahogy az írtam figyelemfelkeltés céljára(exhibicionista vagy)
vagy pedig Lirionnak van igaza és valami miatt iszonyat érzéketlen ember vagy és probléma nélkül iktatod ki az érzéseidet
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Kicsit túljátsza a dolgot, de ez köszönhetõ a ti odafigyeléseteknek, minnél inkább reagáltok az önmagára figyelmet felhívó üzeneteire annál inkább fogja elhinni, hogy ez tényleg jó neki...
Salsoul, is tudja hogy mindenki másképp egyforma, minden ember ugyanazzal az elvi kapcsolással van ellátva, egyedül a tapasztalat az ami eltér...
Neki (velünk, vagyis a többséggel ellentétben) más forrásból származnak az információi a párkapcsolatokról, meg szerintem úgy a világról ami körbevesz minket... ezért tûnhet számunkra olyan érzés, hogy "Baszki ez hülye... :\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Azért, mert emberi tulajdonság, hogy ha helyzet van akkor az ember mindig a legjobb arcát igyekszik mutatni, és minden hibáját, rossz tulajdonságát igyekszik rejtegetni.
És minél többet remél valahonnan, annál inkább így van ez.
Más: te éppen elmondod a csajnak, hogy a hobbid az autók, és mennyire utálod a festészetet.
A csaj elmondaná, hogy mennyire tetszik neki a festészet, de magába fogja folytatni, és miközben utálja az autókat, azt fogja mondani unottan, hogy igen, király dolgok az autók. Te ezt nem veszed észre, lenyomsz a egy kiselõadást, a csaj udvarias bólogat és igenezik, közben a halálF*-ra kíván. De nem mondja ki, nehogy megbántson, megsértsen, mert még vár valamit tõled ami ezt remélhetõleg valahogy kompenzálni tudja majd. Persze idõvel robban az egész.
Én nem fogok. Egy pillanatig sem. Mert semmi értelme.
Elmondani neki? Ha megkérdezi, el fogom mondani a miértekkel együtt.
Hogy õ engem nem tesztelhetett: tesztelhet, ahogy akar, ez már az õ dolga. Nem tartozik rám. Nincs rejtegetni valóm. Ha számára valamiért nem én vagyok az akit keres, akkor az mihamarabb derüljön ki – én ezt mondom. Bárcsak õ is tesztelne valahogy...
Ugyanakkor, sokszor az az érzésem, hogy valójában egy teljesen boldog párkapcsolatban élsz.
Ezt mibõl érzed? Komolyan elmondhatnád, komolyan érdekel – tényleg.
Mivan?
Én nem támadnék vissza sehogyan, s ha mégis biztos, hogy nem sunyin hátba.
De ha tetszik ez a viselkedése megadhatom az elérhetõségeit...
Azt majd mikor te teszel rossz fát a tûzre te kapod a hátbatámadást...
De tudom, mert folyamatosan láttam mindkét félt, és mikor odamentem hozzájuk észrevétlen a megfelelõ helyre tereltem a szót és elmondtak mindent.
Szóval ki nem tudhat mit?
/A sztori további részletei nem publikusak még névtelenül sem/
teljesen másképp látod a világot mint a norális emberek
Ebben teljesen egyetértünk. A standard normális (konvencionális) dolgok nem is elégítenek ki, és megelégedést sem szolgáltatnak nekem. Mindenki vakon követi a normálist kérdések nélkül... És, hogy meg lehet vezetni vele mindenkit...
Olyan e mint az iránytû.
Bármilyen mágneses tér legyen a közelébe, érc hegység akármi, és máris a rossz irányt fogod leolvasni róla. Ugyan akkor ha megvonod a zavaró tényezõket mindig alapállásba fog állni.
Engem pedig elsõ körben csak ez érdekel. Az alapállás. Az alaptermészet.
Elég elkeserítõ és érthetetlen...számomra.
csak tudod én valami oknál fogva látom,hogy ki milyen mértékben torzul,és az sem mindegy...mindenki megváltozik,akár egy barátja/barátnõje,akár egy ellenkezõ nemû idegen kerül a képbe,csak bizony nem mindegy,mennyire-ebbõl leginkább azt lehet megmondani,van-e barátja,milyen lehetett az elõzõ kapcsolatának a vége,mennyire megbízható és õ mennyire bízik meg másokban...ilyen kis apróságok,amik egy kapcsolat létrehozásánál abszolút nem fontosak;D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mindent megtett azért, hogy amennyire csak lehet ellehetetlenítse, és kirúgják munkahelyérõl..."
úristen.
na nehogymár .... ha veled is ugyanúgy kiszúrnának mint azzal a lánnyal te is visszatámadnál... vagy nem? hagyod hogy PORIG ALÁZZANAK?????? szép te mehettél inkáb nõnek ,mint férfinak.
és azt se tudod hogy mivel tettek keresztbe annak a lánynak. lehet hogy valami oltári nagy dolog volt, így meg lehet érteni hogy minden áron vmi nagy visszavágást akart.
teljesen másképp látod a világot mint a norális emberek. bocsi
Az, hogy neked volt pár (akár 1.000) kellemetlen élményed, azért az alapján ráhúzni a lepedõt gyakorlatilag mindenkire, egy kicsit erõs és ugyanakkor rendkívül felszínes.
És te nem fogsz fantomot játszani? Meg fogod neki mondani valaha is, hogy milyen "elõjáték" elõzte meg a megismerkedéseteket, milyen tesztek sorozatainak volt kitéve, ami egyirányú volt, mert õ, veled párhuzamosan nem tesztelhetett téged?
Ugyanakkor, sokszor az az érzésem, hogy valójában egy teljesen boldog párkapcsolatban élsz, és direkt pszichológiailag teszteled a fórum lakóit (esetleg diplomamunka?), amolyan szándékosan úgy terelve a szót, ami (nem mindig, de) sokszor a lehetõ leginkább szembemegy minden itt jelenlévõ olvasó és kommentelõ gondolkodásmódjával, értékrendjével:-D.
Ha esetleg így lenne, súgd meg egy privát üzenetben, nem árulom el senkinek.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-