Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem egy lány nem attól lesz normális és dejócsaj ha már rongyosra van használva..hanem megõrzi a nõi mivoltát és nem alacsonyodik le az sarki sellõk szintjére!Errõl ennyit..röviden és tömören!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Szerintem nem attól lesz egy lány nem rendes, hogy pasizik és lefekszik srácokkal, ha arra van vágya.
Amúgy meg:
-utcán
-boltban
-plázában
-buszon
-vonaton
-kocsmában
-discoban
-könyvtárban
-suliban
-étteremben
-kávézóban
-nem discos táncos helyeken
-strandon
-stb...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Fõsulin tanulok, szóval az értelem ott már meghaladt egy szintet, amire én vágyok, külsõleg is ki tudom fogni a halakat, ez nem rólam szól.
Nem szeretnék rólad, vagy magamról beszélgetni, vagy megint kettõnk közt kialakult vitákba bonyolódni, hanem mindenkit bevonni a beszélgetésbe.
Ha valaki tudja, hol lehet Tapolcán ilyen csajokat találni, tõlem jöhetnek a válaszok.<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
(De ha kostolgatsz, nyugodtan... nem haragszom meg rá, csak azokat privátba. Csak tudd, nem fogok válaszolni rájuk.<#mf1>#mf1>)
2.) Az, hogy lányról, vagy nõrõl beszélünk-e függhet
a.) a korától (<-18, 18->😉, esetleg (<-25, 25->😉 vagy
b.) értelmi fejlettségétõl, de ezen megint csak nincs mit tárgyalni, mindenki maga választja meg, mit szeretne:
- érett kiskorú
- éretlen kiskorú (ezt lehet nem kellene <#buck>#buck>, ja persze értelmileg, akkor lehet)
- érett nagykorú
- éretlen nagykorú
Mivel nem nézünk le valakit a kora miatt, így a vénlányokat is lányozzuk. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
3.) Itt felmerül még egy kérdés...
Milyen kapcsolatot szeretnénk kialakítani?
a.) rövidtávú, vagy
b.) hosszútávú
4.) Ez a legjobb! Ha valaki nem tudná eldönteni, kéretik nem a rovarokon keresni a különbségeket, hanem ajánlatos (18+)-os videókat megnéznie. (Ez már kezd kínossá válni)
Ha arra gondoltál, hogy agyilag lánynak érzi-e magát, vagy hogy fityegett-e neki ott valami, mielõtt annak érzete magát..., az megint csak evidens szerintem. Mindenki amire vágyik. <#banplz>#banplz>
Ezt minél egzaktabban leírod, annál egzaktabban tudunk majd a helyeket mondani.
Azonban ha minél nagyobb vonalakban ködösen fogalmazol, csak ködösen nagy vonalakban tudunk majd helyeket javasolni.
Aztán, hogy mitõlesz lány egy nõnemû. Továbbiakban, hogy lányon értünk e Nõt, vagy csak lányt.
Hol lehet igazán rendes partnert találni?
Bármi friss ötlet jöhet.
De itt van egy frankó téma:
Szerintetek hol lehet igazán rendes lányt találni?
Füstös kocsma vs könyvtár? (vs minden más) 😄
A verseny elindul...
3... dob
2... per
1... gés
éééééés tessék. <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#awink>#awink><#nyes>#nyes>
Ezzel nem is lenne gond, ha Sanyibácsi tudomásul venné, hogy ezt a sorsot õ csinálja saját magának, és nem elégedetlenkedne 24/7, nem sopánkodna, hogy szar az élet, nem is irigykedne egyfolytában a szomszédaira, és azokra akiknek jobban megy a soruk.
#10478:
És itt azt is hozzá kell még tenni, hogy nem elég tiltakozni, hanem alternatív programot is ki kellene dolgozni. Mert oké, hogy leváltják a kormányt, de ha leváltották mégis milyen terv, elgondolás, program alapján kívánják kormányozni az országot. Az 1848-as forradalom környékén volt pár ember aki mûsorozás helyett leült és kidolgozta, hogy mit kell tenni, s min kell kezdeni, és aztán így szólaltak fel. Felszólaltak! Nem cirkuszoltak, nem indulatokat keltettek, nem romboltak: dolgoztak.
#10479:
Akkor lesz majd más a világ, mikor az emberek rájönnek, hogy elõbb otthon (saját magukban) kell rendet tenniük. És ha már otthon rend van, automatikusan rend lesz az egész országban.
Az okos ember minden hullámot meglovagol, a dilettantizmus hullámait is. Ezért õk a nyertesek.
Attól független, hogy nincs velük tele a média - mert a siker az nem hír, arra senki sem kattan.
#10483:
Eddy, én meg azt, hogy valaki azért dorgál, hogy miért nem a témához kapcsolódóan írunk, miközben õ saját maga sem ír a topikhoz kapcsolódóan, még csak új a topik témájához kapcsolódó (eddig ki nem tárgyalt) témát sem vet fel... Ezt látom Eddy...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
HTS..köszi a videót,de sajnos nem tölti be:S..bizonyára a gagyi netem miatt!Ha olyan helyen leszek megtekintem eme kis okosságot.Amúgy nem vagyok nagy politika fan,de véleményem szerint a a lányoknak is lehet vagy kéne ezzel foglalatoskodniuk..nem csak a hajfestés,a mûkörmök meg a mellnagyobbítás kérdésével😛
Ettõl sajnos nem lesznek rendesebbek, vagy rendetlenebbek a fiúk, és a lányok. Max akkor, ha egy sajtótájékoztatón, vagy politikai eszmecserén akarod felszedni. 😄😄
Ha ez valóban így volt, és az eredménye Sal egyetlen feltöltött képe, és az, hogy az a topic jelenleg nem létezik, akkor nagyon sajnálni fogom ezt a topicot. Látok bizonyos párhuzamot. Sok jó dolgot ki/meg lehetne beszélni.
Azt látom a kakukk már itt van a fészekben. Bocs Sal, de tényleg ezt látom.
az egyetértésben nincs mit megbeszélni
a téma itt is ott végül is az volt amit Lilu11 leírt
egyébként meg pont az a lényeg,hogy a másik álláspontjából kiszedjünk itt valami használhatót-legalábbis nekem...
Nem a világ megváltása a cél, sajnos így is eléggé el van cseszve.Mellékesen,honnan veszed h ha megegyeznétek akkor ez új gondolat lenne...lehet h a föld másik oldalán már megfogalmazódott ugyan az a gondolat,tehát akkor az már nem lenne újdonság.(öö..no mindegy ,kicsit elkalandoztam<#circling>#circling>)Szerintem ha a a népek megegyeztek volna,és összedugták volna orrukat ,hátrahagyva büszkeségüket,akkor kevesebb háború lett volna és áldozat.És csak annyi kellett volna h leteszik a popsijukat és addig fel nem kelni,míg meg nem egyeztek.Lehet naiv vagyok ,de szerintem lehetséges!
És most nem kell nekem esni kérlek, csak már pár napja olvasom a fórumot és komolyan azért nem szóltam hozzá, mert itt nem higgadt beszélgetés folyik...
Pedig már megjegyeztem volna, hogy kicsit erõs a topic címe, meg a leírás:
'nincs egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható'
Ez azt sejteti, hogy férfit könnyû találni, amit lássuk be nem igaz...szóval szerintem találóbb lenne a 'ritka rendes partnert találni' vagy valami hasonló.
Ez csak egy kósza megjegyzés, egy állítólag 'rendes' lány szemszögébõl.
További jó 'beszélgetést' és szép napot!
Az hogy a saját ítéletnek semmi nyoma az az alábbi, miértekre adott válaszokból látszik:
- mert a többség
- mert az átlag
- mert a társadalom
- mert az Kovács Iván
- mert az újságban
- mert a könyvben
- mert a TV-ben
- mert a családom, anyám, apám
- mert a haverjaim
- mert a szokás
- mert a hagyomány
- mert a tekintélyelv
És az ilyen ember semmi újat sem fogad el amíg a(z):
- többség
- átlag
- társadalom
- Kovács Iván
- újság
- TV
- család, anya, apa
- haver
- szokás
- hagyomány
- tekintélyelv
el nem fogadja, ki nem mondja. Ám ha egyszer elfogadják, kimondják, akkor õ is automatikusan elfogadja tõlük, miattuk az újat. Neki mindig azt szabad csak tennie és gondolnia, amit a … lásd felsoroltaknak. Mert azok biztosan jobban tudják, hogy Õ mit szeretne, és Õ neki mi a jó...
Lehet azt csinálni amit a mainstream, mert lehet benne jó dolog, de az a jó csak akkor lesz jó, ha saját belátásból csinálják azt, és hogyha a mainstream 180 fokos fordulatot tenne, akkor sem csinálnának mást, szimplán azért mert a mainstream is, úgyhogy nekünk is...
Örömmel látom, hogy végre kezd benned is fel-fel beukkani az agy használatának jelensége <#eljen>#eljen>
Mert ugyan oda lyukadnánk csak ki megint mint korábban a #10421-ben...
Nem szoktam veled egyet érteni, de ez nagyon igaz. És néha elég rossz is, pl. van egy földrengés egy kisvárosban, az emberek kinéznek a ház elé, aztán látják, hogy senki nem kezd el pakolni és menekülni, így mindenki visszamegy a házába. Aztán mindenkire ráborul az egész ház.
De vannak ennek azért pozitív oldalai is, pl. hogy a kisgyerek nem ugrik a kútba, mert mások sem ugranak bele vagy nem szalad bele a tûzbe, mert mások sem szaladnak bele.
Akkor tudod élni az életedet önállóan, boldogan és szabadon, ha tudod, hogy a belsõdbõl mi motiválja a cselekvéseidet. Ha belülrõl fakad az, amit teszel, akkor már nyugodtan teheted azt, amit mindenki más is, mert az már önmagadból induló cselekvés lesz és nem a csordaszellem motiválja. Nem kell csak azért szembe menni az árral, hogy te más legyél, mert már attól más leszel, hogy tudod, mi motivál téged és vannak céljaid, amiket a tetteid során el akarsz érni.