22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
kretyás #12938 ezt kifejtenéd bővebben h ez hogy van? ( a 7 honapos cuccra gondolok) :) -
#12937 Már csak egy megjegyzést fűznék a többiek mondandójához. Ne érdekeljen az, hogy a másik srác szerinted "alfa hím", mert nem jelenti azt, hogy jobban be is jön a lányoknak... egyszerűen csak vicces, szórakoztató, de nagyon könnyen előfordulhat, hogy barátnak inkább egy kevésbé feltűnő(sködő), de komolyabb embert választana... Nem mindenkinek jön be hosszútávon az alfahímeskedés. -
#12936 érdekes én akkor is tudok beszélgetni a lányokkal, "matatni" a lányokat, társaságban feloldódni hogy néha önvizsgálatot tartok.. -
#12935 :DDDDD -
#12934 Akkor most jön az első kritikus időszak, a következő hét hónap ;) -
#12933 Nahm, megvan, összejöttem vele:] -
#12932 Fel kell nőni, férfivá kell érni.
Ez pedig úgy történik, hogy az ember elmegy szerencsét próbálni.
És érdemes Edison történetét fejben tartani az izzóról:
"Nem buktam el, csak találtam tízezer utat, ami nem járható." -
Laccyka93 #12931 Alapból volt már rá példa, hogy nevettek azon amit mondtam. Nem tehetek róla, ez belülről jön..(egóról ennyit:D). Nem, tényleg. Csak annál a fiúnál úgy van, hogy nem neki kell megszólítani őket, hanem fordítva történik többnyire, de az is inkább csak a másik lánynál. Még jó:P:P
Am kösz mind2őtöknek, vettem a mondanó lényegét.;) -
#12930 ami nem öl meg az erősebbé tesz
és tényleg így van ez
a legnagyobb hibák vezetnek a legnagyobb sikerhez -
clio1616v #12929 pontosan... meg kell figyelni kinek mit mondhatsz.. magyarul viselkedned kell... -
clio1616v #12928 vizsgáld meg mit csinál a fiú és tedd te is azt :) - beszélgess...
ha kellőképpen hülye vagy akkor rajtad is röhögni fognak a lányok :D -
clio1616v #12927 ott rontottad el, hogy eleve eszedbe jutott önvizsgálatba kezdeni :)
nem alfa hím ő... csak nem magát vizsgálgatja, hanem beszélget a lányokkal... nem magát matatja, hanem a lányokat...
te is foglalkoznál inkább mással mint magaddal -
Laccyka93 #12926 Meg tud nevettetni egy rossz megfogalmazás, de természetesen csak kúltúrált keretek közt "nézem le a másikat". Sértődés nélkül, ofc. -
tomcsa4 #12925 Én azt tudom mondani, hogy nyugodtan add el magad. Amilyen vagy, olyannak. Tudom sokan félnek (még huszon évesen is) attól ,hogy kinevetik őket, de meg kell ismerni az embereket.
Te is szeretsz nevetni egy hülye megfogalmazáson nem? És ezért le is nézed a másikat? Ha igen, akkor tartósan egy életre? Ha igen, akkor gondolkozz el magadon, amúgy no para. -
Laccyka93 #12924 MegnyugtatóXd:D De inkább legyen, mint ne:D -
#12923 lesz még bőven ne aggódj :) csaj is meg szívás is :) de egyiktől sem kell félni :) -
Laccyka93 #12922 Én már átestem az ilyesmin, ha a szívásokra gondolsz, 6.-ban volt olyan. Egyébként, visszatérve az eredti témához, már annyira nem, hogy is mondjam.. vagyok odáig érte, mint mondjuk 2hete. Nem tudtam meg többet róla, csak már valahogy nem. Term. még mindig tetszik, de nem gondolok egész nap rá. Ez így jobb sztem. -
#12921 "az igazi kihívásoktól meg fél.. ".. vagyis az igazi kihívásokkal meg nem néz szembe.. -
#12920 ez egy ilyen időszak, ezen át kell esni.. főleg általános és középiskolában próbálgatják az emberek az erejüket és nyilván a "leggyengébben" a legkönnyebb fitogtatni.. nálunk is meg minden ismerősömnél, még apámék idejében is voltak mindig ilyenek és lesznek is..
lehet hogy téged is betalálnak de én a mai fejemmel azt mondom hoyg a legtöbbet mindig a "szívásokból" tanul az ember.. néha csak annyit hogy nem hal bele senki attól hogy egy idióta kineveti.. viszont lehet hogy az az idióta világ életében egy pöcs marad mert mindig csak a nálánál gyengébbekkel mert kekeckedni, az igazi kihívásoktól meg fél..
aki viszont a félelme ellenére is "bemegy egy ajtón" az a bátor és annak lesz önbizalma
van egy mondás (valahogy így..) hogy a bátor nem attól bátor hogy nem fél hanem, hanem mert a félelme ellenére is megteszi amit akar -
Laccyka93 #12919 16
Amúgy mindenhol ezt olvastam, hogy csak bátorság kérdése:D
(csak volt egyik haveromnak, még vagy 3éve, hogy osztálykirándulásra menet a buszon, bármit mondott kinevették, gúnyosan.. ettől van egy pici félsz bennem, arról, hogy mit is mondok) -
#12918 hány éves vagy?
amúgy minden csak gyakorlás és megszokás kérdése.. minden új/ismeretlen "folyamat" elején többet hibázik, sül fel, fél jobban mindenki.. de minél többször vagy hasonló helyzetben annál inkább leszel "laza".. csak idő és bátorság kérdése.. a bátorság pedig nem csodaszer csak akarat.. azon múlik hogy "felállsz-e és lépkedsz" vagy sem.. -
Laccyka93 #12917 Ahan, köszi.
Igazából picit nehezen oldódok idegen társaságban, lányok előtt meg még inkább. De pl., vagy 2lány akikkel csak haveri szinten vok, bár azért még úgy se, de előttük már lazán mondok bármit. Majd remélem alakul:D -
#12916 ne fordulj ki magadból.. ne játszd meg magad másmilyennek csak azért hoyg elnyerd valaki tetszését.. mert ha így nyered el akkor folyamatosan színészkedned kell majd..
a "lazaság" szerintem egy idő után magától jön.. ha egy biz társaságban elég sokat vagy, előbb utóbb fel fogsz oldódni és bátrabban mondasz/teszel dolgokat amit szeretnél.. és minél több ilyen van, előbb utóbb idegen társaságban is hamarabb tudsz feloldódni -
Laccyka93 #12915 Hali!
Nemrégiben írtam, hogy van egy lány, tetszik stb..
Na most, egy dolog érdekelne vázolom:
A szitu: Én felszálltam a buszra egy megállóval előbb mint a többiek szoktak, mer jobban van hely(helyijáratos), na most a lány, a barátnője meg egyik fiú oszitársam felszálltak a következőnél. Azt hiszem a srác a nekem tetsző lány barátnőjének v.mi nagyon távoli rokona. Na most az a probléma, hogy az a srác vicces,legalábbis nevetnek rajta meg minden, meg alapból bele valóbb, mint én. Ugyanakkor, ő nem valószínű, hogy hajtana rá, mer tudomásom szerinte barátnője van. Nem is ezzel van a baj, hanem hogy, lényegében amikor 4en vagyunk mondjuk a buszon, mármint, hogy értitek, tulajdonképpen ő az "alfa hím", picit elnyomottnak érzem magam. Mi a teendő iylen szituban?
Nyilván gondolom nekem is jobban, bátrabban kell a beszélgetésben részt venni, de én nem vagyok olyan. Igazából ez ami mint mondottam zavar. Köszi a válaszokat előre is.
U.I: Bocsi, ha hosszú:D -
clio1616v #12914 nem -
#12913 Hát, ez teljesen máshogy kezdődik mint a többi, de meglehet.
Nem is állok hozzá annyira pozitívan, hátha mégse működne, de azért boldog vagyok. -
clio1616v #12912 mindenben működik ;) -
#12911 És nem gondolod hogy elhamarkodottan szólsz? -
#12910 3 hónapja kb. És multhét szombat óta teljesen rawr: DDD Mondjuk már előtte is, csak hát nem az a fajta vagyok aki csak úgy odaállít, hogy szia teccel.: D
Kellett valaminek történnie..történt is: D -
Lirion #12909 Akkor vagy nagyon hamar kimeríted a normális emberek által elfogadható szexuális variációkat vagy csak havonta egyszer dugsz a bnőddel. -
#12908 Mióta ismered? -
#12907 Hi all, no, úgy néz ki találtam egyet ^^
Külsőleg és belsőleg is eddigi ismereteim alapján naggyon okés ^^ -
#12906 csak kíváncsiságból :).. ha nem elégedetlen voltál (hiszen nincs olyan amivel ne lennél elégedett) akkor minek voltál kíváncsi a válaszra ?:)
-
álomcsapda #12905 "soha nem csinálom ugyanazt kétszer..."- ez nekem egy kicsit sok/sokk
Ha már a szexnél tartunk...abban is működik ez a dolog? Ha igen, hogyan?
-
#12904 SG legszarabb topikja ismét a TOP10-ben!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
álomcsapda #12903 Ez önbutítás... -
#12902 és ez egy másra épülő jó vagy szeparált jó?
fokozatosan egyre jobb vagy mindig nulláról indul és max ugyan oda jut el? -
clio1616v #12901 nem... azért mert egy nem elég a több orgazmussal egymás után vagyunk elégedettek ;) -
#12900 Korábban egyébkén említetted, hogy a barátnőd első orgazmusánál nem állsz meg, mész tovább, akár öt-hatig vagy még tovább.
Ezt azért teszed mert te vagy ő elégedetlen volt az előzővel? -
clio1616v #12899 ezt hogy csináltad?