22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    nem akarat kérdése, az emberek így működnek... tesznek erőfeszítéseket ha valamit szeretnének elérni
  • álomcsapda
    Remélhetőleg nem sokan akarnak olyanok lenni, mit Te....
  • clio1616v
    akarat kérdése? de ha neked bárki megfelelhet akarat alapján külsőre és "belsőre", akkor vajon miért akar valaki jobban megfelelni neked és van aki kevésbé vagy egyáltalán nem?

vannak emberek, akik hajlandóak tenni a boldogságukért vannak akik azt szeretik ha mások tesznek a boldogságukért, hogy nekik minél kevesebbet kelljen...

az utóbbiak a kompromisszumképtelenek(ha úgytetszik tagadók) mint salsoul, az előbbiek az olyan típusú emberek mint én akik kompromisszumkészek(hajlandók)...

ha te magadat meggyőzöd arról, hogy neked séta közben fütyülni kell máris azok közé tartozol, mint én... teszel azért olyan dolgot amit eddig nem tettél meg, csak azért, hogy annak a lánynak tetsző legyél akit kiszemeltél...

ez a mutatvány akkor sikeres (kompromisszumos), ha a kiszemelt lány is hasonló szinten tesz érted mint te, ha egyoldalú borul a mutatvány...
  • Lirion
    Semmi sem alapvető tulajdonsága egy embernek. Megfelelő módszerekkel mindenen lehet változtatni. A külsőn is. Igaz, hogy az arcberendezés nem változtatható, de a fogsort lehet korrigálni, fehéríteni, az arcszőrzet lehet divatos, ápolt és sármossá teszi a férfit, a hajviselet is nagyon sokat tud dobni vki megjelenésén, szemüvegkeret helyes kiválasztása, esetleg kontaktlencse.
    A bőr szépsége megfelelő táplálkozással javítható, puhább és finomabb lehet, a pattanásokat lehet kezelni, helyes testmozgással sportos fizikum és megjelenés érhető el, lehet szőrteleníteni az ápolt külső érdekében a megfelelő területeken, a kellemetlen testszag javítható.
    Az öltözködés, a megfelelő ruhadarabok és egyedi kiegészítők pedig szintén nagy mértékben megdobhatják az ember megjelenését.

A belső tulajdonságok tanulhatók és kifejleszthetőek, csak akarat kérdése.
  • bcrics
    ???

Értem
  • DaemoonHunter
    Pontosan:)
  • salsoul
    Az, de mégsem az.
    Aki már végigcsinálta tudja.
  • bcrics
    Ekkora faszságot már rég hallottam,bravó.
  • salsoul
    Nem ér rá az úr!
  • clio1616v
    miért kérsz öltözködési tanácsot? szükséged van rá vagy csak képmutatóvagy? ;)
  • clio1616v
    igen szeressen kedvesnek és kompromisszumképesnek ;)
  • clio1616v
    sem árva nem vagyok, sem sérült a lelkem...

az a fontos, hogy szeressen a párom, nem pedig az hogy jól nézzen ki és vicces legyen :) a szeretet nem alapvető, de az hogy jól néz ki és vicces az alapvető...

azon hogy valaki hogy néz ki nem tud változtatni és vicces sem tud lenni, ezek alapvető tulajdonságai valakinek, viszon szeretni csak akkor tud ha én valamilyen vagyok és ez az ő döntése, hogy szeret-e olyannak amilyen vagyok vagy nem...
  • Lirion
    Ha nem vagy olyan és olyan szeretnél lenni, akkor tegyél azért, hogy olyanná válj. Tűzd ki a célt, célokat magad elé és küzdj értük. Ezzel amellett, hogy mondjuk viccesebb, barátságosabb leszel, férfiasabb, vonzóbb és boldogabb is.
    Pár gyakorlat, ami segíthet:
    - kérdezd meg minden nap 3 idegentől, mennyi az idő
    - kérj minden nap 3 idegentől útbaigaztítást
    - énekelj vagy dúdolj séta közben
    - mesélj el egy rövid (kb 1 perces) vicces sztorit boltban, pénztáraknál az alkalmazottnak
    - táncolj a buszmegállóban
    - kérj idegen lányoktól öltözködési tanácsokat

Ahhoz, hogy humorosabb legyél az is kell, hogy spontán legyél és gyorsan tudj reagálni. Ezt akkor tudod megtenni, ha rengeteg ilyesfajta helyzetbe kerülsz, akár mint hallgató, akár, mint beszélő. Minél több ilyenen mész át, annál jobb leszel és csak azt veszed észre, hogy ontod magadból a hülyeségeket majd és dőlnek az emberek a nevetéstől. De ezt sose vidd túlzásba! :)
  • norbre
    ne bántsd.. mindenki változhat :) hiszen kiderült hogy ő is keres válaszokat..
  • Lirion
    ROFLMAO és van pofád leírni, hogy azt válassza, aki önmagáért szereti, mikor pont te magad vagy a csúszó-mászó másoknak folyton megfelelni próbáló, önálló akarattal és személyiséggel nem rendelkező nyomoronc mintapéldánya.. Szánalmas képmutató vagy...
  • salsoul
    egyébként meg: > MÉK < és > MN <
  • salsoul
    hagyjuk...
  • clio1616v
    mitől sérül a lélek?

mit értesz árva alatt? akinek meghal a párja? és minden hozzátartozója rokona barátja? mindenkije akit ismer?

te lelki sérült vagy mert a barátnőd nem volt kielégítő neked és te se neki? ettől sérült a lelked?
  • salsoul
    ez a lelki sérültek, árvák jeligéje clio
  • clio1616v
    nem a legjobbképűbb vagy legviccesebbet kell keresni, hanem aki legolyanabbnak szeret amilyen vagy...
  • Wolwerine
    Mindenkinél van jóképűbb, viccesebb... Ez nem gáz. Ha társaságban vagy, több csajjal, te is a jobb darabokra figyelsz, nem? Válaszd le, hívd el valahova kettesben, vagy csak találj olyan alkalmat ahol nincs konkurencia.
  • clio1616v
    ez megy mindenhol :)
    ez egy mindennapos történet...

ilyenek a nők és ilyenek a férfiak...

a féltékenységről annyit, hogy egy nő számára minden pontenciális szexpartner, aki a párjához közel kerülhet az kurva :)

a férfi meg azt hiszi, hogyha az anyagi feltételeket megteremti az élethez akkor mindent megtett

tetszett a srác ahogy írja, hogy nem mindenki mondhatja el, hogy megvan autó, állás stb... :D
  • salsoul
    hol beszéltem csak anyagiakról?
  • tomcsa4
    Anyagiakban stabil és másban? Azt leszámítva, hogy impozánsan mutat a baráti körben, hogy egy 5-10 évvel idősebbel jár. :)
  • salsoul
    szerintem teljesen természetes, hogy a nők olyan férfit szeretnének aki stabilan áll a lábán az életben - amellett hogy szeretni lehet stb...
  • tomcsa4
    Szerinted? :) Anyagiak. Majd ez változni fog náluk is (persze egy részébénl nem, de azok kit érdekelnek?).

Tudod a fiatal leánykákra (13-20 év) jellemző, hogy 5-10 évvel idősebb pasit választanak, mert így azt gondolják, felnőttek.

Persze kivételek itt is vannak, akiknek nincs erre szükségük.
  • tigeroo
    most beszéltem az utóbbi időben pár csajjal..
    és azt vettem észre, akinek vannak "életkorbeli" megkötései (x évvel legyen idősebb a pasi) azok általában aztis elvárják hogy a párjuknak autója/lakása legyen...

akkor most inkább arról van szó, hogy az anyagiakra hajtanak rá, vagy van valami racionális okuk is a szokásos " nem érettek hozzám a velem egykorú pasik" szöveg mellett??
  • HTS s3rg1nh00
    te is az vagy
  • salsoul
  • 2Bálint
    fake
  • minigirl
    Igen, ezt nem szabad hagyni, nemtől függetlenül.
  • Steve Q
    Olyan lány még nem született, akiért ennyi szarságot én elviselnék, mint ő.
  • HTS s3rg1nh00
    így jár,aki szerelemben nem ésszel dönt..
  • solo
    Sajnos túl naív volt:(
  • minigirl
    A srác meg mamusz. :S
  • chhaya #12943
    Azért ahhoz is kell egy defektes lelkület, hogy a pasas ezt elviselje 6 évig
  • solo
    Büdös kurva:|
  • tigeroo
    nemsemmi sztori
  • salsoul
    kb ennyi idő után adják át a hormonok, a lila köd, a hirtelen felindulás a kapcsolatról való gondoskodást, a kapcsolat jövőjét az ember kezébe
  • solo
    Loál..Am való életben az a legnagyobb para, hogy tökre nem vagyok feltűnési viszketegséges, nem menőzök, elég komoly vagyok ilyen téren...
    És megvan az eredménye: D

/csak úgy kijött: D/