Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy te divatból vagy szerelmes? megjátszod? és hogy mondhatsd, hogy nekem van párom(napszemüvegem) és szerelmes vagyok belé(rózsíszínben látok ha rajtam van)?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A világ sem változik meg attól, hogy szerelmes vagy.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Jótündér találkozik az agresszív kismalaccal és felajánlja neki, hogy mivel ma vidám napja van ^^ ezért teljesíti egy kívánságát.
Erre a kismalac: "Dögölj meg!"
Salsoulhoz odamegy a csaj: Szia Salsoul nagyon tetszel szimpatikus vagy ismerjük meg egymást.
"Menj haza gondolkozz el 3 hónapig és akkor gyere vissza...
Ja hogy 2 mp alatt eldöntötted, hogy akarsz és hazamész?
Jó akkor ne menj haza hanem igyunk meg valamit a közeli sütizõben..."
Na ez mi, ha nem elvakult ego? Vagy csak a szerelemben nem jó az elvakultság? az önimádatban, magabiztosságban és istenhitben kell az elvakultság, ott hova a tudatosság?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem formálni kell, de azt senm kell hagyni, hogy elvakítson.
úgy mint ahogy B P bácsi tudatosan táplálkozik? - mindig tudja, mikor eszik...
a szerelem egy érzelmi állapot... mi köze ezeknek a két másikhoz? a labilitás egy döntésképtelen állapot ami valóban tudatos...
a lelki betegség az pedig a tiéd ha érzelmek nélkül próbálsz szerelmes lenni tudatosan elfojtva azt
a zene pedig akkor jó, amikor egy konkrét érzést tud kiváltani belõled, egy emlékérzést újrafelidézni... kapcsolt érzelmet hoz magával a zene, vagy mert akkor hallottad amikor épp átélted az élményt vagy mert emlékeztet rá egy másik dallam...
Még sok idõbe fog telni míg szétválasztod a lelki betegséget, labilitást a szerelemtõl.
aki elõtte nem gondolkozott logikusan utána sem fog
a szerelem egy érzés... mit akarsz rajta átgondolni?
az meg természetes golod, ha valaki jólérzi magát akkor nem azon gondolkozik, hogy hú most ez a jóérzés vajon nekem jó vagy húha most ezzel a jóérzéssel vajon mihez kezdjek 😊)
lehet nem tudom átadni jól a lényeget... de salsoul egy olyan dolgot feszeget aminek nincs értelme...
egész egyszerûen azért mert ezen változtatni nem tud
ez olyan mint a zöld fénynek 650-700nm (most mondtam valamit) a hullámhossztartománya... ne gondolkozzon már rajta hogy miért olyan és miért nem a pirosé inkább -.-
Én azért jöttem ide Mandarruba, mert hallottam, itt szép kreol nõk vannak –
Szóval ön itt le akar telepedni. Megnõsül, családi házat vesz, gépalkatrész-üzletet nyit, gyermekeket nemz, beiratkozik a klubba, templomba jár, és elõfizet a Huisca Matador-ra –
Pen bólint.
Pontosan így, csak nem gépalkatrésszel akarok kereskedni, hanem harisnyával, nekem gyermekkorom óta leküzdhetetlen vágyam, hogy harisnyával kereskedjem. Ezenfelül én, Mr. Winemaster, bélyeget is fogok gyûjteni –
Én is azért jöttem, Mr. Pen. Ajánlatot teszek önnek. Ön harisnyával kereskedik, én fodrászüzletet nyitok –
Ah, fodrász! Ön engem kedvezményesen fog megnyírni –
Húsz százalékot adok önnek –
Üzleteink egymás mellett lesznek. Hallottam, hogy Mandarruban, aki harisnyát vesz, egyúttal meg is borotválkozik –
Közös háztartásban fogunk élni –
Közös feleségünk lesz –
Közös gyermekeink. Közösen fizetünk elõ a Huisca Matador-ra. De én nem bélyeget gyûjtök, hanem ceruzavédõt, én szenvedélyesen vonzódom a ceruzavédõkhöz –
Tudja, én filozófus vagyok, s ezért pedáns –
Szentimentalista és pedáns –
Ez a kettõ együtt jár, mint a rossz gyomor és a szerelmi bánat.
Én tisztázni óhajtom, hogy feleségünket ön éjfél elõtt óhajtja igénybe venni, vagy éjfél után –
Ön mindenre gondol. Nagyobb, mint Platón –
Mr. Winemaster, ön az én emberem –
Én bevallom, hogy éjfél elõtt, mert utána szeretek aludni –
Pont fordítva. Én hajnalban kedvelem, ez a legjobb, próbálta már? Én a hajnali szerelem híve vagyok, rajongok azért, hogy nappal aztán abban az enyhe kábulatban éljek, az ilyen állapot a legkedvezõbb arra, hogy az ember harisnyát adjon el –
Örülök, hogy megegyeztünk –
Részemrõl az öröm –
Szóval közös feleség, micsoda megtakarítás –
Takarékoskodni kell –
Clio ez egy olyan dolog amit te még véletlenül se próbálj megérteni, mert úgyis csak félre(értésre) fog sikerülni
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Nézd Clio, ha lúd, akkor legyen kövér:
Magyartudás kell hozzá...
Ebben valami forróbb szenvedélyt és vágyakozást is lehet érezni, a lényegre tör, és nem csak langyosan szenvedély nélkül csöpög.
Nekem az amirõl beszélsz szerelem nélkül is megy. A különbség annyi, hogy nem örülök válogatás nélkül minden szarnak, és nem kapcsolom ki az értékvizsgáló funkcióimat.
Anno a DJ-zést többek közt azért hagytam abba, mert elkezdtem megérteni a számok dalszövegét, és nem tudtam velük egyetérteni, és herótom lett az instabil "szerelmes" lelki hiánybeteg ömlengéstõl...
#10512:
Miért sajnálod?
#10513:
Nem muszáj hazudni, lehet nyiltan õszintén megbeszélve.
És ha egyeznek az elképzelések: van folytatás. Ha nem: megy mindenki tovább a maga útján.
Vagy?
#10517:
Attól függ...
#10520:
És miért ne dönthetne szabadon, korlátok nélkül?
De mit döntenél szabadon korlátok, kondícionálás nélkül?
#10523:
Ízlés, értékrend kérdése.
#10525:
Nem érted meg, hogy õ nem arról beszél, amirõl te.
Hanem egy teljesen más alapú kapcsolatról.
#10530:
Azért van aki érti mirõl beszélek. Örülök.
Akkor is ha esetleg nem ért egyet, mert legalább felfogja, megérti mirõl beszélek.
Arról, hogy ha már érzek valamit (pl. szerelmet valaki iránt), akkor ne vegye el az eszem és képes legyek logikusan gondolkozni.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
vagy tudatosan tudnád jólérezni magad?
esetleg ha valami büdös azt kizárólag tudatosan karamellillatúnak tudod érezni?
ez a nagyotakarás tipikus esete, nem fog mûködni
az érzelmek visszaszorítása egy naponta beadandó injekcióval
hidd el nem egy elõremutató út az amit salsoul prédikál...
te minden vagy de ritka rendes nem
és itt jön elõ megint a szándékosság 😊
szerintem akár lehet rendes is... (nekem fontos, hogy lényeges dolgokban ne hazudjon, szándékosan ne akarjon rosszat nekem, és teljes szívébõl szeressen) - egyformán fontos... nem a sorrend számít
Aki megszerzi, amit akar. Éli életét akár egyéjszakás kalandokkal is (nem minden nap). Például neki a szex egy szûrõ (elvégre leélni az életed amellett, akivel rossz a szex...elég szar lehet). De ha találkozik azzal az emberrel (mert közben õt is keresi), akivel ez több lehet, mint egy puszta egyéjszakás kaland, akkor felhagy eddigi keresõ életmódjával, és csak vele hál.
Persze ha rájön, hogy ez nem egy mûködõ dolog (elõbb megbeszélik, aztán szakítanak, akármelyik oldalról kezdeményezve), visszatér keresõ életmódjához, miUTÁN kiheverte a pasit.
Szerintetek õ rendes lány?
Engem már nem érdekel Sal, meg a bugyuta elképzelése, csak próbálom újra a topic saját medrébe visszacsalogatni a vizet.
Ismétlem nem nekem kellett az infó, csak gondoltam mindenki megosssza az elképzelését. Találok én rendes lányt, ha akarok, ismerek néhányat, csak sajnos foglaltak, vagy rosszabb vagyok az izlésüknél. XD
Angol és némettudás szükséges hozzá...
Amikor szerelmes vagy nem csak olyan dolgokat csinálsz amit egyébként nem tennél meg, hanem az elégedettségi küszöböd is egy kellemesen alacsaonyabb szintre lép...
Nagyon jó érzés amikor mindennek örülsz, minden apró dologtól boldog tudsz lenni, egész nap mosolyogsz...
Ebben az állapotban teljesen harmóniában vagy a környezeteddel... egyedül azokat az embereket zavarod akik boldogtalanok és irigyek, mindenki más veled együtt örül 😊)
A fenti linknek is ha tudsz örülni, akkor szerelmes vagy 😊
Ha eddig nem éreztél ilyesmit, akkor valóban egy érzelmektõl mentes ember vagy, amiért csak sajnálni tudlak, de együttérezni veled ezt az érzelemmentességet sajnos nem megy.
Ettõl még akár lehetsz boldog és vidám, de érzelmek nélkül ezt nem tudom elképzelni, mert számomra elválaszthatatlanok egymástól.