Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elég gáz, hogy önmagadtol nincsenek saját gondolataid.. De ez megmagyarázza, hogy miért beszélsz össze-vissza..
Salsoul te nagyon fogsz bánkódni :S
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
minden gondolat egy kémiai reakció az agyban ami a világ változásaitól változtat meg engem és teszem azt amit teszek... nem kell túlmisztifikálni
egyszerûen nagyon bonyolult folyamatok zajlanak le egy emberben ami nem egy zárt rendszer... nem kell beleképzelni mindenféle tudatos dolgot, istent és hasonlót
magadat nyugtatgathatod vele de az csak az önzõséged miatt van -.-
én elégedett vagyok azzal ami körülvesz és amilyen vagyok... nincs olyan amitõl boldogtalan tudnék lenni
egyszerûen hagyom hogy azt tegyem amit megtennék amúgy is hogy nem olyan vagyok mint amilyen nem
amúgy van amikor olyan érzésem van hogy tudatosan teszek dolgokat magamtól... de amikor oda jutok hogy megtegyem, akkor elérkezek arra a pontra, hogy ezt még se tudom...
próbáltam már nem gondolni semmire... de nem megy -.- próbáld ki, bármennyire is akarod nem tudod megtenni...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Akkor néznének furán, ha másképp szeretnék.
Egyébként tényleg jó kérdés, hogy honnan ered a monogámia, a tradíció honnan vette, másolta, hogy ez, és nem más a követendõ példa.
#10578:
Továbbra is azt mondom, hogy lehetséges.
És sok minden lehetséges, mégsem követik az emberek, mert a könnyebbik, olcsóbbik utat választják, és ott csalnak, sikkasztanak ahol tudnak. Ennek persze meg is van az eredménye.
A boldogság nem olyan dolog ami csak van: a szabad boldogság is egy olyan dolog amiért meg kell dolgozni, amire alkalmassá kell tennie magát az embernek, amire edzeni kell.
Azt amit én mondok nem lehet elérni egyik napról a másikra, egy pillanat alatt történõ átkapcsolással. Az embernek minden régi visszatartó rögzült szokását (rögzítését) képesnek kell lennie elengednie, ha szükséges - még ha nagyon szereti is -, hogy tovább léphessen (bárhova máshová). Ha ezt nem teszi, nem fog menni.
A régi szempontból persze az új mindig veszélyesnek, kockázatosnak és hazárdnak fog tûnni, így aki a régit elengedni nem kész, és kizárólag abból akar szemlélõdni, megérteni, az biztosan nem fog tudni máshova lépni, így (minden) marad a régiben.
Idiában pl a Szent Tehenek lezavarása az autópályákról...
Vagy iszlámiában a saját agyat is használni a Korán mellett...
Vagy nálunk a saját agyat is használni a mainstream áradat mellett...
#10579:
kioltásba kerülés
#10580:
nem tettem
#10581:
a dolog máris tudatos, ha megérted jelenséget, és felfogod, hogy a rózsaszín elefánt az ormányával a képzeletedben fogta csak át kezedet, és ennek az egész elefánt történetnek köze sincs a valósághoz, és így rövidre is zárod az egészet
#10582:
Akkor lesz boldog ha nem másodkezû. És te is akkor leszel, ha te sem vagy másodkezû. Másodkezû emberek sosem lesznek boldogok, sem együtt, sem egymás nélkül.
Képzeld el azt amikor a te boldogságodhoz, egy másik embernek nem kell feláldoznia a saját boldogságát, és fordítva...
(nem megy? Hm... megbukott az #10581-ben írt tételed?)
#10584:
Minél inkább fulladsz a hurokcsapdában annál dilettánsabb példákkal jössz elõ...
És koránt sem látom azt rajtad, hogy bármit is meg szeretnél érteni, vagy azt kutatnád, hogy ennek az idiótának mégis milyen nézõpontból lehet igaza, és ebbõl mégis, hogy fest a táj.
Te már elõre eldöntötted magadnak a kérdést, s ilyenkor már nincs mit tovább tárgyalni.
#10592:
Errõl van szó.
Mindenen úr a szokás.
#10593:
És te Clio honnan tudod, hogy nem te élsz magadat becsapva, mely becsapásból boldogtalanságod, fájdalmas életed fakad?
Az önbecsapás miatt tudod becsülni "mennyországos dolgot és a vallást" ???
Egyszer ezt mondod, egyszer azt, tudod te mit beszélsz?
Vagy ezt is abszolút tudattalanul mûveled?
#10596:
Engem nem különösebben érdekel a halál téma és se nem kerülöm se nem siettetem. Nem az én dolgom. Mikor még nem voltam nem érdekelt, hogy vagyok-e vagy sem, s mikor már nem leszek szintén nem fog érdekelni, hogy vagyok-e vagy sem. És ha saját kézbõl élek akkor az sem érdekel most, hogy az élõk miként vélekednek rólam, munkámról halálom után.
#10597:
Nos látod, még nagyon sokat kell tanulmányoznod ezt a kérdéskört, míg megszûnsz hülyeségeket beszélni. Ismerteid túlságosan felületesek a témában.
Hitük miatt viszont legmélyebb tiszteletemet fejezem ki. Más népek kultúrájával semmi bajom, amíg tiszteletben tartják a természetet, és az életet.
Én azt gondolom, hogy egyik sincs, mind a kettõ pusztán az emberi képzelet szüleménye, mert nem tudták elképzelni, mi lehet a halál után. Számomra ott vége van, és a cél, hogy elkerüljem, amíg tudom. Maradandót alkossak még életemben, hogy az emlékem örök maradjon, mert az ember akkor hal meg igazán, ha elfelejtik.
Szerintem hülyeség azon gongolkodni, hogy milyen rossz lehet neki, mert szét fogják tépni a pokol kutyái, vagy milyen jó neki a hófehér párnák közt feküdni, aztán sétálni a virágos réten. Amúgy meg a menyország és a pokol is csak a saját fejünkben van. Álom az egyik, félelem a másik.
Mi viszont nem azért szomorkodunk, mert valaki meghalt, hanem azért mert hiányzik nekünk az a valaki. Minél nagyobb az ûr utána, annál jobban fáj. Én erre gondoltam, mikor a rossz érzésrõl írtam.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A halálra ez akár jó is ez az egy amiért a mennyországos dolgot és a vallást becsülni tudom...
a többi meg neked azért megy könnyen mert elégedett típusú csaj vagy...
az elégedetlen emberek nem fognak örülni hogy wartburgjuk van, mert nekik olyan autó kellene amit soha nem lesz lehetõségük megvenni -.-
az õ gondolkodásuk nem teszi lehetõvé, hogy örüljenek... õk a gonosz emberek, mert irigyek is és ez irányítja a cselekedeteiket
rád ezért azt lehet mondani, hogy rendes lány vagy
A párbeszéd csak vicc, ilyen nincs, tudom. A #10585-öt poénnak szántam.
Kérlek válasszatok:
-Tudatos ÉRZÉSEK
-ÉRZÉSEK által irányított tettek tudatos befolyásolása
esetleg:
-Tudatos ÉRZELMEK
-ÉRZELMEK által irányított tettek tudatos befolyásolása
Legalább ez legyen tiszta.
Itt lesz olyan kijelölõs szöveg
---
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
---
hogyan tudnád átadni neki?
ezért kicsit elbeszélünk salsoullal egymás mellett
Így a kéz sokkal jobb lesz, mint volt, és még a fájó emlékek miatt sem lesz rossz érzés. Ez már lehet eléri a +40et.
Csakhogy itt kézzel<#nyes>#nyes>fogható dolgokról van szó, nem pedig érzésekrõl.
-Tudod mennyire szeretem a Klárit?
-Aha, el tudom képzelni...
-Nem, annál kicsit jobban.
-Ennyire?
-Nem, még kicsit jobban.
-Így jó?
-Nem, ez már túl sok!
-ÁÁ, szóval ennyire?
-Pontosan ennyire szeretem a Klárit!
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
pl levágja a kezemet a fûrészgép... na jólvan akkor hirtelen elkezdem magam rosszul érezni emiatt mert nincs kezem jajmost milesz ez legyen -40 a 100as skálán... utána? visszavarrják max lesz -10es vogy a fenébe csinálsz ebbõl +40et?
minden más esetben semleges vagy a boldogság irigylése miatt rossz lesz neki a te boldogságod
próbáld nem elképzelni azt, hogy amikor azt mondom neked, hogy a rózsaszín elevánt átfogja ormányával a kezedet és megszorítja...
nem tudsz nem arra gondolni, tudattal se és tudatnélkül se... arra gondolsz mert nem tudod elfolytani az érzéseidet...
vagy például megszúrod az ujjadat és a forró vércsepp ami kibuggyan az újbegyedbúl végiggördül az ujjad végén és meleget érzel...
nem kell megtörténnie a valóságban, de még is érzed, milyen... nem tudsz nem rágondolni, nem tudod nem elképzelni, miközben olvasod...
lehet csak a hiányzó betük miatt nem tudom még értelmezni
mi az az ellenfázisba kerülés?
egy példa most sokat segítene
Én elõjel megváltozTATáson azt értem, hogy van egy -100tól +100ig terjedõ skálád. Van egy rossz érzésed, mondjuk -30as erõsségû. Elõjel változásnál ebbõl a -30ból lesz +30as.
Ha saját magad változTATod meg, akkor lesz egy okod amiért rosszul kellene érezned magad (mert az oka nem tûnik el), és lesz egy ok nélküli jó érzésed.
Itt nem arról beszéltem, hogy nem szeretné valaki megváltozTATni, hanem arról, hogy ez nem megy. Ha ez lehetséges lenne, nem lennének boldogtalan, szomorú emberek, hanem mindenki boldogan sétálgatna, nevetve járnának temetésre. Elvégre ki akarna szomorú lenni, ha lehetne boldog is?
Ha ez neked megy, akkor örülök neki, hogy van egy ember a bolygón, aki ezt meg tudja csinálni. Ez esetben meg oszthatnád velünk ezt a technikát, hogy mi is ok nélkül legyünk boldogok. Kérlek! Az emberiség érdekében. Mi hétköznapi halandók erre nem vagyunk képesek.
#10571 -> Az amit mondasz elég fura, de kicsit van benne valami, csak sztem nem ebben a formában.
Néhány ember úgy foghatja fel, mint valami képességet... ha boldog vagy, boldogok az emberek körülötted, ha szomorú vagy, akkor õk is sírnak.
Vagy forditva. Kiszivni belõlük a boldogságot, és ettõl szomorúak? Nem látom valósnak.
Amire te gondolhatsz az ez lehet, és ezzel szerintem más is egyet érthet:
- Boldogan, akár egyedül, akár párban, de mosolyogva sétálsz az utcán. Mikor meglátnak az emberek tudhatják mitõl van ez (ha párban, akkor meg biztosan tudják). Az érzéseid érzéseket váltanak ki az emberekbõl, és ezért õk is mosolyogni kezdenek.
- Ha látnak egy sírós gyereket az utcán, vagy szomorú embereket szinte a sírás határán, akkor a járókelõk nem fognak mosolyogni.
- Kísérletek is voltak a babákkal kapcsolatban. Amikor anyuka a kicsivel volt, és nevetett, akkor a baba is nevetett. Amikor anyuka csak nézett rá, akkor a gyerekrõl sem lehetett pozitív érzéseket leolvasni.
Ezekben a példákban nem érzelmi változtatásról van szó, hanem minden egyénnek a környezetére való érzelmi reakcióiról. Õk is magukban változnak meg.
Pont ez a lényeg: szerinted. És ameddig szerinted elvbõl nem lehetséges, addig lehetetlen lesz számodra.
"Miért akarod te megváltoztatni az elõjelét?"
Miért nem akarod te megváltoztatni az elõjelét?
Miért akarod te megváltoztatni az elõjelét? Hogy tudnád megváltoztatni az elõjelét? Ha történik veled valami rossz, ami miatt rossz érzésed van, hogy tudnád megváltoztatni?
Pl. meghal egy szeretett családtagod, és azt hiszed vége a világnak, egyszercsak gondolsz egyet, és elkezdesz örülni neki? Jó, ez kicsit erõs példa, de mondjuk ha valaki felhúz és ideges vagy... tudatosan még megnyugodni, elkerülni azt a valakit, meg lehet csinálni, de hogy attól te boldog is legyél, az szerintem nem lehetséges.
és miért ne mûködnehetne hármasban a kapcsolat?
Fõleg ha elvonatkoztatunk a tradícióktól, és kondicionálásoktól...
ki nem tud mit?
a jó és a rossz egyenlõ mennyiségben van meg, de ez nem homogénen van elosztva...
mondok egy példát...
ha van egy pár csaj és fiú és ebbe a kapcsolatba belelép egy harmadik... legyen õ egy csaj...
a fiú összejön ezzel a csajjal és vele szeretné folytatni
az eddig 2 semleges kapcsolatból és egy semleges párkapcsolatból lesz egy rossz kapcsolat, egy semleges kapcsolat és egy jó párkapcsolat
így marad meg az egyensúly...
erre van az a hasonlat, hogy a torta ugyanakkora, csak az nem mindegy kinek mekkora szelet jut belõle
De ha egy bombajó csaj meglátja, hogy mennyire rossz neked, a szálka miatt... Odamegy hozzád, kiszedi, majd miközben mélyen a szemedbe néz és naggggyon lassan ad rá egy puszit, akkor az felemelõen jó lesz.
XD
inkább nem rakom rá a skálára
XD
----<#crazya>#crazya><#finom>#finom><#bee1>#bee1>----
Mert a rendes lánynak 8kor már az ágyban a helye, hogy 10re hazaérjen.
----<#crazya>#crazya><#finom>#finom><#bee1>#bee1>----
A 'rossz' kivonásából max 'semleges' lesz.
Ha kihúzod a szálkát az ujjadból, akkor 'rossz' helyett nem lesz 'jobb', max a 'rosszabb'nál jobb, ami nem a 'jó' 'jobb'ja, hanem az a jobb ami a rossznál jobb, de még nem 'jó'.
legrosszabb....rosszabb....rossz....semleges....jó....jobb....legjobb
<#nyes>#nyes>... Tudom: (<#violent>#violent>én)<#nevetes1>#nevetes1>
A világ halad a maga útján tovább.
\"Heroes never die. They just reload.\"
http://www.bulvarvilag.hu/hopp/?id=53045
a jobb jobb lesz a rossz meg marad rossznak
az elé a vonat elé állsz amelyik elé akarsz és neked még a szemedet sem kell hozzá bekötnöd 😉
Amúgy nem tudom, honnan veszed az élõsködõsdit, de élénk fantáziád van, az látszik, már korábban is bebizonyítottad.
Ha pedig úgy néz ki a helyzet, hogy a nõ elkezd többre vágyni, akkor vagy monogámmá válik a kapcsolat vagy érzékeny búcsút veszünk, nem pedig jön a kamu duma és a háta mögötti megcsalás.