Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cserediák
mondjuk ha most mindenki ismerkedne akkor nem lenne senki aki ide irkálná panaszos cuccait..😊Ilyeen egyszerû!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Cserediák
jééé!Végre valaki!<#gonosz1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MrSpock
Srácok ez már néha szánalmas ami itt folyik.:-)
Már eleve köze nincs a topik címéhez,és amásik hogy ellehetne gondolkodni,hogy az normális lány kibírna titeket?
Salsoult szerintem nem,mert akkor nem itt írkálna hanem már érg a ritka rendes lány karjaiban lenne,és nem írna sok önbizonygatást,hogy igenis az a jó,követendõ amit õ csinál,vagy épp nemcsinál.
Nemlenne egyszerûbb ismerkedni lányokkal és rájönni,hogy jéé van akivel ellehet képzelni picit többet is?

Go Jeff Go!!!!

salsoul
<#hawaii>
Igazad van.. elvesztettem a rutinomat, annyira mélyre kellett már süllyednem, hogy salsoul-lal vitázzak, úgyhogy részemrõl befejeztem.
ez marhaság salsoul. már vagy 10 hsz óta azon vitáztok hogy félreértette amit írtál.
miért nem írod le hogy mit akartál ? miért nem írtad már le az elején még 1x érthetõbben ?

Lirion!
a 70+ nem a módszert jelenti, hogy van sok módszer...
hanem azt hogy 70 ÉV fölött már csak a nyelved van amit használni tudsz...
egy félreértésbõl most itt vannak a hülye hsz-ok.

salsoul
oké, vedd revízió alá amit az #10636-ban mondtam és fejtsd ki szájbarágósan, hogy egészen pontosan mit értettél alatta

ez után folytatjuk
Ha ilyen nagy az egyetértés, miért nem olvashatjuk még a válaszodat a kérdésre? Félsz, hogy teljesen hiteltelenné válnál a tapasztalatlanságod miatt..
Aquir
flame!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

salsoul
Bizony nem kell a mellébeszélés, bizony nem Lirion, bizony bizony bizony nem <#wave>
Nem kell a mellébeszélés, hány féleképpen és milyen eredménnyel, erre a két dologra kell válaszolnod. És lényegtelen, hogy te miket képzeltél bele az írásodba, mikor mindketten tudjuk, hogy korábban mirõl volt szó és mihez kapcsolódóan jöttél kötekedni.
salsoul
Kzedjük ott, hogy teljes egészében félreértetted azt amirõl én ott írtam.
Nem válaszoltál a kérdésemre. Szóval a 70+ módszerbõl konkrétan hányat próbáltál már ki és milyen eredménnyel?
salsoul
nem is az annak tûnésrõl volt szó
Veled ellentétben én nem akarok professzionálisnak TÛNNI. Élvezem az életet és a nõket.
Cserediák
jaj..anyám..komolyan ezt a topikot át kéne nevezni...Harcosok klubbjára😄

salsoul
megértõek és elfogadóak vagyunk
salsoul
tudjuk, hogy impotens vagy, és ha a nyelved nem lenne... nem kell magyarázkodni
salsoul
Próbáltad már?
Úgy, hogy elõre ki vagy éhezve, a kedvenc kajád a legjobb minõségben és korlátlan mennyiségben rendelkezésedre áll?

Azért kíváncsi lennék, hogy abból a 70+-ból kipróbáltál-e már valaha egyet is akár..
salsoul
Igen, 70+ mikor a fõszerszám már csõdöt mond...
Ha tudnád, hány féleképpen lehet kielégíteni egy nõt... azt meg szinte mindegyik imádja, ha nyelvvel elégítik ki. De ez már korhatáros téma, nem szeretném, hogy éjszaka rosszakat álmodj. 😉
Hogy a kedvenc kajádat megutáld? Ahhoz max 3 nap? Akkor te tényleg orvosi eset. Sebaj...
salsoul
Neki máshogy nem megy, és magából indul ki - ez van...
salsoul
És nem kell hozzá négy év, még csak négy nap sem...
Aquir
Arról volt szó, hogy nem használom gombás helyen, az biztos 😊 mondjuk a nyelvet sem vetem el 100%, de szokatlannak tûnik.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Vigasztaljad.. ha a gitározás mellett mást nem tudsz felmutatni, akkor baszhatod a gitározást.
Elég sokat, nem nehéz találni, csak tudni kell, hogyan közelíts hozzájuk.
Hát sikerült megint jó nagy baromságot ideböfögnöd. A kedvenc kajádat is meg tudnád utálni, ha minden nap olyat ennél.
Sajnálni fogom szegény barátnõdet..
pörsz,

Cserediák
Nekem az eddigi leghosszabb kapcsolatom netes ismerkedés után volt😊Szal ,ki lehet fogni..valóban.

Aquir
így értem.. xD Na "csak" az a lényeg hogy bizakodva nézzek a jövõbe és megtegyem amire lehetõségem van 😊

hjahja..teljesen ok,,teljesen normális egyéjszakás csajok vannak fenn persze vannak nem egyéjszakások de én azt nem suzoktam bejelölni a keresésbenXD

Aquir
a gitár csak amatõr szint
a netet még nem próbáltam.. már volt "pár" egyéjszakásod abból? 😊

ha jól emlékszem faszául gitározol szóval tökmind1 mennyire ronda vagy a desperádokra buknak a csajok,,legalábbis én evvel vigasztalom magam😄
de sztem tök jóak a netes dolgok is,és még semmi szifiliszt sem szedtem össze ien csajoktól szal bátran ajánlom.

Aquir
nyitott vagyok a lehetõségekre, meglátom mit hoz az élet

Cserediák
baráti társaság..iskola..szolidabb szórakozóhely...vagy internet(valakinek bejön,de ritka)

Aquir
én szeretnék találni rendes lányt csak nem szoktam annyira sûrûn szórakozóhelyre járni. Ilyen esetben mit ajánlotok?

csákány,találtatokk már rendes csajokat?

salsoul
pl attól, hogy lespórolták az ismerkedést

pl attól, hogy már az elmúlt négy év alatt is már eleve/folyamatosan romlott volt

csak ezt a nagy szerelemben senki sem akarta észrevenni, és felfogni, és ennek megfelelõen helyesen cselekedni
mitõl romolhat meg egy szerelmi kapcsolat 4 év után?
Salsoul téged kérdezlek most.

Cserediák
akkor semmi akadálya!..majd ha azt veszed észre ,h másznak a penészgombák ,akkor félhetsz😛

Aquir
nem mivel nem használom ott :p

Cserediák
😄...háát..elképzelhetõ,de a nyelvedre is gumit húzol?

Aquir
a gumi jó ellene, nem? <#circling>

Cserediák
Nahszóóval...most hogy a férfiak elmentek,beszéljünk a hüvelygombáról!<#nyes>

Anaid
Á, nem lényeg, csak eszembe jutott, hogy nem semmi akaraterõ, tartás kell ahhoz, hogy miközben "céltábla" vagy bizonyos értelemben mégis ragaszkodsz a saját nézeteidhez, önmagadhoz és mennyi ideje...De tényleg nem fontos, csak egy gondolat volt.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

salsoul
nem tudom - nem tudok mit kezdeni a kérdéssel
Anaid
Kicsit olvasgattam. Hogy bírod Sal?

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...