Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is rossz!
Ritka a képzelet szülte lányt a valóságban megtalálni?
Elvégre mindenkinek mást jelent a rendes lány. Nagyvonalakban persze mindenki azt akarja, hogy a rendes lány ne verje át, legyen becsületes, szeresse azokat a dolgokat, amit mi, ne csalja meg a párját...stb.

Én mindig úgy gondoltam erre a folyamatra, hogy van két puzzlem. Az egyik a külsõ dolgokat rakja össze, a másik a belsõ dolgokat. Aztán keresem ezt a csajt, de nagy valószínûséggel nem találom meg, aki 100%ban Õ az.
Közben persze ott vannak azok a csajok, akik elérik a 80-90%ot, és velük is boldog lehet az ember nagyon sokáig.
Meg ott van még az a tényezõ, hogy vajon én bejövök-e a csajnak? Ha megvan a harmónia, az is tol rajta még úgy 20%ot.

Ha megvan az alany, akkor jöhet a keresési folyamat, de ez már egy másik kérdés...

salsoul
Újat?

Akkor most átkonvertálom a topik burkolt kérdését/felvetését direkt kérdésére/felvetésére: ritka a képzelet szülte lány a valóságban
Cserediák
Azért mert a favicceim nem jön be egyeseknek..nem biztos ,h annyira szánalmasan gagyi.(és mindjárt leoltanak még negyvenen)<#smile>..de azért lol!egész mondandómból csak ezen akadsz fönn?Ehh..férfiak..😛

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

"Fikázok?Kinõttem már az orrpiszkálós korszakból😛.."

Ez nagyon gyenge volt...😊

Cserediák
Fikázok?Kinõttem már az orrpiszkálós korszakból😛..igyekszem nem bunkó lenni és kifejteni mondandómat,de sajna írásban más(kevés,személytelen)Szívesebben diskurálok egy jó pohár itóka mellett,kellemes ülõkében.Tudom,most ez van..ezt kell szeretni.De elnézését kérem azoknak akiket esetleg "gyomorszájon rúgtam".
Lássuk csak,akkor mondom személyes tapasztalataimat.Igen,vannak rendes lányok,akad belõlük jócskán,csak ritka.Többnyire szerencsémre csak kedves teremtésekkel vettem körbe magam,kerültem a hisztis,kavarós,egymást kibeszélõs libákat.Abban,hogy a kapcsolat elején kiderül-e hogy valaki rendes-e vagy sem..nem hiszek!Kevés ember van aki nem játssza meg magát és nyíltan vállalja a bogarait.És lehet ,hogy akit az elején rendesnek és kedvesnek vélünk..késõbb 180 fokos fordulattal totál ellenkezõjévé,hisztis ,önzõ hárpiává változik.Mivel lehet kiszûrni?Talán ismerkedéssel..beszélgetéssel(mondjuk egy hosszú séta kettesben vagy egy nyugis teázó jó alkalom)Nomeg szerintem nem árt a szüleirõl is kérdezgetni egysmást,mert amit a szüleitõl lát,az hat rá.Nem törvényszerû,itt is vannak kivételek.pl. barátnõm apja csalta anyját a titkárnõvel és külön élnek a szülõk,míg Õ már eljegyzésnél tart az elsõ és egyben az utolsó barátjával...másik példa..srác szüleinél ugyan ez a szitu,az illetõ is félretekinget a barátnõje mellett.Szóval embere válogatja...

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Rendes lányt találni csak igen nagy szerencsével lehet szvsz. Én igazán rendes lánnyal csak eggyel találkoztam eddig: egy szakra járunk fõsulin. Mindig kedves volt velem, én pedig szintén csak kedvességgel tudtam ezt neki viszonozni. Egyszer, amikor nagyon magam alatt voltam, közvetlen óra elõtt, már majdnem sírni akartam, odajött hozzám és aggódva kérdezte, mi baj van. Aztán megsimogatott és megvigasztalt. Pár nap múlva óra után odamentem hozzá és megköszöntem neki. Õ elmosolyodott és újra megsimogatott. Szerintem ilyen egy igazán rendes lány.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Szeretek vitatkozni... ésszel, és szerintem jó is vitatkozni, de az, ami itt ment egy darabig, az már nem vita volt, hanem veszekedés, egymás fikázása. Ha rajtam múlik, ilyen nem lesz, és eddig is csak azért szálltam be, mert nem bírom nézni, ha lenéznek másokat a magas lóról, úgy, hogy nincs alátámasztva a mondandó.

Még ha nem is így volt, de én is ki tudok találni fantasztikus dolgokat, de ezt nem próbálom meg elhitetni másokkal bizonyítékok nélkül. Ismétlem, ha ez nem így volt, akkor bocs, mindenkitõl, akit sértenék.

Mindenesetre a legjobb az lenne, ha túllépnénk ezen, és a topic címével kapcsolatban valaki mondana valami újat.

TothLaci
Hiába tárgyaljátok ki, itt valószínûbb, semmi nem fog változni.
A nyertesek nem sírnak. És nem nézik meg ezt a dolgot minden oldalról.
Nem oltani akarok, de te is másra vársz...
Fikázni azokat, akik épp nem töltik meg fikával az oldalt, ugyanolyan fikázás, mint mikor mi fikáztuk egymást.

Ezeket azért írtam, hátha valaki válaszol rájuk, és megosztja saját gondolatait:

Hol lehet rendes lányokat találni?
Mibõl derül ki a kapcsolat elején, hogy valaki rendes lány?
Látott már valaki rendes lányt? (én igen)

Még anno, amikor elõször idenéztem...
akkor még a csajokat fikázták páran, hogy szúrtak ki velük a nem rendes lányok.

- De azért vannak rendes lányok is.
- Ok, mondj egyet... egyáltalán milyen a rendes lány?

És akkor szinte minden tulajdonság ki lett "beszélve", ami egy kapcsolatban a pasik, és a csajok hibája lehet. Ilyen mint, vakszerelem, hûség, egyediség, egyéniség, tapasztalat... mainstream, szabályok, belsõ világok, 3hónap 😄, kémkedés. Meg még jópár dolog.

Aztán jöttek a
"- Szerintem te így gondolod...
- Nincs igazad, mert te gondolod úgy..."
párbeszédek, meg egymás gondolatvilágának a fikázása.

Fel kellene frissülni a látogatóknak, és nekik beírni saját gondolataikat, tapasztalataikat. Páran már kibeszéltünk, megvitattunk jópár dolgot, és ha azokat vennénk elõ, akkor az lenne, hogy
- Ez már volt! Olvass vissza!
(tényleg volt már ilyen XD)
viszont ha új nézõpontok jönnek, új tapasztalatok, akkor máris beindul a kör, és ez kész gyönyör 😄

Én már próbáltam vita közben is elterelni a szót, de valahogy mindenki számára a másik kioktatása prioritással bírt, mert úgy érezte neki van igaza.

Hol lehet rendes lányokat találni?
Mibõl derül ki a kapcsolat elején, hogy valaki rendes lány?
Látott már valaki rendes lányt? (én igen)

Sal! Milyen érdekes, hogy akiknek szúrta a szemét a vita, és csitított, azok most sehol sincsenek, hogy érvényesüljenek, és gondolataikkal megtöltsék a topicot.
Aki meg nem veszi magára, ezt a sort, az írjon nyugodtan, mert nincs egyedül. A félelem ne tartson vissza senkit, mert alaptalan a félelme.

Segítek elindulni: RAJTA!
Ha még mindig nem megy, akkor: HÓRUKK!

salsoul
Mit lehet a témacímben foglalt állítás kapcsán ideírni?
Te mit írnál konkrétan?
Csak azért van még itt ez a topik, hogyha valaki szintén a témacímben foglalt állítás kapcsán akarna ideírni, õt is ki lehessen oktatni mindarról, ami itt elhangzott - gondolom én.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Cserediák
öö...pontosan(akkor mi a kérdés?😛)

salsoul
mert nincs mit megbeszélni, mert a válasz mindig ugyan az: "Kinek mi?!", attól függ...
Cserediák
Ennek örülök!Akkor tulajdonképpen miért is nem látom a témával kapcsolatos gondolatmeneteket?Mindenki a másikra vár?<#miaz>

salsoul
már rég a hármon vagyunk <#wave>

ui: mintha te sem a topik témáját boncolgatnád...
Cserediák
sejtettem..😊Oks Sal.,de akkor miért vitáztok folyton?Így nem juttok egyrõl a kettõre.

Aquir
én nem a magam nevében beszéltem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

salsoul
a szálak már összefûzettek <#wave>
Cserediák
Kinek mi?!Sztem meg csak a buta ember vitatkozik...az értelmes és normális megbeszéli a dolgokat és meghallgatja az ellenérveket és próbálja a szálakat összefûzni.Bonyi mi?😛

Aquir
mert jobb vitatkozni? :|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Cserediák
Látom még azóta megy az oltás..ahelyett ,hogy ténylegesen a topik témájával kapcsolatban menne az elborult eszmefuttatás.Miért nem lehet elfogadni ,azt hogy mindenkinek más a véleménye..akár csajozás akár nõk terén?Senki nem egyforma,és?<#confused>

nézd meg eden lake c.filmet,,nagyot domborít benne,utána nem így fogod gondolni😊

Mi számít rendesnek?

(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

sztem ez csúnya :/

Kérem kapcsolja ki!

nah,,ien lyányok mér nem járnak erre???

mmm
mmmm mmmmm

neeem,,,kihúzod a szádbólXD

HTS s3rg1nh00
le kell borotválni<#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

öhm,,azt tudjátok hogy kell kihúzni fájdalommentesen a punciszõrt?

Ennek a körfolyamatnak próbáltunk a végére érni, mikor a tapasztalatokról volt szó. Salsoul kérésére Lirion szinte mindent elmondott eddigi kapcsolatairól (hány csajjal, meddig tartott, miért csak addig), õ viszont annyit sem árult el, hány éves. Ettõl van az, hogy amit mond pusztán kötekedésnek fogjuk fel, mint tapasztalatra alapozott példának.

Pár dologban igaza van, persze, de az, hogy lenézi a többséget, az valahogy nem baráti gesztus. Ez elég sok hsz-ban látható is.

Engem nem zavar, hogy más statégiája van, de annyira idegen, és eredmények nélkül olyan, mintha egy sci-fibõl ideézne.

Pontosítok: a letámadás alatt azt értem, hogy minden áron arra az útra téríteni, amelyiken Ti szeretnétek, hogy járjon.
Az a baj hogy ez egy meg nem szûnõ körfolyamat, ha valaki be is ír akkor mivel általában annyira ellentétes Salsoul és a többiek véleménye, hogy jön egymás piszkálása, és így elölrõl..
Amíg valaki nem fog engedni addig nem is lesz változás 😊 Ezt a Salsoul féle 3 hónapot abszurdnak tartom, ezt szerintem majd õ is belátja késõbb hogy felesleges idõhúzás, mert úgy nem lehet valakit kiismerni hogy nincs a közelünkben és csak megfigyeljük, vagyis éppen meglehet, csak felületesen és lehet épp azokat az értékeket nem veszi észre amiket ha együtt lennének észrevenne, továbbá 2 emberen múlik egy kapcsolat, az önfejûség pedig nem a kapcsolat irányába mozdítja el a mérleget.
DE! Semelyik ember sem ugyanaz, ha Õ így szeretne ismerkedni akkor Isten áldja, nem kell egybõl letámadni mert akkor Ti sem lesztek különbek. Egyébként pár dologban igaza van és pozitív dolog, hogy vannak elvei amikhez emberesen ragaszkodik, valamilyen szinten meg is lehet érteni.
Na, nekem ez volt a véleményem errõl 😊
salsoul
Lirion, ismét süllyedsz, de látom nélkülem ez csak még jobban megy <#wave>
Én nem tartom annak. Csak simán pöcsnek, aki mégcsak nem is próbálkozik, mint ahogy azt teszik a normális srácok.
salsoul
Nos akkor most már tudod, hogy a topik címéhez semmit sem lehet írni azon túl, hogy kinek a pap, kinek a papné.
salsoul
EdDyBoy! Te képzelõdsz! Mint Lirion kicsit lentebb.
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Vedd csak le szépen azt a napszemüveget, meg a gép elõtt az önelégült mosolyt az arcodról, mert Lirion nem neked adott igazat, hanem at16nak. Itt még mindig sokan tartanak próbálkozó pöcsnek, aki mindig terel.

Oké, én is erre gondoltam. 😊 Btw ha már úgyis választani lehet, én a pap lányát választom. 😄
MrSpock
Nem csak azt az 1 mondatot:-)Amit persze remélem humorként kezelted,vagyis van benne igazság,hisz semmi bajom a mássággal, így megemlítettem:-)
Csak utánna még kicsit folytattam a gondolatmenetet.

Go Jeff Go!!!!

A nickem utáni részt végig nekem szántad?
MrSpock
Igen mester!!De azthiszem úgy valamikor félévvel ezelõtt leírtam azthiszem sokat is írtam ide vagyis úgymond bõven,hogy igazából "én"mitõl tartok egy leányt rendesnek,és ez független hogy velem összejön e vagy sem. Mindenkinek más az ízlése,már lehet a véleménye és más embernek is jön be,ha kapcsolatot akar.Nem szeretem azt mikor uhh ez a csaj ilyen-olyan,de csak azért mert épp mással kavar.Nah persze elõfordul,hogy ismeri az ember az illetõt,és tudja mekkora pöcs:-) Ekkor max szétlehet tárni a kart és nemérteni,de végülis a leány döntése õ van vele,õ szívja meg,vagy akármi.Maximum elhelyezheted magad egy bizonyos skálán úgy külsõ-belsõ tulajdonságok alapján.Persze van kiknél ez egészen magasan van minden ok nélkül:-) Lányoknál is elõfordul a válogatási szempontok alapján,de ez van,ezen nemkell nagyon fennakadni.Próbálkozni,ismerkedni kell,mert análkül viszont nehéz a dolog,egyáltalán rendes leányt találni.
Lirion:Ez igaz lehet fiúkkal is,melegséggel sincs bajom,kinek a pap..:-)
Csak olyan ne nagyon prédikáljon aki nem ismeri a bibliát:-)Vagy esetleg újat akar írni..erre is kell gondolni.
Mintha egyik haverom próbálna csajozási tanácsokkal ellátni,akit életében nemláttam lánnyal.elég fura.Lehet elméletben naygon tudná,de õ sem tudja átültetni,miközben mondjuk én épp happy vagyok a bnõmmel:-)

Go Jeff Go!!!!

Dick Riddick
Én aztán nem.

\"Heroes never die. They just reload.\"

salsoul
Ti tartatok szóval...
Dick Riddick
Pedig igaza van. Nem véletlenül húzta el innen a csíkot sok ember.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Nem lehet állandóan csak lányokkal ismerkedni, jóból is megárt a sok. 😊
salsoul
Azt mondtad többet nem süllyedsz le hozzám.
Tartsd magad magadhoz plíz!
Teljesen lényegtelen, hogy neki mit jelent a rendes lány vagy neked mit, a lényeg azon van, ha nem irkálnál sok baromságot, már lehet találtál volna magadnak egy rendes lányt.
salsoul
hozzászólásod nem lenne meddõ és semmitmondó, ha deklaráltad volna a normális, rendes lányt