Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ritka a képzelet szülte lányt a valóságban megtalálni?
Elvégre mindenkinek mást jelent a rendes lány. Nagyvonalakban persze mindenki azt akarja, hogy a rendes lány ne verje át, legyen becsületes, szeresse azokat a dolgokat, amit mi, ne csalja meg a párját...stb.
Én mindig úgy gondoltam erre a folyamatra, hogy van két puzzlem. Az egyik a külsõ dolgokat rakja össze, a másik a belsõ dolgokat. Aztán keresem ezt a csajt, de nagy valószínûséggel nem találom meg, aki 100%ban Õ az.
Közben persze ott vannak azok a csajok, akik elérik a 80-90%ot, és velük is boldog lehet az ember nagyon sokáig.
Meg ott van még az a tényezõ, hogy vajon én bejövök-e a csajnak? Ha megvan a harmónia, az is tol rajta még úgy 20%ot.
Ha megvan az alany, akkor jöhet a keresési folyamat, de ez már egy másik kérdés...
Akkor most átkonvertálom a topik burkolt kérdését/felvetését direkt kérdésére/felvetésére: ritka a képzelet szülte lány
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ez nagyon gyenge volt...😊
Lássuk csak,akkor mondom személyes tapasztalataimat.Igen,vannak rendes lányok,akad belõlük jócskán,csak ritka.Többnyire szerencsémre csak kedves teremtésekkel vettem körbe magam,kerültem a hisztis,kavarós,egymást kibeszélõs libákat.Abban,hogy a kapcsolat elején kiderül-e hogy valaki rendes-e vagy sem..nem hiszek!Kevés ember van aki nem játssza meg magát és nyíltan vállalja a bogarait.És lehet ,hogy akit az elején rendesnek és kedvesnek vélünk..késõbb 180 fokos fordulattal totál ellenkezõjévé,hisztis ,önzõ hárpiává változik.Mivel lehet kiszûrni?Talán ismerkedéssel..beszélgetéssel(mondjuk egy hosszú séta kettesben vagy egy nyugis teázó jó alkalom)Nomeg szerintem nem árt a szüleirõl is kérdezgetni egysmást,mert amit a szüleitõl lát,az hat rá.Nem törvényszerû,itt is vannak kivételek.pl. barátnõm apja csalta anyját a titkárnõvel és külön élnek a szülõk,míg Õ már eljegyzésnél tart az elsõ és egyben az utolsó barátjával...másik példa..srác szüleinél ugyan ez a szitu,az illetõ is félretekinget a barátnõje mellett.Szóval embere válogatja...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Még ha nem is így volt, de én is ki tudok találni fantasztikus dolgokat, de ezt nem próbálom meg elhitetni másokkal bizonyítékok nélkül. Ismétlem, ha ez nem így volt, akkor bocs, mindenkitõl, akit sértenék.
Mindenesetre a legjobb az lenne, ha túllépnénk ezen, és a topic címével kapcsolatban valaki mondana valami újat.
A nyertesek nem sírnak. És nem nézik meg ezt a dolgot minden oldalról.
Fikázni azokat, akik épp nem töltik meg fikával az oldalt, ugyanolyan fikázás, mint mikor mi fikáztuk egymást.
Hol lehet rendes lányokat találni?
Mibõl derül ki a kapcsolat elején, hogy valaki rendes lány?
Látott már valaki rendes lányt? (én igen)
akkor még a csajokat fikázták páran, hogy szúrtak ki velük a nem rendes lányok.
- De azért vannak rendes lányok is.
- Ok, mondj egyet... egyáltalán milyen a rendes lány?
És akkor szinte minden tulajdonság ki lett "beszélve", ami egy kapcsolatban a pasik, és a csajok hibája lehet. Ilyen mint, vakszerelem, hûség, egyediség, egyéniség, tapasztalat... mainstream, szabályok, belsõ világok, 3hónap 😄, kémkedés. Meg még jópár dolog.
Aztán jöttek a
"- Szerintem te így gondolod...
- Nincs igazad, mert te gondolod úgy..."
párbeszédek, meg egymás gondolatvilágának a fikázása.
Fel kellene frissülni a látogatóknak, és nekik beírni saját gondolataikat, tapasztalataikat. Páran már kibeszéltünk, megvitattunk jópár dolgot, és ha azokat vennénk elõ, akkor az lenne, hogy
- Ez már volt! Olvass vissza!
(tényleg volt már ilyen XD)
viszont ha új nézõpontok jönnek, új tapasztalatok, akkor máris beindul a kör, és ez kész gyönyör 😄
Én már próbáltam vita közben is elterelni a szót, de valahogy mindenki számára a másik kioktatása prioritással bírt, mert úgy érezte neki van igaza.
Hol lehet rendes lányokat találni?
Mibõl derül ki a kapcsolat elején, hogy valaki rendes lány?
Látott már valaki rendes lányt? (én igen)
Sal! Milyen érdekes, hogy akiknek szúrta a szemét a vita, és csitított, azok most sehol sincsenek, hogy érvényesüljenek, és gondolataikkal megtöltsék a topicot.
Aki meg nem veszi magára, ezt a sort, az írjon nyugodtan, mert nincs egyedül. A félelem ne tartson vissza senkit, mert alaptalan a félelme.
Segítek elindulni: RAJTA!
Ha még mindig nem megy, akkor: HÓRUKK!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Kérem kapcsolja ki!
Pár dologban igaza van, persze, de az, hogy lenézi a többséget, az valahogy nem baráti gesztus. Ez elég sok hsz-ban látható is.
Engem nem zavar, hogy más statégiája van, de annyira idegen, és eredmények nélkül olyan, mintha egy sci-fibõl ideézne.
Amíg valaki nem fog engedni addig nem is lesz változás 😊 Ezt a Salsoul féle 3 hónapot abszurdnak tartom, ezt szerintem majd õ is belátja késõbb hogy felesleges idõhúzás, mert úgy nem lehet valakit kiismerni hogy nincs a közelünkben és csak megfigyeljük, vagyis éppen meglehet, csak felületesen és lehet épp azokat az értékeket nem veszi észre amiket ha együtt lennének észrevenne, továbbá 2 emberen múlik egy kapcsolat, az önfejûség pedig nem a kapcsolat irányába mozdítja el a mérleget.
DE! Semelyik ember sem ugyanaz, ha Õ így szeretne ismerkedni akkor Isten áldja, nem kell egybõl letámadni mert akkor Ti sem lesztek különbek. Egyébként pár dologban igaza van és pozitív dolog, hogy vannak elvei amikhez emberesen ragaszkodik, valamilyen szinten meg is lehet érteni.
Na, nekem ez volt a véleményem errõl 😊
Csak utánna még kicsit folytattam a gondolatmenetet.
Go Jeff Go!!!!
Lirion:Ez igaz lehet fiúkkal is,melegséggel sincs bajom,kinek a pap..:-)
Csak olyan ne nagyon prédikáljon aki nem ismeri a bibliát:-)Vagy esetleg újat akar írni..erre is kell gondolni.
Mintha egyik haverom próbálna csajozási tanácsokkal ellátni,akit életében nemláttam lánnyal.elég fura.Lehet elméletben naygon tudná,de õ sem tudja átültetni,miközben mondjuk én épp happy vagyok a bnõmmel:-)
Go Jeff Go!!!!
\"Heroes never die. They just reload.\"