22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    valamiből azoknak is meg kell élni akik képesek meggyőzni embereket arról, hogy meggyógyulhatna, vagy jobb is lehet... olyan embereket, akik minden vágya a gyógyulás vagy a jobbban való hiszés...

talán éppen ezért könnyebben hisznek végső elkeseredésükben... és mindent!!! megtesznek még olyat is amit rábeszélés hatására alapból hülyeségnek és feleslegesnek is látnának
  • salsoul
    és és >>> és ész
  • salsoul
    Én az egész témának azt a perspektívát köszönhetem amivel meg tudom ragadni, irányítani tudom az életem abba az irányba amibe szeretném.

Így amit elérek, vagy nem érek el azt se nem a szerencsének, se nem a véletlennek, se nem a körülmények nem köszönhetem: csak magamnak.

Miután én tehetek velem kapcsolatosan mindenről, én változtathatok velem kapcsolatosan mindenben.
  • salsoul
    Aki hisz benne, az nem adja fel, és nem törődik bele. És elsajátítja a jóreménység képességét.

A kulcs mondom az agy használata, az önálló ítélet és mérlegelés.

Aki ész nélkül agykontrollozik, és és nélkül táltosgyógyítózik, és ész nélkül tér meg Jézushoz, és és nélkül nélkül hasonlók az mind elbukik, és csak magát szopatja az egésszel.

Én kutattam, gyököt vontam, desztilláltam, mérlegeltem, használtam az agyam és eljutottam ahhoz ami ténylegesen működik. És annyira egyszerű a képlet, hogy senki sem akarja elhinni: ilyen egyszerű nem lehet.
  • sz4bolcs
    Meg a homeopátia, a táltosgyógyítók, agykontroll, megtérés jézushoz, meg hasonlók. Mind szóba jöhet, mint az elkeseredett ember utolsó mentsvára, aki még mindig hisz a 'yeswecan' hablatyban.
  • sz4bolcs
    Persze, ha minden más csődöt mondott, akkor még az önleszopás is megér egy próbát, hátha meggyógyulsz tőle.
  • salsoul
    Nos, ha minden más már csődöt mondott, akkor egy próbát megér...
  • sz4bolcs
    Nem mondod?
  • sz4bolcs
    "viszont rátalálhatsz a gyógyuláshoz vezető útra." - Ja, csak egyből az ezoterika, meg az ufo magazinok fele vezessen az utad.. :D
  • salsoul
    Te társítasz hozzám felsőbbrendűséget.
  • sz4bolcs
    oksoks, ezt már olvastam tőled. Mint az összes bevonzófaszagyerek, akik csak ész nélkül hadoválnak felsőbbrendőségüket éltetve..
  • salsoul
    Mondom, ész nélkül, és ugrándozva, és gúnyolódva nem megy.

Ha halálos betegséged lesz sem fogsz attól meggyógyulni, hogy beülsz a könyvtárba, viszont rátalálhatsz a gyógyuláshoz vezető útra.
  • sz4bolcs
    Majd kap valami test reprezentációt a lelkéről, hogy beülhessen a könyvtárába okoskodni.
  • sz4bolcs
    jjj, Mr. Yes we can, dübörög a gazdaság, yes we can, föltámasztjuk a halott gyereket, yes we can... Mr. 'thank you, satan.'
  • clio1616v
    talán mert az erdőben nem megy az autó :D
  • VRSDM
    de mennyivel nagyobb élmény?! :)
  • norbre
    ha autóval is mehetsz miért mész biciklivel? az néha nehezebb mint gyalog
  • HTS s3rg1nh00
    +1
  • clio1616v
    tudod miért nincs?
  • eLiXir
    van csak rá kell találni
  • MR ME
    nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    úgy
  • salsoul
    mint az óvodában
  • clio1616v
    szia kedves SörétBarom, nagyon aranyosak és a kreatívitásodról árulkodnak mint a nickneved, mint a fehér és zöld zsákok
  • SötétBarom
    SG No1 fostopic ismét top10, htx to: Salsoul & Clio 16v

További jó önszopást.
  • clio1616v
    csak annyira érdekel, amennyire te akarsz válaszolni
  • salsoul
    na látod, nem is érdekel különösebben a válasz
  • clio1616v
    beírtál 5 szót és egy entert

1 helyett látom mindent megteszel a válaszadásért...

én viszont mint tudod nem teszek meg mindent azért hogy válaszolj a kérdésemre :) (nem fogok visszaolvasni, nem éri meg és lehet nem is lenne ott a kérdésemre az egzakt válasz amit vártam most tőled... egy igent vagy nemet)
  • salsoul
    voltmár
    lapozz vissza a válaszért
  • clio1616v
    elégedett vagy azzal amilyen vagy?
  • salsoul
    lárifári
  • clio1616v
    azt nem arra a hozzászólásodra reagáltam...
  • salsoul
    Az előbb még mást mondtál:
    "de nekem nem a pénzszerzés a célom, hanem a lottóötös főnyeremény nyerése ;)" /#13051/
  • clio1616v
    igen autóval szoktam menni hegyre vagy biciklivel
  • clio1616v
    nincs szükségem a lottónyereményre :)
    ha mégis eltaláljuk a számokat az jó...
  • norbre
    "ha neked örömet okoz a hegymászás, akkor nem csak a hegycsúcsrajutás volt a motiváció hanem maga a hegy megmászása is a célod ;) ne legyen már fogalomzavar.."

ha a csúcsrajutás a cél.. a hegy megmászása az odáig vezető út..
    ne legyen már félreértelmezés :)
  • salsoul
    Itt most felmerül az a kérdés, hogy te komolyan gondoltad, hogy egy könyvben leírtakat gondolkodás nélkül, szó szerint, készpénznek kell venni?

Részemről alap, hogy gondolkodás, egyéni mérlegelés nélkül nem teszek semmit. Bárki írja, mondja...
  • norbre
    akkor te még nem másztál hegyet, vagy a "kisebb értékű munkából többlethez jutás" elvét alkalmazva felautókáztál a tetejére :) az életben a legtöbb dologhoz aminek értéke van igenis küzdelmes út vezet (sült csirke ritkán potyog az égből)..
    és a legtöbb dologhoz kell "szerencse" is meg erőfeszítés is.. a szerencse is csak egy százalékos faktor a siker eléréséhez, viszont nem lehet előre megmondani mennyi.. minnél kevesebbet teszel bele saját erőfeszítésből annál inkább lecsökkented az össz esélyedet.. nem bonyolult az alapképlet :)

ha az a virág meg elvirágzik? hát így jártam.. ha tényleg érdekel valószínűleg jövőre okosabban szervezem majd (mert tanultam belőle), de ez még nem a világ vége :)
  • salsoul
    ez van ha vki beszari
    Edison is ilyen lett volna ma nem lenne villanykörte. Ami nem véletlen minek is a szimbóluma?
  • álomcsapda
    Valószínű ezt Te soha nem fogod megérteni, és ez így van rendjén. Írhatunk akármilyen példát, Te leragadsz ott ahol vagy...de ha ez Neked így jó, akkor miért ne. Ahogy egyszer egy okos ember mondta: "nullákra mindig szükség van", hogy az ember lássa, milyen nem akar lenni, vagy hogy lássa, honnét indult, és hova jutott..stb...