22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
nekem nincs gondom egyikkel sem -
clio1616v #13102 mással és magaddal, valamint a körülményekkel -
Mivel? -
clio1616v #13100 ha mindenki "használná az agyát" akkor elégedett leszel már? :) -
Az észnélküli vak hiszéstől senki sem fog meggyógyúlni, jobb lenni, mint ahogy helyesírása sem lesz ettől jobb senkinek.
Viszont valóban jól meg lehet élni az agy használatát nélkülöző emberekből, akinek nem csak a mindenféle hókuszpókuszt lehet jól eladni, hanem a plazmatévét, a hiteleket, a kínai szemetet...
A gond az, hogy a dolognak mindig csak az észt és értelmet nélkülöző verziójával számoltok tovább, abból indultok ki.
Pedig köztudott, hogy ész és értelem nélkül a matematika sem vezet semmire. -
clio1616v #13098 valamiből azoknak is meg kell élni akik képesek meggyőzni embereket arról, hogy meggyógyulhatna, vagy jobb is lehet... olyan embereket, akik minden vágya a gyógyulás vagy a jobbban való hiszés...
talán éppen ezért könnyebben hisznek végső elkeseredésükben... és mindent!!! megtesznek még olyat is amit rábeszélés hatására alapból hülyeségnek és feleslegesnek is látnának -
és és >>> és ész -
Én az egész témának azt a perspektívát köszönhetem amivel meg tudom ragadni, irányítani tudom az életem abba az irányba amibe szeretném.
Így amit elérek, vagy nem érek el azt se nem a szerencsének, se nem a véletlennek, se nem a körülmények nem köszönhetem: csak magamnak.
Miután én tehetek velem kapcsolatosan mindenről, én változtathatok velem kapcsolatosan mindenben. -
Aki hisz benne, az nem adja fel, és nem törődik bele. És elsajátítja a jóreménység képességét.
A kulcs mondom az agy használata, az önálló ítélet és mérlegelés.
Aki ész nélkül agykontrollozik, és és nélkül táltosgyógyítózik, és ész nélkül tér meg Jézushoz, és és nélkül nélkül hasonlók az mind elbukik, és csak magát szopatja az egésszel.
Én kutattam, gyököt vontam, desztilláltam, mérlegeltem, használtam az agyam és eljutottam ahhoz ami ténylegesen működik. És annyira egyszerű a képlet, hogy senki sem akarja elhinni: ilyen egyszerű nem lehet. -
Meg a homeopátia, a táltosgyógyítók, agykontroll, megtérés jézushoz, meg hasonlók. Mind szóba jöhet, mint az elkeseredett ember utolsó mentsvára, aki még mindig hisz a 'yeswecan' hablatyban. -
Persze, ha minden más csődöt mondott, akkor még az önleszopás is megér egy próbát, hátha meggyógyulsz tőle. -
Nos, ha minden más már csődöt mondott, akkor egy próbát megér... -
Nem mondod? -
"viszont rátalálhatsz a gyógyuláshoz vezető útra." - Ja, csak egyből az ezoterika, meg az ufo magazinok fele vezessen az utad.. :D -
Te társítasz hozzám felsőbbrendűséget. -
oksoks, ezt már olvastam tőled. Mint az összes bevonzófaszagyerek, akik csak ész nélkül hadoválnak felsőbbrendőségüket éltetve.. -
Mondom, ész nélkül, és ugrándozva, és gúnyolódva nem megy.
Ha halálos betegséged lesz sem fogsz attól meggyógyulni, hogy beülsz a könyvtárba, viszont rátalálhatsz a gyógyuláshoz vezető útra. -
Majd kap valami test reprezentációt a lelkéről, hogy beülhessen a könyvtárába okoskodni. -
jjj, Mr. Yes we can, dübörög a gazdaság, yes we can, föltámasztjuk a halott gyereket, yes we can... Mr. 'thank you, satan.' -
clio1616v #13084 talán mert az erdőben nem megy az autó :D -
de mennyivel nagyobb élmény?! :) -
ha autóval is mehetsz miért mész biciklivel? az néha nehezebb mint gyalog -
+1 -
clio1616v #13080 tudod miért nincs? -
eLiXir #13079 van csak rá kell találni -
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható -
clio1616v #13077 úgy -
mint az óvodában -
clio1616v #13075 szia kedves SörétBarom, nagyon aranyosak és a kreatívitásodról árulkodnak mint a nickneved, mint a fehér és zöld zsákok -
SG No1 fostopic ismét top10, htx to: Salsoul & Clio 16v
További jó önszopást. -
clio1616v #13073 csak annyira érdekel, amennyire te akarsz válaszolni -
na látod, nem is érdekel különösebben a válasz -
clio1616v #13071 beírtál 5 szót és egy entert
1 helyett látom mindent megteszel a válaszadásért...
én viszont mint tudod nem teszek meg mindent azért hogy válaszolj a kérdésemre :) (nem fogok visszaolvasni, nem éri meg és lehet nem is lenne ott a kérdésemre az egzakt válasz amit vártam most tőled... egy igent vagy nemet) -
voltmár
lapozz vissza a válaszért -
clio1616v #13069 elégedett vagy azzal amilyen vagy? -
lárifári -
clio1616v #13067 azt nem arra a hozzászólásodra reagáltam... -
Az előbb még mást mondtál:
"de nekem nem a pénzszerzés a célom, hanem a lottóötös főnyeremény nyerése ;)" /#13051/ -
clio1616v #13065 igen autóval szoktam menni hegyre vagy biciklivel -
clio1616v #13064 nincs szükségem a lottónyereményre :)
ha mégis eltaláljuk a számokat az jó...