Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ismétlem:
...AMIRE FEJBEN GONDOLTAM!
Félrebeszéléseid enyhén fárasztóak, ha már más kivetnivalót nem találsz!
...AMIRE FEJBEN GONDOLTAM!
Félrebeszéléseid enyhén fárasztóak, ha már más kivetnivalót nem találsz!
Dehogy nem, azokat pakoltad be.
Google képkeresõ apáca kulcsszóra, elsõ találati oldal.
Nagy munka...
Google képkeresõ apáca kulcsszóra, elsõ találati oldal.
Nagy munka...
az elsõ azért jó volt😄
Én biztos szóltam volna a haveroknak hogy intézzük el,utána már szabad lett volna a csaj<#idiota>#idiota>
Sorry! Nem találtam olyan képet, amire fejben gondoltam.
Hát igen, vannak elvárások szép számmal😄 Nade elmondok 1 megtörtént esetet, amiben nemrég volt részem és a "fõszereplõ" enyhén szólva nem vmi rendes lány. Pár éve csoporttársam volt az illetõ, elõfordult többször is hogy flörtölgettünk, még akkor is mikor barátja volt. De több nem történt, részben mert én nem voltam elég nyomulós, meg lehet õ nem vette komolyan a dolgot. Pár hete ráírtam neten 1 kedves üziben hogy mi a helyzet vele, hogy van. Telnek a napok, talán 1 hét is, nincs válasz. Aztán pár napra rá a barátja küldött1 fenyegetõ levelet, hogy ha még1x vmilyen formában próbálkozok, jön és elintéz... Kurvára beijedtem mondhatomXD, de még így is én nem süllyedtem le az õ szintjére, mert kultúrált hangnemben válaszoltam, hogy azért vigyázzon magára. Végül még 1 üzit küldtem a csajnak, amiben tisztázni akartam hogy pusztán kedveskedtem, nem olyan szándékkal küldözgettem neki. Nem vagyok rászorulva, de mondjuk azért elviseltem volna ha alakul vmiXD Erre szintén semmi válasz... Na most akkor ki is a gerinctelen?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Bölcs létedre nem tudod?<#idiota>#idiota>
Nem értem, hogy mit számít a beismerés, ha te már úgyis biztosan tudod amit tudsz <#nemtudom>#nemtudom>
Jah persze, szép kis álmaid vannak. 😄
Nem kell palástolni a tapasztalatlanságodat, inkább ismerd be. <#ejnye1>#ejnye1>
Beteg?Szánalmas<#idiota>#idiota>
Inkább azért érdemlem meg, mert k*rvára válogatós egyéniség vagyok.
Kaptam már több szerelmes levelet, próbálkoztak nálam rendesebb csajok.
Más emberek örültek volna neki, én meg... ...passzív voltam, mint Windows tûzfal.
A nem rendesekrõl nem is beszélek... õk már rögtön b*szni akartak volna velem, de szvsz ez nem így megy.
Akiknek barna/fekete a szeme, azok általában nem annyira vonzóak. Megjegyzem, nekem is olyan színû a szemem...
Kék szemûek tetszenek, de még a zöld szemûek is elmennek.
Meg az is közbejátszódik, hogy a kedvenc színeimtõl már meg is ijedek.
Igen, ez vagyok, egy perverz idióta. De õszintén leírom, ha már itt okoskodok. Ezért is mondtam azt, hogy nem jó Iwiw/myVIP lányokra nyálat csorgatni, mert elõfordulhat, hogy valaki hasonló hibát ejt, mint én.
Kaptam már több szerelmes levelet, próbálkoztak nálam rendesebb csajok.
Más emberek örültek volna neki, én meg... ...passzív voltam, mint Windows tûzfal.
A nem rendesekrõl nem is beszélek... õk már rögtön b*szni akartak volna velem, de szvsz ez nem így megy.
Akiknek barna/fekete a szeme, azok általában nem annyira vonzóak. Megjegyzem, nekem is olyan színû a szemem...
Kék szemûek tetszenek, de még a zöld szemûek is elmennek.
Meg az is közbejátszódik, hogy a kedvenc színeimtõl már meg is ijedek.
Igen, ez vagyok, egy perverz idióta. De õszintén leírom, ha már itt okoskodok. Ezért is mondtam azt, hogy nem jó Iwiw/myVIP lányokra nyálat csorgatni, mert elõfordulhat, hogy valaki hasonló hibát ejt, mint én.
Addig semmi baj nem lett volna, amíg ezek az esetek ki nem derültek volna.
Csak hát kiderültek valamilyen "véletlen" folytán... voltam is olyan vörös, mint az alma.
Amúgy az efféle csajkommandó már a múlté, de így legalább ismerek három lányt, akiket sohasem ismertem volna meg. Ez van.
Csak hát kiderültek valamilyen "véletlen" folytán... voltam is olyan vörös, mint az alma.
Amúgy az efféle csajkommandó már a múlté, de így legalább ismerek három lányt, akiket sohasem ismertem volna meg. Ez van.
Hát te beteg vagy.. megfigyelni meg kémkedni egy lány után az kurvára nem normális, hanem aberált viselkedés. Ne csodálkozz, hogy egy ilyen perverz alak nem nem kell semmilyen rendes lánynak.. meg is érdemled.
A tenni alatt sem azt értettem, hogy kémkedj a lány után, hanem, hogy változtass önmagadon, hogy vonzóbbá válj a szemükben. Amit te csináltál, az visszataszító és undorító dolog, pont, mint ahogy salsoul 3 hónapos kémkedése is.
A tenni alatt sem azt értettem, hogy kémkedj a lány után, hanem, hogy változtass önmagadon, hogy vonzóbbá válj a szemükben. Amit te csináltál, az visszataszító és undorító dolog, pont, mint ahogy salsoul 3 hónapos kémkedése is.
Wow, csajkommandó? <#wow2>#wow2><#ravasz1>#ravasz1> Durva harcmozdulat a szerelem nevû háborúban <#hehe>#hehe>
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Azért tenni is kéne?
Fél elit csapatot létesítettem egy/két lány miatt.
Sõt, hogy ne legyen nagy az alapzaj, annak tagjai NEM is ismerték egymást.
Ha megmozdult a lány, már arról is tudtam.
Ez is mi miatt van? Ritka (számomra) rendes lányt találni
Fél elit csapatot létesítettem egy/két lány miatt.
Sõt, hogy ne legyen nagy az alapzaj, annak tagjai NEM is ismerték egymást.
Ha megmozdult a lány, már arról is tudtam.
Ez is mi miatt van? Ritka (számomra) rendes lányt találni
Ismered a csajt, vagy csak a kép van meg róla?
Tudom, hol lehet ihazán rendes lányokat találni.
Hûségesek, nem hazudnak, rendszeresen járnak templomba, nincs nagy agyagi igényük, biztos, hogy nem csalnak meg senkivel, és egy bazinagy házban laknak.
van itt szende, van olyan aki lóg a neten

és vannak olyanok, akiknél nem olyan veszélyesek a szabályok

Na Sal, melyik rendes csaj az ested? <#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe> <#nevetes1>#nevetes1> <#eplus2>#eplus2> <#eplus2>#eplus2>
Hûségesek, nem hazudnak, rendszeresen járnak templomba, nincs nagy agyagi igényük, biztos, hogy nem csalnak meg senkivel, és egy bazinagy házban laknak.
van itt szende, van olyan aki lóg a neten

és vannak olyanok, akiknél nem olyan veszélyesek a szabályok

Na Sal, melyik rendes csaj az ested? <#hehe>#hehe> <#hehe>#hehe> <#nevetes1>#nevetes1> <#eplus2>#eplus2> <#eplus2>#eplus2>
Azért tenni is kéne.. nekem a bnõm ilyesféle "tesco gazdaságos", csak nem szöszi, hanem fekete. Meg volt még pár ilyesféle lány, akivel elvoltam, nem annyira nehéz az. 😊
Ez a hozzászólásod megint példázza, hogy nincs tapasztalatod. Sebaj, azért írj csak nyugodtan. 😊
Nagyon örülnék, ha egy ilyen/efféle "Tesco gazdaságos" szöszi annyira belém szeretne, hogy nem igényelne más srácot.
mi ez, teccsó gazdaságos szöszi?XD Amúgy én sem hiszem, hogy IGAZÁN bele tudna szerelmesedni akárkibe. Esetleg érdek miatt, de az már nem valódi szerelem.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
"A nõ bármilyen férfibe bele tud szerelmesedni."
Ez nagyon nincs így! Én sem tudnék beleszeretni bármilyen nõbe, csak abba, amelyik közelít az ideálomhoz. Ezzel a mondattal azt mondtad, hogy a nõknek nincs izlésük, és hogy bármi megfelel nekik, csak hímnemû legyen az illetõ.
Ez nagyon nincs így! Én sem tudnék beleszeretni bármilyen nõbe, csak abba, amelyik közelít az ideálomhoz. Ezzel a mondattal azt mondtad, hogy a nõknek nincs izlésük, és hogy bármi megfelel nekik, csak hímnemû legyen az illetõ.
Mik között nincs rendes?
Szerintem ezek a srácok ilyen nõkre buknak... És nincs köztük (velük) rendes... nahát.
Azért én sem vagyok nagyon különösebb, nekem ilyen lányok tetszenek:
Bár ne nézzétek, hogy miben van, és csak akkor lehet érdekes, ha a szeme a kedvenc színem:

Azért én sem vagyok nagyon különösebb, nekem ilyen lányok tetszenek:
Bár ne nézzétek, hogy miben van, és csak akkor lehet érdekes, ha a szeme a kedvenc színem:

szerintem nem lenne kevés. sõt...
Lirion, te ismét nem érted mirõl beszélek.
Írtad, hogy "a köcsög pasi vonzóbb, mint aki ki nyalja a seggeteket" és én a seggnyalóra/seggnyalóhoz írtam azt ott lentebb.
Egyébként minden tudati szint kérdése.
A nõ bármilyen férfibe bele tud szerelmesedni.
Írtad, hogy "a köcsög pasi vonzóbb, mint aki ki nyalja a seggeteket" és én a seggnyalóra/seggnyalóhoz írtam azt ott lentebb.
Egyébként minden tudati szint kérdése.
A nõ bármilyen férfibe bele tud szerelmesedni.
Na ebbõl látszik világosan, hogy mennyire nincsenek tapasztalataid, csak lexikális tudásod. Nem választhatod meg, kihez vonzódsz, csak azt, hogy engedsz-e a vonzalomnak vagy elfojtod inkább.
A nõk nagy része azért sír rendes pasi után, mert a köcsög, gerinctelen csúszómászókhoz vonzódnak, mivel azok sokkal inkább férfiasan viselkednek, mint a rendes pasik, akik után sírnak.
A nõk nagy része azért sír rendes pasi után, mert a köcsög, gerinctelen csúszómászókhoz vonzódnak, mivel azok sokkal inkább férfiasan viselkednek, mint a rendes pasik, akik után sírnak.
Tökmindegy, hogy te linkelsz vagy más: a véleményem a linkelõ személyétõl teljesen független.
Az optimizmusommal nincs gond: a kiscsajban benne van a potenciál, hogy jó, rendes nõvé érjen.
Ugyanakkor látom (mert nem tettem félre a látásom), hogy ma még köze nincs az érett rendes nõhöz. Mondhatjuk, hogy szép és aranyos, bájos de azt nem, hogy érett rendes nõ.
Miért, szerinted milyen, ha nem olyan semmilyen, határozatlan?
Az optimizmusommal nincs gond: a kiscsajban benne van a potenciál, hogy jó, rendes nõvé érjen.
Ugyanakkor látom (mert nem tettem félre a látásom), hogy ma még köze nincs az érett rendes nõhöz. Mondhatjuk, hogy szép és aranyos, bájos de azt nem, hogy érett rendes nõ.
Miért, szerinted milyen, ha nem olyan semmilyen, határozatlan?
Nézd, az ideálomhoz nem áll közel az amivel tele van a net, meg a divatmagazinok, meg a filmek általában, így nem tudom, hogy honnan az istenbõl szerezzek képet példának, mintának.
És ebben a google sem tud segíteni.
A testi szépségtõl még senki sem lesz sem rendes, sem agyilag, sem szellemileg, sem érzelmileg felnõtt, szép. A fizikai paramétereket adja a természet, a többirõl pedig mindenkinek saját magának kell már gondoskodnia.
Oké, neten is nézelõdtem párszor, és idõnként benézek abba a topikba is amibõl eredetileg az az idézett kép is származik, hogy hátha... de kéjnõkön túl nemigen van ott más... és csak fogom a fejemet. Egy rakás elkeseredett nõszemély aki magamutogatással próbálja meg felkelteni a figyelmet, mert egyébként le se...
És ebben a google sem tud segíteni.
A testi szépségtõl még senki sem lesz sem rendes, sem agyilag, sem szellemileg, sem érzelmileg felnõtt, szép. A fizikai paramétereket adja a természet, a többirõl pedig mindenkinek saját magának kell már gondoskodnia.
Oké, neten is nézelõdtem párszor, és idõnként benézek abba a topikba is amibõl eredetileg az az idézett kép is származik, hogy hátha... de kéjnõkön túl nemigen van ott más... és csak fogom a fejemet. Egy rakás elkeseredett nõszemély aki magamutogatással próbálja meg felkelteni a figyelmet, mert egyébként le se...
Miért van az, hogy az általam belinkelt képekrõl csak negatív véleményt olvashattunk felõled? Olyan nincs, hogy nem jut eszedbe semmi pozitív tulajdonság. Hova tünt az optimizmusod? Így elég lehangoló olvasni soraid.
Egyáltalán milyen jelekbõl szûrted le ezeket: "határozatlan, semmilyen, maga sem tudja, hogy hányadán áll magával"?
Hogy lehet valaki semmilyen?
Tudod te, mi az, hogy semmilyen? Tulajdonsággal nem bíró... dolog. Olyan hogy lehet bárki/bármi?
Egyáltalán milyen jelekbõl szûrted le ezeket: "határozatlan, semmilyen, maga sem tudja, hogy hányadán áll magával"?
Hogy lehet valaki semmilyen?
Tudod te, mi az, hogy semmilyen? Tulajdonsággal nem bíró... dolog. Olyan hogy lehet bárki/bármi?
Az a csaj sem lett letukmánolva, amelyiket én raktam be.
Nem azt írtam, hogy szívszerelmed, ismerõsöd rakd be, csak egy olyat, aki közel áll az ideálodnak, hogy tisztában legyünk vele.
Csak azért, mert fura, hogy egy gyönyörû csajt csak úgy leinfantilisezel, holott 100%, hogy nem az.
(Infantilis: Testalkatilag, nemileg vagy értelmileg fejlõdésében visszamaradt. A férfiakról általában primitív elképzelései vannak, és szexuális érzéke is fejletlen. Érzelmi reakciói olyanok, mint a gyermeké, könnyen sír, és mindenen vihog.)
Még ha nézelõdni nem is nézelõdsz, akkor is láthattál már olyat. Amúgy meg biztos, hogy nézelõdsz, mert ezen a topicon még nem láttam ezt a szót, csak azokon, ahol elég sok csajkép megfordul.
Vagy ez is olyan dolog, mint bármely más információ rólad, amit valami ismeretlen okból nem osztasz meg olvasóiddal?
Nem azt írtam, hogy szívszerelmed, ismerõsöd rakd be, csak egy olyat, aki közel áll az ideálodnak, hogy tisztában legyünk vele.
Csak azért, mert fura, hogy egy gyönyörû csajt csak úgy leinfantilisezel, holott 100%, hogy nem az.
(Infantilis: Testalkatilag, nemileg vagy értelmileg fejlõdésében visszamaradt. A férfiakról általában primitív elképzelései vannak, és szexuális érzéke is fejletlen. Érzelmi reakciói olyanok, mint a gyermeké, könnyen sír, és mindenen vihog.)
Még ha nézelõdni nem is nézelõdsz, akkor is láthattál már olyat. Amúgy meg biztos, hogy nézelõdsz, mert ezen a topicon még nem láttam ezt a szót, csak azokon, ahol elég sok csajkép megfordul.
Vagy ez is olyan dolog, mint bármely más információ rólad, amit valami ismeretlen okból nem osztasz meg olvasóiddal?
De miért? Én is kíváncsi volnék hogy neked milyen az ideálod, a rendes lány. Én a magam részérõl ígérem hogy nem írok semmilyen formában róla, csak magamban levonom a következtetést. Így se raksz képeket?
A normál életben és nem a neten szoktam nézelõdni, és a fejemben hordom a képeket (nem merevlemezen) s innen nem tudok sem nyomtatni, sem feltölteni, sem linkelni.
Egyébként amúgy sem tenném ki õket közhely, és "tuknám" parádénak.
Egyébként amúgy sem tenném ki õket közhely, és "tuknám" parádénak.
Nem értem hogy ez az õszinteség egészen pontosan mit is jelent.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Visszaolvasgattam, és egy apró dolog nem hagy nyugodni...
Salsoul! Feltöltenél egy képet, amin egy olyan csaj van, aki neked tetszik? Lehet szobás is, valami olyan, ahol nem találsz semmi kivetnivalót. És a csaj is olyan, amit te magad mellett szeretnél a jövõben. Nem piszkálódásnak számon, ne értsd félre, csak puszta kiváncsiság.
Salsoul! Feltöltenél egy képet, amin egy olyan csaj van, aki neked tetszik? Lehet szobás is, valami olyan, ahol nem találsz semmi kivetnivalót. És a csaj is olyan, amit te magad mellett szeretnél a jövõben. Nem piszkálódásnak számon, ne értsd félre, csak puszta kiváncsiság.
2009.05.30. 14:00 : A hosszú haj megszûnt létezni. <#vigyor0>#vigyor0>
látom itt semmi sem változott<#wow3>#wow3>
Szerintem ha eléd állna egy szó szerint olyan fiú mint amilyent leírtál, az még kevés lenne, nagyon kevés, a semminél épp hogy egy hajszállal több.
Amit nálad a párkapcsolat jelent, ahhoz nem kell párkapcsolat.
Az egy szimpla mindentõl független standard.
Amit nálad a párkapcsolat jelent, ahhoz nem kell párkapcsolat.
Az egy szimpla mindentõl független standard.
meik volt elõbb a hosszú vagy a rövid haj?
Szerintem: határozatlan, semmilyen, maga sem tudja, hogy hányadán áll magával.
Passzolna azzal a lentebb linkelt csajjal.
Passzolna azzal a lentebb linkelt csajjal.
Ránézésre szerinted õ egy rendes srácnak néz ki?

Rendes fiú= megbízható ( ha mond valamit, akkor azt úgy is gondolja), komolyan vesz, nem szemétkedik (a szemétkedés is túl tág kategória, de pl nem ver át, nem szédít baromságokkal,nem hiteget, nem hazudik a képedbe stb. stb).
Amit várnék tõle: tisztelet, megbecsülés, õszinteség.
Mit jelentene nekem?: szted mit jelentene? mindent.
A párkapcsolat nálam a kölcsönösséget, az egymás iránti tiszteletet, szeretetet és õszinteséget jelenti, valamint az egymásért vállalt felelõsséget.
Persze, én ranedes lány vagyok, még jó 😄 : nem vagyok hûtlen, ha van valakim, akkor odaadóan szeretem és tisztelem, és nem járok valakiivel csak azért, mert jól néz ki, hanem csak akkor, ha van mögötte érzelem.
Azt nem tudom, hogy az általam leírt rendes fiú milyen rendes nõre vágyna, vagy hogy egyáltalán rendes nõre vágyna-e...Murphy szerint tuti, hogy nem 😄
És azt sem tudom, én olyan vagyok-e...De valószínûleg nem.
Szerintem nincsenek egymást kizáró tényezõk, úgyhogy sztem nincs kudarcra ítélve a dolog.
Lehet, hogy ijedtemben elmenekülnék, ha megkapnám, de nagyobb az esélye, hogy inkább örülnék és vigyorognék, mint a vadalma.
Mindenesetre próbálkozok a netes társkereséssel. És én szoktam válaszolni. Meg ha ledumálok egy randit, arra elmegyek.
Amit várnék tõle: tisztelet, megbecsülés, õszinteség.
Mit jelentene nekem?: szted mit jelentene? mindent.
A párkapcsolat nálam a kölcsönösséget, az egymás iránti tiszteletet, szeretetet és õszinteséget jelenti, valamint az egymásért vállalt felelõsséget.
Persze, én ranedes lány vagyok, még jó 😄 : nem vagyok hûtlen, ha van valakim, akkor odaadóan szeretem és tisztelem, és nem járok valakiivel csak azért, mert jól néz ki, hanem csak akkor, ha van mögötte érzelem.
Azt nem tudom, hogy az általam leírt rendes fiú milyen rendes nõre vágyna, vagy hogy egyáltalán rendes nõre vágyna-e...Murphy szerint tuti, hogy nem 😄
És azt sem tudom, én olyan vagyok-e...De valószínûleg nem.
Szerintem nincsenek egymást kizáró tényezõk, úgyhogy sztem nincs kudarcra ítélve a dolog.
Lehet, hogy ijedtemben elmenekülnék, ha megkapnám, de nagyobb az esélye, hogy inkább örülnék és vigyorognék, mint a vadalma.
Mindenesetre próbálkozok a netes társkereséssel. És én szoktam válaszolni. Meg ha ledumálok egy randit, arra elmegyek.
Ez azért van, mert a lányok nem a rendes srácokhoz vonzódnak. Ez van. Kibaszott veletek a természet, hogy a köcsög pasi vonzóbb, mint aki ki nyalja a seggeteket. 😄
Persze vannak srácok, akik a kettõ között állnak, akik hihetetlen érzelmeket tudnak kiváltani és mellette nem köcsögök, na ezekbõl van nagyon kevés. 😊
Persze vannak srácok, akik a kettõ között állnak, akik hihetetlen érzelmeket tudnak kiváltani és mellette nem köcsögök, na ezekbõl van nagyon kevés. 😊