Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3. legnagyobb barátomat most temették el pénteken 18 évesen megfolytotta az asztma 13.án hajnalba..
Gimi után a rádiózáson, vagy a szinkronhangon gondolkozom, de ez még az akkori ismeretségeimtõl fog függni..
ez csak akkor mûködik, ha tisztában vagy azzal ki is vagy valójában, helyes énképpel és önértékeléssel hozzád hasonlót fogsz tudni szeretni és viszont
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
2011 augusztus...
2012 Április
2013 Április...
Nem vagyok egy tükör elõtt pózoló hobbit vagy 5-6 fotóm van, de az épp elég 😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Köszi hogy õszintén írtál magadról, sajnos megtorpantotta lelkesedésemet a leveled elsõ sora. Fõ most fejem, hogy meg ne bántsalak, de így nem szeretnék belekezdeni egy kapcsolatba.
Sorry.
Mariann
Még ez hagyján de volt aki élõbe vágta a képembe.
Mondjuk egyik sem jó, de én elfogadom, hisz nem tehetek mást.... És ha tudnátok hány ilyenen vagyok már túl... És csoda ha falnak megy az ember?! 😊)
Van még egy évem a gimibõl, utána ha minden jól megy akkor Nyíregyre költözöm, remélem sikerül, utána már lesz esélye a Dunántúlinak is, addig nem... Az ország másik sarka még is csak az ország másik sarka.... És nincs arra sem ismeretségem sem rokonom.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
- Ezért jó ha az ember párkapcsolatba önálló emberként önálló emberrel kezd bele. /ezen a ponton vérzek én el jelenleg/
- A csajt is meg lehet érteni. És a szüleit is. De téged is.
Mindenkinek egyaránt nehéz szitu.
- Oldd meg a dunántúli mozgást is.
Én is rengeteget kipróbáltam párom.hu onlyyou, de valahogy egyik sem nyerte el a tetszésemet és egyikre sem fizettem elõ, és töröltem is magam a párom.hu-ról, és az összes többirõl. Lehet hogy jók, és sok sikeres történet áll a hátuk mögött, de nem valami aktív sok társkeresõnél a Szabolcsi részleg.
A Love.hu-nál és a Páratlan.hu-nál ilyen probléma hálistennek nincsen.
És igen a Randivonal a legszélesebb körben ismert, hiszen a Gyalogló chaten is több éve regisztrált szobája van, ahol mindennap ott vagyok.
Én is kipróbáltam több társkeresõt, és a Párom.hu volt az ami még legjobban tetszett. És most jut eszembe, hogy az õ garanciájuk adta meg a végsõ lökést a sörétes módszerhez. olvasd itt
Mégis a Randivonal talán a legszélesebb körben ismert oldal, és A Társkeresõ.
A Love.hu-n vagyok bent 2011 decembere óta onnan volt tavaly nyáron egy 3 hónapos kapcsolatom,aminek szeptemberre vége is lett, de ezt korábban már említettem itt.
Ezt követõen szeptemberben felregisztráltam még a páratlan.hu oldalra is.
Ezen a 2 társkeresõn vagyok csak de ezeken Prénium és VIP tagsággal én is, és nyitott szemmel járok, bár legtöbbször a levelek 95 %-ra nem is érkezik válasz.
Szép történet...
Az enyém úgy volt h egy májusi délután 3 körül hazajöttem a gimibõl lepakoltam a cuccot és gondoltam benézek Love.hu-ra.. Bevan állítva 18 tól 24 ig biztos ami biztos jó nagy legyen a szórás 😊) Láttam hogy van 3 új regisztrált 1 délután alatt. Kettõjüknél nem volt kép... Viszont a 3.nál mikor megláttam a profilképét, amit kitett, leesett az állam, pedig csak egy tabllókép volt.... És vmi olyasmit írtam h eszméletlenül gyönyörû vagy cuki a mosolyod... bementem enni meg tanulni majd 5 után jövök ki ott van h Erika rád mosolygott szeretne megismerni.. Felvettem msnre, majd skypra, és elkezdtünk beszélgetni, majd két hét múlva 1-2 nappal nyári szünet elõtt találkoztunk nyíregyen egy szép kis helyen, és hát szerelem volt elsõ látásra, és mire elmondta idõvel h milyen piszkok a szülei én már bele is zúgtam, és nem érdekelt,így az egész nyarat végig títkolóztuk. 😊 A Többit pedig már írtam korábban 😊
Nektek pedig Gratulálok 😊
Már kezdett elegem lenni az egészbõl. Végsõ elkeseredésemben minden elvárásomat és prekoncepciómat félredobtam. Csak annyi igényem maradt, hogy ne dohányozzon, és legyen legalább x cm magas - úgy gondoltam a többi tényezõvel lélektani és filozófiai ismereteimre építve elboldogulok majd . Aztán belementem a keresésbe, mindenkit, aki egy ici-picit is szóba jöhetett megnyitottam egy új lapon, hogy azoknak sörétes puska mód mind írni fogok – nem nagy dumát, hanem csak azt ami különösebb erõfeszítés nélkül jön. Mire írtam volna, valaki, aki e találatok között volt, látta, hogy megnéztem az adatlapját, és egy ilyen kulcs a szívhez marhaságot (tesztet) küldött. Én azt kitöltöttem, és írtam mellé neki egy levelet, hogy szerintem a teszt baromság, és ezt és azt gondolom a teszt kérdéseirõl, és érdeklõdtem felõle. Aztán még pár levél, aztán skype, aztán találkozás és lassan két éve együtt vagyunk.
Megjegyzem õt mielõtt elegem nem lett a kizárt/határeset kategóriába tettem volna a képei alapján.
Rajta kívül korábban volt két csaj, akikkel elakadt a beszélgetés.
Egy csaj, aki szakdolgozat írás miatt csak késõbb tudott válaszolni.
És még egy csaj aki nem volt hajlandó elköltözésre, és akinek a lakhelyére én sem voltam hajlandó elköltözni.
És sok-sok csaj aki nem válaszolt semmit.
A heavy cost. I pay it gladly.
Nokia 6300
Nokia 6230
És az utóbbival annó 5 napig voltam kórházban és éjjel nappal szólt rajta a rádió,és játszottam rajta, mégsem merült le....
Nekem ez a 2 Nokia nagyon sokat ér és az okos telefonok a nyomukba sem érnek. Püfölheted, de a Nokia az Nokia marad.
Mi, emberek is folyamatosan változunk vagy legalábbis reagálunk a külvilágból érkezõ behatásokra, viszont vannak olyanok akik ezt nehezen vagy nagyon rosszul kezelik, ezért örökös konfliktusba kerülnek Önmagukkal és a világgal is. Az újtól való félelem - ismerkedés - nagyon régi probléma minden egyes ember életében, talán ezt kellene elõször megtanítani mindenkinek. Persze a szüleink ebben sokat segítenek, de amint a mellékelt ábra is mutatja, sokan felnõttként is küzdenek ilyen gondokkal.
Érdemes nyitottnak lenni a világra, mert sosem tudhatjuk, hogy mikor futunk bele abba aki mondjuk segíthet megoldani valamelyik problémánkat, adott esetben a párkapcsolatit 😉
na viszlát legközelebb.
The Matrix has you...
Sokat használom az angol nyelvet munkámból kifolyólag, ezért nem ritka, ha ezt beleszövöm a beszédembe/írásomba. Korábban errõl volt egy hsz clio részérõl és most nem álltam meg, hogy ne írjak be egy ilyen fricskát, csak hát most vagy rövid az emlékezete - volt már ilyen - vagy csak szimplán nem akar reagálni és terel - mint általában 😄
mindegy, van ami nem változik, ellentétben a nyelvekkel 😊
The Matrix has you...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
én nem azt mondtam, hogy ha nekem rossz, akkor másnak is legyen rossz
csak azt, hogy egy szarok bele hangulat lesz úrrá az emberen
Ha lecsesztek a melóban, akkor otthon rúgjak bele a macskába?
Az emberek zöme ilyen tényleg, de ez engem nem vigasztal, és nem is tartom természetesnek.
Tény, hogy nekem sincs kedvem jótékonykodni, ha szar kedvem van épp, viszont nem is bántok feleslegesen másokat. Nem dobálom szanaszét az utcán a szemetet. Nem török össze semmit. Nem veszekszem. Ez rajtam pillanatnyilag nem segít, és késõbb csak bánom. Akkor miért csinálnám? Ez fejben dõl el szerintem.
így igazad van, de csak részben
ez nem csak fejben eldõlés kérdése
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
kijelenthetjük, hogy Magyarország igénytelenebb, mint Svájc vagy Ausztria
a magyar emberek elviselik a rendetlenséget és a koszos szemetes utcákat
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
lényeg ebbõl a szempontból az, hogy ki milyen szinten él
tehát, ha telefonálok, akkor teszem ezt az általam ismert és megengedhetõ legjobbnak vélt módon - minden lustaságot nélkülözve és tanulásra fordított idõt nem sajnálva
Egyébként számomra nagyon negatív az igénytelen szó jelentése...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem hajlandóak megforgatni a szerencsekereket többször, mert nem áll érdekükben tovább forgatni - kiforgattak egy nokia3210-est és az elég, nyugalmi potenciálra kerültek már, konzervatívak, rugalmatlanok, a szokásaik uralkodnak rajtuk, unalmasak, változásellenesek
A személyes okok amiket említettél, nem kizárólagosan érvényesek ilyen helyzetekre. Pl. valakinek simán nem jön be ez vagy az, nem pedig "halogat", vagy esetleg "nincs türelme hozzá".
chhaya lusta megtanulni használni(lecserélni) egy "okos"-abb telefont
én pedig lusta vagyok megnöveszteni és ápolni a hosszú hajamat - ezért vágom le, nem pedig megyek fodrászhoz; így freshnek igaza van én is igénytelen vagyok
biztos voltam abban, hogy lesz valaki, aki az igénytelenséget saját magára veszi és negatív jelentéssel 😊
számomra igénytelen, aki dohányzik, aki hosszú hajat visel, aki nem dolgozik, aki nem sportol stb.
más számára igénytelen lehet az, aki nem dohányzik, aki rövidre vágatja a haját, aki sportol, vagy aki dolgozik
más nézõpontból bármi más lehet
soha nem azt kell nézni, hogy ez a szokás és az egyszerû pórnép mit minek értelmez