Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
A szélsõség eddig is betegebb dolgokat mûvelnek.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Pesten ez a helyzet😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

salsoul
Majd elhasználódik, kiöregedik aztán eldobják mint a mûanyag poharat, fáradt étolajat
chhaya
Ezt fejtsd ki.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
akiknek önértékelési zavara van azok ezt valják

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

chhaya
Azért ti is tudjátok, hogy ez a szélsõség, nem az átlag és nem a többség... Ugye?

komolyan nem hiszem el, hogy ez egy egészséges gondolkodás, amit ez a lány kiírt az hagyján, hogy az elvárásai mesébe illõk, de ilyen mértékû szennyet nem egyszerû elolvasni. Na ilyenek mászkálnak köztünk...A slepp. Nem szabad velük kezdeni, dehát folyton ilyenbe akadunk bele, ha kell, ha nem.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha lennének szmájlik betenném a lefele nyúló ujjat

és még én voltam lehurrogva évekkel ezelõtt, hogy velem van a baj nem pedig a csajokkal😄DD

""Lovagolni tudjon,(vagy legyen lova ) és szeresse a szépirodalmat, leginkább a verseket. Táncoljon argentin tangót, de legalább rumbát. Ha motorozik,az mindenképp elõny,de valamit vezessen, és az ne elektromos bicikli legyen. Mindenképp legyen magas.
Beszeljen angolul,spanyolul-olaszul én is szívesen megtanulnék. Többit majd itt...""

Nõi adatlapon egyik társkeresõn..

miért sokkal jobb nõnek lenni? 3 féle orgazmusod lehet. nem áll fel akkor, amikor nem kéne, és nem kell felállnia, amikor kell. bármidet megmûttetheted, ami nem tetszik, de ha a férfi farka kicsi, azzal nem lehet mit tenni. ha csúnya vagy, kisminkelheted magad. a szemöldököd lehet akármilyen vékony, nemleszel buzi. a gyereked tuti hogy a tiéd. egy csini dekoltázzsal mindent elérhetsz. ha dugni akarsz, legalább 50 jelentkezõ akad percenként. általában ingyen mehetsz be bárhová, ahol további kiadásaid sincsenek, mert úgyis 20an meghívnak. a gyorshajtás azt sem tudod mi, mert te megteheted. a bírságot csak hírbõl ismered. egy kis hisztivel mindent elérhetsz, csak hogy befejezd végre. bármikor sírhatsz anélkül hogy puhapöcs lennél. ha nincs kedved dolgozni, keresel egy gazdag férjet, az majd úgyis eltart. ha nincs kedved szexelni, csak megmondod hogy menstruálsz, garantáltan nemfogják erõltetni.lehet egyszerre 2 pasid ANÉLKÜL hogy az átlátszó módszereid miatt lebuknál, mert sokkal ravaszabb vagy. és.. jézusom, még sorolnom kéne ezek után??

Narxis
*rendbe

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Szívesen máskor is! Remélem rendebe jönnek a dolgok.

salsoul
lehet igazad lesz öreg 😉
eleinte nem igazán tudtam összerakni a kirakót, de valahogy a fejemben maradt amit írtál, és valami elkezdett összeállni

egyébiránt úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk tiszta vizet önteni a pohárba

köszönöm soraidat
Igen tudják, ha megvan az a bizonyos közös hang meg a szimpátia akkor elmondom persze.
Még neten keresztül ismeretlenül is elítélnek sokan nem hogy mikor meglátnak, pedig sokan azt sem tudják h mit takar ez az egész.

bajgunar
PFf. Nah igen. Ezek az sms-ek. Szóban nem tudta elmondani? (felhívva téged), vagy személyesen? Szánalmas. Nc. Ilyen szóra sem érdemes. Ne bánd egy percig se. Ilyenkor így utólag belegondolva, csak az bántott engem pl, hogy elfecsérelt idõ volt, felesleges beszélgetés, tali, stb... Aztán arra nem képes, hogy elédállva közölje a tényeket, h bocsi, de nem.

Azt tudatod velük, hogy (nem megbántani akarlak), mivel szembesüljenek, ha személyesen találkoznak veled? Ez sok embernek hátrány, vagy félnek ettõl az állapottól, meg elítélik az ilyen embereket. Na ezeket is kerülni kell nagy ívben. Beteg agyúak. Nekem is van egy ismerõsöm, nagyon csinos, helyes kiscsaj. Neki is mozgáskoordinációs problémái vannak a lábával. De hihetetlen mértékû szíve van, kedves, aranyos és õszinte. Neki sem volt egyszerû. Vele is így bántak. Sok bántó levelet kapott, meg megsértették. De mára már van egy pasija, és nagyon boldogok.

Küldhetsz képet. De én már egy ilyen társkeresõs oldalon sem vagyok fennt. Elég volt. S ha netán úgy alakul, hogy megint szingli sorsra jutok. Tuti nem regizek be mégegyszer. Elõ meg végképp nem fizetek 1 petákot sem.
Én is utasítottam már vissza 2 nõt 😊) Annó még tavalyi exem elõtt.
De egyébként itt áprilisban elkezdtem elég jól írogatni, ha van kedved, és idõd olvass vissza bátran.
Én Randivonalon És Love.hu-n vagyok most újévig VIP Tag.
3-4 éve chatelek szinte napi szinten feljárok hülyéskedni. (chat.hu, gyalogló). Annó én elmentem úgy debrecenbe meg 1-2 helyre szalkáról h apám tankolt és elvitt. de mikor 3 at buktam, meg az egyik úgy végzõdött h mire hazaértem el sem értem, akkor azt mondtam h max nyíregyig felmegyek ami tõlem 70 km ha jó jó ha nem nem, sajnálom... Aztán volt olyan is h mondta nekem az egyik Július. 9. én h õ nem jön le mert õ nem fut pasi után, neki ez az elve... aztán csak lejött..
Meghívtam egy jégkrémre és egy kólára, leültünk beszélgetni egy kv-zóban... Majd mikor köszöntünk elfelé kérdeztem hogy hogyan tovább? Majd ha hazamegyek megírom... Mondom jó...

Hazaértem ez fogadott. Drága istván ! kegyes hazugságot kérsz vagy õszintét ? Úgygondolom kialakult egy olyan baráti viszony biztos köztünk, mikor joggal gondolhatom, hogy az irántad irányuló szimpátián alapulhat az hogy õszinte leszek. egy nagyon rendes kedves, a jót nagyon megérdemlõ embert ismertem meg személyedben.Viszont úgy gondolom, hogy én nem vagyok felkészülve arra ,hogy társas kapcsolatot alakitsak ki. S kérlek ne fájjon neked nem a testi kordinációk miatt elsõsorban. nem akarok hazudni az is a szempontok egyike. Nagyon értékes embert ismertem meg benned. de kérlek ne add fel. mindenki számára van egy társ, minden csak idõ és kitartás kérdése. kérlek igérd meg nekem hogy soha nem adod fel.Jóbarátként bármikor a tiéd vagyok. S a mai nap volt életem legtanulságosabb napja. puszi.......

És akkor este keresett meg a Pesti õ is Love.hu-ról..
Volt több levelem a nyáron 5-6 kb és mindnek ez volt a lényege, csak mindenki máshogy fogalmazott. És töröltem is szinte minden levelet, meg azokat embereket akik ezeket írták.

Van egy nyíregyi csaj aki mióta májusban meglátott a kórházban belém van bolondulva, én nem egyszer a tudtára adtam h boccs de nem tetszel, ennek ellenére mindig másoktól érdeklõdik élek még, és mi van velem, mert engem nem ér el 😊
A Pestit meg azért gondoltam komolynak mert annak mutatta magát és én azt hittem tudod hogy na jön meglát elbeszélgetünk másnap már megy is haza... Erre fel jön leszáll a vonatról, gurulós bõrönddel h maradhat 3-4 napot? 😄 Mutatta h segítõkész életvidám,áhh hát mondom szuper...
Majd idõközben kiderült h félévig járt dráma tagozatra szinészkedni Pesten 😊 Nálam tudod az van h a hangom is jajj de jó az arcom jajj de cuki meg de aranyos, de helyes vagy, de a lábammal egyikük sem igazán bír megbarátkozni. Rengeteget azért buktam mert vagy a lány közölte h hogy néznének így rá?? Vagy a szülei közölték h el ne mélyüljön, mert gondok lesznek..

Ha kiváncsi vagy a kiscsajra privibe küldhetek linket 😊

bajgunar
Köszönöm jókívánságod. Sok sikert neked is! Jól teszed, h nem csöggedsz, nem szabad. Majd lesz valahogy.
Igen társkeresõn akadtunk egymásra, pontosabban Õ rám. a twoo-n. 😛
Megnéztem, felnyitotta a szemem, s Õ írt elõször. Én már úgy voltam vele, hiába is írok vissza, úgyse lesz több, csak egy | . Erre ez lett. Ápr. 17 óta együtt vagyunk. Azóta szinte ide is költöztem hozzá.
Elején nekem is ment ezerrel a chatelés, stb. A végére beleuntam. Volt amelyik ~3 hétig, húú de boldog volt, meg szerelmes, majd egyik napról a másikra kitalálta, h mégse, és inkább szakítsunk, majd letiltott mindenhonnan. És mellette kamuzott, hazudott akkorát, pofám leszakadt volna. Volt amelyik azt se tudta mit akar, volt amelyik pasifaló volt, s hetente cserélgette a pasikat, meg próbálta kihaasználni kénye kedve szerint mind. Na ezeket pattintottam is azonnal. Volt amelyik képes volt miattam feljönni, meg feljárni békéscsabáról, vagy szeghalomról, Ok, felõlem jöjjön, de én tuti egy métert nem teszek egyikért se. A végén õ adta elõ h halálos beteg, és inkább kilép a kapcsolatból, stb.. Volt amelyik dumált végig, keresett, hívott, írt, ~ fél óránként felhívott. (nemtom mennyi, de tuti nem ~50k volt a telszámlája 😄 ). Ez ment ~2 hétig (én egyszer se hívtam), tali nem volt, aztán egyszercsak hopp, szõrén szálán eltûnt, nem kapcsolható, nem elérhetõ, tiltott mindenhonnan, stb... Pécs mellett lakott. Én mondtam, h ne számítson rá, lehet tõlem angelina joli vagy ki, meg pamela anderson is, de tuti nem megyek le, még csak 1 randira sem. Õ jön, meg így meg úgy, majd lelécelt. 😛 De volt amelyik eljött a világ végérõl, s nekem nem jött be élõben, s a tudtára adtam. 😛 Dehát, most hiába a hetekig tartó chat, duma, ha élõbe nincs meg a vonzalom. Olyan is volt, h meghallotta a hangom, s a csajnak nem jtt be (ez volt a kifogás), s lepattintott. (persze nem szoprán hangom van, mint warnun xavérnak), deáhát. Valahogy le kellett hogy rázzon.
Elején amennyit idegeskedtem a végére sírva röhögtem a sok idiótán, meg a próbálkozásaikon.
Idõvel ki lehet szûrni. De mint mondtam, a sok "barát" is, akivel annyit dumáztunk, tényleg baráti szinten, így netrõl megismerkedve, szép lassan mind lelécel fb-ról is, minap is törölte magát az egyik ilyen "hölgyemény". PFf. Nagy kunszt, ha neki így jó?! Legyen boldog.
Hidd el h a normális nõk ritka h felregisztrálnak oda, vagy ha fel is regisztrál, megijed a sok lyuk vadásztól, és pár óra alatt törli is magát. De nem egy olyat látok akik már többször felregisztráltak, és visszatérõk. Nem is éltem bele magam hálistennek 😊Lapozok tovább ahogy eddig is, olyan még nem volt hogy ne legyen sehogy. 😊
Nekem 1 dunántúli lány van igy 😊 Tavaly õsszel ismertem meg, azóta mikor azzal jönnek h legyünk barátok azt mondom h nekem van elég, és lépek tovább 😊
Hol találtad meg a párod? Társkeresõn? nem keresem görcsösen, csupán csak nyitott szemmel járok. Nyáron volt 6 találkám, meg ez a pesti, és mind úgy végzõdött h fújj, Te mozgássérült vagy, csak ki hogy adta elõ.
Gratulálok nektek, sok boldogságot! 😊

Ha már tudod mit akarsz egy nõtõl és tudod ki az aki illik hozzád külsõre és intellektusban, akkor kifejezetten igényes és tartalmas randikat össze lehet vadászni. Van, amelyikbõl nagyon jó kapcsolat is kialakul. Szerintem sokkal jobb 3-4 napig levelezni, beszélgetni valakivel találkozás elõtt. Tudod mire számíts. Persze jó emberismeret kell hozzá és kellõ érzelmi intelligencia, hogy önmagad tudd adni még így a neten keresztül is.
jól lehet interneten ismerkedni. történjen egy társkeresõn, valami csetoldalon, vagy akár egy fórumon. én nem tudom miért van ilyen negatív felhang hozzácsatolva. a legtöbben még csak nem is úgy ismerkednek,hanem közös barátokon keresztül, stb.ahogy ha bemész egy diszkóba, se azt látod hogy a srácok odamennek a nõkhöz, hanem isznak falkában mint a majmok és hangoskodnak. van akinek jobban bejön neten írni valakinek. kényelmesebb, gyorsabb, ingyen van, hatalmas a választék.
A net kézen fekvõ, lehetõségek tárházát nyitja meg az ember elõtt és leszûkített keresési feltételek mellett találhat magának olyas valakit, aki nyilván ugyanabból a célból van fent az oldalon (mi másért). És ha csalódás a személyes találkozás akár 5-bõl 5-ször? A csalódáshoz nem kell internet, az magától is kibukna, de egy esélynek megfelelõ.
Neten valóban könnyebben lepattintanak. Neten viszont annyi az egész, hogy ne bízz senkiben, lehet dumálgatni, de elsõ találkozásig semmi, ne gondolj tovább soha... Bár a legjobb soha se tovább gondolni, az maradjon csak a nõkre azoknak úgyis ez a hobbijuk...
Itt is pont ugyanúgy ki lehet szûrni az embereket, mint a valóságban, azt ne mondja senki, hogy élõben nem lehet hantázni.

bajgunar
Na igen, azért lehet megismerni tényleg korrekt és rendes embereket (lányokat). Igaz, azok közül is mára már 1-1, ha megmaradt fb-on is. Szépen lassan mind törli magát, s idõvel "kimerül" a társalgási téma is, megszûnik a kapcsolat, megtalálják párjukat, és megnyomják a "delete" gombot. Felesleges annyira belefolyni. Ha nem jön össze, hát nem. Tovább kell lépni, s nem beleélni magad. Majd ha eltelik ~2-3 hónap vita nélkül, és látod, hogy ez tényleg AZ lesz, amit szeretnél, majd akkor elég ha mélyebb érzelmeket táõlálsz bele. Addig felesleges, mert csak pofára esel, meg felmossák veled a padlót. Akivel meg már elejétõl fogva úgy beszélgetsz, hogy "nem lesz belõle semmi, csak dumáltok", azzal meg tényleg kialakulhat egy rendes, õszinte barátság. Nekem is lett 1-2 ilyen, akivel a mai napig tartom a kapcsolatot, mint barátság.
De én is ~2 év után megtaláltam azt, amire vágytam, vágyok. És most nagyon jól érzem/érezzük magunkat. Boldogok vagyunk. És senki véleménye nem számít.
Eddig meg jó sok idióta, agyhalott csajjal sikerült megismerkednem. Nem csak agyfaszossal meg kamugéppel vagy ócska ribanccal, hanem olyannal is, akit aztán viszontlátam napiszaron, más reakciója után. 😛 (annak is elhúzta az orra elõtt a mézesmadzagot, így aztán kib@szott vele). Szal megjártam párszor én is. De ne éld bele magad, és ne keresd görcsösen. Halál lazán, nyugodtan. S meglátod, akkor botlik beléd, mikor totál nem arra figyelsz, vagy arra számítasz. Én is így voltam vele. Addig meg nem hittem el senkinek, hogy éljem az életem és ne a csajokat hajtsam, mert görcsösen nem fogom megtalálni az igazit. Hát így is lett. Elején még a beszélgetést, válaszolást is "hanyagoltam" vele, mert már úgy voltam vele, hogy Õ is csak átver, hülyére vesz, stb... (persze csak azt lehet hülyére venni, aki hagyja magát, tudom..) Erre tessék. ~5 hónapja hihetetlenül boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Mintha már 5 éve ismernénk egymást.
Fel a fejjel! Ne keseregj. Majd eljön az igazi.
Le van tiltva nem is keresem. Meg is írtam neki utolsó levélbe h semmi másra nem lesz jó csak hogy húzgálják ott Pesten. Meg kitértem arra is neki h 20 éves és 110 kiló. Tudom h nekem a lábam a bélyegem, de neki meg a súlya. Oroszlán, és ki is mutatta 😊) Mikor leírtam neki e is tiltott skypról, én meg mindenhonnan.. Továbbra is nyitott szemmel járok 😊) Ajjajj nekem is tele van a társkeresõ hülyébbnél hülyébb levelekkel régrõl h õ nem akar kapcsolatot semmilyen beteg emberrel, de attól beszélgethetünk stb stb.. Beszélgessen vele a húzat 😄
Csodálkoztam is h 20 évesen miért szed fogamzásgátlót.. Hát ezért 😄
Teljes mértékben igazad van bajgunar..

Amúgy is aki neked jó, annak te nem vagy elég jó és nem ír vissza. Akinek te vagy elég jó, az meg neked nem elég jó és te nem írsz vissza.

Az összes ilyen arról szól hogy lehetõséged legyen azt is megismerni akivel egyébként a büdös kurva életben soha össze nem futnál sehol.

bajgunar
Egészségére! Felejtsd el. Szó szerint. Plátói, fellángolt szerelem volt.
De még csak ne is keresd, ne írj neki, ne hívd! Ha fontos leszel neki, majd keres. Ha nem, lapozz tovább. De ne éld bele magad egybõl, s ne törj le. Tudod mennyi hülyével találkoztam, mire megtaláltam a másik felem? Könyvet írhatnék a sok "gyökér", idióta, agyfaszos, elmebeteg picsáról. (lehet meg is teszem, s kiadom egyszer, majdnem mint a Szepesi Niki)
1. ha ilyen könnyûvérû, s egy levél után lefekszik bárkivel, akkor feküdjön csak le mással, de NE veled. S kapjon szuperécet, meg szifiliszt!
2. ha így befojásolható, akkor az nem is szeretett igazán, mert ha tényleg TÉGED szeretne, lesz@rná (nemhogy a rokonok), de az édesannya véleményét is!
3. ha ~1. héten így összevesztek (legyen az bármi), gondolj bele, mi lenne késõbb, komolyabb nézeteltérés, vagy esetleges vitából.
Lapát...
Múlt hónap elején megismertem egy pesti lányt kb 3 hétig írkáltunk, és kameráztunk aztán találkoztunk nyíregyen 3 napig voltunk együtt most hónap elején és hazament otthon mesélt rólam... és az apja rokonsága azt mondta neki hogy hallani sem akarnak arról h õk mozgássérülttel bármilyen kapcsolatba kerüljenek. Ezen összevesztünk,és közölte velem hogy akkor õ megy és lefekszik egy 28 éves pesti rokker sráccal aki társkeresõn írt neki levelet, utánam...
Szép történet ugye?

gergely1991
Murphy törvénye erre is vonatkozik.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

salsoul
hát nem

ezek olyan dolgok amit mindenkinek magának kell megoldania, ebben más semmit nem tud segíteni, semmit

egy kis együttérzést tud adni legfeljebb, de az nem old még meg semmit
még, ha akarnád akkor se tudsz mindent megjavítani...

salsoul
ezt tudom én is
clio1616v
kevés voltál neki

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

salsoul
???
Narxis
Észrevette, hogy nyomja valami lelked és, hogy nem tárod ki teljesen a szíved neki. Sajnos ez csak idõ kérdése volt.

gergely1991
Ilyenkor kifogást keresnek arra hogy, te már csak egy "kidobott rongy" vagy a számára.

salsoul
Nos a hóhért fölakasztották.
Vég lett a kapcsolatomnak majd két év után, most lett volna október végén az évfordulónk.

A barátnõ szerint állítólag egy párkapcsolat egymás lelki sebeinek nyaldosásáról és orvoslásáról kellett volna szólni. Szerintem meg nem, de mindenesetre engem kicsinált. Igyekeztem, ahogy tõlem csak telt támogatni segíteni, de ez mind egyre ment mert valahogy nem is akarta a gyógyulást. Azt mondta neki csak szeretet kell. Én ebben kimerültem.

Óvakodjatok a lelkileg sérült, a sorssal szemben mindenféle neheztelésekkel teli nõktõl.

És magatokat is óvjátok a lelki sérülésektõl, és a sorssal szembeni neheztelésektõl. És kinek kinek sérülése az õ magánügye, ne terheljétek vele a másikat. Nem a lelki orvosod õ.
clio1616v
Ritka, rendes lányt találni - így lenne helyes

Hulk nem lenni mérges, Hulk csak lenni zöld...

The Matrix has you...

salsoul
Ez a legutóbbi (reakciód) két hozzászólásod szintén elég gyerekes.

Érett hozzáállás:
upsz, ez tényleg nem volt a legérettebb megnyilvánulásom
megis' nézem mit tehetek, hogy a jövõben...
Tudod az vesse rám az elsõ követ aki tökéletes és sose hibázott.

Soha nem voltál még indulatos? És sosem rontottál el semmit?

salsoul
Szóval ez nem gyerekes, és érett felnõtt emberre vall:

"hirtelen dühbõl aztmondtam neki hogy kitudja kihurcolta a te segged pesten.. arra már rögtön válaszolt ez az kurvázz le kiforgatta minden szavam.. kikapcsoltam a kamerát a telefont másnap reggel mentem rokonokkal pestre mondtam neki gyere velem beszéljünk.. nem megyek én veled sehova....
Jövünk hazafelé a pályán hív h leszel mégegyszer velem ilyen durva mint kamerán? Mondom ezért hívtál? Kinyomtam majd beérünk nyíregyre irok neki max egy félóra otthol vagyok beszéljünk..."
Pesti... És hidd el az én felfogásom nem gyerekes... Én mindig mindenhez úgy álltam, és úgy állok hozzá hogy oldjuk meg..

clio1616v
ez most pesti vagy pisti?

20.án felment és úgy volt h 24.én megyek a rokonhoz és együtt leszünk még a suliig vagy 3-4 napot és vagy 2-3 napra az egyetem kezdete elõtt hazaviszem és majd mondhatja azt hogy gólyatáborban volt... Este 10 kor csörög a telefon gyere kamera elé... Megyek, kérdem hol vagy? Itthon, nekem ez a pesti vita sok volt ennek semmi értelme elkezdett sírni hisztizni, én meg rányomtam a kamerát h akkor reggel beszélünk, mert most nem vagy magadnál... és itt jött képbe a pesti mert engem akkor este kivett kapcsolatból de én nem tudtam h a pestivel már együtt voltak pesten... csak aznap estére tudtam meg..

clio1616v
pláne, 22-nél nem idõsebbek

clio1616v
borzasztó gyerekek vagytok még, majd olyan 10 év múlva térjetek vissza, az érettségit meg nem kell szó szerint érteni a 18as karikát meg pláne nem

chhaya
Jah.

Meg a gyerekek is ezt mondják.

clio1616v
ezt akkor mondják, amikor látszik , hogy nekik már nem hisznek és így egy 3. felet vonnak bele, hogy õ is ugyanezen a véleményen van

ez egy meggyõzési eszköz

Jó rendben nem beszéltünk egy napig mert aztmondtam az anyjára hogy régi módi fafejû és emberére talált, és vártam még megnyugszik mert nem akartam vitázni ezért nem is kerestem.. Másnap kerestem reggel hogy gyere velem pestre megyek fel rokonokkal elviszlek ide oda beszéljük meg ezt az egészet... és jött a válasz hogy nem megyek én veled sehova... ez volt reggel 7 kor és délután 4 re már a pestivel írkált.... Kérdem mi ez?? Peti megkérdezte hogy leszek e barátnõje, mert õ megbecsülne jobban mint te és nem bunkó mint te, ezért dühbõl igent mondtam neki...

Ez volt augusztus végén... és szeptemberben elköszöntünk egymástól légy boldog, köszi te is neked is....

És akárhogy nézzük bármilyen mérges voltam én is rá, de soha a büdös életbe nem csináltam volna meg vele ilyesmit, és nem aláztam volna így meg, mint õ engem...
Arra jövök haza hogy 3 közös kép sehol, és a Pesti írkál neki a falra hogy jó volt veled a hétvége pesten? Egybõl leesett hogy késõn fogtam fel hogy miért vitázott annyit mikor augusztus 20.án lelépett pestre. hát ezért..

salsoul
ez igaz
de miután a lékfoltozás nincs benne a nemzeti alaptantervben... ebben analfabéták maradnak az emberek
chhaya
Menekülj az olyanoktól, akik azzal indokolnak, hogy "és anya is azt mondta és igaza van" ... messzire ...

Ez pontosan így van hogy exemet idézzem: " Mérges voltam rád hogy egy teljes napig nem beszéltél velem, és Peti megvigasztalt, ezért úgy gondoltam hogy adok neki egy esélyt, és anya is aztmondta hogy jobb lesz nekem így...."

Mondta ezt egy 20 éves nõ...

Persze, próbáltam,és láttam hasonlót, és azt kell hogy mondjam hogy akik a közelemben ilyenek mint én azoknak már 2-3 éves kapcsolatuk van..

Ez igaz, csak, ha kisebb léket kap a hajó akkor nem kéne azonnal bepánikolva elhagyni a fedélzetet (azaz jelen esetben a másik félt), hanem megoldást keresni a problémákra, ha még van rá esély. Itt ezzel van gond, hogy nem képesek kitartani egymás mellett az emberek, ha máris baj van.