Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az állatokat tartani tényleg jó és aranyos dolog,de mivel nem beszélnek,elég egyoldalú😊
Szeretettúltengést meg le lehet vezetni az aktuális partneren is(hatalmas ölelés,agyoncsókolás...stb)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tökéletesen megértem, és sokáig én is így voltam ezzel. De aki meg sem próbálja igazán beleélni magát egy kapcsolatba - amiben benne van nyilván, hogy nagyot placcsanhatsz -, akkor nem élsz igazán.
Engem ejtettek már pofára, és törtem össze szivet én is (mondjuk nem direkt), volt pár ilyen-olyan csalódásom, stb., de egyáltalán nem bánom, mert ezek nélkül nem lennék az, aki most vagyok. (bele ne köss, hogy lehetnék jobb is, igen, tudom 😛 😄DD)
Szerintem ha nem "adod át" magad egy kapcsolatnak, a másiknak, akkor lehet, hogy nem éled át azt, hogy nagyot koppansz a végén, de annak sincs esélye, hogy igazán boldog legyél.
Magam is szeretem kényeztetni akit szeretek, de ezt a legtöbb nõ nem viseli el. Amíg síktahó és paraszt vagyok velük, az tetszik neki, amint megkedvelem õket és kényeztetném a fajtájukat, attól kikészülnek. Aki nem alkalmas a szeretet befogadására, az miért próbálja elhitetni magáról, hogy õ a "gyengébbik" nem?! Menjen a frontra, aztán csonkolja a katonákat bajonettel, leszarom. Ha egy nõ nem képes elviselni a nõi szerepet, akkor NEM nõ. Ennyi a nyers tapasztalatom.
Persze mindig tisztelet a kivételnek.
De ezt baráti kapcsolatra is igaz. Ott is elviseli az ember a másik hülyeségeit. Csak az nem annyira tömény. 😊
a. unatkozik
b. szükséges van a jobbik felére
c. csak így érzi teljes embernek magát
d. nem találja enélkül a helyét
e. magányosnak érzi magát
f. céltalanul bolyong társ nélkül
g. nincs így értelme az életének
Azzal valami nem stimmel (az én olvasatomban)...
A lelki problémák sztem is kihatnak a testünkre(jómagam is tapasztaltam)..mostanában mióta nyugodtabb életet éldegélek,a betegséget elkerülnek,és ha nagyritkán van is valami,elég hamar kimászok belõle!Jó dolog egy kellemes párkapcsolat^^
barátok...legyen az fiú lány kialakítasz egy társaságot ahol felhõtlenül érezheted amgad és a minden társaságban vannak összeillõ emberek.és már össze is jött a dolog.
nem csak modnom velem így történt, mer én pl elég megjácóós és gengszterkedõs voltam sokáig,rosz társaságban. msot meg elgondolkoztam h kikekel is vagyok jó-e ez nekem?és nem kerestem a jó emberek társaságát és anniy meg lett oldva.szerrintem hallgassatok rám,persze ez nem zárja ki a többi peoblémát de ez egy elég jó emgoldás...
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
könyebb is és occsóbb' is mint vizsgálatokban elmélyedni
az érdekesség akkor van mikor más emberek életét figyeled meg az elemzések szerint anélkül, hogy nekik bármirõl is egy kukkot szólnál
A valóságban meg mindig tudatodnál vagy, az nem annyira különleges.
Az emberi életet
Ezek az alapelvek minden emberi törvényél feljebb valók, és aki életében ezeket betartja, és életét ezekkel harmóniában éli annak semmitõl nem kell tartania, és legnagyobb világháború vagy világjárvány sem fogja érinteni, megzavarni derûjét, békéjét, biztonságát.
Ez az állapot egy bizonyos nevezzük így: tudatállapot.
Minél inkább ezen tudatállapot alá süllyed valaki, annál inkább egyre több dologtól való függés illúziójában fog élni.
Tanítja a hagyomány.
Tanítja azt is, hogy:
"A fél-bölcs, ki elismeri az Univerzum viszonylagos irrealitását, elképzeli, hogy szembeszállhat a Törvényekkel - így lesz hiú, öntelt, bolond, ki szembeszegül a sziklákkal, és kit darabjaira zúznak az elemek, és mindez ostobasága miatt. Az igazán bölcsek ismerik a Univerzum természetét, a törvények ellen használják a Törvényt; az alacsonyabbal szemben a magasabbat; átváltoztatván azt, ami nem kívánatos azzá, ami értékes, így gyõzedelmeskednek."
az esély valóban kevés, úgymond "rendes" lányt találni. de ez relatíve, mert mindenkinek mások az elvárásai. nekem spec 1 hónapja lett vége a párkapcsolatomnak, megcsalás miatt. mint kiderült, 1 kerek hónapja volt mellettem szeretõje. de az, h vlki rendes, vagy sem, szintén relatíve. egy randinál, mindkét fél, azt mondja a másiknak, amit hallani akar. ergo, már is hazudtunk, nem? 😊 de talán fogalmazzunk úgy, csöppet mindenki ferdít, h jó színben tüntesse fel magát. aki azt mondja, õ sose hazudik, az már is megtette! 😊
érdekesnek találom, h volt barátnõm egyszerûen tökéletes volt, mikor megismertem, és úgy adta elõ a dolgokat, h 100%-osan illik hozzám, h õ a nagy "Õ"! természetesen az idõ elteltével kiderült az evil oldala, és a hazugságok is, ami elõbb-utóbb szintén mindig megmutatkozik. kinevettem, mikor állandóan azt hajtogatta, h a legjobban, amit gyûlöl az a hazugság! 😊 egy szó mint száz, vannak imitátor emberek, akik meghülyítik a másikat, és szimplán önbizalom növelés céljából, amit majd elkotyoghatnak másoknak, h mekkora arcok! sok rendesnek TÛNÕ lány van. akik szórakoznak a pasikkal. de ezen nem lepõdök meg, hiszen a mai világban a nõnem 90%-a....! 😊
viszont a férfiak 90%-a pedig erre vevõ, szóval örülhetünk, h legalább a nagy része boldog egymással, és Syphilis-ben küszköd! 😄
a maradék 10 pedig már kiköltözött külföldre a válság miatt! 😄
na jó, azért ennyire nem elkeserítõ a helyzet.
én csak csendben várok, h jöjjön vlki az életemben, de ezúton résen leszek, és teljes fegyverzettel várom! 😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.