22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#13459 Tapogatózik. Meg akar ismerni, ennyi.
El tudom képzelni, hogyan nézhet ki ez a dolog.
Beszélgettek mindenféle idétlen tölteléktémáról, aztán ha azok elfogytak, és jönnek a kellemetlen, egymásrabámulós pillanatok, akkor vagy valami hülye poén ugrik elő belőled (vagy belőle), vagy kínos vigyorgásba fullad az egész, vagy elkapja a tekintetét, vagy te kapod el, stb. Nah, ha akarsz valamit, akkor a kellemetlen pillanatokat fordítsd át kellemesbe. Addig nézz vele farkasszemet, amíg tudsz. Ha zavarba jön, simogasd meg, vagy fordítsd magad felé az arcát, menj hozzá közelebb, a többi már jön magától. Ha nem szalad el vagy lök el magától, akkor valszeg még egy ideig bámuljátok majd egymást. Te meg jól kiolvasod a szeméből, hogy mit is akar. Tudni fogod. Aztán ha zöld a lámpa, jól bekapjátok egymás száját. :D -
#13458 "- zavarban van a közelemben"
folyamatosan szellent
"- nem mer a szemembe nézni"
szúrós a tekinteted
"- ha fagyizni hívom, nem is az hogy kéreti magát, de alig fogadja el a meghívást"
utálja a fagyit
"- még ha összekapunk valamin, akkor is keres..."
ki keres az talál
"- amúgy is, eddig legalábbis keresett mindig, 7végén, SMS, teló stb..."
sok a pénze -
#13457 sokkal egyszerűbb lenne mindenki élete,ha ezeket a kérdéseket NEKI tennéd fel. -
bounty88 #13456 éas szerintetek miért tesz ILYENEKET egy csaj, ha egyszer nem akarna semmit?
- zavarban van a közelemben
- nem mer a szemembe nézni
- ha fagyizni hívom, nem is az hogy kéreti magát, de alig fogadja el a meghívást
- még ha összekapunk valamin, akkor is keres...
- amúgy is, eddig legalábbis keresett mindig, 7végén, SMS, teló stb...
Barátok, sem haverok nem vagyunk, sőt neki van egy kapcsolata, ami elvileg nem működik jól...
Miért csinálja akkor ezeket? -
#13455 Én sem értem, hogy sokan mit bonyolítják ennyire túl a helyzetet. Persze én egyszerű vagyok, mint egy faék. -
#13454 Noshát... én inkább elveszíteném, minthogy epekedjek utána, de ezt te döntöd el. -
#13453 nemazért tartaná távolságot mert trendi, hanem mert barátja van -
bounty88 #13452 és mit gondolsz arról, hogy manapság ilyen esetekben nagyon trendi, hogy az egyi kfél távolságot akar tartani, hogy ne legyen kínos, meg hogy így könnyebb legyen elfeledni ezt az egészet....
én bevallanám ,de attól félek, távolságot tartana ezért...elveszíteni meg nem akarom... -
#13451 Valld be neki. Aztán, ha nem szereti a barátját, átgondolja, ha igen, akkor azt is a tudomásodra fogja hozni valamilyen formában. Nem kell ezen ennyit kattogni. -
bounty88 #13450 Bevalljam neki, hogy mit érzek iránt? De van barátja.
Bonyolult az egész. Először ő érzett irántam, most valamivel később meg én.
Szerintem eddig is tudta, hogy miként tekintek rá, de én már nem bírom magamban tartani.
Nem adok sok esélyt magamnak, csak azt akarom hogy tudja.
Van ennek bármi értelme? Esetleg elrágódik rajta egy darabig? Meggondolja? -
IXEMGabeo #13449 tökre örülök neki ha jól vagy:) -
#13448 Óra indul, órákat egyeztetni! -
#13447 Korántsem. Ám ha "kiszabadulok" egy hosszabbnak nevezhető kapcsolatból, akkor 2-3 hónapig elhessegetem a "dicső lovagokat". :) -
#13446 Ez azt jelenti, hogy te ilyen ritkán vagy "kapcsolaton kívűl"? Nálam pont fordítva van. -
#13445 Csábít a fene! :D Most épp jól érzem magam így, egyedül. Sőt, épp kezdem felfedezni, milyen jó is ez. Igen, tegnapelőtt még nem így gondoltam, tán még tegnap sem, dehát előbb-utóbb talpra kell állni. És jobb, hogy most kikecmeregtem a "szerelmi bánat" nevű nyavalyából, mintha még hetekig áztatnám a kispárnám, és a barátaim vállát. :)
Ám ez korántsem jelenti azt, hogy zárdába volnulok, és többé férfira szemet sem vetek, de hogy kapcsolatba nem mászom bele egy darabig, abban biztos vagyok. :) -
bounty88 #13444 hát igen....az lenne jó ha ő keresne engem, hiszen sok embert vonz az "elérhetetlen", én meg lassan tálcán kínálom magam neki....
-
#13443 Ha nem vak, látja hogy szépen csaholsz. Megértem ha valaki nagyon tetszik akár első látásra, de hogy lehet fontos másfél hónap után??? Lehet valami ilyesmit érzel, de szerintem nem erre gondolsz. Ilyet ne mondj neki, mert félreérti (azt hiszi kitalálod). Inkább érd el, hogy ő keresse a társaságod. -
#13442 "Az a baj, hogy törődni a legtöbb csak magával tud. Nem mondom, hogy mind, csak túl sok."
Aki nem törődik veled az valószínűleg nem szeret?! Keress mást v csábítsd el.... -
#13441 csókold meg,akkor biztos kibújik a szög a zsákból. -
IXEMGabeo #13440 szia, ha tudja is ami elég valószínű remekül leplezi az érzelmeit amit nem tudsz egyelőre... -
bounty88 #13439 Vajon tudja hogy nem barátkozni akarok vele, hanem tényleg tetszik?
A következőkből:
Másfél hónapja ismerjük egymást, és a minap azt mondtam neki, nagyon szeretek vele lenni, és nagyon fontos a számomra.
De általában ha megy valahova, mindig üzenek neki, hogy várjon meg, vagy elkísérhetem-e.
Ha busszal megy haza, mindig megvárom, míg kifut a járata, és integetek meg minden. Kivárom azt a 10 percet, amíg mindenki felszáll és mindig úgy búcsúzom el, hogy vigyázzon magamra.
Szerintetek? -
#13438 Beleteszem én, csak mindig feleslegesen, aztán meg jövök ide toporzékolni. :D -
#13437 Igen, tudom. -
IXEMGabeo #13435 szia minigirl:)
Nos Szerintem nem túl nagy kérés amiket elmondtál, legalább is nekem:) Viszont tudod, hogy neked is bele kell tenni a szíved ,lelked egy kapcsolatba, hogy fennt maradjon. -
IXEMGabeo #13434 sztem a lány hajkúrászás korfüggő nem mindenkinek az a sorsa, hogy családot alapítson akár 30 éves kora után...nekem sem az a tervem, de nekem érveim is vannak rá miért nem követem a többi ember példáját...sokan csak érzelmi és anyagi biztonság miatt az egyedüllét pótlására házasodnak meg és vállalnak gyereket...egyébként nem biztos h egy családra vágyó ember még érett, sztem az érettséget a munkakedv, a tolerancia, az intelligencia és a kompromisszum(alkalmazkodás) készség adja meg, ha úgy tetszik, persze ellenvélemények mindenütt akadnak:) -
#13433 Mit értek törődés alatt? Azt, hogy beszélgessen velem. Bármilyen baromságról. Mármint olyan baromságokra gondolok, amik másnak qrvára nem fontosak, csak nekem. Ha rossz a kedvem, öleljen át, ha jó, örüljön velem. Nem kérek senkitől sem többet, mint amennyit én adni tudok: ha valaki a párom, ne csak a hálótársam, hanem a barátom is legyen. Mondhatjuk úgy, hogy legyen a "legjobb barátnőm".
Azt meg szerintem korábbiakból tudod rólam, hogy van saját életem, vannak saját elfoglaltságaim, nem várom el, hogy én legyek a világ közepe. Nem vagyok én ennyire elszállva magamtól. :) -
IXEMGabeo #13432 xDDDDD nekem ilyen kéne csajba:) -
#13431 Mit értesz "törődés" alatt? Mert sok csaj úgy tűnik, hogy nem tudja magát elfoglalni, ha én vagy más pasi nem lenne mellette. Nincs hobbija, nem érdekli semmi. Ergo a törődés azt jelenti náluk, hogy csak ő létezhet és ő töltse ki mindennapjaimat. Persze ez nem rád vonatkozik, de szeritnem te ezt úgyis tudod. ;)
Mielőtt megismerek bármilyen csinos leányzót el kell fogadnia, hogy voltak olyan dolgoka amiket azelőtt is csináltam, hogy őt megismertem, és később is szeretném, persze nem túlzásokba esve.
A másik az, hogy sok nő azt hiszi, hogy a férfiak gondolatolvasóak. Én biztos nem vagyok az. Én nagyon szívesen törődnék valakivel, ha lenne kivel. Viszont tárkeresőkön mikor olyan leányzók várják el, hogy laksáom és kocsim legyen, meg legyek vékony vagy kigyúrt, akik szüleivel él és tanul, akkor abból törődés szitnen az jön le, hogy neki csak pénz kell. És ez riasztóan magas arányban van sajnos. Természetesen ezt se vedd magadra. -
#13430 1, Ha ilyen pasit keresnék, mint amilyen a klipben volt, lenne rá jelentkező, dögivel. Csakhogy én már csak olyan finnyagép vagyok, hogy szellemi-lelki törődést igénylek, nem pénzt, ajándékot, vágott susnyát. Tudom, érthetetlen, hogy lehetnek olyan női személyek, akik magasról tesznek a lére, de egy-egy eldugott zugban még ez is előfordul.
2, Képes vagyok alkalmazkodni, de nem a végtelenségig. Ha a párom képtelen hozzám alkalmazkodni, akkor én is megmakacsolom magam, márpedig az én makacsságom ellen csak a sírásó tud gyógymódot. -
#13429 Tudom, tudom, tökmindegy, hogy a pasi 20 vagy 60, ugyanolyan gyerek marad. :) De nem is ez a baj. Az a baj, hogy törődni a legtöbb csak magával tud. Nem mondom, hogy mind, csak túl sok. -
#13428 Jogos. Nem vagyok hajlandó felnőni! Persze, tudok úgy is élni, mint egy "felnőtt", ám az sem jobb. -
#13427 Megtaláltam amit keresel!
http://www.youtube.com/watch?v=wJ8RyGxrxVM
Ha egyáltalán nem vagy alkalmazkodóképes akkor dugásnál többet egy pasitól se várj... -
#13426 Hogyan gondolkozik egy 30 éves? Mert a bátyám 29 és egyes esetekben úgy viselkedik vagy gondolozik, mint 16 éves. Fogalma nincs sokszor arról, hogy a körülötte levő világ hogyan működik. Én mai napig röhögök saját magamon, hogy 12 évesen hogy néztem fel, hogy micsoda komoly 18-19 évesekkel focihatok együtt. Azt mikor 18 lettem nem láttam, hogy ki és milyen komoly lett volna. Most 27 vagyok, de egyes helyzetekben ugyanezt érzem. Nem látom azt, hogy a mai 30 éve egyes helyzetekben markánsan eltérne egy 22 évestől. Általában a családos embereken látom, hogy kicsit máshogy gondolkoznak. A munkatársam 33, de új hajkurássza a pipiket és cserélgeti őket, mint egy 16 éves... -
#13425 Fogalmazzunk úgy, hogy ott és úgy, ahogy a nők számítanak rá. -
#13424 "Valaki el tudja nekem magyarázni??"
El kb vagy 17 éves. Legalábbis úgy gondolkodsz. -
#13423 Lányból vagyok, s mint olyan, naiv?! Ez olyan lehangoló! :( És az a legszomorúbb benne, hogy még igaz is... :( -
#13422 Pont azért csalódtam már milliószor (és még fogok is), mert nem szeretem a rózsákat = nem is vagyok türelmes. :) A "várás", mint olyan, nem az én műfajom. Nem fogok a szobámban kushadni, hátha majd a postás meghozza a várvavárt herceget, mert sajna, nem lehet sehonnan rendelni tökéletes pasit/nőt. :)
Tény, h most még bőgicsélgetek a szobámban, de hétvégére tutira belázadok magamra, és minimum elcibálok valakit magammal Lillára... :D
*Bocs, Lillafüredre gondolok, annak, aki nem miskolci és nem érti. :) -
IXEMGabeo #13421 egyébként az osztálytársam 3 hónapja jár vkivel és még mindig ismerkednek, ha érted mire gondolok semmi aktus nem volt még köztük, tehát kivétel erősíti a szabályt;) egyébként baromi nehezen talált ő is magának vkit rengeteg csalódás kellett ahhoz neki. pff -
IXEMGabeo #13420 áá nem hiszem hogy ki fogsz hűlni maximum végleg kiábrándulsz a kapcsolatokból amiket nem is csodálok...egyébként pedig tapasztalt vagy és nőből vagy pusztán ez azért lehetséges amiket leírtál:) minden nőben van egy kis naivítás bíznak abban h megtalálják az igazit aztán pedig elszalasztják a lehetőséget ilyen olyan okok miatt...Leírtad a személyiséged is, sztem kezelhető azért sok nehéz eset van a világban:) -
IXEMGabeo #13419 akkor bocs én egy rohadtul konzervatív ember vagyok, kibírom amúgy egyedül nem arról van szó csak elkeserítő a helyzet...vadabbnak bocs, de ha azalatt azt érted, hogy rúgjak be, álljak fel a tánc parkettre, fogdossak meg mindenkit, játszam meg magam akkor az nem fog menni...én arra képtelen vagyok, gyerekkoromtól kezdve ugyanaz a jellemem és nem is tudok azon változtatni egyszerűen az agyam blokkolja:) eszem szerint döntök nem pedig a szívem szerint.:)