22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • minigirl
    Ha szembe jönne velem egy JD hasonmás, erősen nyálcsorgatnék. Aztán valahogy beszélgetést improvizálnék, és ha ezalatt kiderülne, hogy egy tapló/idióta/hímsovisziszta/buta/stb. a pasas, akkor többet nem is látna, nemhogy ágyba cipeljem...
  • clio1616v
    Ritka rendes dolog, ha lányt találsz meg... és gondoskodsz róla
  • Ronny
    Ennél egy kicsit bonyolultabb a helyzet. Sajnos elég nagy pofáraesés szokott lenni, amikor az ember kényszerűen levetkőzi a naivitását. Tudomásul veszed, hogy mire megy ki a játék, mik a valós motivációk, persze mindez genetikailag és kultúráliusan van a nőkbe/férfiakba kódolva:dominancia, utdódnemzés...

• IXEMGabeo
    ha tudnád mekkora okom van rá, h ne bírjam őket ám ez nem publikus:) viszont rajtuk kívűl semmilyen más néppel nincsen bajom a világban, de ez nem etnikai topik bocsi privátban írhatsz nekem erről:)
  • Herr Lehrer
    Ejnye! A rasszizmus bűn, a bűn pedig a cigányoknak való!
  • Herr Lehrer
    Kapna, RENDESEN
  • IXEMGabeo
    természetes, de azért, nem a hiperszépekkel azért mindig megpróbálok a földön maradni és felmérem h ki illik úgy hozzám, külső nélkül nem is lehet ítélkezni ellenben nálam az számít, hogy eleinte hogyan tudok kommunikálni az illetővel és h mi fog meg benne mondjuk...
  • sztoncsi
    Lehet a lányok nagy többségénél másképpen működik mint a fiúknál, sőt biztos is, de ha én egyedül álló vagyok, és meglátom álmaim nőjét (külsőleg), lehet akár milyen sötét (belsőleg), azért egy két hetet biztosan elviselek mellette, felette, alatta, vagy akár benne...!

De ha neked Johny Deep a favorit, és meglátnád a hasonmását, akkor te nem jönnél össze vele egy kicsit azért mert nem egy IQ bajnok?
    Nem kell egyből a férjhezmenetelre gondolni, néha elég csak egy kis kényeztetés is!
  • minigirl
    Persze, ez mindenkinél így van. Én sem állok le ocsmány csövesekkel, viszont lehet akármilyen jópasi egy pasi, csak és kizárólag akkor kezdek vele kapcsolatba, ha az eszemet is sikerül "levennie a lábáról". Meg persze ott van még a jellem, gondolkozásmód, stb. Tőlem aztán lehet ő maga Johnny Depp is, ha csak "megszólalásig" szép a pasi, akkor semmiképp nem kell.
    Ez vonatkozik a csajokra is, az általam ismert fiúk körében...
  • Molnibalage
    30 éve egész más világ volt, mint ma. Pl. volt Vasfüggöny...

Akkor még nem voltak akkora különbségek még az átlagemberek között sem vagyonilag. Ma bezzeg...
  • 89
    értem én, csak aztnem, hogy miért mondják páran, hogy csak a pénz számít...szüleim 30 éve együtt vannak, tanárok és soha nem volt semmi probléma a pénz miatt...
  • Molnibalage
    Pénz és pénz között is van különbség. Egyetemi időkhöz képest kőkazdag vagyok. Egy 20 éve dolgozó mérnökhöz képes jóval kisebb fizetésem van. Egy maffiózóhoz képest meg semmi...
  • 89
    most is van pénzem
  • sztoncsi
    Azért ha jobban belegondolsz, te is olyan csajokkal ismerkedsz szívesen, akik a te ízlésednek megfelelnek külsőre is!
  • IXEMGabeo
    mint a romák kb...:) már bocs no rassism
  • IXEMGabeo
    nem ok nélkül... érdekes mód én még nem találkoztam normális plázacicákkal egyszerűen buták és lehetetlen velük szóbaállni, kezdjük ott, h már ők kezdik az ítélkezést tegyük fel felém, mert nekik az a fontos hogyan nézz ki külsőre, hacsak átlagos vagy az nem jó, legyél macsó és dögös, kigyúrt pasi és akkor van nyert ügyed...ááá ilyenekkel amúgy se kezdenék:D
  • GyuriX2572
    Majd ha keresel...
  • 89
    "Ismerek nagyon szép, és csinos lányokat, akik rendesen élik az életüket a párjuk mellett úgy, hogy nem várnak el semmi olyat a párjuktól, amit ők nem adnának meg fordítva...!"

Szép és csinos lány nem egyenlő a leírt cicababákkal, akikből valóban sok van...
    Barátnőm is csodaszép, épp egyetemre készül, és sosem várt el tőlem soha semmiféle luxust, egyáltalán nem izgatja a pénz, ahogy engem sem :)
  • minigirl
    Jaja, pukedli a különcöknek! :)
    Ám sajna olyan a kedves kis világunk, hogy az általánosságok igaznak bizonyulnak. Szomorú, de tény.
  • Molnibalage
    A gond az, hogy sajnos ilyennel nagyon ritkán akadni össze és általában már foglaltak...

Ahogy írtam az általánosítás nem véletlen. Attól, mert egy kis % olyan, a nagy része nem lesz. Ergo vedd úgy, ahogy írtuk. Tisztelet a kivételnek, csak irtó kevés van...
  • sztoncsi
    Nos igen...!
    Bár én nagyon nem csípem az általánosítást!
    Minden embert a tetteiről kellene külön külön elbírálni, nem pedig általánosítani!
    Ismerek nagyon szép, és csinos lányokat, akik rendesen élik az életüket a párjuk mellett úgy, hogy nem várnak el semmi olyat a párjuktól, amit ők nem adnának meg fordítva...!

Az itteni válaszokból az derült ki számomra, hogy az itteni fórumozók egy része hajlamos általánosítani...
  • minigirl
    Nos, szerintem a többiek már válaszoltak...
  • minigirl
    Szerintem én nem válaszolok. A többiek megtették helyettem.
  • minigirl
    Asszem, a többiek már válaszoltak helyettem, ráadásul konszolidáltan. Tőlem direktebb módon olvashatnád vissza ugyanezeket a véleményeket.
  • 89
    az ilyeneket alapból kerülni kell, egyszerűen a képükbe kell röhögni
  • Cumshot
    *Aztán ott is simára vágnak mindenkit, meghívatják magukat erre meg arra a sok madárral, amiből mindegyiknek van legalább három a tarsolyban, szükség esetére. Ha meg elszaródnak a dolgok, mert a férfiember elkezd gondolkodni, akkor jön az, hogy el kéne menni dolgozni, de az derogálna.
    Főleg mivel az isten pénze sem elég ahhoz, hogy egy ilyen ribi igényeit kielégítse. Úgyhogy jön a kurválkodás, de mostmár professzionális szinten. Na jó nem folytatom, mert tényleg a f*szom eldurran az egésztől, annyi ilyet láttam már...
  • Cumshot
    Hát mert a r*bancok elvárják hogy öntsd beléjük a zsugát, csak hogy le tudjanak menni hétvégén a Coronitába meg a stúdióba elb*szni az egészet.
    :D
    Istenem, ha nem ismernék legalább 50 ilyen kikent-kifent, minden hájjal megkent ótvaros r*bancot, akkor azt mondanám, ez egy sztereotípia.
  • Molnibalage
    Ezek csak szetreotípiák, csak nem véletlenül alakultak ki. Azok a csajok akik ilyen fotón és így néznek ki jellemzően semmihez nem értenek. (Kivételek vannak, de ugyebár az előítélet sem véletlenül van.) 30 táján viszont már a szakmának sem kellenek és mivel igazi szakértelmet igényő munkát nem nagyon végeznek...

Fura módon én még egyetlen ilyen nőt sem láttam nem pénzses pasas mellett. Biztos véletlen...
  • sztoncsi
    Eltartani?
    Miért ez az első gondolatod egy nővel kapcsolatban?
    Az a ritka rendes lány, akit nem kell eltartani?
    Miért forog minden a pénz körül?
  • 89
    születési rendellenesség miatt ilyen a háta?
  • minigirl
    Próbáld meg eltartani...
  • sztoncsi
    Sziasztok!

Itt egy ritka rendes lány...:

Legalábbis ritka rendesen össze lett rakva!
  • IXEMGabeo
    bízzunk benne h szavaid öszöntőleg hatottak bountyra:) totál igazad van:) minden apró tapasztalat számít...én is így vagyok evvel ha érzem, hamár kiolvasom a csaj szeméből h nem kellek neki nem fogom magam összetörni, majd előbb utóbb megtetszem az egyik csibének, vagy nem, de lehet h én gondolkodom túl egyszerűen...:D
  • minigirl
    Az emberek általában nem veszik észre mit vesztettek, addig a pontig, amíg már túl késő.

De mindenben egyetértek veled.
  • makkandis
    Nem éri meg egy nő után sem futni. Volt egy barátom, teljesen ugyanez volt a helyzete, persze ő nem adta fel, mindig együtt lógott a csajjal, akárhova mentek mindig ő fizetett, a különböző alkalmakra drága ékszereket vett neki, aztán meg végignézhette azt, hogy amit ő évek alatt nem tudott elérni, azt más megkapta 1 randi után (itt most a járásra gondolok).

Van úgy hogy valakinek nem kellesz, persze tekerhetsz veszettül, és néha talán még "sikereid" is lesznek, de az ilyenből nem valószínű, hogy valaha is egy normális kapcsolat lesz. Inkább nézz más nők után és ne fecséreld rá az időd, amellett meg ki tudja, lehet hogy ha látja, hogy mit vesztett, majd ő rohan utánad.
  • minigirl
    Hagyd békén a francba, keress mást. Nincs értelme ilyen csajjal foglalkozni.
  • 89
    fossadle...veszettügy
    ha meg majd ő jön utánad mégjobban szarjál a fejére
  • bounty88
    Mit csináljak, hogy ne barátság legyen belőle, hanem ÚJRA vonzódjon hozzám?
    Pár hónapja ismerem a lányt. Tetszettem neki, ezt ő mondta. Sőt, vonzódott is hozzám.
    Ám valami megváltozhatott bennem, mert azt mondta a minap, hogy ő az "elérhetetlen" pasikért van oda, akiért kell küzdeni. Azt is mondta, hogy velem most már ne mtudna összejönni, viszont még barátnak sem tart, inkább csak 2 ember, akik kedvelik egymást.

Mit tegyek, hogy minden visszaváltozzon?
    - hanyagoljam, ne ugráljam körbe?
    - ne kísérgessem mindig, néha meg lepjem meg valamivel?
    - kerüljem a barátkozós/lelkizős témákat?
  • Sir Quno Jedi
    Hínnye, ez a legszarabb, ez találd ki, ő vajon mire gondol, mit érez, mit szeretne (tőled)! :DDD Ezt útálom. Ha szomjas vagyok kérek egy pohár vizet, de egy másik embernél sose lehet tudni mifax van.
  • minigirl
    "- zavarban van a közelemben"
    Ha tudom egy srácról, hogy bejövök neki, én viszont nem tudom még, tetszik-e, nemhogy zavarban vagyok, hanem kellemetlenül érzem magam.
    "- nem mer a szemembe nézni"
    Részemről utálok bárkinek is a szemébe nézni, még a legjobb barátaiméba is, tán azért, mert túl jól olvasok benne, és egyszerűen nem akarok tudomást venni arról, amit a szeme mesélne.
    "- ha fagyizni hívom, nem is az hogy kéreti magát, de alig fogadja el a meghívást"
    Tán utálja, ha meghívják?! Részemről csak akkor engedek ilyesmit, amikor tudom, hogy randin vagyok. Dehát, ha pasim van, akkor nem randizom, csak egy haverral ségtálgatok, és nem várom el, hogy fizessen.
    "- még ha összekapunk valamin, akkor is keres..."
    A barátság erről szól. Ha összekaptok, megbeszélitek, vagy elévül magától, ez már csak ilyen dolog.
    "- amúgy is, eddig legalábbis keresett mindig, 7végén, SMS, teló stb..."
    Én is keresem a hímnemű barátaimat akkor is, ha van párom. Nehogymár a pasim miatt elfelejtsem a barátaimat!

A lényeg: még mindig túl sokat kattogsz. VELE beszéld meg, mert mi mondunk mindenfélét, aztán még jól össze is zavarunk. És magánvéleményként közlöm: szerintem te már így is elég rendesen össze vagy zavarodva, és nem mersz lépni.