Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez kell valami düh vagy ellenszenv a másik iránt vagy mit tudom én mi, hogy nem bírjátok meggyõzni egymást...
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Jham annyit kellene csak, hogy a gondolat- és eszmecserét mindenféle sértegetés, személyeskedés, lenézés nélkül, a másik ember minõsítgetésének elhagyásával kellene folytatni... ugyanis nagyon nem az a cél, hogy a másikat megalázzuk és földbe döngöljük, hanem érveljünk, cáfoljunk, estébé... aztán egész élvezhetõ és értelmes viták alakulhatnának itt ki.
Észosztás abbahagyva, mert úgyse lesz hatása
Nem baj az ha valaki másképp gondolkodik, de azt ne azért tegye eröltetetten, hogy a "normális" hozzászólásokra rá tudjon húzni valami negatív jelentést.
Ha nem lett volna világos, azért írtam chhaya által lehet anyázásosnak vélt hozzászólásomat, hogy azt legalább ne értse félre... se szándékosan, se akaratlanul.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
1. Ötletel
2. Saját véleményük, álláspontunk megismerésére, kialakítására, több szempontbóli megvilágítására.
2. Meddõ, anyázásba átcsapó értékezésre, mert a tudás az lehetetlen, s minden tételes filozófia igazolatlan; az igazság kritériuma az nincsen, minthogy a hamis képzeteket a valódiaktól megkülönböztetni nem lehet; maga a bizonyítás is lehetetlen, mert elõbb a feltételeit kellene bebizonyítani, azután emezek feltételeit s így tovább a végtelenségig... ... ... aki mindent tagad, semmit se tagad, s végül saját tagadását is tagadnia kell ...
Szóval mindenkinek igaza van és senkinek sincs.
Lirion-nal pl 1. és 2. okokból értekeztem, ám miután ezeken túlvagyok marad a fárasztó szájbarágós 3. és nem érdekel, leszarom hogy mit hogy ért meg... - nincs jelentõssége szempontomból.
20+x lenne az amire te próbáltál utalni, a 2x az 2ször valamennyit jelent
addig lesz velem, amíg jólérzi magát velem... és ez rajtam is múlik
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Vajon a mostani rendes lány meddig fog téged elviselni, míg rájön, hogy egy álszent, képmutató alak vagy?
Miaú ^^
baszdmeg ekkora hülyét még nem láttam (már bocsánat a kifejezésért)
talán így érted mit akarok mondani... ^^
Akinek lófóbiája van, az nem fog még a közelébe sem menni semmilyen lovardának, mert az nagyon fél a lovaktól. Mivel a fóbia vmitõl való félelmet jelent, nem pedig rajongást.
"akire felnéznek"
A társra nem felnézni kell, mert akkor nem lesztek egyenrangúak a kapcsolatban. Úgy pedig igen messze lesz a tökéletestõl. Azon kívül, ha neked olyan kell, aki felemel, akire felnézhetsz, akkor te is külsõ megerõsítésekbõl meríted az erõdet, különben nem tudna visszahúzni vki, aki nem tökéletes.
"A hibák nem elfogadásra és nem komprmisszumra vannak, hanem okulásra és javításra"
Ami számodra hiba, nem biztos, hogy az illetõ számára is hiba. Pl. neked rengeteg hibád van az én értékrendem szerint, mégse okulsz és javítasz rajtuk.. be sem ismered õket, így meg elfogadni is sokkal nehezebb a hibáidat, mert amúgy írsz nagyon értelmes dolgokat is, de önfejû vagy, makacs és nem figyelsz másokra, sokszor lekezelõen kommunikálsz.
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
nem elméleti síkon kellene élned...
Mi így meditálunk, relaxálunk. Más, meg máshogy.
A lovakról meg : jó seggük, és hatalmas bránerük van.
Ha találnak egy ilyen faszit, onnantól otthon lovagolnak😄DD
Milyen kapcsolat van bizonyos férfiak és a gémek meg a sör között?
Nem értem, hogy hogyan lehet annyira beleszeretni, hogy... szinte semmi más azon kívül...
Büdös, unalmas, fárasztó... faszom sem ül, vedel elõtte...
Komolyan nem értem.
gondolkozz el ezen...
lehet a lovászfiú miatt jár és csak alibi a pószter és az egyéb sallang 😊
a barátnõd nem fogja azt mondani, hogy bejön a lovászfiú és szépeket mond... hanem látja, hogy utálsz odamenni és ezt kihasználja, ha nem akar veled lenni...
Najó, komolyra fordítva: mindenkinek van hobbija, ami mások számára már mániának tûnhet. Van, akinek a lovak, van, akinek az egész napos kockulás, van, akinek az olvasás, stb, lehetne sorolni napestig. El kell fogadni, és nem vagy köteles vele tartani. Vagy ha nagyon akarja, akkor néhanapján te is ellátogathatsz a lovardába. Kompromisszum, ennyi. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ha ez kell teremtek én neki egy istállót a nappaliba😄
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Mért vannak oda lányok a lovakért? Mi ez a kapcsolat a lovak meg lányok közt?:S
Nem értem,h lehet annyira beleszeretni,h lovaglás mindennap,lovas poszterek a szobába,lovas filmek tévében,lovas rajzok a füzetbe...stb stb.
Büdösek,izzadnak,finganak,xarnak...f@xom se akar menni szabadidejében lovardába,dzsuvába meg retekbe.
Komolyan nem értem...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
az hogy valakivel jólérzed magad az csak rajtad múlik
nem kell a másikra kenni, hogy normális vagy nem...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én nem úgy érzem, hogy ha éppen nem örülök valaminek, akkor egybõl minden fájdalmas... És az öröm sem egy pillanatig szokott tartani. 😊 Akkor én nem jól látom/élem meg a világot? 😊
"szerintem nincs ember ki direkt megbántásnak szánná szavait e földtekén"
Van, õket hívják bunkóknak.