Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chhaya
Az ugyanannyi érvbõl nem következik szükségszerûen az anyázás. Le lehet zárni egy eszmecserét úgy is, hogy "nem gyõztük meg egymást, de legalább megismertem a te nézõpontodat is, jé mennyire eltér a kettõ." estébé

Ehhez kell valami düh vagy ellenszenv a másik iránt vagy mit tudom én mi, hogy nem bírjátok meggyõzni egymást...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

salsoul
Azért lesz anyázás (érvek ellenérvek harca) a vége mert minden mellet ugyan annyi érvet lehet felhozni mint ellenérvet.
clio1616v
nem hagytam le 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ezért nézek be ide egyre ritkábban.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

chhaya
Nyau-mijau-mrrrr

Jham annyit kellene csak, hogy a gondolat- és eszmecserét mindenféle sértegetés, személyeskedés, lenézés nélkül, a másik ember minõsítgetésének elhagyásával kellene folytatni... ugyanis nagyon nem az a cél, hogy a másikat megalázzuk és földbe döngöljük, hanem érveljünk, cáfoljunk, estébé... aztán egész élvezhetõ és értelmes viták alakulhatnának itt ki.

Észosztás abbahagyva, mert úgyse lesz hatása

kihagytad a mondat végén a..???.miaútXD

clio1616v
Igazságtalannak érzem, hogy az amúgy logikusan leírt semmiképpen sem bántónak szánt hozzászólásomba bántást értenek bele, logikátlan vagy teljesen egyedien logikus(amit márcsak a rosszindulatúság miatt sem vagyok hajéandó megfejteni) gondolkodással.

Nem baj az ha valaki másképp gondolkodik, de azt ne azért tegye eröltetetten, hogy a "normális" hozzászólásokra rá tudjon húzni valami negatív jelentést.

Ha nem lett volna világos, azért írtam chhaya által lehet anyázásosnak vélt hozzászólásomat, hogy azt legalább ne értse félre... se szándékosan, se akaratlanul.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hát, jó lenne, de addig aligha lesz vége, amíg lesznek olyan, akik az amúgy helytálló, értelmes hozzászólások, vélemények mögött is csak személyes sértéseket vélnek felfedezni.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

chhaya
Az értelmetlen anyázós részt hanyagolhatnátok, igazán.

salsoul
A fórum három dologra jó:
1. Ötletelésre problémáink megoldásához
2. Saját véleményük, álláspontunk megismerésére, kialakítására, több szempontbóli megvilágítására.
2. Meddõ, anyázásba átcsapó értékezésre, mert a tudás az lehetetlen, s minden tételes filozófia igazolatlan; az igazság kritériuma az nincsen, minthogy a hamis képzeteket a valódiaktól megkülönböztetni nem lehet; maga a bizonyítás is lehetetlen, mert elõbb a feltételeit kellene bebizonyítani, azután emezek feltételeit s így tovább a végtelenségig... ... ... aki mindent tagad, semmit se tagad, s végül saját tagadását is tagadnia kell ...

Szóval mindenkinek igaza van és senkinek sincs.

Lirion-nal pl 1. és 2. okokból értekeztem, ám miután ezeken túlvagyok marad a fárasztó szájbarágós 3. és nem érdekel, leszarom hogy mit hogy ért meg... - nincs jelentõssége szempontomból.
A marakodás, egymás logikájának becsapása folyamatban...

clio1616v
nem túlbecsültél csak logikátlanul gondolkodsz...

20+x lenne az amire te próbáltál utalni, a 2x az 2ször valamennyit jelent

Megint kezdesz önmagadnak ellentmondani, jobban jársz, ha a beszólogatásnál maradsz, abban legalább nem tudsz elveszni.
Sajnálom, feltételeztem, van annyi eszed, hogy megérts a 2x huszonvalahány évet jelent.. Túlbecsültelek.
clio1616v
a beszólásokat legalább megérti... legyen sikerélménye

clio1616v
az mindegy kivel vagy ha jól érzed magad vele

addig lesz velem, amíg jólérzi magát velem... és ez rajtam is múlik

clio1616v
mennyi az x? és mihez képest kétszeres az évek száma, amit leéltem?

Heffi
Na látom elfogytak az érvek és jön a beszólogatás :/

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Ezek szerint neked mindegy, hogy kivel vagy, csak legyen rajta lyuk, amit dughatsz.
Vajon a mostani rendes lány meddig fog téged elviselni, míg rájön, hogy egy álszent, képmutató alak vagy?
Hogy tudtál 2x évet leélni úgy, hogy soha nem néztél tükörbe?
clio1616v
hidd el, nem olyan nonszensz az

Miaú ^^

clio1616v
és akkor mi van te idióta? 😄

baszdmeg ekkora hülyét még nem láttam (már bocsánat a kifejezésért)

talán így érted mit akarok mondani... ^^

Mielõtt leírsz marhaságokat, tisztázhatnád, hogy az idegen szavak mit is jelentenek. Jelen esetben a fóbia szóra gondolok.
Akinek lófóbiája van, az nem fog még a közelébe sem menni semmilyen lovardának, mert az nagyon fél a lovaktól. Mivel a fóbia vmitõl való félelmet jelent, nem pedig rajongást.
Ha elolvastad volna, amit írtam, látnád, hogy leírtam, hogy nem kell párkapcsolat vki szeretéséhez. Viszont ha mindkét fél szereti egymást, akkor nincs akadálya a dolognak és ez nem elítélendõ vagy rossz. Max a te szemedben, mert te nem érzelmi alapon döntesz ebben, hanem logikai alapon, ami nem fog igazi boldogsághoz vezetni.

"akire felnéznek"
A társra nem felnézni kell, mert akkor nem lesztek egyenrangúak a kapcsolatban. Úgy pedig igen messze lesz a tökéletestõl. Azon kívül, ha neked olyan kell, aki felemel, akire felnézhetsz, akkor te is külsõ megerõsítésekbõl meríted az erõdet, különben nem tudna visszahúzni vki, aki nem tökéletes.

"A hibák nem elfogadásra és nem komprmisszumra vannak, hanem okulásra és javításra"
Ami számodra hiba, nem biztos, hogy az illetõ számára is hiba. Pl. neked rengeteg hibád van az én értékrendem szerint, mégse okulsz és javítasz rajtuk.. be sem ismered õket, így meg elfogadni is sokkal nehezebb a hibáidat, mert amúgy írsz nagyon értelmes dolgokat is, de önfejû vagy, makacs és nem figyelsz másokra, sokszor lekezelõen kommunikálsz.
chhaya
Ez nem kötözködés... te gyakorlatilag azt mondtad, hogy a lánynak azért van egy hobbija, hogy a srácot lerázhassa magáról. Ez nonszensz. 😛

Heffi
Pedig igaza van.

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

salsoul
terelsz
clio1616v
hagyd már el a kötöszködést, múltkor a reális kompromisszummal volt bajod most meg a reális elutasítással?

nem elméleti síkon kellene élned...

<#vigyor3>Nem úgy értem, hogy jó a segge. Hanem, hogy izmos a fara...<#hawaii>

Hóóóó, ne szidd a gamereket meg a sört.
Mi így meditálunk, relaxálunk. Más, meg máshogy.

A lovakról meg : jó seggük, és hatalmas bránerük van.
Ha találnak egy ilyen faszit, onnantól otthon lovagolnak😄DD

salsoul
Ugyan azért amiért mások a pécégémekért és/vagy sörért.
Milyen kapcsolat van bizonyos férfiak és a gémek meg a sör között?
Nem értem, hogy hogyan lehet annyira beleszeretni, hogy... szinte semmi más azon kívül...

Büdös, unalmas, fárasztó... faszom sem ül, vedel elõtte...
Komolyan nem értem.
salsoul
neked meg "mindennel lerázás a lányok célja ami nekem nem teccik" fóbiád van
gondolkozz el ezen...
clio1616v
szard le... millió lány van, akinek lófóbiája van... úgysem ezért meg oda

lehet a lovászfiú miatt jár és csak alibi a pószter és az egyéb sallang 😊

a barátnõd nem fogja azt mondani, hogy bejön a lovászfiú és szépeket mond... hanem látja, hogy utálsz odamenni és ezt kihasználja, ha nem akar veled lenni...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

minigirl
😄

Najó, komolyra fordítva: mindenkinek van hobbija, ami mások számára már mániának tûnhet. Van, akinek a lovak, van, akinek az egész napos kockulás, van, akinek az olvasás, stb, lehetne sorolni napestig. El kell fogadni, és nem vagy köteles vele tartani. Vagy ha nagyon akarja, akkor néhanapján te is ellátogathatsz a lovardába. Kompromisszum, ennyi. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

hát ez az.
Ha ez kell teremtek én neki egy istállót a nappaliba😄
minigirl
Te sosem vagy büdös, nem izzadsz, nem fingasz, nem xarsz... 😄 Létezel egyáltalán?? 😛

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Heffi
Nem mindenki szereti... Hülyeség ez hogy minden lány szereti öket.

Sziasztok,

Mért vannak oda lányok a lovakért? Mi ez a kapcsolat a lovak meg lányok közt?:S
Nem értem,h lehet annyira beleszeretni,h lovaglás mindennap,lovas poszterek a szobába,lovas filmek tévében,lovas rajzok a füzetbe...stb stb.

Büdösek,izzadnak,finganak,xarnak...f@xom se akar menni szabadidejében lovardába,dzsuvába meg retekbe.
Komolyan nem értem...
Sir Quno Jedi
Mér van olyan? (egyépként biztos, de azok már elkelnek 3-4 éves korban...)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Cserediák
háát..azt nem akartam írni ,mert tuti belémkötnek😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

clio1616v
igen

az hogy valakivel jólérzed magad az csak rajtad múlik
nem kell a másikra kenni, hogy normális vagy nem...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Daffit
Régen voltam itt. Sikerült Nooormális lányt/nõt találni?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Sir Quno Jedi
Én elõször mást hibáztatok, az igaz...DE utána mindig kiderül, hogy igazam is volt... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

salsoul
És nem õk magukat...
salsoul
Ami nem öröm az nem öröm.
HTS s3rg1nh00
erre azt mondanám:"Only a Sith deals in absolutes!"

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Arch
"...ezért az öröm is egy pillanatig tart, és helyét pillanatok alatt átveszi a fájdalom."

Én nem úgy érzem, hogy ha éppen nem örülök valaminek, akkor egybõl minden fájdalmas... És az öröm sem egy pillanatig szokott tartani. 😊 Akkor én nem jól látom/élem meg a világot? 😊

clio1616v
Hellóóoo ^^

Sziasztok!

"szerintem nincs ember ki direkt megbántásnak szánná szavait e földtekén"
Van, õket hívják bunkóknak.

salsoul
"ideiglenesen egybe esik" pontosabban: ideiglenesen egybe esõnek tûnik