Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van két csajszi, az egyikbe majdnem szerelmes vagyok.
Szinte regényeket írunk egymásnak, az érzéseinkrõl, gondolatainkról.
Najon jó muff, de mindíg több pasival kavar, mondván keresi az igazit😞(.
A másik szintén dögös, de semmi esze, viszont rám van állva.
Én meg nem tugom meg, mert mivan ha másik tényleg egy nagyon jó kapcsolat lenne, viszont veszett nagy harcot kéne vívnom érte.
Namost dugjak, vagy várjam a csodát????
Asszem rájöttem a válaszra közben😄DDDDDDDDD
amíg ezt a teszefoszaságot fel nem számolod magadban eleve minden párkapcsolati próbálkozásod halálra van ítélve
mint ahogy ez is
És milyen nehéz megtalálni.....😞(((
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ha meg mindenképpen akar veled találkozni, akkor fog is veled találkozni, ne aggódj.
És ha tényleg úgy érzed, h kihasznál, akkor hagyd a francba, keress mást.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Ha érzõ srác vagy, gyorsan felejtsd el!!!!! (a csajt)
Hívd meg egy partyra!
És legyen önbizalmad, szívd fel magad, mint a mérges béka😊.
Legyél határozottabb, rámenõsebb.
Az ilyen csajnak az kell, nem anyuka prünytyõkéje....(vagy hogy írják😄DD)
Ö is max akkor akar küzdeni érted, ha érez irántad valamit.
Amúgy meg nem vonzó az ha küzdeni kell érte, jobb ha egyszerüen megy 😊
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Ezt honnan veszed? Még nem hallottam, de kiváncsivá tettél😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
mondta, hogy mindenképpen szeretne velem találkozni, erre megy este partyzni, nekem meg még nem is írt, hogy nem-e lenne kedvem...vagy vmi...
úgy utálom panaszkodik, hogy a srácok kihasználják, erre ugyan ezt teszi...
Ha igazán meg akarna ismerni, személyesen is találkozna veled....
Egy próbát megér 😄
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
meg azér tényleg szal néha olyan, mitha én lennék neki a lelki szemeteskuka...mert ha valami bántja én vigasztalom, én adok tanácsot stb...meg is köszöni, meg tényleg kedves...de valóban, ennyire semmibenézne? én azt hittem, hogy mondok olyna jó dolgokat neki, hogy igazán jó véleménnyel legyen rólam....
vagy simán csak nem akar bunkó lenni és elhajtani amikor ráköszönsz MSNen, vagy ennek enyhébb verziója amikor jólérzi magát ahogy van néha kicsit beszélget veled, de semmit nem akar... ha akarna észrevennéd hidd el 😊)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
elég jól eldumálgatunk olykor, van hogy tõlem kér tanácsot, segíteni neki valamiben ha tudok...de ez úgy néz ki a gyakorlatban, hogy én lépek be hozzá állandóan, hiszen nekem tetszik, õ viszont nemigazán hozzám...tehát õ még nem gondolt rám úgy...persze lehet azt mondani, hogy ne lépjek be hozz, hátha keresni fog, de sztem nem fog...szóval mit gondoltok?
mert attól félek, hogy inkább havernak tekint...persze már többször mondta, hogy bejövök neki, idõsebb is vagyok nála pár évvel...de nem tom...úgy érzem, hogy én megadhatnám neki azt, amit eddigi pasijai nem tudtam, mert általában mindig kihasználták....és ez rendben is van, de még most, az elején nem akarom elszúrni. nem akarok nyomulós lenni és erõszakos...inkább türelmes, viszont attól félek, ha sokáig halogatom, valaki lecsap rá...msnen meg azért mégsem mondhatom meg neki, hogy tetszel...mivel elég rég láttuk egymást, benne ez talán ki sem alakulna így...
szal mit tegyek? továbbra is dumálgassak vele komoly témákról, hogy lássa mennyire érett és megbízható vagyok, vagy írjak neki szép dolgokat, persze csak burkoltan? egyáltalán msnen meg lehet hódítani egy csajt? nem is az, hogy meghódítani, csakhogy elérjem, másként tekintsen rám, hogy elgondolkozzon azon, hiszen itt van ez a tök jó fej srác, miért is ne...?
amúgy tök fura...mert pár nappal ezelõtt még csak szimpinek találtam...nem is mindig léptem be hozzá msnen...csak amikor kedvem volt..de most hirtelen valamiért elkezdtem bepánikolni, hogy minél elõbb megragadjam a lehetõséget...és ezért tartok attól, hogy nyomulósnak fog tartani....
lényeget kiemelve több kompromisszumot voltam hajlandó kötni, mint a hölgy... nekem pedig kevés volt
az lett az eredménye, hogy megbeszéltük, hogy az nekem kevés amit õ ad magából
Amit elmondtál illetve elolvastam abból amit írtál azt tudom rólad. Számomra ez a valóság rólad, nem képzelek beléd többet mint amit leírtál, azokat rakom össze és alakul ki a kép rólad(persze hogy nem a teljes).
ugyanarról beszélünk csak neked vagy nincsenek tapasztalataid és/vagy legalábbis nem írsz róluk...
Ettõl még nyugodtan menj, és köss nüansznyi kompromisszumokat ugye mert mikor jelentõset kellene kötni elzavarsz mindenkit...
Mellesleg halovány elképzelésed nincs arról, hogy mi pontosan a saját tapasztalatom, mi könyvbõl származó infó, és mik e kettõ által átfedett területek.
de többeknél gondot jelent a tapasztalatlanág eseleg a hiányos vagy téves tapasztalás(hozzáteszem nálam is, soha nem mondtam, hogy nem így van)
Lirion ezt betanult magabiztosságot csajozóskönyvekbõl szerzi és gondnélkül szólít le olyan lányokat kik megtetszenek neki
Salsoul pedig rengeteget olvas és elvárja, hogy sültgalamb repüljön ennek a nagymennyiségû idegen tapasztlatnak a biztokában a szájába
Én meg úgy vagyok vele, ha valakivel jól érzem magam és hajlandó vagyok ezért a jóérzésért kompromisszumokra, akkor nem kell azon gondolkoznom, hogy felelõsséggel illetve muszájból vagyok valakivel együtt és érezzük jól egymást...
most azt a célt tûztem ki, hogy ne érd el célodat a hozzászólásoddal.
és nem a valóságon keresztül tapasztalsz, hanem az elme torzításán keresztül
amikor Lirionnak "anyáztam", akkor azt a fenti okból tettem, és célul tûztem ki hogy ezúttal ne értse félre amit mondok neki 😉
elértem a célomat => elégedett vagyok => a késõbbiekben is megteszem, ha szükségesnek látom
az "anyázás" nem cél, hanem egy okozat, amit jelen esetben nem én, hanem Lirion okozott...
nekem az volt a célom, hogy ne értsen félre, neki pedig az hogy én "anyázzak" rá
amennyiben ennek ellentmondó dolog történt akkor kénytelen vagyok újraértékelni, vajon a tapaztalásom adaptálható-e egy következõ eseményre
Sztetek erdemes oszt. tarssal kezdeni ?
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
kifejteni, ismertté tenni valamit pl álláspontot
röviden tájékoztatni valaminek a tartalmáról, céljáról sat.
érvelés:
valaminek a bizonyítására körülményt, tényt, megállapítást felhozni
azt pedig mellékesen megkérdezném, hogy a tapasztalásaid milyen tapasztalásokon nyugszanak, és hogy azok tapasztalásai milyen tapasztalásokon nyugszanak, és hogy ezen tapasztalásoknak a tapasztalatainak a tapasztalatai milyen tapasztalásokon nyugszanak egészen a fõ forrástapasztalásig visszamenve... És végül kikötsz anyunál meg apunál akik beléd dumáltak valami tapasztalatot amirõl vizsgálat nélkül feltetted hogy igaz, feltetted, hogy a saját tapasztalatod és megtetted a saját tapasztalatodnak, és fatermutter „tapasztalataiból következtetsz sajátos logikával(úgy ahogy neked tetszetõs)”...
Szóval?
- más tapasztalatai alatt könyveket és beszélgetéssel átadott tapasztalatokat értek