22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • IXEMGabeo
    egyébként visszagondolva hallottam ezt azt ismerősöktől, hogy oda abba a suliba szinte csak meleg, cicafiú, emos meg mi egyéb jár, amúgy úgy érzem megoszlik még mindig vannak nagyon jó sulik és értelmes emberek is...Főiskolás és az egyetemi életbe nem szólok bele, mert ott tényleg nem mozogtam és még nem mozgok jelenleg:) az életkorom tabu...

romlik lefele a társadalom és nyílván ennek nyomós okai vannak, de nem erről szól a topik...
  • IXEMGabeo
    nem jártam se iskolába, se óvodába, se bölcsödébe:) hülyeség...

na a lényeg én a 8 kerbe jártam középiskolába, de nem volt ilyen gond nem gázoztak le engem h nincs barátnőm...bár eléggé sok osztálytársam nem kedveltem pont azért mert nem voltak egyéniségek, hanem birkák legalább nem szekálódtunk úgy egymással, ha érted...f4ember igazad van nem mozogtam ilyen körökben, de az USA-ban egyenlőre még rosszabb a helyzet ezt onnan tudom (nemcsak a mai filmek minőségén, hanem pl 1-2 műveltségi videobol is) Mi is lassan oda süllyedünk, mert mindent tőlük veszünk át, mivel 1989. okt 23. óta kapitalizmusban élünk ennyi a rövid magyarázat...
  • f4ember
    Ne hidd, hogy különböznénk az USA-tól. Legalábbis a rossz dolgokban nem. Ugyanúgy itt is megtalálható ez a probléma, max te nem látod a saját szemeddel, mert nem mozogsz ilyen körökben. Azt meg, hogy ez csak USA-ban van gondolom az amcsi filmekből vetted :)
  • zitallak1
    IXEMgabeo: milyen iskolába jártál/jársz?

Csak mert ha nem is pont úgy van ahogy napalmm írta de sajnos manapság már itthon is simán megy a középiskolás korosztályban, hogy "júj nincs pasid de gáz vagy!"

Nem mondom persze, hogy mindenhol de aggasztóan sok helyen van ez... És ennek meg a "természetes" velejárója, hogy megfelelési kényszer alakul ki a gyerekekben. Mert fiúk részéről is megy a hasonló dolog csak ott ugye barátnőt kell szerezni.
  • IXEMGabeo
    ez inkább az USA-ban van:)
  • clio1616v
    talán azért mert közvetlen és elérhető voltál mindenki számára, ahogy bodrisa írta... hasonlítottál rájuk (pasiaidra)

nem tudom ez jó e, hogy egy lánynak folyamatosan pasija van...
  • minigirl
    Komolyan gőzöm nincs miről beszéltek. :) Nem csak a te kommentedet nem értem, hanem az előtted szólóét sem. Nekem nem arról szólt a gimi, de még az egyetem sem, hogy "jajj-úristen-mi-lesz-ha-nem-tetszem-a-fiúknak", vagy "én-akarok-a-legtökéletesebb-lenni". Voltam, amilyen voltam, tetszettem, akinek tetszettem, nem különösebben foglalkoztatott a "népszerű csajok" világa, mégis én voltam az, akinek mindig volt pasija. Ha nem is mindig "rendes", de azért jobbak, mint a plázamcskáknak.
    Szerintem itt az a gáz, hogy szegény lányokba a média beleneveli, hogy tökéletesnek kell lenni, és akinek nincsenek saját gondolatai, az be is dől. Sajna a legtöbb ember ilyen, nem lehet mit tenni.
  • bodrisa
    Azért ez csak részben igaz.
    Az emberek azokhoz hasonlítják magukat, akik azért valamilyen szinten közel állnak hozzájuk szépségeben, okosságban. A túl nagy különbség az ideál és önmagunk között elég sok frusztrációt okoz, és nem is ad elég motivációt, mert eleve reménytelennek tűnik akkora változás elérése.
    És persze mindenki szeretne olyan szép lenni, mint a legnagyobb topmodellek, és nyilvánvaló a média hatása a szépségideálra, de azért ennél reálisabb a kép. Az meg egy természetes és hasznos törekvés, hogy az ember fejlődjön, és ez igaz a szépség területére is. Ami itt fontos, hogy ezt olyan mértékben tegyük, ami jólesik, és nem uralja le az egész életünket.
  • zitallak1
    felejtsd el és ne ezen lüktess. Meg amúgy is az, hogy te azt hiszed nem mutattad felé nem jelent semmit. Ettől még lehet hogy számára teljesen levágós volt a dolog, hidd el ezt nagyon könnyen meg lehet érezni.

Menny és keress magadnak egy normális lányt, lehetőség szerint egy olyat aki figyel is rád ;)
  • napalmm
    Sok olyan lány van, aki csak a külsejével foglalkozik, de ez főként a társaságából adódhat, hogy milyen emberek között van. Tegyük fel, hogy gimnáziumba jár. Gimnáziumba annyira még nem megy a rivalizálás, ellenben a főiskolai közeggel. A legtöbben azt látjuk, hogy vannak csinosabb lányok, akik jobban adnak magukra és automatikusan őket állítjuk be példaképeknek. Hiába érezzük magunkat csinosnak, mindig jobbnak látjuk őket. Ezzel szembesűlve nap mint nap, sok lány tökéletes szeretne lenni. Szóval azt gondolom nem kell egyből a celebvilágba tekintenünk, a rivalizálás már az iskolákban is elkezdődik.
  • f4ember
    Sajnos sok olyan lány van, aki csak a külsejével foglalkozik és az agyát nem "ápolja" :D De úgy gondolom, hogy ugyanannyi hülye pasi is van szóval mindenkinek jut hozzáillő pár :) Engem inkább az zavar, hogy egyre jobban kezd kihatni a "rendes" lányokra is az a dolog, hogy tökéletesnek kell lenniük, mert akkor nem rúghatnak labdába. Miközben ez nem is így van.
  • minigirl
    Jaaaajj!!! Hagyd már a fenébe azt a lányt! Sőt, lehetőleg ne is találkozz vele, neked biztosan könnyebb lesz.
  • clio1616v
    "szerelmes" ezért szarik a fejedre, eddig azért keresett mert ahogy mondta a kapcsolata szar volt és unatkozott benne...

vagy most odafigyel rá a pasija, vagy szeretője van, aki akár te is lehettél volna ha nem kéreted magad
  • GyuriX2572
    Minek titkolod, hogy tetszik neked??? Szerinted pont miattad fog kilépni a kapcsolatából a bizonytalan semmibe, ha jelzést sem adsz??
    A dologhoz hozzájátszik valószínűleg a mostani barátjával való ingadozó viszonya.
  • chhaya #13525
    bitte schön beszélj a célszeméllyel
  • IXEMGabeo
    Bounty titkai 3269. rész
  • bounty88
    Miért kerül a lány? A saját érzései vagy az enyémek miatt?

Kerül. De igazából én nem mutattam ki neki az utóbbi időben, hogy mit érzek. Szerintem ügyesen lepleztem, vagyis olykor-olykor hanyagoltam, nem koslattam utána, sőt, mindig ő üzent értem és keresett, és azt vettem észre, hogy vonzódik hozzám.

És egyszer csak, villámcsapás szerűen egyik napról a másikra fordult vele a világ. Nem keres. Kerül. Ha elhívtam vhova, kifogást talált ki.

Lehet attól, hogy mivel van barátja (elég szarul vannak, de másfél éves a kapcsolat) ezért bűnnek tartja, hogy vonzódik hozzám, és így próbál meg elfeledni/kiheverni/küzdeni "ellenem"?

(Még egyszer mondom, hogy bár oda vagyok érte, de vigyáztam arra, hogy ebből keveset vegyen észre...vagy legalábbis ne legyen egyértelmű, mit szeretnék tőle....
    Ezért gondolom, hogy nem a szokásos távolságtartásról van szó, amikor a csaj azért löki el a srácot, mert az bele van esve, és így könnyebb.... - sztem itt más lehet a háttérben...)
  • Herr Lehrer
    bikicsunáj
  • IXEMGabeo
    wiw
  • JethroHUN
    Nyisd ki a szemed.
  • Freeda Krueger
    Köszönöm.
    Off:Hol láttad?
  • minigirl
    És mindkét félnek igaza van! :D
  • minigirl
    Tudom, hogy mindig kiforgatod a szavaimat...
  • GyuriX2572
    majd rájössz mi a különbség...
  • IXEMGabeo
    Tisztelt Krueger úr, jól áll önnek a fejkendő:D:D:D:D:)
  • Freeda Krueger
    Vannak.Csak nem találják,találjuk egymást.
  • clio1616v
    tudod, hogy csak irónia volt :) nagy hévvel írtad, hogy nem könnyen veted le a bugyid..

(amúgy meg nem feltétlen kell levetni...)
  • IXEMGabeo
    ritka rendes pasi, lány topik:)
  • makkandis
    Azért vicces, hogy a nők arra panaszkodnak, hogy nincsenek rendes pasik, a pasik meg arra, hogy nincsenek rendes lányok.
  • Megtörhetetlen
    Én meg már megtaláltam az enyémet, legalább is egy év távlatából még mindig így gondolom, ez csak jelent tán valamit :)

És nem nem adok képet!!!!
  • IXEMGabeo
    pff ne bántsd nekem:..:)
  • minigirl
    Ugye tudod, hogy most akár csípőből lebunkózhatnálak??
    Mindenesetre, ha hív a természet, akkor nem a pasik (vagy saját) szexuális vágya miatt, hanem ennél nyilvánvalóbb okokból vedlem le - csakis az én akaratomtól függően...
  • clio1616v
    na ez talán túl általános kérdés volt, persze hogy nem hordasz mindig...
    de mindenesetre ha sűrgősen "hív a természet" akkor jelenthet problémát az hogy nem könnyen vedled le a bugyid :)
  • clio1616v
    hordasz bugyit?
  • kenomy
    Szerintem lehet rendes lányt találni, csak keresni kell. Talán rendes pasiból olyan sok van? Korosztály függő, hogy kinek ki kell.
  • 89
    Szerintem csak rossz helyen keresgéltek...rengeteg rendes szép lány van egyetemeken is, és nem jellemző, hogy a pénz lenne a mozgatórugójuk (legalábbis 3 lány barátomból egyiknek sem az)
  • 89
    Tanulok érte :D
  • GyuriX2572
    Megdolgozol érte?
  • minigirl
    Egyrészt nem vedlem le könnyen a bugyimat, másrészt cipelni sem hagyom magam: csípek, rúgok, harapok, stb... :D
  • sztoncsi
    Ha neki te bejönnél, akkor cipelne ő...!