22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • chhaya #13579
    Hát ha neki nincs, akkor szolgáltassa valaki más.
    Logika azért van. :D
  • IXEMGabeo
    igazságszerint, ha nem lenne ez a fránya szexuálisa igény az embereknél akkor tulajdonképpen mindenki kibírná egyedül...
  • chhaya #13577
    Frászt.
  • clio1616v
    nem egyszerű dolog ez sem...

a lényeg az, hogy azért van együtt két ember, mert vagy kielégítik kölcsönösen egymás igényét

vagy az egyik fél rászorul a másikra anyagilag vagy érzelmileg

az átmenet meg olyan, mint a fehér és a fekete közötti szürke árnyalatok
  • Molnibalage
    Asszem egyszer már itt (?) leírtam. Nagyjából semmit sem csinál, semmihez sem ért, max. suliba jár. Szüleivel él, de nekem minimum legyen kocsim, saját albérlet vagy lakás. Aha.

A pénztárcámon kívűl más is érdekli? Már bocsánat, de ő mit is hoz a kapcsolata azon kívül ami a lába között van vagy a nyaka alatt?
  • clio1616v
    ők csak irigykednek
  • clio1616v
    miket? csak példaképpen mondj pár igénypontot...
  • clio1616v
    szándékosan? :)
  • Molnibalage
    Hát nem csak az ő korosztályuk. Elég csak felmenni egy társkereső oldalra. Kb. 50%-a az alig 21-22 éves csajoknak, hogy miket vár el. Vicc az egész...
  • chhaya #13570
    Az aranyos, hogy értelmesebb tizenévesek is sírnak, hogy a korosztályuk mennyire elkurvult.
    Van még remény.
  • minigirl
    Ugyehogy?! :D Nem véletlenül vagyok most egyedül. :D
  • minigirl
    Hja, mostanság tényleg azon megy a "verseny", hogy ki milyen hamar veszíti el, és milyen gyakran váltogatja a partnereit... Szomorú... :S Nem mondom, hogy én csak 1 sráccal voltam, nem vagyok álszent, de amiket mostanság látok... Hát, sikítófrászt kapok... :S
  • clio1616v
    Lökött :D 2szer voltam egerben :)
  • IXEMGabeo
    Egerben hehe, kár is tagadnod nem rég voltam ott és láttalak xD
  • clio1616v
    na hol? :)
  • IXEMGabeo
    ez csak álca xD tudom hol laksz...
  • clio1616v
    mááuu ^^
  • clio1616v
    80as vagyok utálok egyhelyben ülni, pláne állatokat bántani, 175cm magas vagyok :D

kissé cserben hagyott az intuíciód
  • chhaya #13561
    miau
  • IXEMGabeo
    fogadjunk h 77-es vagy, szeretsz horgászni és van már élettársad is:) ja és egy tenyeres talpas magas gyerek vagy:D
  • clio1616v
    ez lenne a normális
  • clio1616v
    az az érdekes, hogy az bennem soha fen nem merülne, hogy azért legyek egy lánnyal mert van pénze

talán mert nekem a pénznek nincs értéke
  • IXEMGabeo
    semmi gond mondjad csak:) amúgy se én nyitottam egyik topikot se sőt azt mondom demokrácia van és szabad véleménynyílvánítás:)
  • tomcsa4
    De itt most azon van a hangsúly, hanem csak magán az eseten. De mindegy, hagyom, látom nem veszed jó néven.
  • IXEMGabeo
    van erre egy szüzesség elvesztése topik xDD
  • tomcsa4
    Oké oké, megkövetlek, elnézést. Csak óvatosan foglamaztam így is.

Csak az jutott eszembe, amikor a szüzesség elvesztésén van a téma. Erre rögtön a tzenévesek írnak elsősorban, akik már nem azok és mintha mosakodnának. Persze az aktus után már nem maradnak meg a párjuknál, csak max pár hetet, de hogy ők nagyon megfontolták, kivel fekszenek le. Ez egy picit komikus.

Csak ez jutott az eszembe, természetesen mellélőhetek. De érdekes a téma!
  • IXEMGabeo
    milyen kár, h sok lány nem így gondolja:(:( bár én nem tartom magam se csúnyának se szépnek hehe:)
  • minigirl
    Inkább vagyok egyedül, vagy egy csúnya, ám kedves sráccal, minthogy legyek egy adonisszal, aki fejben-lélekben sötét vagy szimplán üres.
  • minigirl
    Sajna vagyok olyan hülye, hogy addig húzom a "legyen vége" kimondását, amíg már végleg betelik a pohár, és többé látni sem akarom az illetőt. Mindennek ellenére legtöbbször békésen szakítok, és ha úgy hozza az élet, szóba állok az exeimmel, barátilag. Viszont önszántamból direktben nem keresem őket, elvégre: minek? Ha valaki egy kapcsolat alatt nem tudott a barátommá válni, ez később sem fog összejönni.
  • clio1616v
    azért az sem elhanyagolható, de nem szabad, hogy a legfontosabb legyen
  • clio1616v
    :)

Mint az állatok, az emberek is vagy uralkodnak vagy behódolnak.

a 2-3 hónap az nagyon kevés, vagy hamar félre tudod rakni az érzéseid, vagy már átmeneti időszak alatt kiábrándultál
  • minigirl
    Nem azért voltak a pasijaim, hogy megmutassam: nekem igenis van. Sőt, ha jobban belegondolok, egészen gyakran kaptam a képembe: minek jársz ezzel a ronda, csóró, idióta pasival?! A válaszom általában az volt, ami most: ha szeretnek, gazdag leszek, és ha szeretek, megszépül a legutolsó csöves is.
    Én nem divatoltam, most sem teszem. Szellemi-érzelmi értékeket nézek, nem küllemet, egyéb hívságokat.
  • minigirl
    Nem vagyok közvetlen, elérhető meg végképp nem. Undok dög vagyok, mindenkinek beszólok. Talán ezt vonzotta/vonzza az embereket hozzám. Mint már sokszor megvitattuk: az emberek többsége lelkileg nem gyengén mazo.
    A folyamatosan volt pasim nem úgy értendő, hogy hetente cseréltem őket. Általában 1-1,5 éves kapcsolataim voltak, 2-3 hónap szünettel. Tehát, nem ugráltam kadból medencébe. :)
  • f4ember
    Ilyen helyekre azért szerencsére nem kerülnek be. Max a slágerszakokra. Inkább ilyen nevesincs iskolában fordulnak elő nagy létszámban, mint Kodolányi, MÜTF, Zsigmond király, Wesselényi stb... Ezeken a helyeken könnyű diplomát szerezni, de ezzel egyenlően nem is ér semmit az ottani diploma.
  • IXEMGabeo
    Corvinus, BGF, BKF, BMF, ELTE ...az állami, nem fizetős szakokra nagyon nagy a kereslet évek óta, egyre magasabb a ponthatár és egyre nehezebb bekerülni...azok a cicababák akikről beszéltél lehetséges apuci pénztárcája kellett ahhoz h bekerülhessenek ilyen helyekre...
  • IXEMGabeo
    tudod minden a protekción múlik manapság...lehetsz akár 4-5 diplomás ember is nem biztos, hogy felvesznek:( ez a szomorú igazság. Megértem, hogy felvagy háborodva én is szeretnék egy utópisztikus életet, mint amilyet gyerekkoromban elképzeltem, dehát ez a kőkemény valóság...Én például olyan helyen nőttem fel, ahol nem volt tündöklés, meg rázzuk a rongyot kényszerből éltünk 15 évig egy halál unalmas lakótelepen, megtanultuk értékelni a dolgokat és nem vagyunk elszállva magunktól. Minden saját magunkon és a környezetünktől is függ mennyire tudunk alkalmazkodni másokhoz, mennyire vagyunk célratörőek, mennyire szállunk el magunktól a sikerek hatására és így tovább. Nyílván sok mindenben szerepet játszik a politika és a média, de elsősorban én szerintem először magunkba kéne nézni aztán ítélkezni...itt jön az, hogy sosem folytam bele ilyen baromságokba mikor suliba jártam, voltak klikkel, összesugdolózások? leszartam csak a tanulásra koncentráltam...általánosba bevallom szekálták e miatt, h a saját céljaim követtem és pl az akkori osztálytársaim ilyenek miatt szekálták, h nem iszom nem cigizem és nem járok DISCO-kba...ez általánosban volt középiskolában sokkal normálisabb osztálytársaim voltak, benőtt a fejük lágya 16 évesen, tehát mondhatni szerencsés voltam a mai viszonyokhoz képest amiket pl leírt napalm és te is...
    Nekem ez a véleményem, bár sokféle módszerrel megközelíthetjük a témát...Ritka rendes lányok úgyis ezekhez is kapcsolódnak nemde?:):)
  • f4ember
    Az a vicc, hogy már főiskolákra is olyanokat vesznek fel, hogy csak nézek. Kis cicababa, esze 0, nem is tudom miért tanult tovább? Mondjuk hozzáteszem, csak az ilyen kamufőiskolákon van ez, a normális nevesebb helyeken, azért nem bírnának bent maradni.
  • IXEMGabeo
    légyszi ne bántsd minigirlt én már beszéltem vele hosszabban is mindenféléről, nem ismered őt kár kapásból így ítélkezni róla:( az ő dolga, hogy hogyan alakult eddig az élete...
  • clio1616v
    vagy igényli a törődést
  • tomcsa4
    De nem csak Te vagy a világon. Bizony megy a rivalizálás, a kibeszélés. Az öltözékkel való versengés már általános iskolában megkezdődik (meg a szülők pénztárcájával való kérkedés, lásd egy külföldi út), a pasikkal való kérkedés pedig középiskolában.

Csak egy picit kellett volna kinyitni a szemed. Ráadásul mint almondtad, neked állandóan volt barátod. Ha ezt úgy kell érteni ,hogy egyik ment, másik jött, akkor bizony beleestél a verembe. :) Mert kizárt dolog, hogy egy tizenévesnek álandóan párkapcsolat kell. Ez csak szar szülői háttérnél fordul elő (vagy a gyereknek a neveésénél van probléma).