Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
(jahh, tudom, a rendeset nehéz megdönteni)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Miért kell empátia, mit okoz a hiánya?
Hogy nyílvánul meg az életedben az empátia?
/Empáti és érzelmi intelligencia nem ugyan az./
Részben az empátiára gondoltam.
Te mondtad, hogy sokat tanultál, gondoltam tudod, hogy mi ez a sok, és nem okoz gondot beszélni róla. Persze ha az ember végig se gondolta, hogy mit is tanult, és amit tanult azok közül mi mennyire jelentõs...
Milyen érzelmi intelligenciára gondolsz? Mi értesz ez alatt?
Mit okoz az érzelmi intelligencia hiánya?
De a legfontosabb: A szeretet nem elég, hogy összetartson egy kapcsolatot, mindkét fél számáról fontos bizonyos fokú érzelmi intelligencia..
+ még át is kéne gondolni, és ez egy pörgõs fórum😞(
Két év/db.
Szégyen, de azért sokat tanultam belõlük.
aki szerelmes volt??? 😄DDD
Amúgy nem rossz, csak kissé tudományos a rizsa.
Még nem is randiztunk, és ha meglátja lehengerlõ egyéniségemet,
menten elalél😄DDDD
Ámbár látott már pár éve, csak akkor egy görcsölõ kis pöccsenet voltam, és fülig szerelmes belé.
Azóta felszedtem némi tapasztalatot.....
De most az tény hogy csökken a teljesítõ képesség és már nem is igényel annyit mint fiatalon,így érthetõ hogy annyira már nem érdekli nem számít az ami fiatalon
A dugás meg önmagában kevés lesz...
Persze bennem van hogy jó lenne megdugni, de annál jóval több!!!
Vele télleg komolyan gondolnám!!!!!!
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Mellesleg alap a dugás, ebben most mi a baj???
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com